گفتم بچه ها زیاد سئوال می پرسن در مورد اینکه چی بخریم.من قبلاً گفته بودم تا کریسمس صبر کنید.حالا هم می گم یا اینایی رو که می گم قبول کنید .ویا باز صبر کنید، کلی چیز خفن برای بهار تدارک دیده شده.
من البته برای دوستم یک اتم سفارش دادم، تا 13 روز دیگه می رسه دستم براتون تست اش می کنم، اینجا نظرمو می نویسم،ولی از الان بگم،خوره های پی دی ای ، اصلاً از پولی که ازمحل اضافه کاری هاشون خرج این مامانی شده راضی نیستن.
اینم بگم که من پالم تی 3 رو خودم تست کردم و یک ریویو اینجا می ذارم
خب در مورد اتم، باید بگم تا اونجا که من فهمیدم، یه مشکل کوچیک با پخش ام پی تری به عنوان زنگش داره، که حتماً با رام آپ دیت حل خواهد شد.
اما ضعف بزرگش(که من تا نبینم باور نمی کنم) از نظر شون، دوربین اشه، البته خیلی بعیده که این حرف درست باشه.خیلی از اینها اسمارت فون باز ها بودن، که همشون یکی از ناله هاشون،دوربین های وابسته به نور محیط در پی دی ای هاست.اگرچه غیرممکن هم نیست که کوانتا داشته با سر کچل من بدبخت سلمونی یاد می گرفته و من بی خبر بودم.
مشکل اساسی که در استرالیا برای یه خارجی(یه دوست من) پیش اومده، پیدا کردن کارت مینی اس دی هست.شما تو تهران دیدید؟یعنی فقط 512شو داشته
ظاهرا در پشتی اش هم یه مشکلاتی داره، مثل اینکه شله و از این حرف ها،ببینم آی میت جم درش این طوریه؟
در مجموع من می گم اتم خوبه اگه خیلی پول اضافی دارید(مثل دوست من) و یا اگه خیلی تازه کار هستید و قطعاً انتظارات تون مثل حرفه ها نیست بخرید اش.
حرف زیادی ندارم در مورد این هیوندایی بزنم، جز اینکه بر خلاف نظر یکی از دوستام، که می گفت مارکش جواده، من خودم وقتی امکانات اورکس رو دیدم در ترجیح دادن اش بر جم تردید نداشتم.یا شاید ام من خیلی جواد ام:blink:
اگه دنبال یه پی دی ای شیک می گردید که ارزون هم باشه ، و ازش نخواید که پشتتونو بخارونه و بچه رو بذاره رو گاز ، برید دنبال اچ تی سی پرافت(قبلاً معرفیش کردم.)هم ارزونه هم دوربین خدایی داره و هم سی پی یوش سبکه(شوخی کردم)
اسمارت فون باز ها، به نظرم باید یه فکری به حال جیز هایی که نوکیا عرضه کرده بکنن، ولی من بودم حتماً همینی که تموچین معرفی کردو در اولویت می گذاشتم.
در کل، درایران اگه می خواید خرید کنید، حتماً به 3 چیز توجه کنید:
.تفاوت قیمت اش با چیزی که در خارج هست چقدر است( یادتون باشه که باید 10درصد قیمت خارج رو به دلیل تکس کم کنید)
.گارانتی که اینجا ارائه می شه چطوره،از نظر من غیر از هیوندایی و اورکس بقیه مرخص تشریف دارن
.از همه مهم تر، در صورت فروش اش در یک بازه زمانی 1ساله ، چقدر ضرر خواهید کرد.این قسمت فقط به حدس و برآورد خودتون بستگی داره ولی اگه کسی هستیدکه می خواد مرتب دستگاه عوض کنه، جدی بگیرید اش
باز هم از این چرت و پرت ها خواهم نوشت ،اگر تشویق کنید