• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا این مشکل شما رو من تا حالا نداشتم نمیدونم چی بگم ولی موندم شما ملت چرا لاگ اوت میکنین که بعد مجبور بشین لاگین کنین مگه کس دیگه هم با ppc ما به اینترنت وصل میشه اولا دوما هم حساب بانکی نیست که بترسید ، یکبار که وصل میشی تیک ذخیره رو بزن خلاص بعد از اون همیشه وصلی این مشکلات هم خیالی نیست
088.gif

عزيزم توي كامپيوتر همينجوري ميكنم :D

و ... الهي قربونت برم :D من اون تيك رو ميزنم مسئله اينجاست كه الان مشكل دار شده يعني من اون تيك رو ميزنم لوگين هم ميشه اما توي صفحه خوش آمد گوييي توي ppc جلو نميره بايد روي لينك زيرش كليك كرد كه ميكنم ... اما صفحه بعد باز بايد لوگين كرد يعني هيچي پوج پوچچ پوچچچ :wacko:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
استاد از cpu وسرعت دستگاه اطلاعات بزارید

از قیمت و در کل بگید به نظر شما خریدش برا یه تازه کار خوب هست یا نه

قیمت : علاءدین 520 هزار

سی پی یو : 201 مگاهرتز :(

در کل با اطلاعات پست قبلی ، اگه معدل گیری بشه قطعاً قبول خواهد شد .

برای یک تازه کار عالیه .

برای شخصی هم که قابیلت پرواز کردن رو از پی دی ایش نمی خواد ، گزینه خوبیه .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این هم ببینید ، به خاطر گل روی بچه های شبانه روزی اینجا لینک

ایول، خیلی پایه بود. مخصوصا اون لیست دارو:D

من هم اون موقعی اومدم که امید گیاهی پست میزد. البته یک بار به بهانه گرفتن CD رامهای PDA2K رفتم دیدمش. پسر باحالی بود. البته الان باید مردی شده باشه. دی! جاشون واقعاً خالیه :rolleyes:
راستی فرهاد کجاست؟ اون هم به سرنوشت بهروز بزرگ دچار شد؟

تو صندلی داغ دکتر تاریخچه بخش رو گفت:happy:

و ناگهان ، مملکت تعطیل شد !

به جز اینجا
icon2.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جا داره واقعا" از علیرضا سیمکش - The Great - تشکررر بسیار زیادی بکنم بخاطر آپدیت کردن عناوین نرم افزار ...
همت کردی عزیز ...

بازم ممنون

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربونت:blush:
به سختی:(..

باید تو arabizer exclude کنیش
فرهاد یه بار یه tutorial نوشته بود واسه اینکار چون گویا خود arabizer این امکان رو به صورت پیش فرض نداره
اما in4mobility این امکانو داره:cool:

Arabizer نداره. Informobility را هم تست میکنم ببینم پی میشه.

جا داره واقعا" از علیرضا سیمکش - The Great - تشکررر بسیار زیادی بکنم بخاطر آپدیت کردن عناوین نرم افزار ...
همت کردی عزیز ...

بازم ممنون

من هم تشکر میکنم ازت.:)
این کار تو Search Result گوگل خیلی مؤثره.;)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قیمت : علاءدین 520 هزار

سی پی یو : 201 مگاهرتز :(

در کل با اطلاعات پست قبلی ، اگه معدل گیری بشه قطعاً قبول خواهد شد .

برای یک تازه کار عالیه .

برای شخصی هم که قابیلت پرواز کردن رو از پی دی ایش نمی خواد ، گزینه خوبیه .

بادی جان تو این صفحه غیر از ما همه پستهاشون بالای 1000تاست:wacko:

دیگه با چه رویی میشه پست زد؟!

بالاخره با قل و زنجیر جلوی تبریک گفتن ما رو گرفتن:

attachment.php

حسین جان خودت باز کردی و خودتم بستیش:D

هرکسی بیاد اعتراف کنه چند تا پست اون تو زده بود.
من 16تا زدم

فایل های ضمیمه

• Dr's Birthday.jpg
    Dr's Birthday.jpg
    3.7 KB · نمایش ها: 35

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بادی جان تو این صفحه غیر از ما همه پستهاشون بالای 1000تاست:wacko:

attachment.php

حسین جان خودت باز کردی و خودتم بستیش:D

من 16تا زدم

مشكلي نيست... من يه فال Text توي PPC درست كردم و هر روز مي رم توش يه تبريك به دكتر مي گم... بايد يه سال صبر كنم تا بيام و كلا فايل رو Upload كنم... به هر حال...
مخلصيم همه بچه هاي گل PT.:p;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
همت کردی عزیز ...

