• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دلم براتون تنگ شده بود!!!!
این چند مدت بدلیل مشغله و قعطی اینترنت همگی دست به دست هم داده بود تا نتونم به اینجا سر بزنم!!!

یک تشکر بزرک و همچنین شرکندگی هم بابت تبریکات از تمامی دوستان دارم واقعا عذر خواهی میکنم که اینقدر دیر تونستم جواب بدم! از علیرضا عزیز هم( colorpencil ) تشکر مخصوص دارم آقا شرمنده همه جواب تبریکات افتاد گردن شما!

بقیه دوستان در چه حال هستن دانیال عزیز اقا حسین مجتبی علیرضا سیمکش( دلم براش تنگ شده بود خیلی) اقا سیاوش فرشید مهدی جواد شهرام پارسااااااااا , HOS , vocain , sepahan و .............(برای همه هم پیشوند پسوند آقا و عزیز به دلیل خلاصه نویسی حذف شد!)

امیدوارم همگی هر روز موفق تر با اطلاع تر شاد تر سر حال تر باحال تر از روی های پیشین باشید!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دلم براتون تنگ شده بود!!!!
د!

آمدیدو از آمدنت خرسند شدیم .

انشاالله همیشه کامپیوترت پر از اینترنت و گوشی مملو از فری رم باشه .
63izs7n.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خدایا خودت یکی از پست های تکراری بالا رو پاک کن - ما که این فیل تر برای ادیت دستمونو بسته .

دوستان حتماً به این لینک یک سری بزنید و یک متن توپ رو توش بنویسید .

یکمی توضیحات :

چند وقتیه که یک پروژه فضایی به نام KEO آغاز شده است.( قابل توجه علیرضا ) . در این پروژه هر کسی می تونه به صورت کاملا رایگان و کاملا ناشناس . یا کاملاً شناس یک نامه بنویسد. این نامه ها در حافظه هایی نگهداری می شود و در سال 2010 به فضا فرستاده میشوند . شما می تونید با فرستادن این نامه به فرزندانتون در 50000 سال بعد حرفی بزنید. البته نامه ها به اندازه 6000 حرف و حدوداً در چهار صفحه می تونن باشند .

تقریباً 50000 سال پیش بشر همین کار رو برای ما البته به نحو دیگری مثلاً با کشیدن نقاشی بر روی دیوار انجام میداد . همان نقاشی های در ظاهر بی ارزش به ما در شناخت آنها کمک می کند. همین کار باعث می شود تا فرزندان ما در پنجاه هزار سال بعد خود ما را راحت بشناسند .

حالا گفتند که در سال 2011 تمام مطالب رو در یک وبسایتی برای استفاده عموم قرار خواهند داد . که همه مردم دنیا با خصوصیات یکدیگر آشنا بشند . در همین جهت ممکنه برای مثال یک فرد خارجی بعد از خواندن مطالب ما ایرانی ها اون تفکرات غلطی که براشون درست کردن رو تغییر بده . مثلا می تونیم نامه یک فقیر در بدترین محله های یک کشور فقیر را بخوانیم و از وضعش با خبر شویم. به نظر من این ارزش خیلی چیزها را دارد.

فکر می کنم شما هم مشتاق به فرستادن نامه به برو بکس آینده شده اید ...

خسته شدم اینقدر تایپیدم
63izs7n.gif

برای فرستادن نامه خودتون به اینجا بروید .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستی کسی از داش مجتبی خبری نداره ؟

مجتبی جون دلم برات تنگ شده یه سری هم به ما بزن .......
سلام قربان
خوب هستید؟ممنون از اظهار لطفتون،بنده هم دلم برای بچه های کلوب پرسپولیس تنگ شده:rolleyes:،میام خدمتتون در کلوب و عرض ارادت می کنم خدمت بچه ها،
فکر کنم مجتبی جان در تایین بودجه سال 87 دست داشته باشه:D
اگر من مسئول بودجه بودم،مقداری از اون رو به رفع فیلتر :hmm:و مقداری دیگه رو به ازدواج جوانان:D و بقیه رو بین بچه های بخش پاکت پی سی تخصیص می دادم؛:lol:(البته سفر زیارتی به کانادا هم در دستور کار می گذاشتم)

