• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستش پارسا جان من خودم درباره عوض کردن وزاء زیاد فکر نمیکنم چون همون آش و همون کاسه هست من آدمی هستم که به سیستم معتقدم نه به افراد چه متدین ترینشون چه لائیک ترینشون بیان تو این سیستم همین چیزی میشه که شده (این نظر شخصی هست) برا همین تا زمانی که سیستم درست نشه تو هر جا مشگل همیشه هست

من در مورد تحلیل وضع اقتصاد گفتم که نظری ندارم راستش نظر که دارم ، واقعیت امر از نظر من حقیر اینه که دولت احمدی نژاد واقعا آچ مز شد تو این مورد یعنی فکرش رو نمیکرد که اینگونه بشه ، حالا هم چون فکر میکنه مشگل تورم روانی هست یا حداقل مقدار زیادی از اون اینگونه هست میخواد با اینجور حرکتها از حالت شوگ بوجود آمده بیرون بیاد (که نظر من معلوم(همیشه سیستم هست که حل کننده هست نه افراد)) یه سری کارهای عجولانه هم انجام میده که البته بعضی از اینها به نظر من کامل درست وبعضی فقط دهن پر کن ، در هر صورت من نگرشم همیشه به بیرون هست یعنی سیاست خارجی گشور برام مهم تر از اقتصاد و سیاست داخلی هست و از اوضاع به وجود آمده در سیاست خارجی گشور که کاملا تائیدش میکنم (جز کنار آمادن با این گشور های حاشیه خلیج فارس) معلوم بود این اتفاق میوفته ، خلاصه که گشور انقلاب کرده و نیاز به بازسازی سیستم و ..... داره ، برا من میتونه منطقی باشه که یک یا چند نسل به باد برند اما گشورم بتونه حرف برا گفتن داشته باشه (البته حرف برا گفتن از نظر من شاید یه نمه متفاوت باشه با نظر دوستان ، خیلی ها میکن چون امارت اقتصاد مثلا قوی (کاملا پفکی) داره حرف برا گفتن داره ، برا من حرف برا گفتن داشتن یعنی گشوری مثل آمریکا که 100 گشور یه چیز رو قبول میکنن و 1 گشور میاد وتو میکنه خلاصه که بر میگرده به طرز فکر ها دیگه پارسا جان.منو ببخش پارسا عزیز من طرز فکرم اینجوری و شما اونجوری ، مهم اینه که بغل هم داریم زندگی میکنیم و همون درد گشور مون رو داریم اگر روزی هم لازم به بحث باشه دوستانه همه با هم کنار هم با هم بحث میکنیم

پ.ن:کاملا نظرات شخصی هست
واقعا" اقتصاد امارات رو پفکی میدونی؟؟؟ :blink:

آقا ایول !!! :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
واقعا" اقتصاد امارات رو پفکی میدونی؟؟؟ :blink:

آقا ایول !!! :D

راستش اقتصادی که با 2 تا خمپاره 4 تا بمب که اینور اونورش میخوره بورس گشور میخوابه !!! و سهام گزاراش به بیمارستان شرف یاب میشن همین طور گشوری که کل وسعتش اندازه یه استان ما هم نیست و برا پخش سرمایش میره جزیره مصنوعی بوجود میاره(تا کجا خدا عالم!!) گشوری که اقتصادش دلار محور هست و همه مبادرات نفتیش به دلار هست و با کاهش ارزش دلار سرمایه گذارا راهی گشور نو ظهوری(از نظر اقتصادی) مثل قبرس میشن . و گشوری که درآمد بالایش توریستی هست و این گشور متاسفانه یا خوشبختانه در جایی از دنیا قرار داره که هر روز امکان جنگ توش هست و........ به نظر من با یه باد سنگین اقتصادش ضربه زیادی میخوره و از همه اینها مهم تر وسعت گشور هست به نظر من .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام به دوستان؛
اول از همه بگم که حرف حسین مبنی بر سیستمی بودن مشکل ایران رو کاملا" بهش اعتقاد دارم؛اما مشکلات ساختاری ما چرا حل نمی شن؟
حسین جان،برخی تفکرات رئیس جمهور رو واقعا" نمی شه به هیچ وجه قبول کرد،بله سیستم مشکل داره،اما برخی تفکرات کاملا" غلط رو چطور می شه توجیه کرد؟این هم به خاطر سیستم هست؟اگر مشاوران رئیس جمهور مشکل دارند،چرا ایشان در مباحث اقتصادی از اساتید دانشگاهی استفاده نمی کنند؟برخی از این اساتید واقعا" دارای دانشی هستند که از نظر من شگفت انگیز هست که چگونه این وضعیت را تحمل کرده و به ایران برگشته اند،در حالیکه به طور کل آنها را خانه نشین کرده اند،
در رابطه با رئیس بانک مرکزی؛باید اعتراف کنم قبل از اینکه ایشان رئیس بانک مرکزی شوند؛به خاطر اینکه در دانشگاه ما تدریس می کردند؛به لحاظ علمی شاید زیاد مقبول بنده نبودند؛اما چرا ایشان اینقدر خوب و مثبت عمل کردند؟ایشان وقتی که خواستند به بانک مرکزی برن،یکی از شروطشان جابجایی مدیریت ارشد بانک مرکزی با افراد مورد نظرشان بود،برای مثال آقای بهمنی از بانک ملی،بنده ایشان را در سمینار بانکداری از دور ملاقات کردم و واقعا" خوشحال شدم که در **** بانکی ما فردی با تسلط بالا،بحث مطالبات معوق را ارائه می کند و حقیقتا" مطالب زیاد و کاربردی را از ایشان یاد گرفتم(هر چند که کار بنده اصلا" مطالبات معوق نیست)خوب از طرفی جناب مظاهری هم در سمینارها شرکت دارند و به هر حال این افراد را می شناسند؛همچنین مشاورین رئیس کل بانک مرکزی نیز به همین نحو؛کمک زیادی به ایشان کرده اند و من معتقدم به لحاظ مدیریتی بسیار خوب عمل کردند.از دید بنده مهمترین بحث پارسال استقلال بانک مرکزی بود که جناب مظاهری هنگام روی کار آمدن با وزیر مطرح کردند و موافقت ایشان را گرفتند؛اما حالا که خود وزیر هم قرار است عوض شود و رئیس جمهور از جراحی اقتصادی صحبت می کند؛آیا می توان امید داشت بانک مرکزی کمی به سمت مستقل شدن سوق پیدا کند؟
یکی دیگر از طرح اخر سال بانک مرکزی،فروش سکه بود،که هر چند در سطح کم اما موجب کاهش نقدینگی شد(نه به دلیل خرید سکه توسط مردم،بلکه تغییرات قیمت اثر مناسبی داشت و باعث شد عکس تورم؛عمل کند)البته فروش ادامه پیدا کند؛از دید بنده اثر ابتدایی خود را نیز از دست خواهد داد.
بحث امسال بحث یارانه هاست؛ببینید طرح حذف یارانه های عمومی و ارائه آنها به طور نقدی؛دارای معایب و مزایای خاص خود است،از طرفی تبعیض از بین می رود؛اما از طرف دیگر تورم را تشدید می کند؛البته این سیاست بستگی به نحوه اجرا هم دارد.
متاسفانه ما در سال گذشته طرح های فولادی که به نام هشت طرح فولادی هم شناخته می شوند؛را شاهد بودیم که شروع شدند؛اما فکر می کنید چقدر پیشرفت داشته اند؟مهمترین مشکل فکر می کنید چیست؟آیا توانستند از فاینانس استفاده کنند؟
بنده فکر می کنم که اوج مشکلات ما از زمانی آغاز خواهد شد که دارائیهای بانک مرکزی ما نیز بلوکه شود و بانک مرکزی هم تحریم شود؛امسال به نظر سال خوبی نخواهد بود و البته امیدوارم که این حرفها محقق نشود.
در نهایت باید عرض کنم؛چیزی که مهم هست؛استقلال بانک مرکزی؛کم شدن تسهیلات تکلیفی؛کم شدن دخالت دولت در اقتصاد و سیستم بانکی و همچنین بیمه هست؛(چیزی بر خلاف جراحی اقتصادی ریاست جمهوری)
در نهایت بازهم به مشکلات سیستمی می رسیم،اما باید چه کار کرد؟از دید من باید از اول ساخت،مثال می زنم،ژاپن پس از جنگ و یا آلمان پس از جنگ و البته نه ایران پس از جنگ؛
ضمنا" خدمت عماد جان هم عرض کنم بنده اطلاعات کمی در حد رشته خودم و تا حدی کار خودم از اقتصاد دارم؛رشته اصلی بنده بازاریابی است که اگر بحثهای بازاریابی در بگیرد؛بسیار خوشحال خواهم شد؛اما خوب به واسطه ارتباط نزدیک بازرگانی و بازاریابی با اقتصاد؛به اقتصاد هم علاقمندم؛
ببخشید؛اما اینقدر مطالب در زمینه های مختلف استراتژیک و اقتصاد زیاد است که باعث شد بنده هم از این شاخه به اون شاخه بپرم؛و تمرکز لازم را به دلیل سرعت پایین تر تایپ نسبت به صحبت کردن نداشته باشم؛
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام به دوستان؛
اول از همه بگم که حرف حسین مبنی بر سیستمی بودن مشکل ایران رو کاملا" بهش اعتقاد دارم؛اما مشکلات ساختاری ما چرا حل نمی شن؟
.

