Khepele Sibilo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,693
- لایکها
- 16
عرض شود که برای من که خیلی خوبه اولین کی بورد بی سیم ، خیلی کلید هایش به هم ریخته بود ولی زود بهش عادت کردم مهم اینه که روی میز جای کمی می گیره
الان این یکی که خریدم ، ای 4 تک هست خیلی جای کمی می گیره ، حتی از قبلی هم کمتر ولی کلید هاش یه کم بازی در میاره در فشرده شدن ، راه حلی دارید برایش؟ یا اینکه نو هست؟
راستش 8-9 سال پيش،توو اطاق PC دانشكدمون يكي از اولين گيم نت ها رو راه انداختيم
برامون اون موقع مقوله شبكه و اينكه چطور برنامه ها هم رو ميبينن و ... مهم بود! يعني اولش اين مهم بود! بعد يهو ديگه ديديم خود گيم ها مهمتره :lol:
من خونه يك PC دارم كه سيستم اصليم هست و پاي اون ميشينم،يك سيستم براي كارهاي سخت افزاري و پروگرمرها و ... زير ميزمه ، يك سيستم هم back up دارم يكي از اين ها در اثر ويروسي چيزي گوش شيطون كر از كار افتاد، زودي اون رو وسط بيارم! لپ تاپم وقتي پام رو از در خونه بيرون ميزارم روو دوشمه! 7 كيلو شده كيفش! چون هر چيزي كه نياز هست رو تووش دارم! انواع سيم ها و كابل ها و پروگرمر ها و tv tuner و ...خلاصه كيف پروفسور دودو بود اگه يادم مونده باشه كه همه چيز ازش بيرون مياد!...
توو دانشگاه هم يك PC ديگه هست!
اينه كه برام عادت كردن مفهوم نداره! يعني مجبورم فقط به استانداردي كه توو همه اينها ثابت هست عادت كنم! اون مقوله گيم نت هم كه گفتم مزيد بر علت شده! 10-20 روز يه بار بعضي وقتها مي رم ... ( اين چند جمله به دلايل سن زياد و احتمال آبرو ريزي! سانسور ميشه :blush: )
من براي لپ تاپم ماوس معمولي گرفتم! چه برسه به كيبورد! ،پيشنهاد مي دم اگر مدت زيادي پاي PC هستين، حتما كيبوردي داشته باشين كه ابعاد استاندارد داشته باشه، كوچيكي مهم نيست، مهم راحتيه كاره
به جز 6-7 ساعت خواب و 1 ساعت حركت بين مسير هاي خونه و دانشگاه،بقيه ساعات روز پاي PC نشستم! اگر كيبورد ها استاندارد نباشه،زير مچ دست ميخچه مانند در مياد!
براي دست راستم علائمش داشت ظاهر ميشد كه ديگه پد ژلاتيني و ... زود پيشگيري كردم
مخصوصا كيبوردهايي هستن كه يك قاب توو قسمت جلوشون دارن كه در حقيقت جاي دسته و كار رو راحت مي كنه،البته يكي از كيبورد هام رو ANTI RSI گرفته بودم كه به خاطر عدم سازگاري با بقيه مجبور شدم .. اما اگر كسي فقط پاي يك سيستم ميشينه براش 100% پيشنهاد ميكنم
اگر دكمه ها جدا سفت باشه ( يعني فشار كه ميدين گير ميكنه) فكر نكنم بعد از مدتي كار درست شه! يعني فقط همون گارانتي
به سلامتي امشب شامل طرح خاموشي شدم و راس ساعت 1 الي 2:30 برق هامون رفت