• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دو چشم فداي ناداني يک تماشاگر​

675113-2_2.jpg

نارنجکي که تماشاگران سپاهان در استاديوم فولادشهر به جايگاه تماشاگران پرسپوليس انداختند، شايد از دستان تماشاگري رها شد که دنبال ساکت کردن هواداران رقيب بود، شايد هم تنها براي سرگرمي و گذراندن وقت آن را به جايگاه تماشاگران ميهمان انداخته بودند. اما تنها فردي که در بازي بچگانه صدمه ديد، سربازي بود که براي حفاظت از تماشاگران پرسپوليس در جايگاه ميهمان ايستاده بود، نارنجک معلق در آسمان روي صورت سرباز وظيفه محمود احمدي فرود آمد؛ جواني که از روستاي سورش جان استان چهارمحال و بختياري براي خدمت **** وظيفه به اصفهان منتقل شده بود، وقتي نارنجک روي صورتش فرود آمد تنها 19 سال سن داشت. او که پدرش در يکي از کوره هاي کويت کارگري مي کند و اميد داشت پس از اتمام خدمت محمود مي تواند خانواده را به او بسپارد، الان ديگر نه تنها نمي تواند عصاي دست پدر و مادر خود باشد، که با دو چشم نابينا، پدر و مادرش بايد عصاکش او باشند. پس از انتقال او به بيمارستان الزهراي اصفهان اولين تشخيص پزشکان بيمارستان برمي گشت به اينکه بينايي هر دو چشم او کاملاً از بين رفته و او تا پايان عمر ديگر قادر به ديدن نيست. هرچند که وقتي پزشکان او را در بيمارستان الزهرا معاينه مي کردند تماشاگري که حتي لياقت لقب «تماشاگرنما» را هم ندارد و خوي وحشيانه او تمام تماشاگران فوتبال را خجالت زده مي کند، احتمالاً در جشن پيروزي سپاهان شادي مي کرد. غافل از اينکه نارنجکي که از سوي او پرت شده اگر روي صورت آن سرباز معصوم هم نمي افتاد شايد روي تماشاگر ديگري مي افتاد و فاجعه ديگري را رقم مي زد. به هرحال تمام شاهدان صحنه با تاسف از اينکه تماشاگران دو تيم که با اشتباه مديران ورزشگاه فولادشهر در دو جايگاه مجاور نشسته بودند، با پرتاب نارنجک به سمت جايگاه رقيب از خجالت هم درمي آمدند، اضافه مي کنند که حتي پس از آسيب ديدگي سرباز معصوم هم کسي به دنبال جدا کردن تماشاگران نبود و تنها پس از پايان ذخيره نارنجک تماشاگران مديران آنها را از هم جدا مي کنند. اما الان پس از گذشت 72 ساعت از فاجعه ورزشگاه فولادشهر همه به دنبال کشف مقصر هستند. شب گذشته در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي کميته به دنبال شناسايي ضارب بودند که البته با مدارکي که وجود دارد اصلاً نمي توان کسي را به اين کار متهم کرد. نارنجک از سوي جايگاه هزارنفري تماشاگران سپاهان پرتاب شده و تنها در صورتي که تماشاگر نادان خودش را معرفي کند، مي توان او را شناخت.
فعلاً که گويا اولويت اصلي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال برخورد با باشگاه سپاهان است که ميزبان مسابقه بود. در ماده 32 آيين نامه انضباطي آمده که پرتاب مواد آتش زا به سمت تماشاگران ديگر تنبيهاتي چون تذکر، توبيخ، تعليق فعاليت هاي رسمي، کاهش امتيازات، باخت 3 بر صفر، محروم شدن از مسابقات خانگي و البته حذف از مسابقات و سقوط به دسته پايين تر و حتي تکرار مسابقه را در پي خواهد داشت. با اين حساب بايد در انتظار ماند تا کميته انضباطي راي خودش را در اين پرونده اعلام کند. البته تماشاگران سپاهان سابقه خوبي در اين زمينه ندارند. هنوز کسي فراموش نکرده که آنها به خاطر پرتاب نارنجک در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در آستانه محروميت از مسابقات خانگي هم قرار گرفتند که با تعهد باشگاه اصفهاني آنها محکوم نشدند. به هرحال در وضعي که ديگر بحث پرتاب نارنجک در فوتبال ايران دو سالي است بسته شده، هنوز هم در اصفهان پرتاب مواد محترقه يک اتفاق معمولي است. البته يک نکته را هم نبايد از قلم انداخت؛ اينکه فرماندهي نيروي انتظامي استان اصفهان اطلاعيه يي را منتشر کرد که در بخشي از آن آمده؛ «پيش از آغاز مسابقه چند نفر از هواداران وابسته به تيم سپاهان اصفهان که حتي در باشگاه سپاهان هم مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريک تماشاگران دو تيم شدند.»
پس با اين حساب اگر نيروي انتظامي عوامل آغاز جنجال را شناسايي کرده، بايد پرسيد چرا با آنها برخوردي صورت نمي گيرد؟
:( :( :(