ضمنا" به تمامی دوستان و سروران عزیزم هم سلام عرض می کنم؛امیدوارم که حال همگی خوب باشه؛دوستان یه نکته رو هم بگم:
"همیشه تصمیمات ما هستند که زندگی ما رو می سازن"پس سعی کنیم که درست تصمیم بگیریم؛

در پایان هم برای همه دوستان آروزی موفقیت و سلامتی دارم؛:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام قربان
خوب هستید؟ممنون از اظهار لطفتون،بنده هم دلم برای بچه های کلوب پرسپولیس تنگ شده:rolleyes:،میام خدمتتون در کلوب و عرض ارادت می کنم خدمت بچه ها،

سلام مجتبی جون
خوبی عزیز ؟
مجتبی جون سرت خلوت شد یه ندایی به من بده میخواستم به پاکت پی سی بگیرم :blush: اگر بشه ازتون مشاوره بگیرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام مجتبی جون
خوبی عزیز ؟
مجتبی جون سرت خلوت شد یه ندایی به من بده میخواستم به پاکت پی سی بگیرم :blush: اگر بشه ازتون مشاوره بگیرم

استاد دوستان آقا مجتبی تاج سر ما هستند:)

هر چیز بخواین ما در خدمتیم:)

انشاالله شما هم تو جمع پاکت پسی دارها ببینیم:happy:

حالا بکید ببینم چی چیزای مد نظر تون هست؟؟
قسمت مشاوره رو خوندید:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
استاد دوستان آقا مجتبی تاج سر ما هستند:)

هر چیز بخواین ما در خدمتیم:)

انشاالله شما هم تو جمع پاکت پسی دارها ببینیم:happy:

حالا بکید ببینم چی چیزای مد نظر تون هست؟؟
قسمت مشاوره رو خوندید:happy:

آقایی FrankenStein جان ، ارادات داریم خدمت همه شما دوستان

تاپیک فروش شما رو دیدم + سوتی ها ملت در مورد پاکت پی سی :D
به مقاله ، متن ، تاپیک....... نیستش که همه چیز رو بصورت کلی در مورد پاکت پی سی بصورت مقدماتی توضیح داده باشه ؟ به قول خودتون تا چیز نشدیم چیز بشیم :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقایی FrankenStein جان ، ارادات داریم خدمت همه شما دوستان

تاپیک فروش شما رو دیدم + سوتی ها ملت در مورد پاکت پی سی :D
به مقاله ، متن ، تاپیک....... نیستش که همه چیز رو بصورت کلی در مورد پاکت پی سی بصورت مقدماتی توضیح داده باشه ؟ به قول خودتون تا چیز نشدیم چیز بشیم :D

کوچیک شما حسین هستم:)

اونجا که گفتم چیزی خواستید من در خدمتم منظور جنس خودم نبود :blush: منظور اطلاعات دست و پا شکسته خودم بود

در باره جای که کلی توضیح بده همون ترد مشاوره برا خرید خیلی عالی هست:)

شما اول برا خودت مشخص کن که چه چیزهای برا شمامهم هست از قبیل سرعت ، زیبای ، جی پی اس ، کیبورد ، ساپورت نرم افزاری ، وجی ای ، منشی، دوربین و.............................................

بعد اینها رو نسبت به اولویت بر خودت دسته بندی کن :)

اونجاست که به راحتی هم خودت هم بچه ها میتونن تصمیم بکیرند:)

موفق باشید:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حسین جان لطف دارن؛
چقدر خوبه ریلکس اینجا پست بزنم؛در حالیکه می دونم امروز تاخیر می خورم؛:blush:
جناب ایکس پین،بهترین راه؛همون راهی است که حسین گفت؛یه مقدار زمان بر هست؛اما خیلی مفید و به نظر من خوندن اون تاپیک؛دید خیلی خوبی به افراد می ده؛(مشاوره برای خرید رو عرض می کنم)
در هر صورت؛اگر لازم باشه؛در پی ام هم در خدمتتونم؛هر چند که من اعتقاد دارم؛اینجور کارها بهتره در فروم گفته بشه؛چون دوستان زیادی هستند که اطلاعات بیشتری نسبت به من دارن و ضمنا" خرد جمعی قطعا" بهتر از نظر یک فرد هست؛

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا وقت هست هنوز:D
ebay تو مرحله verify کردن verification code گیر داده و برای همین یه مقدار کار عقب افتاد.
شما هرچی میخواید بگید تا بسِفارشم.

