• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مخلصم عزیز جان ممنون که یادم هستی منتها مثل اینکه دوستان قدیمی جدید الورود از ما خوششون نمیاد
من قبلا اینجا از یه چیزی ناراحت بودم ولی خودمو زدم به بیخیالی منتها گویا باعث ناراحتی دوستان هستم برا همین سعی میکنم کمتر مزاحم بشم
گاهی میام احوالتون رو میپرسم
خوش باشید

شاهد جان سلام :D

سعيد تو هم سلام
همه سلام :rolleyes: :دي

سعيد جون چي ميگي واسه خودت !!!! :wacko::blink: بي خودي خودت رو نارحت نكن :blush::rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها اينجا هم ايرانسل راه افتاد :eek:
اما فليم حتي با ايرانسل جهرم هم مثل اين كه سازگار نيست در صورتي كه شيراز كه ميرفتم شوتي وصل ميشد !!!! عجيبه به خدا
حتي گوشي رو هارد ريست هم كردم
گاهي فقط آنتن مي آره اما نميشه تماس گرفت در كل شديدا زد حال خوردم
مگه ايرانسل هم فرق ميكنه ؟ مثلا اينجا با شيراز ؟
خيلي عجيبه !!!
راهنمايي كنيد ... :(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اما فليم حتي با ايرانسل جهرم هم مثل اين كه سازگار نيست در صورتي كه شيراز كه ميرفتم شوتي وصل ميشد !!!! عجيبه به خدا
خيلي عجيبه !!!

من كه هنوز تو تهران نتونستم درست وصل بشم... يعني آيكون G مياد... ولي بيشتر از 5 دقيقه كانكت نمي مونه... بعدش مي ره و ديگه هم وصل نمي شه... بعد از يه ريست دوباره وصل مي شه! ولي بازم فقط براي 5 دقيقه... ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اين رو يه نگاه بندازين...
مثل اينكه اين هكر ها فقط به فكر سايت هاي دولتي هستند... ;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من كه هنوز تو تهران نتونستم درست وصل بشم... يعني آيكون G مياد... ولي بيشتر از 5 دقيقه كانكت نمي مونه... بعدش مي ره و ديگه هم وصل نمي شه... بعد از يه ريست دوباره وصل مي شه! ولي بازم فقط براي 5 دقيقه... ;)

محمد جان منظورت gprs هست ؟
منظور من gsm هست ... كلا فليم خانم من با ايرانسل جهرم هم وصل نميشه و نميشه زنگ زد ...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اين رو يه نگاه بندازين...
مثل اينكه اين هكر ها فقط به فكر سايت هاي دولتي هستند... ;)

مثل اين كه ايران ديتا سنتر زده و هنوز نميتونه اونارو كنترل كنه و ... اين سايتهايي كه يحتمل حك ميشن روي اين ديتا سنتر ها هستن :wacko:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

والا ما با ایرانسل ( البته فقط برای خنده ) حدوداً نیم ساعتی کانکت بودیم مشکلی هم نداشت - ناگفته نماند 5 شنبه ها که فری هست اینطوری میشه یکی دو تا پیج رو خوب یاز میکنه بعدش :eek: میمونه .

در ضمن ایرانسل یک فحشه زیاد ازش استفاده نکنید :f34r:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خيلي عجيبه !!!

:( اين رو يادم رفت بگم كه روي همه گوشيي فول آنتن ميده و هيچ مشكلي نداره اما رو فليم كار نميده !!!:(

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن ایرانسل یک فحشه زیاد ازش استفاده نکنی
سلام عزیز
این جملات کار همونای هست که دشمن شرکتهای خصوصی هستن چون از میزان جیببریهاشون کاسته میشه میندازن تو دهن مردم تا نون اینها رو ببرن اتفاقا من پیشنهاد میکنم از این جمله ها استفاده نکنیم
ایرانسل هر چی که باشه حداقل طی این مدت کوتاه gprs رو به ملت ندیده ایران نشون داده

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
:( اين رو يادم رفت بگم كه روي همه گوشيي فول آنتن ميده و هيچ مشكلي نداره اما رو فليم كار نميده !!!:(
مطمئنی طوطیت به جای فیش هدفون ، مادر بورد ِ فلیمتو منحدم نکرده ؟! :blink:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مطمئنی طوطیت به جای فیش هدفون ، مادر بورد ِ فلیمتو منحدم نکرده ؟! :blink:

:D جالب بود :D

اما خيلي عجيبه شيراز با ايرانسل كار ميده اما اينجا نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
:eek:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در ضمن ایرانسل یک فحشه زیاد ازش استفاده نکنید :f34r:

از شما انتظار نمي رفت بادي جان... فحش چيه؟:blink: من 10،15 نفر رو از دوستام ميشناسم كه 0912 رو گذاشتن كنار و رفتن 0935ي شدن... تا حالا امور مشتركين ايرانسل رفتين؟ همراه اول چطور؟ دقيقا مثل يه بانك خصوصي و مثلا بانك سپه... خيلي از دوستان من تو شهرداري كار مي كنن... مي دونيد كه شهرداري بهشون اجازه آنتن زدن رو نمي ده؟ واسه همين MMS و GPRS رو كم كردن و ديگه هم تبليغ نمي كنن روش... به خاطر اينكه همراه اول بدبخت مي شد... فكر مي كنيد كه اگه ايرانسل هم مثل همراه اول همه جا آنتن بده، خود شما با امكانات و پشتيباني ايرانسل، مي رفتيد سراغ همراه اول؟ ;) به نظر من اينكه دولت اجازه نمي ده شركت هاي خصوصي از رقباي دولتي در هر زمينه اي جلو بزنن، يه اتفاق خيلي بده... ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام شهرام امشب هستی ؟ تا کی بیداری ؟

به به... شرمنده شدم كه سعيد جون... اتفاقا ديشب تا 6 صبح بيدار بودم... اگه مي دونستم هستي يه سر مي يومدم پيشت... :p;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دشمنت شرمنده منم تا 6 بودم ولی خوب نشد با هم باشیم انشالله بعد
حالا خوبی ؟ سلامتی ؟
چه خبر ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از شما انتظار نمي رفت بادي جان... فحش چيه؟:blink: من 10،15 نفر رو از دوستام ميشناسم كه 0912 رو گذاشتن كنار و رفتن 0935ي شدن... تا حالا امور مشتركين ايرانسل رفتين؟ همراه اول چطور؟ دقيقا مثل يه بانك خصوصي و مثلا بانك سپه... خيلي از دوستان من تو شهرداري كار مي كنن... مي دونيد كه شهرداري بهشون اجازه آنتن زدن رو نمي ده؟ واسه همين MMS و GPRS رو كم كردن و ديگه هم تبليغ نمي كنن روش... به خاطر اينكه همراه اول بدبخت مي شد... فكر مي كنيد كه اگه ايرانسل هم مثل همراه اول همه جا آنتن بده، خود شما با امكانات و پشتيباني ايرانسل، مي رفتيد سراغ همراه اول؟ ;) به نظر من اينكه دولت اجازه نمي ده شركت هاي خصوصي از رقباي دولتي در هر زمينه اي جلو بزنن، يه اتفاق خيلي بده... ;)

نه . این نه ماله خط یکی مونده به آخره .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دشمنت شرمنده منم تا 6 بودم ولی خوب نشد با هم باشیم انشالله بعد
حالا خوبی ؟ سلامتی ؟
چه خبر ؟

سلامتي سعيد جون... خبر خاصي نيست... شنبه يه قرار كاري شديدا مهم دارم، ولي هنوز كارهايي كه بايد آماده مي كردم رو تكميل نكردم... امروز روز سختيه واسه من... ;)

نه . این نه ماله خط یکی مونده به آخره .

خب اين نظر شماست... :p تحميل كردنش صحيح نيست... مگه نه؟;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام عزیز
این جملات کار همونای هست که دشمن شرکتهای خصوصی هستن چون از میزان جیببریهاشون کاسته میشه میندازن تو دهن مردم تا نون اینها رو ببرن اتفاقا من پیشنهاد میکنم از این جمله ها استفاده نکنیم
ایرانسل هر چی که باشه حداقل طی این مدت کوتاه gprs رو به ملت ندیده ایران نشون داده

من هم موافقم. با وجود مشكلاتي كه الان در كيفيت سرويس gprs بوجود اومده باز هم به علت اينكه بودنش با اشكال بهتر از هركز نبودنش هست و اينكه بالاخره اين مشكلات حل ميشه من هم طرفدار ايرانسل شدم. هر چند هنوز پوشش شبكه در بين جاده ها و بعضي مناطق مشكل داره من منتظرم اين مشكلاتش رفع بشه كه كلا بيخيال همراه اول بشم. واقعا از شركت مخابرات نامرد متنفرم با اون مسخره بازي هايي كه وقتي بي رقيب بود از خودش در مي آورد و همچنين اين كه من رو به ياد ايران خودرو نامرد مي اندازه!
سرويس mms رو هم كه از نظر فني مشكلي نداره و اوايل اين سرويس ارائه ميشد اما با يك مسخره بازي عجيب مبني بر ف ي ل ت ري ن گ! متوقف شد. سوالي كه واسه من مطرح بود اينه كه الان هم شما ميتونيد عكس بگيريد و با استفاده از gprs اون رو واسه ديگران بفرستيد. در نتيجه اين ف ي ل ت ر ي ن گ چيز كاملا عبثي هستش.
الان در دنيا سرويس هاي hsdpa داره ارائه ميشه اونوقت ما اينجا در گير چه مسائل مسخره و پوچي هستيم. چند وقت پيش كه رفته بودم دبي و يك سيم كارت اتصالات دبي همراه داشتم و موقع استفاده به جاي علامت آنتن علامت 3g ظاهر شد واقعا به حال خودمون تاسف خوردم كه كمي اونورتر عرب ها بايد از ويدئوتلفني و اينترنت فوق سريع استفاده كنند و ما با اين همه ادعا بايد دنبال ف ي ل ت ر ي ن گ mms باشيم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

شهرام جان از شما بعیده؛:blink::lol:;)

بالا