امروز یه خورده توی اینترنت و ایکس دی ای راجع به فلیم گشت میزدم به چیزای جالبی بر خوردم
راستش تا بحال زیاد دنبالش نبودم چون قصد خرید فلیم رو نداشتم (البته الان هم ندارم . واسه یکی از دوستها می خوام!)
اولین چیزی که بهش برخوردم این بود که iio2 رام جدید رو معرفی کرده که کلی جای خوشحالی داشت ولی بعدش دیدم که کوکر هم آفنگه معروف و منفوره . که حسابی دیگه ذوق زده شدم .
خدمت تمامی فلیم داران و فلیم دوستان عرض کنم که ایشون ساکن شانگهای و همون فردی بودن که ایکس آی پی اتم و اتم اگزک رو به ویندوز موبایل 6 برای اولین بار پورت کردن . چیزی که اون زمان همه حتی در ایکس دی ای به نشدنش قسم میخوردن . حتی وقتی همین سایت و همین فرد خبر از پورت کردنش دادن به دروغ گفتن متهم شدن و وقتی ازش فیلم گرفتن به ویزبار کردنش:lol: حالا تاریخ دوباره تکرار شده . اما باید بهتون بگم که ایشون تا بحال دروغ نگفته و نمیگه پس از بابت دبلیو ام 6 مطمئن باشید.
فقط متاسفانه این آقا یه اخلاق خوبی داره که تا رامش درست کار نکنه به 1 نفر هم نمی دتش . وقتی هم کار کرد فقط چینی بیرون میده . اون رو هم میفروشه و فقط به چینی هایی که تو اون سایتن می فروشه . پس فعلا بیخیالش بشید.
مساله ای که الان وجود داره این بوده که اولش دستگاه باگی بوده . اما الان که باگی نیست و یه خورده عوضش کرده دستگاه سی آی دیش مشکل پیدا کرده . پس فعلا به درد نمیخوره تا مشکلش حل شه (زیادی خوشحال نشید)
در مورد اتم که 2ماهی طول کشید که رام رو بعد از خبر بیرون بده 2 ماه هم طول کشید تا مجانیش رو بده . 1 ماه هم برای اولین ورژن انگلیسی و برای ورژن بدون مشکل 2 ماه دیگه . یعنی جمعا 7 ماه . 1 ماه گذشته یعنی اگه بخواد بد هم پیش بره 6 ماه دیگه دبلیو ام 6 دارید. پیش بینی من 3-4 ماهه. البته اگه بازی در نیاره . اما من به کارش ایمان دارم . کیچن عجیب غریبی داره و خیلی کار باهاش زمان بر و وقت گیره و هیچ کسی به جز خودش نمیتونه به راحتی باهاش کار کنه اما باهاش کارهایی می کنه که همه میگن غیر ممکنه .
خب اگه فلیم هاتون رو نفروختید 3-4 ماه دیگه دندون رو جیگر بگذارید و به جون آفنگ دعا کنید . اخلاقش همینه اما آدم بسیار باهوشیه:happy:
اتمم رو همین الان با فلیم طاق میزنم 150 هم سر میدم . خریدار نیست؟!!
جناب وسین ...
تاپیک فلیم رو یه نگاه می کردید قبلا در مورد این قضیه من هم یه مقدار توضیح داده بودم ...
ولی اطلاعات شما به شدت اقوا کننده بود ... پس تبریک می گم ... Excellentt
یعنی شما میفرمایید شرکت O2 با این آقای افنگ در ارتباطه؟ یعنی ممکنه برای دادن WM6 واسه فلیم با این بابا در تماس باشه؟
من پیشنهاد می کنم بحث های مربوط به فلیم رو در تاپیک خودش با هم ادامه بدیم ...
فقط به عنوان یه نکته در این تاپیک در مورد فلیم یاد اور بشم که مشکل رادیووی (Network connection) دستگاه حل شده ...
دستگاه یکی از بچه ها که رفته بود دبی برد پیش نمایندگی و یه رام جدید براش ریختن (حالا نمی دونم رام بود یا Patch بود) و فقط ورژن رادیویی دستگاه تغییر کرد و مشکلش حل شد ...
الان صحیح و سالم مثل BMW با سیم کارت های دولتی و ایرانسل و ... کار می کنه. ...
فقط نمی دونم چرا مسئولین O2 این پچ یا رام رو هنوز پابلیش نکردند ...
فکر می کنم فلیم 2 هم به افسانه ها پیوست ...
سایت WMG بجای اون عکس یه دستگاه دیگه رو زدخ ولی هنوز لینک فلیم 2 رو پاک نکرده فقط از صفحه سایت پاکش کرده ... تو سرورشون هست هنوز
:
اینجا رو ببینید