بچه ها کسی از مهرداد خبری نداره؟؟پیداش نیست!!:hmm:
دیدی سلام من هم بهش برسون شمارش رو داشتم ولی ویندوز موبایل 6 ریختم پاک شده
یه کم مصرف بوتان بگیر، خیالتو راحت کن.
دور از شوخی، نظر من اینه که یه لپتاپ 12 یا 13 اینچ بگیرین که GSM هم باشه. درایو هم داره و خلاصه اذیت نمیکنه.
یعنی نمایندگان مجلس که این حرفو زدن اجنبین؟!اینها همه از طرف اجنبی هست
میخوان رای مقابل رو بالا پائین کنند
علیرضا این دیگه شاهکار بود:lol:
علیرضا جان دستت طلا بابا
وقتی که به ایران عازم شدی ساعت نشستن پروازتو اعلام کن با بچه ها بیایم طیارتونو بترکونیم! (منظورم با بازوکا یا کروز نبودها، با یه جمعیت مشتاق بیام بتروکنیم:lol![]()
راست میگیا ....
من هم یکی دو روزه تو همین فکرم
کسی شمارشو داره زنگ بزنه ببینه کجاست این آقا مهرداد ما ؟!
پارسا جان،شنیدم شما یه تحقیق کامل کردی در مورد UMPC ها،فکر میکنی من با این چیزایی که گفتم چه گزینه ای دارم؟؟البته این کارتی که دوستمون گفت(اسمشونو نمیدونم!!) جای تامل داره.من خودم از shift خصوصاٌ بخاطر سایز خوبش،خوشم اومده.
راستی تولد منم امروز بود!
تولدم مبارک![]()
تولدم مبارک![]()
پارسا جان این oqo که معرفی کردی کجاها گیر میاد و قیمتش چطوره؟
حامد عزیز ... من دنبال یو ام پی سی ها رفتم و آخرش به یک چیز رسیدم : فقط و فقط OQO ! چون این دستگاه کاملا" توی جیب پالتو یا حتی شلوار های بگی مانند جا میشه . 5 اینچ دیسپلی ِ دیجیتایزر دار داره و بهترین سی پی یو توی کل یو ام پی سی ها یعنی 1.6 و همینطور امکانات هر چی بخوای . www.oqo.com یه سری بزن مجبور میشی بهش فکر کنی ، وقتی بفهمی اونی که میتونی سیم کارت ایرانسل بذاری توش و هر جا خواستی بری نت فقط 450 گرم وزنشه !!!! ( من با ویزارد ِ خدا بیامرزم سر همه ی عمومی هام میل چیک میکردم با ایرانسل )
شمارشو دارم اگه میخوای
منم یه سری کارهای "تلفنی" باهاش دارم که باید زحمتشو بکشه برام
تولدم مبارک![]()
ممنون پارسا جان،یه سوال:من یه جا خوندم که shift امکان voice call نداره!!این OQO هم اینجوریه؟
با اجازه از آقا پارسا باید بگم که نه نداره!
حامد جان اصلا تو umpc ها دنبال وویس کال نگرد. چون منم گشتم نبود پس نگرد نیست! به قول دکتر خیلی ضایع هستش که آدم وسیله ای به این بزرگی رو در گوشش بگیره.
ممنون از توضیح ... دقیقا" همینطوره اما oqo فقط توی آمریکا مثکه میشه ...ممنون پارسا جان،یه سوال:من یه جا خوندم که shift امکان voice call نداره!!این OQO هم اینجوریه؟
با اجازه از آقا پارسا باید بگم که نه نداره!
حامد جان اصلا تو umpc ها دنبال وویس کال نگرد. چون منم گشتم نبود پس نگرد نیست! به قول دکتر خیلی ضایع هستش که آدم وسیله ای به این بزرگی رو در گوشش بگیره.
تولدم مبارک![]()
راست میگیا ....
من هم یکی دو روزه تو همین فکرم
کسی شمارشو داره زنگ بزنه ببینه کجاست این آقا مهرداد ما ؟!
دیدی سلام من هم بهش برسون شمارش رو داشتم ولی ویندوز موبایل 6 ریختم پاک شده![]()
شمارشو دارم اگه میخوای
منم یه سری کارهای "تلفنی" باهاش دارم که باید زحمتشو بکشه برام
تولدم مبارک![]()
حالا تو پست بعدی میگم :blush::blink:راستی جریان چیه !؟
نه از علی لرد خبریه و نه از مهرداد !؟
نکنه تو دهه مبارکه زجر اتفاقی براشون افتاده!؟ (الان باز حسین میاد گیر میده ) :دی
:happy: آره بابا قبض 540 تومنی دارم قبض 200 تومنی دارم قبض 300 تومنی دارم اما بیخیالعلی جون،از طرف منم Happy birthday:lol:
من که نتونستم شماره مهرداد بگیرم،احتمالاٌ انقدر با این gf اش حرف زده تلفنش قطع شده![]()
سلام به همه...
مي بينم كه امتحان ها تموم شده و بچه شديدا اينجا رو شلوغ كردن... خوشحالم كه هنوز مي تونم بيام اينجا... :blush:
سلام مخصوص به همه بچه هاي گل![]()
شونصد در صد تایید می شه
سیمپسون هم که پرسید یو ام پی سی ها به درد فیفا می خورن ، باید بگویم اصلا بهش فکر هم نکنید
موفق باشید
تولدم مبارک![]()
حامد عزیز ... من دنبال یو ام پی سی ها رفتم و آخرش به یک چیز رسیدم : فقط و فقط OQO ! چون این دستگاه کاملا" توی جیب پالتو یا حتی شلوار های بگی مانند جا میشه . 5 اینچ دیسپلی ِ دیجیتایزر دار داره و بهترین سی پی یو توی کل یو ام پی سی ها یعنی 1.6 و همینطور امکانات هر چی بخوای . www.oqo.com یه سری بزن مجبور میشی بهش فکر کنی ، وقتی بفهمی اونی که میتونی سیم کارت ایرانسل بذاری توش و هر جا خواستی بری نت فقط 450 گرم وزنشه !!!! ( من با ویزارد ِ خدا بیامرزم سر همه ی عمومی هام میل چیک میکردم با ایرانسل )
این OQO فکر من را هم شدیداً مشغول خودش کرده. 450g خیلی کمه برا همچین چیزی خدا عمرشون بده.