• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
930 دلار ... 150 هم از معاوضه با تایتن 2 سر گرفتم ...

عرضم به حضورت وسن جان که این گوفورس شده عاملی واسه فروش ! همین و بس تازه شایدم همین بوده که تغییر ابعاد 8150 رو ماست مالی کرده ... ، وگرنه خورجی ویدیو که رو که گوشی های 150 تومنی ِ سامسونگ هم دارند ... الان بنچ مارک گرافیکشو واست میذارم تا ببینی چیکار کردن این ایمیتی ها ... فکر کنم تنها خوبیش همون صفحه ی مست کننده ش بود و احیانا" کش رفتن درایور هاش واسه فلیم . تازه اون ویلی هم که سمت چپ دستگاه بود ویل نبود ، یه بار میرفت بالا یه بار میومد پایین ، یعنی 2 تا دگمه بود ...

سی پی یو : 2190
فایل سیستم : 185
گرافیک : 850 :( :blink:

Oqo هم سفارش دادم مدل e2 رو ، تو راهه ...

آفرين! ميگم پارسا جان، اين ها رو خريدي، مي دي ما هم يه عكس باهاش بگيريم؟ ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام شب خوش دوستان
چه خبر ؟
راستی یه بازی درست و حسابی پیدا نکردم بهم حال بده حتی اتومبیل رانی درست و حسابی نداریم اونروز یه بازی برا داییم گرفتم رو 7610 نصب کردم خودم کف کرده بودم با خودم گفتم نگاه کن تورو به خدا دلمون خوشه پاکت پی سی داریم به بازی نوکیا 7610 حسودیمون میشه باور کنید کپ نید فور اسپید ماست وانتد بود هم مسابقه هم پلیس هم نیتروژن
همکارای داییم کف کرده بودن میگفتن برا ما هم بیار
حقیقتا دوستان تو تاپیک بازی زحمت فراوانی کشیدن منتها یه مقدار حالت آشفته ای داره جدیدا هم خیلی کند شده و روش کار نمیشه اکثر لیتکها هم پاک شده
نهههههه غلام ؟
127fs160153.gif

آره! موافقم! بازي ها حساب كتاب نداره! البته من زياد اهل بازي با PPC نيستم! ولي خوب براي وقت بيكاري، گاها لازم مي شه :p;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آفرين! ميگم پارسا جان، اين ها رو خريدي، مي دي ما هم يه عكس باهاش بگيريم؟ ;)
مخلصم شهرام جان ...

باورت میشه با اینکه آلتیمیت دستم بود و الان دلم تنگ بشه واسه WM با تایتن 2 ور میرم ، اما با این حال دلم واسه ویزاردم خیییییلیییی تنگ شده ...

آلتیمیت و قیصر دستگاه هایی بودند که نصف توقعی که ازشون داشتی و بر آورده نمیکردن اما ویزارد 2 برابر توانش واسم کار میکرد ...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
پارسا جان شما ساکن کجا هستی ؟ کجاست اینجا که اینجوری پاکت پی سی فراوونه ؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان گل
ظاهرا بنده آخرین نفری هستم که این عیدو تبریک میگم :(
(بچه ها شرمنده نمیتونم باهاتون روبوسی کنم!!!، امروز صبح بسی ناجوانمردانه سرما خوردم :( )

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
پول باشه همه چی هست مگه نه پارسا ؟
f_crazyfreezm_2562189.gif
( این مدل موهاش بهتره نه ؟ )

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان گل
ظاهرا بنده آخرین نفری هستم که این عیدو تبریک میگم :(
(بچه ها شرمنده نمیتونم باهاتون روبوسی کنم!!!، امروز صبح بسی ناجوانمردانه سرما خوردم :( )
آی گفتی
همدردیم پسر من هم بسی زجرآور سرماخوردگی و گلودرد دارم از دیشب تا حالا ناله کردم
اینشالله تنتون سلامت باشه

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنون سعید جان

تقصیر خودم بود
سر صبحی با خودم کل کل کردم این شد! :)
ایشالاه که همه سلامت باشن

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
930 دلار ... 150 هم از معاوضه با تایتن 2 سر گرفتم ...

عرضم به حضورت وسن جان که این گوفورس شده عاملی واسه فروش ! همین و بس تازه شایدم همین بوده که تغییر ابعاد 8150 رو ماست مالی کرده ... ، وگرنه خورجی ویدیو که رو که گوشی های 150 تومنی ِ سامسونگ هم دارند ... الان بنچ مارک گرافیکشو واست میذارم تا ببینی چیکار کردن این ایمیتی ها ... فکر کنم تنها خوبیش همون صفحه ی مست کننده ش بود و احیانا" کش رفتن درایور هاش واسه فلیم . تازه اون ویلی هم که سمت چپ دستگاه بود ویل نبود ، یه بار میرفت بالا یه بار میومد پایین ، یعنی 2 تا دگمه بود ...

سی پی یو : 2190
فایل سیستم : 185
گرافیک : 850 :( :blink:

Oqo هم سفارش دادم مدل e2 رو ، تو راهه ...

