• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه بروبکس ppc کنار
این هفته مثل اینکه خبری از جلسه نبود همه رفته بودن رای بدن :happy:
من بعد از 2 سال با دایل آپم + ultra اومدم
پنج دقیقه منتظر موندم که بتونم پست بزنم خیلی عذاب داره به خدا الان میفهمم که بقیه چی میکشن

امروز خیلی جالب بود برام کلی user جدید اومده بودن و خبری از فعالان نبود ؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا من ثبت نام کردم . اما یا نمیتونم پست کنم و یا نمیتونم دکمه پست رو پیدا کنم!!

در همانجا نوشتم که چطوری پست بزنید:)

سلام عماد جان؛خوبی؟اینورا زیاد نمی آی؟:rolleyes:
می بینم که علیرضا فروم راه انداخته؛امیدوارم که موفق باشی.

جناب مجتبی، شما همانی هستید که در جلسه ی روز شنبه اون صحبتها رو کردید؟! و همچنین جناب دکتر دانیال!
زحمت زیادی برای راه اندازی فروم کشیده شده ها... ولی هنوز که هنوزه دنبال یه Template مناسب و یه Domain مناسب هستیم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

جناب مجتبی، شما همانی هستید که در جلسه ی روز شنبه اون صحبتها رو کردید؟! و همچنین جناب دکتر دانیال!
زحمت زیادی برای راه اندازی فروم کشیده شده ها... ولی هنوز که هنوزه دنبال یه Template مناسب و یه Domain مناسب هستیم.

سلام فرشید جان؛
ما اومدیم و بچه ها رو جمع کردیم و گفتیم تا اگر کاری قرار هست انجام بشه؛با مشورت بچه ها صورت بگیره؛ما هیچ وقت نخواستیم که بدون اطلاع بچه ها این کار رو انجام بدیم؛ما قرار بود که جلسه ای برگزار کنیم و در اون جلسه در باره نحوه کار صحبت بکنیم؛اما اگر یادتون باشه در جلسه اول ما ؛اصلا" جمع بندی نشد که چیکار کنیم؛
به هر حال من که فکر نمی کنم تا وقتی که بچه ها تصمیم نگرفتن و جلسه ای برگزار نشده؛کاری بخوایم انجام بدیم؛اینهمه عجله برای چی هست رو من نمی دونم؛
به هر حال چون شما خودتون تصمیم گرفتید؛من که نظری نمی تونستم بدم؛جز موفقیت؛چرا که مشکل ما مشکل فروم و فضا و مخارج و این حرفا نبود؛مشکل نحوه انجام کار بود که اینقدر برامون نظرات کاربران مهم بود که تصمیم گرفتیم اون جلسه رو با اون همه مشقت و حرف و حدیث برگزار کنیم؛
در نهایت این رو هم بگم؛تو اون جلسه هم گفتم؛هر جایی که تاسیس بشه؛این خود بچه ها هستند که تصمیم گیری می کنند که به اونجا برن یا نرن؛و من هم عرض کردم؛عده ای ممکنه تصمیم بگیرن که برن و یا نرن؛و در هر صورت تصمیم با خود افراد هست؛
موفق باشید.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلامي به خوش بويي تمامي گل هاي دنيا!
خيلي خوشحالم كه مردم فوج فوج (به قول محبوب ترين رئيس جمهور تاريخ!) در پاي صندوق هاي راي حاظر شده اند و 100% در انتخابات شركت مي كنند...:D
خدا كنه هميشه انتخابات باشه كه شاهد خيابان هايي خلوت و كم تردد باشيم... امروز از ترافيك خبري نبود( به لطف انتخابات)... فكر كنم يكي از راه هاي حل مشكل ترافيك، برگذاري انتخابات باشه :p

