• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
سلامتي سعيد جون... خبر خاصي نيست... شنبه يه قرار كاري شديدا مهم دارم، ولي هنوز كارهايي كه بايد آماده مي كردم رو تكميل نكردم... امروز روز سختيه واسه من... ;)

خب اين نظر شماست... :p تحميل كردنش صحيح نيست... مگه نه؟;)
موفق باشی من که برات دعا میکنم همیشه موفق باشی :)
من هم موافقم. با وجود مشكلاتي كه الان در كيفيت سرويس gprs بوجود اومده باز هم به علت اينكه بودنش با اشكال بهتر از هركز نبودنش هست و اينكه بالاخره اين مشكلات حل ميشه من هم طرفدار ايرانسل شدم. هر چند هنوز پوشش شبكه در بين جاده ها و بعضي مناطق مشكل داره من منتظرم اين مشكلاتش رفع بشه كه كلا بيخيال همراه اول بشم. واقعا از شركت مخابرات نامرد متنفرم با اون مسخره بازي هايي كه وقتي بي رقيب بود از خودش در مي آورد و همچنين اين كه من رو به ياد ايران خودرو نامرد مي اندازه!
سرويس mms رو هم كه از نظر فني مشكلي نداره و اوايل اين سرويس ارائه ميشد اما با يك مسخره بازي عجيب مبني بر ف ي ل ت ري ن گ! متوقف شد. سوالي كه واسه من مطرح بود اينه كه الان هم شما ميتونيد عكس بگيريد و با استفاده از gprs اون رو واسه ديگران بفرستيد. در نتيجه اين ف ي ل ت ر ي ن گ چيز كاملا عبثي هستش.
الان در دنيا سرويس هاي hsdpa داره ارائه ميشه اونوقت ما اينجا در گير چه مسائل مسخره و پوچي هستيم. چند وقت پيش كه رفته بودم دبي و يك سيم كارت اتصالات دبي همراه داشتم و موقع استفاده به جاي علامت آنتن علامت 3g ظاهر شد واقعا به حال خودمون تاسف خوردم كه كمي اونورتر عرب ها بايد از ويدئوتلفني و اينترنت فوق سريع استفاده كنند و ما با اين همه ادعا بايد دنبال ف ي ل ت ر ي ن گ mms باشيم.
کاملا قبول دارم
168fs162353.gif

شهرام جان از شما بعیده؛:blink::lol:;)
چرا خوب راست میگه مگه تا حالا بانک سامان نرفتید یکبار فقط به قصد مقایسه به همین دو بان ک برین ببینید چه فرقی میکنه http://************/files/230cydyd7h5qscc9o45c.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اينجا هم ايرانسل راه افتاد :eek:
اما فليم حتي با ايرانسل جهرم هم مثل اين كه سازگار نيست در صورتي كه شيراز كه ميرفتم شوتي وصل ميشد !!!! عجيبه به خدا
حتي گوشي رو هارد ريست هم كردم
گاهي فقط آنتن مي آره اما نميشه تماس گرفت در كل شديدا زد حال خوردم
مگه ايرانسل هم فرق ميكنه ؟ مثلا اينجا با شيراز ؟
خيلي عجيبه !!!
راهنمايي كنيد ... :(

سلام مهداد جون چطوری پسر خبری ازت نیست!

کلا ایرانسل ها جدیدا قاطی زیاد پیدا کرده!!!! از نظر آنتن دهی و ....
GPRS هم کخ قربونش برم هر از یک ساعتی بتونی یک page باز کنی!!

این فلیم خانم هم چه قرطی شده!!! باهاش یکم جدی تر برخورد کن شاید به خودش بیاد!
اگرم دیدی سر به راه نشد حاضرم با دوشیزه مادمازل جمین عوضش کنم:happy::cool: lol

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چرا خوب راست میگه مگه تا حالا بانک سامان نرفتید یکبار فقط به قصد مقایسه به همین دو بان ک برین ببینید چه فرقی میکنه http://************/files/230cydyd7h5qscc9o45c.gif

من نگفتم که فرقی نمی کنه؛اما از بانکهای دیگه مثال می زدید لااقل؛;):cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا تلفن رو کارتیش کن؛سریعتر جواب می ده:lol::lol:اینجوری دوزاری دیر می افته ها؛:lol:
اینها مزاح بود؛امیدوارم که ناراحت نشید.

