• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این آخرشه ، من که حتماً می روم در کار خرید اش
بر خلاف قبلی ها ، که فقط ساپورت اس دی داشتند ، ،این یکی مینی اس دی هم داره ، به نظرم خرید مینی اس دی و استفاده از یک اداپتور اس دی روش معقولانه تر باشه ، امروزه دستگاه های مینی دارن زیاد می شن.
در جهت دیگه تا حالا هرچی دیده بودیم 640در480رو ساپورت می کرد ، این یکی تا 1024 در 780 خروجی بهتون می ده
من که با قیمت 100دلاری ش مشکلی ندارم.
spectec_sd_video-on-the-go_small.jpg

این اصل خبر
اینم عکس بزرگترش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همون طور که گفتم بالاخره گیگا با تولید این یکی رسما وارد بازار پی دی ای شد. و همون طور که گفتم اگر دنبال اتم هستید ، دست نگه دارید ، خبر موثق دارم که خیلی زود این رو در تهران نه با اسم ایکس باند بلکه با نام خود گیگا می خرید

البته این اولین دستگاهی هم خواهد بود که مولتی هست اینتر فیس اش ، البته من نمی دونم چطوری توی رام به اون کوچیکی می خوان ساپورت رو بگنجونن ، ولی به هر حال به نظرم انتخاب معقول تری از ایکس باند هست

اصل خبر هم اینجاست

فایل های ضمیمه

• wey-20060720-gSmarti128.jpg
    wey-20060720-gSmarti128.jpg
    37.7 KB · نمایش ها: 6

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می خواستم هر جور شده ، 1500مین پست ام رو در این ترد باشم ، باسه همین این یکی رو استثنا کنید :
دستگاه جی کم ، اگرچه پاکت پی سی نیست ولی قوی ترین دوربین دیجیتال موبایل رو داره
7مگاپیکسل
من که خیلی دلم می خواد نمونه عکس شو ببینم
100.gcam.jpg

خوبیش اینه که وارد کننده به من گفت که این رو هم می خوان بیارن ایران

مبارک باشه

hapa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
می خواستم هر جور شده ، 1500مین پست ام رو در این ترد باشم ، باسه همین این یکی رو استثنا کنید :
دستگاه جی کم ، اگرچه پاکت پی سی نیست ولی قوی ترین دوربین دیجیتال موبایل رو داره
7مگاپیکسل
من که خیلی دلم می خواد نمونه عکس شو ببینم
100.gcam.jpg

خوبیش اینه که وارد کننده به من گفت که این رو هم می خوان بیارن ایران

مبارک باشه

سلام .

توی پاینخت هست به قیمت 530 تومان .
گوشی بدی نیست ! ولی جالبه حتی بلوتوس هم نداره !
ابعادش کوچیکه ! دو تا صفحه شماره گیر داره و ال سی دی اش هم تاچ اسکرین !
جالبه که پشتش ( کنار دوربین نوشته 5 MP ولی فروشنده می گفت این 5 مال فیلم برداریشه !
و برای عکس هم 7 MP ه !

مرسی .
میلاد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از hapa :
سلام .

توی پاینخت هست به قیمت 530 تومان .
گوشی بدی نیست ! ولی جالبه حتی بلوتوس هم نداره !
ابعادش کوچیکه ! دو تا صفحه شماره گیر داره و ال سی دی اش هم تاچ اسکرین !
جالبه که پشتش ( کنار دوربین نوشته 5 MP ولی فروشنده می گفت این 5 مال فیلم برداریشه !
و برای عکس هم 7 MP ه !

مرسی .
میلاد.
بله من هم نتونستم از این مسئله ابهام زدایی کنم
مشکل اینجاست که خیلی از مرور ها ، گفتن که کیفیت 7 داره
ولی به هر حال ، من اگر باشم ، اول کیفیت عکس و این هاشو بررسی می کنم.اگر قرار به خرید یک دوربین باشه که موبایل هم کنارش داشته باشه:lol: من با تمام تنفری که از نوکیا دارم ، ان93 رو انتخاب می کردم ، ولی خوب این هم بد چیزی نیست

حالا کسی نمونه عکس شو داره؟
می گم شما نمی تونی بری از پایتختیه یه نمونه عکس رو مموری بگیری ؟

hapa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
همون طور که گفتم بالاخره گیگا با تولید این یکی رسما وارد بازار پی دی ای شد. و همون طور که گفتم اگر دنبال اتم هستید ، دست نگه دارید ، خبر موثق دارم که خیلی زود این رو در تهران نه با اسم ایکس باند بلکه با نام خود گیگا می خرید

البته این اولین دستگاهی هم خواهد بود که مولتی هست اینتر فیس اش ، البته من نمی دونم چطوری توی رام به اون کوچیکی می خوان ساپورت رو بگنجونن ، ولی به هر حال به نظرم انتخاب معقول تری از ایکس باند هست

اصل خبر هم اینجاست

سلام .

این مدل هم در پاینخت به رنگ نارنجی و سفید ... به قیمت 890 تومان به معرض فروش گذاشته شد !
قیمت ش از آی تک 200 تومان بیشتر - ه که مطمعننا" نزول خواهد کرد !

مرسی .
میلاد.

hapa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بله من هم نتونستم از این مسئله ابهام زدایی کنم
مشکل اینجاست که خیلی از مرور ها ، گفتن که کیفیت 7 داره
ولی به هر حال ، من اگر باشم ، اول کیفیت عکس و این هاشو بررسی می کنم.اگر قرار به خرید یک دوربین باشه که موبایل هم کنارش داشته باشه:lol: من با تمام تنفری که از نوکیا دارم ، ان93 رو انتخاب می کردم ، ولی خوب این هم بد چیزی نیست

حالا کسی نمونه عکس شو داره؟
می گم شما نمی تونی بری از پایتختیه یه نمونه عکس رو مموری بگیری ؟

سلام .

جریان اون دو مگا پیکسل مشخص شد ! به گفته این جا :

camera on the phone is, in reality, only 5 megapixels, with an extra two added through image interpolation.
متاسفانه ، یا خوشبختانه تا 530 رو نگیره ، گوشی رو روشن نمی کنه !

مرسی .
میلاد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه مرور نسبتاً مناسب از این دستگاه که به نظر من می تونه نقش موفق کیو رو در ایران بازی کنه:
samsung-sgh-i320-review-7.jpg

اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
landscape-homescreen.gif

اولین ساپورت برای لند اسکیپ روی گوشی هایی که با اومدن سامسونگ 320 ، تعدادشون به دو تا رسید ، البته منظورم اسمارت فون هست.

دقت کنید که من خودم عمراً نمی تونم مزایای تاچ اسکرین رو از سر بیرون کنم ، ولی ، این رو باید در نظر بگیرید که با ورود کیو و این سامسونگ ، افراد بیشتر و بیشتری به سمت این گوشی ها گرایش پیدا می کنن. یعنی افرادی که ممکنه به دلیل تاچ اسکرین بودن یا به قولی پیچیده بودن ، از پی دی ای فراری باشن ، با اینها ، به دنیای ویندوز موبایل وارد می شن ، و سهم مایکروسافت از سیستم های عامل رو هر روز افزایش می دن.

به نظرم بد نیست از اینها استقبال بشه در ایران ;)

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ها که گفتی یعنی اینکه i320 با اینهمه سرو صدا صفحه ش تاچ اسکرین نیست ؟؟؟؟ :( تازه داشتم خودم راضی می کردم که وقتی اوومد بخرمش ولی الان دیگه شک دارم .... بجاش باید منتظر ATOM EXEC باشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farzad1356 :
این ها که گفتی یعنی اینکه i320 با اینهمه سرو صدا صفحه ش تاچ اسکرین نیست ؟؟؟؟ :( تازه داشتم خودم راضی می کردم که وقتی اوومد بخرمش ولی الان دیگه شک دارم .... بجاش باید منتظر ATOM EXEC باشم
بله قربان ، تمام اسمارت فون ها تاچ ندارن ، فکر کنم در یه مقاله در کامپلیت این رو نوشتم. در ضمن ، شما هم می بینم که زدید وسط خال ، اتم اگزک که جیگر من بید.

ولی معلوم نیست اصلاً بیارن تهران ها

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از king_dani :
بله قربان ، تمام اسمارت فون ها تاچ ندارن ، فکر کنم در یه مقاله در کامپلیت این رو نوشتم. در ضمن ، شما هم می بینم که زدید وسط خال ، اتم اگزک که جیگر من بید.

من صحبت کردم،می گن 10 تا 15 روز آینده می ارن،اگر بیاد قیمت رو بهتون می دم.اگزک حرف نداره;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mojtaba2741 :
من صحبت کردم،می گن 10 تا 15 روز آینده می ارن،اگر بیاد قیمت رو بهتون می دم.اگزک حرف نداره;)
قربان دست ما رو هم بگیرید ، ممکنه سئوال کنید که اکسسوری پک هاش شامل یک کی بورد فوق العاده سبک و جمع و جور اینفرا رد رو هم می ارن یا نه؟

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
Temporale-20060731-HTC-Excalibur.jpg

خوب البته تایید نشده ، ولی این اولین اسمارت فون اچ تی سی است که دقیقاً به رقابت با مدل های 320 سامسونگ و کیو خواهد پرداخت

البته حرف از یک جور صفحه تاچ مخصوص است که توسط مایکروسافت ساپورت نمی شه ، بلکه خود اچ تی سی طراحی ش کرده

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
G500+.jpg

خوب چرا نشسته اید ، اگر دوست دارید دستگاه شما نشان بده که کجای دنیا هستید ، دیگه به جی500 فکر نکنید ، چون پلاس اش اومد. این ای تن هم داره شورش رو در می آره ، این پلاس ها همان کار را در بازار با محصولات آینده ای تن خواهد کرد که پی900 با بازار سونی اریکسون کرد.

