مخلصم حسین جانقربون صدقه شما هم میریم
شما هم چشم ما هستید
من هم همچنین
شما هم سرور ما هستید
مخلصم حسین جانقربون صدقه شما هم میریم
شما هم چشم ما هستید
آقا این لینکی که دادید ، یک جور هایی مشکوک می زنه . فایر فاکس به من اخطار داد که این سایت ، چیزی که می گه نیست.
دوستان دیگه هم لطف کنن و چک کنن ، ولی تقریبا ًمطمئن هستم که این یک آدرس کاذب هست.
این نتیجه جستجو در سایت رسمی نیویورک پست برای نام سخنران شماست
به به سلام شاهد خان
به به سلام شاهد خان
اینورا ؟
خوش اومدی
خلاصه بگم این مدت یه مکان تاپ واسه اون جریان رو از دست دادی ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست :دی
:happy:
میبینم که سوراخ پیدا کردی شاهد جان:happy:
فقط تو رو خدا بچه ها غیر خودی رو اینور نیار چون بحث های ما یه نمه یه جوری هست نمیخوایم محفل خصوصیمون.....
بابا نمکدون :دیمدت ها بود كه شاهد دنبال اينجا مي گشت! نمي دونم كه لو داده ما رو!
يه جمله بگم حال كنيد!
تاييد ميشه!
دانیال که فوکویاما رو خوب میشناسه
درباره ایسم هم من اگر بخوام کلاس خودم رو مشخص کنم واقعا نمیشه گفت که انسانها پیرو ایسم نیستند چون خود خدا هم برا خودش یه ایسم و حزب و مکتب و ... داره مثلا حزب الله هم الغالبون
ایشون هم طبق این گفته یه ایسمی داره ولی خوب ایشون مخالف ایسم انسان ساز هست واگرنه این اشتباه که بکیم که کسی هست که پیرو یه ایسمی نباشه
درباره تعصب حق با تو هست دانیال من متاسفانه یا خوش بختانه عجیب تعصب دارم رو این بنده خدا (که این بر میگرده به نگرش من)
ولی دانیال جان باز به قول خودت سخن باید نقد بشه نه سخنران(راستی کسی در دنیا کامل نیست)
دکتر تو چرا دیگه بابا من فقط یه s به http اضافه کردم بر اینکه از فیلتر دربیاد
گفتم الان که pT رو با یک عملیات استشهادی به فنا بدن
All but five of the Islamic Republic agents seized in Iraq appear to have been released. One of those released was Hassan Abbasi, nicknamed "the Kissinger of Islam," who is believed to be President Mahmoud Ahmadinejad's strategic advisor.
اوه ! فدای شما ما بشیم !:happy:
میبینم که سوراخ پیدا کردی شاهد جان:happy:
فقط تو رو خدا بچه ها غیر خودی رو اینور نیار چون بحث های ما یه نمه یه جوری هست نمیخوایم محفل خصوصیمون.....
اوه ! فدای شما ما بشیم !
ولی تک خوری تو مرام ما نیست ! چه کنیم حالا یه کاریش میکنم :دی
قربون شگل ماهت شعار چی،استراتژی ی ی ی ی ی ،شعار و که من وتو هم میدیم:blush:
حق باشماست مثل من از فقر درست نوشتن کلمات بهره میبرند:happy:
نوح که 1000 سال تبلیغ کرد و چندتا خر و گوسفند رو نجات داد ضرر کرد یا قوم نوح؟؟؟
لوت ضرر کرد یا قوم لوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا قسم قرآن برای روی تخجه گذاشتن نیومده ،میگه برید از گذشتگانتون عبرت بگیرید
لطف شماست
راستش طرف میدونست مسطمین گرامی لااقل تو اون مجلس مشگلی با حجاب ندارند
یه اشتباه ه ه ه ه نامحرم نامحرم ،محرم محرم چه اونور چه اینور گاش این خدا اینقدر نادان نبود و میگفت ایهاالناس حجاب برا شما گشورهای.... امده اگر برید فلان جا....
