• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بسیار عالی بود:D
مجتبی جان چرا تو اون عکس فارق التحصیلیت 99% دخترن؟!:rolleyes::blush:

خدا قسمت کنه:happy:

راستی علیرضا حواست جمع باشه رفتی دهات کانادا مشغول هستی بعد چشم نداری مجتبی اینجا با خانمها فارق التحصیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینو ببینید دوستان .

معلوم نیست دوچرخست یا پرادو که اینقدر چیز بهش متصل میکنند .

بعدش اینو هم یواشکی نگاه کنید http://uk.youtube.com/watch?v=dorB0UFgxnc&feature=related نمیدونم کدوم بی خواهرو مادری و .... اینارو به اسم فرهنگ و تربیت ایرانی ها توی نت لود میکنه .
49.gif

آموزش ریاضی : البته اگه به ما هم اینطوری درس میدادند متمئناً در معدلمان تاثیر بسزایی میگذاشت ( تذکر : فقط به اعمال ریاضی توجه کنید و لا غیر ). :f34r:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا این مقررات کشمشو خرما به جای قند به اداره ما هم رسید .

از مسئولین ( رده بالا ) واقعاً تشکر میکنیم که اینقدر به فکر سلامتی ماهستند :blink:. خدایش با چاییتون کشمش بخورید ببینید ما چه میکشیم . :f34r:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا در پی مردی که در نبرد زندگی میخندد بودم که به - نمیدونم سایت یا وبلاگ امید رحیم نیا بر خوردم ... زدم رو پروفایلش رفت تو کلوب :D بگو چی دیدی :D سمت چپ عکس دوستان رو نگاه کردم عکس مجتبی بود :D
مجتبی خودمون :D کلی چیز کپی کردم :lol:
مجتبی عکسها اساسی حال داد مخصوصا اون که با داداشت بودی :D
قربونت :rolleyes:
سلام مهرداد جان؛چی کپی کردی ناقلا؟عکسا رو؛آدرس رو هم می دادی که دیگه دوستان زحمت سرچ و ... رو دوششون نیفته:D:lol:
لطف داری مهرداد جان؛از عکس من و داداشم حالا چرا خوشت اومد؟البته من قدم 190 هست اما قد داداشم 2 سانت بلندتره؛در حالیکه 7 سال از من کوچکتره؛شاید نکته جالب این باشه؛
بسیار عالی بود:D
مجتبی جان چرا تو اون عکس فارق التحصیلیت 99% دخترن؟!:rolleyes::blush:
والا تو رشته مدیریت اینطوری هست؛به خصوص تو دانشگاههای دولتی دخترا قبضه کرده بودن؛راستش هر بار می خواستیم یه کار گروهی بر داریم؛ما پسرا باید انتخاب می کردیم که با کدوم گروه از دخترا باید کار گروهی رو انجام بدیم؛:D
خوبه اینم بگم که من و دوستام تربیت بدنی بر نمی داشتیم؛تا اینکه یه ترم به جای تربیت بدنی ؛کوهپیمایی گذاشتن؛اینطوری بود که هر جمعه از صبح تا عصر می رفتیم کوه؛(حالا کوه نوردی اونجوری نه؛همین دربند و کلک چال و بعضی مواقع لواسان و دشت هویچ و ...)البته دخترا و پسرا رو دوجای مختلف می بردن،مثلا" اگر پسرا رو می بردن دربند،دخترا رو می بردن کلک چال؛تعداد هم زیاد بود،چون اکثرا" تربیت بدنی رو بر نمی داشتند،اون ترم همه با هم این واحد رو برداشتن،فکر می کنم حدود 30 تا پسر بودیم؛صبح که می رفتیم آمار مثلا" اگر 30 تا بود؛موقع برگشتن 10 تا می شد؛از اون ور هم همین طور بود؛تا اینکه گندش در اومد که دخترا و پسرا نه اینکه به هم خیلی عادت دارن؛نمی تونن بدون هم تو کوه دووم بیارن؛و زودتر بر می گردن پایین و می رن دنبال کارای خودشون:D
خلاصه دیگه اون برنامه کوه پیمایی رو حذف کردن،عکس خیلی زیاده؛از جوجه کبابای کوه تا کلی اتفاقای دیگه؛
چقدر خاطره گفتم؛حالا تو گرایش بازرگانی وضع اسفناک تر بود؛واقعا" تعداد پسرا کم بود؛

راستی علیرضا حواست جمع باشه رفتی دهات کانادا مشغول هستی بعد چشم نداری مجتبی اینجا با خانمها فارق التحصیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5.gif

حالا حسین همچین تعریفی هم نداشتن؛همگی دسته جمعی انگار از دماغ فیل افتادن؛بابا حالا یه لیسانس گرفتی دیگه؛تو اون جشن فارق التحصیلی هم با لباسای رسمی و کروات و دخترا هم که ....؛اما باور کن بهترین دوران زندگیم بود؛واقعا" خوش گذروندم؛هنوز هم با بچه های دانشگاه در ارتباطم؛اما حیف و صد حیف که فوق رو نتونستم اونجا قبول شم و از طرفی اصلا" دیگه جو فوق مثل جو کارشناسی نیست؛
خلاصه علی جان؛همون کانادا رو بچسب که اینجا خبری نیست؛;)
حالا علی یه کم از بریتیش کلمبیا تعرف کن؛چند سال پیش یه دختر خانم ایرانی که اونجا درس می خوند؛خیلی تعریف می کرد؛من هم شیفته اش شدم؛(شیفته دانشگاه نه دختره:D)
به هر حال ببخشید تو امتحانا من یه کمی شخصیتم عوض می شه:lol:
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

از مسئولین ( رده بالا ) واقعاً تشکر میکنیم که اینقدر به فکر سلامتی ماهستند :blink:. خدایش با چاییتون کشمش بخورید ببینید ما چه میکشیم . :f34r:

ضمن اضهار همدردی؛مراتب نگرانی خودم رو از این که این طرح تو بانکها هم اجرا بشه اعلام می نمایم؛روابط عمومی کارمندان فلک زده بانکهای ورشکسته:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

ما هر وقت میریم پیش ِ پدر از توی جیبمون قنده که بیرون میاد و یه ملتی ما رو دعا میکنن :lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

5.gif

حسین جون دهات کجا بود! من الان اومدم شهر! اتاوا هستم مثلا هاااااا:D

سلام مهرداد جان؛چی کپی کردی ناقلا؟عکسا رو؛آدرس رو هم می دادی که دیگه دوستان زحمت سرچ و ... رو دوششون نیفته:D:lol:
اطلاعات اون پست مهرداد از کافی هم بیشتر بود واسه پیدا کردن اون سایته:D

والا تو رشته مدیریت اینطوری هست؛به خصوص تو دانشگاههای دولتی دخترا قبضه کرده بودن؛راستش هر بار می خواستیم یه کار گروهی بر داریم؛ما پسرا باید انتخاب می کردیم که با کدوم گروه از دخترا باید کار گروهی رو انجام بدیم؛:D
خوبه اینم بگم که من و دوستام تربیت بدنی بر نمی داشتیم؛تا اینکه یه ترم به جای تربیت بدنی ؛کوهپیمایی گذاشتن؛اینطوری بود که هر جمعه از صبح تا عصر می رفتیم کوه؛(حالا کوه نوردی اونجوری نه؛همین دربند و کلک چال و بعضی مواقع لواسان و دشت هویچ و ...)البته دخترا و پسرا رو دوجای مختلف می بردن،مثلا" اگر پسرا رو می بردن دربند،دخترا رو می بردن کلک چال؛تعداد هم زیاد بود،چون اکثرا" تربیت بدنی رو بر نمی داشتند،اون ترم همه با هم این واحد رو برداشتن،فکر می کنم حدود 30 تا پسر بودیم؛صبح که می رفتیم آمار مثلا" اگر 30 تا بود؛موقع برگشتن 10 تا می شد؛از اون ور هم همین طور بود؛تا اینکه گندش در اومد که دخترا و پسرا نه اینکه به هم خیلی عادت دارن؛نمی تونن بدون هم تو کوه دووم بیارن؛و زودتر بر می گردن پایین و می رن دنبال کارای خودشون:D
خلاصه دیگه اون برنامه کوه پیمایی رو حذف کردن،عکس خیلی زیاده؛از جوجه کبابای کوه تا کلی اتفاقای دیگه؛
چقدر خاطره گفتم؛حالا تو گرایش بازرگانی وضع اسفناک تر بود؛واقعا" تعداد پسرا کم بود؛

حالا حسین همچین تعریفی هم نداشتن؛همگی دسته جمعی انگار از دماغ فیل افتادن؛بابا حالا یه لیسانس گرفتی دیگه؛تو اون جشن فارق التحصیلی هم با لباسای رسمی و کروات و دخترا هم که ....؛اما باور کن بهترین دوران زندگیم بود؛واقعا" خوش گذروندم؛هنوز هم با بچه های دانشگاه در ارتباطم؛اما حیف و صد حیف که فوق رو نتونستم اونجا قبول شم و از طرفی اصلا" دیگه جو فوق مثل جو کارشناسی نیست؛
خلاصه علی جان؛همون کانادا رو بچسب که اینجا خبری نیست؛;)
حالا علی یه کم از بریتیش کلمبیا تعرف کن؛چند سال پیش یه دختر خانم ایرانی که اونجا درس می خوند؛خیلی تعریف می کرد؛من هم شیفته اش شدم؛(شیفته دانشگاه نه دختره:D)
به هر حال ببخشید تو امتحانا من یه کمی شخصیتم عوض می شه:lol:
موفق باشید.

مجتبی جان شخصیت امتحانیت منو کشته:D
حقیقتا UBC جزو بهترین دانشگاههای کاناداست. من موقع apply کردن UBC و Waterloo رو انتخابهای اولم بود اما متسفانه هیچ کدوم رشته منو نداشتن!!:( ولی اگه بشه واسه تابستون شاید برم چندتا کرس اونجا یا حتی McGill وردارم ببینم دنیا دست کیه:D
خلاصه اگه میخوای بیای UBC, بهت بگم که بهترین انتخابیه که میتونی داشته باشی, گرچه اصولا ranking های دانشگاههارو همیشه باید بر اساس رشته ای که میخوای بخونی انجام بدی, چون خیلی دانشگها تو خیلی چیزا ممکنه خوب نباشن و فقط تو چندتا رشته تاپ هستن. مثلا شما رشته مدیریتت رو به راحتی میتونی اینجا تو مستر تو گرایش business ادامه بدی. خلا صه تو خوب بودن UBC اصلا شک نکن که از هر لحاظ بسیار عالی هست (پروفسور های ایرانی هم زیاد داره گویا).
حالا دختر خانومرو معرفی کن شاید بشناسیم:rolleyes:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام مهرداد جان؛چی کپی کردی ناقلا؟عکسا رو؛آدرس رو هم می دادی که دیگه دوستان زحمت سرچ و ... رو دوششون نیفته
اطلاعات اون پست مهرداد از کافی هم بیشتر بود واسه پیدا کردن اون سایته
I Wish Link
41.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

م:rolleyes:

ای بابا کی رفتی بابا شهر

من چرا بی خبر بودم:( آقا مبارک باشه

راستی ما رو دعوت میکنی علی انورا؟؟؟

خدایی اگر پاشیم بیام اون ور 1 هفته خونتون ما رو راه میدی؟؟؟بی تعارف

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
سلام از این به بعد منم میام اینجا و مزاحمتون خواهم شد
پیشاپیش عرض احترام دارم به همه عزیزان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

سلام عرض ادب قربان بالاخره مشرف فرمودید!
دوستان ایشون از کاربران قدیمی فروم هستن که به گردن بنده بسیار حق دارند ، ازشون به بهترین نحو پذیرایی کنید:D

ایکس 5 چی می گه محمد جان؟

دوستان بالاخره بعد از 4 سال خرید باطری یک بار مصرف با خرج کردن بالغ بر 24 هزار تومان ماوس و کی بورد و تعویض کردم.:happy:
دنیای بی سیم رو ترک کردم و با وایرد کار میکنیم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
سلام از ماست قربان ، ارادت فراوان داریم خدمتتون
77.gif

x5 هم خوبه، واقعا بهش عادت کردم و خیلی خوشم اومده ازش ، بزودی سری جدید انگولک ها و آزمایشات رو روش انجام میدم:d

