• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه بچه ها گل...
خیلی شرمندم که اینقدر دیر به دیر میام اینجا...
دلم برای همه ی شما تنگ شده بود. امیدوارم که همیشه همینطور سالم و سلامت باشید... اینشاالله سعی خواهم کرد که بیشتر از اینها در خدمت شما باشم... ;) در کل که این دم عیدی سر ما بدجوری شلوغ شده و حسابی درگیر بستن حسابهای آخر سال سازمان میادین و یکی دو پروژه دیگه شدم... امیدوارم که همیشه سربلند و پیروز باشید. ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه بچه ها گل...
خیلی شرمندم که اینقدر دیر به دیر میام اینجا...
دلم برای همه ی شما تنگ شده بود. امیدوارم که همیشه همینطور سالم و سلامت باشید... اینشاالله سعی خواهم کرد که بیشتر از اینها در خدمت شما باشم... ;) در کل که این دم عیدی سر ما بدجوری شلوغ شده و حسابی درگیر بستن حسابهای آخر سال سازمان میادین و یکی دو پروژه دیگه شدم... امیدوارم که همیشه سربلند و پیروز باشید. ;)

به به !حاجی منور کردی اینجارو کجایی آخه دلمون تنگ شده بود 505 تا

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام همه دوستان عزیزم. تولدت مجتبی مبارک
2uge4p4.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مجتبی جان تولدت واقعا مبارک باشه.
شرمنده که دیر شد, واقعا این چند روز اصلا به pt سر نزدم به خاطر گرفتاری ها.
ایشالا به هرچی میخوای برسی.

دوستان راستی برخلاف میل خودم, اما بر موافقت(!) قولی که قبلا داده بودم, بالاخره فرم رو چند روز پیش راه انداختم ولی به علت گرفتاری نتونستم لینکشو بدم:
www.just021.com/forum
همونطور که میبینین نو نو و تازه تازه هست:D واسه همین هر کاری میشه باهاش کرد.
راجع به اسمش هم, علی لرد جان یه پیشنهاد خوبی داد: اگه احساس میکنین اسمش زیاد مربوط نیست, میشه یه domain گرفت و این فرم رو رو اسم domain forward کرد. اسم domain هم میتونه یه چیز مرتبط تر باشه.(البته تهرانی ها که باید با این اسم حال کنن:happy:)
هنوز به شکل ظاهریش و style نرسیدم (حتی عکس phpBB بالاشو + تاپیک default رو هم وقت نکردم عوض کنم), میشه اونارو با هم درست کنیم که یه جوری باشه که همه باهاش راحت باشن.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بچه ها امید وارم همگی شاد و شاداب باشید!
امروز با مهرداد عزیز دز تماس بودم و از من خواست تا چند جمله ای رو از طرف ایشون به شما ها بگم!

مهرداد : " از طرف من از همه عذر خواهی کن! لم واسه همتون تنگ شده و دوست دارم بیام! به دانیال بگو پماد گیرم نیومد تو ایران باید واسه درمان برم آلمان از دانیال بپرس اونجا کارم میشه یا نه؟ به فرنک جون هم بگو دارم قلیون میکشم جات خالی :D "
و دانیال جان منتظر جواب شماست!

این بود شرح حالی یکی از بچه های پی پی سی کنار(به قول پارسا)

با سلام و تحیات فراوان ،
امید ست که احوالات آنجناب به باشد ، از باب پی مال ( کرم امروزی ) سئوالی مرحمت فرموده بودید ، به عرض می رساند قلت وجود در بلاد ، دلیل بر جلای وطن نیست ، لکن حفظ سلامت اکد توصیه دین است ، طریق احوط آن ست که نوعی دیگر پی مال ابتیاع کنید ، به نام فرنگی Cyclosporineباشد که موثر افتد.
زیاده عرضی نیست

