• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عرض شود که برای من که خیلی خوبه اولین کی بورد بی سیم ، خیلی کلید هایش به هم ریخته بود ولی زود بهش عادت کردم مهم اینه که روی میز جای کمی می گیره
الان این یکی که خریدم ، ای 4 تک هست خیلی جای کمی می گیره ، حتی از قبلی هم کمتر ولی کلید هاش یه کم بازی در میاره در فشرده شدن ، راه حلی دارید برایش؟ یا اینکه نو هست؟

راستش 8-9 سال پيش،توو اطاق PC دانشكدمون يكي از اولين گيم نت ها رو راه انداختيم :p
برامون اون موقع مقوله شبكه و اينكه چطور برنامه ها هم رو ميبينن و ... مهم بود! يعني اولش اين مهم بود! بعد يهو ديگه ديديم خود گيم ها مهمتره :lol:
من خونه يك PC دارم كه سيستم اصليم هست و پاي اون ميشينم،يك سيستم براي كارهاي سخت افزاري و پروگرمرها و ... زير ميزمه ، يك سيستم هم back up دارم يكي از اين ها در اثر ويروسي چيزي گوش شيطون كر از كار افتاد، زودي اون رو وسط بيارم! لپ تاپم وقتي پام رو از در خونه بيرون ميزارم روو دوشمه! 7 كيلو شده كيفش! چون هر چيزي كه نياز هست رو تووش دارم! انواع سيم ها و كابل ها و پروگرمر ها و tv tuner و ...خلاصه كيف پروفسور دودو بود اگه يادم مونده باشه كه همه چيز ازش بيرون مياد!...
توو دانشگاه هم يك PC ديگه هست!
اينه كه برام عادت كردن مفهوم نداره! يعني مجبورم فقط به استانداردي كه توو همه اينها ثابت هست عادت كنم! اون مقوله گيم نت هم كه گفتم مزيد بر علت شده! 10-20 روز يه بار بعضي وقتها مي رم ... ( اين چند جمله به دلايل سن زياد و احتمال آبرو ريزي! سانسور ميشه :blush: )
من براي لپ تاپم ماوس معمولي گرفتم! چه برسه به كيبورد! ،پيشنهاد مي دم اگر مدت زيادي پاي PC هستين، حتما كيبوردي داشته باشين كه ابعاد استاندارد داشته باشه، كوچيكي مهم نيست، مهم راحتيه كاره
به جز 6-7 ساعت خواب و 1 ساعت حركت بين مسير هاي خونه و دانشگاه،بقيه ساعات روز پاي PC نشستم! اگر كيبورد ها استاندارد نباشه،زير مچ دست ميخچه مانند در مياد!
براي دست راستم علائمش داشت ظاهر ميشد كه ديگه پد ژلاتيني و ... زود پيشگيري كردم
مخصوصا كيبوردهايي هستن كه يك قاب توو قسمت جلوشون دارن كه در حقيقت جاي دسته و كار رو راحت مي كنه،البته يكي از كيبورد هام رو ANTI RSI گرفته بودم كه به خاطر عدم سازگاري با بقيه مجبور شدم .. اما اگر كسي فقط پاي يك سيستم ميشينه براش 100% پيشنهاد ميكنم
اگر دكمه ها جدا سفت باشه ( يعني فشار كه ميدين گير ميكنه) فكر نكنم بعد از مدتي كار درست شه! يعني فقط همون گارانتي :( توو دانشگاه يك فراسو بود كه با وجودي كه خيلي باهاش كار ميشد،اما اصلا فايده نكرد :( هميشه دكمه ها به طرز شديدا آزار دهنده اي گير مي كرد

به سلامتي امشب شامل طرح خاموشي شدم و راس ساعت 1 الي 2:30 برق هامون رفت :( كامپيوترم توو اتاق خاموش شده بود و من بر خلاف ساير روزها كه روشنه، صداي ويز ويز ميشنيدم!!!!!!!‌(از بس كه به روشن بودنش عادت كردم!!)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
كامپيوترم توو اتاق خاموش شده بود و من بر خلاف ساير روزها كه روشنه، صداي ويز ويز ميشنيدم!!!!!!!‌(از بس كه به روشن بودنش عادت كردم!!)