من با شما هماهنگ هستم(خونده نشه موفق خوانده بشه هماهنگ بعدا توضیح میدم)
امر شما مطاع هست
لطف شما رو میرسونه
راستش شدیدا ارتباط داره
لطفا این سخنرانی رو دانلود کنید و گوش کنید بعد خودتون میگیرید چه ربطی داره البته مستقیم حرفی نشده ولی خودتون اینکاره هستید و....تجزيه و تحليل شيطان پرستي در دنياي ترانس مدرن و عينيت يافتن شيطان در قرن 21
در مورد استراتژی من هم گفتم ما هم که همین جوری نشستیم ببینیم اونها مارو .....تبریک میکم شما مثل دوستان فکر نمیکنید که دنیا گل و بلبل هست و ما هستیم که مشگل درست میکنیم وهمه دوست ما هستند:happy:
من موظف به گفتن هستم عزیز دل برادر
راستش تا اونجایی که من میدونم دانیال جدیدی زرتشت هم به عنوان پیامبر خدا نه راستش قبول ندارم ولی به عنوان بنده خوب خدا قبول دارمدر باره گورش و ذولقرنین و حضرت خضر بخدا 2-3 سال کلنجار رفتم نه میتونم نفی کنم نه تائید:blush:
مهم نیست که با چه صابونی میشوریم مهم اینه که تمیز بشوریم:blush:مهم نیست که بازی ما قشنگ باشه مهم اینه که کی برنده بازی باشه:happy:
اگر منظور شما از انسانیت ،انسان محوری هست و به حقوق بشر غربی که دین ساختگی بشر برای براوردن حاجات خودش هست یه حرفی دارم
ولعصر،ان الانسان لفی خسر،الاالذین امنوا وعملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
وقسم به عصر،که انسان دائم در خسارت وزیان است،مگر انان که به خدا ایمان بیاورند و نیکو کار شدند و به درستی و راستی و پایداری در دین یکدیگر را سفارش کردند
کوچیک وسین عزیز
خوب حسین و وسین سرشان گرمه ، فکر نمی کنم اصلا جای حرف زدن من باشه ، اما بنده گفتن نکاتی رو ضروری می دونم ، که احساس می کنم ، همچنان بسیار مهم و اساسی هستن:
من هرگز این طور نیستم ، بیخود اتهام نزن :happy: ،بنده حتی یک کتاب هم از ایشون نخونده ام ، کل آشنایی بنده با کارهایشون ، مربوط می شه نیم دو جین مقاله از دیگران در مورد آرای ش ، یکی دو مقاله از خودش و یک یا دو مقاله که از ایشون به فارسی برگردوندم.کد:دانیال که فوکویاما رو خوب میشناسه
کد:درباره ایسم هم من اگر بخوام کلاس خودم رو مشخص کنم واقعا نمیشه گفت که انسانها پیرو ایسم نیستند چون خود خدا هم برا خودش یه ایسم و حزب و مکتب و ... داره مثلا حزب الله هم الغالبون ایشون هم طبق این گفته یه ایسمی داره ولی خوب ایشون مخالف ایسم انسان ساز هست واگرنه این اشتباه که بکیم که کسی هست که پیرو یه ایسمی نباشه درباره تعصب حق با تو هست دانیال من متاسفانه یا خوش بختانه عجیب تعصب دارم رو این بنده خدا (که این بر میگرده به نگرش من) ولی دانیال جان باز به قول خودت سخن باید نقد بشه نه سخنران(راستی کسی در دنیا کامل نیست)
عرض شود که تشکر می کنم که بالاخره ، دست از تقیه برداشتی و پرده از ایسم خودت برداشتی. بر خلاف دیگر حزب اللهی ها ، شما شهامت بزرگی نشان دادی که بی تعارف پیش از شنیدن همه ایسم ها ، علناً ایسم خودت را برتر بدانی ، ولی مانند حزب اللهی ها ، هم چنان از ریاکاری دست برنداشته ای . به عنوان یک لیبرال دموکرات ، وظیفه خود می دانم که هم چنان بر حق خودم و دیگران مبنی بر بدهکار بودن تو بر یک عذر خواهی و پوزش خواستن از اینکه قبل تر ، وقتی که نوشتی " به امید پایان همه ایسم های ساختگی دست بشر" ، با ما صادق نبودی ، پافشاری کنم. حداقل ش این ست که دوباره برایمان آرزو کنی ، و این بار صادقانه بنویسی " به امید پایان همه ایسم های ساختگی دست بشر ، به جز ایسم خودم". از آنجایی که مسلماً اینجا کسانی غیر از حزب اللهی ها ( هم ایسمی هایت) هم هستند ، باز باید به توی حزب اللهی تبریک بگویم که بسیار بهداشتی تر از اصناف ات تنها آرزوی مرگ "ایسم" هایمان ( باورهایمان ؛ تفکرات مان ) را می کنی نه خودمان را. ( واضح ست که سخنان تو ناظر بر این فرض ست که ایسم تو ، دست ساز نیست و اوریجینال ست)
باز هم تشکر می کنم ، که باب مناقشه بر سر سخنران محبوب ت را برای من بستی ، شما خوش بختانه ، تعصبی واقعاً عجیب روی یک انسان دارید ، که از دید من لیبرال دموکرات ، مانند همه ء نوع بشر ، محکوم به خطا کردن است.
