• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
شما داداش منم هستي :p هر كسي خواست بكشتت به منم بگو :blush: بيام خودم بكشمش :lol:

سياوش جان به خدا چند روزه دارم حس مي كنم كمي عكس العمل بچه ها تند شده! نمي دونم از عوارض آخر ساله يا چيز ديگه ! اما در كل كمي همه تا يك كلمه حرف زده ميشه زودي گارد ميگيرن :(

به خدا كسي با منظور حرف نمي زنه ! لااقل من كه اينطوريم !

پ.ن : حالا وسط دعوا ميري يار كمكي مياري :دي منم الان بچه هاي محل رو جمع مي كنم :lol: راست ميگين سر كوچه منتظر باشين با بر و بچز بيام :lol::lol::lol::p

آقا مرتضی شما سرور مایی... اون تیکه آخر رو هم واسه فان اومدم(هر چند توضیح لازم نیست و شما خودتون متوجه شدید!)
راستش مرتضی خان من هم موافقم که نباید عکس العمل تند نشون داده بشه چون ممکنه طرف مقابل اصلا منظورش یه چیزه دیگه باشه و ما درست متوجه نشیم و با عکس العملمون دل طرف مقابل رو بشکنیم. ولی باید نظرمون رو بگیم و نباید هم از نظر همدیگه آزرده بشیم چون ثابت شده که همه دلشون واسه از دست رفتن این جمع میسوزه.

شما هم فرد بسیار مطلعی در زمینه کامپیوتر و برنامه نویسی و پاکت پی سی هستید و حضورتون خیلی از حضور مثل منی که اطلاعاتم بی تعارف خیلی محدوده و در یک صفحه میشه خلاصه اش کرد! میتونه مفید تر باشه و من اگه اینجا رو دوست داشته باشم قطعا در جهت رنجوندن شما عمل نمی کنم که خدای نکرده یه وقت به شما بر بخوره و برید و با رفتن امثال شما که استاد ما هستید از بار علمی اینجا کاسته بشه. به هر حال از من دلخوری نداشته باشید چون من هرگز قصد رنجوندن شما و دیگران رو نداشتم و ندارم و ضمنا از برخورد متین شما نسبت به پست هایی که احساس می کنید نسبت به شما جبهه گرفتن تشکر می کنم و از این نظر خصوصا به شما تبریک میگم.
در آخر باید بگم که من کماکان از علیرضا سیم کش و زحماتش حمایت می کنم و ای کاش قدری بار علمی در این قضیه داشتم و می تونستم هر چند اندک بهش کمکی بکنم.
مرسی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
همه آزادن نظرشون رو بکن:blush:

منم نظرم رو گفتم:blush:

انشاالله سر جلسه صحبت میکنیم:blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سياوش جان من كوچيك همه هم هستم
اگر چيزي هم بدونم به لطف دوستاني مثل شما هست،اين شكست نفسي اصلا درست نيست.

من باز هم سوتي دادم آخر 2 پست قبلم يك جمله گفتم كه فكر كنم الان بايد برم اديش كنم! اگر جو سالم . خوب اين بخش PT نبود كه من عمرا با وجود اين همه فيلتر و و و اينجا مي موندم، كدوم رفتن !

اونقدر با لطف ازم تعريف كردين كه از خجالت آب شدم رفتم توو زمين ! 2 ساعته دارم توو آينه خودم رو نگاه مي كنم ببينم اوني كه منظورتون بود به من مياد يا نه :blush:
راستي امروز كه يكشنبه نيست :p آخه من ديروز بالاخره تونستم فرصت كنم لااقل WM گوشيم رو عوض كنم! چقدر به نصبت سريع شده ( البته من قبلي رو با THEME و و و خفه كرده بودم!!!!‌)‌ منتهي يك مشكل كوچيك برام پيش آورده اون هم اينكه Arabizer رو كه نصب كردم درست كار نمي كنه و راست چين چپ چينش مشكل داره :( تقويمم عادت كردم بودم به persian date كه اون هم الان درست ديده نمي شه :blush: نمي دونم چند شنبست :lol: جلسه رو كه از دست ندادم :wacko::lol::lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سياوش جان من كوچيك همه هم هستم
اگر چيزي هم بدونم به لطف دوستاني مثل شما هست،اين شكست نفسي اصلا درست نيست.