یاد پارسال افتادم که شب تا صبح نوبت دانلود داشتم و همین ویز ویز بهترین دوست ساعات خوابم بود :wacko:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا مجتبي،من تاحالا فكر مي كردم آواتور شما عكس خودتون هست! هنوز اينجا اونقدر غريبم كه ...
مثلا همه king_dany رو دكتر صدا مي كنن:blink:! يا ...
خدا خير بده سيم كش رو كه لااقل از IDش فهميدم از يك دسته هستيم!
آقا آواتورم عکس یه روانشناس و مشاور معروفه؛آنتونی رابینز؛

من تابستان پارسال درخواست ویزا دانشجویی دادم که برم کانادا، دانشگاه یورک. پذیرش و ساپورت و همه چی هم جور بود، اما درخواستم رد شد و حتی مصاحبه هم با من نکردند.
من هم زدم تریپ بیخیالی و دیگه دنبالش نرفتم و همینجا مشغول درس خوندن شدم. همون موقع هم نباید توی ایران درخواست ویزا میکردم. دیگه گذشت . . .

آره؛ یکی از دوستام و یکی از آشنایانم برای انجام کاراش سوریه رفتن؛

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام سلام سلام
عجیبه اینجا چرا اینقده سوت و کوره!؟
تا حالا سابقه نداشت این ترد تو سه چهار روز فقط یکی دو صفحه جلو بره
پَ کوشین!؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام سلام سلام
عجیبه اینجا چرا اینقده سوت و کوره!؟
تا حالا سابقه نداشت این ترد تو سه چهار روز فقط یکی دو صفحه جلو بره
پَ کوشین!؟

منم که گفتم.
شاید همه فکر کردن فیلتر یه جور تحریمه !!!!

حتماً فیلترشکن هارا شکوندند. دی ! (مانند میرزای شیرازی که حکم به شکستن قلیان ها کرد)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
وای بچه ها!!
مادرم یه مرغ گرفته بود و تمیزش کرد و پوست و آشغالاشو ریخت لب دیوار که گربه های بیچاره بخورند. حالا نمیدونین چه بساطی شده اینجا. 2 تا گربه و 5 تا کلاغ افتادند به جون هم به خاطر 2 تا پوسته مرغ :wacko:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب عارضم که میخام بچه ها رو همچین یکمی سوپرایز کنم
حقیر طی دانلود آفلاینی که دیشب داشتم سسیستوممون یه برنامه دی ال کرده که مایه مسرت و شادی بنده و اهالی خونه شد

برنامه ای که اگه دی الش نکنین فکر کنم با جونتون یه دست کازینو زدین ! :D

این برنامه کارش سه بعدی کردن صورتی که شما در اختیارش گذاشتین(حالا چه اسکن شده چه با دوربین گرفته شده)
وقتی اون عکستون رو بصورت 3D میبینین باورتون نمیشه این برنامه همچین چیزی رو براتون کانورت کرده باشه
جالبیش اینکه اون تصویر سه بعدی رو میتونه بصورت یه آبجکت تو یه محیطی مثله تریدی مکس هم نشون بده و جالبتر اینکه میتونه مثله آب خوردن اسکپورتش کنه تو تری دی مکس (فکر کنم باب میل علی لرد عزیزمون باشه)

خوب بریم سراغ لینک
اینم Daz3D - FaceShop Pro معروف که بهتون معرفیش کردم
و اینم سریالش:
CEA176947B937072

