:blink:
چه خبره؟!!!
تو 14تاش اول شدی؟
تازه نصف بیشترش رو بازی نکردی. اگه اونا رو بازی کنی به 30 میرسه حتماً!
راستشو بگو واقعاً بازی کردی یا کار دیگه ای کردی؟![]()
من كه فكر نمي كنم كلكي تو كار باشه! ولي يه چيزي واسم شديدا سوال شده!
:blink:
چه خبره؟!!!
تو 14تاش اول شدی؟
اختیار داری سیمپسون جان!!!:happy::blink:
چه خبره؟!!!
تو 14تاش اول شدی؟
من كه فكر نمي كنم كلكي تو كار باشه! ولي يه چيزي واسم شديدا سوال شده!چرا من هر كدوم از بازي ها رو كه ديدم، خودمو كشتم!
ولي باز 1000~1500 تا زير ركورد لورد عزيز بود!:blink: چي كار مي كني تو لورد عزيز!
![]()
رجيستر چي؟ مسافر گوشي بياره همچنان رايگانه؟تعرفه گمرکی واردات گوشی از 60درصد به 25درصد کاهش یافت.
mp3هاي من با كيفيت 128 و 44 است...
سلام به تمامی دوستان؛
پوزش من رو به خاطر اینکه دیر به دیر به فروم سر می زنم؛بپذیرید؛متاسفانه به شدت در گیر درس و کار هستم؛
من تبریک هم بابت شب یلدا و عید قربان به تمامی شما بدهکارم؛که گرچه دیر شده اما خدمتتون تبریک می گم؛همچنین پیشاپیش عید غدیر رو هم خدمت تمامی شما دوستان عزیز؛تبریک می گم؛
خلاصه بازهم شرمنده همه دوستان هستم؛
موفق باشید.
شهرام جون من و تو ایین حرفا رو نداریم هرکدوم رو میخوای بگو بزنم به نامت!!!!!
دلیل اولش هم انگیزه هست!که بخوای کل همرو بخوابونی!!:happy::happy:
رجيستر چي؟ مسافر گوشي بياره همچنان رايگانه؟
واقعا ...
مگه نگفته بودن بحث سریال و رجیستر و اینها پریده ..
باز این کارا برا چیه ...
راستی تعرفه و اینها رو چی کار کردی ...
60% دادی یا نه مجانی ازت IMEI رو گرفت کارت رو راه انداخت ...
اصلا این کار رو برای چی انجام دادی ...؟
بعد الان این گوشی همه جای ایران قابل استفاده هست یا نه فقط تو تهران؟
والا چی باید گفت ...تعرفه گمرکی واردات گوشی از 60درصد به 25درصد کاهش یافت.
این هم کاملش: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1583052&postcount=4044 حتما بخونید.
ممنون ...خیر قربان ، بر طبق قوانین خودشان هر نفر سالی یک گوشی می تونه بیاره ، ببره اونجا مجانی و بدون هیچ مدرکی ، فقط باید کارت شناسایی معتبر خودتون همراه تون باشه ، رجیستر شه ، الان مخابران ، IMEI Range می ده ، یعنی مثلا وارد کننده نوکیا ، 12 رقم سمت چپ رو می ده ، و همه دستگاه هاش باهم رجیستر می شن ، برای دستگاه های ما ، کل کد رو می دیم ، دستگاه ما تکی رجیستر می شه
قبل از انجام این کار ، سیم کارت ایران سل بی مشکل کار می کرد و سیم کارت مخابرات ، No Service می داد
فکر کنم همه ایران ، چرا نباید کار کنه جای دیگه؟
:lol:والا هر چيزي حدي داره! تو يكي از بازي ها آخرين ركورد 3500 هست و شما 8870 تا زدي!:blink: من خودم و كوشتم 3500 تا بيشتر نرفت! :happy: آخه يكم حق بده:blush:! سعي كن ركورد ها رو اينجوري نشكني! :f34r: اين باعث مي شه دليل اول يعني انگيزه از بين بره! :lol:
![]()
:lol:
چشم شهرام جان!! راه رسیدن به انگیزه زیاده!!!
ولی توی بعضی هاشآدم جو گیر میشه دیگه رکود رو تمام کمال میزنه!!:happy:
خوب فروم از down در آمد
میزون هستید![]()
حسین جان پس چرا جواب من رو ندادی تو تاپیک جامع تبریک تولد به دکتر؟
بچه ها پایه هستید پول بذاریم رو هم یه هاست بگیریم تقدیم کنیم به Persian Tools ؟
این چه سروریه که همش Down هست!
یکشنبه یه Error جدید میداد:
![]()
خیر قربان ، بر طبق قوانین خودشان هر نفر سالی یک گوشی می تونه بیاره ، ببره اونجا مجانی و بدون هیچ مدرکی ، فقط باید کارت شناسایی معتبر خودتون همراه تون باشه ، رجیستر شه ، الان مخابران ، IMEI Range می ده ، یعنی مثلا وارد کننده نوکیا ، 12 رقم سمت چپ رو می ده ، و همه دستگاه هاش باهم رجیستر می شن ، برای دستگاه های ما ، کل کد رو می دیم ، دستگاه ما تکی رجیستر می شه