سلامي خصوصي براي پارساي عزيز;) يه :-* هم تقديم مي كنم براي حسن نيت... :p;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلامي به خوش بويي تمامي گل هاي دنيا!
خيلي خوشحالم كه مردم فوج فوج (به قول محبوب ترين رئيس جمهور تاريخ!) در پاي صندوق هاي راي حاظر شده اند و 100% در انتخابات شركت مي كنند...:D
خدا كنه هميشه انتخابات باشه كه شاهد خيابان هايي خلوت و كم تردد باشيم... امروز از ترافيك خبري نبود( به لطف انتخابات)... فكر كنم يكي از راه هاي حل مشكل ترافيك، برگذاري انتخابات باشه :p

سلامي خصوصي براي پارساي عزيز;) يه :-* هم تقديم مي كنم براي حسن نيت... :p;)
شهرام جان ، به طرز محیرالعقولی عرض ارادت داریم ... خوبی ؟ چطوری ؟ دو نقطه ستاره هم از آن ِ تو باد :D
وظیفه ی ملیت رو انجام دادی ؟ من که 4 بار امروز رای دادم ... :D

بقیه ی بچه های پی پی سی-کنار خوبند ؟ به شدت و ایضا" مخوفانه مخلصیم ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز... امیدوارم خوش و خرم باشید. واقعا چه روز باشکوهی بود:happy: فکر کنم 120 درصد مردم در این حماسه شرکت نمودن که ایشالا در همین دنیا تلافیشو ببینن!
راستی از اصطلاحات رایج شده توسط فرهنگسرای پارسا! من با این پی پی سی کنار خیلی حال می کنم.
در خصوص فوروم علیرضا خدمت استاد خودم مجتبی عرض کنم که قرار نیست کسی بره. قراره موازی کار بشه!!!
(البته این نظر من بودا) تا اینجا هست که همه هستن و هر چی اینجا میزنن اونجا هم میزنن. وقتی هم در دکون پی تی تخته شد اونجا هست و کوچ اجباری و جلای وطن.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عزيران چقدر دير رسيدن اين موضوع رو بگم،دقيقا نوش دارو بعد از مرگ سهراب،الان ساعت 9:05 شده ! كاشكه تا 10 تمديد كنن لااقل برسين!
فقط اينكه ظاهرا وقتي كارت ملي تون رو ميدين به اين بهانه كه هم صحت اون چك بشه هم اينكه كدش رو ثبت كنن تا جاي ديگه نتونين برين راي بدين،كد شما رو ذخيره مي كنن و الان به صورت كمپيوتري ليست كامل افرادي كه راي دادن و ندادن آمادست !
اگر بعدا جايي به مشكل برخورد كردين ...

عزيزان دلايل قانع كننده اي دارم كه انشاالله در جلسه بعد فقط راجع به اينكه بخش PPC پرشين تولز رو چطور بهتر كنيم بحث خواهيم كرد ! اصولا فكر كنم ساير بحث ها 100% بي نتيجه بمونه!! ببينم امشب فرصت مي كنم با مجتبي جان و دانيال صحبت كنم يا نه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان عزیز... امیدوارم خوش و خرم باشید. واقعا چه روز باشکوهی بود:happy: فکر کنم 120 درصد مردم در این حماسه شرکت نمودن که ایشالا در همین دنیا تلافیشو ببینن!
راستی از اصطلاحات رایج شده توسط فرهنگسرای پارسا! من با این پی پی سی کنار خیلی حال می کنم.
در خصوص فوروم علیرضا خدمت استاد خودم مجتبی عرض کنم که قرار نیست کسی بره. قراره موازی کار بشه!!!
(البته این نظر من بودا) تا اینجا هست که همه هستن و هر چی اینجا میزنن اونجا هم میزنن. وقتی هم در دکون پی تی تخته شد اونجا هست و کوچ اجباری و جلای وطن.
سلام قربان،
والا من هم همین مورد رو بارها هم در اون جلسه و هم خدمت دوستان عرض کردم،منظور بنده این بود که ای کاش با تصمیم همه اعضا این اتفاق می افتاد،بنده هم در اونجا ثبت نام کردم،اما همونطور که گفتید این که یک فرد اونجا بیشتر فعالیت کنه یا اینجا و اینکه اصلا" بره یا نره،به خود اون فرد مربوط هست،و نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمی تونه برای فردی تصمیم گیری کنه،
به هر حال امیدوارم که در هر صورت جمع دوستان در بخش پاکت پی سی جمع باشه همیشه؛
عزيران چقدر دير رسيدن اين موضوع رو بگم،دقيقا نوش دارو بعد از مرگ سهراب،الان ساعت 9:05 شده ! كاشكه تا 10 تمديد كنن لااقل برسين!
فقط اينكه ظاهرا وقتي كارت ملي تون رو ميدين به اين بهانه كه هم صحت اون چك بشه هم اينكه كدش رو ثبت كنن تا جاي ديگه نتونين برين راي بدين،كد شما رو ذخيره مي كنن و الان به صورت كمپيوتري ليست كامل افرادي كه راي دادن و ندادن آمادست !
اگر بعدا جايي به مشكل برخورد كردين ...

