• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان .
از آقا مجتبی هم خبری نیست - فرار بود که بعد از امتحاناتشون بیانو تلاششون رو بیشتر کنند .

تمام گروههای اینترنتی در سال جدید فعالیتشون رو بیشر و متمرکز تر کردند . اما اینجا خیلی آرام و چه بسا بی بار تر از قبل داره پیش میره . عذر میخوام که اینا رو باصراحت میگم . اما چیزی که عیان است .....

به امید بهتر شدن وضعیت فروم .
63izs7n.gif

سلام به همگی دوستان،
ضمن تایید حرفهای شما؛باید بگم که همه چیز بستگی به خود ما داره؛
در رابطه با خودم هم عذر می خوام که نتونستم آنطور که باید وقت بگذارم؛تا راه اندازی ای دی اس ال؛یه مقدار کمتر در خدمت دوستان هستم؛از طرفی از وقتی که اینجا فیلتر شده؛چون اولترا تو اداره جواب نمی ده،از فری گیت استفاده می کنم که اون هم جز در چند مورد اجازه پست زدن نمی ده،
به فکر برگزاری اولین جلسه در سال جدید هستم و با سایر مدیران هم منتقل کردم،امیدوارم که استقبال شما همانند جلسه اول و نه جلسه دوم باشد،
در رابطه با خودم هم ذکر این نکته ضروریست که در حال بررسی شرایط خودم هستم و پس از مشورت با دوستان و همچنین حسین و دانیال،اگر به نتیجه برسم مدیریت را واگذار خواهم کرد؛
ضمنا" گرچه به صورت مستقیم از حسین تشکر کردم؛اما لازم می دونم اینجا بازهم از زحماتش تشکر کنم که جور من رو به خصوص تو این چند روز گذشته کشیده،
ضمنا" امیدوارم که سفر هم به دانیال خوش گذشته باشه،
موفق باشید.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دکتر جان امیدوارم خوش گذشته باشه:).

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی دوستان،
ضمن تایید حرفهای شما؛باید بگم که همه چیز بستگی به خود ما داره؛
در رابطه با خودم هم عذر می خوام که نتونستم آنطور که باید وقت بگذارم؛تا راه اندازی ای دی اس ال؛یه مقدار کمتر در خدمت دوستان هستم؛از طرفی از وقتی که اینجا فیلتر شده؛چون اولترا تو اداره جواب نمی ده،از فری گیت استفاده می کنم که اون هم جز در چند مورد اجازه پست زدن نمی ده،
به فکر برگزاری اولین جلسه در سال جدید هستم و با سایر مدیران هم منتقل کردم،امیدوارم که استقبال شما همانند جلسه اول و نه جلسه دوم باشد،
در رابطه با خودم هم ذکر این نکته ضروریست که در حال بررسی شرایط خودم هستم و پس از مشورت با دوستان و همچنین حسین و دانیال،اگر به نتیجه برسم مدیریت را واگذار خواهم کرد؛
ضمنا" گرچه به صورت مستقیم از حسین تشکر کردم؛اما لازم می دونم اینجا بازهم از زحماتش تشکر کنم که جور من رو به خصوص تو این چند روز گذشته کشیده،
ضمنا" امیدوارم که سفر هم به دانیال خوش گذشته باشه،
موفق باشید.

سلام مجتبی جان . رئیس جان شما کجا اینجا کجا. بسی خوشحال شدیم آواتارت رو دیدیم حرفات رو خوندیم. دستگاهت چی شد؟ سالم شد ؟ نفس میکشه؟ شرمنده بنده فراموش کردم تماس بگیرم حال دستگاهت و البته خودت رو بپرسم.

-----------
پ.ن: آقا بیخیال رفتن شو. همینجوری یه خط درمیون بیای هم همه حال میکنن:D

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. امروز این پارساهه رو تو دانشکده دیدیم.
155fs198954.gif
هی میخاست منو بپیچونه ولی نتونست
153fs550051.gif
. ولی کلا پسر خوبیه hTtp://************/files/jwyugmsal2tubibvjzi6.gif . کلی خندیدیم جاتون خالی. پارسا جان ارادتمون دو چندان شد
139fs108574.gif

خودت بیا بگو کجا بودی قبل اینکه منو ببینی
58.gif

بازگشت قهرمان غیور دکتر ورزشکار چت باز خوش اخلاق با ادب ترم اخری و همچنین داش مهرداد زانتیا نژاد کمری زاده زمینی را گرامی میداریم :دی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. امروز این پارساهه رو تو دانشکده دیدیم.
155fs198954.gif
هی میخاست منو بپیچونه ولی نتونست
153fs550051.gif
. ولی کلا پسر خوبیه hTtp://************/files/jwyugmsal2tubibvjzi6.gif . کلی خندیدیم جاتون خالی. پارسا جان ارادتمون دو چندان شد
139fs108574.gif

