• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان
چند تاسوال در مورد توشيبا...
1:ساخت كجاست؟(چون توشيبا كه يك برند ژاپني هستش)
2: الان در چه كشورهايي فروخته ميشه؟ چون تا جايي كه ميدونم در كشورهاي عربي ديده نميشه.
3: با نداشتن دكمه سافت ريست و همچنين عدم امكان آپگريد نمودن رام توسط صاحبان دستگاه به نظر شما خريد اين دستگاه مشكلي نداره؟
4: وضعيت سازگاري اسكرين جذاب اون با بعضي برنامه ها و حتي همه تم هاي استاندارد(vga , qvga , square ) مشكل ساز نيست؟
ببخشيد اگه جاي اين سوال اين جا نيست.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
چند تاسوال در مورد توشيبا...
1:ساخت كجاست؟(چون توشيبا كه يك برند ژاپني هستش)
2: الان در چه كشورهايي فروخته ميشه؟ چون تا جايي كه ميدونم در كشورهاي عربي ديده نميشه.
3: با نداشتن دكمه سافت ريست و همچنين عدم امكان آپگريد نمودن رام توسط صاحبان دستگاه به نظر شما خريد اين دستگاه مشكلي نداره؟
4: وضعيت سازگاري اسكرين جذاب اون با بعضي برنامه ها و حتي همه تم هاي استاندارد(vga , qvga , square ) مشكل ساز نيست؟
ببخشيد اگه جاي اين سوال اين جا نيست.

1-تا به حال كه ژاپن بوده بعيد ميدونم جاي ديگه اي هم بزنه (گوگل كني ميفهمي)
2- اروپا و آسيا به خاطر 3 بانده بودن دستگاه در آمريكا كاربردي نداره. در آسيا هم بازار سمت جنوب شرقه بيشتر
3-امكان آپگريد وجود داره .اما امكان آپگريد رام اريجينال با آر يو يوي اريجينال وجود نداره. دكمه سافت ريست هم مشكل بزرگيه كه هر دفعه مجبور به درآوردن باطري ميشين
4-چرا مشكل سازه . در بهترين حالت بعضي برنامه ها دو طرف صفحه رو پر نميكنن. تم هاي استاندارد مشكلي ندارند ولي ويسبار چرا. در كل اين اسكرين يه سري نا سازگاري ها ايجاد ميكنه ولي نه با برنامه هاي استاندارد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان داشتم ریویوی سمسانگ i780 رو مخوندم ...

کسی در مورد پلتفورم ِ PXA3xx اطلاع دقیقی نداره ؟ اگه قدیمیه ببخشید ولی موبایل ریویو نوشته پلتفورم جدید اینتل هست ...

ولی طبق گفته ی موبایل ریویو بهترین پرفورمینگ پلتفورم واسه ویندوز موبایله

ببینید :

8bxv4mc.png

تازه 416هش رو با 520 مقایسه کرده

پارسا جان یه لینکی به من بده یا خودت زحمت بگش بگو دیگه چی نوشته بود

عجیب حساس شدم رو این قضیه

راستی رو چه گوشیهایی این مدل PXA3xx وجود داره؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینم مشخصات touch enhanced از سایت مایکروسافت
علاوه بر اینکه WiFi نداره, گویا سیستم phone دستگاه هم GSM نیست..

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام علیرضا جان چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه در موردش کاملاً بحث کردیم نمیدونم دیدی یا نه!
HTC Touch Enhanced دقیقاً مشابه تاچ معمولی هستش ولی رم و رام اون ارتقا پیدا کرده یعنی رم اون از 64 به 128 و رام اون از 128 به 258 تغییر پیدا کرده ولی در مورد این لینکی که شما گزاشتید باید خدمتتون عرض کنم که این نوع HTC به سفارش شرکت Sprint ساخته شده و همون طور که شما فرمودید این مدل فاقد GSM و همچنین WiFi میباشد و سی پی پو 400 روش نصبه ;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام علیرضا جان چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه در موردش کاملاً بحث کردیم نمیدونم دیدی یا نه!
HTC Touch Enhanced دقیقاً مشابه تاچ معمولی هستش ولی رم و رام اون ارتقا پیدا کرده یعنی رم اون از 64 به 128 و رام اون از 128 به 258 تغییر پیدا کرده ولی در مورد این لینکی که شما گزاشتید باید خدمتتون عرض کنم که این نوع HTC به سفارش شرکت Sprint ساخته شده و همون طور که شما فرمودید این مدل فاقد GSM و همچنین WiFi میباشد و سی پی پو 400 روش نصبه ;)