عزيزان دلايل قانع كننده اي دارم كه انشاالله در جلسه بعد فقط راجع به اينكه بخش PPC پرشين تولز رو چطور بهتر كنيم بحث خواهيم كرد ! اصولا فكر كنم ساير بحث ها 100% بي نتيجه بمونه!! ببينم امشب فرصت مي كنم با مجتبي جان و دانيال صحبت كنم يا نه

همین الان پی امت اومد؛من دارم پست می زنم و وبلاگم رو آپدیت می کنم؛مشتاقانه منتظر شنیدن نظراتت هستم؛هرچند که به شدت منتظرم تا حسین جلسه بعدی رو مشخص کنه و مقدماتش رو آماده کنه؛

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان راستش بهتر ديدم چند نكته رو همينجا اعلام كنم :
1-اولين موضوعي كه به نظرم مياد اين هست كه تا اين لحظه 3 تا از بچه ها (من hossein505 و عليرضا سيم كش ) رسما اعلام كردن كه فروم دارن ، تعدادي هم ظاهرا اشاره اي كردن اما ... ! ‌اين يعني اگر قرار باشه از اين فروم برن،ترجيحا فكر كنم به فروم خودشون برن ! اين مشكلي هست كه به اين راحتي نميشه از پيشش رد شد، يعني اين احتمال هست كه از اين رفتن مصادف بشه با جدا شدن بچه ها از هم.
2-چيزي كه خيلي ها رو اينجا جمع كرده،اسم بزرگ هست ! PT ديگه مثل قديم نيست،قبول،خيلي افول كرده،اما اولا خيلي ها زماني كه جايي بود براي خودش اومدن،دوما هنوز هم به اندازه كافي بزرگ هست ! خيلي ها زير سايه همين اسم هست كه اينجا هستن ! اگر جاي ديگه كه نو پا هست بخوايم بريم ...
نمي دونم !‌نگرانم بچه ها نيان
3- متاسفانه تعدادي از دوستان بدون كوچكترين هماهنگي با بقيه فرومي زدن،اولا فكر كنم اينكار بعضي رو ناراحت كرده باشه كه اونها 100%‌نخواهند اومد! دوما كار اونطور كه بايد محكم شروع نشده ! بدون هيچ هماهنگي با هيچ كسي ! اين يعني اين موضوع خيلي زود با شكست مواجه خواهد شد. اين شكست كمترين آسيبي كه داره اينه كه همه رو از انجام اين كار خواهد ترسوند! يعني تجربه يك شكست ( كه نه به خاطر عدم توان ما بلكه در صدي به خاطر عدم هماهنگي و ... ) باعث دلسردي همه در انجام يك كار بزرگ ميشه !
4-يك فروم صرفا PPC به نظرم جاي بحث زياد نداره! مگه چند نفر گوشي دارن، كه حالا چند نفر گوشي بالاي 200 تومن داشته باشن كه از اونها هم چند نفر سواد و پول PPC داشته باشن كه يك فروم صرفا PPC بخواد پا بگيره ! پس بايد كنارش قدمهاي محكمي هم برداشته بشه
خيلي از بچه هاي اينجا الان توو سن و مقطعي هستن كه ديگه نمي تونن به اين موضوعات تفنني نگاه كنن! اگر كار اصولي و محكم و با برنامه نباشه خيلي زود دلسرد ميشن و سست ! و ممكنه ديگه اونها رو توو هيچكدوم از جمع هاي خودمون نبينيم !