خودت بیا بگو کجا بودی قبل اینکه منو ببینی
58.gif

بازگشت قهرمان غیور دکتر ورزشکار چت باز خوش اخلاق با ادب ترم اخری و همچنین داش مهرداد زانتیا نژاد کمری زاده زمینی را گرامی میداریم :دی

اون موقعی که من tj بودم بچه ها دو جا همدیگه رو پیدا میکردن. یا مستراح (پاتوق ما که نازی بود!!)یا پارکینگ:D (یاد ماه رمضوناش به خیر)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اون موقعی که من tj بودم بچه ها دو جا همدیگه رو پیدا میکردن. یا مستراح (پاتوق ما که نازی بود!!)یا پارکینگ:D (یاد ماه رمضوناش به خیر)
:lol:

وسن جان مورد اول !!! :D

گفتم بیام بیرون چشام وا شده باشه سعید رو درست حسابی ببینم :D

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
پیامک از دیار مستراح
129fs916747.gif
؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یادش بخیر. چقدر خاطره دارم از اون به ظاهر دانشگاه:lol:. خیلی خوش میگذشت . تنها کاری که نمیکردیم درس خوندن بود.:D

خوش بگذرونید اون خراب شده . یاد ما رو هم بکنید.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بابا خاطرات رو بی خیال شید الان رو بچسبید

راستی تعرفه واردات گوشی از امروز شده 4 %
امروز اخبار اعلام کرد

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مجتبی جان . رئیس جان شما کجا اینجا کجا. بسی خوشحال شدیم آواتارت رو دیدیم حرفات رو خوندیم. دستگاهت چی شد؟ سالم شد ؟ نفس میکشه؟ شرمنده بنده فراموش کردم تماس بگیرم حال دستگاهت و البته خودت رو بپرسم.

-----------
پ.ن: آقا بیخیال رفتن شو. همینجوری یه خط درمیون بیای هم همه حال میکنن:D

سلام عماد جان؛
والا اصلا" این روزا وقت برای کار کردن با دستگاهم ندارم؛بنده هم دیدم که فعلا" خودم درگیرم؛به یکی از دوستان دادم تا روی اتصالات و کابلش کار کنه؛
در مورد تماس هم خواهش می کنم؛البته الان که گفتی یادم اومد که من یه سری جزوه همونطور که تو تماس گفته بودم برات آماده کرده بودم که بیای و ببری؛مثل اینکه کارت راه افتاده و پیگیرش دیگه نشدی؛خودت خوب می دونی که تو این ترم که همش 2 ماهه؛باید همه کار کنیم و هیچ کار:blink:این اساتید هم که توی دهانشان افتاده؛مقاله علمی پژوهشی و دست از کله کجل ما بر نمی دارن؛
البته اون جمله آخرت مشخص کرد که بیشتر مشتاق شنیدن حال دستگاهم بودی تا خودم:lol:
اون جمله آخرم رو هم جدی دارم می گم؛باید وقت بذارم و خوب فکر کنم؛چون فکر می کنم بعضی ها احساس می کنند که بهتر می تونن اینجا رو اداره کنن و من هم البته خوشحال می شم که جام رو بهشون بدم؛چون واقعا" مشتاقم که اینجا همواره فعالیتش در حد بالایی باشه؛من که استفاده می کنم؛
راستی عماد جان؛درسا تمومه؟یا هنوز چیزی مونده؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
...چون فکر می کنم بعضی ها احساس می کنند که بهتر می تونن اینجا رو اداره کنن و من هم البته خوشحال می شم که جام رو بهشون ...

:) چقدر چيزها فهميدم ! شايد هم نفهميدم و مثل هميشه فقط قوه تخيلم بالاست ! :blush:

چقدر حس خوبيه كه يك عمره تنهام و از هر مسئله جنبي به دورم و خودم رو متعلق به هيچ جا نمي دونم :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
:) چقدر چيزها فهميدم ! شايد هم نفهميدم و مثل هميشه فقط قوه تخيلم بالاست ! :blush:

چقدر حس خوبيه كه يك عمره تنهام و از هر مسئله جنبي به دورم و خودم رو متعلق به هيچ جا نمي دونم :(
جدی نگیر ...

مجتبی خیلی خیلی متواضع هست...

تازه اگرم کسی همچین فکری رو بکنه که میتونه رو دست ِ مدیرای ما حرکت بزنه ، کاملا توهمه !!

مجتبی خیلی کارا در حق فروم کرده که خودش خبر نداره ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این خبر چون خیلی مهمه ، جدا نوشتمش !