عزیزم سعی کن خبر را از یه جای درست حسابی بیاری!
تو 20:30 و اخبار ساعت 10 و اخبار استان و همه جا گفت تماشاگران پیروزی انداختند.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان و مخصوصا سعید جان؛ میشه یه مقدار اطلاعات درباره ی A200 به من بدید؟
من شنیده بودم با ایرانسل مشکل داره. میخوام ببینم درسته یا نه؟
آخه تو مشخصاتش نوشته ساپورت GSM900, GSM1800, GSM1900 و ایرانسل هم GSM900/1800 هست. منبع
ویندوز موبایل 6 که روش نصب کردی همون هست که EN2FA ساخته؟
و مشکلات دیگه...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

مهم اينه همشهري شما بوده... در ضمن... اين سرباز در جايگاه پرسپوليسي ها مستقر بوده، چطوري اينطوري شده؟
بعدشم، چرا سپاهان رو محروم كردن؟

اينو نگاه كن

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مهم اينه همشهري شما بوده... در ضمن... اين سرباز در جايگاه پرسپوليسي ها مستقر بوده، چطوري اينطوري شده؟

اينو نگاه كن

کمتر از 50درصد طرفداران سپاهان مال شهر اصفهان هستند و بقیه مال استان اصفهان هستند. پس همشهری من یا ما نبوده.:eek:
من نمیدونم چطوری اینطوری شده. فقط با گوشهای خودم شنیدم تو 20:30 و اخبار ساعت 10 گفت طرفداران پیروزی زدن.

بهتره از خبرگزاری های بی طرف استفاده بکنید تا حقیقت رابگویند: http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=615514
به گزارش خبرنگار مهر، پس از وقایع تلخ دیدار تیم های فوتبال سپاهان اصفهان - پرسپولیس که به مجروح و زخمی شدن تعدادی از تماشاگران و یکی از سربازان نیروی انتظامی استان اصفهان منجر شد، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز اعلام کرد تا زمان بررسی عوامل بروز این حادثه ، سپاهان حق میزبانی رقابت های فوتبال در استان اصفهان را نخواهد داشت.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کمتر از 50درصد طرفداران سپاهان مال شهر اصفهان هستند و بقیه مال استان اصفهان هستند. پس همشهری من یا ما نبوده.:eek:
من نمیدونم چطوری اینطوری شده. فقط با گوشهای خودم شنیدم تو 20:30 و اخبار ساعت 10 گفت طرفداران پیروزی زدن.

بهتره از خبرگزاری های بی طرف استفاده بکنید تا حقیقت رابگویند: http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=615514
به گزارش خبرنگار مهر، پس از وقایع تلخ دیدار تیم های فوتبال سپاهان اصفهان - پرسپولیس که به مجروح و زخمی شدن تعدادی از تماشاگران و یکی از سربازان نیروی انتظامی استان اصفهان منجر شد، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز اعلام کرد تا زمان بررسی عوامل بروز این حادثه ، سپاهان حق میزبانی رقابت های فوتبال در استان اصفهان را نخواهد داشت.

اينو نگاه كن

واقعا" چه فرقی میکنه ؟
ایرانی بوده بالاخره که ؟ همین واسه خجالت کشیدن هممون کافیه ...