ای ول ،
بالاخره فهمیدیم که مجتبی تو کدوم بانک کار می کنه ؟ ( اسمایلی ارشمیدس در حال اکتشاف)
حالا باید بفهمیم تو کدوم شعبه کار می کنه ( اسمایلی شرلوک هولمز با ذره بین )

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ای ول ،
بالاخره فهمیدیم که مجتبی تو کدوم بانک کار می کنه ؟ ( اسمایلی ارشمیدس در حال اکتشاف)
حالا باید بفهمیم تو کدوم شعبه کار می کنه ( اسمایلی شرلوک هولمز با ذره بین )
نیازی به ذره بین و شرلوک هولمز نیست؛خودم می گم:lol:
شعبه نیستم دانیال جان؛اداره خزانه داری کل هستم؛
ضمنا" به شدت از شرلوک هلمز هم خوشم میاد؛:happy:
ولی جدای از این قضایا با شهرام موافقم؛اما متاسفانه بانکهای ما استقلال ندارند؛حتی با بانکهای خصوصی هم به صورت دستوری برخورد می شه و نتیجه اش این اقتصاد فلک زده ماست؛در سایتهای دیگه بحثهای زیادی در این رابطه کردم و راستش خودم هم دیگه از بحث کردن در این زمینه خسته شدم؛اما بد نیست بگم که تا زمانی که دولت در هر کاری دخالت می کنه؛وضعیت ما به همین شکل خواهد بود؛درست در زمانی که نرخ سود تسهیلات بانکی رو از 16 به 14 تقلیل دادیم؛به دلیل تورم و ...؛استرالیا به خاطر تورم 2 درصد نرخ سود تسهیلات بانکی را افزایش داد،این موضوع خیلی ساده هست؛شما وقتی 2 درصد نرخ سود بانکی را کاهش می دهید؛مردم بیشتر برای گرفتن وام تحریک می شوند و به خاطر اینکه صنعت و بخشی نداریم که پویا و فعال و رو به رشد باشد؛همگی این پولها به بخش مسکن سرازیر شده و نتیجه، فاجعه افزایش 100 درصدی قیمت مسکن طی یک سال است؛
این تنها یک مورد است؛
اما بحثی که شهرام جان کردند کاملا" درسته؛اگر اقتصاد باز و آزاد در دستور کار باشه هیچ گاه وضعیت مملکت به اینجا نمی رسید؛
ما در سالهای 52 و 53 هنگامیکه قیمت نفت 4 برابر افزایش پیدا کرد؛به خاطر فعالیتهای زیربنایی در حال انجام در کشور،این موضوع نه تنها منجر به تورم نشد،بلکه باعث شد تا تورم ما منفی شود،اما در حال حاضر با وجود اینکه درآمد نفتی ما 4 برابر شده است،اما نه تنها تورم کاهش پیدا نکرده؛بلکه افزایش نیز پیدا کرده است تا حدی که بانک مرکزی هشدار تورم 50 درصدی را نیز داده است؛
بنابراین دولت به خصوص باید در مورد بخش اقتصادی تجدید نظر کند و از دخالتی عمل کردن به نظارتی عمل کردن؛حرکت کند؛بدهی دولت به بانکها یک نمونه بارز از این دخالتی عمل کردن است؛
در نهایت اصل 44 اگر به واقع اجرایی گردد؛در همین راستا است؛
در امریکا حتی بانک مرکزی این کشور خصوصی بوده و استقلال دارد؛اما در ایران بانک مرکزی ما تا چه حد در اجرای تصمیمات پولی و مالی،استقلال دارد؟
ببخشید من یه لحظه فکر کردم سر بحث اقتصادی تو دانشگاه هستیم:lol:
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه چیزی رو باید اعتراف کنم؛اون هم توجه به این نکته بود که حسین هم اینجاست؛یه لحظه غفلت کردم؛الانه که سر و کله حسین پیدا بشه و از کارهای اقتصادی دولت حمایت کنه:f34r:
:D:D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها به این میگن عشق اسطوره ای نوین!!!
http://www.************/files/zkclsbjlfgv99w4wrov8.jpg

