• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان چیز مهمی نیست شما اول برو کابلش رو بخر کابلش یه چیز ساده هست دوسرش com هست همه میدونن بکی برا آپگرید میخوام بهت میدن البته اگر یادم باشه مدل تو با مموری هم قابل آپگرید هست

اگر با کابل بخوای اینکار رو کنی نیاز به 2 برنامه بالا داری

اولی پچ رو انتقال میدیه دومی softcam معمولا سافتکم ها زیاد بکار نمیان

به راحتی بعد از اجرای برنامه اولی و وصل کردن ریسیور به پی سی پچی که تازه برا دستکاه امده به سادگی به رسیور انتقال میدی

چیز سختی نیست همش به صورت اتوماتیک به قول معرف کپی و این حرفا نیست خیلی سادست

اول برو کابلش رو بگیر دور بر 2000-3000 تومان هست بعدش من بهت برنام ها رو میدم و برات دنبال آخرین پچ دستگاهت هم میکردم

کلا کار ساده ای هست نگران نباش از این به بعد خودت ریسور رو آپدیت میکنی

موفق باشی
قربون ِ اطلاعاتت برم

دمت گرم ، چشم ، مزاحم میشم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چه خبر از Ultimate؟ :blush: :p

سلام حامد جان. راستش خیلی حیف شد دستگاه رو از نزدیک ندیدی. امروز دستگاه به دستم رسید. واقعا خوشحالم که پارسا گولم زد! این دستگاه اصلا با اون تصوری که داشتم قابل مقایسه نیست. واقعا به قول دکتر آدم رو از نظر تکنولوزی به جلو میبره. من که واقعا سورپرایز شدم.
راستی پارسا جان تعجب آوره که آپدیت کردن رسیور رو میدی بیرون. بابا اینقدر سادست که آدم خندش میگیره. (حداقل 190 سوپر که اینطوریه) این کار از نظر پیچیدگی در حد رایت کردن یک سی دیه! دیگه ندی بیرون ها. واسه بروبچ پی پی سی کنار افت داره. چاکس

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام حامد جان. راستش خیلی حیف شد دستگاه رو از نزدیک ندیدی. امروز دستگاه به دستم رسید. واقعا خوشحالم که پارسا گولم زد! این دستگاه اصلا با اون تصوری که داشتم قابل مقایسه نیست. واقعا به قول دکتر آدم رو از نظر تکنولوزی به جلو میبره. من که واقعا سورپرایز شدم.
راستی پارسا جان تعجب آوره که آپدیت کردن رسیور رو میدی بیرون. بابا اینقدر سادست که آدم خندش میگیره. (حداقل 190 سوپر که اینطوریه) این کار از نظر پیچیدگی در حد رایت کردن یک سی دیه! دیگه ندی بیرون ها. واسه بروبچ پی پی سی کنار افت داره. چاکس
خوشحالم که خوشت اومده :D

راستی در مورد آپدیت کردن ، من چون هیچ انگیزه ای ندارم ، هیچ وقتم سراغش نرفتم ... واقعا" هم اصلا" نمیدونم پچش چجوری هست و اینا ... شرمنده آبروتون رو بردم ، خب مگه اسکل ندیدید :D

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اینتل بالاخره Atom رو امروز عرضه کرد تا همه رو از شر پردازنده های کند و مزخرف کامپیوتر های قابل حمل جیبی (مثل پاکت پی سی ها و اسمارت فون ها) راحت کنه .

atom_teaser_450.jpg

http://www.tomshardware.com/2008/04/01/intel_fires_up_new_atom_processors/page6.html
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3276&p=1

سلام mod.chip جان ! چه عجب از اين طرفها :blush: راستي لينك سريال دكستر رو اساس پيدا كردم ! مدتيه مي خوام در پي توضيحت توو اون تاپيك امضام ;) برات لينك بزارم يادم ميره ! حتما برات PM مي كنم ...
اين پردازنده بياد چه شود !