کد:دکتر تو چرا دیگه بابا من فقط یه s به http اضافه کردم بر اینکه از فیلتر دربیاد گفتم الان که pT رو با یک عملیات استشهادی به فنا بدن
چیه ، به من نمی یاد خنگ باشم؟ خوب ازین چیزا ندیدیم دیگه :happy: حقیقت دقت نکردم ، وقتی هم این اخطار رو داد حسابی ترسیدم .
ولی من یک سئوال دارم ، حسین جان شوخی کردی حتماً در این مورد که ممکنه پرشین تولز هم توسط "دشمنان" تو مانیتور بشه نه؟:blink:
در مورد مقاله ، من نمی دانم که آیا دیگران هم آن را فرصت کردند مطالعه بکنند یا نه ، اما یک مقاله هست از امیر طاهری ، روزنامه نگار تبعیدی ایرانی ، در اروپا ، برای یک روزنامه دست راستی نه چندان معتبر ، که در کل مقاله تنها یک بار اسم آقای حسن عباسی ، به عنوان تروریستی سپاهی که توسط ارتش ایالات متحده آمریکا اسیر شده است ، و سپس آزاد شده ، اشاره شده است. خودتان تنها پاراگرافی که حاوی نام سخنران محبوب حسین هست را بخوانید
کد:All but five of the Islamic Republic agents seized in Iraq appear to have been released. One of those released was Hassan Abbasi, nicknamed "the Kissinger of Islam," who is believed to be President Mahmoud Ahmadinejad's strategic advisor.
در این مقاله ، نام محمود احمدی نژاد ، منوچهر متکی ، ران آراد و خیلی های دیگه آمده است ، ولی کمترین توجهی به هیچ کدام شان نمی شود ، بلکه مقاله با عنوان " ماهی بزرگ مفقود شد ه است " به "کارمند جز وزارت دفاع ایران" ( این اولین عنوانی بود که جمهوری اسلامی ، گیج و مبهوت از ناپدید شدن غیر منتظره وی در سیما به وی داد ) که بعداً
تبدیل به "یکی از مقامات ارشد **** که خدمات فراوان در جنگ داشته است" ارتقا درجه پیدا کرد ، اشاره می کند.بدیهی ست ، شیادی خواهد بود که وقتی مقاله ، برای بهتر فهمیدن خوانندگان انگلیسی ش ، از لقبی که در زبان ایشان معادل سیاست مداری ست ، استفاده بکند ، شما یا هر کس دیگری ، آن را " تایم وی ( سخنران محبوب ات ) را کسینجر ایران می داند " تعبیر کنید ؛ این مقاله حتی به شخصیت وی هم نمی پردازد ، در حالی که نوشته تو ، این توهم را ایجاد می کرد که یک روزنامه خارجی زبان ، وقتش را صرف معرفی سخنران محبوب ت کرده است.
کسی که کمترین آشنایی با گرامر زبان انگلیسی داشته باشد ، می داند که
...nicknamed به معنی نامگذاری شده است ( یا ملقب به ) و به هیچ وجه ، از هیچ جهت و با هیچ اغماضی ، نمی توان از آن استنتاج لقب دهی گوینده را استخراج کرد. دوست گرامی ، زبان انگلیسی ، متون مقدس نیست که هر کس بخواند و یک چیز استنتاج کند . اگر این شاهکار ، کار خود سخنران ست ، به او بگویید ، برای حفظ آبروی خودش هم که شده ، یک مترجم متوسط استخدام کند. و اگر کار خودت هست ، کلک مجبورت می کنم از رویش 100بار بنویسی ( شرمنده ؛ آخه بدسابقه هستی ، دیکته ات فارسی ت ضعیف ست، سخت نیست آدم شک کند گرامر انگلیسی ت وضع بهتری نداشته باشد):happy:
از سوی دیگر ، هرکسی که این مقاله را آن قدر گرانقدر می داند که از یک لقب که توسط "دشمنان" اش به وی داده شده ، این همه مشعوف می شود ، پس می بایست به همین قیاس ، مقایسه هایی که میان رییس سخنران ت( به استناد این مقاله ) ، محمود احمدی نژاد ؛ و هیتلر و چندین موجود منفور دیگر شده را سر هر کوچه جار بزند .
استاندارد های دوگانه ، سکه ء رایج سخنان هم ایسمی هایت ست ، به این دلیل ساده ، که ایشان ، خود را برتر از همه مابقی کائنات می بینند ( یک جور مالیخولیای برگزیده بودن ) .
