• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی اولین برف ِ درست و حسابی ِ تهران هم داره میاد و هوا بسی 2 نفره ست ... :D

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به فکر زدن رکورد بهروز نباش... :D
127fs1982754.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي.

بالاخره منم برگشتم . جاتون خالي يكي از بدترين سال نو هاي عمرم رو پشت سر گذاشتم . شب بيداري براي درس و كار اعصاب خورد در صبح به خاطر چند تا چيزي كه دست تقدير واسم رقم زده بود و البته يه قسمت خوب هم ارائه رو به عالي :lol: مهم اينه كه فعلا ها از شر درس خلاصم (به جز 4-5 نمره هاي پايان ترم)

ميبينم كه اينجا ماشالا 1-2 روزه بچه ها خوب اسپم ميزنن. البته دستشون درد نكنه اينجا واسه همين كاراست ديگه:p

حسين جان مرخصي رو جدي گفتي يا شوخي . اگه شوخيه كه :D اگه هم جديه چه معني داره مرخصي ! فرار ؟! ترس ؟! :happy:

من ادامه ميدم اين چيزا حاليم نميشه:happy:
شوخي كردم . موضعت رو روشن كن:cool:;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان این HTC TOUCH ENHANCED سی پی یوش 400 شده یا همون 200 مونده ؟ من خودم قبلا" خونده بودم که 200 مونده ، اما The Great Alireza Simkesh در پی دی ای هایتک 400ش رو دیده ...

آمار دقیق بدبد که 400 شده یا 200 ِ

قربونت:D great واسه چیه؟!:D

اقا اتفاقا فردا دارم میرم دوباره همونجا, میخوام دوباره ببینمش
ایندفه از screen چندتا عکس میگیرم که کاملا سندیت داشته باشه:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره، عجب برف نازي داره مياد... :p

آخ!!! خوش به حالتون. اینجا هم بارونیه...
راستی یک سوال داشتم از دوستان. علت سعی و تلاش برای بالا بردن آمار ÷ست ها چیه؟ راستش اگه اشتباه نکنم اینجا واسه اس÷م ساخته نشد و برای تشکر و چاق سلامتی اظهار نظر و از این قبیل حرفها بوجود اومد . الان به نظر من زیاد اینجوری نیست.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قربونت:D great واسه چیه؟!:D

اقا اتفاقا فردا دارم میرم دوباره همونجا, میخوام دوباره ببینمش
ایندفه از screen چندتا عکس میگیرم که کاملا سندیت داشته باشه:D
آخه ام اس موبایلز فقط رم و رام رو تغییراتش رو اعلام کرده و خبری از سی پی یو نبوده ...

سند

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی یک سوال داشتم از دوستان. علت سعی و تلاش برای بالا بردن آمار ÷ست ها چیه؟ راستش اگه اشتباه نکنم اینجا واسه اس÷م ساخته نشد و برای تشکر و چاق سلامتی اظهار نظر و از این قبیل حرفها بوجود اومد . الان به نظر من زیاد اینجوری نیست.
سیاوش جان چطوری ؟ باید این چیزارو دایورت کنی یه جایی :D
بچه های خود پی پی سی خودشون کار درستن و درست از اینجا استفاده میکنن ، بقیه میان محل ِ ما ...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

سلام سیاوش جان. من تا ابد به شما ارادت دارم:rolleyes:

امیدوارم سال 2008 را خوب شروع کرده باشید. (من که نکردم:(!)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چرا اینقدر سوت و کور شده اینجا؟!
کسی اینجا نیست؟:blush:

حامد جان! پارسا جون! شهرام خان! آقا سعید! مهرداد جان! علیرضا جون! سیاوش خان! حسین آقا! بادی جان! وسین جون! شاهد خان! آقا دانیال! :(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

حامد جان! پارسا جون! شهرام خان! آقا سعید! مهرداد جان! علیرضا جون! سیاوش خان! حسین آقا! بادی جان! وسین جون! شاهد خان! آقا دانیال! :(

حاظر! البته فكر كنم يكم دير رسيدم ;) اومدم ببينم همه خوابيدن يا نه! :p به هر حال من امروز خيلي اتفاق هاي جالبي برام افتاد! از قبيل: 1- تصادف، 2- خوردن زمين، 3- گم كردن پيپ :(، 4- كسري كار (39 ساعت نا قابل)، 5- سوتي شديد...

در مورد سوتي شديد بايد براتون بگم...
تو اتاقم بودم و مشغول كار... اتاق مدير ما، چسبيده به اتاق من... امان از اين پارتيشن... خانم منشي صدا كرد كه آقاي عليخاني... مسئول دفتر مدير عامل كار داره با هات، برو بالا... يكي از بچه ها پرسيد : شهرام چيكارت داره؟:blink: گفتم احتمالا بايد برم مرخصي هاي مدير عامل رو امضا كنم... :lol: بعد از اينكه كلي خنديديم... از پشت ميزم بلند شدم و رفتم سمت در ورودي... (يعني دقيقا از جلوي در اتاق مدير مون...) در همين لحظه بود كه ديدم در اتاق باز شد و مدير عامل محترم از اتاق خارج شد!:f34r::wacko: بعد از يه خنده معني دار به من گفت : راستي! آقاي عليخاني عزيز... يه سري ماموريت هم دارم... لطف كن و اونها رو هم امضا كن... :blink:

خلاصه روزي بود واسه خودش امروز... برگشتني هم كه اتوبان هاي تهران همه بسته شده بودن... ماشين ها با سرعت 10 كيلومتر در قرن حركت مي كردن... راهي كه معمولا تو 20 دقيقه مي رفتم 2 ساعت طول كشيد و ساعت 11 رسيدم خونه...

