• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان از برف ِ زیاد نشد برم دانشگاه ... :( کارت ورود به جلسه هم پیچ خورد !!!

من نصف راه رو رفتم... فكر برگشتن رو كردم... همون جا دور زدم به سمت رختخواب...

من هم هستم :دی

كوشي؟

امروز سر راه اداره نزدیک بود بتصادفیم :wacko:

خدا رحم كرده پس... يه صدقه بده برگشتني... ;)

خوب تعریف کن :دی

:lol:;) خيلي حال مي كنم با اين شاهد عزيز... :p

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
حسین جون چطوری آقا احوالی نمی پرسی!!!!

سیاوش جون شما هم که هر موقع میبینیمت بخصوص آواتورت افتخار و ابهت رو با تمام وجود حس میکنیم!

شاهد جان تو هم که اینقدر خوبی همیشه فقط سلام میکنی : از اونور در غم به دادگاه رفتن ترد تولد دکتر به سر میبره!

سعید هم که دیگه نمیاد از اینورا دلمون براش تنگ شده!

دکتر هم که فکر کنم مشغول مطالعات و پیدا کردن محل کار مجتبی باشن!!

شهرام هم که هر روز مشالا جوون تر میشه کم کم هم که داره به نوزادیش میرسه!آقا خوش به حالت!

مجتبی هم که در صدد یک توطئه اساسی برای قارت خزانه بانک ... میباشد!:lol:

علیرضا سیم کش هم که اونور آدم اجیر کرده ازش سوال بپرسن!کم نیاره :lol:

مهرداد که مثل همیشه زانتیا و قلیون و جنجال با فلیم خانوم و طوطی جون و جیگر جون و .......

فرشید و حامد هم درگیر مجادلات سپاهان پیرزی فوتبال نارنجک بی فرهنگی آه افسوس ....

جواد عزیز هم که کم کم باید یک تیم کاوش پیدا کنیم بره پیداش کنه!

sep/\ah/\an هم کاربر فعال قدیم و دوست جدید!

بادی بیلدر هم کماکان تاپیک نر افزار رو زنده نگه میداره خدا خیرش بده!

در آخر هم پارسا پارسا پارسا پارسا ...........

اینجانب علیرضا هستم مروری بر خبر های روز دنیای پاکت پی سی پرشین تولز رو خدمت دوستان گزارش میکنم!
و هم اکنون ادامه خبرها ....
:f34r:

:D:D:D عالی بود علیر ضا :D:D:D
بچه ها بیاین اونور تو صندلی داغ سیم کش رو ذوب کنیم ... :D جون من :D خیلی حال میده :D :lol::lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

سیاوش جون شما هم که هر موقع میبینیمت بخصوص آواتورت افتخار و ابهت رو با تمام وجود حس میکنیم!

شاهد جان تو هم که اینقدر خوبی همیشه فقط سلام میکنی : از اونور در غم به دادگاه رفتن ترد تولد دکتر به سر میبره!

سعید هم که دیگه نمیاد از اینورا دلمون براش تنگ شده!

دکتر هم که فکر کنم مشغول مطالعات و پیدا کردن محل کار مجتبی باشن!!

شهرام هم که هر روز مشالا جوون تر میشه کم کم هم که داره به نوزادیش میرسه!آقا خوش به حالت!

مجتبی هم که در صدد یک توطئه اساسی برای قارت خزانه بانک ... میباشد!:lol:

علیرضا سیم کش هم که اونور آدم اجیر کرده ازش سوال بپرسن!کم نیاره :lol:

مهرداد که مثل همیشه زانتیا و قلیون و جنجال با فلیم خانوم و طوطی جون و جیگر جون و .......

فرشید و حامد هم درگیر مجادلات سپاهان پیرزی فوتبال نارنجک بی فرهنگی آه افسوس ....

جواد عزیز هم که کم کم باید یک تیم کاوش پیدا کنیم بره پیداش کنه!

sep/\ah/\an هم کاربر فعال قدیم و دوست جدید!

بادی بیلدر هم کماکان تاپیک نر افزار رو زنده نگه میداره خدا خیرش بده!

در آخر هم پارسا پارسا پارسا پارسا ...........

اینجانب علیرضا هستم مروری بر خبر های روز دنیای پاکت پی سی پرشین تولز رو خدمت دوستان گزارش میکنم!
و هم اکنون ادامه خبرها ....

درگیر کجا بود بابا؟!
من یه چیز را نفهمیدم فقط: چرا همه به ترقه میگن نارنجک؟! اگه نارنجک بود که 10 تا رو میکشت.
ولی چه نارنجک چه ترقه خاک ...:hmm:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سعی میکنم خلاصش کنم .

