حسين جان لينكي كه دادين رو نگاه كردم . آخرين سخنراني جناب آقاي حسين عباسي رو كه راجع به آخرين دكتريناله آمريكا عليه ايران بود رو گوش دادم .
قبل از هر چيزي پيشاپيش چون ممكنه لحنم يا صحبت هام باعث رنجيده شدنت بشه معذرت ميخوام . و ازت خواهش ميكنم اگه احساس ميكني صحبت هام از حد فراتر رفته بهم بگي تا اين پست رو پاك كنم . هدف من يه بحث كاملا دوستانه است كه خيلي وقت ها توي كلمه ها و جمله ها اين هدف گم ميشه.
حقيقتش هر چه به مخيله ام فشار آوردم ديدم سخن هاي اين آقا هيچ ربطي به مباحث ما در مورد دموكراسي و آزادي بيان نداره به جز يه مورد كه ايشون ايران رو بسيار دموكرات تر از آمريكا ميدونن و بسيار موافق دموكراسي فعلي جمهوري اسلامي ايران هستند كه برخلاف نظر شما و به نفع منه!
حقيقتش رو بخواين يه خورده گيج شدم چون اين جناب مثل من موافق كامل اين **** و مخالف سهيونيزم و رفرم هاي سياسي هستند . و اين دقيقا خلاف نظرات شما تا بحال بوده! اگر لطف كني مواضعت رو بهتر براي من مشخص كني ممنون ميشم.
اما در كل با نظر شما در مورد ارزش شنيدن صحبت هاي ايشون كاملا مخالفم و كاملا برام سئواله كه چرا مملكت ما با وجود اين همه روشن فكر و مفسر سياسي باهوش و تيز بين همراه با **** از افرادي در سطح ايشون استفاده ميكنه. به نظر بنده كه خيلي بهتر از اين **** و بر عليه سهيونيزم و امپرياليزم ميشه دفاع كرد اگر اين تريبون در اختيار هر كس ديگه اي باشه!! بيشتر دفاعيات ايشون بنده رو ياد خاله خرسه و اون سنگ بزرگ ميندازه.
از قدرت تكلم و شيوايي بيان ، تسلط كامل به زبانهاي شيرين فارسي عربي و انگليسي (و البته لهجه زيباي ايشون) ،تپق هاي فراوان و آسمان رسيمان بافتن هاي در حد تيم ملي كه بگذريم (كه كاملا با 5 دقيقه گوش دادن سخنراني شون دريافت ميشه و دانيال با كمي اغماض و ارفاق و لطف اون رو بيان كردن !) جاهايي كه ايشون ادعاي تدريس در اونها رو داره نيز شگفت آور و كاملا بي ارتباطه . بنده كه ارتباطي پيدا نكردم اما به گفته خود سخنران ايشون در ابتدا در **** وظيفه تدريس استراتژي هاي جنگي رو به عهده داشتن . بعد حوزه علميه قم تدريس فرمودند و در نهايت در دانشگاه تهران به تدريس مي پردازند(مطمئن باشيد كه اگه ايشون به آموزش خلباني و جراحي مغز هم بپردازند بيشتر از اين بنده رو شگفت زده نخواهند كرد) البته به گفته خودشون آمريكا هم ايشون رو يكي از سردمداران تروريست ميدونه كه اونهم احتمالا يكي از شغل هاي نيمه وقت ايشونه!!
اما اون چيزي كه بيشترين اهميت رو در يك سخنراني خواهد داشت حرفيه كه زده ميشه . بحث ايشون راجع به يكي از مفهوم هاي استراتژيك به نام آنفولانزاي نيويوركي بود كه استراتژي جديد آمريكا براي مقابله با ايرانه . موضوع براي بحث كردن در اين سخنراني بسياره اما من سعي كردم اونهايي رو كه اصلا نميشد ازشون گذشت رو خلاصه كنم و نظرم رو راجع بهشون اعلام كنم . شايد شما به عنوان يكي از موافقان ايشون توجيهي از سخنرانيشون به من ارائه بديد(بنده اين سخنراني رو از نظر بعد عقلاني در حد سخنراني خميني در بهشت زهرا ميدونم !!)