پارسا جان هر سر COM 150 تومن است !‌2 عدد مي شود 300 تومن ! سيم 3 رشته هم بهترينش متري 200 تومن نمي شه ! 5 به 5 ( زمين ) 2 و 3 ها به صورت ضريدري (Tx هر كدام به Rx اونيكي !‌ ‌) شد 500 تومان ! برنامه ها هم سايت داره ! اما براي اين قسمتش مثل من يك كارت PC هم بگير ! بسي لذت دارد دانلود آفلاين ! ( منزل جديد مدتيست امكاناتش رو ندارم ! بسي غمگينم :( )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

راستی در مورد آپدیت کردن ، من چون هیچ انگیزه ای ندارم ، هیچ وقتم سراغش نرفتم ... واقعا" هم اصلا" نمیدونم پچش چجوری هست و اینا ... شرمنده آبروتون رو بردم ، خب مگه اسکل ندیدید :D

دور از جون پارسا جون اسکل چیه

هیچ وقت یادم نمیره که من برا اولین بار چه جوری آپدیت کردم

شب ساعت 8:30 رفتم کابل خریدم این بهمن (مدیر بخش ماهوره ) رو خفت کردم تا یادم بده .فکر میکردم چی هست خلاصه کنم آپدیت رو یه چیز تو مایه های بر نامه های exe ما هست که تو pc اجرا میکنیم ادامه کار تو pocket pc انجام میشه

موفق باشی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ای بابا این چه حرفیه . من منظورم این نبود که. اتفاقا من هم زیاد تو نخ این چیزا نیستم. و ضمنا شما هم در مورد این چیزا اطلاعاتت بالا بود تعجب کردم چطور این موضوع از دستت در رفته!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان هر سر COM 150 تومن است !‌2 عدد مي شود 300 تومن ! سيم 3 رشته هم بهترينش متري 200 تومن نمي شه ! 5 به 5 ( زمين ) 2 و 3 ها به صورت ضريدري (Tx هر كدام به Rx اونيكي !‌ ‌) شد 500 تومان ! برنامه ها هم سايت داره ! اما براي اين قسمتش مثل من يك كارت PC هم بگير ! بسي لذت دارد دانلود آفلاين ! ( منزل جديد مدتيست امكاناتش رو ندارم ! بسي غمگينم :( )

دور از جون پارسا جون اسکل چیه

هیچ وقت یادم نمیره که من برا اولین بار چه جوری آپدیت کردم

شب ساعت 8:30 رفتم کابل خریدم این بهمن (مدیر بخش ماهوره ) رو خفت کردم تا یادم بده .فکر میکردم چی هست خلاصه کنم آپدیت رو یه چیز تو مایه های بر نامه های exe ما هست که تو pc اجرا میکنیم ادامه کار تو pocket pc انجام میشه

موفق باشی

ای بابا این چه حرفیه . من منظورم این نبود که. اتفاقا من هم زیاد تو نخ این چیزا نیستم. و ضمنا شما هم در مورد این چیزا اطلاعاتت بالا بود تعجب کردم چطور این موضوع از دستت در رفته!

از اینکه دلگرمی میدید بسیار تشکر میکنم :p
والا راستش رو بخواید من کلا" سوادم بسیار سطحی هست و اصولا" اونقدر این قضیه وسیع میشه که گاهی حس بیسوادی ِ کامل هم میکنم و این یک واقعیته ... :(

سیاوش جان بیا و از دستگاهت بگو ... :D هنوز خوشدستیش توی دستم محسوسه ...

دستگاه ِ عالی مستدام :lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شکسته تنفسی می فرمایی پارسا جان!:cool:
آقا اولین مشکل(البته مشکل نیست الان واسم مشکله) رو در 6150 پیدا کردم. با نرم افزار تاچ فلوی هیراد مشکل داره. کیبرد(مجازی) رو از کار میندازه و از این قبیل... اگه تاچ فلوی دیگه ای سراغ داشتین معرفی کنید تا امتحان کنم. راستش بدون تاچ فلو اصلا راحت نیستم.
آخ که وی جی ای چقدر حال میده! راستی دوربین ویدئو کالش هم امکان عکاسی داره. ضمنا جوی استیکش ملیون می ارزه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شکسته تنفسی می فرمایی پارسا جان!:cool:
آقا اولین مشکل(البته مشکل نیست الان واسم مشکله) رو در 6150 پیدا کردم. با نرم افزار تاچ فلوی هیراد مشکل داره. کیبرد(مجازی) رو از کار میندازه و از این قبیل... اگه تاچ فلوی دیگه ای سراغ داشتین معرفی کنید تا امتحان کنم. راستش بدون تاچ فلو اصلا راحت نیستم.
آخ که وی جی ای چقدر حال میده! راستی دوربین ویدئو کالش هم امکان عکاسی داره. ضمنا جوی استیکش ملیون می ارزه.

