دوستان عید همگی مبارک باشه انشالله !
شما به زبان پارسی صحبت میکنید اونوقت پارسیان رو طرف دیگر ِ خودتون میدونید ؟!دوستان توی فوتبال 1 بر صفر شکستتون دادیم ، امیدوارم که به دل نگیرین !
شما به زبان پارسی صحبت میکنید اونوقت پارسیان رو طرف دیگر ِ خودتون میدونید ؟!
اصلا" منصفانه نیست ... امیدوارم تا زمانی که به این زبون تکلم میکنید نگید : شکستتون دادیم ...
موفق باشید
کسی ناراحت نشد ، انتظار داشتم بفرمایید شکست خوردیممن الان دارم از بحرین با شما صحبت میکنم ، اکثر شما هم که ایران هستید ، خب به همین دلیل من میگم که ما یعنی بحرین شما یعنی ایران رو شکست دادیم ، جای ناراحتی هم نیست !
(گرچه این بنده خدا دایی مدت خیلی کمی هست تیم رو تحویل گرفته)
خپل جان یه چیز یبگم از خنده خودم کلی دیشب ترکیدم ...مجتبي جان مربي خارجي كه داشتيم، مي باختيم مي گفتيم تيم رو نديده،بازيكن ايراني نديده،با بازي ايران آشنايي نداره ! اولين تجربش با ايرانه و ...
اما اين كه اين همه وقته ايرانه و مربي تيم هم بوده! بهانش چيه ؟ مي خواد بگه من بازيكن ها رو نمي شناختم ؟ يا ...
بحرين جان ممنون اما واحد تبديل قيمتها رو نگفتين!
بعد هم بي اينترنتي عجب درديه! ديگه بدنم درد مي كنه خودم رو با طناب بستم به تخت :lol: اما ترك نمي شه :blink: حالا اين وسط يكي 2 ساعتي در روز با ديال ميام اما خيلي سخته :blink::blush:
انشاالله تا آخر هفته بر ميگردم خونه و دوباره 16 ساعت از شبانه روز رو آنلاين ميشم ! مثل هميشه
خپل جان یه چیز یبگم از خنده خودم کلی دیشب ترکیدم ...
دیشب خواب دیدم رفتم بستنی فروشی ، صاحب مغازه شمایی :lol: بعد اون موقع عمق فاجعه رو نفهمیدم ، نصف شب که پاشدم کلی خندیدم ...
آقا قیافه ت توی خواب بسی خاطره انگیز بود ...
سلام میبینم که همه رفتم د در دودور ! هیچی کی نیست
پارسا جان یک وقت خواب منو نبینی ها تا دوسال نمیخوابی
در ضمن این پست 505 من هست دلم نمیاد دیگه پست بدم چی کار کنم !
راستی من بعد از ظهر میرم بندر انزلی تا 10 هم از شرم خلاص میشید توی این مدت کلی در نبود من عشق و حال کنید
سلام دوستان. امیدوارم تا الان نوروز خوبی رو سپری کرده باشید و کلی بهتون خوش گذشته باشه.
یه سوال غیر نوروزی داشتم. اگه میشه دوستانی که با آلتیمیت ها دشمنی ندارن یه نظری بدن(اون هایی که دشمنی دارن هم بدن اشکالی نداره)
راستش بین 6150 و 8150 موندم. از طرفی از مدل های کیپد دار خوشم نمیاد چون مثل موبایل هستن(البته بگذریم که مزیت محسوب میشه) ولی 8150 به نسبت قیافه قابل تحمل تری داره. اما بزرگترین مشکلش واسه من اسکرین 2.6 اینچیه. من تازه میخواستم به سمت 3.5 اینچ برم!
6150 اسکرین 2.8 داره ولی پایینش یکم تو ذوق میزنه. اگه میشه یه لطفی کنین یه اظهار نظری بکنید. مهمه.
مرسی
سلام میبینم که همه رفتم د در دودور ! هیچی کی نیست
پارسا جان یک وقت خواب منو نبینی ها تا دوسال نمیخوابی
در ضمن این پست 505 من هست دلم نمیاد دیگه پست بدم چی کار کنم !
راستی من بعد از ظهر میرم بندر انزلی تا 10 هم از شرم خلاص میشید توی این مدت کلی در نبود من عشق و حال کنید
خوب دوستان و مدیران محترم ، ما فردا عازم هستیم ، با اجازه همگی
فکر می کنم 11 ام برگردم ، اگر بدشانسی نیارم و در میان سفر تفریحی ، سفر کاری هم ادغام نشه. در هر صورت چه 11ام بر گردم و چه دیر تر ، لطف کنید و هوای فروم نزدیک به تعطیلی مون رو داشته باشید
موفق شاداب باشید