ای ول . به این میگن شانس :D من هی میگم بی زنبیل هم میشه ها:happy:
آقا من چیزی که الان خفن نیازمندم یه باطری دبل کپسیتی اتم هستش. سایتهای مختلف هم بسیار دارند. مطمئنم در ای بی هم برای کشور های مختلف پیدا میشه (البته نه خیلی خیلی زیاد!) حالا شما از هر جایی بقیه خریداتون رو کردین میتونم از همونجا بگیرم یا پولش رو به شما بدم که یه بار شیپینگ هم بخوره و با هم برسه . میتونین سایت رو بدین یا O2 XDA ATOM Double Capacity Battery رو سرچ کنید. هر کدوم که راحت تر بودید بنده رو خوشحال کردید.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها،من امروز معاف گرفتم:D:D:D
خیلییی خوشحالم:D

میبینم که پس از مزاکرات طولانی بالاخره داره به سرانجام میرسه:D
چاکریم فرشید جان وظیفست. البته به نکته کمبود امکانات در اینجا توجه داشته باشین:D
یه نکته دیگه هم اینکه, اگه چیزی سفارش میدین, اول از همه بهتره که تو کانادا باشه که شامل tax نشه, اگه نشد تو امریکا باشه. ولی اگه تو اروپا باشه ممکنه یکم ازیت شین:D من وقتی p525 رو از المان سفارش دادم, علاوه بر شیپینگو همه اینا,مجبور شدم مبلغ ناقابل 120$ رو به پستچی محترم وقتی بسته رو اورد دم خونه بدم:hmm: که بعدا فهمیدم اگه قبل از فرستادن بهشون میگفتم رسیدو تو جعبه نزارن حداقل tax کمتر میشد (tax=14% قیمت جنسه)
به هرحال صمیمانه منتظر سفارشات شما عزیزان هستیم:D

علیرضا جون،بی تعارف بگو،منم یه سفارش کوچولو(در حد lcd protection) دارم.مییییشه!!؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کوچیک شما حسین هستم:)

اونجا که گفتم چیزی خواستید من در خدمتم منظور جنس خودم نبود :blush: منظور اطلاعات دست و پا شکسته خودم بود

در باره جای که کلی توضیح بده همون ترد مشاوره برا خرید خیلی عالی هست:)

شما اول برا خودت مشخص کن که چه چیزهای برا شمامهم هست از قبیل سرعت ، زیبای ، جی پی اس ، کیبورد ، ساپورت نرم افزاری ، وجی ای ، منشی، دوربین و.............................................

بعد اینها رو نسبت به اولویت بر خودت دسته بندی کن :)

اونجاست که به راحتی هم خودت هم بچه ها میتونن تصمیم بکیرند:)

حسین جان از آشنایی با شما خوشبختم :rolleyes:
اما یه نکته تاپیک های مشاوره بالای 2000-3000 پست داره اگر بشینم کل تعطیلات عید تاپیک رو بخونم فکر نکنم تموم بشه :D

واما تاپیک فروش شما که .........:blush: اگه بشه شاید بابت خرید مزاحمتون بشم

اما در مورد موارد گفته شدهساپورت نرم افزاری ، سرعت ، زیبای ، دوربین، وجی ای ، جی پی اس ، کیبورد ، منشی، و..... (به ترتیب اولویت چیده شده ) همشون برام مهمه (خیلی top نمیخوام ) و اگر بشه میخواستم تو رنج قیمت 300-350 تومان بهترین مدل رو خریداری کنم

پ ن : عجله ای برای خرید ندارم

جناب ایکس پین،بهترین راه؛همون راهی است که حسین گفت؛یه مقدار زمان بر هست؛اما خیلی مفید و به نظر من خوندن اون تاپیک؛دید خیلی خوبی به افراد می ده؛(مشاوره برای خرید رو عرض می کنم)
در هر صورت؛اگر لازم باشه؛در پی ام هم در خدمتتونم؛هر چند که من اعتقاد دارم؛اینجور کارها بهتره در فروم گفته بشه؛

بله مجتبی جون به نظر من برای مشاوره تاپیک بهتر از PM هستش :rolleyes:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اما در مورد موارد گفته شدهساپورت نرم افزاری ، سرعت ، زیبای ، دوربین، وجی ای ، جی پی اس ، کیبورد ، منشی، و..... (به ترتیب اولویت چیده شده ) همشون برام مهمه (خیلی top نمیخوام ) و اگر بشه میخواستم تو رنج قیمت 300-350 تومان بهترین مدل رو خریداری کنم

با این قیمت فقط میتونی مورد اول و شاید مورد یکی به آخر را داشته باشی. :blink:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

بقیه دوستان در چه حال هستن دانیال عزیز اقا حسین مجتبی علیرضا سیمکش( دلم براش تنگ شده بود خیلی) اقا سیاوش فرشید مهدی جواد شهرام پارسااااااااا , HOS , vocain , sepahan و .............(برای همه هم پیشوند پسوند آقا و عزیز به دلیل خلاصه نویسی حذف شد!)

