hamed_ppc
کاربر تازه وارد
مرسی،حالی بردیم:lol:اسپشیال مخصوص شما حامد جان:happy:
اسپری هم اسپری های قدیم!!!![]()
میگم از اون 18+ هم اگه بذاری استقبال میشه ها!!
مرسی،حالی بردیم:lol:اسپشیال مخصوص شما حامد جان:happy:
اسپری هم اسپری های قدیم!!!![]()
دوستان سلام. براي بار صدم مي پرسم كه كسي از رفع مشكل پي تي خبري داره يا نه؟! اقدامي شده اصلا؟؟؟
سلامي دوباره به دوستاي گلم... عرض ادب و احترام داريم خدمت همه شما...بعد از يه مدت كه از دستم خلاص شده بوديد، دوباره بايد تحملم كنيد :lol:
. تو اين مدت واقعا احساس دلتنگي زيادي داشتيم تو دل:blush:.
سلام شهرام ...سلامي دوباره به دوستاي گلم... عرض ادب و احترام داريم خدمت همه شما...بعد از يه مدت كه از دستم خلاص شده بوديد، دوباره بايد تحملم كنيد :lol:
سلام شهرام خان.
خیلی خوشحال شدم که برگشتین. بدون شما این تاپیک از رونق افتاده بود![]()
سلام شهرام ...
خوش اومدی به میهن خوش اومدی برادر![]()
سلامي دوباره به دوستاي گلم... عرض ادب و احترام داريم خدمت همه شما...بعد از يه مدت كه از دستم خلاص شده بوديد، دوباره بايد تحملم كنيد :lol:
...
چرا اينجا اينقدر سوت و كوره؟![]()
سلام شهرام جان
راستش من هر جا اومدم پيشنهاد بدم! همه گفتن بعد از امتحانا!
توو بخش گيم گفتم بياين گيم بنويسيم گفتن بعد از امتحانا ! موضوع نقشه هاي GPS موند براي بعد از امتاحانا! اومدم يه برنامه ساده 4 خطي محض آموزش VB بنويسم كه الان كه توو فيلتر با Smiley ها مشكل دارن، بتونن استفاده كنن، ديدم 4-5 روزه كسي نيومده بخش برنامه نويسي!!!
رفتم 2 تا پروژه ميكرو توضيح بدم يا ... ديدم بخش برق،توو 10 روز گذشته فقط يكي مياد از موتوري كه ساخته تعريف ميكنه!:blink:
خلاصه رفتم گفتگوي آزاد اسپم بنويسمديدم اسپمر هاي اصلي هم مي گن ما داريم چند روزي ميريم!!!! :wacko:
مديران سايت هم رفتن بعد از امتحانا:lol: خلاصه اينجا همه بعد از امتحانا ! شايد بيان :happy:
منم كه توو كارهام،دسته پت و مت رو از پشت بستم! يكي يه دوربين ورداره بيفته دنبالم! خودش از خنده خدا بيامرز ميشه! فيلمش هم مي تونه تمام فيلم ها و تئاتر هاي كمدي 2 قرن گذشته رو پشت سر بزاره!
خوشا به حال کسانی که هنوز سر وقت امتحان دارند![]()
توو زندگي،هميشه كسايي كه يك مرحله بالاترن، به آدم ميگن قدر اون مرحله كه تووشي رو بدون!
ما آدمها هم آفريده شديم كه اين حرف رو باور نكنيم!
يادمه خدمت كه شروع شد،بهمون مي گفتن يه روز حسرت همين روزها رو مي خورين! ...
جواني كجايي كه يادش به خير
جدي 27 سالم شده! توو دانشگاه ورودي هاي جديد رو كه ميبينم يه جوري مي شم! هنوز نمي دونم جدا نژاد ورودي هاي جديد كوچيك شده يا من خيلي بزرگ شدم :lol:
بعضي ها دلشون مي خواد بر گردن عقب! اما من دلم مي خواد چند مرحله برم جلو! ... يعني زير خاك و اينجور چيز ها ...
مرسی،حالی بردیم:lol:
میگم از اون 18+ هم اگه بذاری استقبال میشه ها!!![]()
حالا با +10 شروع کنیم ببینیم چی میشه![]()
حالا با +10 شروع کنیم ببینیم چی میشه![]()
ایول:happy: خیلی پایه بود:lol: