• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شرمنده كه خيلي دير شده !‌ اينه كه پسا پس :p سال جديد رو خدمت همه تبريك مي گم
قرار بود عيد مسافرت بريم اما ديگه اين خيلي ناگهاني شد !‌ با ديال آپ و فيلتر شكن و ... فكر كنم بقيه مسافرت رو هم مجبور شم با ايرانسل بيام ! اما خدا رو شكر لااقل الان يه تلفن پيدا كردم!
ولي ديال آپ زيادم كند نيست ها ! خدا كنه دسترسي به تلفن رو هميشه داشته باشم:blush:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود فراوان بر تمامی دوستان!

من هم به نوبه خودم نوروز زیبا و سال جدید رو به تمامی دوستان تبریک میگم!

امیدوارم سالی سرشار از شادی و زیبایی همراه با تنی شاداب و دلی عاشق در پیش داشته باشید!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب... به لطف خدا ظاهرا همه دوستان سرشون شلوغه و در گیر دیدو بازدید های نوروزی هستن. مثل اینکه فقط من در تنهاییه مطلق هستم!
باز هم نوروز و بهار رو به همه تبریک میگم. خوش باشید و همیشه دورتون شلوغ باشه.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان توی فوتبال 1 بر صفر شکستتون دادیم ، امیدوارم که به دل نگیرین !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان توی فوتبال 1 بر صفر شکستتون دادیم ، امیدوارم که به دل نگیرین !
شما به زبان پارسی صحبت میکنید اونوقت پارسیان رو طرف دیگر ِ خودتون میدونید ؟!

اصلا" منصفانه نیست ... امیدوارم تا زمانی که به این زبون تکلم میکنید نگید : شکستتون دادیم ...

موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شما به زبان پارسی صحبت میکنید اونوقت پارسیان رو طرف دیگر ِ خودتون میدونید ؟!

اصلا" منصفانه نیست ... امیدوارم تا زمانی که به این زبون تکلم میکنید نگید : شکستتون دادیم ...

موفق باشید

پارسا جان ناراحتی نداره که... فرض کن تیم ایران در یک مسابقه فوتبال تیم انگلیس! رو شکست بده و ما به یک انگلیسی به زبان انگلیسی بگیم شکستتون دادیم. اونوقت اون انگلیسیه شاکی بشه بگه چون به زبان انگلیسی گفتی کار خوبی نکردی . در حالی که ایرانیه واسه فهماندن به اون از این زبان استفاده کرده. :cool:
اما از این حرف ها گذشته ما هزاران ساله در حال شکست خوردن هستیم. مگه نه؟؟؟ کافیه یه سر به همین کشورهای حاشیه خلیج فارس بزنیم و بعد بیایم با شهرهای خودمون مقایسه کنیم.
متاسفانه وضعیت فرهنگیمون هم که ... . شهرداری ها به همه مجوز میدن که هر کسی به هر شکلی خواست خانه اش رو بسازه. پارکینگش رو هم احداث نکنه و جریمه اش رو بده. بعد میگن تو خیابون ها مردم پارک می کنن. ما زباله هامون رو هم میریم کنار دریا میریزیم! خلاصه همه کارامون آشفته و بی نظم و خودخواهانه ست وقتی یه رییس جمهور محبوب هم پیدا میشه! کمکش نمی کنیم! که انرزی صلح آمیز تولید کنه. اصلا خود شما رای دادی؟ انتخاب سازنده کردی؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
من الان دارم از بحرین با شما صحبت میکنم ، اکثر شما هم که ایران هستید ، خب به همین دلیل من میگم که ما یعنی بحرین شما یعنی ایران رو شکست دادیم ، جای ناراحتی هم نیست !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من الان دارم از بحرین با شما صحبت میکنم ، اکثر شما هم که ایران هستید ، خب به همین دلیل من میگم که ما یعنی بحرین شما یعنی ایران رو شکست دادیم ، جای ناراحتی هم نیست !
کسی ناراحت نشد ، انتظار داشتم بفرمایید شکست خوردیم