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو چشم فداي ناداني يک تماشاگر​

675113-2_2.jpg

نارنجکي که تماشاگران سپاهان در استاديوم فولادشهر به جايگاه تماشاگران پرسپوليس انداختند، شايد از دستان تماشاگري رها شد که دنبال ساکت کردن هواداران رقيب بود، شايد هم تنها براي سرگرمي و گذراندن وقت آن را به جايگاه تماشاگران ميهمان انداخته بودند. اما تنها فردي که در بازي بچگانه صدمه ديد، سربازي بود که براي حفاظت از تماشاگران پرسپوليس در جايگاه ميهمان ايستاده بود، نارنجک معلق در آسمان روي صورت سرباز وظيفه محمود احمدي فرود آمد؛ جواني که از روستاي سورش جان استان چهارمحال و بختياري براي خدمت **** وظيفه به اصفهان منتقل شده بود، وقتي نارنجک روي صورتش فرود آمد تنها 19 سال سن داشت. او که پدرش در يکي از کوره هاي کويت کارگري مي کند و اميد داشت پس از اتمام خدمت محمود مي تواند خانواده را به او بسپارد، الان ديگر نه تنها نمي تواند عصاي دست پدر و مادر خود باشد، که با دو چشم نابينا، پدر و مادرش بايد عصاکش او باشند. پس از انتقال او به بيمارستان الزهراي اصفهان اولين تشخيص پزشکان بيمارستان برمي گشت به اينکه بينايي هر دو چشم او کاملاً از بين رفته و او تا پايان عمر ديگر قادر به ديدن نيست. هرچند که وقتي پزشکان او را در بيمارستان الزهرا معاينه مي کردند تماشاگري که حتي لياقت لقب «تماشاگرنما» را هم ندارد و خوي وحشيانه او تمام تماشاگران فوتبال را خجالت زده مي کند، احتمالاً در جشن پيروزي سپاهان شادي مي کرد. غافل از اينکه نارنجکي که از سوي او پرت شده اگر روي صورت آن سرباز معصوم هم نمي افتاد شايد روي تماشاگر ديگري مي افتاد و فاجعه ديگري را رقم مي زد. به هرحال تمام شاهدان صحنه با تاسف از اينکه تماشاگران دو تيم که با اشتباه مديران ورزشگاه فولادشهر در دو جايگاه مجاور نشسته بودند، با پرتاب نارنجک به سمت جايگاه رقيب از خجالت هم درمي آمدند، اضافه مي کنند که حتي پس از آسيب ديدگي سرباز معصوم هم کسي به دنبال جدا کردن تماشاگران نبود و تنها پس از پايان ذخيره نارنجک تماشاگران مديران آنها را از هم جدا مي کنند. اما الان پس از گذشت 72 ساعت از فاجعه ورزشگاه فولادشهر همه به دنبال کشف مقصر هستند. شب گذشته در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي کميته به دنبال شناسايي ضارب بودند که البته با مدارکي که وجود دارد اصلاً نمي توان کسي را به اين کار متهم کرد. نارنجک از سوي جايگاه هزارنفري تماشاگران سپاهان پرتاب شده و تنها در صورتي که تماشاگر نادان خودش را معرفي کند، مي توان او را شناخت.
فعلاً که گويا اولويت اصلي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال برخورد با باشگاه سپاهان است که ميزبان مسابقه بود. در ماده 32 آيين نامه انضباطي آمده که پرتاب مواد آتش زا به سمت تماشاگران ديگر تنبيهاتي چون تذکر، توبيخ، تعليق فعاليت هاي رسمي، کاهش امتيازات، باخت 3 بر صفر، محروم شدن از مسابقات خانگي و البته حذف از مسابقات و سقوط به دسته پايين تر و حتي تکرار مسابقه را در پي خواهد داشت. با اين حساب بايد در انتظار ماند تا کميته انضباطي راي خودش را در اين پرونده اعلام کند. البته تماشاگران سپاهان سابقه خوبي در اين زمينه ندارند. هنوز کسي فراموش نکرده که آنها به خاطر پرتاب نارنجک در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در آستانه محروميت از مسابقات خانگي هم قرار گرفتند که با تعهد باشگاه اصفهاني آنها محکوم نشدند. به هرحال در وضعي که ديگر بحث پرتاب نارنجک در فوتبال ايران دو سالي است بسته شده، هنوز هم در اصفهان پرتاب مواد محترقه يک اتفاق معمولي است. البته يک نکته را هم نبايد از قلم انداخت؛ اينکه فرماندهي نيروي انتظامي استان اصفهان اطلاعيه يي را منتشر کرد که در بخشي از آن آمده؛ «پيش از آغاز مسابقه چند نفر از هواداران وابسته به تيم سپاهان اصفهان که حتي در باشگاه سپاهان هم مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريک تماشاگران دو تيم شدند.»
پس با اين حساب اگر نيروي انتظامي عوامل آغاز جنجال را شناسايي کرده، بايد پرسيد چرا با آنها برخوردي صورت نمي گيرد؟
:( :( :(