این آخرش خیلی هلاکه ه ه ه ه ه !!!:lol::lol::lol::lol:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دو چشم فداي ناداني يک تماشاگر​

675113-2_2.jpg

نارنجکي که تماشاگران سپاهان در استاديوم فولادشهر به جايگاه تماشاگران پرسپوليس انداختند، شايد از دستان تماشاگري رها شد که دنبال ساکت کردن هواداران رقيب بود، شايد هم تنها براي سرگرمي و گذراندن وقت آن را به جايگاه تماشاگران ميهمان انداخته بودند. اما تنها فردي که در بازي بچگانه صدمه ديد، سربازي بود که براي حفاظت از تماشاگران پرسپوليس در جايگاه ميهمان ايستاده بود، نارنجک معلق در آسمان روي صورت سرباز وظيفه محمود احمدي فرود آمد؛ جواني که از روستاي سورش جان استان چهارمحال و بختياري براي خدمت **** وظيفه به اصفهان منتقل شده بود، وقتي نارنجک روي صورتش فرود آمد تنها 19 سال سن داشت. او که پدرش در يکي از کوره هاي کويت کارگري مي کند و اميد داشت پس از اتمام خدمت محمود مي تواند خانواده را به او بسپارد، الان ديگر نه تنها نمي تواند عصاي دست پدر و مادر خود باشد، که با دو چشم نابينا، پدر و مادرش بايد عصاکش او باشند. پس از انتقال او به بيمارستان الزهراي اصفهان اولين تشخيص پزشکان بيمارستان برمي گشت به اينکه بينايي هر دو چشم او کاملاً از بين رفته و او تا پايان عمر ديگر قادر به ديدن نيست. هرچند که وقتي پزشکان او را در بيمارستان الزهرا معاينه مي کردند تماشاگري که حتي لياقت لقب «تماشاگرنما» را هم ندارد و خوي وحشيانه او تمام تماشاگران فوتبال را خجالت زده مي کند، احتمالاً در جشن پيروزي سپاهان شادي مي کرد. غافل از اينکه نارنجکي که از سوي او پرت شده اگر روي صورت آن سرباز معصوم هم نمي افتاد شايد روي تماشاگر ديگري مي افتاد و فاجعه ديگري را رقم مي زد. به هرحال تمام شاهدان صحنه با تاسف از اينکه تماشاگران دو تيم که با اشتباه مديران ورزشگاه فولادشهر در دو جايگاه مجاور نشسته بودند، با پرتاب نارنجک به سمت جايگاه رقيب از خجالت هم درمي آمدند، اضافه مي کنند که حتي پس از آسيب ديدگي سرباز معصوم هم کسي به دنبال جدا کردن تماشاگران نبود و تنها پس از پايان ذخيره نارنجک تماشاگران مديران آنها را از هم جدا مي کنند. اما الان پس از گذشت 72 ساعت از فاجعه ورزشگاه فولادشهر همه به دنبال کشف مقصر هستند. شب گذشته در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي کميته به دنبال شناسايي ضارب بودند که البته با مدارکي که وجود دارد اصلاً نمي توان کسي را به اين کار متهم کرد. نارنجک از سوي جايگاه هزارنفري تماشاگران سپاهان پرتاب شده و تنها در صورتي که تماشاگر نادان خودش را معرفي کند، مي توان او را شناخت.
فعلاً که گويا اولويت اصلي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال برخورد با باشگاه سپاهان است که ميزبان مسابقه بود. در ماده 32 آيين نامه انضباطي آمده که پرتاب مواد آتش زا به سمت تماشاگران ديگر تنبيهاتي چون تذکر، توبيخ، تعليق فعاليت هاي رسمي، کاهش امتيازات، باخت 3 بر صفر، محروم شدن از مسابقات خانگي و البته حذف از مسابقات و سقوط به دسته پايين تر و حتي تکرار مسابقه را در پي خواهد داشت. با اين حساب بايد در انتظار ماند تا کميته انضباطي راي خودش را در اين پرونده اعلام کند. البته تماشاگران سپاهان سابقه خوبي در اين زمينه ندارند. هنوز کسي فراموش نکرده که آنها به خاطر پرتاب نارنجک در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در آستانه محروميت از مسابقات خانگي هم قرار گرفتند که با تعهد باشگاه اصفهاني آنها محکوم نشدند. به هرحال در وضعي که ديگر بحث پرتاب نارنجک در فوتبال ايران دو سالي است بسته شده، هنوز هم در اصفهان پرتاب مواد محترقه يک اتفاق معمولي است. البته يک نکته را هم نبايد از قلم انداخت؛ اينکه فرماندهي نيروي انتظامي استان اصفهان اطلاعيه يي را منتشر کرد که در بخشي از آن آمده؛ «پيش از آغاز مسابقه چند نفر از هواداران وابسته به تيم سپاهان اصفهان که حتي در باشگاه سپاهان هم مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريک تماشاگران دو تيم شدند.»
پس با اين حساب اگر نيروي انتظامي عوامل آغاز جنجال را شناسايي کرده، بايد پرسيد چرا با آنها برخوردي صورت نمي گيرد؟
:( :( :(

