• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قابل توجه کسانی که یکمی از پدرو مادرشون دور شدند .

مردي مقابل گل فروشي ايستاده بود و مي خواست دسته گلي براي مادرش که در شهر ديگري بود سفارش دهد تا برايش پست شود.
وقتي از گل فروشـي خارج شد، دختري را ديد که روي جـدول خيابان نشستـه بود و هق هق گريـه مي کرد. مرد نزديک دختر رفت و از او پرسيد: دختر خوب، چرا گريه مي کني؟
دختر در حالي که گريه مي کرد، گفت: مي خواستم براي مادرم يک شاخه گل رز بخرم ولي فقط 75 سنت دارم در حالي که گل رز 2 دلار مي شود. مرد لبخندي زد و گفت: با من بيا، من براي تو يک شاخه گل رز قشنگ مي خرم.
وقتي از گل فروشي خارج مي شدند، مرد به دختر گفت: "مادرت کجاست؟ مي خواهي تو را برسانم؟ دختر دست مرد را گرفت و گفت: آنجا و به قبرستان آن طرف خيابان اشاره کرد.
مرد او را به قبرستان برد و دختر روي يک قبر تازه نشست و گل را آنجا گذاشت.
مرد دلش گرفت، طاقت نياورد، به گل فروشي برگشت، دسته گل را گرفت و 200 مايل رانندگي کرد تا خودش دسته گل را به مادرش بدهد.
بعضی وقت ها فیلم ها یا نوشته هایی رو میبینم که احساساتی میشم و میگم سعی میکنم بهترین رفتار رو با مادر پدرم داشته باشم ... از خدا میخوام که نذاره بهشون بی احترامی کنم و دلشون رو بشکونم ... اما چند ساعتی نمی گذره که با کوچیکترین حرکتشون از کوره در میرم ...

و وقتی این نوشته ها رو میبینم دوباره شرمنده میشم ... دوباره میترسم از روزی که بخوام یا نخوام بالاخره میرسه ... احساساتی میشم و میگم که کاش من زودتر از اونا برم ولی وقتی میگن داغ فرزند بدترین عذاب واسه هر پدر یا مادریه میبینم این فلسفه هم بی فایده ست ... شاید زودتر رفتنم رو واسه این طلب میکنم که میخوام از زیر بار ِ مهربونی و خوشرفتاری شونه خالی کنم ...

دوباره خوشرفتاری میکنم ... لحظه های هر قصه ی عبرت آموزی رو سعی میکنم توی حافظه ام با پولادین ترین میخ ها ثبت کنم ، هر خط نوشته ای که از مهر ِ پسری به پدر یا مادرش میگه رو به سخت ترین حالت توی یکی از جیب های مغزی که داره از معانی ِ پوچ پر میشه جا میدم ... با خودم میگم مگه اسمم پارسا نیست ! لا اقل به احترام معنی ِ اسمت حرمت هارو نگه دار ... پیش خودم میگم من از همه ی کسایی که میشناسم با پدر و مادرم بهتر رفتار میکنم ... اما یاد اون قصه یا اون خط نوشته میافتم و میگم پش اونا که از منم بهترن ...

دوباره نا امید میشم ... از خودم دلگیر میشم ... دعا میخونم و ذکر میگم ... اما همه ش لحظه ایه ! همه ش کوتاهه ...

با یه ترافیک سنگین ، با یه خستگی ِ روزانه ممکنه رفتاری بکنم که پیش خودم بگم من لیاقتشون رو ندارم ...

و دیدن این نوشته ها من رو دوباره شرمنده تر و خسته تر میکنه ...

ممنون مهدی جان ، خیلی لذت بردم ...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام. میرویم ds970 بخریم :پز . پارسا مال منم دیروز تموم شد. برو بده راحت شی. موفق باشی. جواد تولدت مبارک
2uge4p4.gif
127fs4522738.gif
choir.gif
3z9jamu.gif