5 مرحله استراتژي آنفولانزاي نيويوركي :
1- نفرت از اسلام
2- نفرت از ايرانيت
3-نفرت از ****
4-از مسئولينتون شرمنده باشيد
5-مردم نسبت به هم بي اعتماد بشن!
سعي كردم مواردي كه در هر يك از اين 5 مرحله جالب بودن به اختصار بگذارم شما در موردش نظر بدين(البته دقيقا لفظي كه ايشون مطرح كردم رو بدون واو گفتم تا اغراق و يا اغماضي صورت نگيره):
1- نفرت از اسلام
Campaign: يه جاهايي رو تو اينترنت درست ميكنن يه چيزي مينويسن برن همه امضا كنن!! با اين موضوع كه افرادي كه از پاكستان مصر و عربستان اومدن گفتن ما رو مسلمان نشناسيد ما رو انسان بشناسيد!(تعريف بسيار شيوايي از كمپين كه بنده تا به امروز نشنيده بودم! و جداي از مفهوم به معناي نفرت از اسلامه كه بخوايم ما رو به عنوان انسان و نه به عنوان مسلمان بشناسند)
در داخل ايران : جنبش زنان رو راه انداختند كه بگويند در ايران قوانين زن ستيز وجود دارد. اين حكومت بر مبناي قوانين زن ستيز به زن ظلم مي كند.4-5 تا مورد داره كه به همونا بند كردن. عوضش 995 تا نكته مثبت هم وجود داره ! تازه اين 4-5 تا هم در اصل مثبته اما تفصيرش رو فقها ميدونن(در اصل ايشون كه نميدونند ازش دفاع كنن اما ميدونن 4-5 تات نكته منفي مثل اجبار بر حجاب نداشتن حق تكفل، نداشتن حق اختيار ، ارث كمتر مثبته اما اثباتش به عهده ايشون نيست!!)
(ايشون يه دليل زن سالاري رو اينجور مطرح ميكنه
تنها كشوري كه الان 70% دانشجوهاش دخترند ايرانه!! هيچ كشور غربي حجم دختر دانش آموز !!! و دانشجويي اندازه اي كه ما داريم را نداره. اينو كي ايجاد كرده مگه غير از اينه كه **** تسهيلات ايجاد كرده؟!!!!(از ايشون بايد سئوال پرسيده بشه كه اولا تفاوت حجم و نسبت چيه!! چون مطمئنا اگر حجم به عنوان تعداد مد نظرشون باشه تعداد دانشجويان دختر بسياري از كشور ها به مراتب از ما بيشتره. در وحله دوم بايد ازشون پرسيده بشه كه اگه منظورشون نسبته آيا دانش آموز دختر ما نبايد برابر با تعداد دختران در سنين فوق باشه و آيا اين برابري افتخاره و نشونه زن سالاري، و در آخر آيا واقعا تسهيلاتي براي دانش آموزان دختر نسبت به هيچ كدوم از كشور هاي آمريكايي اروپايي و آسيايي به جز كشور هاي سنتي عربي بوجود اومده؟!! كه به اون افتخار ميكنين و يا اين نسبت به خاطر عدم رضايت پسران نسبت به تحصيلات به دخترانه؟!!)
در جايي براي دفاع از ضرب و شتم دانشجوها به ضرب و شتم دانشجو ها در آمريكا و فرانسه نگاهي مي اندازه . اما در مورد فرانسه ميگه بعد از 24 روز پليس به دانشگاه سوربون ريخت و دانشجو ها رو ضرب و شتم كرد. جالبه كه ميگه 10200 ماشين رو تا اون موقع آتيش زده بودند و روي اين عدد تاكيد ميكنه و بعد ميگه اون جا هم ضرب و شتم نميشه و در 18 تهران 30-40 تا ماشين در 3 روز آتيش زده شد!! (اگر قراره مقايسه بين روز و ميزان خرابي بشه پس بايد به صبر فرانسوي ها تبريك گفت كه بعد از 24 روز و نه بعد از 3 روز اقدام به حركاتي تقريبا مشابه ايرانيان زده اند!!)
2- نفرت از ايرانيت:
معنيش: كسي به ايراني بودن خودش افتخار نكنه.