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دو چشم فداي ناداني يک تماشاگر​

675113-2_2.jpg

نارنجکي که تماشاگران سپاهان در استاديوم فولادشهر به جايگاه تماشاگران پرسپوليس انداختند، شايد از دستان تماشاگري رها شد که دنبال ساکت کردن هواداران رقيب بود، شايد هم تنها براي سرگرمي و گذراندن وقت آن را به جايگاه تماشاگران ميهمان انداخته بودند. اما تنها فردي که در بازي بچگانه صدمه ديد، سربازي بود که براي حفاظت از تماشاگران پرسپوليس در جايگاه ميهمان ايستاده بود، نارنجک معلق در آسمان روي صورت سرباز وظيفه محمود احمدي فرود آمد؛ جواني که از روستاي سورش جان استان چهارمحال و بختياري براي خدمت **** وظيفه به اصفهان منتقل شده بود، وقتي نارنجک روي صورتش فرود آمد تنها 19 سال سن داشت. او که پدرش در يکي از کوره هاي کويت کارگري مي کند و اميد داشت پس از اتمام خدمت محمود مي تواند خانواده را به او بسپارد، الان ديگر نه تنها نمي تواند عصاي دست پدر و مادر خود باشد، که با دو چشم نابينا، پدر و مادرش بايد عصاکش او باشند. پس از انتقال او به بيمارستان الزهراي اصفهان اولين تشخيص پزشکان بيمارستان برمي گشت به اينکه بينايي هر دو چشم او کاملاً از بين رفته و او تا پايان عمر ديگر قادر به ديدن نيست. هرچند که وقتي پزشکان او را در بيمارستان الزهرا معاينه مي کردند تماشاگري که حتي لياقت لقب «تماشاگرنما» را هم ندارد و خوي وحشيانه او تمام تماشاگران فوتبال را خجالت زده مي کند، احتمالاً در جشن پيروزي سپاهان شادي مي کرد. غافل از اينکه نارنجکي که از سوي او پرت شده اگر روي صورت آن سرباز معصوم هم نمي افتاد شايد روي تماشاگر ديگري مي افتاد و فاجعه ديگري را رقم مي زد. به هرحال تمام شاهدان صحنه با تاسف از اينکه تماشاگران دو تيم که با اشتباه مديران ورزشگاه فولادشهر در دو جايگاه مجاور نشسته بودند، با پرتاب نارنجک به سمت جايگاه رقيب از خجالت هم درمي آمدند، اضافه مي کنند که حتي پس از آسيب ديدگي سرباز معصوم هم کسي به دنبال جدا کردن تماشاگران نبود و تنها پس از پايان ذخيره نارنجک تماشاگران مديران آنها را از هم جدا مي کنند. اما الان پس از گذشت 72 ساعت از فاجعه ورزشگاه فولادشهر همه به دنبال کشف مقصر هستند. شب گذشته در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي کميته به دنبال شناسايي ضارب بودند که البته با مدارکي که وجود دارد اصلاً نمي توان کسي را به اين کار متهم کرد. نارنجک از سوي جايگاه هزارنفري تماشاگران سپاهان پرتاب شده و تنها در صورتي که تماشاگر نادان خودش را معرفي کند، مي توان او را شناخت.
فعلاً که گويا اولويت اصلي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال برخورد با باشگاه سپاهان است که ميزبان مسابقه بود. در ماده 32 آيين نامه انضباطي آمده که پرتاب مواد آتش زا به سمت تماشاگران ديگر تنبيهاتي چون تذکر، توبيخ، تعليق فعاليت هاي رسمي، کاهش امتيازات، باخت 3 بر صفر، محروم شدن از مسابقات خانگي و البته حذف از مسابقات و سقوط به دسته پايين تر و حتي تکرار مسابقه را در پي خواهد داشت. با اين حساب بايد در انتظار ماند تا کميته انضباطي راي خودش را در اين پرونده اعلام کند. البته تماشاگران سپاهان سابقه خوبي در اين زمينه ندارند. هنوز کسي فراموش نکرده که آنها به خاطر پرتاب نارنجک در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در آستانه محروميت از مسابقات خانگي هم قرار گرفتند که با تعهد باشگاه اصفهاني آنها محکوم نشدند. به هرحال در وضعي که ديگر بحث پرتاب نارنجک در فوتبال ايران دو سالي است بسته شده، هنوز هم در اصفهان پرتاب مواد محترقه يک اتفاق معمولي است. البته يک نکته را هم نبايد از قلم انداخت؛ اينکه فرماندهي نيروي انتظامي استان اصفهان اطلاعيه يي را منتشر کرد که در بخشي از آن آمده؛ «پيش از آغاز مسابقه چند نفر از هواداران وابسته به تيم سپاهان اصفهان که حتي در باشگاه سپاهان هم مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريک تماشاگران دو تيم شدند.»
پس با اين حساب اگر نيروي انتظامي عوامل آغاز جنجال را شناسايي کرده، بايد پرسيد چرا با آنها برخوردي صورت نمي گيرد؟
:( :( :(
479871ea4qa.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عزیز جان ، از همه ی بد بختیا فاصله میگیریم میایم پیش بچه ها شاد بشیم ، از این تصاویر ِ زیگوتی نشون میدی ! ؟