البته بايد توجه كرد كه اگر فرومي رو همه با هم با انتخاب و مجموع نظرات همه و در حالي كه همه كاملا اعلام آمادگي كنن و انگيزه اش رو داشته باشن،دست يافتني هست،اما با اين وضع پيش بريم ...

تنها پيشنهادي كه مي تونم بدم اين هست كه جلسه بعد رو هر چه زود تر برگزار كنيم،قبل از اينكه اولا خود موضوع از داغي بيفته و اينكه بعضي كارها باعث از بين رفتن تمام تلاشها بشه !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها من که رای دادم:cool:

از این هم بگذریم روز 1 شنبه ساعت 10 شب جلسه رو گذاشتم لطفا نظراتتون رو تو قسمت مربوطه علام کنید:)

راستی فکر نکنم که کار موازی بخواد انجام بده ولی همه آزاد هستند که برا خودشون سایت داشته باشند:)

اجازه بدید تو جلسه بعدی مشخص کنیم:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان.
راستش من در مورد فوروم و هماهنگی فرمایشات دوستان رو قبول دارم ولی این که چون همه رای موافق ندادن این کار اشتباه بوده رو زیاد قبول ندارم. به هر حال پی تی هر چقدر هم بزرگ باشه شیلتر شده... واقعا فعالیت در یک فوروم شیلتر شده زیاد هم توجیحی نداره.
در مورد فوروم داشتن چند تن از دوستان. خود حسین 505 در فوروم علیرضا عضو شده و اصلا مگه فرقی می کنه فوروم رو کی احداث کرده باشه؟؟؟؟ این دیگه از اون حرف هاست. حالا مثلا می گفتین کسی هست که امکانات یا سواد بیشتری داره در این زمینه (با عرض پوزش از علیرضا سیم کش عزیز) قابل قبوله. اما این جوری که همه بیایم جبهه بگیریم آخه کاری رو درست نمی کنه. هدف علیرضا هم از بین نرفتن جمع با صفای اینجا بوده و همچنین هدف بقیه که رفتن عضو شدن. ببخشید اگه کسی رو ناراحت کردم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها الان به علیرضا صحبت کردم:)

فقط میکم که خیلی ناراحت بود:hmm:

میگه من کی خواستم یه فروم بزنم موازی PT ، من چون اینجا فیلتر شده بود و بچه ها میگفتن که احتمال داره PT منحل بشه برای اینکه این جمع دوستانمون از بین نره دور هم باشیم و..... خلاصه سر قولی که داده بودم به بچه ها اینکار رو کردم.

دوستان اینجوری که معلوم بعضی از بچه ها ناراحت شدن از زدن این فروم من همین جا اعلام میکنم از طرف خودم که علی یکی از بچه های قدیمی و زحمت کش اینجا هست همین جور که میبینید جز معدود بچه های قدیمی اینجا از نظر عضو شدن و معدود بچه های از بچه های قدیم که خیلی قوی داره اینجا رو جمع میکنه

الان میکم به همه خیلی هم محکم میکم کسی حق نداره بکه که علی برا خودش یه سایت زده برا موازی کاری با PT , و از این حرفا

کسی هم که به ما لطف میکنه ما حق نداریم با بدی جوابشو بدیم

علی به من گفته که اون سایت رو down میکنه من ازش خواهش کردم که دست نگرداره تا جلسمون معلوم بشه

خلاصه که منتظر حضور همتون تو جلسه هستم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

میگه من کی خواستم یه فروم بزنم موازی PT ، من چون اینجا فیلتر شده بود و بچه ها میگفتن که احتمال داره PT منحل بشه برای اینکه این جمع دوستانمون از بین نره دور هم باشیم و..... خلاصه سر قولی که داده بودم به بچه ها اینکار رو کردم.