بازم ممنون

تائید میشه

علیرضا جان دست شما درد نکنه:)

بادی جان تو این صفحه غیر از ما همه پستهاشون بالای 1000تاست

حسین جان خودت باز کردی و خودتم بستیش

من 16تا زدم

فرشید جان راستش تصمیم خیلی ها بود ولی لطف کردن گفتن که چون خودت باز کردی خودت ببند

ولی یه بحث اینه که به قسمت گفتگوی آزاد فرستاده بشه که من سعی میکنم نشه چون پست خیلی از بچه ها کم میشه :blush:

من خودم 5 تا پست توش دارام:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
همت کردی عزیز ...

بازم ممنون

منم از علي رضا تشكر ميكنم

بچه ها يه نگاه به عكس زير بندازين. page 500 برا من صفحه شماره 500 رو باز ميكنه و برنامه زيرش كه rk-TSR نام داره صفحه 749 رو باز ميكنه و ....

6nqdksh.jpg

مگه شما صفحه ها رو روي چند پست يك صفحه ميزارين كه اينجوري بيد ؟ :happy: به منم بگيد هماهنگ بشم
;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مشكلي نيست... من يه فال Text توي PPC درست كردم و هر روز مي رم توش يه تبريك به دكتر مي گم... بايد يه سال صبر كنم تا بيام و كلا فايل رو Upload كنم... به هر حال...
مخلصيم همه بچه هاي گل PT.:p;)

:blink:

بادی جان تو این صفحه غیر از ما همه پستهاشون بالای 1000تاست

دیگه با چه رویی میشه پست زد؟

با پر رویی
90.gif
( بابا ما تازه واردیم دیگه ، پست 3 رقمی )

10 تا

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:blink::D
آقا در ادامه بحث بالايي خودم ستينگ من
show 10 posts per page
بود

PAGE 500

rk-TSR
Simple Regedit
triangulator
صفحه 749 رو نشون ميداد گذاشتم روي
show 20 posts per page
صفحه 375 رو نشونم داد

پس اين كه بالاش نوشته شده page 500 برنامه زيرش چرا يا توي صفحه 749 هست يا 375 !!!! اين صفحه 500 چي ميشه ؟
يكي اين وسط :D تقلب كرده :D (شوخي ) من كه توش موندم .... يكي جواب بده ;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
این الان اون بالاست؟!!:blink:

راستی اون قضیه رسوایی تو بازارچه به کجا رسید؟!:D
لینکشو گم کردم:blush:

نه متاسفانه یا بهتر بگم خوشبختانه چون با تاخیر ولی با موشک خود ایران به فضا پرتاب میشه

ماهواره ايراني در مدار زمين : از رويا تا واقعيت!

خب حتما اسم ماهواره هاي زهره و مصباح رو شنيديد تا حالا كه هر از چندگاهي حرفش به ميون مياد و خيلي زود هم فراموش ميشن. شايد هممون اين مطلب رو كه ايران بتونه يه ماهواره به فضا بفرسته يه شوخي فرض كنيم ولي مثل اينكه اين شوخي يواش يواش داره رنگ واقعيت به خودش ميگيره!

ماهواره مصباح 1 كه توسط متخصصين داخلي و با همكاري شركت ايتاليايي CGS ساخته شده به زودي از داخل خاك ايران و توسط موشك شهاب 4 به فضا پرتاب ميشه! (خبر خوش فضايي كه رييس جمهور قولش رو براي بهمن امسال داده بود ظاهراً همينه!)

ماهواره اي كه پروژه اش از سال 1376 شروع شد و قرار بود سه سال پيش با موشك روسي Kosmos-3M به فضا پرتاب بشه ، همانند ساير پروژه هاي داخلي با چند سال تاخير ، بالاخره آرزوي ديرينه دوستداران فضا رو در ايران برآورده ميكنه. پرتاب اين ماهواره در تقويم فضايي ناسا هم ثبت شده اما زمان اون به صورت دقيق اعلام نشده.

در صورتي كه پرتاب اين ماهواره باز هم به تاخير نيفته، ايران يكي از 15 كشوري ميشه كه داراي ماهواره اختصاصي هستند.

اين ماهواره 75 كيلويي كه در ابعاد 50*50*70 سانتيمتر و با هزينه اي در حدود 10 ميليارد تومان ساخته شده، عمر مفيدي بين 3 تا 5 سال خواهد داشت.

