• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه کم مصرف بوتان بگیر، خیالتو راحت کن.

دور از شوخی، نظر من اینه که یه لپتاپ 12 یا 13 اینچ بگیرین که GSM هم باشه. درایو هم داره و خلاصه اذیت نمیکنه.

شونصد در صد تایید می شه
سیمپسون هم که پرسید یو ام پی سی ها به درد فیفا می خورن ، باید بگویم اصلا بهش فکر هم نکنید
موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راستش 2 روزه اين برنامه رو گرفتم و خيلي ازش خوشم اومده!
يك برنامه GPS هست كه اكثر امكانات برنامه هاي معمولي داره، در كنار اون مي تونه از google earth و google map توو پس ضمينه استفاده كنه!
خيلي خوشم اومد اما سرعت كم ايرانسل ( كه 2-3 هفتست بعد از 3-4 ماه قطعي،به زور از هر 3 بار تلاش،يكبارش رو وصل ميشه )نمي زاره بتونم ازش استفاده كنم!
فقط توو بخش معرفيش موندم!
هم يك بخش داريم به اسم GPS ‌وبرنامه هاي مربوطه
هم يك بخش داريم براي معرفي برنامه هاي PPC
موندم توو كدوم يكي بنويسم!:(
اگه بشه هر كي مي دونه به اسم خودش توو بخش مربوطه بزاره :)

http://rapidshare.com/files/89330509/TrackyPro_3.1.rar

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینها همه از طرف اجنبی هست:p

میخوان رای مقابل رو بالا پائین کنند
یعنی نمایندگان مجلس که این حرفو زدن اجنبین؟!:rolleyes:

علیرضا این دیگه شاهکار بود:lol:

حالا بگو اگه تو این موقعیت می بودی چیکار میکردی؟!:cool:
این عکس هم جای تفکر داره!:D

علیرضا جان دستت طلا بابا
وقتی که به ایران عازم شدی ساعت نشستن پروازتو اعلام کن با بچه ها بیایم طیارتونو بترکونیم! (منظورم با بازوکا یا کروز نبودها، با یه جمعیت مشتاق بیام بتروکنیم:lol:)

اتفاقا تو این فکر هستم که یه ترم بیام اونجا بخونم!! بچه ها میگفتن چند نفرو میشناسن که از لندن اومدن یه ترم شریف میخونن.

راست میگیا ....
من هم یکی دو روزه تو همین فکرم

کسی شمارشو داره زنگ بزنه ببینه کجاست این آقا مهرداد ما ؟!

شمارشو دارم اگه میخوای
منم یه سری کارهای "تلفنی" باهاش دارم که باید زحمتشو بکشه برام:D

راستی تولد منم امروز بود!
تولدم مبارک:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان،شنیدم شما یه تحقیق کامل کردی در مورد UMPC ها،فکر میکنی من با این چیزایی که گفتم چه گزینه ای دارم؟؟البته این کارتی که دوستمون گفت(اسمشونو نمیدونم!!) جای تامل داره.من خودم از shift خصوصاٌ بخاطر سایز خوبش،خوشم اومده.

حامد عزیز ... من دنبال یو ام پی سی ها رفتم و آخرش به یک چیز رسیدم : فقط و فقط OQO ! چون این دستگاه کاملا" توی جیب پالتو یا حتی شلوار های بگی مانند جا میشه . 5 اینچ دیسپلی ِ دیجیتایزر دار داره و بهترین سی پی یو توی کل یو ام پی سی ها یعنی 1.6 و همینطور امکانات هر چی بخوای . www.oqo.com یه سری بزن مجبور میشی بهش فکر کنی ، وقتی بفهمی اونی که میتونی سیم کارت ایرانسل بذاری توش و هر جا خواستی بری نت فقط 450 گرم وزنشه !!!! ( من با ویزارد ِ خدا بیامرزم سر همه ی عمومی هام میل چیک میکردم با ایرانسل )

علیرضا جان واقعا" مبارکه ... ایشالله توی ناسا ببینیمت کلی بهت افتخار کنیم ...

خدایش فکرش رو میکنم میبینم خیلی هم دور نیست

موفق باشی پسر

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا علیرضا من هم تولدت رو تبریک میگم. ایشالا شما هم در سال جدید میلادیت همیشه شاد باشی و کامیاب:happy:
پارسا جان این oqo که معرفی کردی کجاها گیر میاد و قیمتش چطوره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
علیرضا تو لدت مبارک:)

انشاالله غم قربت رو درک نکنی هیچ وقت و بیایی اینجا با هم یه دود دور هم بگیریم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان این oqo که معرفی کردی کجاها گیر میاد و قیمتش چطوره؟

توی دبی و عربستان تنها یو ام پی سی ِ موجود ASUS R2H هست که زیاد بدرد نمیخوره ...

