- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
راستی اولین برف ِ درست و حسابی ِ تهران هم داره میاد و هوا بسی 2 نفره ست ...
آره، عجب برف نازي داره مياد...راستی اولین برف ِ درست و حسابی ِ تهران هم داره میاد و هوا بسی 2 نفره ست ...
به فکر زدن رکورد بهروز نباش...
دوستان این HTC TOUCH ENHANCED سی پی یوش 400 شده یا همون 200 مونده ؟ من خودم قبلا" خونده بودم که 200 مونده ، اما The Great Alireza Simkesh در پی دی ای هایتک 400ش رو دیده ...
آمار دقیق بدبد که 400 شده یا 200 ِ
آره، عجب برف نازي داره مياد...
آخه ام اس موبایلز فقط رم و رام رو تغییراتش رو اعلام کرده و خبری از سی پی یو نبوده ...قربونت great واسه چیه؟!
اقا اتفاقا فردا دارم میرم دوباره همونجا, میخوام دوباره ببینمش
ایندفه از screen چندتا عکس میگیرم که کاملا سندیت داشته باشه
سیاوش جان چطوری ؟ باید این چیزارو دایورت کنی یه جاییآخ!!! خوش به حالتون. اینجا هم بارونیه...
راستی یک سوال داشتم از دوستان. علت سعی و تلاش برای بالا بردن آمار ÷ست ها چیه؟ راستش اگه اشتباه نکنم اینجا واسه اس÷م ساخته نشد و برای تشکر و چاق سلامتی اظهار نظر و از این قبیل حرفها بوجود اومد . الان به نظر من زیاد اینجوری نیست.
آخ!!! خوش به حالتون. اینجا هم بارونیه...
راستی یک سوال داشتم از دوستان. علت سعی و تلاش برای بالا بردن آمار ÷ست ها چیه؟ راستش اگه اشتباه نکنم اینجا واسه اس÷م ساخته نشد و برای تشکر و چاق سلامتی اظهار نظر و از این قبیل حرفها بوجود اومد . الان به نظر من زیاد اینجوری نیست.
چرا اینقدر سوت و کور شده اینجا؟!
کسی اینجا نیست؟:blush:
حامد جان! پارسا جون! شهرام خان! آقا سعید! مهرداد جان! علیرضا جون! سیاوش خان! حسین آقا! بادی جان! وسین جون! شاهد خان! آقا دانیال!
پارسا واست خبرای بد بد دارم
اقا من امروز با هر دو نوع htc touch کار کردم. چند تا هم عکس گرفتم از این enhanced واسه تو:
این از CPU:
که QUALCOMM MSM7500 400MHz.
اما خبر بد اینکه این htc enhanced ها سیستمشون GSM نیست! یعنی سیم کارت نمیخورن. ولی اون touch معمولی ها با GSM کار می کنند.
یعنی در واقع اون enhanced هارو تو ایران نمیشه ازشون استفاده کرد.
فکر کنم دلیل کم بودنشون در بازار هم همین باشه..
و اما خبر بد اینکه این htc enhanced ها سیستمشون GSM نیست! یعنی سیم کارت نمیخورن. ولی اون touch معمولی ها با GSM کار می کنند.
یعنی در واقع اون enhanced هارو تو ایران نمیشه ازشون استفاده کرد.
فکر کنم دلیل کم بودنشون در بازار هم همین باشه..
حاظر! البته فكر كنم يكم دير رسيدم
قصه ي ما به سر رسيد...
این ورژن جدید تاچ هست فیروز خانآقا من یه تاچ دارم - سی پی یوش 201 امپ هستش . آنتن دهیش هم ای ، اگه به نوکیا نرسه از سونی اریکسون بیشتره .:blink:
علیرضا حبر بدی بود چون قیمتش توی ایران به صرفه بود ( با اینکه غیر منطقیه واسم که اچ تی سی این همه زور بزنه و enhanced بده بیرون که جی ای ام نداشته باشه ، من فکر میکنم این تصمیم اختصاصی شرکت Telus بوده وگرنه آنلاک هاش احتمالا" باید سیم لازم باشند )
اما من دیگه سراغ اسکرین ِ غیر وی جی ای نمیرم ... اون موقعی که داشتم آلتیمیت رو با تایتن 2 عوض میکردم ( چه لحظه ی غمناکی ) ییهو فهمیدم چرا این اسکریناشون این همه متفاوت مینماید ...
چیری که توجهم رو جلب کرد این بود که آیکن ها واقعا" Smooth شده اند ... این روز ها داشتم به ام800 فکر میکنم ، 2 تا ریویو خوندم از سرم پرید ، چقدر از دکمه هاش ایراد گرفته اند ، دکمه رویی هاش بخاطر Touch Sensitive بودنشون ، دکمه هاس کیبورد بخاطر غیر firm و مطمئن بودن ... خلاصه من هنوز اندر خم ِ یک کوچه ام ...
و در آخر اینکه از زحمتی که کشیدی ممنونم
حامد جان! پارسا جون! شهرام خان! آقا سعید! مهرداد جان! علیرضا جون! سیاوش خان! حسین آقا! بادی جان! وسین جون! شاهد خان! آقا دانیال!