• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Ping To Rebuild

sh7228

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا كسي از اين مشكل ما سر در نمياره؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از sh7228 :
آقا كسي از اين مشكل ما سر در نمياره؟
مشكل شما ميدونيد چيه؟ در بخشي كه متن رو مي نويسيد دوباره لينك مطلب رو نوشتيد مثلا در بخش عنوان نوشتيد پرشين تولز و در بخش بدنه (جاي كه مطالب رو مي نويسي) نوشتي:<a href="http://forum.persiantools.com/">http://forum.persiantools.com/</a>
مشکل شما از اینجاست که فقط باید یکبار آدرس رو بنویسید.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من هم یه مشکل دارم با این لینکدونی:
طبق مقاله ای که نوید نوشته بود من یه لینکدونی ساختم اما یه مشکل دارم زمانی که مطلب جدید می نویسم و میخوام اونو پست کنم یه پیغام اشتباه به صورت زیر دریافت می کنم:
An error occurred:
maketext doesn't know how to say: _USAGE_VIEW_LOG as needed at lib/MT.pm line 682
زماني كه به وبلاگ اصلي ميرم و صفحه اصلي رو دوباره سازي مي كنم بدون هيچ مشكلي كار مي كنه.
در فايل pingToRebuild.cgi فقط دو جا كه لازم بود تغيير دادم به صورت زير:
......
# The ID of the weblog that pings this CGI.
my $fromBlogID = 4;

# The ID of the weblog to rebuild.
my $toBlogID = 2;
...........​
كه به جاي عدد 4 اي دي وبلاگ لينكدوني رو وبه جاي 2 اي دي وبلاگ اصلي رو گذاشتم و اون رو هم در جايي كه mt.cgiبود آپلودش كردم وسطح دسترسي رو هم 755 گذاشتم
بعد به بخش Configuration > Preferences > Notify the following sites when I update my blog در داخل باكس پاييني آدرس pingToRebuild.cgi رو به صورت http://mashaheer.net/cgi-bin/mt/pingToRebuild.cgi نوشتم اما جواب نداد به نظر شما مشكل از كجاست؟
آيا راه ساده تري هم هست؟
بعد اينكه چطوري ميشه با پي اچ پي لينكدوني رو ساخت؟
لطفا اگر كسي در اين رابطه اطلاعي داره توضيح بده

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
كسي نبود به كمكي بكنه

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
كسي نيستش به من هم كمكي كنه؟ خيلي حياتي هستش هر جا سرزدم نتونستم اين مشكل رو حل كنم.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
براي ساختن لينكدوني با php بايد محتواي لينكدامپ رو داخل يك صفحه ظاهر كنيد و اون رو به كمك دستورات php در صفحه ديگري import کنيد.. به نظر من اين روش بهتره.. بحثش مفصله به عنوان فرض كنيد ما بخوايم اين لينكدوني رو در ارشيومون هم ظاهر كنيم .. يعني در صفحات ارشيو ماهانه و تكي هم لينكدوني رو داشته باشيم در اين حالت اگر روي يكي از اون صفحات ارشيو بزنيد مي بينيد که لينک هاي لينکدوني مال زمان قديم و مال زمان ريبيلد اون صفحه رو نشون ميده.. البته اگر تازه لينكدوني رو ساخته باشين اين مشكل خودشو نشون نميده و بعد از چندماه ظاهر ميشه.. لينکدوني در هر جاي وبلاگ بايد اخرين لينک ها رو نشون بده حتا در ارشيو.. شايد بعضي ها بگن که به اون روش يک جور نظم طبيعي داره و خود به خود در صفحات ارشيو لينک هايي از زمان قديم رو نشون ميده ولي خوب همين نظم طبيعي با يک ريبيلد کلي به هم ميريزه و بنابراين استفاده از اين پلاگين براي ساختن لينکدوني به نظر من کار منطقي نيست.. براي ايمپورت کردن با php به اين ترتيب از دستور import استفاده کنيد:

<?php include("http://www.yoursite.com/sideblog/index.php"); ?>

و يا به کمک ssi:

<!--#include virtual="sideblog/index.html" -->

نکته ديگه اينکه در مورد latest entries هم همون حکايت بالا وجود داره.. يعني در latest entries هم در صفحات ارشيو همون مشکل که گفتم بروز ميکنه.. در قالب هاي ديفالت ام تي اين latest entries رو اومدن به کمک دادن attribute به mtentries ساختن و البته گناهي هم ندارن چون اونا داخل صفحات و قالب هاي ارشيو و يا قالب ارشيو تکي اين بخش رو قرار ندادن ولي ما که اين رو به اونجاها اضافه ميکنيم بايد مشکلي که اشاره کردم رو در نظر داشته باشيم و براي latest entries هم بهترين راه ساختن يک ايندکس جديد و ايمپورت کردنش هست..

نصف شبي چقدر سخنراني کردم! حالا شما چيزي دستگيرتون شد؟ اينم از مضرات ساعت چهار صبح اومدن به فورم هست ديگه.. اون بخش php و ssi ش جواب سوال شما بود..

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
راستي من خودم با js ايمپورت ميکنم.. بيشتر حال ميده :p ولي يه کم دردسرش بيشتره و شايد به نظر روش ابتدايي تر و قديمي تري بياد.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام عابر عزيز
خيلي ممنونم كه جواب سوالم رو داديد.
اگر ميشه كمي بشتر توضيح بديد من اصلا با php آشنايي ندارم....
بعد اينكه ميخوام لينكدوني به صورتي باشه كه زماني كه لينكدوني رو آپديت مي كنم، در وبلاگ اصلي بدون دوباره سازي صفحه اصلي اون هم آپديت بشه....

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
يه سوال ديگه مگه اون روشي كه نويد نوشته بود و من هم انجام داده بودم مشكلش چي بود كه اون پيغام اشتباه رو دريافت مي كردم

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فايل pingtorebuild رو من كه هر كارش كردم كار نكرد . بيخيالش بشي راحت تري .

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من بيخالش شدم حالا چطوري ميشه كاري كرد كه زماني كه در وبلاگ لينكدوني پستي فرستاده شد در وبلاگ اصلي بدون اينكه بخواهي وبلاگ رو دوباره سازي كني آپديت كنه؟

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا يه فايل cgi داشتم كه وقتي صداش مي زدم مي گرفت كل وبلاگ (!) رو دوباره ريبيلد مي كرد كه خوب براي ريبيلد كردن ايندكس نمي ارزيد . بعد هم يه فايل ديگه گيرم اومد كه اين يكي پارامتر براي تعيين اينكه كجا رو ريبيلد كنه قبول مي كرد ، منتها از shell و يا cron و جوري نبود كه بشه با وارد كردن آدرس اجراش كرد . الان هم صبر مي كنم يكي كامنت بده تا خودش ريبيلد شه يا مجبور مي شم خودم يه بار صفحه اصلي رو ريبيلد كنم .

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پس به نظر شما راهي براي اون كار نيستش كه به سادگي كار انجام داده بشه؟

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم هر كاري كردم اين پينگ تو ريبيلد كار نكرد نميدونم چه مرگشه :wacko:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از experience :
شايد اين بحث قديمي باشه ولي دليل اصلي كه خيلي دوست دارند لينك دوني يا ... به صورت يك فايل جدا توسط وبلاگشون صدا زده نشه و اون جزو مطالب وبلاگ باشه ، مساله موتورهاي جستجو است.
يعني مطلبي كه به صورت خروجي به صفحه اي لينك داده بشه جزو مطالب اون صفحه ايندكس نمي شه .
بنابراين اگر سرچي هم بشه اون لينك بي نصيب مي مونه :(