این DS970 همون DS970 قدیم نیستا...
الان با کیفیت خیلی پایین تولید میشه و اصلاً توصیه نمیشه. من خودم با خوندن ریویو آقا مجتبی یکیشا گرفتم و بدجوری پشیمون شدم. DS970 اون زمانی که تازه اومده بود و آقا مجتبی هم گرفته بود زمین تا آسمون با اینهایی که الان تو بازار هست فرق میکند.
DS980 بگیر. امکانات بیشتری مثل انتخاب آهنگ و رفتن تو کانتکت ها داره. ولی قیمتش دو برابر اونه:p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان با کیفیت خیلی پایین تولید میشه و اصلاً توصیه نمیشه. من خودم با خوندن ریویو آقا مجتبی یکیشا گرفتم و بدجوری پشیمون شدم. DS970 اون زمانی که تازه اومده بود و آقا مجتبی هم گرفته بود زمین تا آسمون با اینهایی که الان تو بازار هست فرق میکند.
DS980 بگیر. امکانات بیشتری مثل انتخاب آهنگ و رفتن تو کانتکت ها داره. ولی قیمتش دو برابر اونه:p
تایید ، توی بخش موبایل هم کلی باهاش مشکل دارن ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
او معتقد است که در کنار مسائل معیشتی اجرای احکام اسلام و توجه به شرع و فرهنگ اصیل اسلامی نیز ضروری است. نماینده تهران در مجلس هفتم می‌گوید: «جدا سازی در اماکن عمومی از جمله ادارات، پارک(!)، سینما، قطار(!!)، آسانسور(!!!!!!)، دانشگاه و سایر اماکن برای صیانت از زنان قابل اجراست.»

متاسفم ... این کمال بی احترامی به مردان و زنان یک جامعه هست ...
1- مردان ما اونقدر بی فرهنگ هستند که مونثی را از چشم چرانی و آزار آزاد نمیذارن
2- زنان ما اونقدر بی عفت شده اند که مثل موجودی که برای مهار بهش قلاده میبندند میخوان رامش کنن !!!

این چیزی جز تعبیر صیانت از زنان نیست !!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

:blink::blink:
جدا" سری های جدید اینطوری شده؟چطور زمین تا آسمون فرق داره؟شما هدستهای سری اول رو دیدی و مقایسه کردی؟
خیلی دوست دارم یه دونه از این هدستهای جدید که می گید رو از نزدیک ببینم؛
قیمت دی اس 980 الان چند هست؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا واسه کسایی که از کمالات دیگه ی ما بی بهره موندن گزیده ای از نوشته های خبر ورزشی در مورد حضور خاویر کلمنته رو هنگام ورود به ایران از سایت رسمیش منتقل میکنم ( قسمت های جالبش رو )

