• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقایون ، خانوما من میخوام یه سری خورده ریز تو ebay سفارش بدم به آدرس علیرضا جان و علیرضا هم زحمت ارسالش به ایران را بکشه. اگه کسی چیزی میخواد تا فردا خبر بده تا سفارش بدم براش. فقط یه جوری باشه که برا علیرضا هم دردسر ساز نباشه و بتونه ببره پست و بفرسته. آخه کانادا امکانات نیست که!:D
یک بار دیگه هم از علیرضا جان به طور رسمی تشکر میکنم.:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا کم کار شدی یا این لینکای دست چندمو واسه ما میذاری؟؟:)اونایی رو که خودت باهاش حال میکنی رو بذار:D

:(
اون موبایله تکراری بود یعنی؟!
اخه اگه از اون favorite ها بزارم بن میشم سریع:D
حالا ایندفعه یه چیزی میزارم اسمی!!!:این inteface جدید youtube رو ببینین:f34r: یاد اون صفحه های multitouch افتادم که طرف با همه انگشتاش رو صفحه کار میکرد هم زمان!!!

سلام !
تعجب نکنین که منو اینجا میبینید !
حامل پیغامی از طرف علی هستم(colored pencil) : بنده خدا به خراب شده ای تبعید شده که به قول خودش آب و علف هم نداره چه برسه به اینترنت
فقط به شما خیلی سلام رسوند و گفت ببخشین که نمیتونه بیاد و فعالیت کنه! همین

تمام :دی

رفته سربازی یا مثل فرهاد واسه تحصیل رفته؟!:D

سلام بچه ها.چطورید؟

من هم براتون یه ویدئو جذاب دارم.

Cool

خیلی اسمی بود:cool:

آقایون ، خانوما من میخوام یه سری خورده ریز تو ebay سفارش بدم به آدرس علیرضا جان و علیرضا هم زحمت ارسالش به ایران را بکشه. اگه کسی چیزی میخواد تا فردا خبر بده تا سفارش بدم براش. فقط یه جوری باشه که برا علیرضا هم دردسر ساز نباشه و بتونه ببره پست و بفرسته. آخه کانادا امکانات نیست که!:D
یک بار دیگه هم از علیرضا جان به طور رسمی تشکر میکنم.:)

میبینم که پس از مزاکرات طولانی بالاخره داره به سرانجام میرسه:D
چاکریم فرشید جان وظیفست. البته به نکته کمبود امکانات در اینجا توجه داشته باشین:D
یه نکته دیگه هم اینکه, اگه چیزی سفارش میدین, اول از همه بهتره که تو کانادا باشه که شامل tax نشه, اگه نشد تو امریکا باشه. ولی اگه تو اروپا باشه ممکنه یکم ازیت شین:D من وقتی p525 رو از المان سفارش دادم, علاوه بر شیپینگو همه اینا,مجبور شدم مبلغ ناقابل 120$ رو به پستچی محترم وقتی بسته رو اورد دم خونه بدم:hmm: که بعدا فهمیدم اگه قبل از فرستادن بهشون میگفتم رسیدو تو جعبه نزارن حداقل tax کمتر میشد (tax=14% قیمت جنسه)
به هرحال صمیمانه منتظر سفارشات شما عزیزان هستیم:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
وقتی Quake 3D روی فلیم اجرا نمیشه و روی آندروید دار ِ 300 مگا هرتزی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ...

قضیه ی آندروید خیلی داره جدی میشه :

لینک

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه
عجب روز خوبیه امروز !
اولا از کمند مصدومیت رهایی پیدا کردم (گچ پامو باز کردم)
دوما خداییش خیلی حال کردم که امروز اومدم pt صدتا پست unread داشتم و همه هم مشکل فیلرشون حل شده
و سوما امروز سرعت اینترنت منم دوباره به 110 رسیده :p
خداییش عجب روز خوبی ! (من و مامان وامرسان :lol:)

توی این چند روز هم که نبودین کلی گیم جدید و شاخ گذاشتم برای دانلود
برید حالشو ببرید

سلام...
چی حل شده؟ واسه من که هنوز شیلتره... یعنی واسه شما دیگه شیلتر نیست؟؟؟:blink:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام...
چی حل شده؟ واسه من که هنوز شیلتره... یعنی واسه شما دیگه شیلتر نیست؟؟؟:blink:

سیاوش جان من که تا حالا برام فیلتر نبوده خدا رو شکر (دمه شرکت صبا گرم :p)
خداییش 1 سالی هست که سرور فیلترشون رو آپ نکردن خیلی از سایت هایی که همه میگن فیلتره بره شرکت صبا بازه :lol::cool::cool::cool::cool::cool:
من چون دیدم همه گفتن مشکلشون حل شده گفتم از حال شما خبر نداشتم ببخشید :blush:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اون موبایله تکراری بود یعنی؟!
اخه اگه از اون favorite ها بزارم بن میشم سریع:D
حالا ایندفعه یه چیزی میزارم اسمی!!!:این inteface جدید youtube رو ببینین:f34r: یاد اون صفحه های multitouch افتادم که طرف با همه انگشتاش رو صفحه کار میکرد هم زمان!!!

من نمیدونم چرا در خونه ی ما اشتباهی نمیان هیچ وقت؟:D

سلام بچه ها.چطورید؟

من هم براتون یه ویدئو جذاب دارم.

Cool

ایول
چه میکنه با Photoshop!:cool:
خیلی حال کردم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا این که نمیشه... شما تهرونی ها همه امکانات رو واسه خودتون داشته باشید و ما شهرستانی ها در محرومیت باشیم! آب رو که ما واسه شرب باید با هزار زحمت بریم بخریم. گاز هم که باید برم سیلندر گاز بخرم(خودم هم شرکت گازی هستم!) برق هم که از بس نوسان داره با 100 تا محافظ باز هم وسایلمون میسوزه... حالا هم که شما دیگه پی تی واستون شیلتر نیست و واسه ما هست و باید با زور وی پی ان بیایم! آخه تا کی؟؟؟؟:wacko:
چرا اینقدر تبعیض؟؟؟؟ مگه ما توی یه مملکت زندگی نمی کنیم؟ چرا من بیچاره باید به 100 نفر رو بزنم واسم یوزر و پسوورد وی پی ان بفرستن (حالا فرشید میاد میگه آلترا سرف!) چون اینجا که کسی وی پی ان نمیفروشه و اونوقت شما تهرونی ها عین خیالتون نباشه؟؟؟ :hmm:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این که نمیشه... شما تهرونی ها همه امکانات رو واسه خودتون داشته باشید و ما شهرستانی ها در محرومیت باشیم! آب رو که ما واسه شرب باید با هزار زحمت بریم بخریم. گاز هم که باید برم سیلندر گاز بخرم(خودم هم شرکت گازی هستم!) برق هم که از بس نوسان داره با 100 تا محافظ باز هم وسایلمون میسوزه... حالا هم که شما دیگه پی تی واستون شیلتر نیست و واسه ما هست و باید با زور وی پی ان بیایم! آخه تا کی؟؟؟؟:wacko:
چرا اینقدر تبعیض؟؟؟؟ مگه ما توی یه مملکت زندگی نمی کنیم؟ چرا من بیچاره باید به 100 نفر رو بزنم واسم یوزر و پسوورد وی پی ان بفرستن (حالا فرشید میاد میگه آلترا سرف!) چون اینجا که کسی وی پی ان نمیفروشه و اونوقت شما تهرونی ها عین خیالتون نباشه؟؟؟ :hmm:

سیاوش جون،واسه منم بازم فیلتره:(
حالا سیاوش جون تو خودشو!! اینقدر ناراحت نکن،فکر کنم گازتونو واسه ما فرستادین واسه موقعی که برف اومده بود 2 متر:wacko:
راستی چرا ultra استفاده نمیکنی!!؟:D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این فیل تر بمدت 1 روز برداشته شد و مجدداً - گذاشته شد ؟
127fs2928878.gif

برای شما هم همینطوره ؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام بچه ها
امروز که دوتا خبر خوشحال کننده و یک خبر غافلگیر کننده بره من داشت
خبر اول برد پرسپولیس و صدر نشینی دوبارش :cool::p
IMAGE633400742895468750.jpg

خبر دوم باخت سپاهان ! :lol:
خبر سوم اینکه علی دایی سرمربی شد ! :blink:

11iz3on.jpg

متن خبر

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها

11iz3on.jpg

متن خبر

دیگه تیم ملی هم دیدنی شده از الان 7 تا از سایپا فیکس تیم ملی شدن

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام بچه ها

11iz3on.jpg

متن خبر

سلام به همه...
تبريك بابت دو خبر اول :D;) و تسليت بابت خبر سوم!:(

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
راستی کسی از داش مجتبی خبری نداره ؟

مجتبی جون دلم برات تنگ شده یه سری هم به ما بزن .......

