• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
وسین جان دموکراسی که من دارم از اون انتقاد میکنم دموکراسی هست که برا بازیچه یه عده بوجود آمده جای که شما صحبت از حق رای و آزادی بیان(خنده دار ترین کلمه ای که شنیدم) میکنید به وجود آورنده کان این مکتب خودشون سوپاپ اطمینانهای گذاشتن اگر هر کس یک رای داره و با ارزش شما وجودیت همین سازمان ملل رو نگاه کنید ، میشه بگید شورای امنیت کجای این ناکجا آباد دموکراسی رو پر میکنه ؟؟؟؟؟ جای که فلان تعداد گشور چیزی رو قبول میکنن ولی سردمدار دموکراسی اون رو .......:blush:

چیزی که شما به عنوان دموکراسی قبول کردید در زمان اصرحجر هم وجود داشته اونجایی که برا قبیله رئیس انتخاب میشود و یا زمان همین عربی که ما به دیده منفور ترین موجود در عالم نگاه میکنیم اونجا هم شعور میکردند سر خلیفه ، و........ که واقعا جای بحث داره :)

بحث طولانی میشه وسین جان ولی من یه چیز رو میکم و بهش اعتقاد دارم هر چیز که قانون هست الزاما خوب نیست ولی چیز خوب باید قانون بشه:)

در آخر باز به همه دوستان پیشنهاد میکنم که این پروتکل یهود رو بدست بیارند و بخونند چیزهای عجیبی توش هست که فکر کنم اون موقع شما به خودتون هم شک میکنید:)

اگر همه موفق بودن من یه لینک از یه سخنرانی رو اینجا بزارم که درباره پروتکل یهود هست و بعد از اون بیایم واینجا نظرات رو بدیم وهمین جوری یه سیر مطالعاتی رو داشته باشیم:)
قربان شما از این دموکراسی انتقاد میکنید و حق مسلم شماست. اما شمایی که سنی ازتون گذشته و قدرت انتقاد پیدا کردید. شما که ادعا دارین این دموکراسی سوپاپ اطمینانه آیا این رو بد میدونین؟ من این رو مزیت میدونم. شما سازمان ملل رو بد میدونین اما من نبودنش رو فاجعه میدونم.
چیزی که در عالم واقع روی میده با رویاهای ما کاملا متفاوته. من دموکراسی رو قبول دارم و این حقیقت که در عصر حجر هم همچون دموکراسی فعلی وجود داشته چیزی از ارزشش کم نمی کنه. تفاوتی که کرده اسمش عوض شده اما این اصوله که باعث جلوگیری از تحرکات انقلابی و مخربی میشه که روز بروز عواقبش رو من و امثال من داریم میبینیم.
شما با دموکراسی مخالفی چون این مفهوم شما رو به مدینه ی فاضله ات نمی رسونه اما میشه شما راه حلی بهتر از دموکراسی فعلی برای دنیا (و یا حتی ایران) ارائه بدی که وضع بهتری برای جامعه و یا حتی خودت بوجود بیاره؟ به نظر من که دموکراسی ای که داریم الان ازش استفاده میکنیم در حد خودش خیلی هم پیشرو هستش . کافیه یه نگاه به 30 سال بعد از انقلاب فرانسه بندازی و اونو با مملکت ما مقایسه کنی. افرادی مثل جناب گیوتین کم نبودند که برای انقلابشون گیوتین رو اختراح کردند و به مدت کمی خودشون هم زیر اختراعشون اعدام شدند.
دموکراسی ای که ما الان داریم و دنیا داره در مرحله بلوغه و من مفهومی بهتر از این دموکراسی برای جامعه خودمون ندیدم . همین سوپاپ اطمینان اگه 30 سال پیش بود ممکن بود همه ما وضع بهتری داشتیم . و همین الان هم فشار اضافی ای که از این طریق از بین میره باعث میشه وضعمون بد تر نشه.

بنده با متن سخنرانی موافقم اما باید بگم یکی از مخالفان اصلی سهیونیزمم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
وسن جان ، بر خلاف میل و حقیقت ، علاقه دارم که باهات موافقت کنم ... متاسفانه امثال من و شما به جای حل مسئله ، صورت مسئله رو پاک میکنیم ، شاید برای افراد محافظه کاری ... یعنی در حل مشکل فعلی رفتن به ساحل گرم Miami Beach رو ترجیح میدیم تا اینکه توی یکی از سواحل نیلگون خودمون با غرور راه بریم ، کاری که در بالاترین رتبه ی اجتماعی در میامی بیچ نمیتونیم بکنیم ...

