عجب رفیق نیمه راهی هستیاااا !
من دیگه چه جوری ایام نوروز رو سر کنم
پشو ،ام بیو شیییییییرااااااااز میخوی بیشینی اینجو که چی چی
عجب رفیق نیمه راهی هستیاااا !
من دیگه چه جوری ایام نوروز رو سر کنم
پشو ،ام بیو شیییییییرااااااااز میخوی بیشینی اینجو که چی چی
ممنون از دکتر و پارسا که با نظراتشون به من کمک نمودند...
پیشاپیش فرارسیدن 6 فروردین سالروز تولد اشو زرتشت رو هم به همه عزیزان تبریک می گم.
پ ن : الان چند روزه که سیم کش پیداش نیست. حتی تبریک نوروز هم فکر نکنم گفته باشه. خدا میدونه چقدر آزرده شده که یه سر هم نمیزنه. نکنه ....؟
خوب من به علیرضا پیام دادم،که متن پیامم رو می تونید ببینید:مجتبی جان خیلی مخلصیم. در خصوص ریویو راستش آدم میترسه اینجا اسم آلتیمیت بیاره از بس که این بنده خدا دشمن داره اینجا مشکل دومش هم اینه که سواتم در حد و اندازه ریویو دادن نیست. ماشالا هزار ماشالا دوستان همه دانش بالایی دارن و به سختی میشه اظهار فضل نمود!
اما از شوخی گذشته در خصوص قسمت دوم فرمایشات شما کاملا موافقم. فقط نگرانیم به خاطر طولانی شدن غیبت علیرضا بود وگرنه بقیه دوستان دیگه حد اقل هر چند روز یه بار اعلام حضور می کنن.
باز هم ممنون.
mojtaba foroutan: salam alireza jan,
mojtaba foroutan: khoobi?
mojtaba foroutan: agha bacheha migan ke to be khatere masaele forume jadid nemikhay biay PT,
mojtaba foroutan: albate too goftegooye azad siavash intor matrah karde,
mojtaba foroutan: jaryan intore?
mojtaba foroutan: movafagh bashi,
ضمن تشکر از علیرضا و اینکه می دونم دوباره به این فروم بر میگرده،اما حسش رو درک می کنم و تا حالا بارها به این حس دچار شدم و حتی به برخی بچه ها مثل پارسا و دانیال هم موضوع رو گفتم؛اما تا حالا دووم آوردم.امیدوارم که علیرضا به زودی زود اینجا خودش پست بزنه و جریان رو بگه؛Alireza aminian: salam agha
Alireza aminian: sale no mobarak
Alireza aminian: alan ke gofti bad az ye hafte raftam didam goftegooye azado
Alireza aminian: avalesh ke nemidoonam chishod ke az moghe concerte ebi yeho motehavel shodam
Alireza aminian: asan hese pt oomadanam khabid
Alireza aminian: ke hala moteasefane ya khoshbakhtane ghazie forum jadid ham hamoon moghe matrah shodo
Alireza aminian: badesham ke eido ina
Alireza aminian: alanam ke barat message midam asan too shahre khodam nistam
Alireza aminian: in chan hafte asan vaghti nadashtam
Alireza aminian: vali dalile nayoomadan asan be forum ya narahati ina nistesh
Alireza aminian: to sandali dagham gofte boodam age biai forum, mimooni
Alireza aminian: age 2 rooz nayad
Alireza aminian: asan hesesh mikhabe
Alireza aminian: dige hese sar zadan nadari
Alireza aminian: manam hamintori shodam alan....
Alireza aminian: hese forum kolan khabide
Alireza aminian: albate alan asan ye ehsase faregh boodane kheili khoobi mikona
Alireza aminian: asan vaghtam kheili baz shode
Alireza aminian: alan mifahmam dige chera farhad dige asan nayoomad pt
Alireza aminian: harchi ham migoft hesesh nist man darkesh nemikardam
Alireza aminian: hala beharhal be hame begoo asan ghazie narahatio forum digeo in chiza nist
Alireza aminian: manam asan az daste kasi narahato ina nistam
Alireza aminian: delamam kheili vase hame tang shode
Alireza aminian: eid ro ham az haminja be hame tabrik migam..lol
Alireza aminian: kholase ke faghat heso hale khodame ke avaz shode yekam
Alireza aminian: hala ishala dobare avaz sham besham mesle ghabl
Alireza aminian: kheili ham narahatam ke ba voojood inke danial post zade too oon thread va azam khaste ke biam khodam post bezanamo tozih bedam
Alireza aminian: vaght nakardam inkaro bokonam
Alireza aminian: va be harfesh natoonestam amal konam
Alireza aminian: agha movafaght bashi
Alireza aminian: be hame salam beresoon
شما نباشی نصف فروم تعطیل میشه ... این حرفارو نزن حسین جان ...خوب دوستان خودمو با کلی سختی رسوندم به نت که فقط یه پست بدم اونم اینکه زندم(البته میدونم زیاد اهمیت نداره:blush
ولی خلاصه که مسافرت هستم و کلی دلم براتون تنک شده
قربوت همتون
شما نباشی نصف فروم تعطیل میشه ... این حرفارو نزن حسین جان ...
ایشالله برگردی و بیشتر پیش ما باشی
مخلصیم
عبیدتیم پارسا جان
زنگ در خونتم ، هر کی میخواد تو رو ببینه اول ما رو میزنه
قرار نبود مسائل خانوادگی وخصوصی رو اینجا بگی دیگه :hmm:سلام به همه. خیلی مخلصیم. عید همگیتون با تاخیر مبارک. اینترنتم مشکل داره کم سر میزنم. ایشالا ردیف بشه بیاییم استفاده کنیم از اطلاعات خوبتون . پارسا و علی هم تشکر بابت اون قضیه ..
:lol: منظور علی اینه که خواهش میکنیم ، وظیفه یودقرار نبود مسائل خانوادگی وخصوصی رو اینجا بگی دیگه :hmm:
:
حسين جان خوب هنور فلسفه اين 505 رو نگفتي :f34r: (مي توني بري اونجا كه توو امضام هست بگي :lol: ) اما خوب اگر دليل خاصي نداره با هر پستت بگو اين عدد رو زياد كنن:lol::blink:
سلام به همه همین الان رسیدم تهران
دلم بد جوری براتون تنگ شده بود
ایشالا به شما ها هم خوش گذشته باشه
در مورد 505 هم بگم که عددی بسیار مقدس برای من هست که نمیتونم دلیلش رو بیان کنم (خیلی ضایع هستش ! )
دوستون دارم 505 تا :blush:
سلام مجدد خدمت دوستان و عرض مجدد تبریک سال نو...
آقا ما یه 5 روزی نبودیم اومدیم دیدم کلا 10 تا پست هم تو این 5 روز که اینترنت نداشتم زده نشده. واقعا جای امیدواری داره!
میخواستم از پارسای عزیز که امروز زحمت کشید و از پایتخت برای من یک دستگاه آلتیمیت 6150 خرید تشکر و قدردانی کنم. این چند روز خیلی بهش زحمت دادم. ایشالا عروسیش در 40 سالگی! جبران می کنم.
مرسی