اره بحثو که دنبال میکردم..من با جفتشون کار کردم:D
اون enhanced که من باهاش کار کردم هم GSM نداشت و به این نتیجه رسیدیم تو اون بحث که enhanced ها کلا با سیستم GSM نمیان...ولی ماله جناب bodybuilder یکمی عجیبه!!چون enhanced کامل نیست گویا (CPU همون 200 هست اما رم و رامش بیشتره!!) و GSM هم داره!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام بچه ها اینو ببین میشه به ppc زد
یا حتما باید گوشی قابلیت خروجی tv رو داشته باشه ؟
کلا راهی هست از ppc که خروجی نداره
پروژکتور گرفت البته بجز کارت های sdio ?

gsmarena_002.jpg

[
gsmarena_005.jpg

link

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دستگاه های به نمایش گذاشته شده در قرفه ی مایکروسافت در نمایشگاه CES

لینک

از نکات جالب این مسئله ، حضور Pantech و Imate Ultimate 8150 و بالاخره حضور Eten در بین دستگاه های معرفی شده ی مایکروسافت هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب کی بود هی خبر از این سی پی یو های نسل بعدی کوالکام می گرفت؟

این طور که پیداست ، یک پروتوتایپ برای کوالکام ساخته شده که توی سی ای اس ، حسابی باهاش به همه فخر بفروشه ، وقتی سامسونگ و مارول دارن سر 400 و 500 مگاهرتز چونه می زنن ، کوالکام حرف از 1 گیگ می زنه
شرکت سازنده به طرز عجیبی ، اینونتک هست ، شرکتی که بعضی از سری های آی میت ، همچون سری جک رو تولید کرد.

صدالبته به دلیل اقتصادی بودن چینی ها ، من حاضرم شرط ببندم یکی از ریمارک های سال آینده این بازار ، شکلی دقیقا شبیه این عکس خواهد داشت
http://www.blogsmithmedia.com/www.e...01/qualcomm-anchorage-hands-on-ces-200800.jpg

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دستگاه های به نمایش گذاشته شده در قرفه ی مایکروسافت در نمایشگاه CES

لینک

از نکات جالب این مسئله ، حضور Pantech و Imate Ultimate 8150 و بالاخره حضور Eten در بین دستگاه های معرفی شده ی مایکروسافت هست

تو این عکس, مشخصات HTC touch رو نوشته (که در واقع همون htc enhanced هست)...که با سیستم gsm کار نمیکنه!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب کی بود هی خبر از این سی پی یو های نسل بعدی کوالکام می گرفت؟

این طور که پیداست ، یک پروتوتایپ برای کوالکام ساخته شده که توی سی ای اس ، حسابی باهاش به همه فخر بفروشه ، وقتی سامسونگ و مارول دارن سر 400 و 500 مگاهرتز چونه می زنن ، کوالکام حرف از 1 گیگ می زنه
شرکت سازنده به طرز عجیبی ، اینونتک هست ، شرکتی که بعضی از سری های آی میت ، همچون سری جک رو تولید کرد.

صدالبته به دلیل اقتصادی بودن چینی ها ، من حاضرم شرط ببندم یکی از ریمارک های سال آینده این بازار ، شکلی دقیقا شبیه این عکس خواهد داشت
http://www.blogsmithmedia.com/www.e...01/qualcomm-anchorage-hands-on-ces-200800.jpg

خبر بسیار عالی ای بود که بالاخره تو یه دستگاه پی پی سی رویت شد. همش از این می ترسیدم که اینم به خانواده یو ام پی سی ها بپیونده ! . حالا باید از این بترسیم که حداقل نیاز ویندوز موبایل 7 سی پی یو 1 گیگاهرتز نباشه:D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
phonebar_v2.jpg

خب بالاخره سایت ام دبلیو جی هم 2 محصول جدیدش رو معرفی کرد. متاسفانه اتم 5 که باید اتم 4 می بود !! کیو وی جی ایه !! و با سی پی یو 520 مگاهرتزی و خبری از میزان رمش نیست اما باید 128 باشه (64 احمقانه است!!) و البته به قطر 148 میلیمتر:D(حداقل یه خبر خوب داشته) راجع به زینک 2 هم زیاد صحبت نکرده . حتما خودش هم خبر نداره چی می خواد بده!!
و یه تازه وارد متاسفانه یا خوشبختانه فلیم 2 منتفی شده به جاش MWG UBiQUiO 503g اومده! که ریبرند شده ی یو بی آی کیوه ! واقعا که اوضاع ام دبلیو جی نا امید کننده است . خودش هم نمی دونه چی کار می کنه و از همه بد تر عکس واقعی از دستگاههای تولیدی خودش نداره. بنده از همین الان موافقت خودم رو با تغییر نام ام دبلیو جی به اصغر اعلام می کنم:lol:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
و یه تازه وارد متاسفانه یا خوشبختانه فلیم 2 منتفی شده به جاش MWG UBiQUiO 503g اومده! که ریبرند شده ی یو بی آی کیوه ! واقعا که اوضاع ام دبلیو جی نا امید کننده است . خودش هم نمی دونه چی کار می کنه و از همه بد تر عکس واقعی از دستگاههای تولیدی خودش نداره. بنده از همین الان موافقت خودم رو با تغییر نام ام دبلیو جی به اصغر اعلام می کنم:lol:
من بی صبرانه منتظر بودم Flame 2 رو ببینم با این وصف وضعیت Flame هم به خاطر عدم ساپورت درست و درمون در هاله ابهام فرو میره .... atom V هم که سایز اسکرینش منو یاد گیگابایت میندازه :( به عبارتی mwg هم که به کاه دون زد:wacko:
:eek:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
امروز یه خورده توی اینترنت و ایکس دی ای راجع به فلیم گشت میزدم به چیزای جالبی بر خوردم