شايد شب‌ شنبه‌ يکى‌ از تلخ‌ترين، وحشتناک‌ترين‌ و پرهيجان‌ترين‌ لحظه‌ از عمر ورزشى‌ «کلمنته» در مراسم‌ استقبال‌ ايرانيان‌ از وى‌ رقم‌ خورده‌ باشد! اين‌ گزارش‌ را بخوانيد تا هم‌ به‌ حال‌ فوتبال‌ ما بخنديد و هم‌ گريه‌ کنيد.
تأ‌خير پرواز
طبق‌ برنامه‌ قرار بود هواپيماى‌ حامل‌ سرمربى‌ جديد تيم‌ملى‌ ايران‌ رأ‌س‌ ساعت‌ 25.21 دقيقه‌ به‌ زمين‌ بنشيند اما اين‌ پرواز با تأ‌خير و رأ‌س‌ ساعت‌ 53.21 دقيقه‌ در تهران‌ فرود آمد.
کفاشيان‌ نبود!
سردار مشايخي، تاج، شفق، ابراهيم‌زاده‌ و فرزاد مظفرى‌ از چهره‌هاى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ بودند که‌ براى‌ استقبال‌ از «کلمنته» در فرودگاه‌ حاضر شدند. ابراهيم‌زاده‌ با عصا به‌ استقبال‌ آمده‌ بود اما نبود کفاشيان‌ در فرودگاه‌ کاملاً‌ احساس‌ شد. ادامه‌ گزارش‌ را بخوانيد تا به‌ اين‌ موضوع‌ پى‌ ببريد.
همه‌ خبرنگار بودند!
متأ‌سفانه‌ در استقبال‌ از سرمربى‌ جديد تيم‌ملى‌ هيچ‌ برنامه‌ مديريتى‌ مشاهده‌ نمى‌شد. مسئولان‌ حراست‌ فرودگاه‌ به‌ کارت‌ خبرنگارى‌ يا نامه‌اى‌ که‌ از روزنامه‌ها فاکس‌ شده‌ بود کارى‌ نداشتند. آنها مى‌گفتند همه‌ خبرنگاران‌ مى‌توانند در سالن‌ مستقبلين! از کلمنته‌ مصاحبه‌ بگيرند و همين‌ موضوع‌ باعث‌ شده‌ بود افراد متفرقه‌ هم‌ در محل‌ ازدحام کنند .
تاج‌ مثل‌ کلمنته‌
همه‌ عکاسان‌ منتظر ورود «کلمنته» به‌ سالن‌ بودند تا او را فلاش‌ باران‌ کنند. تاج‌ که‌ به‌ همراه‌ شفق‌ و سردار مشايخى‌ وارد «گيت» شده‌ بود، ناگهان‌ به‌ سالن‌ آمد که‌ در اين‌ صحنه‌ عکاسان‌ او را فلاش‌باران‌ کردند و خبرنگاران‌ نيز تصور کردند «کلمنته» آمده‌ است، بنابراين‌ به‌ اتفاق‌ تاج‌ از پله‌برقى‌ پايين‌ رفتند. تاج‌ در اين‌ لحظه‌ خطاب‌ به‌ عکاسان‌ گفت: «من‌ کلمنته‌ نيستم‌ که‌ اين‌ همه‌ عکس‌ مى‌گيرید
سلامت‌ پرواز
وقتى‌ پرواز فرانکفورت‌ در تهران‌ به‌ زمين‌ نشست، تلفن‌ همراه‌ تاج‌ زنگ‌ خورد؛ «پرواز کلمنته‌ به‌ سلامت‌ به‌ زمين‌ نشست» تاج‌ اين‌ خبر را با صداى‌ بلند به‌ گوش‌ خبرنگاران‌ رساند. ( انگار کلی دخیل بسته بودن که لا اقل سالم برسه :D )
مأ‌مور حراست‌
يکى‌ از مأ‌موران‌ حراست‌ فرودگاه‌ مى‌گفت‌ «آقايان‌ بفرماييد اتاق‌ کنفرانس». شهابى‌ مسئول‌ روابط‌ عمومى‌ فدراسيون‌ هم‌ مى‌گفت: «اتاق‌ کنفرانسى‌ تدارک‌ ديده‌ نشده‌ است!» از همه‌ بدتر اينکه‌ مسير ورودى‌ کلمنته‌ براى‌ هيچ‌ کس‌ مشخص‌ نبود! اين‌ مأ‌مور حراست‌ با فردى‌ به‌ نام‌ دکتر ثفقى‌ تماس‌ گرفت‌ تا مسير ورودى‌ سرمربى‌ را بپرسد. او از ما پرسيد: به‌ نظر شما فرودگاه‌ مهرآباد بهتر بود يا فرودگاه‌ امام(ره).