دوستان اینجوری که معلوم بعضی از بچه ها ناراحت شدن از زدن این فروم من همین جا اعلام میکنم از طرف خودم که علی یکی از بچه های قدیمی و زحمت کش اینجا هست همین جور که میبینید جز معدود بچه های قدیمی اینجا از نظر عضو شدن و معدود بچه های از بچه های قدیم که خیلی قوی داره اینجا رو جمع میکنه

الان میکم به همه خیلی هم محکم میکم کسی حق نداره بکه که علی برا خودش یه سایت زده برا موازی کاری با PT , و از این حرفا

علی به من گفته که اون سایت رو down میکنه من ازش خواهش کردم که دست نگرداره تا جلسمون معلوم بشه

حسین جان منظورت من که نبودم؟؟؟ من نگفتم علیرضا این فوروم رو واسه موازی کاری زده من گفتم ما اینجا هستیم و اون فوروم هم کار می کنیم ... خب این چه اشکالی داره؟ اگه پی تی درست شد که شد اگه نشد هم که من در همین صفحه از علیرضا دفاع کردم. پس لطفا نسبت به عبارت موازی جبهه نگیرید خواهشا. به هر حال من به فعالیت موازی که گفتم اعتقاد دارم ولی به هیچ وجه هم نگفتم آقای سیم کش اومده با پی تی رقابت کنه و ازش هم در پست قبلیم کاملا دفاع کردم و می کنم و دیگران که معلوم هم هست کیا بودن موضع گرفتن...
کار علیرضا در جهت حفظ بچه ها قابل ستایشه... این هم که بیایم و گفته های امثال من رو نصفه و نیمه بخونیم و جوابی بدیم که کاملا با نظر طرف مقابل تعارض داشته باشه نقض غرض محسوب میشه. خلاصه اینکه من اینجا سابقه ای ندارم و مدیران هم بهم همیشه لطف داشتن ولی این مساله باعث نمی شه که اظهار نظر کردن رو بر خودم حرام کنم.
مرسی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
...
راستی فکر نکنم که کار موازی بخواد انجام بده ولی همه آزاد هستند که برا خودشون سایت داشته باشند:)
...

... و دیگران که معلوم هم هست کیا بودن موضع گرفتن...

يعني به قرآن قسم من بعضي وقتها حركتهايي توو PT ميبينم كه فقط مي تونم بگم دارم كچل ميشم !!!!
اگر بحث زيبام با يكي از بچه هاي اين بخش توو پيغام خصوصي كه 3-4 روز پيش سر موضوعي معمولي بود رو اينجا بزارم فكر كنم جمعي از خنده روده بر بشن !
اين هم از اين يكي موضوع !
اون هم بحث چند وقت پيش كه 2 موضوع به مواضات هم بود !
...
اينجا چرا همه فكر مي كنن بقيه باهاشون دعوا دارن !!؟ يعني هر كي هر چي ميگه موضع گرفته و ... ؟

اين ديگه آخرش بود !