اول تشگر کنم برا نوشته کاملا مبسوط و کاملت:)

اما چرا اینجور نمیشه مجتبی جان ، به نظر من مشگل اصلی ما نداشتن و یا کمبود انسانهای فکر ساز هستند ، به نظر خیلی از مردم شاید یه ریئس جمهور پست خیلی مهمی باشه و یا یه وزیر و یک رئیس ولی از نظر استراتژیک اینها فقط یه مهره هستند شاید به نظر خیلی ها این بوش هست که دنیا رو زیر رو کرده ولی من امسال کیسنجر و برژنسکی و... رو میبینم ، کسای که تولید فکر میکنند تو یک برهه از زمان و یک اتفاق خواست سریعا تولید فکر میشه و بهترینش پیدا میشه، جالب بود برا من وقتی فهمیدم بعضی از این فکر ها تا 18 مرحله بعد از خودشون رو پیش بینی میکنن یعنی تا 18 مرحله از خودشون میپرسند بعدش که چی مثلا شما میخواین برید خرید میکید میخوام برم خرید میکه بعدش که چی دقتبشه نمیکه چطوری ، سوال میشه بعدش که چی که مثلا نیاز خودمو رفع کنم بازم بعدش که چی و...... تا 18 مرحله

اینجور انسانها یا نهاد های فکر ساز میتونن تولید سیستم کنند ، خود تولید سیستم دنیای خواص خودش رو داره مثلا این سیستم تا چه حدی واکسینه هست چطور فلان بشه و ..... رفیق شفیق دانیال فوکویاما بزرگ (علاقه خواص دارم به این فرد) میکفت سیستم ما تنها سیستم هست که اشکال ها رو شناسایی و سپس حلش میکنه (خیلی طولانی و لی در کل یه چیز تو این مایع ها که گفتم:)) ولی اون هم بعد گذشت چند سال به سنگ خورد نظریش .

خلاصه مجتبی جان ما دعا میکنم که تو این مملکت اداره یا مجمعی درست بشه برا تولید فکر:rolleyes:(به امید آن روز) نه البته مثل مجمع تشخیص ..... که 90 درصد استراتژی های برنامه ریزی شدش همدیگر رو نقض میکنه!!!:blink:

پ.ن:نظرات کاملا شخصی است:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان ،
ضمن ابراز همدردی با شما دوست وطندوست ، باید به شما تذکر بدهم که اینگونه کلام ، گرچه ناشی از ناراحتی و اندوه هست ، آلوده به تنفر و مشکوک به نژاد پرستی ست.
بنده همین ماه در دوبی بودم ، به سبب آشنایی با خانواده های متمول ایرانی - اماراتی آشنا شدم ، اما اینها همه چیز هستند به جز بی هویت. نه به خاطر رگه ای ایرانی داشتن ، بلکه به دلیل درست دیدن دنیا .
بر خلاف ما ، اینها ، خود تفکر غربی را وارد کرده اند ( ما محصولات ش را بسیار دوست داریم و می پرستیم ، آنها خود تفکر را بسیار عزیز داشته اند . ما عاشق کت و شلوار پیر کاردین شده ایم ، آنها عاشق فکر اقتصادی پشت بنگاه لباس . ما عاشق موتورولا شدیم و آنها عاشق ایده بازرگانی ش . ما عاشق اپل مکینتاش شدیم و آنها عاشق ایده های نابغه ای به نام "جابز" ) و شاید به همین دلیل موقعیتی که تصادفی می توانست سهم هر یک از حاشیه نشینان خلیج از جمله ما باشد را از آن خود کرده اند.
این کشور ، تنها در یک امارت دست دوم ش ، 220میلیارد دلار پروژه در دست احداث دارد.

نهایتا ً اینکه ، سیاوش جان خیلی هم به حال و روز شان حسودی ت نشود. امروز ، در جهان اسلام ، به جز یک دو استثنا ، از جمله ترکیه و همین امارات متحده ، اگر هر رای گیری آزادی بر گزار شود ، تندرو ترین فاشیست های اسلامی ، با ایده های ترور و ***** دست جمعی که ابتدای انقلاب 1979 بسیار محبوب بود ، بر سر کار می آیند.
تقریبا ً 3/4 جهان اسلام باور دارد که اسلام ، تمام ابزار های لازم برای حکومت کردن را در اختیار دارد و بسیار کارا تر از سیستم های غربی ست.
بیش از نیمی از جهان اسلام ، ترور کور به شیوه استشهاد را به عنوان روشی برتر ستایش می کنند که تنها اختصاص به بندگان خاص دارد.
آمریکا ستیزی در جهان اسلام ، اغلب عددی بالاتر از 70% را نشان می دهد.
البته شما هم تصدیق می فرمایید که اولین نظر سنجی علمی در ایران ، نتایج شگفت انگیزی خواهد داشت که من و شما را بسیار به آینده این سرزمین امیدوار می کند.

چیزی که امروز به مسلمانان حتی اروپا با ساعت ها بحث علمی نمی توان نشان داد ( ناتوانی اسلام سیاسی در اداره امور ) را مردم ما به تجربه ای سنگین اما گران بها دریافته اند.

شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید ، چه ایرانی باشند چه عرب

دکتر جان مثل همیشه فرمایشات شما در نهایت منطق و متانت ابراز گردید و مورد استفاده من (و حتما سایر دوستان) واقع گردید. ولی در خصوص بی هویت سوتفاهمی بوجود آمده که لازم به رفع است. منظور من از کلمه بی هویت مردم و یا اعراب نبود چون اصلا همچین عقیده ای ندارم و نداشته ام منظور بنده کشور های بی هویت و جعلی ساخته امثال انگلستان و ... بود. کما اینکه مصر و عربستان از نمونه های غیر جعلی به شمار می روند. اما به هر حال ساکنین مناطقی که تا 40 سال پیش سرزمینشان حتی در بعضی مناطق فاقد سکنه بوده و عمر دولت هایشان ( بخوانید کشور هایشان) حتی به صد سال هم نمیرسد (در مورد امارات 37 سال!) حق مصادره سرزمین و جعل عنوان مناطقی چون خلیج فارس را ندارند. منظور من از هویت دقیقا این بود وگرنه در خصوص اعراب و سایر نزادها بنده هیچ مشکلی ندارم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

اما چرا اینجور نمیشه مجتبی جان ، به نظر من مشگل اصلی ما نداشتن و یا کمبود انسانهای فکر ساز هستند ، به نظر خیلی از مردم شاید یه ریئس جمهور پست خیلی مهمی باشه و یا یه وزیر و یک رئیس ولی از نظر استراتژیک اینها فقط یه مهره هستند شاید به نظر خیلی ها این بوش هست که دنیا رو زیر رو کرده ولی من امسال کیسنجر و برژنسکی و... رو میبینم ، کسای که تولید فکر میکنند تو یک برهه از زمان و یک اتفاق خواست سریعا تولید فکر میشه و بهترینش پیدا میشه، جالب بود برا من وقتی فهمیدم بعضی از این فکر ها تا 18 مرحله بعد از خودشون رو پیش بینی میکنن یعنی تا 18 مرحله از خودشون میپرسند بعدش که چی مثلا شما میخواین برید خرید میکید میخوام برم خرید میکه بعدش که چی دقتبشه نمیکه چطوری ، سوال میشه بعدش که چی که مثلا نیاز خودمو رفع کنم بازم بعدش که چی و...... تا 18 مرحله

اینجور انسانها یا نهاد های فکر ساز میتونن تولید سیستم کنند ، خود تولید سیستم دنیای خواص خودش رو داره مثلا این سیستم تا چه حدی واکسینه هست چطور فلان بشه و ..... رفیق شفیق دانیال فوکویاما بزرگ (علاقه خواص دارم به این فرد) میکفت سیستم ما تنها سیستم هست که اشکال ها رو شناسایی و سپس حلش میکنه (خیلی طولانی و لی در کل یه چیز تو این مایع ها که گفتم:)) ولی اون هم بعد گذشت چند سال به سنگ خورد نظریش .

