• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بچه ها !امیدوارم همگی خوب باشید!!

پارسا میبینم کهoqo به ultimate و tytn 2 و ... هم رسیدیی بابا خارج!!!!!اوضاع احوالت چطوره پسر!؟

راستی امروز همینجوری یک ایرانسل از این 16,000 تومانی ها خریدم !!:D بچه ها راهی سراغ دارین بشه دو سیم کارت رو روی یک گوشی انداخت!!؟ یک کیتی هست که شنیدم این کار رو میکنه اما میگن خوب نیست شما خبری دارید!؟

راستی دکتر جان شما آخر خریدی!!!!!!؟

خیر قربان
در مشاوره هایی که از دوستان خوبم اینجا گرفتم ، تصمیم گرفتم که هرچه هم شد ، با همین اعتباری کار کنم ، حقیقت من سعی می کنم سیاست های انقباضی رو پیش بگیرم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنده هم هالووین ایرانی (همون شب یلدای خودمون) را به شخصه از صمیم قلب به همه تبریک میگم. و بسیار خوشحالم که در این عالم احتمالات ما هم به مشکلات غذایی غنا و سودان و کشورهای بسیار فقیر دچار نشدیم و برای رفع گرستنگی و تشنگی و بقا نیاید با موجودات درنده بجنگیم. به شخصه از هر مسببی که این وضعیت رو برای ما رقم زده از صمیم قلب شاکرم:rolleyes:

حالا اینجارو ببین ... اینجا ایندکس هاش مال 6150 ِ و ایندکس گرافیکش 860 ِ!!!!!

G900 still rocks!!

مانوئل جان 6 تا ایندکس کمتر و بیشتر مهم نیست چون با نصب یه برنامه بیشتر و کمتر دمای سی پی یو یه سرویس بیشتر یا کمتر بوجود میاد اما با 160*480 پیکسل بیشتر باید اختلاف حدود 200-300 تا باشه که نیست یعنی گوفورس بدرد نمی خوره.

امروز داشتم فکر می کردم که فلیم و آلتیمیت هر دو چه اورکلاک بشن و چه نه نباید ایندکس گرافیکشون زیاد تغییری بکنه . کاش اورکلاک شده یه بنچ مارک می گرفتی . یه جوری بنچ مارک جی 900 رو هم بعد از اورکلاک در میووردیم یه مقایسه می کردیم. فکر کنم اون ایندکس پایین سی پی یو هم تا حدی جبران بشه . کسی نمیتونه از فلیم یه بنچ مارک بعد از اور کلاک بگیره؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به این زودی فراموشش کردی
به من زنگ زده گفته دیگه جواب تلفناشم نمیدی
حتی یه اس ام اس خشک و خالی هم برا فلیم نمیفرستی
راست میگه !؟

همه ش توهمه ...:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
توهم فانتزی
mocking_mini.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام جواد جان! بعضي وقت ها لازمه كه آدم فكر كنه پيرمرد شده :blink: ! به هر حال اميدوارم كه هر چه زودتر حالت خوب ;) شه! :p راستي! من فكر مي كردم كه اونجا هوا نبايد زياد هم سرد باشه!:blink:

مي بينم كه سعيد جان شما هم بله! :wacko: ماشاالله واسه همه چيز هم اسمايلي داره اين سعيد! :eek: فكر كنيد! مياد ميگه من زن گرفتم (اسمايلي عروس و داماد)... ولي خوب! كور خونده! آخه وقتي بچش به دنيا بياد نمي تونه اسمايلي بذاره! آخه خلافه قانونه! :p اميدوارم كه تو هم حالت بهتر بشه! ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