اینجا رو ببین
http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-r_1787-p_7.html

ای ول به توشیبا . هر دو دستگاه سی پی یو 520 دارن و هر دو گوفورس ولی توشیبا بی خیال گوفورس شده . کار درستی کرده واقعا. با اینکه وی جی ای وایده ولی بنچ مارک گرافیکش 854!! (حتی فلیم هم Flame هم که بنچ مارک گرافیکش 802!! و البته ایکس 800 هم به خاطر سی پی یو سامسونگ متاسفانه 249) این گوفورس هم نبودش بهتره :D
البته بنچ مارک سی پی یو واسه همین پایین اومده شده 1431 اما باز هم بالاست.(صفحه فراموش نشه!! ) و فایل سیستم 235 که اختلاف فاحشی با فایل سیستم 185 آلتیمیت داره:D
پس هنوز توشیبا جی 900 عزیز دل منه. البته بنچ مارک آلتیمیت بد نیست اما آلتیمیت نیست. اونقدر آلتیمیت ها با تاخیر اومدن که...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون سعید جان

تقصیر خودم بود
سر صبحی با خودم کل کل کردم این شد! :)
ایشالاه که همه سلامت باشن

فکر کنم از من واگرفتی:blush:
آخه منم از اون هفته تا حالا داغونم. ویروس جدیده انگار.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آره اونروز که مادرم رو برده بودم دکتر میگفت کلا نه تنها ایران بلکه منطقه پره از این بیماری خیلیها هم از شدت آنفلوانزا بیمارستان هم بستری شدن
بازم من و شما
mocking_mini.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شب یلدا رو پیشاپیش به همه(دانیال , پارسا مهرداد جواد مجتبی حسین علیرضا شهرام سعید محمد سیاوش سیمپسون وکیان و ............)تبریک میگم !!!
یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی آنقدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت!!!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مخلصم پار سا جان میبینم که آخر سفارش دادی!!!!! از کدوم سایت درخواست دادی!؟

کوچیکم علیرضا جان ... یه روز صبح اکسپنسیس آورد همون موقع گفتم اونا سفارش بدن ... از دبی ...

اینجا رو ببین
http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-r_1787-p_7.html

ای ول به توشیبا . هر دو دستگاه سی پی یو 520 دارن و هر دو گوفورس ولی توشیبا بی خیال گوفورس شده . کار درستی کرده واقعا. با اینکه وی جی ای وایده ولی بنچ مارک گرافیکش 854!! (حتی فلیم هم Flame هم که بنچ مارک گرافیکش 802!! و البته ایکس 800 هم به خاطر سی پی یو سامسونگ متاسفانه 249) این گوفورس هم نبودش بهتره :D
البته بنچ مارک سی پی یو واسه همین پایین اومده شده 1431 اما باز هم بالاست.(صفحه فراموش نشه!! ) و فایل سیستم 235 که اختلاف فاحشی با فایل سیستم 185 آلتیمیت داره:D
پس هنوز توشیبا جی 900 عزیز دل منه. البته بنچ مارک آلتیمیت بد نیست اما آلتیمیت نیست. اونقدر آلتیمیت ها با تاخیر اومدن که...

حالا اینجارو ببین ... اینجا ایندکس هاش مال 6150 ِ و ایندکس گرافیکش 860 ِ!!!!!

پول باشه همه چی هست مگه نه پارسا ؟
f_crazyfreezm_2562189.gif
( این مدل موهاش بهتره نه ؟ )

مدل موی سیخ خوش ندارم !!! اما در مورد پول ... فلوس لا موجود ولی آدم باید به علایقش بپردازه وگرنه این زندگی به خودی ِ خود مورد دار هستتت ...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام علیرضا جان
ممنون

منم شب یلدا رو به همه عزیزان مثله خود علیرضا گل و دوستداشتنی و دکتر عزیز کاشف ایرانسل و پارسا عزیز تاجر!(پارسا خداشاهده تقصیر سعید که این اسم و روت گذاشت من بی تقصیرم :lol: ) و مجتبی عزیز کم پیدا و ایضا حسین عزیز کم پیدا و علیرضای گل کریسمسی و سعید گل همیشه آنلاین اسمایل باز و مهرداد عزیز ماشین باز و فونت رنگی و سیاوش عزیز منتظر یار (منظور پی پی سی ها) شهرام عزیز مسافر میز بخر در حال ریلیز کننده فارسی ساز و فرشیدو حامد عزیز قیصر باز و علی و وسین گل که کم کم دارن به ما بی محلی میکنن و همینطور امیر و مدادرنگی و محمد گل که دیگه خیلی وقته ازشون خبری نیست و .... تبریک میگم
هر جا هستین خوش و سلامت باشین (علیرضا جان اینم تیریپ رو کم کنی :lol:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فکر کنم از من واگرفتی:blush:
آخه منم از اون هفته تا حالا داغونم. ویروس جدیده انگار.

آره اونروز که مادرم رو برده بودم دکتر میگفت کلا نه تنها ایران بلکه منطقه پره از این بیماری خیلیها هم از شدت آنفلوانزا بیمارستان هم بستری شدن
بازم من و شما
mocking_mini.gif

حلال واری باورتون نمیشه اگه بهتون بگم وقتی یکی دو پک قلیون زدم همچین سر حال شدم:lol:
استامینفن چیه کدئین چیه بیان یه قلیون بکشین دوای هر درد بی درمونیه :p

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به این زودی فراموشش کردی
به من زنگ زده گفته دیگه جواب تلفناشم نمیدی
حتی یه اس ام اس خشک و خالی هم برا فلیم نمیفرستی
راست میگه !؟ :lol:

=-=-=-=-=-=

آره از خیلی وقت پیش میخاستم یه جواب طوفانی به علیرضا بدم! :D