راستش تا بحال زیاد دنبالش نبودم چون قصد خرید فلیم رو نداشتم (البته الان هم ندارم . واسه یکی از دوستها می خوام!)

اولین چیزی که بهش برخوردم این بود که iio2 رام جدید رو معرفی کرده که کلی جای خوشحالی داشت ولی بعدش دیدم که کوکر هم آفنگه معروف و منفوره . که حسابی دیگه ذوق زده شدم .

خدمت تمامی فلیم داران و فلیم دوستان عرض کنم که ایشون ساکن شانگهای و همون فردی بودن که ایکس آی پی اتم و اتم اگزک رو به ویندوز موبایل 6 برای اولین بار پورت کردن . چیزی که اون زمان همه حتی در ایکس دی ای به نشدنش قسم میخوردن . حتی وقتی همین سایت و همین فرد خبر از پورت کردنش دادن به دروغ گفتن متهم شدن و وقتی ازش فیلم گرفتن به ویزبار کردنش:lol: حالا تاریخ دوباره تکرار شده . اما باید بهتون بگم که ایشون تا بحال دروغ نگفته و نمیگه پس از بابت دبلیو ام 6 مطمئن باشید.

فقط متاسفانه این آقا یه اخلاق خوبی داره که تا رامش درست کار نکنه به 1 نفر هم نمی دتش . وقتی هم کار کرد فقط چینی بیرون میده . اون رو هم میفروشه و فقط به چینی هایی که تو اون سایتن می فروشه . پس فعلا بیخیالش بشید.

مساله ای که الان وجود داره این بوده که اولش دستگاه باگی بوده . اما الان که باگی نیست و یه خورده عوضش کرده دستگاه سی آی دیش مشکل پیدا کرده . پس فعلا به درد نمیخوره تا مشکلش حل شه (زیادی خوشحال نشید)

در مورد اتم که 2ماهی طول کشید که رام رو بعد از خبر بیرون بده 2 ماه هم طول کشید تا مجانیش رو بده . 1 ماه هم برای اولین ورژن انگلیسی و برای ورژن بدون مشکل 2 ماه دیگه . یعنی جمعا 7 ماه . 1 ماه گذشته یعنی اگه بخواد بد هم پیش بره 6 ماه دیگه دبلیو ام 6 دارید. پیش بینی من 3-4 ماهه. البته اگه بازی در نیاره . اما من به کارش ایمان دارم . کیچن عجیب غریبی داره و خیلی کار باهاش زمان بر و وقت گیره و هیچ کسی به جز خودش نمیتونه به راحتی باهاش کار کنه اما باهاش کارهایی می کنه که همه میگن غیر ممکنه .

خب اگه فلیم هاتون رو نفروختید 3-4 ماه دیگه دندون رو جیگر بگذارید و به جون آفنگ دعا کنید . اخلاقش همینه اما آدم بسیار باهوشیه:happy:

اتمم رو همین الان با فلیم طاق میزنم 150 هم سر میدم . خریدار نیست؟!!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب اینم از X650 ایتن:

gsmarena_001.jpg

صفحه VGA و سی پی یوی 500 و البته ROM 256 از تغییراتشه نسبت به X600

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
امروز یه خورده توی اینترنت و ایکس دی ای راجع به فلیم گشت میزدم به چیزای جالبی بر خوردم

راستش تا بحال زیاد دنبالش نبودم چون قصد خرید فلیم رو نداشتم (البته الان هم ندارم . واسه یکی از دوستها می خوام!)

اولین چیزی که بهش برخوردم این بود که iio2 رام جدید رو معرفی کرده که کلی جای خوشحالی داشت ولی بعدش دیدم که کوکر هم آفنگه معروف و منفوره . که حسابی دیگه ذوق زده شدم .