ميگم سعيد! يه پيشنهاد! يه تاپيك باز كن به نام "اسمايل هاي درخواستي شما!" كارت مي گيره ها! مثلا من همين اسمايلي توي امضاتو بدون كپي رايت :blink: تو سايتم گذاشتم! :blush: كارت درسته حاجي! ;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
سلام شهرام جیگل خودم
ممنون شهرام جان
عیب نداره خوب منم بدون رعایت کپی رایت همینا رو جمع میکنم دیگه اسمایلی که کپی رایت نداره
تازه اونجاهایی که من میرم وقتی برای کارهای چیز اسمایلی هست مطمئن باش برا بچه دار شدن هم هست مثلا الان ایام حجه اینم اسمایل حاجی حاجی مکه
6nu0i04.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر قربان
در مشاوره هایی که از دوستان خوبم اینجا گرفتم ، تصمیم گرفتم که هرچه هم شد ، با همین اعتباری کار کنم ، حقیقت من سعی می کنم سیاست های انقباضی رو پیش بگیرم
هر کس یک نوع سیاست!!
اما من هنگام خریداری کردم! و
اولا که 16,000 چیز زیادی نیست! 5000 تومنش هم که اعتباره میشه استفاده کرد!
اولا برای امثال ما gprs میتونه موثر باشه! و نسبتا خوب کار میکنه! که مزیت هست!
به عنوان خط اصلی هنوز جا داره ولی انتن دهیش خوب شده!از اپراتور اول در منزل ما بهتر آنتن میده!
در روند سیاست این اپراتورها داشتن یک خط از نوع دیگر خوبه! چون به هر حال برای مقابله با هم خصوصیاتی به هم اضاف میکنن که یکی جلو بیفته!
و چون اوایل هست شماره بهتری میشه گیر آورد!
و در آخر هر وقط نخواستی یا 10000 تومن ضرر کردی یا همون قیمت میشه فروخت!

به هر حال هر جور هستید موفق باشید!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیرضا جان
ممنون

منم شب یلدا رو به همه عزیزان مثله خود علیرضا گل و دوستداشتنی و دکتر عزیز کاشف ایرانسل و پارسا عزیز تاجر!(پارسا خداشاهده تقصیر سعید که این اسم و روت گذاشت من بی تقصیرم :lol: ) و مجتبی عزیز کم پیدا و ایضا حسین عزیز کم پیدا و علیرضای گل کریسمسی و سعید گل همیشه آنلاین اسمایل باز و مهرداد عزیز ماشین باز و فونت رنگی و سیاوش عزیز منتظر یار (منظور پی پی سی ها) شهرام عزیز مسافر میز بخر در حال ریلیز کننده فارسی ساز و فرشیدو حامد عزیز قیصر باز و علی و وسین گل که کم کم دارن به ما بی محلی میکنن و همینطور امیر و مدادرنگی و محمد گل که دیگه خیلی وقته ازشون خبری نیست و .... تبریک میگم
هر جا هستین خوش و سلامت باشین (علیرضا جان اینم تیریپ رو کم کنی :lol:)
آقا کپی رایت رو حفظ کنید یا با ذکر منباع استفاده کنید! در ضمن دخل و تصرف هم نداریم آقا!!!!:happy::lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشیدو حامد عزیز قیصر باز

شما لطف دارید.
قیصر خریدم و خودم نمیدونستم:blink: حامد تو هم قیصر خریدی؟:wacko: ای نامرد:hmm:

ميگم سعيد! يه پيشنهاد! يه تاپيك باز كن به نام "اسمايل هاي درخواستي شما!" كارت مي گيره ها! مثلا من همين اسمايلي توي امضاتو بدون كپي رايت :blink: تو سايتم گذاشتم! :blush: كارت درسته حاجي! ;)

این اسمایله چقدر نازه...:p
بفرستش برای Microsoft حالشو ببره.

---------------------------------------------

عید + یلدا رو به همگی تبریک میگم. انشاالله 100 تا از این یلدا ها رو در کنار هم باشیم.