سیاوش جان خیلی ها علاقه به این گوشی دارند لطفا یه تردد جدا براش ایجاد کن و ریویو رو انجا بزار:)

به خصوص عکس:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب امروز روز تولد یکی از بچه های با عشق و قدیمی اینجاست که فکر کنم کمتر بشناسیدش

من همین جا به مازیار عزیز تبریک میکم ، امیدوارم هر جا که هست سالم و با نشاط باشه:)

http://www.forum.persiantools.com/u22311.html

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب امروز روز تولد یکی از بچه های با عشق و قدیمی اینجاست که فکر کنم کمتر بشناسیدش

من همین جا به مازیار عزیز تبریک میکم ، امیدوارم هر جا که هست سالم و با نشاط باشه:)

عجيبه !
Last Activity: 03-28-2008 07:06 PM
اما من تا امروز اصلا پستي از ايشون نديدم !( به قول معروف خيلي جديد تر از اين حرفهام كه بخوام ديده باشم :blush: )

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

حسین آقا خداییش آخر معرفتی. شما به تولد و یاد همه دوستان دقت داری. ایول

من هم به مازیار تولدش رو تبریک میگم. ایشلا خوش و خرم باشه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب. یه آمار بدم... فرشید(سیمپسون)و مهدی بادی بیلدر و علیرضا سیم کش و داش جواد و علیرضا(لرد) و کالردپنسل و سپاهان و محسن و ...
کجایین بابا؟!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خب. یه آمار بدم... فرشید(سیمپسون)و مهدی بادی بیلدر و علیرضا سیم کش و داش جواد و علیرضا(لرد) و کالردپنسل و سپاهان و محسن و ...
کجایین بابا؟!

اين رو آمار دادين يا آمار خواستين :lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آمار غائبین غیر موجه بود دیگه!
غایب موجه هم دکتره که 11 روز مرخصی گرفته:cool:

آمار خوبها و بدها نداره :p :lol:

راستي ! تا يادم نرفته :blush: ( قبل از بن شدنم!!‌) به عنوان تنها استقلالي اينجا ( ظاهرا همه طرفدار پرسپوليسن :lol: ) تساوي شانسكي تيمتون رو تبريك مي گم :happy: عجب گلي زديم بهتون در دقيقه 4!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آمار خوبها و بدها نداره :p :lol:

راستي ! تا يادم نرفته :blush: ( قبل از بن شدنم!!‌) به عنوان تنها استقلالي اينجا ( ظاهرا همه طرفدار پرسپوليسن :lol: ) تساوي شانسكي تيمتون رو تبريك مي گم :happy: عجب گلي زديم بهتون در دقيقه 4!!!

خجالت نمی گشی:blush:

شما که سوراخ بودید;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خجالت نمی گشی:blush:

شما که سوراخ بودید;)

:lol:
حيف تيمم كه فقط براي اينكه جنجال آفريني نشه مثل هميشه اجازه داد يك گل الكي بزنين و بازي به تساوي كشيده بشه :happy:;)
حقش بود به بچه ها مي گفتم جاي اون گل الكي كه خورن يك گل ديگه هم بزنن :blush: :lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:lol:
حيف تيمم كه فقط براي اينكه جنجال آفريني نشه مثل هميشه اجازه داد يك گل الكي بزنين و بازي به تساوي كشيده بشه :happy:;)
حقش بود به بچه ها مي گفتم جاي اون گل الكي كه خورن يك گل ديگه هم بزنن :blush: :lol:

یا بازی رو ندیدی رفیق یا رنگ لباس ها رو اشتباه میکنی:happy:

خدای تو زمین ما هر کاری که خواستیم باهاتون کردیم آمار و ارقام رو خوب بود میدید:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یا بازی رو ندیدی رفیق یا رنگ لباس ها رو اشتباه میکنی:happy:

خدای تو زمین ما هر کاری که خواستیم باهاتون کردیم آمار و ارقام رو خوب بود میدید:blush:
مخوفا" موافقم ...

حسین جون لفظتو :lol:

بالا