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ای بابا کی رفتی بابا شهر

من چرا بی خبر بودم:( آقا مبارک باشه

راستی ما رو دعوت میکنی علی انورا؟؟؟

خدایی اگر پاشیم بیام اون ور 1 هفته خونتون ما رو راه میدی؟؟؟بی تعارف

حسین جون قعلا که رئیس جمهور محبوبت باعث شده روابط 2 کشور به بدترین حالت خودش برسه!
چند وقت پیشا کانادا اومد تو شورای امنیت یه پیشنهاد واسه قطعنامه سوم ارائه کرد, فرداش ایران اومد سفیر کانادا رو فراخوند بهش گفت بیاین معذرت خواهی کنین!! اونام گفتن نمیکنیم!! همه کشورا دارن میگن کارتون اشکال داره و ما کار بدی نکردیم! ایرانم خیلی راحت سفیرشونو انداخت بیرون!
فرداش هم کانادا سفیر ایرانو انداخت بیرون:rolleyes:
از اون موقع تا الان هم ایران 3,4 تا ادم معرفی کرده که کانادا همشون رو رد صلاحیت کرده!!!
خلاصه که هیچ کدوم سفیر نداریم الان:blush:
ولی اگه شد پارتی بازی کنیو بیای, اره اقا چرا که نه!!!
تو که منو باغتون نبردی تابستون:hmm: ولی اگه بیای میبرمت خونمون:happy:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام عرض ادب قربان بالاخره مشرف فرمودید!
دوستان ایشون از کاربران قدیمی فروم هستن که به گردن بنده بسیار حق دارند ، ازشون به بهترین نحو پذیرایی کنید:D

ایکس 5 چی می گه محمد جان؟

دوستان بالاخره بعد از 4 سال خرید باطری یک بار مصرف با خرج کردن بالغ بر 24 هزار تومان ماوس و کی بورد و تعویض کردم.:happy:
دنیای بی سیم رو ترک کردم و با وایرد کار میکنیم

منم 5-6 سال پيش جزو اولين گروههايي بودم كه بيسيم ها رو خريدم!‌اما يك مشكل باعث شد خيلي زودتر از شما اون رو كنار بزارم!
هيچ كيبورد بيسيم با صفحه كليد استاندارد پيدا نكردم!
جا به جا بودن كليد هاي delete و ... اعصاب كسي مثل من كه در روز پاي 4 PC مختلف ميشينه رو از بين مي بره!!
من حتي لپ تاپم هم صفحه كليد استاندارد داره!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

اطلاعات اون پست مهرداد از کافی هم بیشتر بود واسه پیدا کردن اون سایته:D

مجتبی جان شخصیت امتحانیت منو کشته:D
حقیقتا UBC جزو بهترین دانشگاههای کاناداست. من موقع apply کردن UBC و Waterloo رو انتخابهای اولم بود اما متسفانه هیچ کدوم رشته منو نداشتن!!:( ولی اگه بشه واسه تابستون شاید برم چندتا کرس اونجا یا حتی McGill وردارم ببینم دنیا دست کیه:D
خلاصه اگه میخوای بیای UBC, بهت بگم که بهترین انتخابیه که میتونی داشته باشی, گرچه اصولا ranking های دانشگاههارو همیشه باید بر اساس رشته ای که میخوای بخونی انجام بدی, چون خیلی دانشگها تو خیلی چیزا ممکنه خوب نباشن و فقط تو چندتا رشته تاپ هستن. مثلا شما رشته مدیریتت رو به راحتی میتونی اینجا تو مستر تو گرایش business ادامه بدی. خلا صه تو خوب بودن UBC اصلا شک نکن که از هر لحاظ بسیار عالی هست (پروفسور های ایرانی هم زیاد داره گویا).
حالا دختر خانومرو معرفی کن شاید بشناسیم:rolleyes:
خوش به حالت؛شما برو کورسهای بریتیش کلمبیا شرکت کن؛ما هم می ریم سر کلاسهای پر بار و علمی دانشگاه آزاد تا به قول شما خارج نشینها مسترمون رو تو بیزینس بگیریم؛:eek:
من در خدمتتم؛شما روی لینک تو امضام کلیک کن؛و بعد تو وبلاگم روی عکس کلیک کن تا پروفایلم رو ببینی؛
خوش اومدید قربان؛
امیدوارم اینجا برای شما مفید باشه و ما بتونیم از وجودتون استفاده کنیم؛
حسین جون قعلا که رئیس جمهور محبوبت باعث شده روابط 2 کشور به بدترین حالت خودش برسه!
چند وقت پیشا کانادا اومد تو شورای امنیت یه پیشنهاد واسه قطعنامه سوم ارائه کرد, فرداش ایران اومد سفیر کانادا رو فراخوند بهش گفت بیاین معذرت خواهی کنین!! اونام گفتن نمیکنیم!! همه کشورا دارن میگن کارتون اشکال داره و ما کار بدی نکردیم! ایرانم خیلی راحت سفیرشونو انداخت بیرون!
فرداش هم کانادا سفیر ایرانو انداخت بیرون:rolleyes:
از اون موقع تا الان هم ایران 3,4 تا ادم معرفی کرده که کانادا همشون رو رد صلاحیت کرده!!!
خلاصه که هیچ کدوم سفیر نداریم الان:blush:
ولی اگه شد پارتی بازی کنیو بیای, اره اقا چرا که نه!!!
تو که منو باغتون نبردی تابستون:hmm: ولی اگه بیای میبرمت خونمون:happy:

ای بابا؛همین طوری برای انجام کارهای رفتن؛باید بریم سوریه و به سفارت کانادا تو اونجا مراجعه کنیم؛:hmm:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من در خدمتتم؛شما روی لینک تو امضام کلیک کن؛و بعد تو وبلاگم روی عکس کلیک کن تا پروفایلم رو ببینی؛

آقا مجتبي،من تاحالا فكر مي كردم آواتور شما عكس خودتون هست! هنوز اينجا اونقدر غريبم كه ...
مثلا همه king_dany رو دكتر صدا مي كنن:blink:! يا ...
خدا خير بده سيم كش رو كه لااقل از IDش فهميدم از يك دسته هستيم!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ای بابا؛همین طوری برای انجام کارهای رفتن؛باید بریم سوریه و به سفارت کانادا تو اونجا مراجعه کنیم؛:hmm:

من تابستان پارسال درخواست ویزا دانشجویی دادم که برم کانادا، دانشگاه یورک. پذیرش و ساپورت و همه چی هم جور بود، اما درخواستم رد شد و حتی مصاحبه هم با من نکردند.
من هم زدم تریپ بیخیالی و دیگه دنبالش نرفتم و همینجا مشغول درس خوندن شدم. همون موقع هم نباید توی ایران درخواست ویزا میکردم. دیگه گذشت . . .

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا مجتبي،من تاحالا فكر مي كردم آواتور شما عكس خودتون هست! هنوز اينجا اونقدر غريبم كه ...
مثلا همه king_dany رو دكتر صدا مي كنن:blink:! يا ...
خدا خير بده سيم كش رو كه لااقل از IDش فهميدم از يك دسته هستيم!

و این است که تاپیک Pocket PC را از بقیه تاپیکهای PT متفاوت کرده :rolleyes:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این یارو Chelsea Charms تو Youtube عجب آدم بامزه ایه !! خدا زیادش کنه. :wacko: دی!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
منم 5-6 سال پيش جزو اولين گروههايي بودم كه بيسيم ها رو خريدم!‌اما يك مشكل باعث شد خيلي زودتر از شما اون رو كنار بزارم!
هيچ كيبورد بيسيم با صفحه كليد استاندارد پيدا نكردم!
جا به جا بودن كليد هاي delete و ... اعصاب كسي مثل من كه در روز پاي 4 PC مختلف ميشينه رو از بين مي بره!!
من حتي لپ تاپم هم صفحه كليد استاندارد داره!

عرض شود که برای من که خیلی خوبه اولین کی بورد بی سیم ، خیلی کلید هایش به هم ریخته بود ولی زود بهش عادت کردم مهم اینه که روی میز جای کمی می گیره
الان این یکی که خریدم ، ای 4 تک هست خیلی جای کمی می گیره ، حتی از قبلی هم کمتر ولی کلید هاش یه کم بازی در میاره در فشرده شدن ، راه حلی دارید برایش؟ یا اینکه نو هست؟

بالا