سلام بر همگی دوستان و تعطیلات بر همگی خوش
ما فقط امدیم یک ابراز وجودی خیلی خلاصه و ملو بکنیم و دوباره بریم.
هوای فروم رو داشته باشید
گشت نامحسوس PT
سلام بر همگی دوستان و تعطیلات بر همگی خوش
ما فقط امدیم یک ابراز وجودی خیلی خلاصه و ملو بکنیم و دوباره بریم.
هوای فروم رو داشته باشید
يك موضوع يادم رفت بگم !
فكر كنم به جز دكتر همه هستن ديگه تقريبا ! به فكر جلسه هو اينها نيستن :happy: ... ؟
حسین جان؛دست خودتو می بوسه؛
من کوچیکتم اتفاقا 15 همین ماه خانمم میفرستم مکه 15 روز مکان به راه:happy:
به همه کارا میرسم
خوب دوستان اینطور که مشخصه جلسه بعدی به صورت اینترنتی برگزار نخواهد شد؛دوستان حتما" حضورا" می بینمتون
ما در خدمتیم:happy:
بریز و بپاش:happy:
به به ، به به ...آخ جونمی جون... عید دیدنی
من شخصا دعوت شما رو می پذیرم
آخ جونمی جون... عید دیدنی
من شخصا دعوت شما رو می پذیرم
نه بابا اگه اونجا آشنا داشتم که وعضم این جوری نبود !حسين جان اون تاپيك رو اونقدر مورد توجه مديريت بود خيلي وقته موزمار جان قفل كردن ! نوشتن اگه روزي روزگاري ادميني راه گم كرد و اشتباها اين طرفا اومد خودش باز مي كنه و حل ميكنه:lol: :blink:
چرا اينقدر دير اعلام كردين :blush: بنده كه مدتهاست دور از روستامون ( تهران !) هستم :lol: خيلي دير دير بر مي گردم ولايت ! 8 روزه اول عيد رو تهران بودم ، منزل سر بيمارستان خاتم الانبيا اين طرف وليعصره (فرزان غربي) پاتوقم مجتمع پايتخته ! شبها قبل از مسواك اول يك سر مي رم اونجا :lol: اگر ميومدم خودم رو كه معرفي نمي كردم :f34r: اما خوب بچه ها رو مي ديدم
راستي حسين جان خبر نامه اي با كمك يكي از سرويس هاي webgozar فرستادي يا اونجا هم دستي داري :blush: ؟ چون من عجب دل پري از اين webgozar دارم ! روزي 40% رو براي من قطع ميشه ! مي گه سرويس مشكل داره :lol:
خوب سلام به تمامی دوستان عزیز و قدیمی خودم!
اول از همه سیاوش جان بسی تبریک میگم!این پارسا آخر گولتون زدن آلتیمت خریدین!!! ایشالا کلی حال کنید که صد البته لازم به ذکر نیست
بقیه دوستان در چه حال هستن!
پارسا حسین ها مهرداد مجتبی جواد علی شهرام مهدی علیرضا حامد فرشید و و و ..............
پیرو گفته های آکسون ، فلیم ، آلتیمیت ، ایکس800 همگی ساخت آریما هست ...نه بابا اگه اونجا آشنا داشتم که وعضم این جوری نبود !
علی جان ما هستیم ولی شما نیستی
کیف حالک ؟
---------
در ضمن یادم رفت بگم که پریروز که رفته بودم پایتخت رفتم از اکسون پرسیدم در مورد ultimate ها و flame
که در مورد فیلم گفت کلا نمیاریم به خاطر مشکل رادیویش
در مورد imate ها هم گفت کیفیت قطعاتشون انقدر پایین هست که بیاریم به دردسر تعمیراتش نمیارزه
و کلی چرت و پرت هم گفت راجبشون و میگفت به خاطر اینکه رفته با یک شرکت چینی کار میکنه
اصالا محصولاتش به درد نمیخوره برای همین اصلا نمیاریم
این حرف ها رو داشت موقعی میزد که پارسا دو طبقه بالاتر 6150 میخرید برای سیاوش !
------------
در مورد جلسات هم بگم که (معذرت میخوام) خیلی بچه ها بی بخار شدن !
بابا یک حرکتی بکنید دیگه با مکان هم فکر نکنم مشکل حل بشه
به به ، به به ...
شهرام دوست داریم ، شهرام دوست داریم ...
خلاصه که خوشحال میشیم
خیلی می خوامت پارسای عزیز...
دلم خیلی تنگ شده بود واست رفیق...
آقایی به خدا... از میون ورم داشتی با این کارت...
چه خبر از Ultimate؟ :blush:سلام دوستان. خوبین خوشین؟ در سلامتی کامل به سر میبرین؟
خوشحالم که دوستان اعلام حضور کردند در فوروم. یه مدت خیلی سوت و کور بود.
دوستان کسی بلد نیست روش آپدیت کردن " ا س ت ا ر س ت " رو ؟
هر دفعه کلی باید پیاده بشم
ا س ت ا ر س ت ، ایکس5دیمدل ریسیور رو اینجا به من بگو برات حلش میکنم
فقط برنامه eMUpgrade و Dreamloader رو داری؟؟؟
ا س ت ا ر س ت ، ایکس5دی
نه اونارو ندارم ، کابل ِ اتصالشم نمیدونم چیه و اگه بخوام بخرم چی باید بگم ...