( برسون به دستش ):D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام و تحیات فراوان ،
امید ست که احوالات آنجناب به باشد ، از باب پی مال ( کرم امروزی ) سئوالی مرحمت فرموده بودید ، به عرض می رساند قلت وجود در بلاد ، دلیل بر جلای وطن نیست ، لکن حفظ سلامت اکد توصیه دین است ، طریق احوط آن ست که نوعی دیگر پی مال ابتیاع کنید ، به نام فرنگی Cyclosporineباشد که موثر افتد.
زیاده عرضی نیست

کم کم داری مثل رئیس جمهور محبوب تو دلم جا باز میکنی شیطون با این کلام قصار:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام و تحیات فراوان ،
زیاده عرضی نیست

:lol: سلام دانیال جان :lol: چی نوشتی داداش من که خیلی متوجه نشدم :D فقط اسم پماد رو برداشتم :D چرا اینجوری نوشتی :wacko:

راستی بچه ها سلامممم .. :blush: اگه بدونید بعد از چند روزه که دارم میام خونه :happy:
علی رضا جان مرسی از بابت پست آخرت... خلاصه اینکه شب و روز به فکرتونم :)
هر روز هم که کاوه یغمایی رو گوش میدم پارسا رو یادم میاد :happy:
راستی جریان چیه اسم فرهاد تو سیگناتور تو آواتار وو.... خبری ازش شده ؟ :eek:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
:lol: سلام دانیال جان :lol: چی نوشتی داداش من که خیلی متوجه نشدم :D فقط اسم پماد رو برداشتم :D چرا اینجوری نوشتی :wacko:

راستی بچه ها سلامممم .. :blush: اگه بدونید بعد از چند روزه که دارم میام خونه :happy:

ُسلام مهرداد جان خیلی دلمون برات تنگ شده بود

قضیه فرهاد هم اینکه میخوان یادشو زنده کنن و به امید اینکه برگرده (ایشالا)

قسمت کاوه یغمایی رو هم دقیقا باهات موافقم چون منم همش یاده پارسا میوفتم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ُسلام مهرداد جان خیلی دلمون برات تنگ شده بود

قضیه فرهاد هم اینکه میخوان یادشو زنده کنن و به امید اینکه برگرده (ایشالا)

قسمت کاوه یغمایی رو هم دقیقا باهات موافقم چون منم همش یاده پارسا میوفتم

به به حسین جان خوبی ؟

منم دلم براتون تنگ شده بود

فرهاد هم حتما بر میگرده دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره :D

الان که داشتم مییومدم خونه کاوه رو گوش میدادم

راستی تولد مجتبی جان هم مبارک باشه
دانیال من چی کار کنم بالاخره ؟ برم آلمان یا نه
بابا اینا میخوان تدارک سفر رو بعد از انتخابات بدن ها !!! برم کارم میشه یا نمیشه ؟ !!! :( اون ÷مادی که قبلا گفته بودی تهران شیراز اصفهان گیرم نیومد :D ببینم این چی میشه :wacko:;)

به قول پارسا یا حق:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به به آقا مهرداد:)

آقا پارسال دوست امسال آشنا:rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چاکر شما هم هستیم عزیز :D:rolleyes: راستی صبر کن یه عکس خوشگل:D با کمری :D بگیرم میرسونم دستت :D یاد زانتیا به خیر :D

به به رسیدن بخیر . مدتی که نبودید دوستان یادتون رو زنده نگه میداشتند.

کمری هم مبارک ... 2008 ه که اینشاالله ؟
63izs7n.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به مهرداد گل...:D
دلمون تنگ شده بود برات رفیق...:happy:
مبارک باشه کمری شما...:p
راستی! تولد مجتبی عزیز هم تبریک عرض می کنم و امیدوارم که همیشه شاد و سربلند و پیروز باشه... ;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام همه دوستان عزیزم. تولدت مجتبی مبارک
2uge4p4.gif
سلام قربان؛لطف دارید
مجتبی جان تولدت واقعا مبارک باشه.
شرمنده که دیر شد, واقعا این چند روز اصلا به pt سر نزدم به خاطر گرفتاری ها.
ایشالا به هرچی میخوای برسی.

دوستان راستی برخلاف میل خودم, اما بر موافقت(!) قولی که قبلا داده بودم, بالاخره فرم رو چند روز پیش راه انداختم ولی به علت گرفتاری نتونستم لینکشو بدم:
www.just021.com/forum
همونطور که میبینین نو نو و تازه تازه هست:D واسه همین هر کاری میشه باهاش کرد.
راجع به اسمش هم, علی لرد جان یه پیشنهاد خوبی داد: اگه احساس میکنین اسمش زیاد مربوط نیست, میشه یه domain گرفت و این فرم رو رو اسم domain forward کرد. اسم domain هم میتونه یه چیز مرتبط تر باشه.(البته تهرانی ها که باید با این اسم حال کنن:happy:)
هنوز به شکل ظاهریش و style نرسیدم (حتی عکس phpBB بالاشو + تاپیک default رو هم وقت نکردم عوض کنم), میشه اونارو با هم درست کنیم که یه جوری باشه که همه باهاش راحت باشن.
علیرضا جان ممنون از مجبتت؛اشکالی نداره؛ماهی رو هر وقت از آب بکیری تازه هست؛:happy:
راستی تولد مجتبی جان هم مبارک باشه
مرسی مهرداد جان؛از اینورا؛بالاخره اینترنت ردیف شد؟
راستی! تولد مجتبی عزیز هم تبریک عرض می کنم و امیدوارم که همیشه شاد و سربلند و پیروز باشه... ;)

مرسی شهرام جان؛
از لطف همه دوستان ممنونم؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلاااااااااااااااااام مهرداد ...

بابا کلی دلمون تنگ شده بود ، یادمه داشتی زمین ها رو سر و سامون میدادی ؟ ردف شد ایشالله ؟

به امید خدا پیشمون بمونیا ...

مخلص همه ی بچه های پی پی سی کنار .. اسپشیالی مهرداد که خیلی وقت بود ارادتمون رو نثار نکرده بودیم بهش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تحیات فراوان ،
زیاده عرضی نیست

دانیال جان قربونت برم فکر من رو هم بکن قراره این ها رو برای مهرداد اونم پینگیلیش اس ام اس کنم فکر منو هم نمی کنی به اون رحم کن!!!:lol:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خواهش مهرداد جان امیدوارم همیشه اینجا باشی!
جواب دکتر رو هم الان دیدم که با وجود بودن خودت دیگه احتیاج به خبر من نیست وگرنه من تو فکرت بودم و منتظر جواب دکتر!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود به همه...
من هم بازگشت پرفتوح برادر مهرداد با کمری را تبریک و تهنیت عرض نموده و شادی روح و جسم همه را خواستارم.
انشاالا رسیدنن ایام الله انتخابات نیز بر همه مبارک و میمون! باشد. ضمنا تقارن ایام الله انتخابات با عید نوروز را نیز به حضرات تبریک عرض می نمایم. باشد که به این بهانه عید نوروز ارزشی و پر ثوابی برای همه باشد واین عید باستانی و گبری بدین وسیله رنگ و بویی ملکوتی یابد.

پ ن : انشائ بسیار فاخر دکتر مرا در جهتی دیگر تحت تاثیر واقع نموده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
و این گونه گویند که ، میر دانیال ابوالخیر صاحب افاضات بی شمار بوده ، که از آن دست میتوان به رباعیات تفت داده در فروم اشاره کرد ، وانگهی که این امیال فرح بخش دیگر دوستان را تاثیر گرفته و از خود افاضاتی بی بدیل سخن راندند.باشد که خدای پشت در پشت یاران باشد:cool:

بالا