دكتر جان راستش چون احساس مي كنم بحث توو مسايل سياسي اصولا نه تنها بي نتيجست و سودي نداره ! بلكه بعدا مشكل ساز هم ميشه و دريايي ضرر داره!!!! اينه كه معمولا اين كاسه دلم رو هيچ جا سعي مي كنم باز نكنم ! اما الان كه شما اين مباحث رو گفتين حس غريبي بهم مي گه اين كاسه دل بي صاحبت رو باز كن و بعضي حرفها رو بگو! به قول مجتبي جان مي دونم سرعت كند تايپ نصبت به تفكر باعث خواهد شد خيلي از حرفهام رو اون طور كه بايد نگم و بعضي حرفهام رو بخورم و مهم هم اينكه به قول حسين جان اينها فقط نظر شخصي هست ! از همه بدتر تند و بي تفكر حرف زدنم هميشه باعث ميشه صحبتهام ديوان حافظ رو پشت سر بزاره و از اونها هر مدل برداشتي بشه! پس از الان اعلام مي كنم كه اين حرفها نه قصد بدي رو شامل مي شه نه ... اميدوارم كسي هم به دل نگيره ! در ضمن اين رو هم مي دونم كه چون اجتماعي نيستم و گوشه گيرم خيلي از اين حرفهام از حقيقت مي تونه دور باشه ! اما خوب، چيزيه كه ديدم و هر كاري كردم نتونستم براش مثال نقضي پيدا كنم تا با خيال راحت اين تفكرات آزار دهنده ام رو پاك كنم و خوب و خوش زندگي كنم !
الان ساعت 8:10 هست كه نوشتن رو شروع ميكنم و با توجه به اينكه اولا ADSL من از صبح 6-7 ساعت قطع بوده و همچنين با توجه به اينكه مي خوام خيلي بنويسم ! نمي دونم كي اين نوشته ارسال خواهد شد :blush: اما خوب ! اميدوارم 4 تا مطلب لااقل به درد بخور از گوشه ايش پيدا بشه !
حرف اصلي من در مطالب زير و هدفم از گفتن اونها اثبات اين هست كه براي اين مردم و اين مملكت ديگه جاي هيچ اميدي باقي نمونده ! مي خوام بگم اگر وعده ذهور امام زمان در وقتي كه دنيا رو كثافت و گناه پر كرده حقيقت داشته باشه جدا الان اون زمان رسيده !
اولين موضوع كه من معمولا توو ذهن خودم با اون دست و پنجه نرم مي كنم اين هست كه متاسفانه ما ايراني ها به عادتي خيلي بد رسيديم اون هم اين هست كه اشتباه كنيم و هميشه دنبال كسي باشيم كه اشتباهي انجام داده و خيلي راحت فقط اون شخص و اشتباهش رو به زبون بياريم ! به عبارتي ما اشتباه رو انجام بديم، بعد يا كلا گناه رو گردن كس ديگه بندازيم و خودمون رو اصلا در اين بحث گناه به وسط نياريم يا هم اينكه سعي كنيم در حالي كه داريم گناه رو انجام مي ديم ذهن بقيه رو اونقدر درگير گناه ديگران كنيم كه حتي خودمون هم يادمون بره داريم چه گناهها كه نمي كنيم و خودمون رو در اوج پاكي ببينيم !
راز بی اخلاقی مسلمانان
و "خواجه نصیر الدین " دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است
در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟
من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم
خواجه نصیر الدین فرمود
ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است
اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است
من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از "غوتمه ( بودا ) "در خاورزمین تا "مانی ایرانی" در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند
آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد
اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟
در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان " اما " و " اگر " دارد
در اسلام تو را می گویند
دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست
غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست
قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست
تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست
و این " اماها " مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمانی به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمان می داند و اجازه هر پستی را به خود می دهد و خدا را نیز از خود راضی و شادمان می بیند
و راز نابخردی و پستی مسلمانان در همین است ای شیخ کسلان
از اسرار اللطیفه و الکسیله
نمي دونم تا الان به فرض به بد رانندگي كردن خود ما توو خيابون دقت كردين ؟ ديدين اين راننده هاي خود ما هستن كه با ماشيني غير استاندارد ( مثلا كاميون سنگين ) توو خيابوني كه آمادگيش رو نداره رانندگي ميكنن بعد دولت و راهنمايي رانندگي و ... رو متهم مي كنن كه ببين با وجودي كه روو نفت خوابيديم يك خيابون درست و حسابي نداريم !!!؟ هيچ ديدين مغازه دارهايي كه مي خوان با فروش 1 عدد جنس پول يك ماه خودشون رو در بيارن و 2 برابر قيمت كالا روي اون سود مي كشن و بعد مي گن چه دولت بدي داريم كه نمي تونه قيمت رو كنترل كنه !!! بياين فرض كنيم آقاي ***** اي انسان خيلي كثيفي باشه يا احمدي نژاد خيلي زشت و بد باشه !!! اما بد بودن اونها چقدر مي تونه باعث بد رانندگي من توو خيابون باشه !!!!!!؟ اينكه مي گم من گناه مي كنم و اين وسط ميام حرف از بدي كس ديگه مي زنم تا گناه خودم به چشم نياد همين ها رو مي گم .