علی لرد تونستی رو مخ فرشید کار کنی اخرش؟! دیر میشه میپره میره ها.....:D

خدایا خودت یکی از پست های تکراری بالا رو پاک کن - ما که این فیل تر برای ادیت دستمونو بسته .

دوستان حتماً به این لینک یک سری بزنید و یک متن توپ رو توش بنویسید .

یکمی توضیحات :

چند وقتیه که یک پروژه فضایی به نام KEO آغاز شده است.( قابل توجه علیرضا ) . در این پروژه هر کسی می تونه به صورت کاملا رایگان و کاملا ناشناس . یا کاملاً شناس یک نامه بنویسد. این نامه ها در حافظه هایی نگهداری می شود و در سال 2010 به فضا فرستاده میشوند . شما می تونید با فرستادن این نامه به فرزندانتون در 50000 سال بعد حرفی بزنید. البته نامه ها به اندازه 6000 حرف و حدوداً در چهار صفحه می تونن باشند .

تقریباً 50000 سال پیش بشر همین کار رو برای ما البته به نحو دیگری مثلاً با کشیدن نقاشی بر روی دیوار انجام میداد . همان نقاشی های در ظاهر بی ارزش به ما در شناخت آنها کمک می کند. همین کار باعث می شود تا فرزندان ما در پنجاه هزار سال بعد خود ما را راحت بشناسند .

حالا گفتند که در سال 2011 تمام مطالب رو در یک وبسایتی برای استفاده عموم قرار خواهند داد . که همه مردم دنیا با خصوصیات یکدیگر آشنا بشند . در همین جهت ممکنه برای مثال یک فرد خارجی بعد از خواندن مطالب ما ایرانی ها اون تفکرات غلطی که براشون درست کردن رو تغییر بده . مثلا می تونیم نامه یک فقیر در بدترین محله های یک کشور فقیر را بخوانیم و از وضعش با خبر شویم. به نظر من این ارزش خیلی چیزها را دارد.

فکر می کنم شما هم مشتاق به فرستادن نامه به برو بکس آینده شده اید ...

خسته شدم اینقدر تایپیدم
63izs7n.gif

برای فرستادن نامه خودتون به اینجا بروید .

جالب بود بادی بیلدر جان.
البته من اصلا زوق و شوق هنری ندارم!(اما هنرمندارو دوست دارم:D)
تو دبیرستان که بودم, یه کتابی اخر سال چاپ میکرد مدرسه که توش اسم تمام کسانی که از دبیرستان فارق التحصیل میشن اون سال+عکسشون+ یه متن که خودمون قبلش میدادیم بود.
واسه اون متنه خیلی فکر کردم که چی بنویسم که متقاوت باشه و 500 نفری که (حداقل) میخونین اون کتابو با خوانواده هاشون, متن منو که خوندن واقعا حال کنن!
هرچی فکر کردم دیدم هیچی بهتر از اشعار واقعا تامل برانگیز حافظ نیست (البته این وسط o-hum هم بی تاثیر نبود).
منم با اعتماد به نفس برتر:blush:اومدم یکسری از شعرهاشو از سایت رسمیش که ترجمه اشعارشو به انگلیسی داره (البته الان down هست گویا) گرفتم, خودم ادیت کردم!, یه چیزایی اضافه کردم, یه چیزهایی هم کم کردم, و اخرش هم به اسم حافظ دادمش رفت!!! (دیگه کم مونده بود اشعار حافظ رو تصحیح کنیم که اونم کردیم:D). دقیقا یادم نیست چی شد(کتابشم تو دهاته الان). ولی هر وقت پیداش کردم مینویسم متنشو.
حالا در این مورد هم فکر میکنم یه متن جالب اگه بخوایم بفرستیم, میشه از اشعار حافظ استفاده کرد. اگه ملت تمام دنیا بخوان اینو بخونن, فکر میکنم اشعار حافظ یه چهره واقعا برتر و عالی از ایرانیها نشون بده.