واقعا افسوس داره!!!
واقعا تاسف داره!
واقعا خجالت داره!!
آخه این جوان چه گناهی داشته که بازیچه دست این مسخره بازی ها شد! چه گنهی داشته که سرباز بشه!
کی جواب گو هست! کدام دولت ارگان باشگاهی جوابگو خواهد بود!
من موندم کسی که این کار رو کرده چجور میتونه با وجدان خودش کنار بیاد!!!
چرا اینقدر وحشی شدیم!نه طرف داری هامون درست نه اعتراض کردنمون!
افسوس!!!!!!!!!!!!!!!!>................................

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها به این میگن عشق اسطوره ای نوین!!!
http://www.************/files/zkclsbjlfgv99w4wrov8.jpg

این آخرش خیلی هلاکه ه ه ه ه ه !!!:lol::lol::lol::lol:

خیلی ناز نوشته:rolleyes: مخصوصاً آخرشو.
خودت که ننوشتی؟!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بالاخره هر کسی که این کار قبیح را کرده، تو اصفهان این کار را کرده و همه فکر میکنن طرف اصفهانیه!! از کجا معلوم؟؟ شاید راننده کامیون بوده و از اونجا رد میشده اومده بازی را به هم بریزه. به هر حال، از این اتفاقات زیاد توی استادیومهای ایران رخ میده و مثلاً پارسال تو بازی با استقلال تو همین ورزشگاه استقلالیها یه سنگ پرتاب کردن که خورد تو سر یه بنده خدا که 2 تا اونطرفتر من نشسته بود و اگه به اون نمیخورد شاید به من میخورد و من شهید میشدم.

با این محرومیتی که برای سپاهان گذاشتن من کاملاً موافقم. چون هم تماشاگران ادب بشن و هم اینکه تو اصفهان بازی نباشه که من هر بازی به سرم بزنه برم استادیوم. دی!
تا 2 قرن دیگه هم این معضلات در ایران حل نمیشه. چون ایرانیها فرهنگشو ندارن. هر وقت کار ما به اونجا رسید که دور زمین بازی نرده نباشه و مثل بریتانیای کبیر تماشاچیها 2 قدمی پشت دروازه صاف بشینن، میشه ادعا کرد که بهترین تماشاچیهای دنیا را داریم:eek: نه الان که اول هر بازی ملی یا دربی تهران میگن ما بهترین تماشاچیهای دنیا را داریم!!!!

شاید مثل نویدکیا که گفته بازی در لیگ ایران و تیم ملی را برای همیشه فراموش میکنم، من هم حضور در استادیومهای ایران به عنوان تماشاچی را فراموش کنم و فقط برای دربی میلان و بازی رئال با بارسا به بلاد کفر برم و تماشاچی بازی اونا باشم :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بالاخره هر کسی که این کار قبیح را کرده، تو اصفهان این کار را کرده و همه فکر میکنن طرف اصفهانیه!! از کجا معلوم؟؟ شاید راننده کامیون بوده و از اونجا رد میشده اومده بازی را به هم بریزه. به هر حال، از این اتفاقات زیاد توی استادیومهای ایران رخ میده و مثلاً پارسال تو بازی با استقلال تو همین ورزشگاه استقلالیها یه سنگ پرتاب کردن که خورد تو سر یه بنده خدا که 2 تا اونطرفتر من نشسته بود و اگه به اون نمیخورد شاید به من میخورد و من شهید میشدم.

با این محرومیتی که برای سپاهان گذاشتن من کاملاً موافقم. چون هم تماشاگران ادب بشن و هم اینکه تو اصفهان بازی نباشه که من هر بازی به سرم بزنه برم استادیوم. دی!
تا 2 قرن دیگه هم این معضلات در ایران حل نمیشه. چون ایرانیها فرهنگشو ندارن. هر وقت کار ما به اونجا رسید که دور زمین بازی نرده نباشه و مثل بریتانیای کبیر تماشاچیها 2 قدمی پشت دروازه صاف بشینن، میشه ادعا کرد که بهترین تماشاچیهای دنیا را داریم:eek: نه الان که اول هر بازی ملی یا دربی تهران میگن ما بهترین تماشاچیهای دنیا را داریم!!!!

