ایول فقط سپاهان
حسين جان كجايي!
راستي! ايول چيه سپاهان؟ :blink: گل ها كه روي اشتباه خودمون بود! نيمه دوم هم كه همش بازي دست ما بود! ما خوب بازي نكرديم! اما سپاهان هم خوب نبود! كار خاصي نكرد! همش خوابيد رو زمين...
ایول فقط سپاهان
میبینم که موقع فوتبال دیدن هم دست از پست دادن نمیکشید ....
در آخرين بازي فصل، در تهران، با حضور 100000 هوادار، جبران مي كنيم و جام قهرماني رو مي بريم... البته سپاهان هم هنوز 2 امتياز از پرسپوليس عقبِ... به هر حال تبريك! كار خيلي خيلي بزرگي انجام داديد!
خودتی( بله بله ، همتون Ultra-Khafan هستید چون در فروم ِ پاکت پی سی ِ پی تی عضو هستید )
میبینم که سخت زحمت کشیدی و کوت کردی
Happy Holidays
خودتی
شاهد جان هم که همه رو مورد سلام قرار میده و تک تک اعضا باید جواب بدند ...سلام به همه :دی
آره تو هم میتونی اینجوری پستهات رو زیاد کنی از صفحه قبل تا اینجا چهارتا پست بی محتوا زدی الانم در جواب من یکی دیگه میزنی :دیشاهد جان هم که همه رو مورد سلام قرار میده و تک تک اعضا باید جواب بدند ...
سلام ُ علیکم اخوی ...
سلام به همه :دی
آره تو هم میتونی اینجوری پستهات رو زیاد کنی از صفحه قبل تا اینجا چهارتا پست بی محتوا زدی الانم در جواب من یکی دیگه میزنی :دی
شوخی میکنما
سلام به همه :دی
آره تو هم میتونی اینجوری پستهات رو زیاد کنی از صفحه قبل تا اینجا چهارتا پست بی محتوا زدی الانم در جواب من یکی دیگه میزنی :دی
شوخی میکنما
همه مي دونن كه شوخي نمي كني! سعيد تو چه مشكلي با پارسا داري؟
ياد گرفتي! اينطوري شوخي مي كنن!
حسین جان من شوخی کردم و اصلا قصد توهین نداشتم. اصلا قصد توهین به هیچ کس را نداشتم. کاملا شوخی بود.:blush:
میدونم که نخوندید چی نوشتم ولی چون مدیرید شاید بتونید بخونید. اگه خوندید بدونید که شوخی بود و اگه نخوندید هم بهتر