• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مي بينم كه ايجا همه شديدا مشغول امتحانات هستند و كمي هم اين وضعيت سايت بچه ها رو دچار مشكل كرده... به هر حال من كه واسه نشستن پست PC دچار مشكل هستم... ولي خوب قلبا دوست دارم بچه هاي اينجا رو... :p;)

شهرام جان انشاالله هر چه زودتر سلامتي

راستش من مشكلم اينه كه 3 تا فيلتر شكنم هيچ كدوم ديگه جواب نداد!!!!

الان با ديش دانشگاهمون كه مستقيمه وصلم!‌ ...

آقا اين VS.net 2008 رو حتما بگير!!! بعد از 1.5 گيگ دانلودي كه براي انواع SDK ها داشتم ( از 5 به بعد به همراه SP هاي لازم!‌)يهو اين رو يه جا ديدم!
جاتون خالي 4 روزه توو دانشگاه با سرعت 1 مك در ثانبه فايل ميگيرم! VS رو گزاشتم دانلود رفتم يه سر زدم بيرون برگشتم آزمايشگاه ديدم تمومه!!!!!‌:wacko:
خيلي فرق كرده،مخصوصا كه موقع برنامه نويسي با قبلي مشكلي كه داشتم اين بود كه اندازه فرم مشكل داشت! اما اينجا عكس خود گوشي رو مي ندازه( شبيه ساز نسخه 3 رو داره)‌توو خودش كار مي كنيم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مي بينم كه ايجا همه شديدا مشغول امتحانات هستند و كمي هم اين وضعيت سايت بچه ها رو دچار مشكل كرده... به هر حال من كه واسه نشستن پست PC دچار مشكل هستم... ولي خوب قلبا دوست دارم بچه هاي اينجا رو... :p;)

شهرام جان بنده براتون یه پی ام داده بودم که ظاهرا ندیدید، به هر حال امیدوارم که همیشه شاد و پیروز باشید و از شر دکتر ها در امان:happy:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنونم سیاوش جان (اسمایل ذوق و شوق )
ایشالا که همگی با هم زیر پرچم مقدس ایران با ریاست رئیس جمهور محبوب حسین (© دکتر) کامیاب بشیم! :lol:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
جالبه بدونید که کشور عراق فقط 14 دامین ملی " iq. " (مثل ایران که ir. هست ) داره :wacko:
منبع

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
جالبه بدونید که کشور عراق فقط 14 دامین ملی " iq. " (مثل ایران که ir. هست ) داره :wacko:
منبع

سلام
عجب قوز بالا قوزی شده این اینترنت پدرم در اومد تا بتونم اینو بنویسم

امتحان هام تموم شد کلی حال کردیم ولی 4 روزه که نمیتونم نه پست بزنم نه تاپیک ها رو ببینم که کلی حالم گرفته شده :(

همتون مشکل دارین بچه ها
این جوری گفتن فیبر نوری تو دریای مدیترانه قطع شده و همه مشکل دارن

من که هر روز 110 kb سرعت داشتم الان به 10 تا 15 رسیده خیلی ستمه :wacko::(:wacko::(

شما هم همین جوری شدین یا نه ؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
جواد عزیز تولدت مبارک. شرمنده یادم رفت درگیر امتحانا بودم. خیلی مخلصیم

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فیلتر ها را باید شکست - جور دیگر باید دید ...

-
-

فهرست محبو‌ب‌ترين خودروها از نظر سارقان فرانسوي در سال 2007
برخلاف انتظار هيچ دليلي ندارد كه خودروهايي كه بيشتر به سرقت مي‌روند حتما خودروهاي لوكس و گرانقيمت باشند

.
در سال 2007 براساس تحقيق نشريه تخصصي «اتو پلوس» خودروي كوچك مارك اسمارت فورتوو محبوب‌ترين خودرو از نظر سارقان فرانسوي بود كه براي سرقت آن سر و دست مي‌شكستند.

- رنو تويينگو دومين خودروي محبوب سارقان فرانسوي در سال 2007 بود. فقدان سيستم دزدگير و تعداد بسيار زياد اين مدل كه در خيابان‌ها تردد مي‌كنند آن را به يك شكار آسان براي سارقان تبديل كرده است.

- پژو 306 سال‌هاست كه مقام خود را در رده‌هاي صدر جدول خودروهاي سرقتي فرانسه از دست نداده است. قطعات يدكي اين مدل كه متقاضيان زيادي دارد، دليل علاقه وافر سارقان به پژو 306 است.

- در فهرست محبوب‌ترين خودروهاي سارقان فرانسوي رنو كليو مقام چهارم را به خود اختصاص داده است.

- آئودي A3 چه 3 در باشد چه 5 در، در اين فهرست در مقام پنجم جا خوش كرده است.

- رنو مگان در فهرست خودروهاي سرقتي فرانسه مقام ششم را دارد. ظاهرا سارقان فرانسوي به مارك رنو علاقه خاصي دارند زيرا در بين 6 خودروي نخست از لحاظ سرقت 3 خودرو مارك رنو هستند.

- گلف IV ظاهرا تنها بين خريداران محبوب نيست، بلكه سارقان نيز به آن علاقه دارند. تقاضا براي قطعات يدكي آن اين مدل را در مقام هفتم فهرست جاي داده است.

- ب ‌ام و X5 نخستين خودروي دو ديفرانسيل و گرانقيمت اين فهرست است، سهولت فروش آن در بازار خودروهاي سرقتي موجب شده تا اين مدل مكان هشتم را به خود اختصاص دهد.

- آئودي A6 هم يك خودروي لوكس است كه در فهرست خودروهاي محبوب سارقان فرانسوي در سال 2007 در مكان نهم است.

- پژو 307 كه در فهرست كذايي در مقام دهم قرار دارد، پنجمين خودروي مارك فرانسوي در ميان 10 خودروي محبوب سارقان فرانسوي است.اين مساله نشان مي‌دهد كه خودروهاي فرانسوي هم بين خريداران و هم بين سارقان مشتاقان زيادي دارند. I Love 206 (اسمایلی ناز کردن ماشین )

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
این تولد نیز بگذشت! :)
بریم برا سال بعد...

جواد جان خیلی شرمندتم, اقا تولدت مبارک!
ایشالا 120 سالگیتو جشن بگیریم:D

ایول:happy: خیلی پایه بود:lol:
این معرفی نرم افزار چرا پیش نمیره که کارو شروع کنی؟

حالا یکم من بیکار باشم اشکال داره؟!:D
من تا 2و3 هفته دیگه واست میفرستم حالا به هر صفحه ای که رسیده باشه تا اون موقع دیگه:blush:

آقا اين VS.net 2008 رو حتما بگير!!! بعد از 1.5 گيگ دانلودي كه براي انواع SDK ها داشتم ( از 5 به بعد به همراه SP هاي لازم!‌)يهو اين رو يه جا ديدم!
جاتون خالي 4 روزه توو دانشگاه با سرعت 1 مك در ثانبه فايل ميگيرم! VS رو گزاشتم دانلود رفتم يه سر زدم بيرون برگشتم آزمايشگاه ديدم تمومه!!!!!‌:wacko:
خيلي فرق كرده،مخصوصا كه موقع برنامه نويسي با قبلي مشكلي كه داشتم اين بود كه اندازه فرم مشكل داشت! اما اينجا عكس خود گوشي رو مي ندازه( شبيه ساز نسخه 3 رو داره)‌توو خودش كار مي كنيم!

با 2005 خیلی فرق داره؟!
اخه این .net شدیدا مورد تحریم برنامه نویسا قرار گرفته گویا!
مایکروسافتم واسه اینکه کم نیاره شدیدا داره تبلیغ میکنه روش!

حالا پیکان استرالیایی رو داشته باشین:rolleyes::rolleyes:

اینم یه خبر مبنی بر تلاش بی وقفه نمایندگان مجلس و رئیس جمهور محبوب حسین در حل کردن مشکلات واقعا خانمان سوز و جدی مملکت!!:

یک نماینده:جدا سازی زن و مرد جزء سیاست‌های احمدی‌نژاد و از مطالبات مردم است

یک نماینده مجلس شورای اسلامی سیاست جداسازی زنان و مردان را در بسیاری از اماکن قابل اجرا دانست.

به گزارش «فردا» لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اصول‌گرایان مجلس هفتم در گفتگو با چلچراغ می‌گوید: «جدا سازی جزو سیاست‌های فرهنگی محمود احمدی‌نژاد است که مهم‌ترین رکن در راس مطالبات عمومی محسوب می‌شود

او معتقد است که در کنار مسائل معیشتی اجرای احکام اسلام و توجه به شرع و فرهنگ اصیل اسلامی نیز ضروری است. نماینده تهران در مجلس هفتم می‌گوید: «جدا سازی در اماکن عمومی از جمله ادارات، پارک(!)، سینما، قطار(!!)، آسانسور(!!!!!!)، دانشگاه و سایر اماکن برای صیانت از زنان قابل اجراست.»

او درباره نحوه این جداسازی‌ها هم توضیح می‌دهد و می‌گوید: «شکل اجرایی این جداسازی در سینماها به صورت جداسازی سالن خانم‌‌ها هم قابل اجراست یا می‌توان ساعت حضور دو جنس مونث و مذکر را تفکیک کرد. پارک‌هایی مختص خانم‌ها هم ایجاد شده مثل پارک مادران که امکان دوچرخه سواری برای دختران را هم فراهم کرده است.