اما من دادم واسم سفارش دادن و حدود 2 هزار تا شد . از 1800 تاره تا 2200 . اما مدل قدیمی ترش که سی پی یو 1.5 ِ و سیم نمیخوره تا 1200 گیر میاد و مدل خیلی خیلی قدیمیش که اصلا\" به این ربط نداره 800

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
علیرضا تولدت مبارک باشه :)
+ اینکه میس سال بلاد کفار رو خدا نصیبت کنه!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی جریان چیه !؟
نه از علی لرد خبریه و نه از مهرداد !؟
نکنه تو دهه مبارکه زجر اتفاقی براشون افتاده!؟ (الان باز حسین میاد گیر میده ) :دی

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد عزیز ... من دنبال یو ام پی سی ها رفتم و آخرش به یک چیز رسیدم : فقط و فقط OQO ! چون این دستگاه کاملا" توی جیب پالتو یا حتی شلوار های بگی مانند جا میشه . 5 اینچ دیسپلی ِ دیجیتایزر دار داره و بهترین سی پی یو توی کل یو ام پی سی ها یعنی 1.6 و همینطور امکانات هر چی بخوای . www.oqo.com یه سری بزن مجبور میشی بهش فکر کنی ، وقتی بفهمی اونی که میتونی سیم کارت ایرانسل بذاری توش و هر جا خواستی بری نت فقط 450 گرم وزنشه !!!! ( من با ویزارد ِ خدا بیامرزم سر همه ی عمومی هام میل چیک میکردم با ایرانسل )

ممنون پارسا جان،یه سوال:من یه جا خوندم که shift امکان voice call نداره!!این OQO هم اینجوریه؟

شمارشو دارم اگه میخوای

علی جون،از طرف منم Happy birthday:lol:
من که نتونستم شماره مهرداد بگیرم،احتمالاٌ انقدر با این gf اش حرف زده تلفنش قطع شده;)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
علیرضا جان من هم تولدت را تبریک میگم. ایشالا 100 سالت بشه و همچنان در بلاد کفار باشی و لقب مدیر بازنشسته ناسا بالای آواتورت باشه :rolleyes:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون پارسا جان،یه سوال:من یه جا خوندم که shift امکان voice call نداره!!این OQO هم اینجوریه؟

با اجازه از آقا پارسا باید بگم که نه نداره!
حامد جان اصلا تو umpc ها دنبال وویس کال نگرد. چون منم گشتم نبود پس نگرد نیست! به قول دکتر خیلی ضایع هستش که آدم وسیله ای به این بزرگی رو در گوشش بگیره.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

با اجازه از آقا پارسا باید بگم که نه نداره!
حامد جان اصلا تو umpc ها دنبال وویس کال نگرد. چون منم گشتم نبود پس نگرد نیست! به قول دکتر خیلی ضایع هستش که آدم وسیله ای به این بزرگی رو در گوشش بگیره.
ممنون از توضیح ... دقیقا" همینطوره اما oqo فقط توی آمریکا مثکه میشه ...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها کسی از مهرداد خبری نداره؟؟پیداش نیست!!:hmm:

:rolleyes: من اینجام عزیز دلم :happy:

راست میگیا ....
من هم یکی دو روزه تو همین فکرم

کسی شمارشو داره زنگ بزنه ببینه کجاست این آقا مهرداد ما ؟!

قربون معرفتت :blush:

دیدی سلام من هم بهش برسون شمارش رو داشتم ولی ویندوز موبایل 6 ریختم پاک شده:(

3 تا شماره میدم حسین هر کی خواست زنگ بزنه اس ام اس بازی کنه یا علی :D
راستی آدم چیز بشه چیز نشه یعنی چی ؟ :دی
شمارشو دارم اگه میخوای

کار تلفنی ؟ :D یعنی تو از اونجا زنگ میزنی واسه من ؟؟؟ مگه منی !!! :D:lol:
راستی تولد مبارک گلم:D

راستی جریان چیه !؟
نه از علی لرد خبریه و نه از مهرداد !؟
نکنه تو دهه مبارکه زجر اتفاقی براشون افتاده!؟ (الان باز حسین میاد گیر میده ) :دی
حالا تو پست بعدی میگم :blush::blink:
علی جون،از طرف منم Happy birthday:lol:
من که نتونستم شماره مهرداد بگیرم،احتمالاٌ انقدر با این gf اش حرف زده تلفنش قطع شده;)
:happy: آره بابا قبض 540 تومنی دارم قبض 200 تومنی دارم قبض 300 تومنی دارم اما بیخیال :D کی میپردازه ؟ اگه خواستن بیان بگیرن خودشون :D:lol::lol::lol:
سلام به همه...
مي بينم كه امتحان ها تموم شده و بچه شديدا اينجا رو شلوغ كردن... خوشحالم كه هنوز مي تونم بيام اينجا... :blush:;)
سلام مخصوص به همه بچه هاي گل :p;)

خوبی شهرام جاننننننن ؟ دلم واست تنگ شده بود :( ایشالا که هر چی زود تر خوبِ خوبّ خوب بشی :)

راستی بچه ها من نتونستم پست های قبلی رو بخونم آخه سرعت پایین دیام آپ نمیزاره و اینکه هم باید برم :hmm:
:hmm:
:wacko:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شونصد در صد تایید می شه
سیمپسون هم که پرسید یو ام پی سی ها به درد فیفا می خورن ، باید بگویم اصلا بهش فکر هم نکنید
موفق باشید

:( اینا مگه کارت گرافیک ندارن؟ تا چه حد میشه از گرافیکشون انتظار داشت؟

شدیداً تبریک میگم.
انشاالله عمر نوح البته بدون قومش داشته باشی:p

این OQO فکر من را هم شدیداً مشغول خودش کرده. 450g خیلی کمه برا همچین چیزی:rolleyes: خدا عمرشون بده.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این OQO فکر من را هم شدیداً مشغول خودش کرده. 450g خیلی کمه برا همچین چیزی خدا عمرشون بده.

میگماااااااااا ! شاید اصلا" هیچی توش نیست که سبک شده هان ؟؟؟ :D ( اسمایلی اینا که میدونن خیلی بی نمک بازی در آوردن و همه دارن اینجوری
69.gif
نگاش میکنن )

بالا