• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همگي . خوبين خوشين در سلامتي كامل به سر ميبرين:D

اگر شما جاي من بودين كادو تولد تا سقف 60 تومن چي ميخريدين؟ با توجه به اينكه اولين سال نامزديه و كادو كفش تنيس هديه گرفتين:D كادوهايي هم كه دادين از كيف و مانتو و كفش بوده تا تب كامپيوتر (بنده خدا گرافيست بود اون زمان به نظرم به درد بخور اومد )

تنها چيزي كه به ذهنم رسيده ادكلنه و همه خانومها رو ميشناسيم

هر كي منو از اين وضعيت نجات بده 1 در دنيا و 100 در آخرت ثواب كرده . اگه چيزي به نظرتون ميرسه به جز ادكلن بگين . اگر هم ادكلن خوش بويي در اين حد ميشناسين هم اينك نيازمند ياري دستهاي سبزتان هستيم:D

ستاد نيمه مجردان_ كاملا پ......ان:(

آقا قدر این دوران رو بدون .

من نظر شخصیم رو میگم و امیدوارم که مفید باشه .

بنظر من ادکلن نخر چون برای یک همچین مناسبتی آنقدر کارآیی نداره . ( البته منظورم از پست بودن و یا قیمت اون نیست ، همانا که بعضی مواقع یک شاخه گل یا یک کلیبس سر 1000 تومنی کلی طرف مقابل رو خوشحال میکنه .)

سرتون رو درد نیارم : اگه با 50 - 60 تومن بتونید یک انگشتر طلا در حد 2 تا 3 گرم زیبا و ظریف پیدا کنید مطمئن باشید که هدیه ای جاودانه خواهد بود . تازه اگه بتونید به اتفاق برید و بگید توی این رنج میخوام براتون این چیز رو بگیرم که واقعاً معرکه میشه .

همونطور که من در زمان نامزدیم همین کار رو انجام دادم و الان که 2 سال از این موضوع گذشته هنوز یادآور خاطرات شیرین آن موقعه و خانمم میگن که اینو از حلقه ازدواجیمون که چند برابر قیمت داره بیشتر دوست دارم .

مطمئناً موفق خواهید شد .

ظمناً : لطفاً اگه میشه اون کلمه بعد از ستاد نیمه مجردان رو ادیت و یا پاک کنید . ( حیفه که شیرین ترین دوران زندگیتون رو اینطور توصیف کنید ).

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
علیرضا این دیگه شاهکار بود:lol:

دانیال جان،
میخواستم یه اطلاعاتی در مورد UMPC بهم بدی،یا اگه سایتی سراغ داری بهم لینک بدی ممنون میشم.
راستی UMPC که cd drive داشته باشه،داریم؟

سلام دوست عزیز - و عذر خواهی از آقا دانیال که من به سئوال ایشون جواب دادم .

از اونجایی که من هم یک مدتی تو نخ این یو ام پی سی ها رفته بودم یک سرس اطلاعات بدست اوردم .

اطلاعات سخت افزاریشون رو با این لینکی که براتون قرار دادم میتونید ملاحظه کنید .

از نظر نرم افزار هم اکثر نرم افزار های پی سی رو ساپورت میکنه ( در بعضی موارد هم بیشتر از پیسی - مثلاً- در قسمت GSM و تاچ ) .

در مورد DVD و یا CD درایو باید به عرضتون برسونم که من شخصاً مدل اینترنال ندیدم اگر هم قرار باشه روی UMPC درایو لیزری بگذارند که میشه تبلت پی سی . اما مدل های اکسترنال رو میتونید از ایــــنــــجـــــا ببینید . ( چقدر زیباست )

لیست مدل ها و قیمت های Mobile PC (UMPC) OQO رو میتونید از این لینک ملاحضه کنید . ( البته مدل oqo رو که من خیلی خوشم اومده رو گذاشتم )

مدل های دیگه :

HTC Shift

تا حالا حرفهای ضد و نقیض دار شنیدید ؟

حالا این عکس رو ببینید -
KohjinshaSR8.jpg

این هم مدل درایو لیزری دارش - Kohjinsha SR8

و این هم چند تا عکسه دیگه :

rover.jpg

archos605.jpg

vilivu5.jpg

digifriends.jpg

و در نهایت سایتی که میتونید کلی اطلاعات در مورد یو ام پی سی ها درش بیابید .