یو89 هم وارد بازار شد :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام عماد جان؛
والا اصلا" این روزا وقت برای کار کردن با دستگاهم ندارم؛بنده هم دیدم که فعلا" خودم درگیرم؛به یکی از دوستان دادم تا روی اتصالات و کابلش کار کنه؛
در مورد تماس هم خواهش می کنم؛البته الان که گفتی یادم اومد که من یه سری جزوه همونطور که تو تماس گفته بودم برات آماده کرده بودم که بیای و ببری؛مثل اینکه کارت راه افتاده و پیگیرش دیگه نشدی؛خودت خوب می دونی که تو این ترم که همش 2 ماهه؛باید همه کار کنیم و هیچ کار:blink:این اساتید هم که توی دهانشان افتاده؛مقاله علمی پژوهشی و دست از کله کجل ما بر نمی دارن؛
البته اون جمله آخرت مشخص کرد که بیشتر مشتاق شنیدن حال دستگاهم بودی تا خودم:lol:
اون جمله آخرم رو هم جدی دارم می گم؛باید وقت بذارم و خوب فکر کنم؛چون فکر می کنم بعضی ها احساس می کنند که بهتر می تونن اینجا رو اداره کنن و من هم البته خوشحال می شم که جام رو بهشون بدم؛چون واقعا" مشتاقم که اینجا همواره فعالیتش در حد بالایی باشه؛من که استفاده می کنم؛
راستی عماد جان؛درسا تمومه؟یا هنوز چیزی مونده؟

سلام مجتبی . بابا این دستگاه شما هم داستانی شده!!

جزوه ها رو هم بی خیال شدم. شما سرت اونقدر شلوغه وقت درست کردن دستگاهت رو نداری. میومدم اونجا کلی وقتت رو میگرفتم 1-2 نمره ارزشش رو نداره:D

این مقاله های علمی پژوهشی هم که دهن ما رو سرویس کرده . من یه 7-8 تایی در زمینه مالی دارم . هیچ کدوم هم چاپ نکردم .اگه چیزی خواستی بگو در خدمتم . ته تهش تو یه مجله مزخرف علمی ایران چاپ میشه که 1 نفر هم نمیخوندش . حداکثر 1-2 امتیاز هم باهاش میاری که به درد لای جرز نمیخوره. من که 2 تا مقاله رویژن خورده ISI دارم 1 ساله رو دستم مونده حوصله اصلاحیات رو ندارم. یه خورده تغییر میدم که دوباره بهم وقت بدن دوباره همون آش و همون کاسه:lol:

درس من هم فعلا تموم نشده . این ترم باید ترم آخر می بود که یه سری واحد الکی گرفتم بره واسه سال بعد و پایانی رو هم لفت بدم که وقت کنم 4 تا مقاله بنویسم تافل بگیرم و ایشالا ...

در مورد رفتن هم بیخیال. کی فکر کرده بهتر اداره میکنه . بگو سرش رو بکنیم زیر آب:D. ایشالا وقت میکنی میای اینجا مثل ما از کار و زندگیت میوفتی :happy:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون بابت همکاریتون:eek:

مرسی فرشید جان بابت اطلاع رسانیت،
البته دوستان احتمالا" گرفتار هستند؛اما از دوستان می خوام حتما" به لینکی که فرشید داده برن و نظر خودشون رو بنویسن تا زبان فارسی رو به طور رسمی به محصولاتشون(البته فعلا" کیبورد) اضافه کنند؛البته کار لاور واقعا" جای تحسین داره و من اینجا هم از ایشون تشکر می کنم؛
بازهم از فرشید(سیمپسون) تشکر می کنم و البته ازش می خوام که کمی صبور باشه:rolleyes:؛مطمئن باش که بچه ها حتما" به اون لینک می رن و حتما" تاثیر گذار خواهند بود.(مثل دعوت از مردم به انتخابات شد:blush:)
موفق باشید.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی فرشید جان بابت اطلاع رسانیت،
البته دوستان احتمالا" گرفتار هستند؛اما از دوستان می خوام حتما" به لینکی که فرشید داده برن و نظر خودشون رو بنویسن تا زبان فارسی رو به طور رسمی به محصولاتشون(البته فعلا" کیبورد) اضافه کنند؛البته کار لاور واقعا" جای تحسین داره و من اینجا هم از ایشون تشکر می کنم؛
بازهم از فرشید(سیمپسون) تشکر می کنم و البته ازش می خوام که کمی صبور باشه:rolleyes:؛مطمئن باش که بچه ها حتما" به اون لینک می رن و حتما" تاثیر گذار خواهند بود.(مثل دعوت از مردم به انتخابات شد:blush:)
موفق باشید.

خواهش میکنم، وظیفه بود.
من با لاور درباره ی فارسی کردن حرف ک و اعداد 4 ، 5 و 6 حرف زدم ولی میگفت برای این کار برنامه ی جانبی میخواد و باید از فونت Tahoma , UTF و یونیکد استفاده بشه:(. اگه اینها رو خود رسکو بتونه درست کنه خیلی عالی میشه.

---------

از بچه های PPC کنار هم خواهش میکنم برای سفارش از سایتهای خارجی مزاحم علیرضا سیمکش نشن. این بنده خدا تو رودربایستی میافته و قبول میکنه در صورتی که دانشجو هست و سرش خیلی شلوغه. من و حامدها هم که سفارش دادیم خیلی خجالت کشیدیم و وقتش را هم شدید گرفتیم.:blush: از همینجا هم خیلی تشکر میکنم ازش و متاسفانه نمیتونم جبران کنم.

بالا