فيلم 300 ميسازند!
المپيك براي اينست كه همه يادشان باشد عقبه فرهنگي جهان غربه!!(تعريفي واقعا زيبا از المپيك!!)
يه جنگي با ايران بوده ايران شكست ميخوره يه نفري بوده به اسم ماراتن 40 كيلومتر ميره اين خبر رو بده بعدش سكته ميكنه. اين داستان غير واقعي رو ميسازن بعد دوي ماراتن رو ايجاد ميكنن. همه ميرن ميدون از جمله يه مشت آدم احمق تو اين مملكت!! 10 ساله من داد ميزنم اين توهين به مملكته ماست . خبر شكست ما رو رفتن دادن(تا به حال كه ميگفت دروغه!!)
در مورد ارسطو و افلاطون با تمسخر ميگه يه سري از افراد پيدا شدن ميگن افلاطون پيامبره و ارسطو هم دست بر نمي داره از حوزه هاي علميه ما!
آقا ارسطو انديشش انديشه ي بسته ايه. درسته علم منطق اما غربي ها از همين علم منطق فاصله گرفتن! خود اين چيزايي كه ارسطو ميگه واسه ارسطو نيست. خيلي هاش رو ابن سينا برجسته كرده فارابي برجسته كرده(آخر واسه ارسطو هست يا نه؟ و مسئله جالب تر اينكه ايشون به صراحت مخالفت خودش با منطق رو اعلام ميكنه پس بحث با ايشون فايده اي نداره!!)
(افتخارات ايراني ايشون : )ما تنها قومي هستيم كه قبل از اسلام بت پرست نبوديم (ايشون يا از تاريخ سررشته اي نداره يا معني كلمه تنها رو درك نكردن!!)
امپراتوري هخامنشي اولين و بزرگترين امپراتوري تاريخ بوده 2500 سال پيش (ايشون از تاريخ جهان نيز هيچگونه سر رشته اي ندارند چون بعيد ميدونم معني اولين و بزرگترين رو ندونند)
امپراتوري هخامنشي از ديد من يه امپراتوري يهوديه(احتمالا به خاطر نجات يهوديان توسط كوروش كبير! !)
هر امپراتوري رو در تاريخ دست بگذاريد يهود پشت سرش بوده! (كلا اين جمله به اندازه كافي خنده دار و غير قابل دفاع هست فقط يادتون باشه كه ايشون احتمالا از وجود مايا ها و مشكلات جغرافيايي اي كه در رسيدن يهوديان به اونجا داشتن باخبر نيست)
(در جايي براي نشان دادن غرور ايران بحث دستگيري ملوانان انگليس رو بيان ميكنند و تعريف جالبي از ملوان ارائه ميدهند: ) ملوان روي يك ناو فقط كارهاي خدماتي انجام ميده!
3- نفرت از ****: ايراني نسبت به سيستم نفرت پيدا كنه .
4- از مسئولينتون شرمنده باشيد : بعني خجالت بكشين كه همچين مسئوليني دارين(كاملا بدون شرح!!)
5- مردم نسبت به هم بي اعتماد بشن! : ( كه يكي از مصاديقش: )جوك هاي قومي مشكل شرعي دارد!(مشكل همينجوري بوجود مياد و به همين راحتي هم از بين ميره!!)
( و در نهايت راه حل ايران به زعم ايشون
3 روز قبل(!!!!) از انتخاب و اعلام اين استراتژي آمريكا ، ايران شعار انسجام اسلامي رو به نام سال 1386 برگزيد و همه اين مشكلات حل شد.
به اعتقاد من آنفولانزاي نيويوركي آقاي نيكولاس برن همين الان شكست خورده.
حقيقتش بنده الان كه كامل نوشتم نميتونم راهي براي دفاع از سخنراني ايشون توسط شما پيدا كنم . پيشنهاد ميكنم يا به يكي از سخنراني هاي مورد نظرتون دقيقا آدرس بدين (چون حقيقتا انگيزه اي براي شنيدن همه سخنراني هاي ايشون ندارم) و يا بحث رو خودتون پيش ببرين. فقط مواضعتون رو مشخص كنيد چون ممكنه در يك سنگر باشيم!!