اما مسئله اینه که بسته به عقایدی که در ذهن میسازیم میتونیم بهترین منتقد ها و معترض ها باشیم ... شاید وقتی در همون دیار جناب بوش باشیم واسش یه مایکل مور باشیم ... مهم اینه که بتونیم مسئله رو حل کنیم یا نه ...

مانوئل جان از تاییدتون ممنون. چیزی نیست که ازش دفاع کنم (هر چند که برای من مخالفت در بحث ها قسمت شیرینشه:lol:)
در مورد حل مسئله چارلز دیکنز جمله ای معروف داره، میگه: اونایی که بلد نیستن کاری انجام بدن انتقاد میکنن و اونایی که حتی این کار رو بلد نیستند آموزش میدن:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مانوئل جان از تاییدتون ممنون. چیزی نیست که ازش دفاع کنم (هر چند که برای من مخالفت در بحث ها قسمت شیرینشه:lol:)
در مورد حل مسئله چارلز دیکنز جمله ای معروف داره، میگه: اونایی که بلد نیستن کاری انجام بدن انتقاد میکنن و اونایی که حتی این کار رو بلد نیستند آموزش میدن:happy:
اگه گفته هاتون گوشه نگاهی به صحبت های من داشت ، من نه انتقاد میکنم ، نه آموزش میدم ... هدف اصلی من اینه که خانواده ام ، هیچ کدوم از این مشکلات اذیتشون نکنه و رنجیده خاطر نباشن ... شمّه ای از فیلم ِ Life is Beautiful ، با این تفاوت که من قدرتش رو ندارم که تا اون حد به خونواده ام حس زیبایی رو القا کنم ولی تلاشم رو میکنم ...

ادیت : امیدوارم بتونم مثل روبرتو بنینی خوب فیلم بازی کنم تا اطرافیانم فکر کنن تمام این دنیا بازیه ... خوشحالی ِ دوستان و خونواده واسه هر مردی از همه چیز مهمتره و بس .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین به عنوان اشاعه دموکراسی هم که شده ، لینک بده ، امیدوارم که مطالبی جدید تر از این لینک توش باشه که روش مانور داد.:lol:

خودم اصفهان هستم و نمیتونم کامل فایل رو آپلود کنم مجبورم از وبلاک یکی از دوستان لینک بدم:)

http://mzbcracker2220.tripod.com/_vti_bin/protocol_1.wma

http://mzbcracker2220.tripod.com/_vti_bin/protocol_2.wma

فقط دوستان کامل گوش کنند بعد نظر بدن:)

از نظر کتاب و جزوه هم من در خدمت هستم فقط برسم تهران:)

قربان شما از این دموکراسی انتقاد میکنید و حق مسلم شماست. اما شمایی که سنی ازتون گذشته و قدرت انتقاد پیدا کردید. شما که ادعا دارین این دموکراسی سوپاپ اطمینانه آیا این رو بد میدونین؟ من این رو مزیت میدونم. شما سازمان ملل رو بد میدونین اما من نبودنش رو فاجعه میدونم.
چیزی که در عالم واقع روی میده با رویاهای ما کاملا متفاوته. من دموکراسی رو قبول دارم و این حقیقت که در عصر حجر هم همچون دموکراسی فعلی وجود داشته چیزی از ارزشش کم نمی کنه. تفاوتی که کرده اسمش عوض شده اما این اصوله که باعث جلوگیری از تحرکات انقلابی و مخربی میشه که روز بروز عواقبش رو من و امثال من داریم میبینیم.
شما با دموکراسی مخالفی چون این مفهوم شما رو به مدینه ی فاضله ات نمی رسونه اما میشه شما راه حلی بهتر از دموکراسی فعلی برای دنیا (و یا حتی ایران) ارائه بدی که وضع بهتری برای جامعه و یا حتی خودت بوجود بیاره؟ به نظر من که دموکراسی ای که داریم الان ازش استفاده میکنیم در حد خودش خیلی هم پیشرو هستش . کافیه یه نگاه به 30 سال بعد از انقلاب فرانسه بندازی و اونو با مملکت ما مقایسه کنی. افرادی مثل جناب گیوتین کم نبودند که برای انقلابشون گیوتین رو اختراح کردند و به مدت کمی خودشون هم زیر اختراعشون اعدام شدند.
دموکراسی ای که ما الان داریم و دنیا داره در مرحله بلوغه و من مفهومی بهتر از این دموکراسی برای جامعه خودمون ندیدم . همین سوپاپ اطمینان اگه 30 سال پیش بود ممکن بود همه ما وضع بهتری داشتیم . و همین الان هم فشار اضافی ای که از این طریق از بین میره باعث میشه وضعمون بد تر نشه.

