:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
شما داداش منم هستي هر كسي خواست بكشتت به منم بگو :blush: بيام خودم بكشمش :lol:
سياوش جان به خدا چند روزه دارم حس مي كنم كمي عكس العمل بچه ها تند شده! نمي دونم از عوارض آخر ساله يا چيز ديگه ! اما در كل كمي همه تا يك كلمه حرف زده ميشه زودي گارد ميگيرن
به خدا كسي با منظور حرف نمي زنه ! لااقل من كه اينطوريم !
پ.ن : حالا وسط دعوا ميري يار كمكي مياري :دي منم الان بچه هاي محل رو جمع مي كنم :lol: راست ميگين سر كوچه منتظر باشين با بر و بچز بيام :lol::lol::lol:
آقا مرتضی شما سرور مایی... اون تیکه آخر رو هم واسه فان اومدم(هر چند توضیح لازم نیست و شما خودتون متوجه شدید!)
راستش مرتضی خان من هم موافقم که نباید عکس العمل تند نشون داده بشه چون ممکنه طرف مقابل اصلا منظورش یه چیزه دیگه باشه و ما درست متوجه نشیم و با عکس العملمون دل طرف مقابل رو بشکنیم. ولی باید نظرمون رو بگیم و نباید هم از نظر همدیگه آزرده بشیم چون ثابت شده که همه دلشون واسه از دست رفتن این جمع میسوزه.
شما هم فرد بسیار مطلعی در زمینه کامپیوتر و برنامه نویسی و پاکت پی سی هستید و حضورتون خیلی از حضور مثل منی که اطلاعاتم بی تعارف خیلی محدوده و در یک صفحه میشه خلاصه اش کرد! میتونه مفید تر باشه و من اگه اینجا رو دوست داشته باشم قطعا در جهت رنجوندن شما عمل نمی کنم که خدای نکرده یه وقت به شما بر بخوره و برید و با رفتن امثال شما که استاد ما هستید از بار علمی اینجا کاسته بشه. به هر حال از من دلخوری نداشته باشید چون من هرگز قصد رنجوندن شما و دیگران رو نداشتم و ندارم و ضمنا از برخورد متین شما نسبت به پست هایی که احساس می کنید نسبت به شما جبهه گرفتن تشکر می کنم و از این نظر خصوصا به شما تبریک میگم.
در آخر باید بگم که من کماکان از علیرضا سیم کش و زحماتش حمایت می کنم و ای کاش قدری بار علمی در این قضیه داشتم و می تونستم هر چند اندک بهش کمکی بکنم.
مرسی