شاید مثل نویدکیا که گفته بازی در لیگ ایران و تیم ملی را برای همیشه فراموش میکنم، من هم حضور در استادیومهای ایران به عنوان تماشاچی را فراموش کنم و فقط برای دربی میلان و بازی رئال با بارسا به بلاد کفر برم و تماشاچی بازی اونا باشم :cool:

کاملا ً حق با رفیق مونه ، هیچ فرقی نداره که چه کسی اجازه چنین بازی خطرناکی با جان یک نفر و حیثیت میلیون ها نفر دیگه رو به خودش داده، ولی یادتون باشه که شعور ایشون رو در نگاه دیگران، با شعور شما جمع می زنند و معدلش را به عنوان "سطح فهم ایرانی" مدنظر قرار می دن. امیدوارم الان حسین نیاد داستان ببافه که این هم توطئه ای ست از پیش طراحی شده توسط پروتکل یهود.
بنده مدت هاست طرفداریم از فوتبال به خرید پیراهن تیم محبوب تورین ختم می شه و دیدن بازی های زیبا ( فرق نداره میان چه تیم هایی ) از تلویزیون ، به قول بهروز ، می بایست که به فکر تیم هایی باشید که اگر هم یک کسی خواست با حیثیت طرفداران ش این طوری بازی کنه ، حاضر بشوند با قاطعیت نشون بدهند که او یک استثنا ست و از قاعده پیروی نکرده ست.

به هر حال ، شاید همان طور که نقل نوشته اورده ، کسی که چنین عمل وحشیانه ای مرتکب شده ، الان در جشن تیم محبوب ش داره شادی می کنه. کسی هم به تراژدی رقم خورده در زندگی یک انسان توجهی نداره

موفق باشید

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان و مخصوصا سعید جان؛ میشه یه مقدار اطلاعات درباره ی A200 به من بدید؟
من شنیده بودم با ایرانسل مشکل داره. میخوام ببینم درسته یا نه؟
آخه تو مشخصاتش نوشته ساپورت GSM900, GSM1800, GSM1900 و ایرانسل هم GSM900/1800 هست. منبع
ویندوز موبایل 6 که روش نصب کردی همون هست که EN2FA ساخته؟
و مشکلات دیگه...
من ایرانسل ندارم اما ایرانسل برادرم رو امتحان کردم مشکلی نداشت فقط آنتن دهی کم بود که کلا منطقه ما همونطوره
مشکلی هم که بعضی از دوستان قبلا میگفتند گویا به خاطر نوع سیم کارت بود که دو نوع هستند
روزبه عزیز هم که گفتن تو این رام جدید مشکل رو برطرف کردند حالا نمیدونم کدوم مشکل منظورشون بود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نیازی به ذره بین و شرلوک هولمز نیست؛خودم می گم:lol:
شعبه نیستم دانیال جان؛اداره خزانه داری کل هستم؛
ضمنا" به شدت از شرلوک هلمز هم خوشم میاد؛:happy:
ولی جدای از این قضایا با شهرام موافقم؛اما متاسفانه بانکهای ما استقلال ندارند؛حتی با بانکهای خصوصی هم به صورت دستوری برخورد می شه و نتیجه اش این اقتصاد فلک زده ماست؛در سایتهای دیگه بحثهای زیادی در این رابطه کردم و راستش خودم هم دیگه از بحث کردن در این زمینه خسته شدم؛اما بد نیست بگم که تا زمانی که دولت در هر کاری دخالت می کنه؛وضعیت ما به همین شکل خواهد بود؛درست در زمانی که نرخ سود تسهیلات بانکی رو از 16 به 14 تقلیل دادیم؛به دلیل تورم و ...؛استرالیا به خاطر تورم 2 درصد نرخ سود تسهیلات بانکی را افزایش داد،این موضوع خیلی ساده هست؛شما وقتی 2 درصد نرخ سود بانکی را کاهش می دهید؛مردم بیشتر برای گرفتن وام تحریک می شوند و به خاطر اینکه صنعت و بخشی نداریم که پویا و فعال و رو به رشد باشد؛همگی این پولها به بخش مسکن سرازیر شده و نتیجه، فاجعه افزایش 100 درصدی قیمت مسکن طی یک سال است؛
این تنها یک مورد است؛
اما بحثی که شهرام جان کردند کاملا" درسته؛اگر اقتصاد باز و آزاد در دستور کار باشه هیچ گاه وضعیت مملکت به اینجا نمی رسید؛
ما در سالهای 52 و 53 هنگامیکه قیمت نفت 4 برابر افزایش پیدا کرد؛به خاطر فعالیتهای زیربنایی در حال انجام در کشور،این موضوع نه تنها منجر به تورم نشد،بلکه باعث شد تا تورم ما منفی شود،اما در حال حاضر با وجود اینکه درآمد نفتی ما 4 برابر شده است،اما نه تنها تورم کاهش پیدا نکرده؛بلکه افزایش نیز پیدا کرده است تا حدی که بانک مرکزی هشدار تورم 50 درصدی را نیز داده است؛
بنابراین دولت به خصوص باید در مورد بخش اقتصادی تجدید نظر کند و از دخالتی عمل کردن به نظارتی عمل کردن؛حرکت کند؛بدهی دولت به بانکها یک نمونه بارز از این دخالتی عمل کردن است؛
در نهایت اصل 44 اگر به واقع اجرایی گردد؛در همین راستا است؛
در امریکا حتی بانک مرکزی این کشور خصوصی بوده و استقلال دارد؛اما در ایران بانک مرکزی ما تا چه حد در اجرای تصمیمات پولی و مالی،استقلال دارد؟
ببخشید من یه لحظه فکر کردم سر بحث اقتصادی تو دانشگاه هستیم:lol:
موفق باشید.