موضوع دوم مال حرام خوردن تك تك ما ايراني هاست ! من الان به جرعت هيچ بني بشري توو اين مملكت نمي بينم كه ذره اي از مالي كه مي خوره حلال باشه ! كدوم شغل پاك تر از معلمي هست ؟ مگه معلم پول يك سال تدريس رو نمي گيره تا سر فصلي مشخص رو تدريس كنه ؟ كدوم معلمي رو به خاطر دارين كه كل سر فصل درسيش رو در ازاي پول كاملي كه دريافت كرده تدريس كرده باشه ؟ به راننده هاي تاكسي دقت كردين ؟ هر چند وقت يكبار براي خودشون 25تومن 50 تومن از مسافر اضافي ميگيرين ! سوار ميشي از پولي كه بايد 50 تومن كمتر پس ميده ! اگه حوصله داشته باشي نق ميزني !شايد يك باري بهت پس بده ! دفعه بد حوصله نداري چيزي بگي، بعد از 1 ماه قيمت اون مسير همينطوري عشقي 50 تومن مياد رووش ! تا حالا ديدي راننده تاكسي اي پول خورد نداشته باشه و عدد رو از پايين گرد كنه ؟ چرا هميشه به نفع خودش مي گه ببخشيد 50 تومن ندارم پس بدم !؟ چرا يك بار هم نمي گه بيا اين 100 توني اگه داري 50 تومن بقيه ش رو پس بده !!!؟ به پزشكها دقت كردي ؟ چند تا پزشك مي شناسي كه مرد و مردونه برگرده بگه من مرض شما رو نفهميدم بيا اين حق ويزيتت برو يه جاي ديگه ؟ چند بار ديدي كه جراحي پول ساختمونش رو كم آورده و بعد يك جراحي توو جايي كه آنچنان نياز نبوده براي مريض تراشيده ؟ چند تا استاد دانشگاه تمام درسي كه بايد رو توو طي ترم مي گن ؟ چند تا مغازه دار ميشناسي كه خريدار رو سبك سنگين نكنن و نگن بابا خر پول بود ! الان كه توو جنس 200 تومني 50 تومن اضافه گرفتن اصلا هيچي ازش كم نشد !!!؟ شما الان به PC خودت دقت كردي ؟ بيل گيتس دزد حروم زاده كافر زنا كار بي همه چير باشه ! باز هم دليلي داره كه من دهها برنامه قفل شكسته و پول نداده دزدي روو سيستم خودم دارم ؟ روزنامه فروش كنار خيابونش ! حتي عمله اي كه روو ساختومن كار مي كنه! كدومش داره با جون و دل به ازاي پولي كه ميگيره كار مي كنه ؟ اينكه مي گن زمان مفيد فعاليت كارمندهاي ايران 30 دقيقه هست اما توو ژاپن و اروپا 6-7 ساعته نشان افتخاره يا اينه كه پولي كه من دارم مي خورم دزديه ؟ من مهندس برق 2 تا برنامه و نقشه از اينترنت ميگيرم و 500 هزار تومن مي فروشم ! مخترعين و مكتشفين ما رو ديدي ؟ مي دوني چند تا از اين نوابغ ايران رو كه در سن 17 سالگي بهترين مخترع شدن يا .. مي شناسم و حضوري حرف زدم ؟ اصلا ***** اي رفسنجاني خاتمي احمدي نژاد تمام كادر و وزير و نماينده و ... دزد ! باز هم اين دليل ميشه كه ما هم اين طور دزد باشيم ؟ اين بد بودن اونهاست كه مملكت اين طوري شده يا اين كارهاي ماست ؟ خط اينترنت گرفتم هميشه قطع هست ! به اسم 128k گرفتم به زور 13كيلو دانلود مي كنم و مي گم خدارو شكر ! پول آب و گاز و برق و تلفني كه مي دم معلوم نيست كجا ميره و اصلا مصرفم اين بوده يا نه ! وقتي مال حلال در گردش نيست، به چي اميد بستم ؟
من پول برق ميدم چرغام هميشه روشن باشه، خاموش كه هست هيچ، اونقدر نوسان مي كنه و دچار مشكل ميشه كه نصف دستگاهام مي سوزه! تلفنم هميشه يا قطع هست يا در دسترس نيست يا ... با اين مال و پول حرامي كه مياد توو خدمات،فكر كردين ما مي تونيم به جايي برسيم يا اين وضع درست بشه ؟
اين مال حرام كه ركن و اساس مملكت ما رو تشكيل داده آنچنان وارد خون و پوست ما شده كه ...