داشتم توي فورم چرخ ميزدم .. يوهو اين مطلب رو از دوستمون experience.. ديدم که در اوايل بحث اين تاپيک مطرح شده بود.. اين مطلب چقدر صحت داره؟ من فکر ميکنم نادرست باشه چون من هميشه ليست وبلاگ هاي ديگران رو که ميخواستم داخل وبلاگم ظاهر کنم به کمک يه خروجي اينکار رو ميکردم داخل ادرس اون خروجي هيچ مدل کاراکتر ؟ هم نبود و جالب اينکه گوگل لينک دادن من به ديگران رو ايندکس ميکرد ولي کساني که با بلاگ رولينگ لينک ها رو ميدادن و داخل ادرس خروجي ؟ داشت از زير دست گوگل در مي رفت.. من همه ايمپورت هامو حالا چه به روش کلاينت سايد چه سرور سايد بدون استفاده از اون پلاگين انجام ميدم .. اگر کسي اطمينان داره که با ايمپورت کردن گوگل به اشتباه ميفته يه ندايي بده..

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از Mashaheer :
من هم یه مشکل دارم با این لینکدونی:
طبق مقاله ای که نوید نوشته بود من یه لینکدونی ساختم اما یه مشکل دارم زمانی که مطلب جدید می نویسم و میخوام اونو پست کنم یه پیغام اشتباه به صورت زیر دریافت می کنم:
An error occurred:
maketext doesn't know how to say: _USAGE_VIEW_LOG as needed at lib/MT.pm line 682
زماني كه به وبلاگ اصلي ميرم و صفحه اصلي رو دوباره سازي مي كنم بدون هيچ مشكلي كار مي كنه.
در فايل pingToRebuild.cgi فقط دو جا كه لازم بود تغيير دادم به صورت زير:
......
# The ID of the weblog that pings this CGI.
my $fromBlogID = 4;

# The ID of the weblog to rebuild.
my $toBlogID = 2;
...........​
كه به جاي عدد 4 اي دي وبلاگ لينكدوني رو وبه جاي 2 اي دي وبلاگ اصلي رو گذاشتم و اون رو هم در جايي كه mt.cgiبود آپلودش كردم وسطح دسترسي رو هم 755 گذاشتم
بعد به بخش Configuration > Preferences > Notify the following sites when I update my blog در داخل باكس پاييني آدرس pingToRebuild.cgi رو به صورت http://mashaheer.net/cgi-bin/mt/pingToRebuild.cgi نوشتم اما جواب نداد به نظر شما مشكل از كجاست؟
آيا راه ساده تري هم هست؟
بعد اينكه چطوري ميشه با پي اچ پي لينكدوني رو ساخت؟
لطفا اگر كسي در اين رابطه اطلاعي داره توضيح بده
مشكل اين پيغام اشتباهي كه نوشته بودم از فايل ترجمه اي هستش كه به كار رفته در مووبل تايپ بودش. حالا اون مشكل (پيغام اشتباه) حل شده اما زماني كه وبلاگ لينكدوني رو آپديت مي كنم ارورر اكتيوتي لوگ (Activity Log) به هم ميده و يه چيز ديگه من براي پينگ براي دو سايت weblogs.com and blo.gs هم چك كردم كه اين هم Activity Log Error ميده به صورت زير:
Ping 'http://rpc.weblogs.com/RPC2' failed: Ping error: Thanks for the ping, however we can only accept one ping every half-hour. It's cool that you're updating so often, however, if I may be so bold as to offer some advice -- take a break, you'll enjoy li

Ping 'http://ping.blo.gs/' failed: Ping error: Weblog hasn't changed.
به نظر شما مشكل از چي مي تونه باشه؟ يكي نيست در اين رابطه يه مقاله اي بنويسه؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
احتمالا توي وبلاگ اصليت پست زده بودي و weblogs.com پينگ شده بوده و بعدش لينكدوني رو به روز كردي اونم اومده وبلاگ اصلي رو ريبيلد كرده و شايد دوباره خواسته پينگ كنه و اونم گفته كه ما هر نيم ساعت يك بار ميتونيم پينگ رو قبول كنيم.. البته من تا حالا با اون پلاگين كار نكردم و نمي دونم اون pingtorebuild در نهايت منجر به پينگ weblogs.com هم ميشه يا نه.. ولي اگر فقط مشكلت همين پيغام هست و چيزاي ديگه درست كار ميكنه نبايد مسئله مهمي باشه :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از babak_b :
حداقل بگم چه جوري مشكل رو حل كردم كه تك خوري نباشه !
اين كد رو به اسم rebuild.cgi در دايركتوري ام تي قرار بديد :
[code:1]

