vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
قربان شما از این دموکراسی انتقاد میکنید و حق مسلم شماست. اما شمایی که سنی ازتون گذشته و قدرت انتقاد پیدا کردید. شما که ادعا دارین این دموکراسی سوپاپ اطمینانه آیا این رو بد میدونین؟ من این رو مزیت میدونم. شما سازمان ملل رو بد میدونین اما من نبودنش رو فاجعه میدونم.وسین جان دموکراسی که من دارم از اون انتقاد میکنم دموکراسی هست که برا بازیچه یه عده بوجود آمده جای که شما صحبت از حق رای و آزادی بیان(خنده دار ترین کلمه ای که شنیدم) میکنید به وجود آورنده کان این مکتب خودشون سوپاپ اطمینانهای گذاشتن اگر هر کس یک رای داره و با ارزش شما وجودیت همین سازمان ملل رو نگاه کنید ، میشه بگید شورای امنیت کجای این ناکجا آباد دموکراسی رو پر میکنه ؟؟؟؟؟ جای که فلان تعداد گشور چیزی رو قبول میکنن ولی سردمدار دموکراسی اون رو .......:blush:
چیزی که شما به عنوان دموکراسی قبول کردید در زمان اصرحجر هم وجود داشته اونجایی که برا قبیله رئیس انتخاب میشود و یا زمان همین عربی که ما به دیده منفور ترین موجود در عالم نگاه میکنیم اونجا هم شعور میکردند سر خلیفه ، و........ که واقعا جای بحث داره
بحث طولانی میشه وسین جان ولی من یه چیز رو میکم و بهش اعتقاد دارم هر چیز که قانون هست الزاما خوب نیست ولی چیز خوب باید قانون بشه
در آخر باز به همه دوستان پیشنهاد میکنم که این پروتکل یهود رو بدست بیارند و بخونند چیزهای عجیبی توش هست که فکر کنم اون موقع شما به خودتون هم شک میکنید
اگر همه موفق بودن من یه لینک از یه سخنرانی رو اینجا بزارم که درباره پروتکل یهود هست و بعد از اون بیایم واینجا نظرات رو بدیم وهمین جوری یه سیر مطالعاتی رو داشته باشیم
چیزی که در عالم واقع روی میده با رویاهای ما کاملا متفاوته. من دموکراسی رو قبول دارم و این حقیقت که در عصر حجر هم همچون دموکراسی فعلی وجود داشته چیزی از ارزشش کم نمی کنه. تفاوتی که کرده اسمش عوض شده اما این اصوله که باعث جلوگیری از تحرکات انقلابی و مخربی میشه که روز بروز عواقبش رو من و امثال من داریم میبینیم.
شما با دموکراسی مخالفی چون این مفهوم شما رو به مدینه ی فاضله ات نمی رسونه اما میشه شما راه حلی بهتر از دموکراسی فعلی برای دنیا (و یا حتی ایران) ارائه بدی که وضع بهتری برای جامعه و یا حتی خودت بوجود بیاره؟ به نظر من که دموکراسی ای که داریم الان ازش استفاده میکنیم در حد خودش خیلی هم پیشرو هستش . کافیه یه نگاه به 30 سال بعد از انقلاب فرانسه بندازی و اونو با مملکت ما مقایسه کنی. افرادی مثل جناب گیوتین کم نبودند که برای انقلابشون گیوتین رو اختراح کردند و به مدت کمی خودشون هم زیر اختراعشون اعدام شدند.
دموکراسی ای که ما الان داریم و دنیا داره در مرحله بلوغه و من مفهومی بهتر از این دموکراسی برای جامعه خودمون ندیدم . همین سوپاپ اطمینان اگه 30 سال پیش بود ممکن بود همه ما وضع بهتری داشتیم . و همین الان هم فشار اضافی ای که از این طریق از بین میره باعث میشه وضعمون بد تر نشه.
بنده با متن سخنرانی موافقم اما باید بگم یکی از مخالفان اصلی سهیونیزمم.