کاملا ً موافقم ،
الان اگر دهک بالایی سواد را در ایران انتخاب کنید ، و ازشان سئوال کنید که برای تورم افسار گسیخته می بایست چه کرد ، فکر می کنید پاسخ بیش از 90% شان ، چیزی غیر از " دولت دخالت کنید و قیمت ها کنترل کند " هست؟ فکر میکنید اگر پاسخ من را بشنوند که " تمامی مکانیسم های مهاری دولت را بر اون sector از اقتصاد بردارید ، واردات را تماماً آزاد کنید و عرضه را مطلقا ً دستکاری نکنید " چشم شان از حدقه بیرون نمی زند؟
مردم ما که برای خرید پرتغال کشت شده در مصر ، کاری انجان نداده اند ، نفت یامفت صادر کرده اند ، دولت هم مالیاتی که به رویش می گیرد ، اینقدر ناچیز ست ( اغلب حتی قاچاق ست ) که می توان گفت بدون مالیات ش ، از جیب جامعه چیزی کم نمی شود ، پس دیگر دولت چرا این قدر عرق می ریزد؟ چون دولت هم کارگزار منافع عده ای ست که با مونوپولی کردن هر sector اقتصاد ، فقط حواسشان به جارو کردن پول مفت نفت ست.بنابراین ، چنان به خورد باور های صلب افراد ، حتی تحصیل کرده ترین شان ، تزریق کرده اند ، که اغلب به شکل مکانیسمی واکنشی ، دولت را منجی خود می بینند ، در حالیکه کاردی که به نزدیک استخوان رسیده ، دسته اش در دستان بوروکراسی دولتی ست که مرتب برای حفظ منافع عده ای ، بیشتر و بیشتر فشار می دهد.
کتابچه ای کوچک را به صورت audiobook از برنده نوبل اقتصاد می خواندم ( برخلاف انتظار نوبل گرفتن ، ایشون یهودی نیست ، قابل توجه حسین) که حدود سال 1940 اولین چاپ ش را عرضه کرده بود ، نویسنده توضیح می داد که امریکای دهه 30 میلادی ، زخم خورده از " رکورد بزرگ" معدن این تفکرات عقب گرایانه اقتصادی بود ، ولی خود و دیگر اقتصاد دانان را موظف می دانست که با چاپ چنین کتاب هایی ، جلوی رشد بنیادگرایی اقتصادی را بگیرند. امروز ایالات متحده ، از دو رکود اقتصادی گذشته ، و بودجه کل ش ( که حدود 45% ش متعلق به بخش خصوصی ست) ، تبدیل به قدرت بلا منازع جهان شده است. کدام کشور را سراغ دارید برای حفظ منافع بلند مدت ش ، در عرض 4سال بتواند تنها در یک کشور ، بیش از 600میلیارد دلار پول خرج کند؟