صبح زود ساعت 7:15 :happy: داشتیم به سمت محل کار عزیز می اومدیم که یک 206 در حال لایی کشیدن از سمت راست ما سبقت گرفت . ( فکر میکنم که قصدش انجام این کار نبود ) .

بعد از گذشتن 2 - 3 متری از جلوی ماشین ما به چرخ های عقب یک 18 چرخ با اون تایر های بزرگ برخورد کرد ( برخورد در حد 1 ثانیه یا کمتر صورت گرفت ) و باعث راندن پژو به سمت جدول های بین بلوار شد که ارتفاع اونها حدوداً 1.5 متری هستش . ( وجود این جداول بدلیل عبور زیاد ماشین سنگین از اون منطقه است) .

اینجای ماجرا رو تا نمیددید باورتون نمیشد این ماشین در عزض چند ثانیه حداق 4 - 5 بار با سپر جلو و عقب به صورت متوالی و چرخشی به این جدول برخورد میکرد و هی یک قطعه ازش پرتاب میشد - قطعات در حال پرتاب : سپر × 2 - چراغها حدودا × 6 تا - رادیاتور - کمپرسر کولر - ECU - سر باتری - و ...

این راننده ما هم همچین هول شدو یک جورایی نه بهتر از اون ماشین زد کنار که ببینیم میشه کمکی کرد .

در نهایت ماشین به پهلو از سمت راننده روی زمین افتاد . آقا ما توی یک چشم به هم زدن رسیدیم به ماشینو هرچی هل دادیم این ماشینو راست کنیم نشد (نتیجه اخلاقی 206 خیلی سنگینه ) در همین حال گاز کولر آتیش گرفته بود یک لحظه یکی گفت آتیش و همه جیم شدند - هنوز به یاد اون لحظه که میوفتم خندم میگیره که همه فرار کردندو من یک نفری داشتم هی زور میزدم و هیچ تغییری حاصل نمیشد ( برمیگرده به قانون دوم نیوتون برای هر عمل عکس العملی است برابر و در خلاف جهت ) در همین حین یک فرد مهربون که زیاد توصیه های ایمنی رو جدی میگرفت از تو ماشینش یک کپسول آوردو گرفت به موتور ماشین ( البته نمیشد تشخیص بدی که قبلاً اینجا موتوری هم بوده ) .

به هر حال از در عقب ( درب بزرگ ) به هر زحمتی بود اون بنده خدا رو کشیدند بیرون . خبر خوب - مردی حدوداً 40 ساله و تنها صحیح و سالم بود قفط سرش در حال خون ریزی بود .

نتیجه اخلاقی :

1- دیر کردن بهتر از هرگز ... است .

2- فاصلتون رو به اندازه کافی با ماشین جلویی حفظ کنید .

3- 206 بخرید - چون ماشینی با ایمنی بالاست - با اینکه از ماشین چیزی باقی نموند یارو فقط سرش خون اومده بود - که اگه اون هم نمیشد کی دیگه باور میکرد که موقع رخ دادن اتفاق اون شخص توی ماشین بوده .

4- توی ماشینتون کپسول ضد حریق داشته باشید .

5- 206 بخرید - درب بزرگی در عقب داره که به درد میخوره .

6- لایی نکشید ( یکی نیست به خودم بگه )

7- 206 بخرید - خیلی سنگینه .

8- قوانین نیوتن رو به خوبی حفظ کنید که مثل من توی بیان کردنش منونید .

9- 206 بخرید 100دی 6 لیتر میسوزونه - به قول یک راننده تاکسی که برای چند لحضه ای بام همصحبت شده بود میگفت خوش به حالت این ماشین های فرانسوی بنزین رو بو میکنندو حرکت میکنند .:blink: نکته انحرافی 206 بود .

عکس هم گرفته شده ولی نمیگذارم چون مثل بحث اون سربازه باعث ناراحتی دوستان میشه .
ایول !!!
ولی استاد! این جریان پتانسیل این رو داشت که اقلا توی 5 -6 تا پست تعریف بشه !!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام آقا فرشید. من هم هستم از اداره کانکت شدم. دوستان اکثرا شب میان.جای مارو هم خالی کن. فکر کنم پل خواجو توی برف دیدنی باشه. بریم یه قلیونی بزنیم اونجا.:cool:

شما همیشه جایگاه ویژه دارید:) میخواید بگم نشیمنگاه شاه عباس رو براتون آماده کنند؟:D

من هم هستم :دی

کی نیستید؟!:D

:D:D:D عالی بود علیر ضا :D:D:D
بچه ها بیاین اونور تو صندلی داغ سیم کش رو ذوب کنیم ... :D جون من :D خیلی حال میده :D :lol::lol:

ولش کن بابا! گناه داره...