صبح هم يه سوتي ديگه دادم... وقتي داشتم مي رفتم سر كار، بابا اينا خونه ي من بودن... من هم مثل هميشه، وقتي رفتم بيرون، در رو قفل كردم... :lol: تا سر تخت طاووس هم رفتم، دوباره برگشتم... اين بود كه ساعت 11 رسيدم سازمان...
قصه ي ما به سر رسيد... :p
شهرام خداحافظي مي كنه... ;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پارسا واست خبرای بد بد دارم:D
اقا من امروز با هر دو نوع htc touch کار کردم. چند تا هم عکس گرفتم از این enhanced واسه تو:D:
این از CPU:
6jf51zk.jpg

که QUALCOMM MSM7500 400MHz.
و اینم مموریش:
6ouhf2w.jpg

که جمعشون میشه 260MB.
و اما خبر بد اینکه:D این htc enhanced ها سیستمشون GSM نیست! یعنی سیم کارت نمیخورن. ولی اون touch معمولی ها با GSM کار می کنند.
یعنی در واقع اون enhanced هارو تو ایران نمیشه ازشون استفاده کرد.
فکر کنم دلیل کم بودنشون در بازار هم همین باشه..:eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پارسا واست خبرای بد بد دارم:D
اقا من امروز با هر دو نوع htc touch کار کردم. چند تا هم عکس گرفتم از این enhanced واسه تو:D:
این از CPU:
که QUALCOMM MSM7500 400MHz.
اما خبر بد اینکه:D این htc enhanced ها سیستمشون GSM نیست! یعنی سیم کارت نمیخورن. ولی اون touch معمولی ها با GSM کار می کنند.

آقا من یه تاچ دارم - سی پی یوش 201 امپ هستش . آنتن دهیش هم ای ، اگه به نوکیا نرسه از سونی اریکسون بیشتره .:blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
و اما خبر بد اینکه:D این htc enhanced ها سیستمشون GSM نیست! یعنی سیم کارت نمیخورن. ولی اون touch معمولی ها با GSM کار می کنند.

علیرضا حبر بدی بود چون قیمتش توی ایران به صرفه بود ( با اینکه غیر منطقیه واسم که اچ تی سی این همه زور بزنه و enhanced بده بیرون که جی ای ام نداشته باشه ، من فکر میکنم این تصمیم اختصاصی شرکت Telus بوده وگرنه آنلاک هاش احتمالا" باید سیم لازم باشند :D )

اما من دیگه سراغ اسکرین ِ غیر وی جی ای نمیرم ... اون موقعی که داشتم آلتیمیت رو با تایتن 2 عوض میکردم ( چه لحظه ی غمناکی :( ) ییهو فهمیدم چرا این اسکریناشون این همه متفاوت مینماید ... :D
چیری که توجهم رو جلب کرد این بود که آیکن ها واقعا" Smooth شده اند ... این روز ها داشتم به ام800 فکر میکنم ، 2 تا ریویو خوندم از سرم پرید ، چقدر از دکمه هاش ایراد گرفته اند ، دکمه رویی هاش بخاطر Touch Sensitive بودنشون ، دکمه هاس کیبورد بخاطر غیر firm و مطمئن بودن ... خلاصه من هنوز اندر خم ِ یک کوچه ام ...

و در آخر اینکه از زحمتی که کشیدی ممنونم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
صبح همه بخیر :دی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من یه تاچ دارم - سی پی یوش 201 امپ هستش . آنتن دهیش هم ای ، اگه به نوکیا نرسه از سونی اریکسون بیشتره .:blink:
این ورژن جدید تاچ هست فیروز خان :D

Touch ENHANCED اسمشه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا حبر بدی بود چون قیمتش توی ایران به صرفه بود ( با اینکه غیر منطقیه واسم که اچ تی سی این همه زور بزنه و enhanced بده بیرون که جی ای ام نداشته باشه ، من فکر میکنم این تصمیم اختصاصی شرکت Telus بوده وگرنه آنلاک هاش احتمالا" باید سیم لازم باشند :D )

اما من دیگه سراغ اسکرین ِ غیر وی جی ای نمیرم ... اون موقعی که داشتم آلتیمیت رو با تایتن 2 عوض میکردم ( چه لحظه ی غمناکی :( ) ییهو فهمیدم چرا این اسکریناشون این همه متفاوت مینماید ... :D
چیری که توجهم رو جلب کرد این بود که آیکن ها واقعا" Smooth شده اند ... این روز ها داشتم به ام800 فکر میکنم ، 2 تا ریویو خوندم از سرم پرید ، چقدر از دکمه هاش ایراد گرفته اند ، دکمه رویی هاش بخاطر Touch Sensitive بودنشون ، دکمه هاس کیبورد بخاطر غیر firm و مطمئن بودن ... خلاصه من هنوز اندر خم ِ یک کوچه ام ...

و در آخر اینکه از زحمتی که کشیدی ممنونم

اره اقا قیمتشم خیلی اسمی بود!!
اون enhanced با اون cpu و RAM و ROM لاک شدش 99$ انلاکش 199$!!!
ولی touch معمولی انلاکش 499$!!!:rolleyes:
ولی اقا اون enhanced کلا سیستمش gsm نیست! یعنی به provider ربطی نداره:D
اینجا Telus و Bell که سیستم GSM ندارن این enhanced رو دارن (با قیمتهای بالا) ولی Rogers که GSM هست فقط معمولیشو داره (با قیمتهای بالا:D)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

ارادت دارم فرشيد جان من هستم :D

راستي چرا سال خوبي رو شروع نكردي ؟ چي شده مگه !!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

چرا بعضیا جانن بعضیا خانن؟!:blush:

بالا