به هر حال ، چیزی که مهم است ، تمرین ریختن دور خرافه هایی ست که با فشار و زور به مغز هایمان تزریق کرده ند.
در ضمن استاد ما زیاد از اقتصاد سرمان نمی شود ، ولی اقتصاد دانان را دوست داریم ، بالاخره یک چند وقت یک بار هم مارا مستفیض کنید ، بد که نمی شود:lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
. امیدوارم الان حسین نیاد داستان ببافه که این هم توطئه ای ست از پیش طراحی شده توسط پروتکل یهود.
ب

م

بخدا من دیگه کم آوردم
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

بابا دیگه هر چی میشه یه گیری به ما میدن
164.gif

بخدا من غلط کردم
306.gif

من نوکر همتونم هستم
hanghead.gif
آقا اینجا ما دیگه بحث نمیکنیم
hanghead.gif

راستی این چند روزه کم آمدم از صفحه ها جا موندم کسی باز یه صحبتی کرده بکه ما بریم بخونیم یه لینکی بده به مسیج ما:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بخدا من دیگه کم آوردم
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

بابا دیگه هر چی میشه یه گیری به ما میدن
164.gif

بخدا من غلط کردم
306.gif

من نوکر همتونم هستم
hanghead.gif
آقا اینجا ما دیگه بحث نمیکنیم
hanghead.gif

راستی این چند روزه کم آمدم از صفحه ها جا موندم کسی باز یه صحبتی کرده بکه ما بریم بخونیم یه لینکی بده به مسیج ما:)

دور از جونت عزیز ، بابا من شوخی کردم ، منظورم این بود که امکان نداره این یکی رو دیگه حسین بیاد بگه توطئه استکباره:lol:
شرمنده ، از ما نرنجی استاد ، خیلی خاطرتو می خواهیم( اسمایلی شرمندگی و سیبیل گرو گذاشتن و اینها)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... نمي دونم چرا جور نميشه زياد بيام اينجا ببينم دوستان در چه وضعيتي هستن. حالا هم كه اومدم چشم هاي از دست رفته اون جوون رو ديدم بد جور ريختم به هم.... در مورد شهر هم فكر ميكنم اصفهان هم مثل بقيه شهر هاست. اين مسايل رو من خيلي جاها ديدم اتفاق افتاده. تو اين 29 سال عمر بر باد رفته ام توي شهر هاي زيادي زندگي كردم و ديدم كه همه جا آسمان همين رنگ است. حتي بعضي شهر ها ديدم كه كسي ميخواست بره استاديوم خانواده با ناراحتي ميگفتن نرو مگه تو بي شخصيتي!!!(به كسي توهين نشه). ما در فرهنگ و رعايت هنجارهاي مربوط به حقوق ديگران واقعا در عصر حجر و يخ بندان هستيم.(كسي ناراحت نشه حالم گرفته شده)
دوستان بحث اقتصاديتون خيلي مفيد هستش. ادامه بديد ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سیاوش جان شدیدا" جات خالیه ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان شدیدا" جات خالیه ...

سلام پارسا ... خوبي كه؟ ديدم از رد كردن آلتيميت پشيمون شدي حالم گرفته شد. اگه داده بوديش به ما حالا ميتونستي پسش بگيري:happy:
از اظهار محبت شما عميقا ممنونم. راستش هر وقت ميام ميبينم چيز جذابي واسه گفتن ندارم حالم گرفته ميشه ميرم! :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دور از جونت عزیز ، بابا من شوخی کردم ، منظورم این بود که امکان نداره این یکی رو دیگه حسین بیاد بگه توطئه استکباره:lol:
شرمنده ، از ما نرنجی استاد ، خیلی خاطرتو می خواهیم( اسمایلی شرمندگی و سیبیل گرو گذاشتن و اینها)

عبیدیم،بنده ایم،خان زادیم،کوچیکیم،زلیلیم،......
4fvgdaq_th.gif

بالا