سلام به همه! (به قول شاهد!)
چه خبر؟ خوبين؟ خوشين؟ كجايين؟ قليون مي زننين؟
سلام عمو شهرام :happy:سلام به همه! (به قول شاهد!)
بچه ها یه برنامه ی مخوف میدم که ام اس موبایلز معرفی کرده ... واسه کیو وی جی ای هاست ، دانلود کردید نظرتونو بگید ، لااقل تصور کنیم چه جوریه
ایناهاش
طعمش مهم نیست !! هرچی بود بود !! چند وقتیه نکشیدم قلیون خونم اومده پایین
لینک میخوام چیکار ! یه پک هم بدی قبولهخیلی خوشکله ولی این به درد کسایی میخوره که فقط به فکر جیگیلی بازی و قشنگی باشن. به سرعت نمیتونی به مقصدت برسی.
لینک بهت میدم.
ما خودمون توی دانشگاه ملت رو خفت میکنیم داداش ، شما داری پا توی کفش ما میکنی ؟اره يكشنبه ظهر بود. حدود 2 اينطورا. با رفيقات اومدي تو دانشگاه و بعد با يكي رفتيد بيرون :happy:
برخورد مستقيم نداشتيم باهم ولي شايد چهرتا منو بشناسي :lol: ببينمت خفتت ميكنم حالا:happy:
ما خودمون توی دانشگاه ملت رو خفت میکنیم داداش ، شما داری پا توی کفش ما میکنی ؟
اقا admin های wiki که صفحه رو ترکوندن
حالا من متنشو اینجا میزنم:
'''Daniel Jafari''' (September 26, 1981) was born in Tehran. The very first CEO of the so called "Pocket PC" section (commonly known as PPC) of one of the well-known persian Forums, Persiantools [http://forum.persiantools.com/f83.html], was first named as the founder of this section in 2005. Daniel started off his career with the stylish device, Everex E900. Excluding the ones bought for other individuals/businesses, he has recently moved on to the state of the art device, Eten X800. The liberal-democrat, brand-loyalist, Daniel Jafari, will be done with medical school in 2009.
تمام بد بختیهای ما هم از همون موقه شروع شدخوبه قهوه خونه هارو جمع کردن
قهوه خونه pt راه افتاد
فرداس که اماکن در اینجارو تخته کنه
اقا همش درست هست جز قسمت فارغ التحصیلی بنده 3 ماه دیگه به پایان می رسونم
به جای این حرفا یکی یه قلیونی چیزی برسونه
شاهد از دست رفت
به جای این حرفا یکی یه قلیونی چیزی برسونه
تمام بد بختیهای ما هم از همون موقه شروع شد
تازه عکس هاشو توی الکامپ ندیدی ، انگار با 1 ساعت خوابیدن 48 ساعت انرژی داره !!!خوراکت پست زدنه ؟ دارم به این فکر میکنم که چقدر وقت آزاد داری ( شما منو یاده جونیا و مجردیام می اندازید . )
همچین پر شوووووور تو نت
به فکر زدن رکورد بهروز نباش...
پارسا جون آهنگ آروم و باحالي بود
مرســــــي