من باز هم سوتي دادم آخر 2 پست قبلم يك جمله گفتم كه فكر كنم الان بايد برم اديش كنم! اگر جو سالم . خوب اين بخش PT نبود كه من عمرا با وجود اين همه فيلتر و و و اينجا مي موندم، كدوم رفتن !

اونقدر با لطف ازم تعريف كردين كه از خجالت آب شدم رفتم توو زمين ! 2 ساعته دارم توو آينه خودم رو نگاه مي كنم ببينم اوني كه منظورتون بود به من مياد يا نه :blush:
راستي امروز كه يكشنبه نيست :p آخه من ديروز بالاخره تونستم فرصت كنم لااقل WM گوشيم رو عوض كنم! چقدر به نصبت سريع شده ( البته من قبلي رو با THEME و و و خفه كرده بودم!!!!‌)‌ منتهي يك مشكل كوچيك برام پيش آورده اون هم اينكه Arabizer رو كه نصب كردم درست كار نمي كنه و راست چين چپ چينش مشكل داره :( تقويمم عادت كردم بودم به persian date كه اون هم الان درست ديده نمي شه :blush: نمي دونم چند شنبست :lol: جلسه رو كه از دست ندادم :wacko::lol::lol:

اختیار دارید. شما بزرگوارید...
عربایزر 2 رو نصب می کنی که؟؟؟
در خصوص پرشین دیت باید بگم یکی دیگه هست فکر کنم اسمش تقویم فارسی شهاب هست. اون خیلی بهتره. این مشکلات رو هم نداره. الان سورسش دم دستم نیست وگرنه آپ می کردم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب معذرت می خوام که کوت نمی کنم ولی دیر وقت هست و می خواهم که قبل از فردا نظرم را بنویسم ( من نظر ندم می میرم):D

عرض شود که انتقادات مرتضی رو قبول دارم ، مهم ترین ش ، این هست که همچنان احتمال این هست که در صورت کوچی نامعلوم ، بخش بزرگی از کاربران ارزشمند رو از دست بدهیم.
شاه کلید حل این مشکل ، راه حل مجتبی ست ، در اتکا به نظر جمع و وارد کردن حداکثر افراد در پروسه نظر سنجی

در ضمن ، سیاوش و علی رضای سیم کش ، از خالص ترین بچه های اینجا هستند و حسن نیت شان برای من تردید ناپذیر ست . علی رضا ، شک ندارم که با نیتی خیر فرومش را در اختیار بچه ها گذاشته است. سیاوش هم ، کاملا ً حمایت من را مبنی بر آزادی ابراز نظرش دارد . با این حال فکر میکنم که پست هایی که زده شد و حرف هایی که رد و بدل شد ، با حفظ احترام تمامی دوستان ، یه کم ادویه احساس ش زیادی بوده و نمی بایست جدی گرفته شود.
امیدوارم از پس احساسات ، زیر سایه منطق جمع شویم و با همفکری ، راه حلی صحیح را انتخاب کنیم.
قبل از همه از علی رضا انتظار دارم که با پست زدن در این ترد ، حضور ارزشمند خودش را اینجا اعلام کند
و بعد از آن فکر می کنم که انجام یک جلسه مانند قبلی ، پیش از به محاق تعطیلات نوروزی رفتن پی تی ضروری ست

شاد و موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پ ن : پارسا کجایی که داشت رو کشتن! (از شوخی گذشته بیا یه نظری بده)

:lol:
من مخلصتم سیاوش عزیز ...