بنده با متن سخنرانی موافقم اما باید بگم یکی از مخالفان اصلی سهیونیزمم

این هم برا وسین عزیز:) اگر واقعا دنبال راه حل میگردید تک تک فایل های صوتی و نوشتاری رو به ترتیب دانلود کنید و گوش کنید (صمیمانه منتظر انتقادات هستیم:))

http://andishkadeh.ir/

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین عزیز ، در عصر حجر ، افرادی که رئیس قبیله انتخاب میکردند از اون چیزی که بهشون گفته بودند اعتقادی بالاتر نداشتند ... گستره ی ذهنیشون همون اندازه بیشتر نبود ... تو داری تمام تصمیم گیری هاتو بر اساس مردم دون جامعه میگیری و واسه ی اونا حکم صادر میکنی ...

افرادی مثل من و مطمئنا" بالاتر از من همچون وسن و بچه های این فروم وقتی صحبت از حق رای میکنند دایره ای وسیع و قوانینی متصل به یک رای رو میدونند و هر کسی از دموکراسی بر اساس سطح سوادش تعریفی داره که هیچ وقت در اندازه ی جمله ای که بیان کردی " حق رای و آزادی بیان " نیست و پیرو این دو ترکیب کلامی ملیون ها باید ها و نباید ها و بی شمار شاید ها وجود داره که هر کسی بر اساس ذهنیتش مقداریشون رو یدک میکشه ، پس خیالت رو راحت کنم هیچ کس در اینجا تعریفش از دموکراسی به همون سادگی هایی که تو گفتی نیست ... تو داری از شعار ها صحبت میکنی ، سرمدار دموکراسی ، شورای امنیت ، اینا همون دلخوشی هایی هستند که وسن میگفت ، وگرنه حقیقت ِ دموکراسی این ها نیست .

و اما در مورد اون پروتکل ، در طول تاریخ ، هزاران تئوری ، هزاران مکتب و عقیده و دست نوشته بوجود اومده ... کلاسیفای شده ، که پشتش سیاست های طولانی مدتی بوده ، و نمونه ش همین حسین خودمون که تا به یه جایی میرسیم ، بحث از همین پروتکل ها میکنه ... دارم به این فکر میکنم که توی قرن نهم هم خیلی ها از پروسه ی عبید حرف میزدند و میگفتند همه دنیا رو باید نفی کرد ... اینم یکی دیگه از نمونه های همون عبیده فقط مال اعصار جدیده ... تو میتونی اینجور موقع ها از مارکسیسم استفاده کنی که سخت تر میشه روش ایراد گذاشت ، اینجوری هم به خودمون شک میکنیم هم به همه ی دنیا . چطوره ؟! اما بهتر از اینه که از یه دست نوشته ای که روس ها واسه ی خنده علم کردن تا مسخر کنن و بعده هاشد پروتکل یهود جدی گرفته شد رجوع کنیم هان ؟! حالا اگر هم بگیم یک سند اصیل باشه ، که چی ؟ خیلی ها هم هستند که از میانبر هایی مثل فرویدیسم ، مارکسیسم ، حتی خیلی ها با همین مکتب های داغون روستایی میتونن کل دنیا رو توجیح کنن ... ولی یه نگاه به آدم های موفق دنیا انداختی ؟ کدومشون زیر چتر این پروتکل ها بودن ؟ کدومشون اگر بودن دم زدند ازش ؟ هیچ کدوم ؛ مگر اون هایی که خودشون رو باور نداشتند ...

عبید زاکانی همه چیز رو نفی کرد ، به به اثبات رسوند ، تمام این توجیهات نفی میکنند ولی به اثبات نمی رسونند ، و همه شون وسیله ای واسه ی رجوع دادن هستند که بحث بی فایده به اتمام برسه

من هزاران صفحه در مورد یهود تحقیق داشتم ، از شاخه شدن پسران نوح تا تشکیل قبائل تپه نشین ؛ تا رقاص شد ها و خزانه دار شدن هاشون توی بابل ، تا دزدی از ملک پدریشون تا همین خاخام های الانشون ...
هیچ چیز توی این بحث ها نبود ، غیر از بلند پروازی های افرادی که به اشتباه دنباله روی افرادی رفتند که دلیلشون واسه کارهاشون هیچ وقت مشخص نشد ، اما خیلی اتفاق های اشتباه در تاریخ بخاطر دلیلی که ازش اسمی برده نشد افتاد . و الان هم همینه ، تو داری از چیزی حرف میزنی که نمونه ش به سبک های مختلف در همه جا وجود داره ولی همیشه به عنوان یه عقیده ازش میگذرند ... چون این ها واسه شکل گیری نگرش من و تو هست ، به عنوان یک عامل کمکی که بگیم چقدر ملت بیکار هستند و درسی از لا به لاش بگیریم ، نه اینکه ریفرنش بدیم

پارسا جان ما تو بحثمون یه بحثی داریم که بهش میکیم توهم توطئه

من به شما یه رفرنس میدم (یعنی باید بیام تهران آپلود کنم)بعد خودتون نوشتها رو بخونید و نظر بدید(البته اگر هم میتونید نقد کنید)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگر واقعا دنبال راه حل میگردید تک تک فایل های صوتی و نوشتاری رو به ترتیب دانلود کنید و گوش کنید

واقعا" بر این تصور هستی که راه حل گمشده ی بشر ، یا لا اقل ما در اینجاست ... ؟؟؟

من به شما یه رفرنس میدم

هنوز هم بر اساس ریفرنس ها جلو میری ... ؟ تا کی ؟! میلیون ها رفرنس اون بیرون هست ولی چرا 6 میلیارد آدم ؛ (به تعداد معدودی همانند شما) سر در گم هستند ؟ از این 6 ملیارد لا اقل 2 ملیاردش قابلیت هایی مثل توانایی خواندن و عقل سلیم رو دارند ، پس این 2 ملیارد تکمیلن ؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزيز شديدا خسته نباشيد! واقعا كه لذت بردم! تا حالا نديده بودم يه همچين بحث سياسي كه توش حتي به هيچ چيز و هيچ كس توهين نشده! واقعا جاي تقدير داره! كاشكي منم يكم سياسي بودم! :p به هر حال كه پست هاي 10 خطي دوستان رو عشقه! ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
واقعا" بر این تصور هستی که راه حل گمشده ی بشر ، یا لا اقل ما در اینجاست ... ؟؟؟

هنوز هم بر اساس ریفرنس ها جلو میری ... ؟ تا کی ؟! میلیون ها رفرنس اون بیرون هست ولی چرا 6 میلیارد آدم ؛ (به تعداد معدودی همانند شما) سر در گم هستند ؟ از این 6 ملیارد لا اقل 2 ملیاردش قابلیت هایی مثل توانایی خواندن و عقل سلیم رو دارند ، پس این 2 ملیارد تکمیلن ؟

شما میتونید با دلیل نقضش کنید مثلا فلان جا گفته راه مغازه اصغر آقا این ور شما بگو نه خیر به این دلیل اون ور هست(لطفا وقت بزارید بخونید و گوش بدید این زحمت شبانه روزی خیلی یا هست (یکبار شنیدن اونقدر ها ضرر نداره)

در جواب دوم هم باید بکم من راستش سر در کم نیستم چون دارم کار میکنم رو هدفم اون عده که دنیا رو به این شگل در آوردن فکر کنم سر در کم هستد

پیشنهاد برادرانه میدم که حتما اول یه نگاهی بندازید بعد نظر بدید (به خدا خیلیها شبانه روز کار کردن)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان عزيز شديدا خسته نباشيد! واقعا كه لذت بردم! تا حالا نديده بودم يه همچين بحث سياسي كه توش حتي به هيچ چيز و هيچ كس توهين نشده! واقعا جاي تقدير داره! كاشكي منم يكم سياسي بودم! :p به هر حال كه پست هاي 10 خطي دوستان رو عشقه! ;)

