• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پشو ،ام بیو شیییییییرااااااااز:D میخوی بیشینی اینجو که چی چی :D

به به علیرضا،آخ که حتما" میام شیراز،منتها شاید تابستون،
راستی در مورد کاری که تو پی ام بهت گفتم ممکنه کمی طول بکشه و مطمئن باش خطری نداره،دیگه آب از سرم گذشته:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون از دکتر و پارسا که با نظراتشون به من کمک نمودند...
پیشاپیش فرارسیدن 6 فروردین سالروز تولد اشو زرتشت رو هم به همه عزیزان تبریک می گم.

پ ن : الان چند روزه که سیم کش پیداش نیست. حتی تبریک نوروز هم فکر نکنم گفته باشه. خدا میدونه چقدر آزرده شده که یه سر هم نمیزنه. نکنه ....؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از دکتر و پارسا که با نظراتشون به من کمک نمودند...
پیشاپیش فرارسیدن 6 فروردین سالروز تولد اشو زرتشت رو هم به همه عزیزان تبریک می گم.

پ ن : الان چند روزه که سیم کش پیداش نیست. حتی تبریک نوروز هم فکر نکنم گفته باشه. خدا میدونه چقدر آزرده شده که یه سر هم نمیزنه. نکنه ....؟

سلام سیاوش جان،
انشاله پس باید منتظر رویو شما از آلتیمیت باشیم؛درسته؟:happy:
در رابطه با علیرضا هم بعید می دونم به خاطر اون جریانات باشه؛ما همگی اینجا نظر می دیم و این اظهار نظرها ممکنه که برخلاف میل بعضی از ماها باشه و این دلیل بر این موضوع نمی شه که بخوایم جبهه بگیریم؛من دوهفته پیش فکر می کنم یکی دو ساعتی با علیرضا صحبت کردم؛(البته چت)؛قرار بود که یه مقدار هم راجع به این جریانات تو اون جلسه دوم صحبت کنم که متاسفانه تعداد زیادی از بچه ها حضور نداشتن و نشد که راجع به این موضوع هم بحث بشه؛
اما در نهایت بازهم فکر نمی کنم علیرضا به خاطر این موضوع اینجا نیاد که اگر اینطور باشه؛سخت در اشتباهه؛البته این رو هم بگم که تصمیم گیری در این زمینه با خود افراد هست و نه من و نه هیچ کس دیگه ای شخصی را مجبور به اومدن؛موندن؛رفتن و ... نمی تونه بکنه؛من با توجه به شناختی که از علیرضا دارم بعید می دونم که به خاطر جریانات اینجا نیاد؛
از حسین هم خبری نیست؛پس حسین هم ناراحته؟امیر چطور؟بچه های دیگه چطور؟
همه ما خوب می دونیم که به خصوص تو محیط مجازی باید صبر و تحملمون بیشتر باشه و من مطمئنم که صبر علیرضا حتی از من هم بیشتره؛:rolleyes:
حالا من تو اولین فرصت که علیرضا رو تو مسنجر ببینم؛باهاش صحبت می کنم ببینم جریان چی هست که انشاله نگرانی سیاوش جان و باقی دوستان هم برطرف شه؛
موفق باشید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مجتبی جان خیلی مخلصیم. در خصوص ریویو راستش آدم میترسه اینجا اسم آلتیمیت بیاره از بس که این بنده خدا دشمن داره اینجا:p مشکل دومش هم اینه که سواتم در حد و اندازه ریویو دادن نیست. ماشالا هزار ماشالا دوستان همه دانش بالایی دارن و به سختی میشه اظهار فضل نمود!
اما از شوخی گذشته در خصوص قسمت دوم فرمایشات شما کاملا موافقم. فقط نگرانیم به خاطر طولانی شدن غیبت علیرضا بود وگرنه بقیه دوستان دیگه حد اقل هر چند روز یه بار اعلام حضور می کنن.
باز هم ممنون.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان خیلی مخلصیم. در خصوص ریویو راستش آدم میترسه اینجا اسم آلتیمیت بیاره از بس که این بنده خدا دشمن داره اینجا:p مشکل دومش هم اینه که سواتم در حد و اندازه ریویو دادن نیست. ماشالا هزار ماشالا دوستان همه دانش بالایی دارن و به سختی میشه اظهار فضل نمود!
اما از شوخی گذشته در خصوص قسمت دوم فرمایشات شما کاملا موافقم. فقط نگرانیم به خاطر طولانی شدن غیبت علیرضا بود وگرنه بقیه دوستان دیگه حد اقل هر چند روز یه بار اعلام حضور می کنن.
باز هم ممنون.
خوب من به علیرضا پیام دادم،که متن پیامم رو می تونید ببینید:
mojtaba foroutan: salam alireza jan,
mojtaba foroutan: khoobi?
mojtaba foroutan: agha bacheha migan ke to be khatere masaele forume jadid nemikhay biay PT,
mojtaba foroutan: albate too goftegooye azad siavash intor matrah karde,
mojtaba foroutan: jaryan intore?
mojtaba foroutan: movafagh bashi,