#!/usr/bin/perl -w

use strict;

# Usage&#58; mt-rebuild.pl

# add this to your cron file to automate rebuilds. example&#58;

#

#0 0 * * * /path/to/mtdir/mt-rebuild.pl

#

# The above will rebuild blog #1 at 12 AM &#40;your server's time&#41;

print &#34;Content-type&#58; text/html nn&#34;;

# INSERT YOUR BLOG ID BELOW

my $blog_id = 1; # blog id here

if &#40;!$blog_id&#41; &#123;

&nbsp; print STDERR &#34;usage&#58; mt-rebuild.pl &#40;Blog ID&#41;n&#34;;

&nbsp; exit 1;

&#125;

my&#40;$MT_DIR&#41;;

BEGIN &#123;

&nbsp; if &#40;$0 =~ m!&#40;.*&#91;/&#93;&#41;!&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; $MT_DIR = $1;

&nbsp; &#125; else &#123;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; $MT_DIR = './';

&nbsp; &#125;

&nbsp; unshift @INC, $MT_DIR . 'lib';

&nbsp; unshift @INC, $MT_DIR . 'extlib';

&#125;

require MT;

my $mt = MT-&#62;new&#40;Config =&#62; $MT_DIR . 'mt.cfg',

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Directory =&#62; $MT_DIR&#41;;

require MT&#58;&#58;Blog;

my $blog = MT&#58;&#58;Blog-&#62;load&#40;$blog_id&#41;;

if &#40;!$blog&#41; &#123;

&nbsp; print STDERR &#34;failed to load blog $blog_idn&#34;;

&nbsp; exit 1;

&#125;

print &#34;Rebuilding Blog&#58; &#34;.$blog-&#62;name.&#34;&#60;br&#62;n&#34;;

print &#34;Started&#58; &#34;.&#40;localtime&#40;&#41;&#41;.&#34;&#60;br&#62;n&#34;;

$mt-&#62;rebuild&#40;

&nbsp;BlogID =&#62; $blog_id,

&nbsp;EntryCallback =&#62; sub &#123; print ' - ',$_&#91;0&#93;-&#62;title, '&#40;'.$_&#91;0&#93;-&#62;id.'&#41;', &#34;&#60;br&#62;n&#34; &#125;

&#41;;

print &#34;Finished&#58; &#34;.&#40;localtime&#40;&#41;&#41;.&#34;&#60;br&#62;n&#34;;

[/code:1]

به جاي قسمت $blog_id آيدي وبلاگ ام تي كه مي خواهيد بازسازي بشه قرار بديد .
هر وقت به لينكدوني لينكي اضافه كرديد اين رو اجرا كنيد و خلاص .
خيلي ممنون از كمكتون ، زحمت كشيديد . خسته نباشيد !
الان اين كد ها بهم رخته شده! كسي فايل حاوي اين كد ها رو به صورت سالم و تر و تميز داره؟

خيلي لازمه!

mohammad57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا اينجايي كه از اين حرف ها فهميدم بحث ريبيلد و اينهاست نه؟ من خودم از اين فايل pingToRebuild استفاده مي كنم خيلي هم خوب كار مي كنه، هر وقت لينكي جديد توي لينكدوني روزانه مي فرستم خودش ايندكس را ريبيلد مي كنه! جريان اين php و js و اينها چيه ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mohammad57 :
من تا اينجايي كه از اين حرف ها فهميدم بحث ريبيلد و اينهاست نه؟ من خودم از اين فايل pingToRebuild استفاده مي كنم خيلي هم خوب كار مي كنه، هر وقت لينكي جديد توي لينكدوني روزانه مي فرستم خودش ايندكس را ريبيلد مي كنه! جريان اين php و js و اينها چيه ؟
اره اين هم خوبه.
ولي من مثل كاري كه بابك كرده بود، يه فايل ميخوام باشه كه هر وقت اجرا بشه صفحه اول سايت بازسازي بشه!

بالا