ای بر پدر ِ اون نارنجک انداز لعنت ، ولی شما هم نکن با ما همچین ... !!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولی جدای از این قضایا با شهرام موافقم؛اما متاسفانه بانکهای ما استقلال ندارند؛حتی با بانکهای خصوصی هم به صورت دستوری برخورد می شه و نتیجه اش این اقتصاد فلک زده ماست؛در سایتهای دیگه بحثهای زیادی در این رابطه کردم و راستش خودم هم دیگه از بحث کردن در این زمینه خسته شدم؛اما بد نیست بگم که تا زمانی که دولت در هر کاری دخالت می کنه؛وضعیت ما به همین شکل خواهد بود؛درست در زمانی که نرخ سود تسهیلات بانکی رو از 16 به 14 تقلیل دادیم؛به دلیل تورم و ...؛استرالیا به خاطر تورم 2 درصد نرخ سود تسهیلات بانکی را افزایش داد،این موضوع خیلی ساده هست؛شما وقتی 2 درصد نرخ سود بانکی را کاهش می دهید؛مردم بیشتر برای گرفتن وام تحریک می شوند و به خاطر اینکه صنعت و بخشی نداریم که پویا و فعال و رو به رشد باشد؛همگی این پولها به بخش مسکن سرازیر شده و نتیجه، فاجعه افزایش 100 درصدی قیمت مسکن طی یک سال است؛
این تنها یک مورد است؛
اما بحثی که شهرام جان کردند کاملا" درسته؛اگر اقتصاد باز و آزاد در دستور کار باشه هیچ گاه وضعیت مملکت به اینجا نمی رسید؛
ما در سالهای 52 و 53 هنگامیکه قیمت نفت 4 برابر افزایش پیدا کرد؛به خاطر فعالیتهای زیربنایی در حال انجام در کشور،این موضوع نه تنها منجر به تورم نشد،بلکه باعث شد تا تورم ما منفی شود،اما در حال حاضر با وجود اینکه درآمد نفتی ما 4 برابر شده است،اما نه تنها تورم کاهش پیدا نکرده؛بلکه افزایش نیز پیدا کرده است تا حدی که بانک مرکزی هشدار تورم 50 درصدی را نیز داده است؛
بنابراین دولت به خصوص باید در مورد بخش اقتصادی تجدید نظر کند و از دخالتی عمل کردن به نظارتی عمل کردن؛حرکت کند؛بدهی دولت به بانکها یک نمونه بارز از این دخالتی عمل کردن است؛
در امریکا حتی بانک مرکزی این کشور خصوصی بوده و استقلال دارد؛اما در ایران بانک مرکزی ما تا چه حد در اجرای تصمیمات پولی و مالی،استقلال دارد؟
موفق باشید.