خدمت تمامی فلیم داران و فلیم دوستان عرض کنم که ایشون ساکن شانگهای و همون فردی بودن که ایکس آی پی اتم و اتم اگزک رو به ویندوز موبایل 6 برای اولین بار پورت کردن . چیزی که اون زمان همه حتی در ایکس دی ای به نشدنش قسم میخوردن . حتی وقتی همین سایت و همین فرد خبر از پورت کردنش دادن به دروغ گفتن متهم شدن و وقتی ازش فیلم گرفتن به ویزبار کردنش:lol: حالا تاریخ دوباره تکرار شده . اما باید بهتون بگم که ایشون تا بحال دروغ نگفته و نمیگه پس از بابت دبلیو ام 6 مطمئن باشید.

فقط متاسفانه این آقا یه اخلاق خوبی داره که تا رامش درست کار نکنه به 1 نفر هم نمی دتش . وقتی هم کار کرد فقط چینی بیرون میده . اون رو هم میفروشه و فقط به چینی هایی که تو اون سایتن می فروشه . پس فعلا بیخیالش بشید.

مساله ای که الان وجود داره این بوده که اولش دستگاه باگی بوده . اما الان که باگی نیست و یه خورده عوضش کرده دستگاه سی آی دیش مشکل پیدا کرده . پس فعلا به درد نمیخوره تا مشکلش حل شه (زیادی خوشحال نشید)

در مورد اتم که 2ماهی طول کشید که رام رو بعد از خبر بیرون بده 2 ماه هم طول کشید تا مجانیش رو بده . 1 ماه هم برای اولین ورژن انگلیسی و برای ورژن بدون مشکل 2 ماه دیگه . یعنی جمعا 7 ماه . 1 ماه گذشته یعنی اگه بخواد بد هم پیش بره 6 ماه دیگه دبلیو ام 6 دارید. پیش بینی من 3-4 ماهه. البته اگه بازی در نیاره . اما من به کارش ایمان دارم . کیچن عجیب غریبی داره و خیلی کار باهاش زمان بر و وقت گیره و هیچ کسی به جز خودش نمیتونه به راحتی باهاش کار کنه اما باهاش کارهایی می کنه که همه میگن غیر ممکنه .

خب اگه فلیم هاتون رو نفروختید 3-4 ماه دیگه دندون رو جیگر بگذارید و به جون آفنگ دعا کنید . اخلاقش همینه اما آدم بسیار باهوشیه:happy:

اتمم رو همین الان با فلیم طاق میزنم 150 هم سر میدم . خریدار نیست؟!!

جناب وسین ...
تاپیک فلیم رو یه نگاه می کردید قبلا در مورد این قضیه من هم یه مقدار توضیح داده بودم ...
ولی اطلاعات شما به شدت اقوا کننده بود ... پس تبریک می گم ... Excellentt
یعنی شما میفرمایید شرکت O2 با این آقای افنگ در ارتباطه؟ یعنی ممکنه برای دادن WM6 واسه فلیم با این بابا در تماس باشه؟
من پیشنهاد می کنم بحث های مربوط به فلیم رو در تاپیک خودش با هم ادامه بدیم ...
فقط به عنوان یه نکته در این تاپیک در مورد فلیم یاد اور بشم که مشکل رادیووی (Network connection) دستگاه حل شده ...
دستگاه یکی از بچه ها که رفته بود دبی برد پیش نمایندگی و یه رام جدید براش ریختن (حالا نمی دونم رام بود یا Patch بود) و فقط ورژن رادیویی دستگاه تغییر کرد و مشکلش حل شد ...
الان صحیح و سالم مثل BMW با سیم کارت های دولتی و ایرانسل و ... کار می کنه. ...
فقط نمی دونم چرا مسئولین O2 این پچ یا رام رو هنوز پابلیش نکردند ...
فکر می کنم فلیم 2 هم به افسانه ها پیوست ...
سایت WMG بجای اون عکس یه دستگاه دیگه رو زدخ ولی هنوز لینک فلیم 2 رو پاک نکرده فقط از صفحه سایت پاکش کرده ... تو سرورشون هست هنوز ;):) : اینجا رو ببینید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ETEN Glofiish V900

6u4zbza.jpg

تا خشتک مجهز به سیستم های پخش برنامه های تلویزیونیه ! از DVB-H گرفته تا سیستم های داغون ِ روستایی

لینک

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ایتن V900

3gsm_inv.jpg

از مهمترین امکانات این گوشی داشتن تلوزیون هست !

از عکسش هم معلومه که 3 جی داره .

بقیه امکاناتش فعلا مشخص نیست .

این هم لینک سایت اصلیش که به هیچ کدام از امکاناتش جز تلوزیون اشاره ای نکرده :

http://www.glofiish.com/news10.html

ظاهرا قراره در نمایشگاه بارسلونا معرفی بشه .

دكتر جان دیگه گوشیت قدیمی شد !!!

بالا