به مناسبت شب یلدا هم فردا قراره PT یک دقیقه بیشتر از قبل Down بشه.:happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام علیرضا جان
ممنون

منم شب یلدا رو به همه عزیزان مثله خود علیرضا گل و دوستداشتنی و دکتر عزیز کاشف ایرانسل و پارسا عزیز تاجر!(پارسا خداشاهده تقصیر سعید که این اسم و روت گذاشت من بی تقصیرم :lol: ) و مجتبی عزیز کم پیدا و ایضا حسین عزیز کم پیدا و علیرضای گل کریسمسی و سعید گل همیشه آنلاین اسمایل باز و مهرداد عزیز ماشین باز و فونت رنگی و سیاوش عزیز منتظر یار (منظور پی پی سی ها) شهرام عزیز مسافر میز بخر در حال ریلیز کننده فارسی ساز و فرشیدو حامد عزیز قیصر باز و علی و وسین گل که کم کم دارن به ما بی محلی میکنن و همینطور امیر و مدادرنگی و محمد گل که دیگه خیلی وقته ازشون خبری نیست و .... تبریک میگم
هر جا هستین خوش و سلامت باشین (علیرضا جان اینم تیریپ رو کم کنی :lol:)

قربان ممنون از تبریکتون . حقیقتا بنده قصد بی محلی به دوستان رو هیچ وقت نداشتم و ندارم . اگه رفتارم طوری بوده که اینجور به نظر اومده شدیدا معذرت میخوام .امیدوارم باعث کدورت خاطر شما نشده باشه. بنده هم به همه این جشن رو تبریک گفتم فقط مثل شما اسم ها رو نیووردم :happy: و مطمئن باشید شما هم یکی از افرادی بودید که شامل تبریکات بنده شدید:lol:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به دوستان اهل معرفت و يكرنگ...
اميدوارم در شب يلدا لحظات شيريني رو به همراه كساني كه دوست داريد داشته باشيد.
داش جواد گل از لطف شما هم ممنونم.
آقا شهرام واقعا دريا رو نديدي؟:blink:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به دوستان اهل معرفت و يكرنگ...
اميدوارم در شب يلدا لحظات شيريني رو به همراه كساني كه دوست داريد داشته باشيد.
آقا شهرام واقعا دريا رو نديدي؟:blink:

ممنون سياوش جان! ايشاالله كه شما هم در كنار خانواده شب خوبي رو داشته باشي!
نه نديديم :( ولي خوب مشكلي نيست! آخه شنبه دو هفته ديگه بازم ميريم! اون روز ديگه حتما مي رم! من دريا رو دوست دارم! مخصوصا وقتي آروم باشه! ولي خوب الآن چون همچين هم آروم نيست، چيزي رو از دست ندادم! يه چيز جالب ديگه هم بگم كيف كني! من از روز شنبه شب! نخوابيدم! يكشنبه راه افتاديم، بيدار بودم تا... سه شنبه شب! البته نه اينكه نخوابيده باشم! مثلا يكي دو ساعت بيشتر نخوابيدم! خيلي كار داشتيم! ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مثل اينكه منم خريدم! پس چرا من الان P535 دستمه؟ نكنه اين همون قيصره؟ :p

منم مي خوام! P535 مي خوام :(
يكي بگه بايد از كجا بخرم! :( يكي برام پيدا كنيد ديگه! گوشه گير مي شم خدانكرده!:p;)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم مي خوام! P535 مي خوام :(
يكي بگه بايد از كجا بخرم! :( يكي برام پيدا كنيد ديگه! گوشه گير مي شم خدانكرده!:p;)

P750 هم خیلی خوبه ها ...
CPUوش Marvell PXA270M 520 MHz هست.
دوربینشم که با توجه به سابقه ی ASUS باید فوق العاده باشه:
:rolleyes:3.15MP 2048x1536 pixels, autofocus
فقط صفحه اش کوچیکه یکم:blush:
و همچنان USB 1.1:(

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

FrankenStein