• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مجتبی جان تولدت مبارک ... ایشالله مدیریت رو به سطوج بالاش برسونی و ما پزشو بدیم بگیم این آقاهه!!! مدیر ِ منم بوده :D

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم به نوبه خود سالروز میلاد یگانه اختر آسمان مدیریت، جناب مجتبی را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال خواستار عمر طویل برای این مدیر عزیز را دارم.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من میخاستم اولین نفر تولد مجتبی تبریک بگم که نشد:( (بر پدر این اینترنت نفتی لعنت )
در هر حال مجتبی جان خیلی خیلی مبارکه! :happy: + (از این اسمایلهای سور و سات و بزن و برقص)

=-=-=-=

سیاوش جان خیلی مخلصیم :)
اگه کارای مونده این آخر سالی بزاره در خدمت هستیم

=-=-=-=
راستی فردا صبح اگه دیدین من بن شدم بدونین که مورد غضب دکتر قرار گرفتم چون دیشب یه بند داشتم ایگنورش میکردم! :اسفند (استایل اسمایل زدن کپی رایت مرتضی)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جون تولدت مبارک :wub:
انشاا... جشن تولد 270 سالگی :guitar:
قربان بازهم بنده رو با حضورتون در اینجا شرمنده کردید:blush:از لطفتون ممنونم؛:happy:
به مجتبی تولدته ؟ پس چرا قرار آن لاین گذاشتید ، بروبچ جمع کنید خراب شیم سر مجتبی امشب ، همان جا تصمیمات لازم اتخذ می شه:D

ایشالا جشن تولد 2700سالگی ت ، کنتور که نمی ندازه
خیلی مخلصیم
دانیال عزیز؛ممنونم از توجه شما؛اون چیزی هم که گفته دیگه یه سور به حضرت نوح می زنه:lol:
مجتبی جووون تولدت مبارک ایشالا 505 سال زنده باشی
1008-040-02-1042.gif
مرسی حسین جان؛:happy:
مجتبی جان تولدت مبارک ... ایشالله مدیریت رو به سطوج بالاش برسونی و ما پزشو بدیم بگیم این آقاهه!!! مدیر ِ منم بوده :D
آقا اینقدر تعریف نکنید؛(ببخشید سرکار نذارید)پارسا ممنونم از لطفت:happy::cool:
من هم به نوبه خود سالروز میلاد یگانه اختر آسمان مدیریت، جناب مجتبی را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال خواستار عمر طویل برای این مدیر عزیز را دارم.
ممنونم دوست عزیز؛:cool::)
من میخاستم اولین نفر تولد مجتبی تبریک بگم که نشد:( (بر پدر این اینترنت نفتی لعنت )
در هر حال مجتبی جان خیلی خیلی مبارکه! :happy: + (از این اسمایلهای سور و سات و بزن و برقص)

=-=-=-=

سیاوش جان خیلی مخلصیم :)
اگه کارای مونده این آخر سالی بزاره در خدمت هستیم

=-=-=-=
راستی فردا صبح اگه دیدین من بن شدم بدونین که مورد غضب دکتر قرار گرفتم چون دیشب یه بند داشتم ایگنورش میکردم! :اسفند (استایل اسمایل زدن کپی رایت مرتضی)

مرسی جواد جان؛ممنونم از لطفت:happy::)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

من هم به نوبه خودم تولد مجتبی جان رو تبریک میگم ( یکمی دیر شد - دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید ) امیدوارم که سربلندو پیروز باشی .

اصلاً جای نگرانی نیست . مرا در اینجا بیشتر خواهید دید !!!

63izs7n.gif

دوستان این پست برای شما هم اومد ؟
با سلام خدمت شما !
دوست عزيز از شما دعوت ميكنيم در انجمن تخصصي آموزشي ماهواره و كامپيوتر و موبايل ما را ياري كنيد و اگر امكانش هست ادامه فعاليت خود را با دوستانتان در اينجا متمركز كنيد ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سر کار چیه ؟ جدی گفتم ... کجاش بده ؟ ؟ ما که از خدامونه ...
لطف داری پارسا جان؛:blush:
سلام

من هم به نوبه خودم تولد مجتبی جان رو تبریک میگم ( یکمی دیر شد - دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید ) امیدوارم که سربلندو پیروز باشی .

اصلاً جای نگرانی نیست . مرا در اینجا بیشتر خواهید دید !!!

