سلام به همگي . خوبين خوشين در سلامتي كامل به سر ميبرين
اگر شما جاي من بودين كادو تولد تا سقف 60 تومن چي ميخريدين؟ با توجه به اينكه اولين سال نامزديه و كادو كفش تنيس هديه گرفتينكادوهايي هم كه دادين از كيف و مانتو و كفش بوده تا تب كامپيوتر (بنده خدا گرافيست بود اون زمان به نظرم به درد بخور اومد )
تنها چيزي كه به ذهنم رسيده ادكلنه و همه خانومها رو ميشناسيم
هر كي منو از اين وضعيت نجات بده 1 در دنيا و 100 در آخرت ثواب كرده . اگه چيزي به نظرتون ميرسه به جز ادكلن بگين . اگر هم ادكلن خوش بويي در اين حد ميشناسين هم اينك نيازمند ياري دستهاي سبزتان هستيم
ستاد نيمه مجردان_ كاملا پ......ان![]()
آقا قدر این دوران رو بدون .
من نظر شخصیم رو میگم و امیدوارم که مفید باشه .
بنظر من ادکلن نخر چون برای یک همچین مناسبتی آنقدر کارآیی نداره . ( البته منظورم از پست بودن و یا قیمت اون نیست ، همانا که بعضی مواقع یک شاخه گل یا یک کلیبس سر 1000 تومنی کلی طرف مقابل رو خوشحال میکنه .)
سرتون رو درد نیارم : اگه با 50 - 60 تومن بتونید یک انگشتر طلا در حد 2 تا 3 گرم زیبا و ظریف پیدا کنید مطمئن باشید که هدیه ای جاودانه خواهد بود . تازه اگه بتونید به اتفاق برید و بگید توی این رنج میخوام براتون این چیز رو بگیرم که واقعاً معرکه میشه .
همونطور که من در زمان نامزدیم همین کار رو انجام دادم و الان که 2 سال از این موضوع گذشته هنوز یادآور خاطرات شیرین آن موقعه و خانمم میگن که اینو از حلقه ازدواجیمون که چند برابر قیمت داره بیشتر دوست دارم .
مطمئناً موفق خواهید شد .
ظمناً : لطفاً اگه میشه اون کلمه بعد از ستاد نیمه مجردان رو ادیت و یا پاک کنید . ( حیفه که شیرین ترین دوران زندگیتون رو اینطور توصیف کنید ).