خوب،سیاوش جان؛علیرضا برام پیام گذاشته که من هم ترجیح می دم عین پیامش رو اینجا بگذارم
Alireza aminian: salam agha
Alireza aminian: sale no mobarak
Alireza aminian: alan ke gofti bad az ye hafte raftam didam goftegooye azado
Alireza aminian: avalesh ke nemidoonam chishod ke az moghe concerte ebi yeho motehavel shodam
Alireza aminian: asan hese pt oomadanam khabid
Alireza aminian: ke hala moteasefane ya khoshbakhtane ghazie forum jadid ham hamoon moghe matrah shodo
Alireza aminian: badesham ke eido ina
Alireza aminian: alanam ke barat message midam asan too shahre khodam nistam
Alireza aminian: in chan hafte asan vaghti nadashtam
Alireza aminian: vali dalile nayoomadan asan be forum ya narahati ina nistesh
Alireza aminian: to sandali dagham gofte boodam age biai forum, mimooni
Alireza aminian: age 2 rooz nayad
Alireza aminian: asan hesesh mikhabe
Alireza aminian: dige hese sar zadan nadari
Alireza aminian: manam hamintori shodam alan....
Alireza aminian: hese forum kolan khabide
Alireza aminian: albate alan asan ye ehsase faregh boodane kheili khoobi mikona
Alireza aminian: asan vaghtam kheili baz shode
Alireza aminian: alan mifahmam dige chera farhad dige asan nayoomad pt
Alireza aminian: harchi ham migoft hesesh nist man darkesh nemikardam
Alireza aminian: hala beharhal be hame begoo asan ghazie narahatio forum digeo in chiza nist
Alireza aminian: manam asan az daste kasi narahato ina nistam
Alireza aminian: delamam kheili vase hame tang shode
Alireza aminian: eid ro ham az haminja be hame tabrik migam..lol
Alireza aminian: kholase ke faghat heso hale khodame ke avaz shode yekam
Alireza aminian: hala ishala dobare avaz sham besham mesle ghabl
Alireza aminian: kheili ham narahatam ke ba voojood inke danial post zade too oon thread va azam khaste ke biam khodam post bezanamo tozih bedam
Alireza aminian: vaght nakardam inkaro bokonam
Alireza aminian: va be harfesh natoonestam amal konam
Alireza aminian: agha movafaght bashi
Alireza aminian: be hame salam beresoon
ضمن تشکر از علیرضا و اینکه می دونم دوباره به این فروم بر میگرده،اما حسش رو درک می کنم و تا حالا بارها به این حس دچار شدم و حتی به برخی بچه ها مثل پارسا و دانیال هم موضوع رو گفتم؛اما تا حالا دووم آوردم.امیدوارم که علیرضا به زودی زود اینجا خودش پست بزنه و جریان رو بگه؛
البته من اجازه از علیرضا نگرفتم برای قرار دادن پیامش اینجا؛اما چون ترسم از این بود که چون فکرم جایی مشغوله؛موقع نوشتن حرفهاش؛باعث تحریف بشم؛عین پیام رو نقل کردم؛و به این خاطر عذرخواهی می کنم.
روز خوبی داشته باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان خودمو با کلی سختی رسوندم به نت که فقط یه پست بدم اونم اینکه زندم(البته میدونم زیاد اهمیت نداره:blush:)

ولی خلاصه که مسافرت هستم و کلی دلم براتون تنک شده:rolleyes:

قربوت همتون:rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب دوستان خودمو با کلی سختی رسوندم به نت که فقط یه پست بدم اونم اینکه زندم(البته میدونم زیاد اهمیت نداره:blush:)

ولی خلاصه که مسافرت هستم و کلی دلم براتون تنک شده:rolleyes:

قربوت همتون:rolleyes:
شما نباشی نصف فروم تعطیل میشه ... این حرفارو نزن حسین جان ...

ایشالله برگردی و بیشتر پیش ما باشی

مخلصیم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شما نباشی نصف فروم تعطیل میشه ... این حرفارو نزن حسین جان ...

ایشالله برگردی و بیشتر پیش ما باشی

مخلصیم

عبیدتیم پارسا جان

زنگ در خونتم ، هر کی میخواد تو رو ببینه اول ما رو میزنه

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه. خیلی مخلصیم. عید همگیتون با تاخیر مبارک. اینترنتم مشکل داره کم سر میزنم. ایشالا ردیف بشه بیاییم استفاده کنیم از اطلاعات خوبتون . پارسا و علی هم تشکر بابت اون قضیه ..

