من هم سال جديد ميلادي رو به همه شما دوستان عزيز تبريك مي گم! (البته بيشتر به عليرضا سيمكس عزيز)...
من هم سال جديد ميلادي رو به همه شما دوستان عزيز تبريك مي گم! (البته بيشتر به عليرضا سيمكس عزيز)...
خودتو خسته نکن من هم 10 بار نوشتم Adminهای بخش فارسی پاک کردن چه برسه به اینکه تو بخش اصلیش بنویسی.:happy:
پس بالاخره دیدی ؟ من میشناسمت ؟!دوستان سلام. سال جديد رو تبريك ميگم.
راستي پارسا يكشنبه تو دانشگاه ديدمت ميخاستم بيام جلو. با رفيقت بودي گفتم يوقت ديگه بيام..
اقا راه داره هاااا
اگه درست حسابی بنویسیو رفرنس درست حسابی بدی, نباید پاک کنن
چون نوشتن راجع به شخصیتهای معروف مشکلی نداره...
من هم قلیون میخوامآقا لطفا قوانین را مطالعه کنید بعد پست بزنید.:hmm:
اینجا استعمال دخانیات ممنوعه (به استثنا قلیون، اون هم فقط برای مدیران)
من هم قلیون میخوام
قيمتاش چطوريه؟کریتیو بهترین صدا رو میده حامد جان ... ( غیر از اسپیکر های فوق حرفه ای )
پایتخت یه مغازه ای هست ، پشت کافی شاپ طبقه همکف ، اونجا خوباشو داره ...
البته شما با کریتیو میتونی مثلا 7-8 تیکه بگیری ولی میتونی هم از مغازه بغلیش باند های حرفه ای با اون قیمت بگیری ولی 2 تاس ، که موقع فیلم دیدن واقعا" بی فایده ست ...
:wacko:هنوز ازت شاکیمااااا !!! اینم به حساب رفاقت گفتم
نمایندگی کریتیوه حامد ...قيمتاش چطوريه؟
جاي ديگه نميشناسه؟ پايتخت يعني حداقل 20تومن بالاي جاهاي ديگه!
:wacko:
OK. يه سر ميزنم.نمایندگی کریتیوه حامد ...
بچه ها یه برنامه ی مخوف میدم که ام اس موبایلز معرفی کرده ... واسه کیو وی جی ای هاست ، دانلود کردید نظرتونو بگید ، لااقل تصور کنیم چه جوریه
ایناهاش
والله از گفتار ِ دو پهلوتون متوجه نشدم که الان خوب بود ، بد بود ، مخوف از چه لحاظی خوب وارد شده بود ؟این مخوف رو خوب اومدی
ولی خیلی تابیله .
پس بالاخره دیدی ؟ من میشناسمت ؟!
طعمش مهم نیست !! هرچی بود بود !! چند وقتیه نکشیدم قلیون خونم اومده پایینفکر کردی من نمیخوام؟ همه میخوان.
حالا چه طعمی بیشتر میپسندی؟