سياوش جان به خدا چند روزه دارم حس مي كنم كمي عكس العمل بچه ها تند شده! نمي دونم از عوارض آخر ساله يا چيز ديگه ! اما در كل كمي همه تا يك كلمه حرف زده ميشه زودي گارد ميگيرن :(

فکر کنم این حس بیشتر بخاطر بالا رفتن ِ حساسیت خودتون باشه ... :happy:

------------------------------

و اما در مورد بحث ؛ من حتی هیچ بی نظمی در این مورد نمیبینم ، مگه بده توی این وضعیت ِ ف ی ل ت ر و اینا یکی واسمون پشت وانه درست کرده ؟ ما الان باید خوشحال باشیم . من پیشاپیش نظرمو میخوام بدم که توی نظر سنجی راجبش بحث بشه و اون این هست :

کاری که علیرضا کرده ، کم ِ کمش همون صفجه ایه که ایمیل هامون رو قرار بود بذاریم تا وقتی دسترسی به اینجا غیر ممکن شد بتونیم هم رو پیدا کنیم ...
البته میشه اونجارو یه سنگر قلمداد کرد و در واقع به حرمت PT و روزهای خوبمون فعلا استفاده نشه ولی ثبت نام دوستان هیچ ربطی نداره ... میشه اون ثبت نام هارو به عنوان دفتر ِنام نویسی مطرحش کرد ... تمام بچه های پی پی سی کنار هدفشون خیره ...
معمولا" در مواقع ِ بحرانی توی هر جامعه ای حرکاتی بی خبر ، با خبر و غیر منتظره و همینوطور سازمان یافته صورت میگیره تا یه سری از دولت حاکمه دفاع کنن و سری دیگه هم به سوی براندازیش حرکت کنن ! چیزی که مسلمه اینه که توی جامعه ی ما همه میخوان از این وضع دفاع کنن .
اینجور حرکات رو در اشل حقیقی و اجتماعی نرمال میدونن ، حتی همین برخورد های تند رو .....

من از دوستان میخوام توی این شرایط که یکمی اوضاع نامشخص هست متین تر و با حوصله تر ادامه بدند تا ایشالله وضعیت سفید بشه ....

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

دکتر جان امیدوارم که آخرین امتحانتون هم با موفقیت گذرونده باشید .

به همین مناسبت یک سایتی رو براتون میگذارم که دیدنش ( برای شما ) خالی از لطف نیست .

لینک سایت
63izs7n.gif

این هم اولین ام پی تری پلیر دنیا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام

دکتر جان امیدوارم که آخرین امتحانتون هم با موفقیت گذرونده باشید .

به همین مناسبت یک سایتی رو براتون میگذارم که دیدنش ( برای شما ) خالی از لطف نیست .

لینک سایت
63izs7n.gif

این هم اولین ام پی تری پلیر دنیا

تشکر قربان
هرچند هنوز تز نداده ام ، ولی دیگر خبری از بیمارستان و کشیک با حقوق ماهی 90 تومان نیست.
عرض شود که برای ما پزشکان ، بعد از فارغ التحصیلی تازه اول درد سر هست.
از لینک ها هم تشکر می نکم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مثله اینکه طبق معمول که نبودم خیلی حرفها رد و بدل شده .
بابا یکی فکر چشمای ما قشر آسیب پذیر جامعه رو هم بکنه :D

فقط اینو بگم که نتونستم همه بحث ها رو بخونم . اگه چیزی میگم که قبلا راجع بهش بحث شده قبلا از همه معذرت میخوام.

به نظرم چند تا نکته هست که بنده به عنوان یک حقیقت قبولشون دارم . امیدوارم جمع هم روی اینها با من موافق باشه که اگه باشه خیلی مسائل حل میشه .

1- تا زمانی که پی تی چه با فیلتر چه بی فیلتر سرپاست هیچ تلاشی برای موازی سازی ، ایجاد یک سایت مادر ، خواهر ، برادر ، همسر!! و ... جواب نمیده . به این حقیقت با تمام وجود معتقدم و حاظرم روش شرط ببندم.