پیروز باشید
سنگر رو به شما ميسپارم تا 2 روز ديگه
موفق باشيد
واضح ست که سخنان تو ناظر بر این فرض ست که ایسم تو ، دست ساز نیست و اوریجینال ست
تعصبی واقعاً عجیب روی یک انسان دارید ، که از دید ........ ، مانند همه ء نوع بشر ، محکوم به خطا کردن است.
آخه بدسابقه هستی ، دیکته ات فارسی ت ضعیف ست، سخت نیست آدم شک کند گرامر انگلیسی ت وضع بهتری نداشته باشد
اوه ! فدای شما ما بشیم !
ولی تک خوری تو مرام ما نیست ! چه کنیم حالا یه کاریش میکنم :دی
حسين جان از بابت تاخير بوجود اومده در جوابم معذرت ميخوام. به شخصه بنده مخلص شما و همه بر و بچ پي پي سي هم هستم:happy:
راستش فردا ارائه دارم . ايشالا آخرين ارائه قبل از تز فوق خواهد بود و ايشالا ارائه بعدي به زبان انگليسي به خاطر همين سرم بيش از حد شلوغه.
راجع به نوشته هات حرف خيلي دارم . چون براي اكثرش بحثمون از پايه و اثاث عوض خواهد شد و به بحث انسان و دين مي رسيم و در اين قسمت من كاملا مخالف شما خواهم بود. به خاطر همين اگر اجازه بدين امروز و فردا رو از شما مرخصي بگيرم . تا پس فردا كه كل بحث رو تا به حال جمعش كنم يه امتياز بديم ببينيم چند چنديم. بعدش بريم سر موضوع اصلي تر.
فقط يه مسئله : اونقدر با اطمينان قربان به من گفتي كه اولين پادشاه هخامنشي پس كي بوده كه بنده شك كردم تا زماني كه خونه برم و تاريخ تمدن جهان ويلدورانت رو بخونم حرف شما رو پذيرفتم (آخه سوتي تو تاريخ زياد ميدم:lol
و حق با من بود
اين لينك رو نگاه كن . بشمار ببين خشايار شاه چندميه!!
خوب پس اين يكي هم به نفع من . در ضمن تا 2 روز ديگه اگه به آقاي حسين عباسي دسترسي داشتين ازش بپرسين كه مقبره دانيال نبي كجاست و آيا پيامبر بودند يا نه؟ از يكي از روحانيون هم كه قبولشون دارين ميتونين سئوال كنين.
بقيه موارد رو به خاطر گستردگي مطالب به پس فردا مي سپارم و بابت اين تاخيرات پوزش ميخوام
موفق باشي حسين جان .
حسين جان از بابت تاخير بوجود اومده در جوابم معذرت ميخوام. به شخصه بنده مخلص شما و همه بر و بچ پي پي سي هم هستم:happy:
راستش فردا ارائه دارم . ايشالا آخرين ارائه قبل از تز فوق خواهد بود و ايشالا ارائه بعدي به زبان انگليسي به خاطر همين سرم بيش از حد شلوغه.
راجع به نوشته هات حرف خيلي دارم . چون براي اكثرش بحثمون از پايه و اثاث عوض خواهد شد و به بحث انسان و دين مي رسيم و در اين قسمت من كاملا مخالف شما خواهم بود. به خاطر همين اگر اجازه بدين امروز و فردا رو از شما مرخصي بگيرم . تا پس فردا كه كل بحث رو تا به حال جمعش كنم يه امتياز بديم ببينيم چند چنديم. بعدش بريم سر موضوع اصلي تر.
فقط يه مسئله : اونقدر با اطمينان قربان به من گفتي كه اولين پادشاه هخامنشي پس كي بوده كه بنده شك كردم تا زماني كه خونه برم و تاريخ تمدن جهان ويلدورانت رو بخونم حرف شما رو پذيرفتم (آخه سوتي تو تاريخ زياد ميدم:lol
و حق با من بود
اين لينك رو نگاه كن . بشمار ببين خشايار شاه چندميه!!
خوب پس اين يكي هم به نفع من . در ضمن تا 2 روز ديگه اگه به آقاي حسين عباسي دسترسي داشتين ازش بپرسين كه مقبره دانيال نبي كجاست و آيا پيامبر بودند يا نه؟ از يكي از روحانيون هم كه قبولشون دارين ميتونين سئوال كنين.
بقيه موارد رو به خاطر گستردگي مطالب به پس فردا مي سپارم و بابت اين تاخيرات پوزش ميخوام
موفق باشي حسين جان .