• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Playsyayion 4 ریجن 2 اروپا - یک ترابایت خود خود خود آک !

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
استارتر نتیجه مزایده چی شد؟؟
ببخشید نبودم. منتظرم خریدار بیاد اعلام کنه ! هی زنگ میزنم میگه دسترسی نداره الان میاد الان میاد. تا شب اگر هزینه رو واریز نکنه و همینجا اعلام خرید نکنه 1050 برای شماست و ارسال میشه

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
ببخشید نبودم. منتظرم خریدار بیاد اعلام کنه ! هی زنگ میزنم میگه دسترسی نداره الان میاد الان میاد. تا شب اگر هزینه رو واریز نکنه و همینجا اعلام خرید نکنه 1050 برای شماست و ارسال میشه
من پایه خواستم که 1 تومن هست
مگه زمان مزایده دیشب ساعت 12 نبوده؟علت صبر کردنتون چیه؟؟
مدت مزایده تموم نشده مگه؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
من پایه خواستم که 1 تومن هست
مگه زمان مزایده دیشب ساعت 12 نبوده؟علت صبر کردنتون چیه؟؟
مدت مزایده تموم نشده مگه؟
علته من ؟ علته من خریدارایی هست که تماس میگیرن میگن اینقدر میخوان بعد یک سری پیغام خصوصی میرسه سمتشون که من دزدم و پول خوره مردمم ! علتش اینه که طرف از زاهدان 1150 میریزه کارته من نیم ساعت بعد سراسیمه زنگ میزنه میگه پوله منو بده ! علتش انصراف دادنای یهویی هست . که توی سایت لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربریم ! واقعا نمیفهمم. اگر من دزدمو اون شخص داره اینقدر دنبال میکنه من رو و توی تمام تاپیک های من دنباله رو هست چرا هیچ سندی نداره از اینکه من 500 تومن از پولاشونو خوردم ! کسی 5 تا تک تومنی به نا حق از من بخواد بگیره دنبالش میره. حالا رف 500 هزار تومن رو همه جا جار میزنه ؟

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
علته من ؟ علته من خریدارایی هست که تماس میگیرن میگن اینقدر میخوان بعد یک سری پیغام خصوصی میرسه سمتشون که من دزدم و پول خوره مردمم ! علتش اینه که طرف از زاهدان 1150 میریزه کارته من نیم ساعت بعد سراسیمه زنگ میزنه میگه پوله منو بده ! علتش انصراف دادنای یهویی هست . که توی سایت لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربریم ! واقعا نمیفهمم. اگر من دزدمو اون شخص داره اینقدر دنبال میکنه من رو و توی تمام تاپیک های من دنباله رو هست چرا هیچ سندی نداره از اینکه من 500 تومن از پولاشونو خوردم ! کسی 5 تا تک تومنی به نا حق از من بخواد بگیره دنبالش میره. حالا رف 500 هزار تومن رو همه جا جار میزنه ؟
مگه ملاک تاپیک نیس؟هر شخصی زنگ بزنه تاپیک خود به خود اعتبارش ساقط میشه؟

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
پایان مزایده ساعت 12 دیشب بوده قانون مزایده هم اینه که قیمت باید تو تاپیک اعلام بشه و پیشنهادات داخل پیام خصوصی قابل قبول نیست الان هم جناب hamed zz با توجه به پیشنهادشون برنده مزایده شدن و هیچ بهانه ای قابل قبول نیست.

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
خوب سور میدید. من هم دستگاه رو همون ساعت دیشب فروختم ! خوبه ؟ موفق باشید ...

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
بالا