حالا بیخیال ... محمد جان از قیمت های خاورمیانه چه خبر ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان؛
اول از همه بازم عیدتون مبارک:happy:
دوم از همه باخت مفتضحانه تیم ملی جمهوری اسلامی ایران رو تسلیت می گم(گرچه این بنده خدا دایی مدت خیلی کمی هست تیم رو تحویل گرفته)
سوم هم امیدوارم که این تعطیلات خیلی بهتون خوش بگذره؛:happy:
چهارم هم این فیلترینگ لعنتی برداشته شه؛من که دیگه خسته شدم,:hmm:
موفق و موید باشید.:happy:
و من الله توفیق:blush:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
کسی ناراحت نشد ، انتظار داشتم بفرمایید شکست خوردیم

حالا بیخیال ... محمد جان از قیمت های خاورمیانه چه خبر ؟

همون بي خيال ، جديدترين قيمتهاي مكتبه جرير عربستان :

(كليك كنيد)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
(گرچه این بنده خدا دایی مدت خیلی کمی هست تیم رو تحویل گرفته)

مجتبي جان مربي خارجي كه داشتيم، مي باختيم مي گفتيم تيم رو نديده،بازيكن ايراني نديده،با بازي ايران آشنايي نداره ! اولين تجربش با ايرانه و ...
اما اين كه اين همه وقته ايرانه و مربي تيم هم بوده! بهانش چيه ؟ مي خواد بگه من بازيكن ها رو نمي شناختم ؟ يا ...

بحرين جان ممنون اما واحد تبديل قيمتها رو نگفتين!

بعد هم بي اينترنتي عجب درديه! ديگه بدنم درد مي كنه :p خودم رو با طناب بستم به تخت :lol: اما ترك نمي شه :blink: حالا اين وسط يكي 2 ساعتي در روز با ديال ميام اما خيلي سخته :blink::blush:
انشاالله تا آخر هفته بر ميگردم خونه و دوباره 16 ساعت از شبانه روز رو آنلاين ميشم ! مثل هميشه:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مجتبي جان مربي خارجي كه داشتيم، مي باختيم مي گفتيم تيم رو نديده،بازيكن ايراني نديده،با بازي ايران آشنايي نداره ! اولين تجربش با ايرانه و ...
اما اين كه اين همه وقته ايرانه و مربي تيم هم بوده! بهانش چيه ؟ مي خواد بگه من بازيكن ها رو نمي شناختم ؟ يا ...

بحرين جان ممنون اما واحد تبديل قيمتها رو نگفتين!

بعد هم بي اينترنتي عجب درديه! ديگه بدنم درد مي كنه :p خودم رو با طناب بستم به تخت :lol: اما ترك نمي شه :blink: حالا اين وسط يكي 2 ساعتي در روز با ديال ميام اما خيلي سخته :blink::blush:
انشاالله تا آخر هفته بر ميگردم خونه و دوباره 16 ساعت از شبانه روز رو آنلاين ميشم ! مثل هميشه:(
خپل جان یه چیز یبگم از خنده خودم کلی دیشب ترکیدم ...

دیشب خواب دیدم رفتم بستنی فروشی ، صاحب مغازه شمایی :lol: بعد اون موقع عمق فاجعه رو نفهمیدم ، نصف شب که پاشدم کلی خندیدم ... :D

آقا قیافه ت توی خواب بسی خاطره انگیز بود ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام میبینم که همه رفتم د در دودور ! هیچی کی نیست
پارسا جان یک وقت خواب منو نبینی ها تا دوسال نمیخوابی :D

در ضمن این پست 505 من هست دلم نمیاد دیگه پست بدم چی کار کنم !:(
1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg

راستی من بعد از ظهر میرم بندر انزلی تا 10 هم از شرم خلاص میشید توی این مدت کلی در نبود من عشق و حال کنید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خپل جان یه چیز یبگم از خنده خودم کلی دیشب ترکیدم ...

دیشب خواب دیدم رفتم بستنی فروشی ، صاحب مغازه شمایی :lol: بعد اون موقع عمق فاجعه رو نفهمیدم ، نصف شب که پاشدم کلی خندیدم ... :D

آقا قیافه ت توی خواب بسی خاطره انگیز بود ...