2- اگر ساب فروم پاکت پی سی تا الان به جایی رسیده 90 درصدش مدیوم مدیرانش هستش و با تمام احترامی که نسبت به دوستان عزیزم حسین جان و مجتبی جان دارم اما با توجه به سابقه مدیریتی که دکتر داره 50 درصدش رو فقط مدیون دکتر میدونم . و معتقدم اگر روزی پی تی از کار افتاد و قرار بر این شد که همه به جای دیگه کوچ کنند اگر زحمت مدیریت یا حداقل بخشی از اون رو مدیران اینجا و مخصوصا دانیال قبول نکنه اونجا به هیچ جایی نخواهد رسید . البته نقش حسین جان به عنوان یک مدیر صمیمی(بنده مخلصشم:D) و مجتبی جان به عنوان یه مدیر جدی(که زیادم سر نمیزنه و کسی رو تحویل نمیگیره:D) واقعا اونجا هم احساس میشه . پس در مخیلات بنده نیاز دوم فروم جدید راضی کردن مدیران محترم برای کمک به کنترل اونجاست.

و 3- کاری که علیرضا جان کرده و دوستان دیگه کردن از پایه جای تقدیر و حمایت داره .بنده هم بسیار ازشون ممنونم و سعی داشتم با نظر دهی در سایتشون تا جایی که میتونم حمایتشون کنم و هنوز روی حرفم هستم . کند روی و تند روی به نظر بنده هیچ چیز رو تغییر نمیده . نمیدونم واقعا چه کسی هست که به خاطر یه فیلتر حاظره از این همه پست و خاطره و اطلاعات کوچ کنه . و بی تعارف میگم اگر فقط مسئله فیلتر ممکنه باعث بشه این جمع بپاشه پس بهتره زودتر بپاشه . نگه داشتن این چنین جمعی به درد من یکی که نمیخوره .

جمع بندی که خودم از حرفهام میکنم به خودم مربوطه:lol: !! اما اگه میخواین یه جمع بندی کلی داشته باشیم. 1- عمرا اون سایت تا اینجا نفس میکشه راه نمی افته 2- عمرا تا دکتر و دوستان قبول زحمت نکنند جون نمیگیره و 3- با این حال هر تلاشی برای حفظ این جمع بالفطره جای تقدیر و تشکر داره .

امیدوارم با این حرفهام کسی رو ناراحت نکرده باشم . اما اگه اینطور بوده خوشحال میشم باخبرم کنید و علتش رو بهم بگین تا از خجالتتون در حد امکان دربیام

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
میخوام گریه کنم ولی حسش نیست !

واقعا چه قدر بخش دلگیر شده اصلا دیگه هیچ ذوق شوقی دیده نمیشه
چند وقته هر کاری میخواد صورت بگیره یه دفه با خودمون به مشکل میخوریم و خیلی ها زود به دل میگیرن
واقعا چرا باید انقدر جو به این خوبی به هم بخوره؟ الان که 75 % به خاطر این فیلتر گذایی نیستن
همینایی هم که هستن یا دعوا و مرافه دارن یا سوتفاهم بینشون هست سال 86 که تموم شد !
حداقل تو سال جدید سعی کنیم از اینی که بودیم فعال تر باشیم و قدر این دوستی مون رو بدونیم (به خدا این دوستی و صمیمیت بوده که ما رو هرروز دور هم جمع میکرده)
این جو و دوستی رو تو هیچ جایی نمیشه پیدا کرد پس بیاین مثل سابق باشیم و کمتر به دل بگیریم

در ضمن به خاطر ادبیات مزخرفم عذز خواهی میکنم اصلا نمیتونم حرف هام رو درست بیان کنم

پیشا پیش هم عید رو به همتون تبریک میگم ایشالا که سال پرباری در عرصه PPC در پیش داشته باشید :cool:

این رو هم داشته باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود بر همه.