اصل خبر رو در سایت شون بخونید ، مثل اینکه نفرین های من اثر کرد ، چون دیگه خودشون اولین جایی هستن که می نویسن اخبار خودشون رو

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از DJ Fred :
از کیبرد Atom Exec میشه برای Jamin یا دستگاهای دیگه استفاده کرد ؟

قیمتش چنده ؟
قربان مطمئن نیستم ، ولی باید کار کنه ، البته یک ضعف اش اینه که اینفرا رد هست ، ولی با توجه به کوچکی صفحه پی د ای ، شاید بد هم نباشه ، چونکه مصرف اش از بلوتوث کمتره
ولی خوب همیشه باید الاین باشه دیگه ، حالا اگر آوردند می توانیم امتحان کنیم.

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

می دوونی چی دلم می خواد ؟؟؟؟؟؟

دلم می خواست یه پاکت پی سی می اوومد با مشخصات فنی exec و با شکل وشمایل i320 . یه خورده توقع ام بالاست نه ؟؟؟

امیدوارم قیمت EXEC زیادی حالمونو نگیره ...

راستی یه سوال .... چرا HTC , QTEK , I Mate کلون اتم رو نمی سازن ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farzad1356 :
می دوونی چی دلم می خواد ؟؟؟؟؟؟

دلم می خواست یه پاکت پی سی می اوومد با مشخصات فنی exec و با شکل وشمایل i320 . یه خورده توقع ام بالاست نه ؟؟؟

امیدوارم قیمت EXEC زیادی حالمونو نگیره ...

راستی یه سوال .... چرا HTC , QTEK , I Mate کلون اتم رو نمی سازن ؟

قربان بنده خیلی از marketing و R&Dاین نا مسلمون ها خبر ندارم ، ولی حدسم اینه که اینها بی حساب کار نمی کنن ، اگر مثل دولت فخیمه از رو شکم تصمیم می گرفتن ، اچ تی سی نمی تونست سالی 2.5میلیارد دلار فروش داشته باشه.

ودر مورد دو شرکت دیگه توجه کنید که اینها اصلاً تولیدی نیستن ،بلکه ری برند کننده هتن.

اینکه چطور می شه کلون اتم رو نمی سازن ، شاید بهتر باشه براتون این مثال رو بزنم : الان اچ تی سی با تایتن اش داره تو امریکا و اروپا غوغا می کنه .در حالی که از نظر ما ایرانی ها این دستگاه هیچی برتری به کی جم نداره ، ولی مسئله اینه که از تکنولوژی ارتباطی UMTSحمایت می کنه ، به این معنی که روی خط موبایل هایشون می تونن سرعتی برابر 1مگابیت بر ثانیه داشته باشن ، شما فکرش رو بکنید از موبایل تون بدون اشغال شدن می تونید به عنوان مودم بی سیم ، برای پی سی یا حتی لپ تاپ تون ، در همه جا استفاده بکنید ، یا حتی مثل یک اکسس پوینت ، سرویس شو پخش کنید در دفتر تون
منظور اینه که اونها به بازار هایی نگاه می کنن که وجود خارجی دارن ، قابل لمس و قابل پیش بینی هستن و در نهایت ازشون موفقیت کسب کردن ، نه بازار کشوری مثل ایران که به شدت غیر قابل پیش بینی ، غیر قابل اطمینان و محدود و پر دردسره. مارکتینگ این طور که من از یک دانشجوی رشته اش شنیده ام ، پیچیده تر از این حرف هاست.

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ido_630_ppcd.jpg

خوب همون طور که گفتم این دستگاه رو قراره بیارن تهران ، من از مشتری های گذشته اش تعریف شنیده ام ازش ، ولی نه به عنوان یک دستگاه cutting edge technologyبلکه یک دستگاه متوسط و بی درد سر

ابعادش قابل تحمله ، و وزن اش برابر با اتم هست ، گرچه ضخامتی بیش از اتم داره.

فقط می مونه این سی پی یو ی مشکوک اش ، کسی نظری داره در مورد اش؟ فری اسکیل؟

بالا