• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pocket PC & Irancell

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی بلد نیست با کامپیوتر و به کمک ppc به اینترنت ایرانسل وصل بشه؟

در جواب حرف خودم باید بگم با یه گوشی قدیمی سونی اریکسون(t630) تونستم راحت وصل بشم به اینترنت.. ولی با e-ten m500 نشد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در جواب حرف خودم باید بگم با یه گوشی قدیمی سونی اریکسون(t630) تونستم راحت وصل بشم به اینترنت.. ولی با e-ten m500 نشد.

نمی دونم چه مرگشه این ایتن
ولی یک چیزی هست ،من با اتم هم نتونستم هم ها ، مشکل اینکه مرتب خود سرور قطع و وصل می شه و با قاطعیت نمی شه گفت مشکل از دستگاه نیست

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم با jasjar مشكل دارم...
با كلي ذوق رفتم يه اعتباري گرفتم كه از mms استفاده كنم، اون كه هچ! تعطيله....
gprs هم 2-3 روزي وصل بود كه اونم به سلامتي قاط زد و ديگه كار نميكنه...
من تمام تنظيماتي كه بچه ها لطف كرده بودن و گفتن رو هم انجام دادم اما بازم كار نكرد!!!
ميشه كسي 1 راهنمايي كنه كه مشكل از كجاست؟؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دیگه رسما ایرانسل با این خطاش داره به ریش ملت میخنده
ما که به جی پی آر اسش هیچ امید نداشتیم
که هیچ
دیگه آنتن دهیش هم [ Beeeeeeep ] !!!

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه رسما ایرانسل با این خطاش داره به ریش ملت میخنده
ما که به جی پی آر اسش هیچ امید نداشتیم
که هیچ
دیگه آنتن دهیش هم [ Beeeeeeep ] !!!

فعلا که خدایش بیامرزاد:happy:
پریروز اونجایی که انتن پر !
به زور با دوجا(یکی تی سی ای یکی هم ثابت) تماس گرفتم
اما هر کی بهم زنگ میزد ...زنگ میخوردا اما دریغ از یه صدای کووووچووولووو!

اگه انتن هم که نده که دیگه که اِ......اِ.......آ......اوه...اوه..........اُه:lol:

اگه انپرانتور اول:lol: gprs اش ok باشه ایرانسلو فعلآ سه طلاقش میکنم:lol:

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
چجوری میشه از طریق outlook Email خود پاکت پیسی ایمیلها رو رو چک کرد ؟
من یدونه account ساختم ولی هر کاری میکنم موقع login میگه یوزر نیم و پسوورد اشتباس

تنظیمات incoming outcomin هم درسته
کسی میتونه کمک کنه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چجوری میشه از طریق outlook Email خود پاکت پیسی ایمیلها رو رو چک کرد ؟
من یدونه account ساختم ولی هر کاری میکنم موقع login میگه یوزر نیم و پسوورد اشتباس

تنظیمات incoming outcomin هم درسته
کسی میتونه کمک کنه ؟

قربان (عجب حس مخوفی نهفته س پشت این کلمه:lol: )... شما اینجا رو یه نگاه بکنید...
اگه تونستید راهش بندازید که هیچی فبها؛ اگه نشد بگید تا راهنماییتون کنم، شدنیه:

2hftehj.png

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
قربان (عجب حس مخوفی نهفته س پشت این کلمه:lol: )... شما اینجا رو یه نگاه بکنید...
اگه تونستید راهش بندازید که هیچی فبها؛ اگه نشد بگید تا راهنماییتون کنم، شدنیه:

2hftehj.png

فرهاد جان من از یاهو میخام استفاده کنم نه جی میل
تنظیماتش هم مثله همین توضیحی که شما دادین هستش (incoming : pop.mail.yahoo.com و ....)
ولی بازم ایراد میگیره :blink:

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
خوب پدرام جان باید هم نتونی که از یاهو استفاده کنی!!!
مگر اینکه یاهو رو پولی گرفته باشی که بعید می دونم:blush:
چون یاهو های مجانی pop3 نیستن که بتونی با اوت لوک چکشون کنی.
ولی یه نرم افزار کم حجم هست که می تونی تو کامپیوتر نصبش کنی و با اوت لوک کامپیوتر ایمیل هاتو دانلود کنی و بعد با پی پی سی سینکش کنی.

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
ولی یه نرم افزار کم حجم هست که می تونی تو کامپیوتر نصبش کنی و با اوت لوک کامپیوتر ایمیل هاتو دانلود کنی و بعد با پی پی سی سینکش کنی.

