• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من رو با حسین تنها نذارررررر:lol:

عرض شود که ، بنده قصدم جسارت نبود ها ، منظورم این بود که ظاهرا ً سرعت پست زدن هاتون به قدری بالا رفته ، که تقریبا ً شکل یک محاوره رو گرفته ، که برای من ، که همان طور که نوشتم ، فکر نمی کنم در مورد سخنران مورد علاقه افراطی حسین باهاش بحث کرد ، هیج مضر نیست ، بالاخره ، اخلاق ورزشکاری داریم ، می شینیم کنار و تشویق می کنیم( اسمایلی سیبیل بلند و کلاه شاپو و مرام وووو)

در ضمن ، وسین جان، به جان خودم اسم ش حسن هست نه حسین ها ( اسمایلی موها رو یکی یکی با دقت کندن از فرق سر و، ناخن جویدن و از این حرف ها ) ، درحالی که مرتب حسین عباسی مینویسی
امیدوارم یک بیست کله گنده بگیری
موفق باشی

دانيال جان بنده هم به شخصه اصلا همچين تصوري نداشتم. من هم منظورم دو طرفه شدن مباحثه بود كه به نظرم در تاپيك ما زياد جالب نيست.

در مورد اسم هم من قاطي كردم اسم كي حسن بود كي حسين:lol:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا شدیدا آرزوی موفقیت میکنم برات:)

در مورد اینکه هخامنشیان هماهنگ با یهود بودن همین بس که یهودیها به ما ایرانی ها میکن گورش ما رو نجات داد شما چرا.....

عینیت یافتن این مسله و چگونگی نفذ تو سلسله شاهنشاهی تو زمان خشایار شاه بوده

اون بقیه هم رو چشمم

موفق باشی وسین عزیز:)

آقا شديدا ممنونم :happy:

جوابي در اين مورد فعلا بهت نميدم. چون جواب هاي بسياري دارم و همه رو 2 روز ديگه رديف ميكنم. از اين بابت هم باز معذرت ميخوام. با دكتر اين دو روزه خوش بگذره:D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا من 10 روزی اینجا نبودم< حسش نیست این همه صفحه رو بخونم:blush:
میشه یکی لطفا این چند صفحه رو خلاصه کنه بی زحمت؟!:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقا من 10 روزی اینجا نبودم< حسش نیست این همه صفحه رو بخونم:blush:
میشه یکی لطفا این چند صفحه رو خلاصه کنه بی زحمت؟!:D

علی از این شوخیها نکنی یبار:happy:

به خدا من نه مهمونی فهمیدم نه عید نه مسافرت فقط همین:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا شديدا ممنونم :happy:

جوابي در اين مورد فعلا بهت نميدم. چون جواب هاي بسياري دارم و همه رو 2 روز ديگه رديف ميكنم. از اين بابت هم باز معذرت ميخوام. با دكتر اين دو روزه خوش بگذره:D

وسین جان فقط من پام برسه منزل باید برم سر کار ها من یه 1 هفته ای درگیرم:(

این چند روزه برا این تونستم زیاد بیام که مسافرت بودیم نا گفته نماند که کلی فحش از خانمم و مادر خانمم و .... خوردیم:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان تو همین بحث ها و .... یه لطفی به ما کن:)

یه ذره از ترامادول برا من حرف بزن لطف کن ضرر هاشم برا من بگو:)

کوچیکتم:)