جدي چه خبره !
بحثي شده بود كه من چند دليل براي اينكه امكان اجراش كم هست آوردم ! حالا توو يك بند هم انتقادي كردم ! چرا كل حرف اينجا شده اون موضوع و اينكه كسي موضع گرفته و ...!!!!!!؟
علي رضا جان فكر نكنم PT توو كانادا فيلتر باشه! خوب چرا خودت نيومدي چيزي بگي برادر !؟ ID منم كه همه دارن ! خوب همين اسم اينجام هست و اين كنار هم هست! آقا موضع چيه !!!!؟
مواضات و غير مواضات و اين حرفها چيه !؟
4بند صحبت بود كه بنا به چند دليل و يك سري ريز هماهنگي ها قرار شد اينجا علني
موضوعاتي رو بگم!‌حالا اينكه اين وسط چطور تبديل شد به موضع گيري در برابر علي رضا و بدي كردن و نمي دونم چي و چي و چي ! الله اعلم !

و 100 البته اين كارم تاييدي بر كار انجام شده نيست ! بي هماهنگ بودنش هنوز هم زياد صحيح نبود اما نظر به اينكه علي رضا اون شب توو جلسه نبود و فقط از خود موضوع مطلع شد و سعي كرد كاري كنه، من فكر كنم جمله هام هم كامل نشون مي ده كه هيچ ناراحتي ندارم!!!

صبحي اومدم نوشته هاي بعد از پست ديشيم رو خوندم شكه شدم !
بايد برم ببينم اينحا چه خبرها بوده كه الان همه فكر مي كنن اگر كسي حرفي مي زنه ، يعني در برابر طرف مقابلش موضع گرفته !
معمولا اين جمعها براي اينه كه ديد آدم ها رو به محيط مثبت كنه نه اين كه ...
الان فهميدين چرا مي گم جمع خير نداره و ترجيح مي دم خودم رو جزو جايي حساب نكنم ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مرتضی من پست شما رو کوت نمی کنم که خدای نکرده سوء تفاهمی بوجود نیاد ولی باور کن اون قسمت رو که کوت کردی از من استثنائا زیاد با شما نبودم:happy: ضمنا موضع گرفتن هم حق هر کسیه و شما و من و دیگران هم می تونیم موضع منطقی بگیریم و این اشکالی نداره. من شخصا اون پست آخرو بابت این زدم که حسین آقا که استاد من هستند و خواهند بود و انصافا در لوطی گری و مرامش هیچ شکی ندارم و همیشه از راهنماییش استفاده ها کردم و ... نسبت به کلمه ( موازی کاری) که فکر کنم فقط من گفته بودم برداشت اشتباهی داشتن. چون من دقیقا با نظر ایشون و همچنین شما و دیگران که پی تی مهمه و بزرگ موافقم و همچنین با کار علیرضا برای این که این جمع رو با تقبل زحمت میخواد حفظ کنه. حتی با برداشتی که دارم فکر نکنم علیرضا در آینده خودش رو ادمین و مدیر محسوب کنه چون بعیده دنبال این چیزا باشه... این البته نظر منه ها...

ولی به هر حال چون کسی از این جا کوچ نکرده اون هماهنگی که دوستان می فرمایند زیاد موضوعیت نداره. اگر قرار به نبودن در این جا باشه بله باید همه هماهنگ کنن.

پ ن : پارسا کجایی که داشت رو کشتن! (از شوخی گذشته بیا یه نظری بده)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پ ن : پارسا کجایی که داشت رو کشتن!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
شما داداش منم هستي :p هر كسي خواست بكشتت به منم بگو :blush: بيام خودم بكشمش :lol:

سياوش جان به خدا چند روزه دارم حس مي كنم كمي عكس العمل بچه ها تند شده! نمي دونم از عوارض آخر ساله يا چيز ديگه ! اما در كل كمي همه تا يك كلمه حرف زده ميشه زودي گارد ميگيرن :(

به خدا كسي با منظور حرف نمي زنه ! لااقل من كه اينطوريم !

پ.ن : حالا وسط دعوا ميري يار كمكي مياري :دي منم الان بچه هاي محل رو جمع مي كنم :lol: راست ميگين سر كوچه منتظر باشين با بر و بچز بيام :lol::lol::lol::p

بالا