خلاصه مجتبی جان ما دعا میکنم که تو این مملکت اداره یا مجمعی درست بشه برا تولید فکر:rolleyes:(به امید آن روز) نه البته مثل مجمع تشخیص ..... که 90 درصد استراتژی های برنامه ریزی شدش همدیگر رو نقض میکنه!!!:blink:

حسین جان،عرض بنده هم همین بود،ما مشکلات ساختاری داریم،رئیس جمهور هم که در همه زمینه ها تخصص ندارند،بنابراین می رسیم به همان جمله معروف که اگر دیدید مدیری موفق است ببینید مشاورانش چه کسانی هستند؛اما چرا ریاست جمهوری در انتخاب مشاورانش دقت نکردند؟اصلا" ایشان حرفهای منطقی مسئولین مملکتی را قبول نمی کنند و در خیلی از موارد مستقیما" عمل می کنند؛تغییرات عمده کابینه را در دولت ایشان به خوبی مشاهده می کنید؛
ببخشید من باید برم سر کار؛
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان مثل همیشه فرمایشات شما در نهایت منطق و متانت ابراز گردید و مورد استفاده من (و حتما سایر دوستان) واقع گردید. ولی در خصوص بی هویت سوتفاهمی بوجود آمده که لازم به رفع است. منظور من از کلمه بی هویت مردم و یا اعراب نبود چون اصلا همچین عقیده ای ندارم و نداشته ام منظور بنده کشور های بی هویت و جعلی ساخته امثال انگلستان و ... بود. کما اینکه مصر و عربستان از نمونه های غیر جعلی به شمار می روند. اما به هر حال ساکنین مناطقی که تا 40 سال پیش سرزمینشان حتی در بعضی مناطق فاقد سکنه بوده و عمر دولت هایشان ( بخوانید کشور هایشان) حتی به صد سال هم نمیرسد (در مورد امارات 37 سال!) حق مصادره سرزمین و جعل عنوان مناطقی چون خلیج فارس را ندارند. منظور من از هویت دقیقا این بود وگرنه در خصوص اعراب و سایر نزادها بنده هیچ مشکلی ندارم.

زنده باد سیاوش عزیز:D
نابود باد نژادپرستی:blush:

سیاوش جان ،
هویت جعلی را برای کشورهایی مطرح کردن ، عین اینکه یک بحث تاریخی بسیار معتبر می باشد ، اما به لحاظ ژئوپلیتیک ، ابداً بحث سازنده ای نیست ، به این دلیل که ، دوسوم کشورهای جهان عمری کمتر از 100سال دارند. اصولا ً پیش زمینه هر دو جنگ جهانی ، همین تفکرات کشورمدارانه بود ، امروز به دید من ، تنها چیزی که اجازه می دهد در آرامش کنار همسایه های هرچند جدیدمان زندگی موفقی در پیش بگیریم ، و در ذیل همین وضع ، درخواست های معقول سیاسی مان ، همچون باقی ماندن نام خلیج فارس را پیگیری کنیم ، رفتاری متمدنانه و به قول فوکویاما "داووسی" ست. ( فوکویاما برای توصیف انسان هایی مدرن که از قوم و قبیله حرف نمی زنند و اوج نبردهایشان ، ادغام های مولتی میلیاردی شرکت های بازرگانی ست ، از لفظ انسان داووسی استفاده می کند ، اشاره به اجلاس اقتصادی که سالانه در داووس سوییس بر گزار می شود)
امیدوارم که روحیه انسان دوستی شما میان همه ایرانیان فراگیر شود
شاد باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله قربان . قسمت دوم سیاست مهار تورم دولت همینه که شما فرمودید.

همون مسئله ای که آقای جنتی برای پیروزی انتخاباتی بیان کردند که 50 هزارتومن به هر نفر و همه خندیدند رو بعد از 3 سال دولت محبوب حسین با جدیت بیش از پیش داره دنبال میکنه .
اما این 50 هزار تومن از کجا میاد.
مشاورین ارشد رئیس جمهوری تز دادند که ما اگر بنزین رو با فوب خلیج فارس ( که الان حدود 535 تومنه) و بدون سهمیه بندی بفروشیم رقمی حدود 90 هزار میلیارد صرفه جویی میشه . اما این 90 هزار میلیارد واسه کل کشور به ازای هر نفر 50 هزار تومن کافی نیست. پس چه کنیم؟ بیایم به اونهایی که تاحالا از این سوبسید استفاده نکرده اند حال بدیم. یعنی دهک های بالا بنزین آزاد بخرن تا به دهک های پایین جامعه نفری 50 هزار تومن پول بدیم!!
ایده شاید در ظاهر ایده ی قشنگی باشه . اما 500% افزایش قیمت بنزین رو اگه تصور کنین میفهمین چه تورم شدیدی این جامعه رو فرا میگیره و مطمئنا قیمت اگر این نوسان رو داشته باشه ارزش ریال در برابر دلار به شدت کاهش پیدا میکنه و در نتیجه دیگه قیمت فوب خلیج فارس 525 نخواهد بود و شاید 70-80 درصد هم تغییر کنه و مثلا بشه 900-1000 تومن !و دوباره یک تورم مجدد . به این میگن اغتشاش در قیمت . قیمت در بازار با عرضه و تقاضا تعیین میشه ولی اگر شوک خیلی بزرگی به اون وارد شه ممکنه هیچوقت به تعادل نرسه یا حداقل در آینده نزدیک نرسه و ببینین چه بلایی سر ارزش ریال ما خواهد اومد . این وسط یه تورم 100 درصدی اصلا دور از انتظار نیست . اما چه ایرادی داره دهک پایین ما نفری 50 تومن داره بره حال کنه و به رئیس جمهور محبوبش رای بده

این سیاست شدیدا داره دنبال میشه و یکی از دلایل اصلی تغییر رئیس بانک مرکزی مخالفت شدید با این سیاست و سیاست قبلی که گفتم هستش .

البته بنده هم به ایشون حق میدم . هیچ کسی سیاستی را تایید نمیکنه که منجر به از بین رفتن کلیه ساختارهای زیر دستی خودش(کل بانکها و **** های اقتصادی بشه)

---------

سیاست آخر هم که از همه جالب تره کنترل قیمت دلار به روش افزایش عرضه است . اگه کسی اطلاعی داره یه توضیحاتی بده کاملش کنم (این احمقانه ترین سیاست اقتصادی است که تا بحال ارائه شده:lol:)

----------------------------
متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی ایران این چند ماه اخیر اولین و تنها زمانی بود که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی با هم هماهنگی کاملی داشتند و بدون دعوا و خشونت با هم همکاری میکردند . اما مثل اینکه کسی نمیخواد ما مرجع تصمیم گیری مالی و پولی مشترکی در کشورمون داشته باشیم.