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درگیر کجا بود بابا؟!
من یه چیز را نفهمیدم فقط: چرا همه به ترقه میگن نارنجک؟! اگه نارنجک بود که 10 تا رو میکشت.
ولی چه نارنجک چه ترقه خاک ...:hmm:
آرایه ادبی هست به نام مبالغه که توی حرف های ایرانی ها خیلی مورد استفادست!:happy:

در ضمن حیف خاک ......

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب تعریف کن :دی

سعی میکنم خلاصش کنم .

صبح زود ساعت 7:15 :happy: داشتیم به سمت محل کار عزیز می اومدیم که یک 206 در حال لایی کشیدن از سمت راست ما سبقت گرفت . ( فکر میکنم که قصدش انجام این کار نبود ) .

بعد از گذشتن 2 - 3 متری از جلوی ماشین ما به چرخ های عقب یک 18 چرخ با اون تایر های بزرگ برخورد کرد ( برخورد در حد 1 ثانیه یا کمتر صورت گرفت ) و باعث راندن پژو به سمت جدول های بین بلوار شد که ارتفاع اونها حدوداً 1.5 متری هستش . ( وجود این جداول بدلیل عبور زیاد ماشین سنگین از اون منطقه است) .

اینجای ماجرا رو تا نمیددید باورتون نمیشد این ماشین در عزض چند ثانیه حداق 4 - 5 بار با سپر جلو و عقب به صورت متوالی و چرخشی به این جدول برخورد میکرد و هی یک قطعه ازش پرتاب میشد - قطعات در حال پرتاب : سپر × 2 - چراغها حدودا × 6 تا - رادیاتور - کمپرسر کولر - ECU - سر باتری - و ...

این راننده ما هم همچین هول شدو یک جورایی نه بهتر از اون ماشین زد کنار که ببینیم میشه کمکی کرد .

در نهایت ماشین به پهلو از سمت راننده روی زمین افتاد . آقا ما توی یک چشم به هم زدن رسیدیم به ماشینو هرچی هل دادیم این ماشینو راست کنیم نشد (نتیجه اخلاقی 206 خیلی سنگینه ) در همین حال گاز کولر آتیش گرفته بود یک لحظه یکی گفت آتیش و همه جیم شدند - هنوز به یاد اون لحظه که میوفتم خندم میگیره که همه فرار کردندو من یک نفری داشتم هی زور میزدم و هیچ تغییری حاصل نمیشد ( برمیگرده به قانون دوم نیوتون برای هر عمل عکس العملی است برابر و در خلاف جهت ) در همین حین یک فرد مهربون که زیاد توصیه های ایمنی رو جدی میگرفت از تو ماشینش یک کپسول آوردو گرفت به موتور ماشین ( البته نمیشد تشخیص بدی که قبلاً اینجا موتوری هم بوده ) .

به هر حال از در عقب ( درب بزرگ ) به هر زحمتی بود اون بنده خدا رو کشیدند بیرون . خبر خوب - مردی حدوداً 40 ساله و تنها صحیح و سالم بود قفط سرش در حال خون ریزی بود .

نتیجه اخلاقی :

3- 206 بخرید - چون ماشینی با ایمنی بالاست - با اینکه از ماشین چیزی باقی نموند یارو فقط سرش خون اومده بود - که اگه اون هم نمیشد کی دیگه باور میکرد که موقع رخ دادن اتفاق اون شخص توی ماشین بوده .

9- 206 بخرید 100دی 6 لیتر میسوزونه - به قول یک راننده تاکسی که برای چند لحضه ای بام همصحبت شده بود میگفت خوش به حالت این ماشین های فرانسوی بنزین رو بو میکنندو حرکت میکنند .:blink: نکته انحرافی 206 بود .

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از imate_pda2k View Post
عالی بود علیر ضا

این عالی بودت منو یاد بازی cruseder نسخه فارسیش انداخت وقتی می بردی میگه " عالی ی ی ی بو و د!":lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

چشم مای علیرضا جان:)

کوتاهی از من بود
شرمنده مشغولم شدیدا امروز هم بخاطر بارش برف از خونه نتونستم بیام بیرون:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان یکی لطف کنه تمام مشخصات Touch Enhanced رو برامن بنویسه:)

اونهایی که دارن هم اگر میشه یه نظر بدن:)لطفا

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ایول !!!
ولی استاد! این جریان پتانسیل این رو داشت که اقلا توی 5 -6 تا پست تعریف بشه !!