جای شما فقط خالی هست:)

فقط این بخش هست که بچه ها با کمال خویشتنداری به بحث ادامه میدن:)واقعا من به نوبه خودم تشگر میکنم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ر جواب دوم هم باید بکم من راستش سر در کم نیستم چون دارم کار میکنم رو هدفم اون عده که دنیا رو به این شگل در آوردن فکر کنم سر در کم هستد

من که گفتم ، همه سر در گم هستند به جز شما و تعداد معدود دیگه !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام شهرام جان ... کا800 چطوره ؟ از 6300 که بهتره :D

چی کارا میکنی ؟ بحث رو داری ؟ به جایی نمیرسه ها ، همونطور که گفتم این ها هیچ فایده ای نداره ، با این مسائل نمی تونی خونواده ت رو شاد کنی و احساس زندگی بهشون بدی !!! روبرتو بنینی بازی باید در آورد

مخلص بچه های پی تی هم که میگن مرغ یه پا داره هم هستیم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام شهرام جان ... کا800 چطوره ؟ از 6300 که بهتره :D

چی کارا میکنی ؟ بحث رو داری ؟ به جایی نمیرسه ها ، همونطور که گفتم این ها هیچ فایده ای نداره ، با این مسائل نمی تونی خونواده ت رو شاد کنی و احساس زندگی بهشون بدی !!! روبرتو بنینی بازی باید در آورد

مخلص بچه های پی تی هم که میگن مرغ یه پا داره هم هستیم

مخلصيم پارسا جان! هستيم در خدمت شما و تمامي دوستان!
با K800 حالي بردم ولي خوب مشكل باطري داره شديدا! حالا فردا بايد برم گارانتي ببينم كه چه خبره! يكي از دلايلش هم اينه كه خانومم تنها رفته خريد! ولي به هر حال فردا يه حالي بهش مي دم! (گرانتي و يا صورت فروشنده!:blink:) ;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آقایان خانمها سلام
سلام شهرام جان
خوبی ؟
دو روزه نیستم خوش میگذره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

آقا من هم می خواستم همین رو بگم ، یادم رفته بود. تشکر از دوستان که با رعایت حقوق دیگران ، بحث می کنند. اما من می خواستم یک چیز دیگه هم بگم که : این بحث ابداً سیاسی نیست ، به قول یکی " نقد جاناننه عقاید همدیگر" و به قول یکی دیگه " کل کله"
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از دست دادن اسطوره ی بسکتبال ایران " آیدین نیکخواه بهرامی " در سن 26 سالگی بر همه ی ورزش دوستان تسلیت باد ...

:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خودم اصفهان هستم و نمیتونم کامل فایل رو آپلود کنم مجبورم از وبلاک یکی از دوستان لینک بدم:)

http://mzbcracker2220.tripod.com/_vti_bin/protocol_1.wma

http://mzbcracker2220.tripod.com/_vti_bin/protocol_2.wma

فقط دوستان کامل گوش کنند بعد نظر بدن:)

از نظر کتاب و جزوه هم من در خدمت هستم فقط برسم تهران:)

این هم برا وسین عزیز:) اگر واقعا دنبال راه حل میگردید تک تک فایل های صوتی و نوشتاری رو به ترتیب دانلود کنید و گوش کنید (صمیمانه منتظر انتقادات هستیم:))

http://andishkadeh.ir/

حسین جان لینکی که دادین رو رفتم تقریبا چیزی دستگیرم نشد. یه سری کلاس بود و توضیح . اگه میشه لطف بفرمائید که کجاش رو برم. فقط من یه مشکلی دارم اونم اینکه اگه قرار باشه با توصیفات شما متون فوق رو بخونم تقریبا 1-2 هفته ای از من وقت خواهد گرفت و اون زمان بحث من فایده ای نخواهد داشت . اگر متن مستقیم تری داشته باشید یا جان مطلب رو خودتون عدا کنید خوشحال خواهم شد.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از دست دادن اسطوره ی بسکتبال ایران " آیدین نیکخواه بهرامی " در سن 26 سالگی بر همه ی ورزش دوستان تسلیت باد ...

:(

وقتي شنيدم و تصويرش رو توي اخبار ديدم واقعا ناراحت شدم!:( من هم تسليت مي گم... خدا رحمتش كنه!:eek:

بالا