اينم همون عكسه كه بعضي ها نتونسته بودن ببينن!
قابل توجه سعيد!
قابل توجه سعيد!
سلام به همه دوستان
عید رو به همگی تبریک می گم،
شب همگی بخیر
ممنون شهرام جان من احتمال میدم تئاتر بوده . درسته ؟
چون این اسم یک داستان یا نمایشنامه از شکسپیر هست
دوستان تودی پلاگین رو گذاشتم که به نظرم خیلی بیش از یک تودی پلاگین هست مخصوصا به خاطر کانتکت لیست و فایل اسکپلورر و آلارمی که روش هست من که خیلی راضیم برنامه خوب و جالبیه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1576988&postcount=7978
سلام بچه ها !امیدوارم همگی خوب باشید!!
پارسا میبینم کهoqo به ultimate و tytn 2 و ... هم رسیدیی بابا خارج!!!!!اوضاع احوالت چطوره پسر!؟
راستی امروز همینجوری یک ایرانسل از این 16,000 تومانی ها خریدم !! بچه ها راهی سراغ دارین بشه دو سیم کارت رو روی یک گوشی انداخت!!؟ یک کیتی هست که شنیدم این کار رو میکنه اما میگن خوب نیست شما خبری دارید!؟
راستی دکتر جان شما آخر خریدی!!!!!!؟
خوب تودی پلاگین اصلی که کاری به بک گراند نداره شما همون بک گراند خود ویندوز رو استفاده میکنی بعد از اینکه کلید اول رو بزنی وارد برنامه میشه و بک گراندش اتوماتیک مشکی هست که اتفاقا خیلی خوبه و من راضیم اصلا هم فکر تعویض اون نیستم امتحان کن خودت میفهمی خیلی رنگ بندی خوبی دارهفكر كنم همينطور باشه!
برنامه جالبيه! فقط اگه ميشه بك گراند رو توش عوض كرد، الآن دانلود كنم!؟
شهرام جان آپلود کردم و لینک هم آپدیت شدسعيد جان! اين برنامه كه لينك دادي بايد عضو بشي تا بتوني دانلود كني! حجمش چقدر هست؟ اگه مي شه خودت زحمت آپلود روي يه آپلود سنتر رو بكش!
شهرام جان آپلود کردم و لینک هم آپدیت شد
کدوم عکسه کجا باشه ؟ اگر منظورت اونجاییه که برنامه خودش مشکی گذاشته من که نتونستم یعنی اصلا ستینگی برای این برنامه پیدا نکردم شما استادی خودت ببین چکار میکنی من که از همون مشکیش خوشم میاددستت درد نكنه! يعني نمي شه عكسش رو عوض كرد! حيف شد! آخه من حتما مي خوام همين عكسه اون پشت باشه!
ولي در كل خيلي مي خوامت!
بالاخره پي تي دوباره از شر down در اومد
----
حالش رو ببريد خدائيش كي حال كرد ؟ 3 ثانيه و 60 صدم ثانيه بدون ضربه :happy:
آخه ه ه ه ....
من بهتر از اون زدم عزیز دل برادر ...
عکس زیر رو ببین
Good luck
من تعداد خطا نداشتم
------
:blink: 1.63 حامد !!!!!
عجب !!! :blink:
-----
اون کیته را قبلا مهرداد داشت!
عید را هم تبریک میگم به همگی.
آره من قبلا برا فروش داشتم ... واسش ميگردم
منم عيد رو به همه دوستان تبريك ميگم
منم ( حتما میگید من کیم خوب منم یه جورایی به پاکت پی سی متصلم:blush: ) عید رو به همه تبریک میگم
شما آقايي:blush:
آره من قبلا برا فروش داشتم ... واسش ميگردم
منم عيد رو به همه دوستان تبريك ميگم
:blush:
مهرداد که کارش درسته!!!!
\
پارسا اوضاع احوالت چطوره پسر!؟
سلام مجتبي جان!
من هم عيد رو به همه و همچنين به شما تبريك مي گم!
دارم رو برنامه اي كه قول داده بودم كار مي كنم! مي خوام تا آخر هفته ديگه حاظرش كنم!
من میتونستم به پدرم هم که قصد پی پی سی دار شدن رو داشت هم بدم اما بعد از تست هایی که به دلیلی در قسمت بعد در جواب فرشید عزیز میگم ؛ اعدادی رو داشتم و با توجه به اونها سرعت روتیتینگ صفحه از ویزارد سی پی یو 200 هم کمتر بود ...
با پولش یه تایتن 2 خریدم و دادم به پدر . دیدم مجبور که نیستم به زور یه چیزی رو که داشته باشم ...
اما یه چیزی رو اینجا ذکر کنم ... در طول تاریخ پی پی سی ها بیشترین رام ها برای ویزارد کوک شد و من حدود 94 تا رام رو روش تست کردم تا ببینم improvement ها و تفاوت هاشون در چیه ، به همین خاطر من مجبور بودم گاهی 3 رام رو در یک روز تست کنم ، ناچارا" سرعت من در تست کردن سرعت ، استیبیلیتی و از همه مهتر ثابت موندن فری مموری بعد از 4 ساعت کار استاندارد بسیار بالا رفت ...
من توی 6 ساعت تمام قابلیت هاشو تست کردم ، چه با برنامه هاس دیفالت آیمیت ، چه بدون اون ها ...
صبح امروز که با پدرم میرفتم سر کار ( 2 روز در هفته وب دیزاین شرکتشون با منه و دیتا بیس رو واسشون روی نمودار میارم ) تایتن 2 به جز در اپنینگ دوربین ، از 8150 سریع تر بود ...
یه فیلم هم از Unboxing ِ آلتیمیت گرفتم خودم ... اون موقع هنوز ندیده بودمش و میخواستم فیلمش واقعی باشه ...
370 مگ هست و اگه یه برنامه باشه که تا زیر 10 بیاردش پیدا کنم ، آپش میکنم ، هنوز توی وب از جعبه باز کردنش نیومده و منم با تبلیغ پی تی اینکارو کردم ، رمقی باشه آپ میکنم ...
930 دلار ... 150 هم از معاوضه با تایتن 2 سر گرفتم ...آقا آلتیمیت رو چند خریدی؟ چند فروختی؟ از گوفورس استفاده کرده بود؟ بنچ مارک هاش رو میگذاری اینجا؟
راستی اوکیواو چی شد؟ :lol: