• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان. چه خبرا؟
اين هفته همش سر كار و بد بختي بودم كم اومدم اينجا دلم خيلي تنگ شده بود واسه همه.
اميدوارم همه سر حال باشيد.
علي آقا (لرد) واقعا متاسفم. عجب ضد حالي:(

سلام سياوش جان! حالا اگه كارها به نتيجه برسه كه خوبه! خستگي به تن آدم نمي مونه! من طبق برنامه ريزي كه انجام دادم از فردا بايد شروع به كار كنم! (پروژه هاي شخصي)... يكم بيشتر از قبل سرم شلوغ مي شه! ;)

لطف داری سیاوش جان! دیشب تا حالا دیگه سعی کردم باهاش کنار بیام!!!چه میشه کرد!
حالا هم به کل ویندوز رو عوض کردم و یک افدیسک کامل! ولی مگه باز ول میکنه یک اعصاب خوردی دیگه به نام windows installer !!!

كاملا درك مي شي علي جون! تمامي خستگي اون فايلها رو الآن يكجا تحمل مي كني! خيلي بده! كاش مي شد بعد از افديسك هم Cntl + Z زد! :p;)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا درك مي شي علي جون! تمامي خستگي اون فايلها رو الآن يكجا تحمل مي كني! خيلي بده! كاش مي شد بعد از افديسك هم Cntl + Z زد!
آخ آخ آخ آی گفتی!!! چند شبه زندگیم شده مثل جغد شبها بیدار روزها خواب!! شب بیدار بودنش خوبه اما روز خواب بودنش بد!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آخ آخ آخ آی گفتی!!! چند شبه زندگیم شده مثل جغد شبها بیدار روزها خواب!! شب بیدار بودنش خوبه اما روز خواب بودنش بد!

مي بينم كه بالاخره خوابيدي! سعيد هم كه نيومد! شب همگي بخير! تا فردا!;)

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از shahram_k-jam;1588589 كاملا درك مي شي علي جون! تمامي خستگي اون فايلها رو الآن يكجا تحمل مي كني! خيلي بده! كاش مي شد بعد از افديسك هم Cntl + Z زد! :p;)[/QUOTE :
سلام به همه
ممنونم از توجه و لطف شما

میگمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم 1 بار همچین بلایی سرم اومد اما آهنگ هام پاک شدند و به راحتی recover شدند !

اگر بخواهیین برنامشو بدم بهتون !؟ ( یکی از cd ها king series هست که پر برنامه های جور واجور واسه recovery هست! )

اگر خواستید بگین تا بدم بهتون

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بچه ها افراطیون بالاخره کار خودشون رو کردن و بانوی پاکستان یعنی بینظیر بوتو ( دختر بنیان گذار سیاست پارلمانی پاکستان یعنی ذوالفقار علی بوتو و همینطور نخست وزیر سابق پاکستان ) رو به طرز وحشیانه ای ترور کردن ...

به امید دنیایی متعادل و صلح پرور ... روح تمام دموکراسی خواهان شاد ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه ها افراطیون بالاخره کار خودشون رو کردن و بانوی پاکستان یعنی بینظیر بوتو ( دختر بنیان گذار سیاست پارلمانی پاکستان یعنی ذوالفقار علی بوتو و همینطور نخست وزیر سابق پاکستان ) رو به طرز وحشیانه ای ترور کردن ...

من فکر می کنم کار مخالفان مشرف باشه برای بد نام کردنش؛چون عاقلانه نیست خود مشرف این کارو بکنه؛ولی دیروز عصر وقتی شنیدم واقعا" متاسف شدم؛بخصوص عکسی از ایشون که همراه فرزندانش بود من رو خیلی متاثر کرد؛واقعا" به خاطر سیاست زندگی ایشون تباه شد؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
Benazir Bhutto: An epic life cut short

این Headline ِ یاهو برای خانم بوتو بود ... واقعا" زندگی حماسی داشتن ... چه تیتر زیبایی .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من فکر می کنم کار مخالفان مشرف باشه برای بد نام کردنش؛چون عاقلانه نیست خود مشرف این کارو بکنه؛ولی دیروز عصر وقتی شنیدم واقعا" متاسف شدم؛بخصوص عکسی از ایشون که همراه فرزندانش بود من رو خیلی متاثر کرد؛واقعا" به خاطر سیاست زندگی ایشون تباه شد؛

من هم فکر می کنم با این که در نگاه اول ، ژنرال مشرف هم اختلافات خودش را با شادروان بوتو داشت ، اما در 6 ماه اخیر ، تمام تلاش ش این بود که متحدانی از میان کسانی پیدا کنه که همه چیز رو از خلال مگسک تفنگ نمی بینند. از سوی دیگر مرگ بوتو می تونه مقدمه کودتایی باشه که دوران ژنرال حالا کت و شلوار پوش را به پایان ببره.

جدای از بعد سیاسی ش ، در کشور اختلاف شدید مذهبی ، فرقه گرایی و مرگ خواهی و فقر و کودتا ، امثال خانم بوتو بسیار کم یاب خواهند بود ، دیوانه ای که با حماقت ش اسباب مرگ ایشون رو فراهم کرد ، احتمالا ً باید پیش خانواده ش شرمنده باشه که این طوری به کشورش خیانت کرده

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
عید غدیر مبارک

18zehjjeh.jpg

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
ممنونم از توجه و لطف شما

میگمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم 1 بار همچین بلایی سرم اومد اما آهنگ هام پاک شدند و به راحتی recover شدند !

اگر بخواهیین برنامشو بدم بهتون !؟ ( یکی از cd ها king series هست که پر برنامه های جور واجور واسه recovery هست! )

اگر خواستید بگین تا بدم بهتون

مرسی محمد جان تست کردم جواب نگرفت!!

واقعا تاسف باره!
اینورمون(پاکستان) اینطوری , اونورمون هم(عراق) اونجوری !
آخه چرا توی کشور های جهان سوم همش در گیر جنایت و تروریستو مسائل سیاسی هستن!(از جمله خود ایران متاسفانه!)
صبح که بیدار میشی بجای اینکه توی روزنامه ها یا صحبتها یا .... به جای اینکه بشنوی یکی به دنیا اومده یک گل به گلستان اضاف شده برای شادی مردم این کار رو انجام دادن و و و فقط میشنویم فلان جا بمب گذاری شده! فلان کس رو ترور کردن! تروریست ها فلان جا رو نابود کردن! دختر یا پسری خودکشی کرده یا از روی فشار خانوادش رو کشته و و و همش کشت و کشتار همش خشونت همش نا هنجاری همش آه و افسوس!!!

واقعا به امید دنیای صلح آمیز و آرام و به دور ازدغدغه های سیاسی !!! و مردمانی که بتونن با هم خوب باشن و در کنار هم با شادی و زیبایی زندگی کنن!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من اول عید غدیر و بعد گریس مس رو به همه عزیزان تبریک میکم:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
واقعا تاسف باره!
اینورمون(پاکستان) اینطوری , اونورمون هم(عراق) اونجوری !
آخه چرا توی کشور های جهان سوم همش در گیر جنایت و تروریستو مسائل سیاسی هستن!(از جمله خود ایران متاسفانه!)
صبح که بیدار میشی بجای اینکه توی روزنامه ها یا صحبتها یا .... به جای اینکه بشنوی یکی به دنیا اومده یک گل به گلستان اضاف شده برای شادی مردم این کار رو انجام دادن و و و فقط میشنویم فلان جا بمب گذاری شده! فلان کس رو ترور کردن! تروریست ها فلان جا رو نابود کردن! دختر یا پسری خودکشی کرده یا از روی فشار خانوادش رو کشته و و و همش کشت و کشتار همش خشونت همش نا هنجاری همش آه و افسوس!!!

واقعا به امید دنیای صلح آمیز و آرام و به دور ازدغدغه های سیاسی !!! و مردمانی که بتونن با هم خوب باشن و در کنار هم با شادی و زیبایی زندگی کنن!

دلم نیومد نکم:blush:

به امید پایان همه ایسم های ساختگی دست بشر :hmm:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

من زياد سياسي نيستم! يعني نمي دونم كه اين خانوم كي بوده و چه عقايدي داشته و اصلا چرا ترور شده! ولي خوب از جنگ، ترور، تجاوز و از اين قبيل كارها شديدا بدم مي ياد و اميدوارم كه همه آدم ها از فقر و جنگ و ... آسوده شن!

به امید پایان همه ایسم های ساختگی دست بشر... (© حسين!;))

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بنده هم عید رو به همه دوستان تبریک می گم؛امیدوارم که تعطیلات خوبی در پیش رو داشته باشید؛

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک من رو هم پذیرا باشید!
همیشه شاد شاد شاد باشید!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
میگم ایرانیها که از عید فطر و قربان خیری ندیدند هر دو افتاد روز جمعه ، اما حالا خوبه عید غدیر افتاده شنبه تا یه روزی تعطیل باشید !!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

اولا که حسین املای christmas ت رو عشق است:lol:
من که به جان عزیزت 2 دقیقه تمام وقت صرف کردم بخوانم ش. به خواننده ت هم رحم بکن بابا:happy::blush:

دوما ً ، به باور من ،انسان به تعلقات ش زنده هست. چیزی که شما ایسم می نامید ، تقریبا ً هویت انسان را به تقریب نشون می ده ، و احتمالا ً تا انسان هست ، ایسم ها هم خواهند بود ، فوق ش، توصیه های ایسم ها برای تقابل با مردمان از ایسم دیگر ، کمی بهداشتی تر می شه.
پس بهتره آرزو کنیم که ایسم ها درجه خشونت شون رو پایین تر بیاورند ، هم عملی ست و هم شدنی

بهروز و پیروز باشید

بالا