پارسا جان جايي بهتر از بستني فروشي پيدا نكردي :lol: دكتري،مهندسي،رياست جمهوري ايي:p ...
اما باور كن خوابت بي دليل نبود‌! من عاشق بستني هستم! مي دونم هيچ كس باور نمي كنه، اما اون روز ها كه سر سرما مملكت رو تعطيل كردن من رفتم دانشگاه،ديدم در بستست نوشته تعطيله ! منم كم نياوردم رفتم يك كافي شاپ تا جا داشتم بستني خوردم:lol::lol::lol:
راستي،اميدوارم بستني رو گرون نفروخته باشم :lol::blush:

1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg

راستی من بعد از ظهر میرم بندر انزلی تا 10 هم از شرم خلاص میشید توی این مدت کلی در نبود من عشق و حال کنید

حسين جان خوب هنور فلسفه اين 505 رو نگفتي :f34r: (مي توني بري اونجا كه توو امضام هست بگي :lol::p ) اما خوب اگر دليل خاصي نداره با هر پستت بگو اين عدد رو زياد كنن:lol::blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان. امیدوارم تا الان نوروز خوبی رو سپری کرده باشید و کلی بهتون خوش گذشته باشه.
یه سوال غیر نوروزی داشتم. اگه میشه دوستانی که با آلتیمیت ها دشمنی ندارن یه نظری بدن(اون هایی که دشمنی دارن هم بدن اشکالی نداره:cool:)
راستش بین 6150 و 8150 موندم. از طرفی از مدل های کیپد دار خوشم نمیاد چون مثل موبایل هستن(البته بگذریم که مزیت محسوب میشه) ولی 8150 به نسبت قیافه قابل تحمل تری داره. اما بزرگترین مشکلش واسه من اسکرین 2.6 اینچیه. من تازه میخواستم به سمت 3.5 اینچ برم!
6150 اسکرین 2.8 داره ولی پایینش یکم تو ذوق میزنه. اگه میشه یه لطفی کنین یه اظهار نظری بکنید. مهمه.
مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان. امیدوارم تا الان نوروز خوبی رو سپری کرده باشید و کلی بهتون خوش گذشته باشه.
یه سوال غیر نوروزی داشتم. اگه میشه دوستانی که با آلتیمیت ها دشمنی ندارن یه نظری بدن(اون هایی که دشمنی دارن هم بدن اشکالی نداره:cool:)
راستش بین 6150 و 8150 موندم. از طرفی از مدل های کیپد دار خوشم نمیاد چون مثل موبایل هستن(البته بگذریم که مزیت محسوب میشه) ولی 8150 به نسبت قیافه قابل تحمل تری داره. اما بزرگترین مشکلش واسه من اسکرین 2.6 اینچیه. من تازه میخواستم به سمت 3.5 اینچ برم!
6150 اسکرین 2.8 داره ولی پایینش یکم تو ذوق میزنه. اگه میشه یه لطفی کنین یه اظهار نظری بکنید. مهمه.
مرسی

سیاوش جان بنده هم نه دشمنی و نه دوستی دارم
ولی اگر نمی خواهید صبر کنید و از افت قیمت 200-300 هزار تومانی ظرف یک سال نمی ترسید ، حتما ً درنگ نکنید و 6150 و نه 8150 رو بخرید و قال قضیه رو بکنید.
دستگاه های خوبی هستن که مثل بقیه مشکلات مختص به خودشون رو دارن ولی عوض ش ، به نظر من کلی شما رو در تکنولوژی جلو می اندازن
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg
1pwm1i.jpg

یک کار کن ، از اولین پست هایی که زدی شروع کن پاک کن که تعداد پست ات بالا نره ، هم تعداد پست مفید هات می ره بالا ، هم کلاس کار حفظ می شه:lol:
جدای از شوخی ، می خوای پارتی بازی کنم ، تعداد پست هاتو بدم فیکس کنن:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوستان و مدیران محترم ، ما فردا عازم هستیم ، با اجازه همگی
فکر می کنم 11 ام برگردم ، اگر بدشانسی نیارم و در میان سفر تفریحی ، سفر کاری هم ادغام نشه. در هر صورت چه 11ام بر گردم و چه دیر تر ، لطف کنید و هوای فروم نزدیک به تعطیلی مون رو داشته باشید
موفق شاداب باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب دوستان و مدیران محترم ، ما فردا عازم هستیم ، با اجازه همگی
فکر می کنم 11 ام برگردم ، اگر بدشانسی نیارم و در میان سفر تفریحی ، سفر کاری هم ادغام نشه. در هر صورت چه 11ام بر گردم و چه دیر تر ، لطف کنید و هوای فروم نزدیک به تعطیلی مون رو داشته باشید
موفق شاداب باشید
:(

عجب رفیق نیمه راهی هستیاااا ! :(

من دیگه چه جوری ایام نوروز رو سر کنم :( :D

بالا