سلام به همه دوستان
شب یلداتون مبارک
راستی بچه ها جوجه هاتون رو شموردید؟؟؟:blush:
شب يلداي شما هم مبارك باشه حسين جان!
در ضمن، جوجه ها رو خانومم داره مي شمره!
سلام به همه دوستان
شب یلداتون مبارک
راستی بچه ها جوجه هاتون رو شموردید؟؟؟:blush:
شب يلداي شما هم مبارك باشه حسين جان!
در ضمن، جوجه ها رو خانومم داره مي شمره!
کوچیکتم شهرام جون
راستی 6300 رو به چنگ آوردی یا نه؟؟؟؟:happy:
مواظب باش جوجه هات کم نشن
ممنون از شما! ولي خوب دوست ندارم كه دكمه هاي اعداد و حروف روي گوشي باشه!
حالا اين 750 تو ايران هست؟
خوش اومدی علی جان ... جات واقعا" خالی بود ...سلام دوستان
بالاخره سرو کاه منم پیدا شد.... خوبید؟ خوشید ؟ چرختون میچرخه؟ دماغاتون چی چاقه؟ خلاصه که جا داره همینجا از تمام دوستای عزیزی که این مدت غیبت کبری یادی از مداد رنگی کردن تشکر کنم و بگم
دوستون دارم
سلام دوستان
بالاخره سرو کاه منم پیدا شد.... خوبید؟ خوشید ؟ چرختون میچرخه؟ دماغاتون چی چاقه؟ خلاصه که جا داره همینجا از تمام دوستای عزیزی که این مدت غیبت کبری یادی از مداد رنگی کردن تشکر کنم و بگم
دوستون دارم
سلام دوستان
دوستون دارم
سلام.
خوش آمدید
نمیدونم چرا امروز اینجا سوت و کوره!؟:blush:
جای سعید خالیه:happy:
سلام به تمامی بچه ها!!!! چطورید!!!!
باز pt چرا اینقدر down میشه!!!!!! دیشب که بکل down بود!!
واقعا ...سلام بر دوستان ،
امروز رفتم به توصیه یکی از کاربران گل اینجا ، ضلع شمالی میدان درب و داغان شده رسالت ، و ایکس 800 را با پر کردن یک فرم ساده در باجه شماره 8 مرکز مشترکین سیار مخابرات ، رجیستر کردم. باید دیگه با سیم کارت مخابرات هم کار کنه. ولی راستش رو بخواهید ، جی پی آر اس هم حسابی حال داده. البته گفت که 48 ساعت بعد انجام می شه.
یک کارت شناسایی می خوان که من کارت دانشجویی استفاده کردم ، و حتی کپی ازش نخواست ، و یک فرم که نوشته اینجانب فلانی ، با شماره شناسنامه فلان، یک فقره گوشی مدل فلان با شماره IMEI فلان، بر طبق قوانین کشور ایران از خارج وارد کرده و متقاضی استفاده روی شبکه مخابرات ازش می باشم.
خود آقاهه ، آتنا داشت ، جالب این بود که نام آتنا ش رو نمی دونست. کلی با دستگاه بنده ور رفت ، حسابی چشم ش را گرفت.
تا دو روز دیگه خبر می دهم که اوضاع چطور پیش رفته ، ولی می تونم حدس بزنم کسانی که مدلی از گوشی می اورند که ایران وارد نشده باشه ، می بایست همین مرحله رو طی کنند
راستی مرور ایکس 800 رو هم شروع کرد م
موفق باشید
من قبلا خيلي از شما پست هاي جالب و بدرد بوخور مي ديدم!:blush: ولي دقيقا وقتي كه من شروع به فعاليت كردم، شما رو ديگه نديدم!:blink: هم اكنون هم خيلي خوشحالم كه شما رو بيشتر در اين بخش ملاقات كنيم و از شما استفاده كنيم!