تازه كاره... شما ماشاالله 100 ساله اينجاييد... البته داريم از شما استفاده مي كنيم.... ;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یکی لطف کنه تمام مشخصات Touch Enhanced رو برامن بنویسه:)

اونهایی که دارن هم اگر میشه یه نظر بدن:)لطفا

ظاهرش : خوبه

کیفیت و سرعت دوربین : عالیه

آنتن دهی : مثل بقیه

رم و رام : 128 و 256 مگ عالیه

ویندوز موبایل : 6.0 توپ و بدون کوچکترین باگ .

بلوتوث و وای فای : مثل بقیه.

اینفرارد : ندارد.

مصرف باتری : هیولاست :happy: ( یعنی بالاست )

کیفیت صدا اسپیکر : خوبه ( بهتر از جمین )

کیفیت صدا هد فون : آخرشه.

کیف کمری : جای بحث داره. بهتره بگیک کیف جیبی .

بزرگترین اشتباهشون : برداشتن کلیدهای سخت افزاری کیبرد - Ok - سافت کی ها ، دوربین و Com
105.gif

اینها فقط ظاهر قضیه است اگه دنبال چیزه خواصی هستید بفرمایید تا خدمتتون عض کنم .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تازه كاره... شما ماشاالله 100 ساله اينجاييد... البته داريم از شما استفاده مي كنيم.... ;)

راجع به اون تازه کاره به عرضتون برسونم که حدوداً 1382 بود که من پرشین تولز اومدم . ( البته اگه اونموقع PT بوده باشه
73.gif
)

اون زمانی هم که امید گیاهی تازه شروع کرده بود به پست زدن تو ترد نرم افزار ما هم یک کارایی توی Pt انجام میدادیم .

البته توی این ترد تازه کارم .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
راجع به اون تازه کاره به عرضتون برسونم که حدوداً 1382 بود که من پرشین تولز اومدم . ( البته اگه اونموقع PT بوده باشه
73.gif
)

اون زمانی هم که امید گیاهی تازه شروع کرده بود به پست زدن تو ترد نرم افزار ما هم یک کارایی توی Pt انجام میدادیم .

ناراحت شدي چرا؟ ما جسارت نكرديم... خواستيم يه حالي به شاهد داده باشيم... :p
پس اول ما بايد جا پاي شما بذاريم بعد بريم سراغ شاهد و رامين و مجيد و مصطفي و ... .;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ناراحت شدي چرا؟ ما جسارت نكرديم... خواستيم يه حالي به شاهد داده باشيم... :p
پس اول ما بايد جا پاي شما بذاريم بعد بريم سراغ شاهد و رامين و مجيد و مصطفي و ... .;)

نه دوست عزیز - شما لطف دارید .

می خواستم بگم که اون کنتور نمایش دهنده تعداد پستها شخصیت افراد رو نشون نمیده .

هدف ما هم از اینجا اومدن اینه که یک چیزی یاد بگیریم . اگر کمکی از دستمون بر اومد برای افراد مبتدی تر از خودمون انجام بدیم . وگر نه فکر نکنم کسی از بیکاری اینجا بیاد .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ظاهرش : خوبه

کیفیت و سرعت دوربین : عالیه

آنتن دهی : مثل بقیه

رم و رام : 128 و 256 مگ عالیه

ویندوز موبایل : 6.0 توپ و بدون کوچکترین باگ .

بلوتوث و وای فای : مثل بقیه.

اینفرارد : ندارد.

مصرف باتری : هیولاست :happy: ( یعنی بالاست )

کیفیت صدا اسپیکر : خوبه ( بهتر از جمین )

کیفیت صدا هد فون : آخرشه.

کیف کمری : جای بحث داره. بهتره بگیک کیف جیبی .

بزرگترین اشتباهشون : برداشتن کلیدهای سخت افزاری کیبرد - Ok - سافت کی ها ، دوربین و Com
105.gif

اینها فقط ظاهر قضیه است اگه دنبال چیزه خواصی هستید بفرمایید تا خدمتتون عض کنم .

استاد از cpu وسرعت دستگاه اطلاعات بزارید

از قیمت و در کل بگید به نظر شما خریدش برا یه تازه کار خوب هست یا نه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها من با فليم كه ميرم اينترنت (ايرانسل) وقتي ميخوام تو pt يوزر پاس بزنم اون صفحه هست كه بعد از لوگين شدن مياد كه اتوماتيك خوش آمد ميگه و خودش به صفحه بعد ميره و وارد ميشه...
با ppc اون صفحه اتوماتيك رد نميشه و بايد روي لينك زيرش زد ...
دو روزه هر كار ميكنم بعد از اون دوباره يوزر پاس ميخواد در صورتي كه قبلش لوگين شده و زدم بره صفحه بعد از خوش آمد گويي ...

