• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
داش امیر تبریک .
4.gif

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب بچه ها به لطف خدا سر و کله ادمینها پیدا شده و من به عنوان اولین نفر تبریک میکم به آقا امیر گل که کاربر فعال شده:)

http://www.forum.persiantools.com/u30294.html

منم تبریک میگم بهت امیر جان،خداییش یک تنه کلوپ فلیم میبره جلو.

حسین جان بخاطر تاپیک G900 ازت تشکر میکنم ...

ایول ...

حامد پی پی سی داره کم کاری میکنه هااااا ... بیا وسط دیگه :D

حتماٌ پارسا جان،از بدشانسی من تو یه موقعیتی قرار گرفتم که الان باید درس بخونم!!و واقعاٌ گرفتارم(نگید داره بهانه میگیره)ولی تمام سعی میکنم که تا آخر هفته یه چیزایی براتون بنویسم.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خوب بچه ها به لطف خدا سر و کله ادمینها پیدا شده و من به عنوان اولین نفر تبریک میکم به آقا امیر گل که کاربر فعال شده:)

http://www.forum.persiantools.com/u30294.html

امیر جان تبریک :wub:

تایید نمیشه !!!! :lol::D

Download Opera 9.27 هم اومد

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

نسخه 6.1 رو من دو هفته ای میشه که نصبش کردم ( اگه نگید دسکاری شدست ) البته ناگفته نماند که ویندوز بیس 6.0 بوده و یکمی هم تغییرات توش دادند .

من ورژن GENE ر. نصب کردم دقیقاً تمام مشخصاتی که 6.1 باید داشته باشه رو داره - اینترنت اکسپلوررش بهتر شده ، قسمت مسیجینگ ( خداست ) سرعت گوشی بسیار بالا و از همه مهمتر 4 مگ از مموری گوشی STORAGE رو بیشتر اشغال نمیکنه و 105 مگ از 128 مگ ، فری مموری PROGRAM بهتون میده .

از XDA هم دان کردم و روی HTC P3400 به راحتی ( البته بعد از CID آنلاک کردن ) نصب شد .
63izs7n.gif

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
نسخه 6.1 رو من دو هفته ای میشه که نصبش کردم ( اگه نگید دسکاری شدست ) البته ناگفته نماند که ویندوز بیس 6.0 بوده و یکمی هم تغییرات توش دادند .

من ورژن GENE ر. نصب کردم دقیقاً تمام مشخصاتی که 6.1 باید داشته باشه رو داره - اینترنت اکسپلوررش بهتر شده ، قسمت مسیجینگ ( خداست ) سرعت گوشی بسیار بالا و از همه مهمتر 4 مگ از مموری گوشی STORAGE رو بیشتر اشغال نمیکنه و 105 مگ از 128 مگ ، فری مموری PROGRAM بهتون میده .

از XDA هم دان کردم و روی HTC P3400 به راحتی ( البته بعد از CID آنلاک کردن ) نصب شد .
63izs7n.gif

مهدی جان کجایی ؟
ایشالا تعطیلات خوش گذشته باشه بدون تو بخش نرم افزار صفایی نداره برادر :cool:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قسمت مسیجینگ ( خداست ) سرعت گوشی بسیار بالا
این دو مورد تایید میشه. سرعت که فوق العاده شده:rolleyes:

Microsoft هم اینا رو گفته:
Instant messaging-like texting
Improved Internet browsing
Simpler e-mail and Bluetooth setup
New Home screen interface
New Getting Started Center
Security enhancements
Easier Wi-Fi connection
More personal choice

تایید نمیشه !!!! :lol::D
Download Opera 9.27 هم اومد
ورژن 15 هم که بیاد بازم فایده نداره.