عماد یه کم باب تفریح رو باسه ما هم باز کن ، بیشتر توضیح بده در مورد این سیاست کنترلی بر دلار.
در مورد مواردی که نوشتید ، تنها این نکته را اضافه کنم که، به دلیل بی اخلاق بودن دولت های حاکم بر ایران ، بعد از انقلاب 1979 ؛ یک خاصیت ثابت اقتصادهای ایران ، غیر قابل پیش بینی بودن شان هست . نه از این جهت که جناب رییس جمهور می فرمایند باید تورم یک رقمی شود ، بلکه از این جهت که حتی در شرایطی که بسیار کارشناسان اقتصادی تورمی 30-40درصدی را پیش بینی می کنند ، این احتمال هست ، که دولت باد استقراض از آینده ، یا معوق گذاشتن حیاتی ترین پروژه ها ، مانع بروز آنی اثرات شود.بنابراین ، همیشه این احتمال هست که بدلی هرچند نامعقول و غیر اخلاقی ، اما برای مهار مشکلاتی روز افزون بیاندیشند.در درازمدت ، البته گریبان دولت را خواهد گرفت ، ولی این دراز مدت می تواند در دولت بعدی باشد:D

عارضم به حضور همه كه من مدتيه زندگيم فقط همين زندگي مجازيه كه دارم! يعني اگر اينجا كمي از اون حس و حال خارج بشه من هم شديدا دچار ناراحتي مي شم !
معمولا سعي مي كنم وقتي ديدم اينجا سوت و كور شد با بحثي كه مي دونم همه رووش حساسيت دارن كمي به اينجا جاني دوباره بدم! يك بار از فوتبال مي گم يك بار جايي كه همه روو PPC غيرتي ميشن از گوشي در پيت چيني مي گم :lol: و و و ...
اما اين چند روزه اينجا حسابي داغ بود ;) ولي مشكل داغيه اينجا اين بود كه سر موضوعي داغ بود كه اصلا فايده نداره ! كاربردش هم فقط يك چيزه! همانا خورد كردن اعصاب خودمون ! دونستن اينها در حالي كه كاري از دستمون بر نمياد جدا جز اينكه توو 13 سالگي پير بشيم !!!!!!!‌كاربرد ديگه نداره ! اين وضع رو اصلاح كه نميشه كرد ! يعني كار من و شما نيست ! الكي شلوغش كردن كار به جايي نمي رسونه ! از طرف ديگه تغيير حكومت هم كه شدني نيست !دليل اول اينكه كمي ميخ محكم تر از اين حرفها زده شده كه به سن من و شما قد بده ! دوما همه مسايل به كنار، فرضم كه عوض شد ! كي مي خواد بياد ؟ رئيس جمهور خوش چهره تر منتخب مردم ايران :lol: ( خودش ميگه ) دوست دختر عزيزم ! مريم خانوم رجوي :lol::lol: ؟ يا كسي از بلاد دور تر يا ... ؟ جدا عوض بشه كي مي خواد بياد ؟ خداوكيلي اگر الان يك آمريكايي در حال مرگ باشه كسي از ما كمكش مي كنه كه حالا اميد داشته باشيم اونها بيان و به جاي بخور بخور به ما كمك كنن! ما بار هاضربه اين تغييرات خورديم ! الان تنها راه باقيمونده از نظر من همانا ساختن با همين وضع و فقط سعي در اصلاح اون هست :blush: اما خوب، كاري براي اصلاحش از دست من كه بر نمياد ! پس سعي مي كنم با ندونستن اين آباداني هاي صورت گرفته :wacko: لااقل در كنار آسيبي فيزيكي كه مي خورم،‌اعصابم خورد نباشه !

براي تنوع بين بحثها مي خوام چيزي بزارم كه چند روزه بسي با آن حال مي كنم:lol::happy:

مرتضی جان ،
اجازه بدهید که با نظر شما مخالفت کنم ، در صورتی که کاملا قبول دارم که مشکلات بسیار اساسی ست ، همین طور قبول دارم که کمترین کاری در این برهه زمانی از ما بر نمی آید. حاکمیت ، پشت به ما ، در حال تصمیم گیری هایی ست که می تواند آینده فرزندان و نوه های ما را تحت تاثیر قرار دهد. اما ، این بحث ها را به غایت مفید می دانم به دو دلیل ، اول اینکه ، این بحث ها ، در برهه های حساس ، این بینش را به ما خواهد داد ( امیدوارم) که تصمیم گیری مبتنی بر منطق داشته باشیم ، چیزی که برای یک صد سال اخیر ، به کرات از آن محروم بوده ایم. دوم اینکه ، درصورتی که ایشالا فردا مجتبی شد رییس کل بانک مرکزی ، فراموش نکند که افرادی باهوش ، در مورد کوچکترین حرف هایش ، بی رحمانه قضاوت می کنند و بر این کار محق هستند. :Dکلا بالارفتن احساس مسئولیت پذیری کمترین فایده این بحث هاست.
شادباشی
کروبی نبود این آقاهه ؟ :blink:

-----------------------

اما در مورد ایده ی قشنگی که عماد عزیز فرمود ؛ این ایده بیشتر کثیف مینماید تا قشنگ ، راضی کردن قشر عظیم یک مملکت توسط دولت = رضایت اون ملت از دولت .
و چون قشر عظیمی از مملکت عزیزمون با 10 هزار تومن ِ باد آورده ، هزاران بار شکر گذارده و به یاد جمله خداوند روزی رسان است میافتند ، 50 هزار تومن مبلغ بس زیاد محسوب شده و لذا برای مدتی کوتاه رضایت کامل نسبت به افراد قشنگ-مسلک رو حاصل نموده و تا نصب سوپاپ بعدی از طرف این افراد قشنگ-مسلک ، خوشحال باقی میمونند ...

این حرکت ها در واقع حق السکوت هست ، عناوین دیروز رو دیدید ؟ از گوگل گرفته تا نان گران شد ! خب این جور قضایا باید به یه شکلی درست بشه دیگه ...

خپل جان دست ما رو هم بگیر ...

حسین عزیز ، واقعا" برای تحلیل مسائل ، صبر میکنی تا مثلا" دور و بری ها چطور از آب در میایند ؟!
یعنی وقتی الهام تکذیب کرد شما باورت شد و منتظر ِ حرکت های وزرای کشور شدی ؟

در ضمن ، گویا ***** هم مخالفت کرده با عزل وزیر کشور !!!

اشتباه لپی بود ، همون شیخ الیگودرزی لر خودمان بود.:lol:
عرض شود که ، این طرح ، به شکل کامل به هیچ وجه قابلیت عملیاتی شدن را نخواهد داشت ، به این معنی که قبل از اینکه بتواند آن عده ای که شما می فرمایی را راضی کند ، ممکن ست نه از تاک نشانی باشد نه از تاک نشان
پس غم چه داریم ؟;)

راستش پارسا جان من خودم درباره عوض کردن وزاء زیاد فکر نمیکنم چون همون آش و همون کاسه هست من آدمی هستم که به سیستم معتقدم نه به افراد چه متدین ترینشون چه لائیک ترینشون بیان تو این سیستم همین چیزی میشه که شده (این نظر شخصی هست) برا همین تا زمانی که سیستم درست نشه تو هر جا مشگل همیشه هست

من در مورد تحلیل وضع اقتصاد گفتم که نظری ندارم راستش نظر که دارم ، واقعیت امر از نظر من حقیر اینه که دولت احمدی نژاد واقعا آچ مز شد تو این مورد یعنی فکرش رو نمیکرد که اینگونه بشه ، حالا هم چون فکر میکنه مشگل تورم روانی هست یا حداقل مقدار زیادی از اون اینگونه هست میخواد با اینجور حرکتها از حالت شوگ بوجود آمده بیرون بیاد (که نظر من معلوم(همیشه سیستم هست که حل کننده هست نه افراد)) یه سری کارهای عجولانه هم انجام میده که البته بعضی از اینها به نظر من کامل درست وبعضی فقط دهن پر کن ، در هر صورت من نگرشم همیشه به بیرون هست یعنی سیاست خارجی گشور برام مهم تر از اقتصاد و سیاست داخلی هست و از اوضاع به وجود آمده در سیاست خارجی گشور که کاملا تائیدش میکنم (جز کنار آمادن با این گشور های حاشیه خلیج فارس) معلوم بود این اتفاق میوفته ، خلاصه که گشور انقلاب کرده و نیاز به بازسازی سیستم و ..... داره ، برا من میتونه منطقی باشه که یک یا چند نسل به باد برند اما گشورم بتونه حرف برا گفتن داشته باشه (البته حرف برا گفتن از نظر من شاید یه نمه متفاوت باشه با نظر دوستان ، خیلی ها میکن چون امارت اقتصاد مثلا قوی (کاملا پفکی) داره حرف برا گفتن داره ، برا من حرف برا گفتن داشتن یعنی گشوری مثل آمریکا که 100 گشور یه چیز رو قبول میکنن و 1 گشور میاد وتو میکنه خلاصه که بر میگرده به طرز فکر ها دیگه پارسا جان.منو ببخش پارسا عزیز من طرز فکرم اینجوری و شما اونجوری ، مهم اینه که بغل هم داریم زندگی میکنیم و همون درد گشور مون رو داریم اگر روزی هم لازم به بحث باشه دوستانه همه با هم کنار هم با هم بحث میکنیم

