emperatour
Registered User
داش امیر تبریک .
خوب بچه ها به لطف خدا سر و کله ادمینها پیدا شده و من به عنوان اولین نفر تبریک میکم به آقا امیر گل که کاربر فعال شده
http://www.forum.persiantools.com/u30294.html
حسین جان بخاطر تاپیک G900 ازت تشکر میکنم ...
ایول ...
حامد پی پی سی داره کم کاری میکنه هااااا ... بیا وسط دیگه
خوب بچه ها به لطف خدا سر و کله ادمینها پیدا شده و من به عنوان اولین نفر تبریک میکم به آقا امیر گل که کاربر فعال شده
http://www.forum.persiantools.com/u30294.html
دوستان، نظرتون درمورد اين خبر چيه؟
مایکروسافت نسخه Windows Mobile 6.1 را معرفی میكند.
نسخه 6.1 رو من دو هفته ای میشه که نصبش کردم ( اگه نگید دسکاری شدست ) البته ناگفته نماند که ویندوز بیس 6.0 بوده و یکمی هم تغییرات توش دادند .
من ورژن GENE ر. نصب کردم دقیقاً تمام مشخصاتی که 6.1 باید داشته باشه رو داره - اینترنت اکسپلوررش بهتر شده ، قسمت مسیجینگ ( خداست ) سرعت گوشی بسیار بالا و از همه مهمتر 4 مگ از مموری گوشی STORAGE رو بیشتر اشغال نمیکنه و 105 مگ از 128 مگ ، فری مموری PROGRAM بهتون میده .
از XDA هم دان کردم و روی HTC P3400 به راحتی ( البته بعد از CID آنلاک کردن ) نصب شد .
این دو مورد تایید میشه. سرعت که فوق العاده شدهقسمت مسیجینگ ( خداست ) سرعت گوشی بسیار بالا
ورژن 15 هم که بیاد بازم فایده نداره.تایید نمیشه !!!! :lol:
Download Opera 9.27 هم اومد
Wikipedia هم همینا نوشته: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Mobile#Windows_Mobile_6.1دوستان، نظرتون درمورد اين خبر چيه؟
مایکروسافت نسخه Windows Mobile 6.1 را معرفی میكند.
اون دسته از بچه هایی که فرهاد رو ندیده بودند تو تایپیک عکس بچه های بخش پاکت پسی یه عکس از فرهاد گذاشتم:hmm:
یادش زنده
دست درد نکنه حسین جان.
میگم این فرهاد داداش دوقلو نداره!!؟:blink:آخه یه خورده شبیه مدادرنگی میزنه!اینجوریه یا من بد میبینم!!؟:wacko:
سلام دوستان .
امیدوارم که حالتون خوب باشه .
از علیرضا خبری نیست ؟ { قهر کرده ؟ } یا فراریش دادین { البته با توجه به ماجرای اون فروم جاست 21 } اینارو میگم .
در کل در مورد فروم باید بگم که فعالیت ( از نوع مفیدش ) کم شده دلایل زیادی داره که همه ما اونها رو میدونیم /
اگر یکمی مدیران بیشتر توجه کنند ( البته حسین جان جای خود داره که همیشه اینجا حضور داره ) قطعاً بهتر خواهد شد . قدیما دکتر میومدو هی دل گرمی میداد و قربان قربانو احسنت احسنت کنان یک شوری رو در دل بچه ها ایجاد میکرد - از آقا مجتبی هم خبری نیست - فرار بود که بعد از امتحاناتشون بیانو تلاششون رو بیشتر کنند .
تمام گروههای اینترنتی در سال جدید فعالیتشون رو بیشر و متمرکز تر کردند . اما اینجا خیلی آرام و چه بسا بی بار تر از قبل داره پیش میره . عذر میخوام که اینا رو باصراحت میگم . اما چیزی که عیان است .....
به امید بهتر شدن وضعیت فروم .
امیر جان تبریکات و ماچ و روبوسی . ایشالا عروسیت من آخرین نفر فهمیدم!!
---------------
در ضمن برای اون بالایی بیاین همه دست به دعا برداریم که یه روز این چینیا درست حسابی بیوفتن تو صنعت پی پی سی دهن او2 و ام دبلیو جی و ایسوس و بخصوص اچ تی سی و آی میت رو صاف کنین . ما هم حالشو ببریم
سلام بر همگی سروران خودم
من بالاخره از مسافرت برگشتم ، متاسفم که درتمام روز ها فرصت نشد که حتی یک بار لاگین کنم.
بسیار مشغول بودم و تنها باری که فرصت آزاد داشتم در فرودگاه وین منتظر پرواز برگشتم ام به تهران بودم.
در خدمت شما خواهم بود به قول بادی بیلدر ، شور حسینی بین تون بیاندازم که بیا و ببین...
:happy:
شاد باشید