مصباح 1 ، ماهواره اي مخابراتي ، تحقيقاتي است كه در مدار ارتفاع پايين به دور زمين مي چرخد و پرتاب آن هیچ گونه تأثیری در کیفیت و ساختار مخابراتی کشور نخواهد داشت (!) و تنها برای انتقال DATA میان ایستگاههای زمینی به صورت ذخیره و ارسال غیر همزمان ( Store and Forward ) مانند پیامهای کوتاه و فکس ، اطلاعات مربوط به شبکه های آب و برق و گاز ، قرائت از راه دور کنتور ، دریافت و ارسال اطلاعات ایستگاههای مختلف مانند هواشناسی و زلزله شناسی و همچنین دریافت اطلاعات مربوط به اموال و اجناس در هنگام نقل و انتقال کاربرد خواهد داشت.

هم اكنون سه نقطه مداری بین‌المللی 26، 34 و47 درجه شرقی در اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) به نام ایران ثبت شده است. بر اساس برنامه چهارم توسعه ایران هرسال یک ماهواره به فضا پرتاب خواهد کرد!!

:happy:کپی رایت : mahdi206 از کاربران گل پی تی و بیمس

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تائید میشه

علیرضا جان دست شما درد نکنه:)

فرشید جان راستش تصمیم خیلی ها بود ولی لطف کردن گفتن که چون خودت باز کردی خودت ببند

ولی یه بحث اینه که به قسمت گفتگوی آزاد فرستاده بشه که من سعی میکنم نشه چون پست خیلی از بچه ها کم میشه :blush:

من خودم 5 تا پست توش دارام:)

الان که دیگه Close شده. چه فرقی داره اینجا باشه یا اونجا؟!

منم از علي رضا تشكر ميكنم

بچه ها يه نگاه به عكس زير بندازين. page 500 برا من صفحه شماره 500 رو باز ميكنه و برنامه زيرش كه rk-TSR نام داره صفحه 749 رو باز ميكنه و ....

6nqdksh.jpg

مگه شما صفحه ها رو روي چند پست يك صفحه ميزارين كه اينجوري بيد ؟ :happy: به منم بگيد هماهنگ بشم
;)

صفحه 500 که صفحه 500 را باز میکنه. rk-TSR هم صفحه مربوط به پست 7489# را باز میکنه. اصلا صفحه 749 نداریم. چطوری اینطوری شده؟!
شاید مشکل از Default نبودن تنظیمات PT برای خودت هست. Default که باشه ، 15 پست را تو هر صفحه نشون میده و اینها هم درست میشه ولی اگه این تعداد را کم یا زیاد کرده باشی میریزه به هم شماره صفحه ها.;)

تنظیمات رو بذار رو Use Forum Default

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ولی یه بحث اینه که به قسمت گفتگوی آزاد فرستاده بشه که من سعی میکنم نشه چون پست خیلی از بچه ها کم میشه

من خودم 5 تا پست توش دارام
من که گفتم دیگه خود دانید بستنش کافی بود انتقالش زیاده روی ، این کارتون باعث فوران خون کاربران جان بر کف میشه
139fs122428.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
الان که دیگه Close شده. چه فرقی داره اینجا باشه یا اونجا؟!

صفحه 500 که صفحه 500 را باز میکنه. rk-TSR هم صفحه مربوط به پست 7489# را باز میکنه. اصلا صفحه 749 نداریم. چطوری اینطوری شده؟!
شاید مشکل از Defult نبودن تنظیمات PT برای خودت هست. Defult که باشه ، 15 پست را تو هر صفحه نشون میده و اینها هم درست میشه ولی اگه این تعداد را کم یا زیاد کرده باشی میریزه به هم شماره صفحه ها.;)
درسته
من اگر تعداد پست در صفحه رو بزارم رو 30 لینکی که به شما میدم برای مثلا صفحه 300 هیچوقت شما رو به مقصد نمیرسونه چون لینک ها بر اساس شماره صفحه که ته لینک هست عمل میکنه نه نوع مطلب

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درسته
من اگر تعداد پست در صفحه رو بزارم رو 30 لینکی که به شما میدم برای مثلا صفحه 300 هیچوقت شما رو به مقصد نمیرسونه چون لینک ها بر اساس شماره صفحه که ته لینک هست عمل میکنه نه نوع مطلب

چرا سوتی املایی من را Quote کردی؟:happy:

همونطور که گفتم اگه بذاره روی Default درست میشه.

سعید جان یه بچه ها A200 خریده میخواد روش WM6 بریزه، بهترین WMی که براش هست کدومه؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من که گفتم دیگه خود دانید بستنش کافی بود انتقالش زیاده روی ، این کارتون باعث فوران خون کاربران جان بر کف میشه
139fs122428.gif

تو ياد و خاطره من هميشه اون ترد بازه... :(

درسته

خوب اون بنده خدا هم همين رو گفت ديگه... ;)

بالا