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام به همه. خیلی مخلصیم. عید همگیتون با تاخیر مبارک. اینترنتم مشکل داره کم سر میزنم. ایشالا ردیف بشه بیاییم استفاده کنیم از اطلاعات خوبتون . پارسا و علی هم تشکر بابت اون قضیه ..
قرار نبود مسائل خانوادگی وخصوصی رو اینجا بگی دیگه :hmm:

:D:D:D

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
:

حسين جان خوب هنور فلسفه اين 505 رو نگفتي :f34r: (مي توني بري اونجا كه توو امضام هست بگي :lol::p ) اما خوب اگر دليل خاصي نداره با هر پستت بگو اين عدد رو زياد كنن:lol::blink:

سلام به همه همین الان رسیدم تهران
دلم بد جوری براتون تنگ شده بود

ایشالا به شما ها هم خوش گذشته باشه

در مورد 505 هم بگم که عددی بسیار مقدس برای من هست که نمیتونم دلیلش رو بیان کنم (خیلی ضایع هستش ! :D)

دوستون دارم 505 تا :blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام به همه همین الان رسیدم تهران
دلم بد جوری براتون تنگ شده بود

ایشالا به شما ها هم خوش گذشته باشه

در مورد 505 هم بگم که عددی بسیار مقدس برای من هست که نمیتونم دلیلش رو بیان کنم (خیلی ضایع هستش ! :D)

دوستون دارم 505 تا :blush:

حسين جان بسي از اينكه بالاخره از مسافرت برگشتم و به اعتياد خود مي توانم پاسخ دهم خوشحالم ! عجب نعمتيست اين ADSL !
خدا هفت جد و آباد بل و امثالهم را به قعر جهنم ببرد ! تا هم آن دنيا زيارتشان كنم :p هم بار آخرشان باشد كه اعتياد زايي چون اينترنت و ارتباطات جمعي را مكشوف نمودند تا ما اينگونه بيمار شويم ! كاشكه دكتر هم هر چه زودتر برگردن ببينيم دواي رفع اعتياد سراغ دارند يا خير :happy: ما توان قرائت نسخه هاي خطي و كوفي شما را دارا مي باشيم !:lol:

امروز امضات رو با دقتي بيشتر نگاه كرم ! طي ماههاي آينده مزاحمت خواهم داشت :blush: بهر رپيد شير و غيره...

از رفقا اگر كسي حاضر هست توو گرافيك من را دست ياري دهد بسي نيازمند چند كار ساده هستم! منت بر من مي گذارد اگر در PMي اعلام نمايد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عجب روز و شب خلوتی بود :blush:

کجاست اون روزهای قدیم:(

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
خوبین همگی؟
سال نو همه مبارک باشه
امیدوارم همتون سال خوب و خوش و پر از موفقیتی رو در پیشرو داشته باشید.
راستش ادب حکم می کرد زود تر از این ها بیام و سال نو رو بهتون تبریک بگم ... ولی ... خوب به بزرگی خودتون ببخشید ...
ایشالا یه مقدار که بیشتر استیبل شدم حتما فعالیت هام رو منسجم تر و بهتر انجام می دم.
امیدوارم به اونچه که می خواین برسین. همتون با هم
موفق باشید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام مجدد خدمت دوستان و عرض مجدد تبریک سال نو...
آقا ما یه 5 روزی نبودیم اومدیم دیدم کلا 10 تا پست هم تو این 5 روز که اینترنت نداشتم زده نشده. واقعا جای امیدواری داره!

میخواستم از پارسای عزیز که امروز زحمت کشید و از پایتخت برای من یک دستگاه آلتیمیت 6150 خرید تشکر و قدردانی کنم. این چند روز خیلی بهش زحمت دادم. ایشالا عروسیش در 40 سالگی! جبران می کنم.
مرسی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام مجدد خدمت دوستان و عرض مجدد تبریک سال نو...
آقا ما یه 5 روزی نبودیم اومدیم دیدم کلا 10 تا پست هم تو این 5 روز که اینترنت نداشتم زده نشده. واقعا جای امیدواری داره!

میخواستم از پارسای عزیز که امروز زحمت کشید و از پایتخت برای من یک دستگاه آلتیمیت 6150 خرید تشکر و قدردانی کنم. این چند روز خیلی بهش زحمت دادم. ایشالا عروسیش در 40 سالگی! جبران می کنم.
مرسی

ایشالا مبارکت باشه سیاوش جان
امروز که پایتخت بودم پارسا رو هم دیدم و چشمم هم به 6150 شما روشن شد

در ضمن خبرا حاکی از این هست که بارها منو دیدی ولی آمار ندادی ها :blink:

در ضمن یک فروند o2 atom برای فروش دارم کسی خواست خبر بده

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها کارم گیرم لطفا اگر چیز میدونید سریع راهنمایی کنید:(

یه سایت بود که مبلغ این فیش موبایل رو بهتون میداد اون رو میخوام ، موبایلم امشب قطع شد:blink: میخوام ببینم چقدر باید پیاده بشم:wacko:

لطفا کمک کنید

بالا