.........................................umpcportal.....................................

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا قدر این دوران رو بدون .

من نظر شخصیم رو میگم و امیدوارم که مفید باشه .

بنظر من ادکلن نخر چون برای یک همچین مناسبتی آنقدر کارآیی نداره . ( البته منظورم از پست بودن و یا قیمت اون نیست ، همانا که بعضی مواقع یک شاخه گل یا یک کلیبس سر 1000 تومنی کلی طرف مقابل رو خوشحال میکنه .)

سرتون رو درد نیارم : اگه با 50 - 60 تومن بتونید یک انگشتر طلا در حد 2 تا 3 گرم زیبا و ظریف پیدا کنید مطمئن باشید که هدیه ای جاودانه خواهد بود . تازه اگه بتونید به اتفاق برید و بگید توی این رنج میخوام براتون این چیز رو بگیرم که واقعاً معرکه میشه .

همونطور که من در زمان نامزدیم همین کار رو انجام دادم و الان که 2 سال از این موضوع گذشته هنوز یادآور خاطرات شیرین آن موقعه و خانمم میگن که اینو از حلقه ازدواجیمون که چند برابر قیمت داره بیشتر دوست دارم .

مطمئناً موفق خواهید شد .

ظمناً : لطفاً اگه میشه اون کلمه بعد از ستاد نیمه مجردان رو ادیت و یا پاک کنید . ( حیفه که بشیرین ترین دوران زندگیتون رو اینطور توصیف کنید ).

از نظرتون ممنون قربان . انگشتر خيلي خوبه . اما فكر ميكنم به اتفاق خريدن يه خورده ارزش رو بياره پايين (و احتمالا خيلي هزينه رو:D . من بيچاره دارم هزارتومن هزارتومن واسه زندگي صرفه جويي ميكنم;) ...) ببينم شايد خودم تونستم يه چيز مناسب پيدا كنم. شما هم دعا كنيد.

در مورد امضا هم زياد جدي نگيرين . قصد مزاح داشتم و بس . اما اگه واقعا به نظرتون شوخي با اين موارد هم جائز نيست پاكش مي كنم.

بقيه نظري ندارن؟ برم واسه همين انگشتر؟ بابا طوفان عقايد گفتن !!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

چند وقتي كه نبودم مثل اينكه اينجا هم خبري نبوده.

راستي يه مشكل شديد پيدا كردم . بعد از 7 سال كادو تولد خريدن الان كم آوردم . اولين سال نامزدي و ... . اگه يه طوفان عقايد راه بندازيم بد نيست . شايد شما من رو از اين وضعيت رقت بار در بيارين:( .
اگر شما جاي من بودين كادو تولد تا سقف 60 تومن چي ميخريدين؟ با توجه به اينكه اولين سال نامزديه و كادو كفش تنيس هديه گرفتين:D كادوهايي هم كه دادين از كيف و مانتو و كفش بوده تا تب كامپيوتر (بنده خدا گرافيست بود اون زمان به نظرم به درد بخور اومد )

تنها چيزي كه به ذهنم رسيده ادكلنه و همه خانومها رو ميشناسيم كه در اين موارد خرافاتي ممكنه بشن(عطر و جدايي و ...) . البته به روسري مارك دار هم فكر كرده بودم اما بحث سليقه است و ... بعدش به نظرم ارزش پاييني خواهد داشت!!

هر كي منو از اين وضعيت نجات بده 1 در دنيا و 100 در آخرت ثواب كرده . اگه چيزي به نظرتون ميرسه به جز ادكلن بگين . اگر هم ادكلن خوش بويي در اين حد ميشناسين هم اينك نيازمند ياري دستهاي سبزتان هستيم:D

ستاد نيمه مجردان_ كاملا پشيمان:(

به به عماد جان زود تر میکفتی با هم خرید میرفتیم:)

من 1 هفته پیش این امر خطیر رو انجام دادم و رفتم یه ادکلن خریدم:blush:شما هم حتما این اقدام رو بکن

با اجازت من 2 تا هم بهت معرفی میکنم که اول از همه اون 2 تا رو بو کن شاید گرفتی:)

اول Dolce&Gabbana Light Blue بعد این VERSACE Bright Crystal

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به به عماد جان زود تر میکفتی با هم خرید میرفتیم:)

من 1 هفته پیش این امر خطیر رو انجام دادم و رفتم یه ادکلن خریدم:blush:شما هم حتما این اقدام رو بکن

با اجازت من 2 تا هم بهت معرفی میکنم که اول از همه اون 2 تا رو بو کن شاید گرفتی:)

اول Dolce&Gabbana Light Blue بعد این VERSACE Bright Crystal

از نظرت ممنون حسين جان. خودمم تو فكر عطر بودم حالا اين بادي جان انگشترو انداخته به جونم:D . موندم. يكي از همكارا هم گفت ساعت:(

در مورد عطر اولي رو كاملا موافقم فقط مشكلش اينه كه 4 ساله داره :( هر وقت كه بوش رو ميشنوم دور و ورم رو خوب نگاه ميكنم دنبال نامزد گرامي ميگردم(يه جورايي كپي رايتش شده)

برم تو كار دومي شايد جواب داد. خودم از عطر هاي راف لارن خوشم مياد كه تو ايران يا گير نمياد يا قيمت ها پرته. اگه عطر ديگه اي مد نظرت بود هم ممنون ميشم اطلاع بدي:(

آقا يه سئوال !! شما آذري هستي خانومت هم بهمني؟!! اگه آره كه بسيار اتفاق نادري افتاده:lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از نظرت ممنون حسين جان. خودمم تو فكر عطر بودم حالا اين بادي جان انگشترو انداخته به جونم:D . موندم. يكي از همكارا هم گفت ساعت:(

در مورد عطر اولي رو كاملا موافقم فقط مشكلش اينه كه 4 ساله داره :( هر وقت كه بوش رو ميشنوم دور و ورم رو خوب نگاه ميكنم دنبال نامزد گرامي ميگردم(يه جورايي كپي رايتش شده)

برم تو كار دومي شايد جواب داد. خودم از عطر هاي راف لارن خوشم مياد كه تو ايران يا گير نمياد يا قيمت ها پرته. اگه عطر ديگه اي مد نظرت بود هم ممنون ميشم اطلاع بدي:(

آقا يه سئوال !! شما آذري هستي خانومت هم بهمني؟!! اگه آره كه بسيار اتفاق نادري افتاده:lol:

راستش ادکلن صلیقه ای هست من از بین اون همه فقط این 2 تا رو پسندیدم(تو پایتخت طبقه همکف (در پشتی) )

البته به شنل فایو و کو کو شنل هم میتونی فکر کنی ولی یه نمه سن بالا میزنن:blush: تا یادم نرفته این اکو بولکاری رو برو یه بویی کن شاید پسند کنی:)

در باره آذری بودن من که بله آذری هستم اونم از نوع 20 آذر:happy: اما درباره بهمنی بودن نه ،خانمم آبانی هست اونم از نوع خیلی خفن آبان:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

از اونجایی که من هم یک مدتی تو نخ این یو ام پی سی ها رفته بودم یک سرس اطلاعات بدست اوردم .

ممنون خیلی مفید بود،میرم تو کارش:cool:

پارسا اساسي درمورد UMPC ها تحقيق كرده. از اونم كمك بخواه... ;)

ممنون،حتماٌاز کمک پارسا جان هم استفاده میکنم.

من دنبال دیوایسی هستم با ابعاد shift،داشتن phone و cd drive!!در واقع یه شیفتی میخوام که مثلاٌ drive هم میداشت:(،از نظر قدرت هم همین سی پی یو های 1.5 که اکثرشون دارن واسه کار من کفایت میکنه، به نظرتون جز UMPC،گزینه ی دیگه ای دارم؟؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
،خانمم آبانی هست اونم از نوع خیلی خفن آبان:)

ای بابا حسین جان شما هم ؟

این خانوم های آبانی چقدر تیز هستند و چه خصوصیات متفاوتو جالبی که با دیگر دخترها ندارند . { میل به انجام کارهایی که آقایون انجام میدن ( اسمایلی چشم قلمبه )} و 1000 تا خصوصیات خوبه دیگه که اونا رو از بقیه متمایز میکنه - ماشالله توی نت هم که کلی نوشته در اینباره یافت میشه .

ما که در این باره دهنمون مورد عنایت قرار گرفته ( اسمیالی خنده ی بلند )

یک ذره هم شوخی کردیم ... اما در نهایت برای همتون آرزوی موفقیت و سربلندی رو در کنار خانوادتون دارم .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ای بابا... باز ما اومدیم یه چیزی بخریم اما و اگر ها شروع شد... به نظرت من 980 نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن : حامد جان معلومه کجایی؟؟؟ نیستی ها:happy: یه sms بهم بده. متاسفانه هم شماره شما و هم شماره فرشید رو از دست دادم رو گوشیم:(

DS980 خیلی از DS220 سره. توی سایت SonyEricsson هم ساپورت روی PPC ها رو تضمین کرده.
عصر بهت میزنگم.:)

تائيد ميشه.
البته DS970هاي خوب هم الان توي بازار هست كه قيمتش 70تومنه.
من پيشنهاد ميكنم روي DS220 هم فكر كنيد.
تصور كنيد 80تومن يكي گرفتي اما فردا براي يكي از اسپيكراش مشكلي پيشومد. اون موقع ديگه همش مرخصه...
اما DS220 خودش جك 3.5 داره كه ميتوني خودت هدفون بهش وصل كني!
يه ريويو خوب از DS220
90تومن. تا 110تومن...

نکنه اون 70تونمنیه اون موقع هم بود ولی نگفتی؟!!

این لینک رو هم از دست ندید

||||||||||||||||||||||||||||||||

خیلی الکی گرون میده! یه Microcontroller گذاشته به قیمت 1800تومان + 8تا LED و یه برنامه 15 خطّی. چطوری حساب کرده که شده 25000تومان؟ برنامش هم خیلی ساده و فقط با delay هست:happy:

از نظر نرم افزار هم اکثر نرم افزار های پی سی رو ساپورت میکنه ( در بعضی موارد هم بیشتر از پیسی - مثلاً- در قسمت GSM و تاچ ) .
در مورد DVD و یا CD درایو باید به عرضتون برسونم که من شخصاً مدل اینترنال ندیدم اگر هم قرار باشه روی UMPC درایو لیزری بگذارند که میشه تبلت پی سی . اما مدل های اکسترنال رو میتونید از ایــــنــــجـــــا ببینید . ( چقدر زیباست )
لیست مدل ها و قیمت های Mobile PC (UMPC) OQO رو میتونید از این لینک ملاحضه کنید . ( البته مدل oqo رو که من خیلی خوشم اومده رو گذاشتم )

کارت گرافیک اینا تا چه حدّی قدرت دارند؟ مثلا میشه باهاش FIFA08 بازی کرد؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
خوب مشکل کالر ایدی من موقع گوش کردن اهنگ بود که قاط میزد و در حالت عادی حله و مشکلی نداره. خش خش کم تو مکالمه هم خروجی صدا رو کم کردم ردیف شد اونم. هیچ مشکلی نمیمونه بجز مواقعی که اهنگ گوش میدم یکم اذیت میکنه وقتی زنگ میزنه شماره نمیندازه که اونم باید با برنامه های مختلف و اپشنای مختلف کار کنم ببینم چی میشه. راستی پلاگینی چیزی نیست برا مدیریت بهتر و اپتیمایز کردن هندزفری؟(بجز بلوموزیک )

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام یه همه
من بدبخت هر موقع کار دارم با این اینترنت یه چیزیش میشه
که این دفه همه نوبت قطعی فیبر نوری دریای مدیترانه بود :wacko: بی خیل

میینم که همه بچه ها بحث های مشاوره برای خرید لوازم جانبی رو به اینجا منتقل کردن !

جالبش اینجا بود که من داشتم فکر میکردم برم ds970 یا ds 980 بگیرم که امروز دیدم ds 220 رو دیدم که معرفی کردین خیلی خوشم اومد مخصوصا به خاطر jack 3.5 که داره :lol:
که مشکل منو کاملا حل میکنه چون مصارف کارکیت و امثالهم هم دارم

قیمت دقیقش الان چنده ؟ یه شماره از بخش موبایل دیدم که زنگ زدم و فقط 200 رو داشت و میگفت 70 تومن
220 هیچ مشکلی نداره کی داره الان؟
فرق این دوتا چیه به غیر از ظاهر و مدل هندزفری ؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ راستی هیچ مشکلی که با ppc نداره که ؟

در ضمن سورس خوب دارین آدرس و قیمت بدین

دمه همه گرم :blush:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من دنبال دیوایسی هستم با ابعاد shift،داشتن phone و cd drive!!در واقع یه شیفتی میخوام که مثلاٌ drive هم میداشت:(،از نظر قدرت هم همین سی پی یو های 1.5 که اکثرشون دارن واسه کار من کفایت میکنه، به نظرتون جز UMPC،گزینه ی دیگه ای دارم؟؟

یه کم مصرف بوتان بگیر، خیالتو راحت کن.

دور از شوخی، نظر من اینه که یه لپتاپ 12 یا 13 اینچ بگیرین که GSM هم باشه. درایو هم داره و خلاصه اذیت نمیکنه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از نظرتون ممنون قربان . انگشتر خيلي خوبه . اما فكر ميكنم به اتفاق خريدن يه خورده ارزش رو بياره پايين (و احتمالا خيلي هزينه رو:D . من بيچاره دارم هزارتومن هزارتومن واسه زندگي صرفه جويي ميكنم;) ...) ببينم شايد خودم تونستم يه چيز مناسب پيدا كنم. شما هم دعا كنيد.

در مورد امضا هم زياد جدي نگيرين . قصد مزاح داشتم و بس . اما اگه واقعا به نظرتون شوخي با اين موارد هم جائز نيست پاكش مي كنم.

بقيه نظري ندارن؟ برم واسه همين انگشتر؟ بابا طوفان عقايد گفتن !!

آقا مبارک باشه. به خوشی و شادی... می خواستم پیشنهاد بدم که یک پلاک طلای ( فروهر ) یا یک گوشواره ریز از این ها که بهشون خال گوش میگن بگیری. البته هر 2 مورد رو میتونی زیر 60 بگیری... این هم از سلیقه ما!

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
جا داره یک تشکر ویجه کنم از اقا مجتبی که کمک کرد و تمامی مشکلات هندزفری برطرف شد

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
راستش ادکلن صلیقه ای هست من از بین اون همه فقط این 2 تا رو پسندیدم(تو پایتخت طبقه همکف (در پشتی) )

البته به شنل فایو و کو کو شنل هم میتونی فکر کنی ولی یه نمه سن بالا میزنن:blush: تا یادم نرفته این اکو بولکاری رو برو یه بویی کن شاید پسند کنی:)

در باره آذری بودن من که بله آذری هستم اونم از نوع 20 آذر:happy: اما درباره بهمنی بودن نه ،خانمم آبانی هست اونم از نوع خیلی خفن آبان:)

خوب جالبی اندکی متفاوت شد. بنده 19 آذرم:lol:

شنل رو موافقم:D اینجا همه به فکر طلا جواهرن . ما هم به فکرش فرو می رویم:happy: فقط موندم مادر محترمه رو با خودم راهی خرید کنم و یا ریسک همراهی با نامزد گرام را بپذیرم (هرچند شیرینیش ممکنه طلخ شه;))

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مبارک باشه. به خوشی و شادی... می خواستم پیشنهاد بدم که یک پلاک طلای ( فروهر ) یا یک گوشواره ریز از این ها که بهشون خال گوش میگن بگیری. البته هر 2 مورد رو میتونی زیر 60 بگیری... این هم از سلیقه ما!

به این چیزایی که گفتی هم یه نگاهی میندازم سیاوش جان . نظر جالبی بود. خوب داره انتخاب ها زیاد میشه. مثل اینکه بادی از عقاید به راه افتاد:happy:

فوتش که از بادی بیلدر جان شروع شد (دستت درد نکنه قربان ایده خوبی بود) . بعدش هم حسین جان و حالا شما . ایشالا تا ولنتاین اینجا در خدمتم:lol:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

چند وقتي كه نبودم مثل اينكه اينجا هم خبري نبوده.

راستي يه مشكل شديد پيدا كردم . بعد از 7 سال كادو تولد خريدن الان كم آوردم . اولين سال نامزدي و ... . اگه يه طوفان عقايد راه بندازيم بد نيست . شايد شما من رو از اين وضعيت رقت بار در بيارين:( .

تنها چيزي كه به ذهنم رسيده ادكلنه و همه خانومها رو ميشناسيم كه در اين موارد خرافاتي ممكنه بشن(عطر و جدايي و ...) . البته به روسري مارك دار هم فكر كرده بودم اما بحث سليقه است و ... بعدش به نظرم ارزش پاييني خواهد داشت!!

ستاد نيمه مجردان_ كاملا پشيمان:(

یه پیشنهادم من بدم،
تا حالا این مغازه هایی که بدلیجات مارک دار میفروشن که دیدید،یه سر بزنید حتماٌ.البته شاید این اسم بدل بودن یه خورده حس بدی ایجاد کنه،ولی قابل اطمینانن.از نظر تنوع و زیبایی هم از جواهرات سرن.
بازم میگم،حتما ٌیه سری بزنید،ضرر نداره.فکر کنم تهران تو پاساژ تندیس و میلاد نور شعبه دارن.
مارک های zable,Esprit,Zoppini,piercardien چیزایی تکی دارن.
قیمتاشون هم از 30،40 شروع میشه تا.... و خوبیش اینه که گارانتی دارن!!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه کم مصرف بوتان بگیر، خیالتو راحت کن.

دور از شوخی، نظر من اینه که یه لپتاپ 12 یا 13 اینچ بگیرین که GSM هم باشه. درایو هم داره و خلاصه اذیت نمیکنه.

من زیاد تو لپتاپ وارد نیستم،شما لپتاپی با این مشخصات سراغ دارید؟؟من چند تا dell دیدم که سیم کارت میخورد ولی امکان phone نداشت!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من زیاد تو لپتاپ وارد نیستم،شما لپتاپی با این مشخصات سراغ دارید؟؟من چند تا dell دیدم که سیم کارت میخورد ولی امکان phone نداشت!!
هیچ کدوم فون نیستن ، دیتا ترنسفر دارن همین ... مثلا از ایرانسلش میتونی لذت ببری

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه پیشنهادم من بدم،
تا حالا این مغازه هایی که بدلیجات مارک دار میفروشن که دیدید،یه سر بزنید حتماٌ.البته شاید این اسم بدل بودن یه خورده حس بدی ایجاد کنه،ولی قابل اطمینانن.از نظر تنوع و زیبایی هم از جواهرات سرن.
بازم میگم،حتما ٌیه سری بزنید،ضرر نداره.فکر کنم تهران تو پاساژ تندیس و میلاد نور شعبه دارن.
مارک های zable,Esprit,Zoppini,piercardien چیزایی تکی دارن.
قیمتاشون هم از 30،40 شروع میشه تا.... و خوبیش اینه که گارانتی دارن!!

امروز عصر ميرم توكارش:D ديشب رفتم سراغ انگشتر . حقيقتش با اين قيمتاي جديد زير صد و خورده اي نميشه چيزي كه بشه بهش انگشتر گفت پيدا كرد. گوشواره هم خيلي ديگه ريز ميشه. حالا موندم يكيشون رو شايد بخرم. اين بدليجات مارك دار رو هم نگاهي انداختم خوب بود . البته ارزش مادي بعد از خريد نداره اما زيبايي به حد كافي داره . نظر شما در مورد ساعت چيه؟:eek:

بالا