به نظرتون مشكل از چي هست ... !!!
از طرفند 3 تا ؟؟؟ هم استفاده كردم نشد
به نظرتون اينترنت ايرانسل روي كش هست ؟؟؟ يا گوشي من روي كش هست :blink: !!!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سعی میکنم خلاصش کنم .

نتیجه اخلاقی :

خاطره جالبی بود
4 سال پیش بود منم به توصیه یکی از دوستان که با صاب خونشون توی یزد حسابی رفیق شده بود و صابخونه هم حال داده بود پیکان 56 اش رو با پسرش دو دستی تقدیمش کرده بود که بیاد تهران و برگرده!! راهی یزد شدم. جاتون خالی شب 4 نفر تو ماشین بودیم . من دوستم هم خونه ایش و پسر راننده . منم ور دست راننده که رفیقم باشه نشسته بودم و جاتون خالی ساعت 4 نصف شب هر چهار تامون خواب!! (البته فکر میکردم راننده بیداره!!) یه لحظه بلند شدم دیدم ماشین رو هوا چپه شده . اگه اغراق نکرده باشم حدودا 5-6 تا چرخ تو هوا زد . جالب اینجا بود که یه گودال 3-4 متری بود که 10-15 متر طولش بود و از روش گذشتیم (در حال چرخ زدن) 2-3 متر اون طرف تر چپ شدیم. حالا من و راننده بیدار و داغون پسر همسایه هم داغون تر . بنزین ریخته بود تو سرمون . هم خونه ای رفیقم رو دارم بلند میکنم میگفت رسیدیم بلندم کن میخوام بخوابم !! آخر هم نفهمیدیم خوابش سنگین بود یا ضربه به سرش خورده بود.!! با هزار بدبختی از ماشین کاملا وارونه بیرون اومدیم . خورده شیشه و بنزین بود که رو سرمون ریخته بود . خون و خاک و گل هم بماند!!
رفیق ما گفت بدوین ماشین و برعکس کنین . 4 تا آدم زخمی و داغون و منگ حالا زور نزن پس کی بزن. ماشین به نصفه ها که رسیده بود پسر صابخونه از رفیق ما پرسید اگه ماشین رو برعکس نکنیم چی میشه . اونم نه گذاشت نه برداشت گفت منفجر میشه :lol: جاتون خالی اون 2 نفر دو تا پا داشتن 2 تا هم قرض کردن 50 متر اون ور تر پناه گرفتن . اگه بدونین پیکان چه وزنی داره !! هنوزم که یادش میوفتم کمرم تیر میکشه . کلی قسم آیه خوندیم تا یکیشون برگشت یه کمکی کرد مگرنه ماشینه آتیش گرفته بود!!
بعدشم از شانس تو اون زمستونی یه وانت پیدا شد ماشین رو یدک کش کرد . 4 تاییمون چپیدیم تو وانت . بوی بنزین پیچیده بود 5 نفر جلوی وانت که 3 نفرشون هی فندک میزدن سیگار روشن کنن!! راننده تا آخر جفت کرده بود نترکیم:lol: اونقدر اعصابا خورد بود اصلا حواسمون نبود لباسا بنزینیه یه دفعه ممکنه بسوزیم:lol:

نتیجه اخلاقی:
1- با پیکان 58 یزد نرید!
2- با صابخونه رفیق نشید
3- اگه رفیق میشید ماشینش رو نگیرید
4- ماشینش رو میگیرید با پسرش نگیرید
5- اگه همه اشتباه های بالا رو کردید خواستید بخوابید کمک راننده رو بیدار کنید
6- اگه کمک راننده ای به کسی که 4 تا از 5 تا اشتباه گذشته رو کرده اعتماد نکنید و بیدار بمونید!!
7- اگه ماشینتون چپ کرد خواستید برش گردونین هیچوقت به کسی که سئوال احمقانه ای پرسیده جواب ندید!!
8- سیگار نکشید چون خیلی وقتها ممکنه واقعا خطرناک باشه:lol:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
73.gif
)

من هم اون موقعی اومدم که امید گیاهی پست میزد. البته یک بار به بهانه گرفتن CD رامهای PDA2K رفتم دیدمش. پسر باحالی بود. البته الان باید مردی شده باشه. دی! جاشون واقعاً خالیه :rolleyes:
راستی فرهاد کجاست؟ اون هم به سرنوشت بهروز بزرگ دچار شد؟

بالا