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
میبینم که پس از مزاکرات طولانی بالاخره داره به سرانجام میرسه:D
چاکریم فرشید جان وظیفست. البته به نکته کمبود امکانات در اینجا توجه داشته باشین:D
یه نکته دیگه هم اینکه, اگه چیزی سفارش میدین, اول از همه بهتره که تو کانادا باشه که شامل tax نشه, اگه نشد تو امریکا باشه. ولی اگه تو اروپا باشه ممکنه یکم ازیت شین:D من وقتی p525 رو از المان سفارش دادم, علاوه بر شیپینگو همه اینا,مجبور شدم مبلغ ناقابل 120$ رو به پستچی محترم وقتی بسته رو اورد دم خونه بدم:hmm: که بعدا فهمیدم اگه قبل از فرستادن بهشون میگفتم رسیدو تو جعبه نزارن حداقل tax کمتر میشد (tax=14% قیمت جنسه)
به هرحال صمیمانه منتظر سفارشات شما عزیزان هستیم:D

آقا مهلت تموم شد؟ من جا گرفته بودم رفتم خریدای دیگمو بکنم :D . اگه هنوز وقت هست من خرید زیاد دارم . مخصوصا یه باطری دبل کپسیتی (3200 میلی آمپری اتم) بقیش زیاد واجب نیست. اگه وقت هست میتونم بگردم پیدا کنم. اگر هم نیست که باید تا تابستون منتظر داییم بمونم:(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینجوری زیادی Favorite میشه:hmm: یک روزه که PT از فیلتل در اومده هااااا..... البته مال ما هنوز فیلتله

یاد فیلم مورچه داره کجات داره افتادم :f34r:

خودت خواستی خب! من که بهت گفته بودم:D

من نمیدونم چرا در خونه ی ما اشتباهی نمیان هیچ وقت؟:D

ازین شانسا نداریم که:(

سیاوش جان متاسفانه این تبعیض نژادی فقط محدود به اونجا نمیشه!
اینجا هم تهرانی ها برتری دارن:hmm: بین ایرانیا هر وقت هر اتفاقی میفته میندازن گردن ما شهرستانیا:f34r:

اینارو داشته باشید:

1
2
3
4

5

حالا نون منو اجر میکنی؟!:D

حالا رقص دحترهای دبیرستانی رو ببینین :D

آقا مهلت تموم شد؟ من جا گرفته بودم رفتم خریدای دیگمو بکنم :D . اگه هنوز وقت هست من خرید زیاد دارم . مخصوصا یه باطری دبل کپسیتی (3200 میلی آمپری اتم) بقیش زیاد واجب نیست. اگه وقت هست میتونم بگردم پیدا کنم. اگر هم نیست که باید تا تابستون منتظر داییم بمونم:(

ببین زنبیل نزاشته بودی نوبتت پرید:D
والا من این وسط هیچکاره ام. فرشید جان قراره سفارش بده. فکر نمیکنم هنوز سفارشهارو داده باشه. ولی باید با اون صحبت کنی.
البته به هر حال اگرم فرشید سفارشهارو داده باشه, هر وقتی خواستین میتونین دوباره خودتون سفارش بدین.
بعد من واستون ازینجا ship میکنمش.

راستی کسی از داش مجتبی خبری نداره ؟

مجتبی جون دلم برات تنگ شده یه سری هم به ما بزن .......

فکر کنم مجتبی جان در تایین بودجه سال 87 دست داشته باشه:D

علی منظورت من بودم که گفتی حسین گفته up نکن؟؟؟؟
اره حسین جان, اینجا یه بحثی شده بود راجع به CE, که به دلیل حجم زیاد توصیه شدش که آپ نکنم.
البته الان که دوباره نگاه کردم دیدم دانیال مخالفت کرده با آپ کردنش:D:blush:
شرمنده.my bad:D
به هرحال هروقت خواستین بگین آپش میکنم.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

آقا وقت هست هنوز:D
ebay تو مرحله verify کردن verification code گیر داده و برای همین یه مقدار کار عقب افتاد.
شما هرچی میخواید بگید تا بسِفارشم.

بالا