ببخشید نبودم. منتظرم خریدار بیاد اعلام کنه ! هی زنگ میزنم میگه دسترسی نداره الان میاد الان میاد. تا شب اگر هزینه رو واریز نکنه و همینجا اعلام خرید نکنه 1050 برای شماست و ارسال میشهاستارتر نتیجه مزایده چی شد؟؟
ببخشید نبودم. منتظرم خریدار بیاد اعلام کنه ! هی زنگ میزنم میگه دسترسی نداره الان میاد الان میاد. تا شب اگر هزینه رو واریز نکنه و همینجا اعلام خرید نکنه 1050 برای شماست و ارسال میشهاستارتر نتیجه مزایده چی شد؟؟
من پایه خواستم که 1 تومن هستببخشید نبودم. منتظرم خریدار بیاد اعلام کنه ! هی زنگ میزنم میگه دسترسی نداره الان میاد الان میاد. تا شب اگر هزینه رو واریز نکنه و همینجا اعلام خرید نکنه 1050 برای شماست و ارسال میشه
علته من ؟ علته من خریدارایی هست که تماس میگیرن میگن اینقدر میخوان بعد یک سری پیغام خصوصی میرسه سمتشون که من دزدم و پول خوره مردمم ! علتش اینه که طرف از زاهدان 1150 میریزه کارته من نیم ساعت بعد سراسیمه زنگ میزنه میگه پوله منو بده ! علتش انصراف دادنای یهویی هست . که توی سایت لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربریم ! واقعا نمیفهمم. اگر من دزدمو اون شخص داره اینقدر دنبال میکنه من رو و توی تمام تاپیک های من دنباله رو هست چرا هیچ سندی نداره از اینکه من 500 تومن از پولاشونو خوردم ! کسی 5 تا تک تومنی به نا حق از من بخواد بگیره دنبالش میره. حالا رف 500 هزار تومن رو همه جا جار میزنه ؟من پایه خواستم که 1 تومن هست
مگه زمان مزایده دیشب ساعت 12 نبوده؟علت صبر کردنتون چیه؟؟
مدت مزایده تموم نشده مگه؟
مگه ملاک تاپیک نیس؟هر شخصی زنگ بزنه تاپیک خود به خود اعتبارش ساقط میشه؟علته من ؟ علته من خریدارایی هست که تماس میگیرن میگن اینقدر میخوان بعد یک سری پیغام خصوصی میرسه سمتشون که من دزدم و پول خوره مردمم ! علتش اینه که طرف از زاهدان 1150 میریزه کارته من نیم ساعت بعد سراسیمه زنگ میزنه میگه پوله منو بده ! علتش انصراف دادنای یهویی هست . که توی سایت لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربریم ! واقعا نمیفهمم. اگر من دزدمو اون شخص داره اینقدر دنبال میکنه من رو و توی تمام تاپیک های من دنباله رو هست چرا هیچ سندی نداره از اینکه من 500 تومن از پولاشونو خوردم ! کسی 5 تا تک تومنی به نا حق از من بخواد بگیره دنبالش میره. حالا رف 500 هزار تومن رو همه جا جار میزنه ؟
پس گزارش شد جای گله نباشه.موفق باشیدخوب سور میدید. من هم دستگاه رو همون ساعت دیشب فروختم ! خوبه ؟ موفق باشید ...
ماجرا چیه بهم پیام بدیدآگه نمیخوای بدی بگو تا همین جا ازت شکایت کنم
تلگرام یک پیام بدیدسلام. کنسول رو هفته پیش دوستم خریده . الان میخواد بفروشه دوباره برگرده سمت PC