حسین جان ،
اولا که باز داری مثل ماهی عید از دستان ما لیز می خوری و در می روی ها ،
قربانت شوم ، برای کارهای رییس جمهوری ، خیل عظیمی حقوق بگیر استخدام شده اند که مدام در رسانه ملی در حال ماله کشی هستند.شما چرا داری خودت را خراب می کنی؟
در مورد اینکه کارهایش را باید یک به یک از هم جدا کرد ، می بینی که نظرت به نسبت 6 ماه پیش از زمین تا زیر زمین تغییر کرد.:p
در مورد اینکه دولت آچ مز شده ، البته که واضح و مبرهن است که وقتی پیام نوروزی صبحت از قیمت پرتغال و جراحی و این حرف ها باشه ، می توانند جمیع خلق حدس بزنند اوضاع قمر در عقرب هست. اما این تنها عذر بدتر از گناه هست. اگر قبول شکست بفرمایند ، تنها این نکته را می رساند که هشدار های پیاپی رقبای داخل حکومتی ش را که متن ش در دسترس در همین نت هست ، نادیده گرفته اند. در ممالک آباد ، این کار ، در بهترین حالت negligenceنام دارد و کمترین جبرانش ، استعفاست . خوشبختانه اینجا ایران ست.:blink:
در مورد کنار آمدن با حاشیه نشینان خلیج، برادر من ، مطمئن باش ، گربه اگر دستش به گوشت می رسید میومیو نمی کرد. امروز جمهوری اسلامی ، کمترین توان چانه زنی در سیاست خارجی ندارد ، به این دلیل که نقش سبیل کلفت بر هم زننده نظم را در خاورمیانه به عهده گرفته ست.پس بیخودی ملامت شان نکنید ، که از این بیشتر از دست شان بر نمی آید.
در مورد جملاتی که در باب انقلاب کردن و ایستادن در روی ابرقدرت و چند نسل فدا شدن ، برادر من ، تو که می دانی چقدر دوستت دارم ، برایت نگران می شوم از این حرف ها می زنی ، آن ممه را لولو خورد. این حرف ها همان قدر امروز کاربرد دارد که استراتژی های ارتش کارتاژ در ورود به شهر های آتن. اما برای خودم و خودت نگران می شوم ، چون حرف هایت ، تنه ای هم به "نبرد من " می زند ، آنجا که می گویی چند نسل فدا شود ، بی شک شما حق داری که خودت را در یک جای خلوت و غیر آسیب رسان به دیگران ، فدای هرچیز که به آن باور داری کنی.ولی این حق برای همه ایرانیان محفوظ ست که در مورد فداشدن بر سر ایده ای که 100سال پیش زمینه فتنه ای بزرگ در بخش اعظم دنیا شد و بعدها تنها نام کمونیسم گرفت ، تصمیم گیری شخصی کنند.
با این حال ، اینکه کسی باشد که بتواند سر از حرف های رییس جمهور محبوبت در بیاورد ، مورد استقبال همیشگی در این فروم هست:blush:

برای اینکه جناب فرانسیس فوکویاما ، فارسی احتمالا بلد نیستند ، وظیفه شرعی خود می دانم ، که از حق ایشان دفاع نمایم و بگویم که تئوری فوکویاما ، "پایان تاریخ" اصلا ً "سر به سنگ خورده نیست " بلکه بسیار هم مورد توجه ست ، تنها از تئوری اصلی بودن به یکی ازتئوری های مهم تنزل پیدا کرده است. وگرنه ، نقطه قوت سیستم های دموکراتیک ، به قول تصور می کنم فوکویاما این ست که " تنش داریم ، اما نمی گذاریم به بحران تبدیل شود" اصلا متعلق به او نیست ، بلکه در نوشته های پیشگامان عصر روشنگری ، همچون ولتر هم قابل ردیابی ست
شاد باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آنجا که می گویی چند نسل فدا شود ، بی شک شما حق داری که خودت را در یک جای خلوت و غیر آسیب رسان به دیگران ، فدای هرچیز که به آن باور داری کنی.ولی این حق برای همه ایرانیان محفوظ ست که در مورد فداشدن بر سر ایده ای که 100سال پیش زمینه فتنه ای بزرگ در بخش اعظم دنیا شد و بعدها تنها نام کمونیسم گرفت ، تصمیم گیری شخصی کنند.

برای اینکه جناب فرانسیس فوکویاما ، فارسی احتمالا بلد نیستند ، وظیفه شرعی خود می دانم ، که از حق ایشان دفاع نمایم و بگویم که تئوری فوکویاما ، "پایان تاریخ" اصلا ً "سر به سنگ خورده نیست " بلکه بسیار هم مورد توجه ست ، تنها از تئوری اصلی بودن به یکی ازتئوری های مهم تنزل پیدا کرده است. وگرنه ، نقطه قوت سیستم های دموکراتیک ، به قول تصور می کنم فوکویاما این ست که " تنش داریم ، اما نمی گذاریم به بحران تبدیل شود" اصلا متعلق به او نیست ، بلکه در نوشته های پیشگامان عصر روشنگری ، همچون ولتر هم قابل ردیابی ست
شاد باشید

تا اونجایی که مربوط به من میشه دانیال جان وجودت برا ما عزیز

قسمت اول که جدا کردم 100% تائید میشه حرفت همه آزادن تو انتخابشون

در باره قسمت دوم که از اونجا به اینجا رسید به زودی به پائین ترش هم میرسه رفیق(نمیدونم از اسماییل چرا نمیتونم استفاده کنم)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کجایی دانیال که باز سوژه پیدا کردم برا بحث 2 نفرمون البته تو چت:rolleyes:

یادته یه بحث سر فیلم ماتریکس و کنستانتین با هم کردیم؟؟؟؟

پسر فیلم jumper رو الان دیدم حتما ببین که شروع کنیم بحث:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کجایی دانیال که باز سوژه پیدا کردم برا بحث 2 نفرمون البته تو چت:rolleyes:

یادته یه بحث سر فیلم ماتریکس و کنستانتین با هم کردیم؟؟؟؟

پسر فیلم jumper رو الان دیدم حتما ببین که شروع کنیم بحث:happy:
فلسفه ی متریکس و کنستانتین مفاهیمی داره که جامپر بغلش خاله بازی محسوب میشه ...

ببخشیدا ، الان یکم تو حس ِ فیلمی :D بذار پس فردا ، اینارو که با هم مقایسه کنی میبینی زمین تا آسمون فرق دارن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فلسفه ی متریکس و کنستانتین مفاهیمی داره که جامپر بغلش خاله بازی محسوب میشه ...

ببخشیدا ، الان یکم تو حس ِ فیلمی :D بذار پس فردا ، اینارو که با هم مقایسه کنی میبینی زمین تا آسمون فرق دارن

من موافقم با هات پارسا جان

ولی یه جورایی بحث با وجود اون سیاه که هی تو فیلم میکه فقط خدا میتونه همه جا باشه و در آخر شکست میخوره و .... خلاصه باز یه فیلم ترنس مدرن دیگه:) کجایی دانیال که شدیدا به قول پارسا تو جوم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان ،
...
شادباشی

دكتر جان راستش چون احساس مي كنم بحث توو مسايل سياسي اصولا نه تنها بي نتيجست و سودي نداره ! بلكه بعدا مشكل ساز هم ميشه و دريايي ضرر داره!!!! اينه كه معمولا اين كاسه دلم رو هيچ جا سعي مي كنم باز نكنم ! اما الان كه شما اين مباحث رو گفتين حس غريبي بهم مي گه اين كاسه دل بي صاحبت رو باز كن و بعضي حرفها رو بگو! به قول مجتبي جان مي دونم سرعت كند تايپ نصبت به تفكر باعث خواهد شد خيلي از حرفهام رو اون طور كه بايد نگم و بعضي حرفهام رو بخورم و مهم هم اينكه به قول حسين جان اينها فقط نظر شخصي هست ! از همه بدتر تند و بي تفكر حرف زدنم هميشه باعث ميشه صحبتهام ديوان حافظ رو پشت سر بزاره و از اونها هر مدل برداشتي بشه! پس از الان اعلام مي كنم كه اين حرفها نه قصد بدي رو شامل مي شه نه ... اميدوارم كسي هم به دل نگيره ! در ضمن اين رو هم مي دونم كه چون اجتماعي نيستم و گوشه گيرم خيلي از اين حرفهام از حقيقت مي تونه دور باشه ! اما خوب، چيزيه كه ديدم و هر كاري كردم نتونستم براش مثال نقضي پيدا كنم تا با خيال راحت اين تفكرات آزار دهنده ام رو پاك كنم و خوب و خوش زندگي كنم !