عکاسان‌ زير پله‌ برقى‌
بسيارى‌ از عکاسان‌ در زير پله‌ برقى‌ منتظر ورود کلمنته‌ بودند. مهدى‌ زارع‌ عکاس‌ ما به‌ گونه‌اى‌ کمين‌ کرده‌ بود که‌ انگار مى‌خواهد ببر شکار کند!
هورا کلمنته‌ آمد
... و ناگهان‌ کلمنته‌ وارد سالن‌ شد، او با شال‌ و بدون‌ کراوات‌ آمد، عکس‌هايش‌ را که‌ ديده‌ بوديم‌ تصور مى‌شد او يک‌ مربى‌ قدبلند باشد. اما او کوتاه‌ قد بود کلمنته‌ به‌ محض‌ ورود با تعجب‌ فرودگاه‌ را برانداز مى‌کرد که‌ ناگهان‌ در بين‌ جمعيت‌ گم‌ شد. يکى‌ با صداى‌ بلند گفت: «براى‌ سلامتى‌ کلمنته‌ صلوات...» اما تعداد خيلى‌ کمى‌ صلوات‌ فرستادند واکثر حاضران‌ فقط‌ خنديدند!
رنگش‌ پريد
با اينکه‌ گفته‌ مى‌شد اتاق‌ مختصرى‌ براى‌ مصاحبه‌ کلمنته‌ تدارک‌ ديده‌ شده‌ است‌ اما همه‌ خبرنگاران‌ و عکاسان‌ کلمنته‌ را محاصره‌ کرده‌ بودند. بسيارى‌ خوشحال‌ بودند که‌ بالاخره‌ اين‌ مربى‌ اسپانيايى‌ آمد. عکاسان‌ هم‌ ول‌کن‌ نبودند. کلمنته‌ نمى‌توانست‌ تکان‌ بخورد، رنگش‌ پريده‌ بود و... «خواهش‌ مى‌کنم‌ بس‌ کنيد، جلو نرويد، برويم‌ اتاق‌ کنفرانس‌>>
رسيديم‌ به‌ اصل‌ حادثه‌
حالا نوبت‌ پايين‌ رفتن‌ از پله‌ برقى‌ بود. وقتى‌ جلوى‌ پله‌ برقى‌ رسيديم‌ يکى‌ از مسئولان‌ فرمان‌ توقف‌ داد: «صبر کنيد عکاسان‌ در پايين‌ مستقر شوند!» يک‌ مرتبه‌ همه‌ از پله‌ پايين‌ آمدند که‌ ناگهان‌ حادثه‌ از راه‌ رسيد، حادثه‌اى‌ که‌ به‌ فکر هيچ‌کس‌ خطور نکرده‌ بود! پله‌ برقى‌ ناگهان‌ سرعتش‌ 10 برابر شد... يا ابوالفضل‌ (ع)(!!!).... کلمنته‌ نزديک‌ بود با کله‌ بخورد زمين! شفق‌ و تاج، بازوهاى‌ او را گرفتند و با دشوارى‌ مانع‌ از زمين‌ خوردن‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ شدند... سرعت‌ فرود پله‌برقى‌ زيادتر مى‌شد که‌ لشگر طرفدار کلمنته‌ در عرض‌ «ايکى‌ ثانيه» به‌ پايين‌ کمپرس‌ شدند! مثل‌ زلزله‌ بود. ناگهانى‌ و آنى‌ و... واقعاً‌ ترسناک‌ و وحشتناک‌ بود... صدرحمت‌ به‌ پله‌هاى‌ برقى‌ مترو... راستي! لشگر کلمنته‌ از مأ‌موران‌ و مسئولان‌ فرودگاه‌ گرفته‌ تا خبرنگاران‌ و نظافت‌چى‌ها و طرفداران‌ پشت‌ سر او از پله‌ برقى‌ به‌ پايين آمدند . ( کلمنته تازه کمرش رو عمل کرده اگه میافتاد همینی هم که به زور اومده بود مرده بود :D )
قلب‌ کلمنته‌
چشمتان‌ روز بد نبيند، اتاق‌ کنفرانس‌ انتهاى‌ سالن‌ بود و بالاخره‌ پيدا شد. براى‌ حضور در اتاق‌ کنفرانس‌ هم‌ بايد از 20، 30 پله‌ بالا مى‌رفتيم‌ که‌ خوشبختانه‌ اين‌ پله‌ها برقى‌ نبودند. هنگام‌ بالا رفتن‌ از پله‌ها تازه‌ قلب‌ کلمنته‌ جا آمد و با صداى‌ بلند، سخنانى‌ بر زبان‌ جارى‌ ساخت‌ که‌ به‌ نظر نگارنده‌ او گفت: «خدا را شکر که‌ اين‌ پله‌ها برقى‌ نبود
نور، صدا، صندلي...
اين‌ بار چشمتان‌ شب‌ بد نبيند! بالاخره‌ اتاق‌ کنفرانس‌ مشاهده‌ شد، از نور و صدا خبر نبود... «آقا لامپ‌ها را روشن‌ کن... آقا ميکروفن‌ کار نمى‌کند... آقا...». خوشبختانه‌ دو صندلى‌ براى‌ کلمنته‌ و مترجمش‌ درنظر گرفته‌ شده‌ بود، ناگهان‌ همه‌ دوباره‌ کلمنته‌ بيچاره‌ را محاصره‌ کردند، اين‌ محاصره‌ نيز مثل‌ محاصره‌هاى‌ سالن‌ فرودگاه‌ بود، با اين‌ تفاوت‌ که‌ کلمنته‌ روى‌ صندلى‌ کوچکى‌ نشسته‌ بود... کلمنته‌ رنگش‌ پريده‌تر شد... «اينجا کجاست؟!» خبرنگاران‌ و عکاسان‌ با کفش‌ بالاى‌ ميز رفته‌ بودند و کلمنته‌ هم‌ مات‌ و مبهوت‌ مانده‌ بود... «اينها ديگه‌ چه‌ جور خبرنگارانى‌ هستند؟؟؟؟
زمزمه‌ خبرنگاران‌
با استقبال‌ بى‌نظيرى‌ که‌ از اين‌ مربى‌ به‌ عمل‌ آمد، بسيارى‌ از خبرنگاران‌ مى‌گفتند «او همين‌ الان‌ برمى‌گردد، او نه‌ قرارداد امضا مى‌کند، نه‌ پول‌ مى‌خواهد و نه‌ فوتبال، اين‌ چه‌ بلايى‌ است‌ که‌ سر او آوردند ؟ ( خدا رو شکر هنوز انسان های با شعور موجود هستند در زمینه ی ورزش )
تجربه‌ عابدى‌
داود عابدي، گزارشگر مستعد شبکه‌ خبر به‌ داد همه‌ رسيد. او با اين‌ که‌ نور نامناسب‌ بود و ميکروفن‌ها معيوب، سکوت‌ را شکست‌ و با برخورد خوب‌ خود و با صدايى‌ رسا به‌ کلمنته‌ خوش‌آمد گفت‌ و از او بابت‌ اين‌ استقبال‌ ناجور عذرخواهى‌ کرد: «ما مدت‌ها بود که‌ به‌ دنبال‌ سرمربى‌ بوديم‌ که‌ شور و اشتياق‌ زياد باعث‌ شد، اين‌ مشکلات‌ پيش‌ بیاید ( بازم به بچه های شبکه ی خبر )
برخورد همکاران‌ خوب‌ ما
با اين‌ که‌ همه‌ همکار و دوست‌ ما در ساير رسانه‌ها هستند اما نوشتنى‌ها را بايد نوشت. يکي، دو تن‌ از همکاران‌ خوب‌ ما با اين‌ وضعيتى‌ که‌ گزارش‌ شد، در حين‌ مصاحبه‌ چند دقيقه‌اى‌ از کلمنته‌ مى‌خواستند ايستاده‌ مصاحبه‌ کند که‌ شفق‌ و تاج‌ گفتند: «او بسيار خسته‌ است» اما بدتر از همه‌ سئوال‌ همکار ما بود که‌ گزارشى‌ را از وضعيت‌ سرباز احمدى‌ و باشگاه‌ سپاهان‌ در برنامه‌ ورزش‌ و مردم‌ پخش‌ کرد. او در حالتى‌ بسيار عصبانى‌ و از يک‌ مترى‌ کلمنته‌ و رودرروى‌ او به‌ نوعى‌ از سرمربى‌ سئوال‌ کرد که‌ همه‌ خبرنگاران‌ و عکاسان‌ حاضر باز هم‌ خيس‌ عرق‌ شده‌ و هم‌ شوکه‌ شدند! در حالى‌ که‌ انتظار مى‌رفت‌ همکاران‌ ما به‌ کلمنته‌ باز هم‌ خوش‌آمد بگويند و از حوادث‌ پيش‌آمده‌ عذرخواهى‌ و اظهار شرمندگى‌ نمايند؛ همکار و رفيق‌ خوب‌ ما با لحنى‌ تند و زننده‌ از کلمنته‌ پرسيد «فوتبال‌ ايران‌ آقاى‌ آسياست. ما به‌ شما پول‌ زياد مى‌دهيم‌ و...» گل‌ بود به‌ سبزه‌ نيز آراسته شد ! ( بالاخره ، اگر هم 2 تا آدم با شعور یه جایی باشه ، اون 5 تا بی شعور کار رو بیاد خراب کنن دیگه ، این بالانس ِ شهر ماست ، 2 به 5 ِ نسبت )
همه، جا خوردند
پس‌ از اين‌ سئوال، مترجم‌ کلمنته‌ سکوت‌ کرد، او ناى‌ ترجمه‌کردن‌ نداشت. تمام‌ خستگى‌ در جانش‌ ماند. شفق‌ و تاج‌ مات‌ و مبهوت‌ سرشان‌ را تکان‌ مى‌دادند، ديگر خبرنگاران‌ مى‌گفتند: «آقا معلوم‌ نيست‌ کلمنته‌ با اين‌ وضع‌ با فدراسيون‌ قرارداد ببندد يا نه؟! الان‌ که‌ وقت‌ محاکمه‌ و دعوا نيست
صندلى‌ها در جشن‌ فجر
پس‌ از پايان‌ اين‌ مصاحبه‌ عذاب‌آور از يکى‌ از مأ‌موران‌ پرسيديم‌ چرا اتاق‌ کنفرانس‌ صندلى‌ نداشت، ايشان‌ جواب‌ داد: «چون‌ دهه‌ مبارک‌ فجر است، صندلى‌ها را براى‌ جشن‌ برده‌ بوديم» اما آيا نمى‌شد براى‌ ساعتى‌ چند صندلى‌ در اتاق‌ مستقر کرد؟! لازم‌ به‌ ذکر است‌ مدير ترمينال‌ هم‌ که‌ يک‌ آقاى‌ شيک‌پوش‌ و با کت‌وشلوار بود، به‌ خبرورزشى‌ گفت: «اگر برنامه‌ ريزى‌ مى‌کردند ما به‌ خوبى‌ از کلمنته‌ استقبال‌ مى‌کرديم‌ ! ( بالاخره باید مجلس وعظ ِ عده ای از دوستان صندلی های شیک داشته باشه ، کلمنته هم که اجنبیه و کافره و صندلی میخواد چیکار )
باز هم‌ فاجعه‌
براى‌ حضور کلمنته‌ در هتل، يک‌ دستگاه‌ «ون» با ظرفيت‌ 10 نفر تدارک‌ ديده‌ شده‌ بود، از بنز و ماکسيما و... که‌ بگذريم‌ از سمند و 206 هم‌ خبرى‌ نبود.
چه‌ مى‌شد اتومبيل‌ حامل‌ کلمنته‌ با دو، سه‌ ماشين‌ شيک‌ ديگر اسکورت‌ مى‌شد؟! بگذريم... فاجعه‌ آخر اين‌ که‌ وقتى‌ کلمنته‌ قصد سوارشدن‌ به‌ «ون» را داشت، ناگهان‌ چند عکاس‌ که‌ اينها نيز همکاران‌ ما در ساير رسانه‌ها هستند، جلوتر از کلمنته‌ سوار اتومبيل‌ شدند تا باز هم‌ از زاويه‌هاى‌ مختلف‌ از اين‌ سرمربى‌ طراز اول‌ جهان‌ عکس‌ بگيرند!
کلمنته‌ خودش‌ هم‌ تعجب‌ کرده‌ بود! ايران‌ واقعاً‌ چه‌ خبرنگاران‌ و عکاسان‌ خوش‌ذوق‌ و مستعدى‌ دارد ! ( ذوق رو توی پیله ش له کردن اینا )