سلام قربان

اگر من مسئول بودجه بودم،مقداری از اون رو به رفع فیلتر :hmm:و مقداری دیگه رو به ازدواج جوانان:D و بقیه رو بین بچه های بخش پاکت پی سی تخصیص می دادم؛:lol:(البته سفر زیارتی به کانادا هم در دستور کار می گذاشتم)

ضمنا" به تمامی دوستان و سروران عزیزم هم سلام عرض می کنم؛امیدوارم که حال همگی خوب باشه؛دوستان یه نکته رو هم بگم:
"همیشه تصمیمات ما هستند که زندگی ما رو می سازن"پس سعی کنیم که درست تصمیم بگیریم؛

در پایان هم برای همه دوستان آروزی موفقیت و سلامتی دارم؛:happy:

مجتبی جان این از جملات انتونی رابینز بود؟!:D

حالا میخوای پا جای ما بزاری بزار, اما دیگه ویدیو تکراری نزار:D
اینم یه تبلیغ کوتاه هست که TV این چند وقتا زیاد میزاره. واسه من جالب بود که همیچین چیزی رو هم حتی تبلیغ میکنن. خودتون ببینین تبلیغ چیه
trenchcoat.gif
(یه صحنه Gulf of Oman رو هم نشون میده)

ای ول . به این میگن شانس :D من هی میگم بی زنبیل هم میشه ها:happy:
آقا من چیزی که الان خفن نیازمندم یه باطری دبل کپسیتی اتم هستش. سایتهای مختلف هم بسیار دارند. مطمئنم در ای بی هم برای کشور های مختلف پیدا میشه (البته نه خیلی خیلی زیاد!) حالا شما از هر جایی بقیه خریداتون رو کردین میتونم از همونجا بگیرم یا پولش رو به شما بدم که یه بار شیپینگ هم بخوره و با هم برسه . میتونین سایت رو بدین یا O2 XDA ATOM Double Capacity Battery رو سرچ کنید. هر کدوم که راحت تر بودید بنده رو خوشحال کردید.
علیرضا جون،بی تعارف بگو،منم یه سفارش کوچولو(در حد lcd protection) دارم.مییییشه!!؟

حامد جان, من تو این پروژه, نقش شریف حمال رو دارم:D یعنی کسی که فقط از یه جا به یه جا دیگه ship میکنه.
coordinator این پروژه فرشید جان هست که با همکاری معاون اول خودش, saeed.z, در مرحله پیش تولید پروژه هستن:D واسه همین اگه سفارشی دارین باید با فرشید جان در میون بزارین تا اون بعد لیست نهایی خرید رو به من بده. واسه همین من هیچکاره ام تقریبا:D

@ دانیال: دانیال جان میشه اینو تایید/تکذیب کنی بی زحمت؟!

@حسین: حسین جان عکس فرهادو که دادم نمیزاری؟!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
علیرضا بابااون عکس رو که خودم هم داشتم:) چند تا دیگه بده از اونها انتخاب میکنم:)

بعدش بچه ها از حمایت و استقبالی که از قسمت عکس بچه ها شد:) و پیشنهاد دوستان ، تصمیم بر این شد که سری دوم عکس بچه ها رو در همون تایپیک ادامه بدیم:)

لذا خواهش مند است (جان من اصتیل نوشتن رو میبینید؟؟؟) دوستان به اطلاع هم برسانند که مجدد یه سری از عکس های دیگه تون رو برا من ارسال کنید:happy:

غلامم:rolleyes:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حامد جان, من تو این پروژه, نقش شریف حمال رو دارم:D یعنی کسی که فقط از یه جا به یه جا دیگه ship میکنه.
coordinator این پروژه فرشید جان هست که با همکاری معاون اول خودش, saeed.z, در مرحله پیش تولید پروژه هستن:D واسه همین اگه سفارشی دارین باید با فرشید جان در میون بزارین تا اون بعد لیست نهایی خرید رو به من بده. واسه همین من هیچکاره ام تقریبا:D