اول چهارشنبه سوری رو با چند ساعت تاخیر به دوستان شادباش میگم.
دوم 29 اسفند سالروز غرور آفرین ملی شدن صنعت نفت رو به دوستان خصوصا نفتی ها تبریک میگم.
سوم فرا رسیدن نوروز زیبا و عزیز رو به همه عزیزان تبریک می گم و از ته دل کامیابی و دل زندگی دوستان رو در سال جدید آرزو می کنم....

تنی زنده دل خفته در زیر گل
به از عالمی زنده مرده دل
دل زنده هرگز نگردد هلاک
تن زنده دل گر بمیرد چه باک

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
1000 امین پستم را تقدیم میکنم به دوستان خوب و گلم در تاپیک PPC

سال خوبی را گذرانده باشین و امیدوارم که سال 87 سالی همراه با موفقیت برای شما باشه و شاهد پیشرفت عظیمی در تکنولوژی PPC باشیم و همه با دستگاههای جدید و توپ بیاییم اینجا فیسیشو بیایم.

قربون همتون برم من :blush:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک میگم . امیدوارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت و شادی همراه با سلامتی کامل باشه .
قربان همگی.
حمید.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه بروبچ

عیدتون مبارک

a11n41.jpg

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من هم سال نو رو به همه تبریک میگم . امیدوارم همه از سالی که گذشت راضی باشیم و به سالی که خواهد آمد امیدوار.

-------

کسی خبر از علیرضا نداره؟ درسته زیاد در ارتباط باهاش نبودم اما دلم برای جواباش و کلیپای یو تیوب و اون آواتار تیریپ ناخدای دزدان دریاییش (که تازگی ها عوضش کرده ) تنگ شده . امیدوارم از دست کسی به خصوص بنده دلخور نباشه. علیرضا نباشه این تاپیکای عمومی هم میخوابه:(

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سال نو را پیشاپیش به همه تبریک میگم. امیدوارم در سال جدید: 1. سلامت ، موفق و ... باشید. 2. PT از این فیلتر لعنتی خارج بشه.:)

Norouz.jpg

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را به همه عزیزان بخش تبریک میکم:cool::rolleyes:

سال با عشقی داشته باشید:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم سال نو رو به همه برو بچ ppcباز! pt تبریک میگم.
امیدوارم سالی پر از ppc های خوب و قوی داشته باشین:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان عزیزم در بخش پاکت پی سی،:rolleyes:
فرا رسیدن بهار طبیعت رو خدمت تمامی اعضای بخش که دوستان من در بخش پاکت پی سی هستند؛تبریک عرض می کنم؛امیدوارم که سال جدید سالی پر از موفقیت و بهروزی برای شما باشد.:happy:
در سالی که گذشت؛به خاطر ذات فعالیت در محیط مجازی(و به خصوص بخش پاکت پی سی پی تی)با دوستانی آشنا شدم که همگی مایه افتخار من هستند؛خوشحالم که در محیط مجازی و بعضا" واقعی دوستانی از پی تی دارم که لحظاتی از زندگیم را با آنها می گذرانم؛:happy:
امیدوارم که در سال جدید پیوندهای بین اعضا محکم تر بشه و ما هم سعی داریم که همین گونه بشه؛بحث جلسات اینترنتی در همین راستا بوده و در آینده احتمالا" گسترده تر خواهد شد و فکرهایی در ذهن دارم که در جهت نزدیک تر کردن اعضا در آینده به اطلاع شما خواهم رساند.
از همه دوستانی که تو سال گذشته من رو تحمل کردند؛تشکر می کنم و از خداوند می خوام که در سال جدید بهشون صبر عطا کنه(چون من اینجام):lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سال نو مبارک ِ همه تون باشه ...

غم هاتون اندک ...
شادی هاتون افزون ...
آرزوهاتون برآورده ...
دلنگرونی هاتون بر طرف ...

و در آخر خوشبختی سفره ی همیشگیتون بشه دوستان ِ خوبم ...

بالا