سلام به همه! (به قول شاهد!)
چه خبر؟ خوبين؟ خوشين؟ كجايين؟ قليون مي زننين؟
چه خبر؟ خوبين؟ خوشين؟ كجايين؟ قليون مي زننين؟
سلام عمو شهرام :happy:سلام به همه! (به قول شاهد!)
چه خبر؟ خوبين؟ خوشين؟ كجايين؟ قليون مي زننين؟![]()
بچه ها یه برنامه ی مخوف میدم که ام اس موبایلز معرفی کرده ... واسه کیو وی جی ای هاست ، دانلود کردید نظرتونو بگید ، لااقل تصور کنیم چه جوریه![]()
ایناهاش
طعمش مهم نیست !! هرچی بود بود !! چند وقتیه نکشیدم قلیون خونم اومده پایین![]()
لینک میخوام چیکار ! یه پک هم بدی قبولهخیلی خوشکله ولی این به درد کسایی میخوره که فقط به فکر جیگیلی بازی و قشنگی باشن. به سرعت نمیتونی به مقصدت برسی.
لینک بهت میدم.
ما خودمون توی دانشگاه ملت رو خفت میکنیم داداش ، شما داری پا توی کفش ما میکنی ؟اره يكشنبه ظهر بود. حدود 2 اينطورا. با رفيقات اومدي تو دانشگاه و بعد با يكي رفتيد بيرون :happy:
برخورد مستقيم نداشتيم باهم ولي شايد چهرتا منو بشناسي :lol: ببينمت خفتت ميكنم حالا:happy:
ما خودمون توی دانشگاه ملت رو خفت میکنیم داداش ، شما داری پا توی کفش ما میکنی ؟![]()
اقا admin های wiki که صفحه رو ترکوندن
حالا من متنشو اینجا میزنم:
'''Daniel Jafari''' (September 26, 1981) was born in Tehran. The very first CEO of the so called "Pocket PC" section (commonly known as PPC) of one of the well-known persian Forums, Persiantools [http://forum.persiantools.com/f83.html], was first named as the founder of this section in 2005. Daniel started off his career with the stylish device, Everex E900. Excluding the ones bought for other individuals/businesses, he has recently moved on to the state of the art device, Eten X800. The liberal-democrat, brand-loyalist, Daniel Jafari, will be done with medical school in 2009.
تمام بد بختیهای ما هم از همون موقه شروع شدخوبه قهوه خونه هارو جمع کردن
قهوه خونه pt راه افتاد![]()
فرداس که اماکن در اینجارو تخته کنه![]()
اقا همش درست هست جز قسمت فارغ التحصیلی بنده 3 ماه دیگه به پایان می رسونم
به جای این حرفا یکی یه قلیونی چیزی برسونه![]()
شاهد از دست رفت![]()
به جای این حرفا یکی یه قلیونی چیزی برسونه![]()
![]()
تمام بد بختیهای ما هم از همون موقه شروع شد![]()
تازه عکس هاشو توی الکامپ ندیدی ، انگار با 1 ساعت خوابیدن 48 ساعت انرژی داره !!!خوراکت پست زدنه ؟ دارم به این فکر میکنم که چقدر وقت آزاد داری ( شما منو یاده جونیا و مجردیام می اندازید . )
همچین پر شوووووور تو نت
به فکر زدن رکورد بهروز نباش...![]()
پارسا جون آهنگ آروم و باحالي بود
مرســــــي