آهــــــــــــــــــــــــــان تازه افتاد :p
مرسی ممنون :happy:

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راه دیگه اینه که Yahoo! Go رو نصب کنین روی گوشیتون.. بعدش یک گزینه توی text message هاتون اضافه میشه به اسم : yahoo که ایمیل های یاهو رو میگیره..
موفق باشید

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
راه دیگه اینه که Yahoo! Go رو نصب کنین روی گوشیتون.. بعدش یک گزینه توی text message هاتون اضافه میشه به اسم : yahoo که ایمیل های یاهو رو میگیره..
موفق باشید

ممنون رامین جان
راستش الان بخاطر اینکه می خواد ورژن 2 رو بده (که البته برای بعضی از دستگاه ها داده) این ورژن 1 درست کار نمی کنه برا همین من هم نگفتم:blush:
ولی از اطلاعات خوبتون ممنونم:cool:

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون رامین جان
راستش الان بخاطر اینکه می خواد ورژن 2 رو بده (که البته برای بعضی از دستگاه ها داده) این ورژن 1 درست کار نمی کنه برا همین من هم نگفتم:blush:
ولی از اطلاعات خوبتون ممنونم:cool:

ولی من حدود 30 روز پیش ورژن 2 رو گرفتم براش(نوشته بود برای همه گوشی های پاکت کار میکنه) .. یادمه از خود سایت نگرفتم ولی از یه سایت معتبر گرفتمش (فکر کنم cnet یا softpedia بود) و این کاری رو که شما می خواستین رو خیلی راحت انجام میداد.. فقط یچیزی! یادتون باشه چون ازتون id و password یاهو می خواد و شما هم میدین بعدش می پرسه چه سرویس هایی رو می خواین که استفاده کنین.. شما address book رو انتخاب نکنین چون تمام آیدی های یاهو مسنجر و address book هارو به لیست شماره تلفن های گوشی اضافه میکنه! یعنی دور از جون بدبخت میشید! خود من 80000 تا اسم چرت و پرت به contacts ام اضافه شده بود با بدبختی همرو پاک کردم خلاصه شما هم حواستون باشه!
اگر پیدا نکردین بگین تا لینکشو من بزارم، در ضمن با گارانتی من نصب کنید و اگه سوالی هم پیش اومد بپرسید تا بگم.
موفق باشید

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب،بالاخره این تعرفه GPRS ایرانسل هم اعلام شد،هر کیلوبایت 3 تومن!!فکر کنم یه خورده زیاده!:blink:

وحشت ناک بالاست.. البته میاد پایین چون برای هیچ کس حتی مایه دار ها هم نمیصرفه!
موفق باشید

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
موفق باشید

آقا رامین من وقتی نصب میکنم توی text massage هام هیچی اضافه نمیشه

توی خود برنامه هم وقتی e-mail رو انتخاب میکنم شروع میکنه به سینک کردن ولی بازم هیچ اتفاقی نمیفته ؟

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه تعرفه ایرانسل در مورد خدمات اینترنتش از کی شروع میشه ؟

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه تعرفه ایرانسل در مورد خدمات اینترنتش از کی شروع میشه ؟

فکر کنم از 15 فروردین شروع شده..

قرار بود از 15 شروع بشه که نشد.
من فکر می کنم چون MMS هم از درگاه GPRS استفاده می کنه برای همین تا زمانی که MMS رایگانه GPRS هم رایگانه .
و اینا برای این همچین حرفی زدن که ملت کمتر از GPRS استفاده کنن تا مشکل ارسال و دریافت MMS رو بتونن حل کنن.

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
ولی من حدود 30 روز پیش ورژن 2 رو گرفتم براش(نوشته بود برای همه گوشی های پاکت کار میکنه) .. یادمه از خود سایت نگرفتم ولی از یه سایت معتبر گرفتمش (فکر کنم cnet یا softpedia بود) و این کاری رو که شما می خواستین رو خیلی راحت انجام میداد.. فقط یچیزی! یادتون باشه چون ازتون id و password یاهو می خواد و شما هم میدین بعدش می پرسه چه سرویس هایی رو می خواین که استفاده کنین.. شما address book رو انتخاب نکنین چون تمام آیدی های یاهو مسنجر و address book هارو به لیست شماره تلفن های گوشی اضافه میکنه! یعنی دور از جون بدبخت میشید! خود من 80000 تا اسم چرت و پرت به contacts ام اضافه شده بود با بدبختی همرو پاک کردم خلاصه شما هم حواستون باشه!
اگر پیدا نکردین بگین تا لینکشو من بزارم، در ضمن با گارانتی من نصب کنید و اگه سوالی هم پیش اومد بپرسید تا بگم.
موفق باشید

اگر همینی که تو لینکه پایینیه لطف می کنین برای من بفرستین

http://mobile.yahoo.com/go;_ylt=AgILfHA1kJxQFKchCo.MHpzntAcJ
در ضمن اگر اون تیک قسمت کنتاکت تو ستینگ رو که می گه تنها کنتاکتهایی رو که حداقل یه شماره دارن رو به پاکت اضافه کن رو بزنین دیگه اون اسامی چرت و پرت رو نشون نمی ده:D

بالا