عرض ادب مجتبي جان...
با اينكه دولت نبايد تو همه كار دخالت كنه و فقط نظارت رو به عهده بگيره كاملا موافقم... شما متروي تهران رو ببينيد... تا حالا يه پوست خربزه يا يه پوست آدامس ديدين تو ايستگاه ها؟ به خاطر اينكه نظافتش رو به يه شركت خصوصي واگذار كردن... البته الآن اتفاقات جالبي مي افته... مثلا شركت پگاه يه شركت خصوصي ثبت مي كنه به نام اميد پگاه :blink: بعد مسئوليت پخش مواد لبني توليد شده رو به اين شركت واگذار مي كنه :lol:... يا مثلا همين سازمان ميادين ما... به خدا اگه نباشه 80% مردم نمي تونن ميوه بخرن... تازه سازمان روي كيفيت هيچ كاري نداره.. قيمت براش مهمه... يه دوستي مي گفت: كارمندا ناراضي، مردم از ميوه ها ناراضي، بهره برداران ناراضي... جم كنيد اين سازمان ميادين... :p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عزیز جان ، از همه ی بد بختیا فاصله میگیریم میایم پیش بچه ها شاد بشیم ، از این تصاویر ِ زیگوتی نشون میدی ! ؟

ای بر پدر ِ اون نارنجک انداز لعنت ، ولی شما هم نکن با ما همچین ... !!

شديدا تاييد مي شه... دو صفحه خونده بودم، حسابي شنگول شده بودم از پست هاي دانيال و مجتبي كه به اين پست رسيدم... خندم خشك شد... :(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
این تنها یک مورد است؛
موفق باشید.

100% تایید میشه...اینو میخواستم تو صندلی داغم بگم گفتم سیاسیش نکنم...
اما واقعا تا وقتی که دولت تو همه چیز کشور دخالت داشته باشه, هیچ پیشرفتی صورت نمیگیره!نمونشم همین کوبا, یکی از متحدین با افتخار(!) کشور!:wacko: (بعدشم کشور خودمون!)
نمیدونم واقعا اون قضیه دیانت ما سیاست ماست بر چه معیار علمی یا اماری زده شده!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یه چیزی رو باید اعتراف کنم؛اون هم توجه به این نکته بود که حسین هم اینجاست؛یه لحظه غفلت کردم؛الانه که سر و کله حسین پیدا بشه و از کارهای اقتصادی دولت حمایت کنه:f34r:
:D:D

باز چشم من رو دور دیدید
2mpe5id.gif

بزار این کارم تموم باشه (دارام دکوراتوری چرم میش رو انجام میدم
4fvgdaq_th.gif
) میام اینجا همه رو بن میکنم:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام مهداد جون چطوری پسر خبری ازت نیست!

کلا ایرانسل ها جدیدا قاطی زیاد پیدا کرده!!!! از نظر آنتن دهی و ....
GPRS هم کخ قربونش برم هر از یک ساعتی بتونی یک page باز کنی!!

این فلیم خانم هم چه قرطی شده!!! باهاش یکم جدی تر برخورد کن شاید به خودش بیاد!
اگرم دیدی سر به راه نشد حاضرم با دوشیزه مادمازل جمین عوضش کنم:happy::cool: lol

سلام عزيزم ... سعادت ندارم حتما :blush::blush: كه خدمت شما باشم

كاري به آنتن دهي ايرانسل نداره ( به گمانم )
آخه رو همه گوشي فول آنتن ميده جز فليم خانم

......اون فكر آخرت هم چشم هر چي شما امر كنيد :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها به این میگن عشق اسطوره ای نوین!!!
http://www.************/files/zkclsbjlfgv99w4wrov8.jpg

این آخرش خیلی هلاکه ه ه ه ه ه !!!:lol::lol::lol::lol:

اين امضاء آخرش رو بردار ... الانه كه بن بشي :D:D:D:lol::lol:

;):p

بالا