- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
مجتبی جان تولدت مبارک ... ایشالله مدیریت رو به سطوج بالاش برسونی و ما پزشو بدیم بگیم این آقاهه!!! مدیر ِ منم بوده
قربان بازهم بنده رو با حضورتون در اینجا شرمنده کردید:blush:از لطفتون ممنونم؛:happy:مجتبی جون تولدت مبارک :wub:
انشاا... جشن تولد 270 سالگی :guitar:
دانیال عزیز؛ممنونم از توجه شما؛اون چیزی هم که گفته دیگه یه سور به حضرت نوح می زنه:lol:به مجتبی تولدته ؟ پس چرا قرار آن لاین گذاشتید ، بروبچ جمع کنید خراب شیم سر مجتبی امشب ، همان جا تصمیمات لازم اتخذ می شه
ایشالا جشن تولد 2700سالگی ت ، کنتور که نمی ندازه
خیلی مخلصیم
مرسی حسین جان؛:happy:مجتبی جووون تولدت مبارک ایشالا 505 سال زنده باشی
آقا اینقدر تعریف نکنید؛(ببخشید سرکار نذارید)پارسا ممنونم از لطفت:happy:مجتبی جان تولدت مبارک ... ایشالله مدیریت رو به سطوج بالاش برسونی و ما پزشو بدیم بگیم این آقاهه!!! مدیر ِ منم بوده
ممنونم دوست عزیز؛من هم به نوبه خود سالروز میلاد یگانه اختر آسمان مدیریت، جناب مجتبی را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال خواستار عمر طویل برای این مدیر عزیز را دارم.
من میخاستم اولین نفر تولد مجتبی تبریک بگم که نشد (بر پدر این اینترنت نفتی لعنت )
در هر حال مجتبی جان خیلی خیلی مبارکه! :happy: + (از این اسمایلهای سور و سات و بزن و برقص)
=-=-=-=
سیاوش جان خیلی مخلصیم
اگه کارای مونده این آخر سالی بزاره در خدمت هستیم
=-=-=-=
راستی فردا صبح اگه دیدین من بن شدم بدونین که مورد غضب دکتر قرار گرفتم چون دیشب یه بند داشتم ایگنورش میکردم! :اسفند (استایل اسمایل زدن کپی رایت مرتضی)
ببخشید سرکار نذاری
با سلام خدمت شما !
دوست عزيز از شما دعوت ميكنيم در انجمن تخصصي آموزشي ماهواره و كامپيوتر و موبايل ما را ياري كنيد و اگر امكانش هست ادامه فعاليت خود را با دوستانتان در اينجا متمركز كنيد ...
لطف داری پارسا جان؛:blush:سر کار چیه ؟ جدی گفتم ... کجاش بده ؟ ؟ ما که از خدامونه ...
سلام
من هم به نوبه خودم تولد مجتبی جان رو تبریک میگم ( یکمی دیر شد - دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید ) امیدوارم که سربلندو پیروز باشی .
اصلاً جای نگرانی نیست . مرا در اینجا بیشتر خواهید دید !!!
دوستان این پست برای شما هم اومد ؟
قرار شد کسی ندونهميبينم كه امروز اكثرا سر جلسه دير وقت ديروز،خواب موندن! :دي
راستي يه سوال،نظرتون راحع به اينكه توو جلسه بعد لااقل مدير هاي بخش موبايل هم باشن چيه ؟ با توجه به اين كه اين 2 بخش به موازات هم هستن فكر نمي كنين لازم بشه ؟
قرار شد کسی ندونه
پارسا جان،bodybuilder جان،جلسه رو كه اعلام عمومي كرديم ! همه ازش خبر دارن!چيز سكرتي كه نيست !
فقط يه بند توو جلسه بحث شد كه قرار شد تا انجامش نداديم نگيم تا اولين بخشي باشيم كه اينكار رو مي كنه!
منظور من نزديكي 2 بخش PPC و موبايل به هم هست،كه فكر كنم صميميت بين اين 2 بخش نياز بشه،باز هم نمي دونم،پس ميخواين جلسه بعد راجع به اين هم بحث كنيم
راستي،فكر كنم همه هر شب آنلاين هستن! اگر جلسات زودتر برگذار بشه بهتر نيست ؟
دانيال جان تقويم من اينه
http://rapidshare.com/files/98237998/PersianDate.exe
اما اگه چيزي از QBasic دبيرستان يادته و حوصله داري بگو يه تقويم با هم بنويسيم