سعی میکنم خلاصش کنم .
صبح زود ساعت 7:15 :happy: داشتیم به سمت محل کار عزیز می اومدیم که یک 206 در حال لایی کشیدن از سمت راست ما سبقت گرفت . ( فکر میکنم که قصدش انجام این کار نبود ) .
بعد از گذشتن 2 - 3 متری از جلوی ماشین ما به چرخ های عقب یک 18 چرخ با اون تایر های بزرگ برخورد کرد ( برخورد در حد 1 ثانیه یا کمتر صورت گرفت ) و باعث راندن پژو به سمت جدول های بین بلوار شد که ارتفاع اونها حدوداً 1.5 متری هستش . ( وجود این جداول بدلیل عبور زیاد ماشین سنگین از اون منطقه است) .
اینجای ماجرا رو تا نمیددید باورتون نمیشد این ماشین در عزض چند ثانیه حداق 4 - 5 بار با سپر جلو و عقب به صورت متوالی و چرخشی به این جدول برخورد میکرد و هی یک قطعه ازش پرتاب میشد - قطعات در حال پرتاب : سپر × 2 - چراغها حدودا × 6 تا - رادیاتور - کمپرسر کولر - ECU - سر باتری - و ...
این راننده ما هم همچین هول شدو یک جورایی نه بهتر از اون ماشین زد کنار که ببینیم میشه کمکی کرد .
در نهایت ماشین به پهلو از سمت راننده روی زمین افتاد . آقا ما توی یک چشم به هم زدن رسیدیم به ماشینو هرچی هل دادیم این ماشینو راست کنیم نشد (نتیجه اخلاقی 206 خیلی سنگینه ) در همین حال گاز کولر آتیش گرفته بود یک لحظه یکی گفت آتیش و همه جیم شدند - هنوز به یاد اون لحظه که میوفتم خندم میگیره که همه فرار کردندو من یک نفری داشتم هی زور میزدم و هیچ تغییری حاصل نمیشد ( برمیگرده به قانون دوم نیوتون برای هر عمل عکس العملی است برابر و در خلاف جهت ) در همین حین یک فرد مهربون که زیاد توصیه های ایمنی رو جدی میگرفت از تو ماشینش یک کپسول آوردو گرفت به موتور ماشین ( البته نمیشد تشخیص بدی که قبلاً اینجا موتوری هم بوده ) .
به هر حال از در عقب ( درب بزرگ ) به هر زحمتی بود اون بنده خدا رو کشیدند بیرون . خبر خوب - مردی حدوداً 40 ساله و تنها صحیح و سالم بود قفط سرش در حال خون ریزی بود .
نتیجه اخلاقی :
1- دیر کردن بهتر از هرگز ... است .
2- فاصلتون رو به اندازه کافی با ماشین جلویی حفظ کنید .
3- 206 بخرید - چون ماشینی با ایمنی بالاست - با اینکه از ماشین چیزی باقی نموند یارو فقط سرش خون اومده بود - که اگه اون هم نمیشد کی دیگه باور میکرد که موقع رخ دادن اتفاق اون شخص توی ماشین بوده .
4- توی ماشینتون کپسول ضد حریق داشته باشید .
5- 206 بخرید - درب بزرگی در عقب داره که به درد میخوره .
6- لایی نکشید ( یکی نیست به خودم بگه )
7- 206 بخرید - خیلی سنگینه .
8- قوانین نیوتن رو به خوبی حفظ کنید که مثل من توی بیان کردنش منونید .
9- 206 بخرید 100دی 6 لیتر میسوزونه - به قول یک راننده تاکسی که برای چند لحضه ای بام همصحبت شده بود میگفت خوش به حالت این ماشین های فرانسوی بنزین رو بو میکنندو حرکت میکنند .:blink: نکته انحرافی 206 بود .
عکس هم گرفته شده ولی نمیگذارم چون مثل بحث اون سربازه باعث ناراحتی دوستان میشه .