63izs7n.gif

دوستان این پست برای شما هم اومد ؟

مرسی عزیز؛
این پیغام هم برای من نیومده؛اما اینها نشونه عدم توجه ادمینها به وضع کنونی پی تی است؛:hmm:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان سلام. متاسفانه به علت گرفتاری شغلی با وجود سعی فراوان نتونستم به جلسه برسم و خدمت اساتید باشم. از این بابت پوزش می خوام.
پ ن: صمیمانه به علی آقا (کالردپنسل) بابت استفاده از دیالل آپ تقسیم بر 5 ! ابراز همدردی می کنم. واقعا عشق می خواد آدم با این شرایط و با استفاده از پروکسی بیاد پی تی! چرا قدر این هوادارها رو کسی نمی دونه؟!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ميبينم كه امروز اكثرا سر جلسه دير وقت ديروز،خواب موندن! :دي

راستي يه سوال،نظرتون راحع به اينكه توو جلسه بعد لااقل مدير هاي بخش موبايل هم باشن چيه ؟ با توجه به اين كه اين 2 بخش به موازات هم هستن فكر نمي كنين لازم بشه ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ميبينم كه امروز اكثرا سر جلسه دير وقت ديروز،خواب موندن! :دي

راستي يه سوال،نظرتون راحع به اينكه توو جلسه بعد لااقل مدير هاي بخش موبايل هم باشن چيه ؟ با توجه به اين كه اين 2 بخش به موازات هم هستن فكر نمي كنين لازم بشه ؟
قرار شد کسی ندونه

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پارسا جان،bodybuilder جان،جلسه رو كه اعلام عمومي كرديم ! همه ازش خبر دارن!چيز سكرتي كه نيست !
فقط يه بند توو جلسه بحث شد كه قرار شد تا انجامش نداديم نگيم تا اولين بخشي باشيم كه اينكار رو مي كنه!
منظور من نزديكي 2 بخش PPC و موبايل به هم هست،كه فكر كنم صميميت بين اين 2 بخش نياز بشه،باز هم نمي دونم،پس ميخواين جلسه بعد راجع به اين هم بحث كنيم
راستي،فكر كنم همه هر شب آنلاين هستن! اگر جلسات زودتر برگذار بشه بهتر نيست ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پارسا جان،bodybuilder جان،جلسه رو كه اعلام عمومي كرديم ! همه ازش خبر دارن!چيز سكرتي كه نيست !
فقط يه بند توو جلسه بحث شد كه قرار شد تا انجامش نداديم نگيم تا اولين بخشي باشيم كه اينكار رو مي كنه!
منظور من نزديكي 2 بخش PPC و موبايل به هم هست،كه فكر كنم صميميت بين اين 2 بخش نياز بشه،باز هم نمي دونم،پس ميخواين جلسه بعد راجع به اين هم بحث كنيم
راستي،فكر كنم همه هر شب آنلاين هستن! اگر جلسات زودتر برگذار بشه بهتر نيست ؟

مسائل مربوط به بخش خودمون مخصوص خودمونه اگر لازم باشه و یا بچه ها تصیمیم بگیرند شاید این اتفاق بیوفته

فقط یه خواهشی دارم درسته که همه میدونن جلسه ای هست ولی کسی از موضوع جلسه آگاه نیست لطفا مراعات کنید:)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها چه بلایی سر www.ppcwarez.org اومده:cigar: دو هفته ای میشه خرابه:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، من سال قبل ، یک برنامه تقویم جاوا پیدا کردم ، فارسی ، که تقویم شمسی بود ، و اینجا هم گذاشته ام ش ، خیلی ساده هم بود ، 12 تا پیج داشت ، که مناسبت ها رو ذکر کرده بود، برای امسال رو کسی داره یا دیده اینجا بگذاره؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانیال جان برنامه ircalc هست ماله شتاب ولی من خودم هنوز نسخه کرک شدش رو پیدا نکردم :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانيال جان تقويم من اينه
http://rapidshare.com/files/98237998/PersianDate.exe
اما اگه چيزي از QBasic دبيرستان يادته و حوصله داري بگو يه تقويم با هم بنويسيم

قربان والا چیزی که یادم نمانده از ان روزهای طلایی ، اما این چیزی که من می گم تحت جاوا بود ، باسه موبایل معمولی ها
گشتم پیدا کردم ، البته یه مشکل که داره ، همه ماه رو با هم نشون نمی ده ، اون یکی هر ماه در یک صفحه نمایش داده می شد
کردیت ش باسه بچه های پی سی ورلد هست

فایل های ضمیمه

• Java.rar
    336.1 KB · نمایش ها: 2

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها امید وارم همگی شاد و شاداب باشید!
امروز با مهرداد عزیز دز تماس بودم و از من خواست تا چند جمله ای رو از طرف ایشون به شما ها بگم!

مهرداد : " از طرف من از همه عذر خواهی کن! لم واسه همتون تنگ شده و دوست دارم بیام! به دانیال بگو پماد گیرم نیومد تو ایران باید واسه درمان برم آلمان از دانیال بپرس اونجا کارم میشه یا نه؟ به فرنک جون هم بگو دارم قلیون میکشم جات خالی :D "
و دانیال جان منتظر جواب شماست!

این بود شرح حالی یکی از بچه های پی پی سی کنار(به قول پارسا)

بالا