فقط یه مسئله ای رو بگم که موقع تبدیل یه پروسه ای خیلی سنگینی رو میطلبه ، حدالمکان هیچ برنامه ای به غیر از همین برنامه کذایی که معرفی کردم باز نیگه ندارین
ممکنه بصورت عادی مینیموم 2 دقیقه وقت بگیره،

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
وای بچه ها!!
مادرم یه مرغ گرفته بود و تمیزش کرد و پوست و آشغالاشو ریخت لب دیوار که گربه های بیچاره بخورند. حالا نمیدونین چه بساطی شده اینجا. 2 تا گربه و 5 تا کلاغ افتادند به جون هم به خاطر 2 تا پوسته مرغ :wacko:

:D:lol::lol: بســـي كِيف كرديـــم :D

از جواد عزيز هم بابت برنامه خيلي تشكرر ميكنم.

راستي بچه ها دلم واسه شهرام تنگ شده :( :( :( كسي شماره موبايلش رو داره ؟

اديت :

بچه ها جريان اين نوكيا 888 چيه ؟ مثل كِرم ميمونه :دي

Nokia%20888.jpg

nokia888_3.jpg

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
@ حسین
میگم حسین جان ایشون همون جواد ام جی ام عزیز نیست!؟
@مهرداد
قربونت مهرداد جان
اگه خدا خواست و کالیبرمون پایین بود، شاید یه کارای دیگه ای هم کردیم ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
@ حسین
میگم حسین جان ایشون همون جواد ام جی ام عزیز نیست!؟
@مهرداد
قربونت مهرداد جان
اگه خدا خواست و کالیبرمون پایین بود، شاید یه کارای دیگه ای هم کردیم ;)

سلام جوادجان
کوچیکم

نه برادر اون فقط با همون ایدیش میاد:)

خیلی بچه با عشقی هم هست مثل شما:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
Bahrain جان،يك سوال ازتون داشتم،راستش گفتم يا شايد تا حالا يكي از بچه ها ازتون پرسيده، يا شايد اگه توو جمع بپرسم ناراحت بشين،راستش الان خيلي خستم و دارم مي رم بخوابم، اما در كل راهي هست اون رو ازتون بپرسم ؟‌IDم كناره آواتورمه! اما اگه ديدن موردي نداره،همينجا هم مي تونم بپرسم،زياد هم پيچيده نيست :)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام جوادجان
کوچیکم

نه برادر اون فقط با همون ایدیش میاد:)

خیلی بچه با عشقی هم هست مثل شما:)

من غلام این ادبتم
خیلی مخلصیم حسین جان

بنده ورود ایشون رو خوش آمد میگم :)

=-=-=-=-=
راستی میگم چقدر دست زیاد شده ها!؟ :lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
هر جارو گشتم،نتونستم براي پرسيدن اين سوالم،جايي پيدا كنم،ببخشيد كه زحمت منتقل كردنش به جاي مربوطه رو ايجاد كردم،فقط لطفا اگر منتقل شد،جاش رو به من بگين.
مي خواستم بدونم چطور مي تون همه پروسس هاي PPC رو ببينم ؟
يعني ما توو PC هم بعد از زدن Ctrl+Alt+Delete توو پنجره مربوطه، هم APPLICAIONS رو داريم، هم PROCESSES
توو PPC در حقيقت من دنبال معادل همين PROCESSES هستم

حدس مي زنم 100% جايي پرسيده شده و جواب داده شده، اما معذرت مي خوام كه نتونستم پيداش كنم

(هنوزم دنبال SCREEN SAVER و حيوانات دست آموز توو گوشي هستم! )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
هر جارو گشتم،نتونستم براي پرسيدن اين سوالم،جايي پيدا كنم،ببخشيد كه زحمت منتقل كردنش به جاي مربوطه رو ايجاد كردم،فقط لطفا اگر منتقل شد،جاش رو به من بگين.
يعني ما توو PC هم بعد از زدن Ctrl+Alt+Delete توو پنجره مربوطه، هم APPLICAIONS رو داريم، هم PROCESSES