دسته‌گل‌ شفق‌
متأ‌سفانه‌ براى‌ استقبال‌ از کلمنته‌ دسته‌گلى‌ تدارک‌ ديده‌ نشده‌ بود که‌ به‌ گردنش‌ بيندازيم‌ تا چند عکس‌ خوب‌ از وى‌ به‌ سراسر جهان‌ مخابره‌ شود. يک‌ دسته‌گل‌ تقريباً‌ متوسط‌ در دست‌ شفق‌ بود که‌ به‌ خاطر مدل‌ تزئين‌ آن‌ هرگز به‌ کلمنته‌ نرسي

--- حالا بچه ها از قصه بگذریم ... واقعا ایران با این همه سرمایه ی اقتصادی ، قبیح نیست نتونه یه استقبال آبرو مندانه از مربی که لا اقل کارنامه داره بکنه ؟ ایران باید از مربی ِ تیم ملیش با دسته گلی که از توی دکه ی گلفروشی فرودگاه خریداری شده استقبال بکنه ؟ من از خودمم خجالت کشیدم ---

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
جدا" سری های جدید اینطوری شده؟چطور زمین تا آسمون فرق داره؟شما هدستهای سری اول رو دیدی و مقایسه کردی؟

دیگه رفتم خریدم . عارضم خدمتتون که دی اس 970 دو مدل داره اینجور که من رفتم بازار. یک مدل داره حدود 50 که گویا همیناس که پارسا میگه و کیفیت کمی داره. یک مدل داره قیمتش 75 تومان هست که فکنم ازون سری قدیمها باشه. من دلو زدم به دریا و 73(2 تومان تخفیف :دی) پول دادم براش و کیفیتش رو باید بگم بی نظیره. فکنم اصلی باشه:happy: . خود یارو میگفت 50 تومانیه کیفیتش فرق میکنه و اگر میخای ازونا هم هست و کیفیتش پایین تره. ماهم اعتماد کردیم 75 پول دادیم و خداروشکر فعلا داره کار میکنه خوب. کیفیت صدا هم خیلی خیلی عالیه. باید کامل تست کنم بازم.:happy:
پ ن :
( راستی از نظر ظاهر خیلی خیلی شبیه هستن و تشخیصش خیلی خیلی سخته و یارو به شرط قید اصلی بودن در فاکتور بهم داد )
ds980 هم 95 تومان بود فکنم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دیگه رفتم خریدم . عارضم خدمتتون که دی اس 970 دو مدل داره اینجور که من رفتم بازار. یک مدل داره حدود 50 که گویا همیناس که پارسا میگه و کیفیت کمی داره. یک مدل داره قیمتش 75 تومان هست که فکنم ازون سری قدیمها باشه. من دلو زدم به دریا و 73(2 تومان تخفیف :دی) پول دادم براش و کیفیتش رو باید بگم بی نظیره. فکنم اصلی باشه:happy: . خود یارو میگفت 50 تومانیه کیفیتش فرق میکنه و اگر میخای ازونا هم هست و کیفیتش پایین تره. ماهم اعتماد کردیم 75 پول دادیم و خداروشکر فعلا داره کار میکنه خوب. کیفیت صدا هم خیلی خیلی عالیه. باید کامل تست کنم بازم.:happy:
پ ن :
( راستی از نظر ظاهر خیلی خیلی شبیه هستن و تشخیصش خیلی خیلی سخته و یارو به شرط قید اصلی بودن در فاکتور بهم داد )
سعید جان با نوکیا امتحانش کن ، 7-8 بار بهش زنگ بزن ، اگه همه ی شماره ها رو انداخت و تونستی آهنگ ها رو همیشه راحت عوض کنی بدون اصله

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
چشم. نوکیا برسه دستم تست میکنم. تا الان با اتم مشکلی نداشته. اگرم خدای ناکرده اصلی نباشه میتونم بگم قلابی ای هست از اصلش بهتر .کیفیت صداش حرف نداره.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چشم. نوکیا برسه دستم تست میکنم. تا الان با اتم مشکلی نداشته. اگرم خدای ناکرده اصلی نباشه میتونم بگم قلابی ای هست از اصلش بهتر .کیفیت صداش حرف نداره.
حتما" خوندی ولی واسه بقیه دوستان DS970 دوست :

لینک

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

من اول یکیشا گرفتم(البته حامد برام گرفت) دیدم قابش لق میزنه. مثل در باتری موبایل که یه مقداری خلاصی داره. بعد رفتم سراغ تست، دیدم یکی از اسپیکر ها صداش بیشتر از اون یکیه! فرستادم برای حامد و یکی دیگه گرفت و برام فرستاد. دومی مقدار لقّیش کمتر بود، تست هم کردم صداها برابر بود ولی بعد از 2 روزی که باهاش کار کردم فهمیدم که اسپیکر چپ صداش کمتره. البته خیلی دقت میخواد. ولی کیفیتش خیلی عالیه. در مورد مقایسه هم بگم که من قدیمیا رو ندیدم و مال خودمو با ریویو شما مقایسه کردم;)

پ ن :

من از همین 50تومنیا خریدم. اون موقع فقط همین بود:( امیدوارم برای شما مشکل پیدا نکنه.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من ریویو مجتبی رو خوندم و پست که پارسا جان لینک دادن رو. همه چیز ردیفه. فقط یک مشکل دارم اونم کالر ایدی هست که اسم رو نشون نمیده. البته من هیچ برنامه مربوط به a2dp نصب نکردم و رام هم تازه ریلیز شده و ممکنه مشکل رام باشه یا ناسازگاری با اتم. فقط این مشکلش حل بشه حله. ضمنا صدای طرف هم تو مکالمه بلنده و یکمی خش داره که مجتبی خان باید بیاد ببینم چطوری اینها حل میشه

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

تائيد ميشه.
البته DS970هاي خوب هم الان توي بازار هست كه قيمتش 70تومنه.
من پيشنهاد ميكنم روي DS220 هم فكر كنيد.
تصور كنيد 80تومن يكي گرفتي اما فردا براي يكي از اسپيكراش مشكلي پيشومد. اون موقع ديگه همش مرخصه...
اما DS220 خودش جك 3.5 داره كه ميتوني خودت هدفون بهش وصل كني!
يه ريويو خوب از DS220
:blink::blink:قیمت دی اس 980 الان چند هست؟
90تومن. تا 110تومن...

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
راستی ds220 هم بود 70 تومان. اما خوشم نیومد و نگرفتم و ریسک کردم 70 پول این دی اس 970 رو دادم. فقط کالر ایدیش حل بشه عالیه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تائيد ميشه.
البته DS970هاي خوب هم الان توي بازار هست كه قيمتش 70تومنه.
من پيشنهاد ميكنم روي DS220 هم فكر كنيد.
تصور كنيد 80تومن يكي گرفتي اما فردا براي يكي از اسپيكراش مشكلي پيشومد. اون موقع ديگه همش مرخصه...
اما DS220 خودش جك 3.5 داره كه ميتوني خودت هدفون بهش وصل كني!
يه ريويو خوب از DS220
90تومن. تا 110تومن...

ای بابا... باز ما اومدیم یه چیزی بخریم اما و اگر ها شروع شد... به نظرت من 980 نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن : حامد جان معلومه کجایی؟؟؟ نیستی ها:happy: یه sms بهم بده. متاسفانه هم شماره شما و هم شماره فرشید رو از دست دادم رو گوشیم:(

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

علیرضا این دیگه شاهکار بود:lol:

دانیال جان،
اول اینکه بابت حذف اون ترد مشاوره ممنون.
دوم اینکه میخواستم یه اطلاعاتی در مورد UMPC بهم بدی،یا اگه سایتی سراغ داری بهم لینک بدی ممنون میشم.
راستی UMPC که cd drive داشته باشه،داریم؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
ای بابا... باز ما اومدیم یه چیزی بخریم اما و اگر ها شروع شد... به نظرت من 980 نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن : حامد جان معلومه کجایی؟؟؟ نیستی ها:happy: یه sms بهم بده. متاسفانه هم شماره شما و هم شماره فرشید رو از دست دادم رو گوشیم:(
سياوش، به DS220هم فكر كن.

پ.ن: اس ام اس هم فرستادم... :blush:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دانیال جان،
میخواستم یه اطلاعاتی در مورد UMPC بهم بدی،یا اگه سایتی سراغ داری بهم لینک بدی ممنون میشم.
راستی UMPC که cd drive داشته باشه،داریم؟
پارسا اساسي درمورد UMPC ها تحقيق كرده. از اونم كمك بخواه... ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي . خوبين خوشين در سلامتي كامل به سر ميبرين:D

چند وقتي كه نبودم مثل اينكه اينجا هم خبري نبوده.

راستي يه مشكل شديد پيدا كردم . بعد از 7 سال كادو تولد خريدن الان كم آوردم . اولين سال نامزدي و ... . اگه يه طوفان عقايد راه بندازيم بد نيست . شايد شما من رو از اين وضعيت رقت بار در بيارين:( .
اگر شما جاي من بودين كادو تولد تا سقف 60 تومن چي ميخريدين؟ با توجه به اينكه اولين سال نامزديه و كادو كفش تنيس هديه گرفتين:D كادوهايي هم كه دادين از كيف و مانتو و كفش بوده تا تب كامپيوتر (بنده خدا گرافيست بود اون زمان به نظرم به درد بخور اومد )

تنها چيزي كه به ذهنم رسيده ادكلنه و همه خانومها رو ميشناسيم كه در اين موارد خرافاتي ممكنه بشن(عطر و جدايي و ...) . البته به روسري مارك دار هم فكر كرده بودم اما بحث سليقه است و ... بعدش به نظرم ارزش پاييني خواهد داشت!!

هر كي منو از اين وضعيت نجات بده 1 در دنيا و 100 در آخرت ثواب كرده . اگه چيزي به نظرتون ميرسه به جز ادكلن بگين . اگر هم ادكلن خوش بويي در اين حد ميشناسين هم اينك نيازمند ياري دستهاي سبزتان هستيم:D

ستاد نيمه مجردان_ كاملا پشيمان:(

بالا