علیرضا جان من پستت رو تازه دیدم. این چه حرفیه؟!:hmm:
من به کسانی که چیزی میخواستن دقایقی پیش گفتم به خودت لینک بدن و پولشو من بهت میدم. فرقی نمیکنه که؟!
_Hamed_ هم پشت پرده داره یه کارایی انجام میده، پول را اون میده اصلا بعد همه باهاش حساب میکنن اگه خواستن:D
فقط اگه سعید امشب on نشه کار عقب می افته دوباره. باید شماره حساب بده که کارت به کارت پولو بهش بدیم و بریزه به Paypal شما.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

جالب بود بادی بیلدر جان.
البته من اصلا زوق و شوق هنری ندارم!(اما هنرمندارو دوست دارم:D)
تو دبیرستان که بودم, یه کتابی اخر سال چاپ میکرد مدرسه که توش اسم تمام کسانی که از دبیرستان فارق التحصیل میشن اون سال+عکسشون+ یه متن که خودمون قبلش میدادیم بود.
واسه اون متنه خیلی فکر کردم که چی بنویسم که متقاوت باشه و 500 نفری که (حداقل) میخونین اون کتابو با خوانواده هاشون, متن منو که خوندن واقعا حال کنن!
هرچی فکر کردم دیدم هیچی بهتر از اشعار واقعا تامل برانگیز حافظ نیست (البته این وسط o-hum هم بی تاثیر نبود).
منم با اعتماد به نفس برتر:blush:اومدم یکسری از شعرهاشو از سایت رسمیش که ترجمه اشعارشو به انگلیسی داره (البته الان down هست گویا) گرفتم, خودم ادیت کردم!, یه چیزایی اضافه کردم, یه چیزهایی هم کم کردم, و اخرش هم به اسم حافظ دادمش رفت!!! (دیگه کم مونده بود اشعار حافظ رو تصحیح کنیم که اونم کردیم:D). دقیقا یادم نیست چی شد(کتابشم تو دهاته الان). ولی هر وقت پیداش کردم مینویسم متنشو.
حالا در این مورد هم فکر میکنم یه متن جالب اگه بخوایم بفرستیم, میشه از اشعار حافظ استفاده کرد. اگه ملت تمام دنیا بخوان اینو بخونن, فکر میکنم اشعار حافظ یه چهره واقعا برتر و عالی از ایرانیها نشون بده.

مجتبی جان این از جملات انتونی رابینز بود؟!:D

حالا میخوای پا جای ما بزاری بزار, اما دیگه ویدیو تکراری نزار:D
اینم یه تبلیغ کوتاه هست که TV این چند وقتا زیاد میزاره. واسه من جالب بود که همیچین چیزی رو هم حتی تبلیغ میکنن. خودتون ببینین تبلیغ چیه
trenchcoat.gif
(یه صحنه Gulf of Oman رو هم نشون میده)

علی من از کجا بتوانم تایید کنم ، کاش حداقل رفرنس بدی به جایی که این رو نوشته ، من ماخذ شون رو ببینم. به قول معروف به غور و تفحصی در منابع حدیث شون بکنم :D
اما به طور کلی ، نشان داده شده که امواج موبایل ها ، در دراز مدت ، بر همه بافت های بدن اثر می گذاره ، تا امروز ، این تاثیرات بسیار خفیف بوده ، ولی کسی نمی دونه 50 سال استفاده چه اثراتی می تونه داشته باشه
در ضمن محدوده ای که این امواج تولید می شن بسیار بیشتر از اونی هست که مثلا اگر از یک گوش استفاده کنید طرف دیگر بدن تون exposeنشه. در ضمن ، اگر قرار باشه جایی از مغز تون اشعه نخوره ، نیمکره چپ هست !!!
در نهایت اینکه یک حرف هایی هم هست که اثر گرمایشی موبایل ها کنار گوشی در درازمدت باعث اثر بر عصب شنوایی ست ، شاید منظورش این بوده
موفق باشی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

به خوشی و سرزندگی... امیدوارم اون یکی حامدمون هم هر چه سریع تر معافیش ردیف بشه. (من چون خودم خدمت رفتم از معافی گرفتن دوستان با کمی حسودی! خیلی خوشحال میشم)
پ ن : آقا هر چه زودتر پاسپورتت رو بگیر یه دبی با هم بریم! :cool: تضمینی!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه فرشید جان اصلا دیگه از ترس دیگه online هم نشد یا کلا منو invisible کرده loooooool

آینده پیتی رو به یک کنسرت ابی فروختی نمیخوای بیای کنفرانس:f34r::happy::lol:

بالا