الان ساعت 8:10 هست كه نوشتن رو شروع ميكنم و با توجه به اينكه اولا ADSL من از صبح 6-7 ساعت قطع بوده و همچنين با توجه به اينكه مي خوام خيلي بنويسم ! نمي دونم كي اين نوشته ارسال خواهد شد :blush: اما خوب ! اميدوارم 4 تا مطلب لااقل به درد بخور از گوشه ايش پيدا بشه !

حرف اصلي من در مطالب زير و هدفم از گفتن اونها اثبات اين هست كه براي اين مردم و اين مملكت ديگه جاي هيچ اميدي باقي نمونده ! مي خوام بگم اگر وعده ذهور امام زمان در وقتي كه دنيا رو كثافت و گناه پر كرده حقيقت داشته باشه جدا الان اون زمان رسيده !

اولين موضوع كه من معمولا توو ذهن خودم با اون دست و پنجه نرم مي كنم اين هست كه متاسفانه ما ايراني ها به عادتي خيلي بد رسيديم اون هم اين هست كه اشتباه كنيم و هميشه دنبال كسي باشيم كه اشتباهي انجام داده و خيلي راحت فقط اون شخص و اشتباهش رو به زبون بياريم ! به عبارتي ما اشتباه رو انجام بديم، بعد يا كلا گناه رو گردن كس ديگه بندازيم و خودمون رو اصلا در اين بحث گناه به وسط نياريم يا هم اينكه سعي كنيم در حالي كه داريم گناه رو انجام مي ديم ذهن بقيه رو اونقدر درگير گناه ديگران كنيم كه حتي خودمون هم يادمون بره داريم چه گناهها كه نمي كنيم و خودمون رو در اوج پاكي ببينيم !
راز بی اخلاقی مسلمانان
و "خواجه نصیر الدین " دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است
در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟
من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم
خواجه نصیر الدین فرمود
ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است
اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است
من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از "غوتمه ( بودا ) "در خاورزمین تا "مانی ایرانی" در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند
آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد
اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟
در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان " اما " و " اگر " دارد
در اسلام تو را می گویند
دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست
غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست
قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست
تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست
و این " اماها " مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمانی به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمان می داند و اجازه هر پستی را به خود می دهد و خدا را نیز از خود راضی و شادمان می بیند
و راز نابخردی و پستی مسلمانان در همین است ای شیخ کسلان
از اسرار اللطیفه و الکسیله

نمي دونم تا الان به فرض به بد رانندگي كردن خود ما توو خيابون دقت كردين ؟ ديدين اين راننده هاي خود ما هستن كه با ماشيني غير استاندارد ( مثلا كاميون سنگين ) توو خيابوني كه آمادگيش رو نداره رانندگي ميكنن بعد دولت و راهنمايي رانندگي و ... رو متهم مي كنن كه ببين با وجودي كه روو نفت خوابيديم يك خيابون درست و حسابي نداريم !!!؟ هيچ ديدين مغازه دارهايي كه مي خوان با فروش 1 عدد جنس پول يك ماه خودشون رو در بيارن و 2 برابر قيمت كالا روي اون سود مي كشن و بعد مي گن چه دولت بدي داريم كه نمي تونه قيمت رو كنترل كنه !!!‌ بياين فرض كنيم آقاي ***** اي انسان خيلي كثيفي باشه يا احمدي نژاد خيلي زشت و بد باشه !!!‌ اما بد بودن اونها چقدر مي تونه باعث بد رانندگي من توو خيابون باشه !!!!!!؟ اينكه مي گم من گناه مي كنم و اين وسط ميام حرف از بدي كس ديگه مي زنم تا گناه خودم به چشم نياد همين ها رو مي گم .

موضوع دوم مال حرام خوردن تك تك ما ايراني هاست ! من الان به جرعت هيچ بني بشري توو اين مملكت نمي بينم كه ذره اي از مالي كه مي خوره حلال باشه ! كدوم شغل پاك تر از معلمي هست ؟ مگه معلم پول يك سال تدريس رو نمي گيره تا سر فصلي مشخص رو تدريس كنه ؟ كدوم معلمي رو به خاطر دارين كه كل سر فصل درسيش رو در ازاي پول كاملي كه دريافت كرده تدريس كرده باشه ؟ به راننده هاي تاكسي دقت كردين ؟ هر چند وقت يكبار براي خودشون 25تومن 50 تومن از مسافر اضافي ميگيرين ! سوار ميشي از پولي كه بايد 50 تومن كمتر پس ميده ! اگه حوصله داشته باشي نق ميزني !‌شايد يك باري بهت پس بده !‌ دفعه بد حوصله نداري چيزي بگي، بعد از 1 ماه قيمت اون مسير همينطوري عشقي 50 تومن مياد رووش !‌ تا حالا ديدي راننده تاكسي اي پول خورد نداشته باشه و عدد رو از پايين گرد كنه ؟ چرا هميشه به نفع خودش مي گه ببخشيد 50 تومن ندارم پس بدم !؟ چرا يك بار هم نمي گه بيا اين 100 توني اگه داري 50 تومن بقيه ش رو پس بده !!!؟ به پزشكها دقت كردي ؟ چند تا پزشك مي شناسي كه مرد و مردونه برگرده بگه من مرض شما رو نفهميدم بيا اين حق ويزيتت برو يه جاي ديگه ؟ چند بار ديدي كه جراحي پول ساختمونش رو كم آورده و بعد يك جراحي توو جايي كه آنچنان نياز نبوده براي مريض تراشيده ؟ چند تا استاد دانشگاه تمام درسي كه بايد رو توو طي ترم مي گن ؟ چند تا مغازه دار ميشناسي كه خريدار رو سبك سنگين نكنن و نگن بابا خر پول بود ! الان كه توو جنس 200 تومني 50 تومن اضافه گرفتن اصلا هيچي ازش كم نشد !!!؟ شما الان به PC خودت دقت كردي ؟ بيل گيتس دزد حروم زاده كافر زنا كار بي همه چير باشه ! باز هم دليلي داره كه من دهها برنامه قفل شكسته و پول نداده دزدي روو سيستم خودم دارم ؟ روزنامه فروش كنار خيابونش ! حتي عمله اي كه روو ساختومن كار مي كنه! كدومش داره با جون و دل به ازاي پولي كه ميگيره كار مي كنه ؟ اينكه مي گن زمان مفيد فعاليت كارمندهاي ايران 30 دقيقه هست اما توو ژاپن و اروپا 6-7 ساعته نشان افتخاره يا اينه كه پولي كه من دارم مي خورم دزديه ؟ من مهندس برق 2 تا برنامه و نقشه از اينترنت ميگيرم و 500 هزار تومن مي فروشم ! مخترعين و مكتشفين ما رو ديدي ؟ مي دوني چند تا از اين نوابغ ايران رو كه در سن 17 سالگي بهترين مخترع شدن يا .. مي شناسم و حضوري حرف زدم ؟ اصلا ***** اي رفسنجاني خاتمي احمدي نژاد تمام كادر و وزير و نماينده و ... دزد ! باز هم اين دليل ميشه كه ما هم اين طور دزد باشيم ؟ اين بد بودن اونهاست كه مملكت اين طوري شده يا اين كارهاي ماست ؟ خط اينترنت گرفتم هميشه قطع هست ! به اسم 128k گرفتم به زور 13كيلو دانلود مي كنم و مي گم خدارو شكر ! پول آب و گاز و برق و تلفني كه مي دم معلوم نيست كجا ميره و اصلا مصرفم اين بوده يا نه ! وقتي مال حلال در گردش نيست، به چي اميد بستم ؟
من پول برق ميدم چرغام هميشه روشن باشه، خاموش كه هست هيچ، اونقدر نوسان مي كنه و دچار مشكل ميشه كه نصف دستگاهام مي سوزه! تلفنم هميشه يا قطع هست يا در دسترس نيست يا ... با اين مال و پول حرامي كه مياد توو خدمات،فكر كردين ما مي تونيم به جايي برسيم يا اين وضع درست بشه ؟
اين مال حرام كه ركن و اساس مملكت ما رو تشكيل داده آنچنان وارد خون و پوست ما شده كه ...
من تاثير مال حروم روو آدم ها رو ديدم ! اين مملكت اميدي براش نيست !

روابط و اخلاقياتمون رو ديدين ؟ كدوم يكيمون پاكه ؟ به كدوممون ميشه اعتماد كرد ؟ كدوممون از هر 10 حرفش كمش 2 تاش دروغ نيست ؟ هر كدوم منتظر فرصتي هستيم كه دست بده و به نحوي سر كسي كلاه بزاريم، كدوممون قبول داريم كه داريم اين گناهها رو مي كنيم ؟ كدوم دختر 20 ساله اي رو ميشناسين كه يك رابطه كاملا شامل حرفهاي سكسي و ... با يك پسر نداشته ؟‌(گفتم حرف ! نگفتم عمل . اينكه پسر تمام بدن دختر رو به اسم صدا مي كنه و مي پرسه و ... ) كدوم پسر هست كه توو پاكي و صداقت و آروم داره پيش مي ره ؟ نسل كوچيكي باقي مونده كه داره منقرض ميشه و فساد و كثافت كل مملكت رو پر مي كنه. نمي خوام بگم اينها گناههاي كبيره هستن و حاج آقا بشم و همه رو امر و نهي و اصلاح كنم ! اما مي خوام بگم ما توو اين دنيا پشيزي نكته مثبت نداريم كه بخوايم اميد داشته باشيم كارمون به جايي برسه ! اگر زماني از مرم يا حكومت يكي بد بود و به اون يكي اميدي بود، افرادي مثل امير كبير يا كورش يا ... اومدن و جاي اميدي براي اين مردم باز شد،بدونين الان ديگه خدا پيغمبر هم مجدد بفرسته ديگه كار به جايي نميرسه !!!!!‌كدوم پسر بچه 15 ساله اي هست كه فيلم زنا رو به طور كامل توو گوشي موبايل دوستش نديده باشه ؟ كدو دختر 14-15 ساله اي هست كه براي خودش به دست خودش لذتهاي شبانه فراهم نمي كنه !!؟ من از داشتن بچه شرم مي كنم چون مي دونم بچه هاي امروزي ... با خوب و بد بودن، گناه بودن يا نبودن ... كار ندارم ! موضوع اينه كه ديگه چي داريم ؟ چي برامون مونده ؟

حالا مشاورين و دستيار هاي فلان كس هم بيان و فلان حرف خنده دار رو بزنن !!!!! انجامش هم بدن ! توو اين همه كثافت و ... كجا مي خواد به چشم بياد ؟

نمي خوام بگم تمام مردم ايران بد هستن و ... منظورم اينه كه اين درصد الان كاملا غالب هست بر همه ! ما هنوز انسانهاي خوب زياد داريم، انساني كه اگر بهش بگيم يكي از پزشكهاي پزشك قانوني مي گفته در زمان تاييد پاكي براي ازدواج 40-50 % دخترها رو كاملا تابلو مي فهيم عمل كردن يا حتي زحمت عمل هم به خودشون ندادن اما براي اينكه درصد ازدواج بالا بره گواهي پاكي مي ديم ،‌جواب ميده مگه گناه هم هست !؟ اينها رو قبول دارم‌،‌اما اگر دور و بر خودتون رو ببينين اونقدر تعداد اين افراد كم هست كه شايد تا الان كه اينها رو مي نوشتم حتي متوجه حضورشون هم نشدين !

اصلا بياين طور ديگه بگم، يارو هر روز مي ره صف نماز و سر وقت نمازش رو مي خونه، كجاش رو ميفهمه ؟ جز اينه كه اونهايي كه مي رن يا سر رسيدن به بعضي اهداف كه به اين نمايش نياز داره ميرن يا به خاطر اين ميرن كه خونوادشون اوها رو عادت داده ؟ چع چيز مثبتي توو اين جمع و اين مردم مونده ؟

بياين بگيم احمدي نژاد و **** و و و كثافت ! خنگ ! .. اصلا خود من درستم؟ كه حالا اون رو اصلاح كنم و اميد داشته باشم كه مملكت درست ميشه ؟

27 سالم شده اما شغل ثابتي ندارم!‌هر كار كه مي خوام بكنم مي بينم هيچ راه اميدي براي اينكه ميخوام پولي كه خونه مي برم پاك باشه ندارم !!! نمي تونم دختري رو به همسري انتخاب كنم چون جدا اونقدر كثافت و پستي ( با مدرك دارم خواستين بزارم!!!!) ديدم كه به هيچ دختري اعتماد ندارم ! نمي تونم مثل بقيه مردم دلم رو به دريا بزنم و بگم اين مال دزدي رو بگير چون جاي ديگه كسي ديگه به دزدي اون رو از تو پس ميگيره !!! نمي تونم ادامه بدم !

نكته ديگه كه من رو هميشه آزار مي ده اينه كه فرض كنين ازدواج كردين و همسري كه دارين از شانس دختري ناپاك و خراب در مياد !!!! به نظرتون راه علاج چيه ؟ اينه كه راه بيفتين توو در و همسايه و حي از ناپاكيش بگين ؟ اونها كمكي به شما مي كنن ؟ !!! نه ! خيلي لطف كنن اين كار رو مي كنن كه اونها هم از وضع خانمتون با خبر ميشن و ازش اونها هم بهره اي مي برن !!! وضع مملكت ما هم همينه ! همه كشورهاي خارجي جار بزنيم كه فلان و الان ! مثلا آمريكا مياد به ما كمك مي كنه ؟ اروپا دلش مي سوزه و زودي نيرو مي فرسته و وضعمون خيلي خوب ميشه و به خير و خوشي در اوج خوشبختي زندگي مي كنيم ؟ يا اينكه ميان و توو اين وضع براي خودشون بسات پهن مي كنن و حالش رو مي برن ؟
گروهك منافقيني كه توو دهه فجر حرف از اين مي زنه كه توو انقلاب نقش مهمي داشته اما آرمشون هنوز شير و خورشيد هست !! يا اينكه كل سودي كه براي مملكت من داشتن اين بوده كه جاسوسي و لو دادن موارد اتمي الان اين من هستم كه توو تحريم و بدبختي زندگي مي كنم براي من چي مي خواد داشته باشه !!!؟
اينكه زمان گرفته شدن اون سربازهاي انگليسي توو آبهاي خليج فارس VOA يكي از مفسرين به فكر مردم ايرانش !!!!!!! كه انگليس بود مي گفت اين كارها اشتباه هست چون ديد مردم انگليس به ايراني ها بد شده و براي بچه من كه اينجا مدرسه مي ره خطر ناكه !!!! نمي گفت پول مفت ميگيرم توو تلويزيون وضع خراب اين مملكت رو مختشش تر كنم و اينجا مي خوام حالم رو ببرم !!!!! خرابش نكنين :lol: يا ....
اينها براي من چي مي خوان داشته باشن ؟

دارم مملكتي رو با چشمهام ميبينم كه از هر جا كه فكر كنين داره از بين ميره ! اين از اون وضع رده بالاها كه شما گفتين،اين از مردم دزد و ... ش كه اين چنين شدن ! اون هم از بيگانه ها كه دنبال نفت و بدبختي ما هستن ! به چي اميد داشته باشم ؟ اگر مي گم اينها رو نگيم كه فايده نداره سر اين هست كه جدا اميدي نيست ! باور كنين اميدي نيست‌! فهميدن اين مسايل فقط همه رو مثل من خورد و گوشه گير مي كنه ! خيلي چيزها رو به چشم ميبينم و مي فهمم و خورد ميشم و خورد ميشم و خورد ميشم، اما هميشه خدارو شكر مي كنم كه مي فهمم و لااقل جزيي ازش نيستم !

نكته اي كه اول حرفهام يادم رفت بگم اينه كه اينها همش جواب بحثهاي اينجا بنود!‌خيلي هاش درد و دل هاي من بود كه از بس روو دلم مونده بود داشت خفه ام مي كرد ! وقتي مي بينم جوونهاي اين مملكت به جاي كمك به اصلاح وضع از ديگران تعريف مي كنن و خوب بودن آمريكا و ... رو مي گن خيلي مي سوزم ! وقتي ميبينم روياي همه جوونها جاي كمك به اصلاح وضع رفتن به خارج و .. هست مي سوزم ! وقتي ميبينم جوونها مي گن اين مملكت انگيزه براي پول در آوردن نداره چون كاواره اي نداره كه شبها برم اونجا و پولم رو خرج كنم !!!!! خورد ميشم ! وقتي ميبينم ما كثافت ترين آدمها دنيا هستيم كه بدترين گناه ها رو مي كنيم اما اون رو كاملا حاشا مي كنيم و دم از پاكي و اسلام مي زنيم !!! اين منم كه خورد ميشم !