لاله افتخاری در خصوص تفکیک کارمندان خانم‌ها و آقایان هم اظهار نظر می‌کند و می‌گوید: «در ادارات هم این سیاست فرهنگی منجر به بازدهی بالاتر کار کارمندان می‌شود.»

از سوی دیگر حمید بزرگیان نماینده سبزوار هم سوال‌های چلچراغ را در این خصوص بی‌جواب نمی‌گذارد. وقتی از سیاست تفکیک جنسیتی در ادارات می‌پرسیم، می‌گوید: «آیا به نظر شما این مسئله مشکل دارد؟! در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرفته مثل ژاپن این طرح را در مورد وسایل حمل و نقل مسافران اجرا کرده‌اند.» او در مورد جداسازی زنان و مردان در ادارات نیز می‌گوید: «اگر آقایان و خانم‌ها در بحث اجرا، آموزش و تفکر جدا باشند، به مراتب بیشتر از زمانی که مختلط هستند پیشرفت می‌کنند.»

او در این باره سراغ صحبت‌های دکتر محمود احمدی‌نژاد هم می‌رود و می‌گوید: «آقای احمدی‌نژاد در جمع تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفتند: جداسازی زن و مرد و‌ آسانسور، امروز به عنوان یک جوک مطرح می‌شود.» کمی مکث می‌کند و بعد از چند لحظه می‌گوید: «اینها احکام اسلامی است. من فکر می‌کنم اگر از این موضوع جوک ساخته می‌شود، یک تخریب برنامه‌ریزی شده است تا ذهن جوانان را نسبت به احمدی‌نژاد بدبین کنند

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه...
تولدت مبارك جواد جون... (ببخشيد يكم دير شد...)
يه وقت فكر نكنيد كه خدايي نكرده فيلترينگ مي تونه جلوي من و بگيرن كه بيام اينجا... درواقع جاي دوخت و دوز دكتراست كه درد مي كنه و نمي تونم زياد پشت ميز بشينم... :( جا داره از دانيال و حسين و سعيد و پارسا و عليرضا سيمكش (كه زده تو سياست) و جواد و بقيه گلهاي اينجا تشكر كنم... :blush::p

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با 2005 خیلی فرق داره؟!

خوب اساس يكيه! اما آره،خيلي فرق كرده ...
از framework 2 رفته به 3.5
محيط برنامه نويسي PPCش هم خيلي بهتر شده
ظاهرا هم اكانت رپيدشير دارين هم خط سريع
لينك رو اگه پاك نشده باشه بهتون مي دم
يه جوري با QBASIC دبيرستان مي تونين برنامه بنويسين برا PPC
دلم مي خواد اين آموزش برنامه نويسي رو شروع كنم،هم اين هم basic 4 PPC
اما جا افتادن توو محيطي كه تازه رسيدي سخته
به همون نتيجه رسيدم برم توو فروم خودم مثل وبلاگ!! چيز هايي كه دوست دارم رو بنويسم :(

برنامه نويسها تحريم كردن، اما مثل XP كه 2-3 سال اول جا نيفتاد، مثل VISTA كه هنوزم جا نيفتاده مثل ... در كل چاره نيست! مجبوريم! بورلندش با اون همه عظمت،آخرش الان داره محصولاتش رو بر اساس .net مي ده!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جواد جان خیلی شرمندتم, اقا تولدت مبارک!
ایشالا 120 سالگیتو جشن بگیریم:D

حالا یکم من بیکار باشم اشکال داره؟!:D
من تا 2و3 هفته دیگه واست میفرستم حالا به هر صفحه ای که رسیده باشه تا اون موقع دیگه:blush:

با 2005 خیلی فرق داره؟!

حالا پیکان استرالیایی رو داشته باشین:rolleyes::rolleyes:

اینم یه خبر مبنی بر تلاش بی وقفه نمایندگان مجلس و رئیس جمهور محبوب حسین در حل کردن مشکلات واقعا خانمان سوز و جدی مملکت!!:

یک نماینده مجلس شورای اسلامی سیاست جداسازی زنان و مردان را در بسیاری از اماکن قابل اجرا دانست.

به گزارش «فردا» لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اصول‌گرایان مجلس هفتم در گفتگو با چلچراغ می‌گوید: «جدا سازی جزو سیاست‌های فرهنگی محمود احمدی‌نژاد است که مهم‌ترین رکن در راس مطالبات عمومی محسوب می‌شود

او معتقد است که در کنار مسائل معیشتی اجرای احکام اسلام و توجه به شرع و فرهنگ اصیل اسلامی نیز ضروری است. نماینده تهران در مجلس هفتم می‌گوید: «جدا سازی در اماکن عمومی از جمله ادارات، پارک(!)، سینما، قطار(!!)، آسانسور(!!!!!!)، دانشگاه و سایر اماکن برای صیانت از زنان قابل اجراست.»