Wikipedia هم همینا نوشته: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Mobile#Windows_Mobile_6.1

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اون دسته از بچه هایی که فرهاد رو ندیده بودند تو تایپیک عکس بچه های بخش پاکت پسی یه عکس از فرهاد گذاشتم:hmm:

یادش زنده:(

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون دسته از بچه هایی که فرهاد رو ندیده بودند تو تایپیک عکس بچه های بخش پاکت پسی یه عکس از فرهاد گذاشتم:hmm:

یادش زنده:(

دست درد نکنه حسین جان.
میگم این فرهاد داداش دوقلو نداره!!؟:blink:آخه یه خورده شبیه مدادرنگی میزنه!اینجوریه یا من بد میبینم!!؟:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دست درد نکنه حسین جان.
میگم این فرهاد داداش دوقلو نداره!!؟:blink:آخه یه خورده شبیه مدادرنگی میزنه!اینجوریه یا من بد میبینم!!؟:wacko:

نه بابا علی کجا فرهاد کجا:happy:

آمار جفتشون رو دارم :blush:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقت همگی بخیر باشه ...
من خودم تازه متوجه شدم که کاربر فعال شدم ...
از همتون بابت تبریکات ممنون و متشکرم ...
با تمام وجود سعی می کنم عضو مفیدی باشم ...
در حقیقت من هر چی که دارم از شما هاست و مدیون شما دوستان خوبم هستم ...
باز هم از همتون ممنونم
موفق و پیروز باشید

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان .

امیدوارم که حالتون خوب باشه .

از علیرضا خبری نیست ؟ { قهر کرده ؟ } یا فراریش دادین { البته با توجه به ماجرای اون فروم جاست 21 } اینارو میگم .

در کل در مورد فروم باید بگم که فعالیت ( از نوع مفیدش ) کم شده دلایل زیادی داره که همه ما اونها رو میدونیم /

اگر یکمی مدیران بیشتر توجه کنند ( البته حسین جان جای خود داره که همیشه اینجا حضور داره ) قطعاً بهتر خواهد شد . قدیما دکتر میومدو هی دل گرمی میداد و قربان قربانو احسنت احسنت کنان یک شوری رو در دل بچه ها ایجاد میکرد - از آقا مجتبی هم خبری نیست - فرار بود که بعد از امتحاناتشون بیانو تلاششون رو بیشتر کنند .

تمام گروههای اینترنتی در سال جدید فعالیتشون رو بیشر و متمرکز تر کردند . اما اینجا خیلی آرام و چه بسا بی بار تر از قبل داره پیش میره . عذر میخوام که اینا رو باصراحت میگم . اما چیزی که عیان است .....

به امید بهتر شدن وضعیت فروم .
63izs7n.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان .

امیدوارم که حالتون خوب باشه .

از علیرضا خبری نیست ؟ { قهر کرده ؟ } یا فراریش دادین { البته با توجه به ماجرای اون فروم جاست 21 } اینارو میگم .

در کل در مورد فروم باید بگم که فعالیت ( از نوع مفیدش ) کم شده دلایل زیادی داره که همه ما اونها رو میدونیم /

اگر یکمی مدیران بیشتر توجه کنند ( البته حسین جان جای خود داره که همیشه اینجا حضور داره ) قطعاً بهتر خواهد شد . قدیما دکتر میومدو هی دل گرمی میداد و قربان قربانو احسنت احسنت کنان یک شوری رو در دل بچه ها ایجاد میکرد - از آقا مجتبی هم خبری نیست - فرار بود که بعد از امتحاناتشون بیانو تلاششون رو بیشتر کنند .

تمام گروههای اینترنتی در سال جدید فعالیتشون رو بیشر و متمرکز تر کردند . اما اینجا خیلی آرام و چه بسا بی بار تر از قبل داره پیش میره . عذر میخوام که اینا رو باصراحت میگم . اما چیزی که عیان است .....

به امید بهتر شدن وضعیت فروم .
63izs7n.gif

علیک سلام:)

تقریبا هر شب با هم چت میکنم یه سری اتفاق افتاده یا بهتره بکم یه سری تصمیم های خیلی بد تو ذهن علی هست که فعلن نمیاد:blush: به اواتار ش یه نگاه بندازی روشن میشی:wacko:

درباره دانیال و مجتبی که خودشون میان توضیح میدن:)

در باره اینجا هم من یه پست دادم تو قسمت گفتگو پیرامون فروم ( آخرین پست) حتما مطالعه بفرمائید:happy:

به امید بهتر شدنش:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چيه ؟ فكر كردين فقط خودتون بلدين برين گوشي تازه بخرين پز بدين :p
منم امروز رفتم يكي گرفتم :happy:
خوب حالا PPC نيست ! نباشه ;)
خارجيش هم زياد خوب نيست :wacko: خوب چيني مي خواد باشه كه بشه :p:lol:

خلاصه ! من امروز در حالي كه 2 راس گوش كمي مرتفع در آورده بودم رفتم براي سومين گوشيم يك فروند گوشي از اين چيني ها كه تلفيزيون هم داره خريدم :lol::lol::lol::blink:

مدل 6000 ! 2 سيم كارت همزمان! TV ، كلي امكانات ! 2 دوريين! بلندگو استريو با كيفت خيلي خوب ! 2 تا مموري مي خوره :lol: خيلي باحاله :lol: فكرش رو بكنين ! 2 تا mini sd !! تازه هر 2 تارو با هم راه مي ندازه :blink: بسي تكنولوژي داره :lol: پشتيباني كامل از فازسي ! تازه ظاهرا شبيه ساز game boy هم داره كه هنوز نرسيدم تست كنم :happy:

امكانتش رو تست مي كنم اگر خوب بود ديگه به همه مي گم جاي PPC بيان مِيد اين چين بخرن :lol::lol::wacko::blink:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
امیر جان تبریکات و ماچ و روبوسی . ایشالا عروسیت:D من آخرین نفر فهمیدم!!

---------------

در ضمن برای اون بالایی بیاین همه دست به دعا برداریم که یه روز این چینیا درست حسابی بیوفتن تو صنعت پی پی سی دهن او2 و ام دبلیو جی و ایسوس و بخصوص اچ تی سی و آی میت رو صاف کنین . ما هم حالشو ببریم:D

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
امیر جان تبریکات و ماچ و روبوسی . ایشالا عروسیت:D من آخرین نفر فهمیدم!!

---------------

در ضمن برای اون بالایی بیاین همه دست به دعا برداریم که یه روز این چینیا درست حسابی بیوفتن تو صنعت پی پی سی دهن او2 و ام دبلیو جی و ایسوس و بخصوص اچ تی سی و آی میت رو صاف کنین . ما هم حالشو ببریم:D

عرض كنم كه پشت ويترين مغازه اي گوشي اي بسيار بسيار شيك ديدم !‌خيلي بزرگ windows mobile روي بدنه فلزي قشنگش ليزر كاري شده بود و كنار دوربينش نوشته بود 5 مگا پيكسل ! بسي حاج و واج مونده بودم كه اين چيه ! رفتم توو گفتم چند ! گفت 500 تومن ! چينيه !
اين داستان مال 4-5 ماه پيش هست ! بسي پوز هر چي گوشي بود زده بود با كلاسش :lol:

آقا يك HTC P3300 دارم :p كي مياد 152 تون بخره مي خوام برم يكي ديگه از اين گوشيه بخرم :lol: :lol: :lol: بسي دارم بيشتر از زمان خريد 3300م حال مي كنم :lol: باطريش 6800 ميلي آمپر ساعت نوشته :blink: مد فعاليت بدون باطري داره ! كفبر شدم اساسي ! يعني باطري رو از بيخ در آوردم به قرآن قسم كار كرد ! من كه 10 ثانيه به بالا دستم بود تا از روو رفتم و دوباره باطري رو انداختم! الان فهميدم چرا 2 تا باطري توو پكش هست ! هر جا داشت تموم مي شد خيلي راحت باطري رو در ميارين دومي رو ميندازين ! بايد تست كنم ببينم چقدر سيستم داخليش باري رو نگه مي داره !!!!!!!!!
اينترنت وصل شدم، كلي صفا كردم ...
هنوز سيستم پشبيه ساز گيمش رو تست نكردم ! و يك چيز شديدا به من آسيب روحي زده :p فكر كنم فردا بار و بنديل ايرانسل رو بيارم پايين :lol: ! سيم كارت پيام رسانم توو اين گوشي كار نمي كنه ! :hmm:

پ.ن. : انقدر از اين گوشي تعريف كنم تا بالاخره همه برن يكي بخرن :lol::happy::blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بر همگی سروران خودم
من بالاخره از مسافرت برگشتم ، متاسفم که درتمام روز ها فرصت نشد که حتی یک بار لاگین کنم.
بسیار مشغول بودم و تنها باری که فرصت آزاد داشتم در فرودگاه وین منتظر پرواز برگشتم ام به تهران بودم.
در خدمت شما خواهم بود به قول بادی بیلدر ، شور حسینی بین تون بیاندازم که بیا و ببین...
:happy:
شاد باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دکتر. رسیدن به خیر... خوش گذشت به سلامتی؟ میگم این همه نبودین باید یه ریویو اساسی از سفر بدی!
هلند هم رفتی؟ خیلی صفاست!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام بر همگی سروران خودم
من بالاخره از مسافرت برگشتم ، متاسفم که درتمام روز ها فرصت نشد که حتی یک بار لاگین کنم.
بسیار مشغول بودم و تنها باری که فرصت آزاد داشتم در فرودگاه وین منتظر پرواز برگشتم ام به تهران بودم.
در خدمت شما خواهم بود به قول بادی بیلدر ، شور حسینی بین تون بیاندازم که بیا و ببین...
:happy:
شاد باشید

دانیال جان سفر به خیر سلامت بوده دیگه ایشالا :cool: خیلی دلمون برات تنگ شده بود
این ور سال اصلا اوضاع خوب نبوده هیچ کس نیست همش سوت و کور بوده:(
یک شور حسینی عظیم رو می طلبه

خیلی mokh-less © هستیم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بازگشت غرور آمیز دکتر از سیاحت غرب را پاس داشته و برای دیگر دوستان آرزوی کامیابی دارم.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:rolleyes:
سلام به بچه های پی پی سی کنار باحال

شرمنده بچه ها اصلا وقت نکردم عید رو بیام پیشتون و تبریک بگم . همین جا سال نو رو به همتون تبریک میگم

ما هم کمکم میشیم مثل قدیما و زیاد میایم :happy: لیم لیم

:blush: اینجور که از همین صفحه آخر معلومه خیلی بچه ها به اینجا سر نمیزنن !!! :eek: ( یکی به خودم بگه )
;) سال نو سال شکوفایی و .... آقا دیشب میخواستن ماشین و خودم و همه چیز رو بگیرن :D کیا ؟ پلیس ها.

:D مارپیچ رفتم سر میدون ... شوت زد نایستادم :D کرد دنبالم نایستادم :D با موتور افتاد دنبالم یکیش پرید جلو ماشین :D من آروم حرکت میکردم اون با کف دست میزد تو کاپوت ماشین که وایسا :lol: نیش گازی دادم و با یه پرش اومد بغل دستم :D در که قفل بود گفت به خدا شیشت رو میشکونم گفتم تو گه میخوری :lol: بیا سوار شو :lol:
4 تا سرباز هم سوار شدن تو ماشین کلی فهششون دادم :D که به شما ربطی نداره من چه کار میکنم آقا گفت برو 4 راه بعدی :D رفتم ایستا دم 12 تا مامور اومد که این آقا میخواسست من رو زیر کنه توجهی به من هم نداشت فحاشی هم کرده :p گفتن که ماشین 6 ماه بخوابه و ایننم ( یعنی من ) ببرین کلانتری :lol:
آقا ما هم میخندیدیم :happy::D داد زدم گفتم من ماشین دست کسی نمیدم خودم میبرم هر جا گفتین اما دست کسی نمیدم :D
رفتم با پلیسا راهنمایی رانندگی و زنگ زدم یه نفر اومد با 4000 تومان جریمه ;) گفتن ماشین رو ببر :lol: سربازا و درجه دارا کفرشون اومده بود بالا پسر :lol: اینقدر دیشب خندیدم که ترکیدم :D
اینم خاطره دیشب ما :D

راستی برو بکس کسی کمری 2006 نمیخواد ؟ :D:rolleyes: میخوام هییوندا کوپه دو در بگیرم :happy: مشکی و سفید واسه خودم و داداشم :happy: کسی خواست بگه :blush::D بکره بکره :happy:

راستی پیغام به دکتر : :rolleyes:

دکتر جان اول سلام
دوم این که این پماد رو که شما سفارش کردید نه توی ایران گیرم اومد نه کانادا :( الان هم منتظر خبر از آلمان هستم :( میشه بگی کدوم کشور گیر میاد که من آشنا پیدا کنم بفرستن !!! ممنون میشم :happy:

زنده باد PT ;)

بالا