اين متن رو نوشتم و اگر اجازه بدين نمي خوام يكبار ديگه بخونم چون فقط اعصابم خورد ميشه ! هر جا غلطي داشت معذرت مي خوام؛ هر جاش زياده روي بود معذرت مي خوام، هر چيش زياد و كم بود معذرت مي خوام،‌هر بحثي كه خارج از قوانين بود معذرت مي خوام، خدا من رو ببخشه و انشاالله ايها فقط تفكرات بي خود من هستن ! انشاالله هر چي كه گفتم وجود نداره . خسته هم شم و حال چرت وپرت نوشتن بيشتر از اين رو ندارم ! خيلي حرفهام ناگفته موند كه همون بهتر كه نگفتم !

دكتر جان چيزهاي زيادي هست كه ميبينم ! راههايي كه اين مملكت از درون و بيرون و ... داره نابود و فنا ميشه ! ئر كل اين جهان و ... لطفا بهم نگين چرا اينقدر نااميد هستم كه اگر شما ها هم از چيزهايي كه من توو عمرم ديدم و فهميدم و خبر دار شدم خبر داشتين، الان كلا سر پا نبودين ! چه برسه به افسرده يا گوشه گير يا ...

ببخشيد، قصد درد آوردن سرتون رو هم نداشتم، مي دونم اونقدر زياد نوشتم كه كسي نمي خونتش ! قصد دور زدن قوانين PT و ايجاد بحث سياسي هم نداشتم!‌اما باور كنين اونقدر دلم پر بود كه نمي تونستم نگم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چرت و پرت هاي بالا رو بي خيال، پس چي شد اين جلسه بعدي ؟ :lol: بسي حال ميده جمع شدن در يك rom ! حرف زدن در اونجا :blush:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
چرت و پرت هاي بالا رو بي خيال، پس چي شد اين جلسه بعدي ؟ :lol: بسي حال ميده جمع شدن در يك rom ! حرف زدن در اونجا :blush:

مرتضی جان مثل اینکه شما مسول هماهنگی شده بودی ها !!!
چرا هماهنگ نمیکنی ؟:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان خوشحال هستم که بعد از مدت ها به حرف آمدی . اصولا در علم روانشناسی ، حتی اگر لا علاج ترین بیماری های فیزیک هم وجود داشته باشد ،هنوز صبحت کردن در موردشان توصیه می شود ، چون کمترین اثرش تخلیه روانی ست که مفید و سالم کننده روان ادمی ست.

در مورد بحث هایت ، دوست من ، تنها توصیه ای که به شما دارم ، خارج کردن ذهن ات از دایره تعاریف دینی برای گنجاندن دنیا در محوری نیک است. اصلا ً قصد توهین به اعتقادات کسی را ندارم ، ولی جان من ، وقتی شما از الفاظ "حلال و حرام" و " شرعی" و "گناه" به جای "جرم" " تخلف" " ناهنجاری" استفاده می کنی ، به لحاظ جایگاه انتقادی ، فاصله میان شما و تندروهای عملگرای اسلامیست نیست ، تنها آنها به این اعتقادات عمل می کنند ، که با تمام احترامی که برایت قایل هستم ، باید بگویم ، رفتار شما در قیاس با عملگرایی آنها ، اگر مزورانه نباشد ، بزدلانه هست. شما از پارادایمی استفاده می کنی که برایت خواه ناخواه مسئولیت می آورد، یعنی اگر باور داری که چیزی گناه نام دارد ، به همان قیاس مسئول می شوی که نهی از منکر کنی. امیدوارم که از حرفم رنجیده نشوی ، ولی می دانم که حقیقت را عزیز می داری.
امروز ، تعریف کردن ناهنجاری هایی که مورد تایید من هم نیست ، با الفاظی چون گناه به جای جرم ، تنها نتیجه ش ، بغل کردن ایدئولوژی فاشیسم اسلامی ست. چرا اگر قرار ست به این همه تزویر رنگینی که در فرهنگ ایرانی خوابیده ست اعتراض کنیم، آن را ملون به الفاظی کنیم که بار معنایی ویژه دارند؟

ما همگی در محیط زیستی به شدت سنتی-اسلامی بزرگ شده ایم ، ولی رهایی از آن ، دیدی به انسان می دهد که علی رغم همه زشتی ها و ناهنجاری های اجتماع مان ، زندگی در آن را تحمل پذیر تر می کند ، چرا که به ما می فهماند که مسئولیت ما ، انتحار نیست ، تغییر محیط ست.
از این قیاس من فکر می کنم که خیلی از ما ها ، و از جمله تو دوست عزیزم ، دچار نوعی وسواس فکری هستیم.مرتب همه چیز را برای نجاست و حلال و حرامی چک می کنم که به آن در طب روانپزشکی Checking Obsession می گویند.

شاد باشی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرتضی جان خوشحال هستم که بعد از مدت ها به حرف آمدی . اصولا در علم روانشناسی ، حتی اگر لا علاج ترین بیماری های فیزیک هم وجود داشته باشد ،هنوز صبحت کردن در موردشان توصیه می شود ، چون کمترین اثرش تخلیه روانی ست که مفید و سالم کننده روان ادمی ست.

در مورد بحث هایت ، دوست من ، تنها توصیه ای که به شما دارم ، خارج کردن ذهن ات از دایره تعاریف دینی برای گنجاندن دنیا در محوری نیک است. اصلا ً قصد توهین به اعتقادات کسی را ندارم ، ولی جان من ، وقتی شما از الفاظ "حلال و حرام" و " شرعی" و "گناه" به جای "جرم" " تخلف" " ناهنجاری" استفاده می کنی ، به لحاظ جایگاه انتقادی ، فاصله میان شما و تندروهای عملگرای اسلامیست نیست ، تنها آنها به این اعتقادات عمل می کنند ، که با تمام احترامی که برایت قایل هستم ، باید بگویم ، رفتار شما در قیاس با عملگرایی آنها ، اگر مزورانه نباشد ، بزدلانه هست. شما از پارادایمی استفاده می کنی که برایت خواه ناخواه مسئولیت می آورد، یعنی اگر باور داری که چیزی گناه نام دارد ، به همان قیاس مسئول می شوی که نهی از منکر کنی. امیدوارم که از حرفم رنجیده نشوی ، ولی می دانم که حقیقت را عزیز می داری.
امروز ، تعریف کردن ناهنجاری هایی که مورد تایید من هم نیست ، با الفاظی چون گناه به جای جرم ، تنها نتیجه ش ، بغل کردن ایدئولوژی فاشیسم اسلامی ست. چرا اگر قرار ست به این همه تزویر رنگینی که در فرهنگ ایرانی خوابیده ست اعتراض کنیم، آن را ملون به الفاظی کنیم که بار معنایی ویژه دارند؟

ما همگی در محیط زیستی به شدت سنتی-اسلامی بزرگ شده ایم ، ولی رهایی از آن ، دیدی به انسان می دهد که علی رغم همه زشتی ها و ناهنجاری های اجتماع مان ، زندگی در آن را تحمل پذیر تر می کند ، چرا که به ما می فهماند که مسئولیت ما ، انتحار نیست ، تغییر محیط ست.
از این قیاس من فکر می کنم که خیلی از ما ها ، و از جمله تو دوست عزیزم ، دچار نوعی وسواس فکری هستیم.مرتب همه چیز را برای نجاست و حلال و حرامی چک می کنم که به آن در طب روانپزشکی Checking Obsession می گویند.

شاد باشی

میگم چقدر قشنگ دانیال بنده خدا رو مریض کردی;) که در طب روانپزشکی بهش میکن.......:happy:عجب

راستی تابحال فکر کردی اگر هر عملی را عکس العملی باشد و اگر به قول من حرام به قول تو جرم یا ناهنجاری اتفاق بیوفته این کجا باید جواب پس بده؟؟؟؟

ببینم در ایدولوژی شما جایی برا جواب گو بودن هست ، نکی قانون ها!!! چون اگر یکی 50 نفر رو بکشه چه جوری باید جواب کو باشه؟؟؟؟؟:blush:

تو عشق منی دکتررررررر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چاکر بچه های بخش ِ f83 هم هستیم :D
اومدیم عرض ادب ...

تو عشق منی دکتررررررر

عجب :blink:
دوستان اینجا چه خبره ؟ حرف های رئیس جمهور محبوب ِ حسین داره نقض میشه که ... :D

بالا