او درباره نحوه این جداسازی‌ها هم توضیح می‌دهد و می‌گوید: «شکل اجرایی این جداسازی در سینماها به صورت جداسازی سالن خانم‌‌ها هم قابل اجراست یا می‌توان ساعت حضور دو جنس مونث و مذکر را تفکیک کرد. پارک‌هایی مختص خانم‌ها هم ایجاد شده مثل پارک مادران که امکان دوچرخه سواری برای دختران را هم فراهم کرده است.

لاله افتخاری در خصوص تفکیک کارمندان خانم‌ها و آقایان هم اظهار نظر می‌کند و می‌گوید: «در ادارات هم این سیاست فرهنگی منجر به بازدهی بالاتر کار کارمندان می‌شود.»

از سوی دیگر حمید بزرگیان نماینده سبزوار هم سوال‌های چلچراغ را در این خصوص بی‌جواب نمی‌گذارد. وقتی از سیاست تفکیک جنسیتی در ادارات می‌پرسیم، می‌گوید: «آیا به نظر شما این مسئله مشکل دارد؟! در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرفته مثل ژاپن این طرح را در مورد وسایل حمل و نقل مسافران اجرا کرده‌اند.» او در مورد جداسازی زنان و مردان در ادارات نیز می‌گوید: «اگر آقایان و خانم‌ها در بحث اجرا، آموزش و تفکر جدا باشند، به مراتب بیشتر از زمانی که مختلط هستند پیشرفت می‌کنند.»

او در این باره سراغ صحبت‌های دکتر محمود احمدی‌نژاد هم می‌رود و می‌گوید: «آقای احمدی‌نژاد در جمع تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفتند: جداسازی زن و مرد و‌ آسانسور، امروز به عنوان یک جوک مطرح می‌شود.» کمی مکث می‌کند و بعد از چند لحظه می‌گوید: «اینها احکام اسلامی است. من فکر می‌کنم اگر از این موضوع جوک ساخته می‌شود، یک تخریب برنامه‌ریزی شده است تا ذهن جوانان را نسبت به احمدی‌نژاد بدبین کنند

اینها همه از طرف اجنبی هست:p

میخوان رای مقابل رو بالا پائین کنند

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا امتحانای من هم امروز تموم میشه ... این جا زیاد جلو نرفته ولی کلی چیزارو از دست دادم ( میس کردمممم :D )

مهمترینشون تولد جواده ... آقا خیلی مخلیصیم ...

ایشالله همیشه بالای سر کسایی که دوسشون داری بمونی ...

72.gif

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. میرویم ds970 بخریم :پز . پارسا مال منم دیروز تموم شد. برو بده راحت شی. موفق باشی. جواد تولدت مبارک
2uge4p4.gif
127fs4522738.gif
choir.gif
3z9jamu.gif

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

حتماً به این خانم نماینده توی پارک (!) خیلی بد گذشته و توی قطار (!!) دو برابر بد گذشته و توی آسانسور (!!!!!!) شش برابر بد گذشته و معلوم نیست بهش چه گذشته و عمودی درومده یا افقی :blink:

جواد جان من هم تولدتون را تبریک میگم. سال دیگه حتماً از قبل بچه ها را خبر کن تا همه تلپ شیم تو تولد :blush:

امتحانای من هم بعد از 40 و اندی روز، بالاخره ساعاتی پیش پایان یافت :)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قابل توجه کسانی که یکمی از پدرو مادرشون دور شدند .

مردي مقابل گل فروشي ايستاده بود و مي خواست دسته گلي براي مادرش که در شهر ديگري بود سفارش دهد تا برايش پست شود.
وقتي از گل فروشـي خارج شد، دختري را ديد که روي جـدول خيابان نشستـه بود و هق هق گريـه مي کرد. مرد نزديک دختر رفت و از او پرسيد: دختر خوب، چرا گريه مي کني؟
دختر در حالي که گريه مي کرد، گفت: مي خواستم براي مادرم يک شاخه گل رز بخرم ولي فقط 75 سنت دارم در حالي که گل رز 2 دلار مي شود. مرد لبخندي زد و گفت: با من بيا، من براي تو يک شاخه گل رز قشنگ مي خرم.
وقتي از گل فروشي خارج مي شدند، مرد به دختر گفت: "مادرت کجاست؟ مي خواهي تو را برسانم؟ دختر دست مرد را گرفت و گفت: آنجا و به قبرستان آن طرف خيابان اشاره کرد.
مرد او را به قبرستان برد و دختر روي يک قبر تازه نشست و گل را آنجا گذاشت.
مرد دلش گرفت، طاقت نياورد، به گل فروشي برگشت، دسته گل را گرفت و 200 مايل رانندگي کرد تا خودش دسته گل را به مادرش بدهد.

بالا