بروی چشم ، اطاعت می شه
عرض شود که ترامادول ، یک مخدر مشتق شده از تریاک هست ، به صورت سنتتیک ، که فرم خوراکی و تزریقی داره .در ابتدای ورود ش به ایران ، به عنوان داروی ترک استفاده می شد ، و بعد یک شرکت دارویی اروپایی به عنوان داروی ضد دردی که بر خلاف مورفین میان عامه بدنام نیست ، به خورد سیستم پزشکی داده شد. بعد از مدتی ، به دلیل عوارض دارویی شدیدی که ازش گزارش شد ، فرم تزریقی ش ، به همان دلایل کشکی که آورده شده بود ، جمع شد ، و تنها برای مصرف در بیمارستان مجاز شناخته شد.
امروز ، دارو را در کشورهای غربی ، برای درد های حاد شدید ، مانند کمر درد و سنگ کلیه ، و درد های مزمن لاعلاج ، مانند بیماران terminal سرطان ، استفاده می کنند.
در کشور مان ، چون مانند خودمان ، همه چیز دو چهره دارد ، نمای قانونی ش ، همین استفاده هاست که بالا نوشتم ، با این شرط که فرم تزریقی به دلیل احتمال بروز واکنش دارویی ، باید در مرکز درمانی استفاده شود
اما روی دیگر ، مصرف غیرقانونی ، یا مصرف این دارو به عنوان ابزار تفریح است. معتادان دایمی ، ندرتاً از هرویین چشم بپوشند ، و معمولا ً تزریق را ترجیح می دهند ، موارد نادری دیدم که فردی ، عادت به تزریق Tramadol داشت.
اما معتادانی که به قول خودشان معتاد نیستند ، از قرص های 50 و 100میلی گرمی ش استفاده می کنند. همه رقم آدمی را معتاد به ترامادول دیده ام ، از مرد خانواده دار و مهندس ، تا پسر بچه 15 ساله . خود ترامادول ، مشکلی ندارد ، ( به قول یکی از اساتید مان ) وقتی کشوری برای این همه جوان نتواند مشغولیت درست کند ، می تواند نشئگی که در اختیارشان بگذارد.مصرف ترامادول، اعتیاد فیزیکی می آورد ، یعنی با عدم مصرف ش بعد از مدتی مصرف ، علایم ترک رخ می نماید. مصرف ترامادول، به صورت بی رویه و با دوز های عجیب و غریب،یک تفریح بسیار خطرناک جوانان شده ست. اغلب ، 7-8 قرص را با هم مصرف می کنند ، در این دوز، ترامادول، به سرعت ایجاد تشنج می کند ، یک پسر 16 ساله ، به همین دلیل ، حین تشنج کتف ش در رفته بود ، که من جایش انداختم ( اولین جا انداختن کتف ام بود ) . یک پسر 19 ساله ، به دلیل تشنج پشت موتور، هر دو پایش از 3 نقطه شکست بود .و به همین ترتیب جلو بروید.
به علاوه چیزی که در مورد همه اعتیاد ها صادق ست ، اعتیاد ، رفتار مفید فرد را کم می کند ، تقریبا ً همه مخدر هایی که در ایران رواج دارند ، به جای افزایش انرژی ، فرد را تخدیر می کنند ( برخلاف غرب ، که مثلا کانابیس ، افزایش تمرکز می دهد ، می بینی شانس مان را ، مواد مخدرمان هم آشغال ست) . مواد مخدر ، رفتار پرخطر را افزایش می دهند ، منظور ، کارهایی ست که با انجام شان ، امکان به خطر انداختن سلامت فرد هست ( مثال موتوری بالا) ، سکس بدون پیشگیری ، بی مبالاتی جنسی ، خشونت طلبی ، عدم تعادل روانی و....

با این حال ، حقیقت جامعه این ست که به گفته یک پسر 20 ساله که بیمار اورژانس م بود ، ترامادول را خارجی ش هر کدام 100 تومان می خرند ، بدون نسخه و چیزی . ظاهراً خیلی هم ریخته توی شهر

اگر سئوالی دیگر بود ، خوشحال می شوم که بیشتر بتوانم توضیح بدهم
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بروی چشم ، اطاعت می شه
عرض شود که ترامادول ، یک مخدر مشتق شده از تریاک هست ، به صورت سنتتیک ، که فرم خوراکی و تزریقی داره .در ابتدای ورود ش به ایران ، به عنوان داروی ترک استفاده می شد ، و بعد یک شرکت دارویی اروپایی به عنوان داروی ضد دردی که بر خلاف مورفین میان عامه بدنام نیست ، به خورد سیستم پزشکی داده شد. بعد از مدتی ، به دلیل عوارض دارویی شدیدی که ازش گزارش شد ، فرم تزریقی ش ، به همان دلایل کشکی که آورده شده بود ، جمع شد ، و تنها برای مصرف در بیمارستان مجاز شناخته شد.
امروز ، دارو را در کشورهای غربی ، برای درد های حاد شدید ، مانند کمر درد و سنگ کلیه ، و درد های مزمن لاعلاج ، مانند بیماران terminal سرطان ، استفاده می کنند.
در کشور مان ، چون مانند خودمان ، همه چیز دو چهره دارد ، نمای قانونی ش ، همین استفاده هاست که بالا نوشتم ، با این شرط که فرم تزریقی به دلیل احتمال بروز واکنش دارویی ، باید در مرکز درمانی استفاده شود
اما روی دیگر ، مصرف غیرقانونی ، یا مصرف این دارو به عنوان ابزار تفریح است. معتادان دایمی ، ندرتاً از هرویین چشم بپوشند ، و معمولا ً تزریق را ترجیح می دهند ، موارد نادری دیدم که فردی ، عادت به تزریق Tramadol داشت.
اما معتادانی که به قول خودشان معتاد نیستند ، از قرص های 50 و 100میلی گرمی ش استفاده می کنند. همه رقم آدمی را معتاد به ترامادول دیده ام ، از مرد خانواده دار و مهندس ، تا پسر بچه 15 ساله . خود ترامادول ، مشکلی ندارد ، ( به قول یکی از اساتید مان ) وقتی کشوری برای این همه جوان نتواند مشغولیت درست کند ، می تواند نشئگی که در اختیارشان بگذارد.مصرف ترامادول، اعتیاد فیزیکی می آورد ، یعنی با عدم مصرف ش بعد از مدتی مصرف ، علایم ترک رخ می نماید. مصرف ترامادول، به صورت بی رویه و با دوز های عجیب و غریب،یک تفریح بسیار خطرناک جوانان شده ست. اغلب ، 7-8 قرص را با هم مصرف می کنند ، در این دوز، ترامادول، به سرعت ایجاد تشنج می کند ، یک پسر 16 ساله ، به همین دلیل ، حین تشنج کتف ش در رفته بود ، که من جایش انداختم ( اولین جا انداختن کتف ام بود ) . یک پسر 19 ساله ، به دلیل تشنج پشت موتور، هر دو پایش از 3 نقطه شکست بود .و به همین ترتیب جلو بروید.
به علاوه چیزی که در مورد همه اعتیاد ها صادق ست ، اعتیاد ، رفتار مفید فرد را کم می کند ، تقریبا ً همه مخدر هایی که در ایران رواج دارند ، به جای افزایش انرژی ، فرد را تخدیر می کنند ( برخلاف غرب ، که مثلا کانابیس ، افزایش تمرکز می دهد ، می بینی شانس مان را ، مواد مخدرمان هم آشغال ست) . مواد مخدر ، رفتار پرخطر را افزایش می دهند ، منظور ، کارهایی ست که با انجام شان ، امکان به خطر انداختن سلامت فرد هست ( مثال موتوری بالا) ، سکس بدون پیشگیری ، بی مبالاتی جنسی ، خشونت طلبی ، عدم تعادل روانی و....

با این حال ، حقیقت جامعه این ست که به گفته یک پسر 20 ساله که بیمار اورژانس م بود ، ترامادول را خارجی ش هر کدام 100 تومان می خرند ، بدون نسخه و چیزی . ظاهراً خیلی هم ریخته توی شهر

اگر سئوالی دیگر بود ، خوشحال می شوم که بیشتر بتوانم توضیح بدهم
موفق باشید

راستش ما یه درد عجیبی داشتیم یه بنده خدا یه دونه به ما داد و ما کلی خوشمان آمد:lol:

خواستم بدونم تو هفته 1 بار هم برا تفریح مصرف بشه مضر هست؟؟؟:)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام شاهد جان
هرکاری کنی و هرکی را بیاری مقصر حسین محسوب میشه. دلیلش هم اینجاست. البته میدونم قصدش این نبوده و ما اون تاپیکا نابود کردیم.:lol:

ولی خواهشاً به ما هم رحم کن. این تاپیک روزی روزی یک یا دو صفحه اضافه میشه بهش. یعنی پوستمون کنده میشه برای خوندنش. نذار بیشتر از روزی 3 صفحه بشه.:D چون سابقت خرابه گفتما ... (کاملا شوخی)

اینجا هم که بحث داغه و من هم چیزی سر در نمیارم. بهتره برم. خدافظ
بککی !! تو میبینم که ما تاپیکهامون روزی حداقل 30 صفحه جلو میرن !!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بککی !! تو میبینم که ما تاپیکهامون روزی حداقل 30 صفحه جلو میرن !!

اونجا که پست ها حساب نمیشه اونجوری هست اینجا که حساب میشه میخوای چیکار کنی:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدایا پرسپولیس را برنده بکردان:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابا این گذارشکر فلان فلان شده کی رو اعصاب ما رفته یکی نیست اینو خفه کنه؟؟؟؟؟؟
pain.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینم از پرسپولیس زلزلتون! شدیداً لول

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اینم از پرسپولیس زلزلتون! شدیداً لول

ما كه قهرمان نيم فصل شده بوديم! انشاالله كه در آخر فصل هم قهرمان خواهيم شد! راستي! استقلال چندمه؟ 9،8،6 يادم نيست! ;) به شكل زلزله لول!;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بابا این گذارشکر فلان فلان شده کی رو اعصاب ما رفته یکی نیست اینو خفه کنه؟؟؟؟؟؟
pain.gif

من كه صداي TV رو قطع كردم! :wacko: ديدي داور رو! فقط 4 دقيقه وقت اضافه!!!!:blink:

میبینم که موقع فوتبال دیدن هم دست از پست دادن نمیکشید ....

آخ بادي بيلدر جان! فكر كن! خدماتي هاي سازمان همه استقلالين! يارو نمي دونه اصلا فوتبال چند دقيقه است و هر برد چند امتياز داره! مي ياد تو روت واي مي سه با اون قيافه ي عجيبش! مي خنده! :( دلت مي خواد پاشي از پنجره بندازيش بيرون! :( همين الآن يه دسته گل با روبان مشكي به دستم رسيد!:( تلفن هم تند تند داره زنگ مي زنه!
دقت كردي! فقط پرسپوليس نباخته! :(

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ما كه قهرمان نيم فصل شده بوديم! انشاالله كه در آخر فصل هم قهرمان خواهيم شد! راستي! استقلال چندمه؟ 9،8،6 يادم نيست! ;) به شكل زلزله لول!;)

من به طرفداری از سپاهان اینا گفتم نه استقلال.;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من به طرفداری از سپاهان اینا گفتم نه استقلال.;)

در آخرين بازي فصل، در تهران، با حضور 100000 هوادار، جبران مي كنيم و جام قهرماني رو مي بريم... البته سپاهان هم هنوز 2 امتياز از پرسپوليس عقبِ... به هر حال تبريك! كار خيلي خيلي بزرگي انجام داديد! ;)

بالا