حدس مي زنم 100% جايي پرسيده شده و جواب داده شده، اما معذرت مي خوام كه نتونستم پيداش كنم

باید همون برنامه های درحال پروسس باشین که تو مموری گوشی نشون داده میشه (وقتی که ران هستن)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

از memmaid استفاده کنین

راستی این تیکه رو جدیدا شنیدم:
از بم که خرابتر نداریم, بمتم!!:f34r:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستی این تیکه رو جدیدا شنیدم:
از بم که خرابتر نداریم, بمتم!!:f34r:

بابا کجا کاری؟
به قول بچه ها رفتی دهات کانادا ( شوخی ) خبر نداری که بم چی شده!! الان یکی از استانداردترین شهرهای ایران از لحاظ مقاوم سازی هست.

الان نوار غزه اوضاش بد خرابه.
بهتره بگی نوار غزتیم (البته میتونی یه م بذاری قبل غ و بگی نوار مغزتیم) اینجوری دکتر هم خوشش میاد. دی!

راستی دیروز رفتم طبقه بالا ( یه جورایی دفتر کارم ) دیدم قفل شکسته شده و دزد اومده :(
دیشب هم دستم به کلانتری و این چیزا بند بود. باز هم شانس آوردم که لپتاپ پایین بود. وگرنه ...

دیشب هم فرشید اومده بود که یعنی دلداری بده، هی مسخره بازی درمی آورد و روی اعصاب من راه میرفت. اون داداش بی مزش هم هی پیامک میداد که یه پیتزا خانواده بگیرین بیاین دور هم بخوریم و خوش باشیم :hmm:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مجتبي،من تاحالا فكر مي كردم آواتور شما عكس خودتون هست! هنوز اينجا اونقدر غريبم كه ...
مثلا همه king_dany رو دكتر صدا مي كنن:blink:! يا ...
خدا خير بده سيم كش رو كه لااقل از IDش فهميدم از يك دسته هستيم!

از چه دسته ای هستم؟!!

به قول بچه ها رفتی دهات کانادا ( شوخی ) خبر نداری که بم چی شده!! الان یکی از استانداردترین شهرهای ایران از لحاظ مقاوم سازی هست.

الان نوار غزه اوضاش بد خرابه.
بهتره بگی نوار غزتیم (البته میتونی یه م بذاری قبل غ و بگی نوار مغزتیم) اینجوری دکتر هم خوشش میاد. دی!
عجب!!
بالاخره تصمیم گرفتن بر اساس استاندارد کار کنن؟!:blush:
راستی دیروز رفتم طبقه بالا ( یه جورایی دفتر کارم ) دیدم قفل شکسته شده و دزد اومده :(
دیشب هم دستم به کلانتری و این چیزا بند بود. باز هم شانس آوردم که لپتاپ پایین بود. وگرنه ...

دیشب هم فرشید اومده بود که یعنی دلداری بده، هی مسخره بازی درمی آورد و روی اعصاب من راه میرفت. اون داداش بی مزش هم هی پیامک میداد که یه پیتزا خانواده بگیرین بیاین دور هم بخوریم و خوش باشیم :hmm:

اقا خیلی ناراحت شدیم!!
چیارو بردن حالا؟!!:D

این چینی ها دوربین مخفیشونم عجیب قریبه!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
علیرضا میبینم تنها رای مخالف کموانسیون حقوق بشر علیه اسرائیل همین کانادا بود؟؟؟:blink:;)

من تبریک میکم به مهد حقوق بشر :)

بابا پاشید برید چهار تا تظاهرات کنید بکید اونور آبی ها هم آدم هستند به خدا اونها هم حق زندگی دارند با اینکه امدید به زور خانه و زندگیشون رو گرفتید حداقل تو این سرما یه آب و برق رو بدید،به خدا همه ما اون دنیا جواب کو باید باشیم

بالا