من تاثير مال حروم روو آدم ها رو ديدم ! اين مملكت اميدي براش نيست !
روابط و اخلاقياتمون رو ديدين ؟ كدوم يكيمون پاكه ؟ به كدوممون ميشه اعتماد كرد ؟ كدوممون از هر 10 حرفش كمش 2 تاش دروغ نيست ؟ هر كدوم منتظر فرصتي هستيم كه دست بده و به نحوي سر كسي كلاه بزاريم، كدوممون قبول داريم كه داريم اين گناهها رو مي كنيم ؟ كدوم دختر 20 ساله اي رو ميشناسين كه يك رابطه كاملا شامل حرفهاي سكسي و ... با يك پسر نداشته ؟(گفتم حرف ! نگفتم عمل . اينكه پسر تمام بدن دختر رو به اسم صدا مي كنه و مي پرسه و ... ) كدوم پسر هست كه توو پاكي و صداقت و آروم داره پيش مي ره ؟ نسل كوچيكي باقي مونده كه داره منقرض ميشه و فساد و كثافت كل مملكت رو پر مي كنه. نمي خوام بگم اينها گناههاي كبيره هستن و حاج آقا بشم و همه رو امر و نهي و اصلاح كنم ! اما مي خوام بگم ما توو اين دنيا پشيزي نكته مثبت نداريم كه بخوايم اميد داشته باشيم كارمون به جايي برسه ! اگر زماني از مرم يا حكومت يكي بد بود و به اون يكي اميدي بود، افرادي مثل امير كبير يا كورش يا ... اومدن و جاي اميدي براي اين مردم باز شد،بدونين الان ديگه خدا پيغمبر هم مجدد بفرسته ديگه كار به جايي نميرسه !!!!!كدوم پسر بچه 15 ساله اي هست كه فيلم زنا رو به طور كامل توو گوشي موبايل دوستش نديده باشه ؟ كدو دختر 14-15 ساله اي هست كه براي خودش به دست خودش لذتهاي شبانه فراهم نمي كنه !!؟ من از داشتن بچه شرم مي كنم چون مي دونم بچه هاي امروزي ... با خوب و بد بودن، گناه بودن يا نبودن ... كار ندارم ! موضوع اينه كه ديگه چي داريم ؟ چي برامون مونده ؟
حالا مشاورين و دستيار هاي فلان كس هم بيان و فلان حرف خنده دار رو بزنن !!!!! انجامش هم بدن ! توو اين همه كثافت و ... كجا مي خواد به چشم بياد ؟
نمي خوام بگم تمام مردم ايران بد هستن و ... منظورم اينه كه اين درصد الان كاملا غالب هست بر همه ! ما هنوز انسانهاي خوب زياد داريم، انساني كه اگر بهش بگيم يكي از پزشكهاي پزشك قانوني مي گفته در زمان تاييد پاكي براي ازدواج 40-50 % دخترها رو كاملا تابلو مي فهيم عمل كردن يا حتي زحمت عمل هم به خودشون ندادن اما براي اينكه درصد ازدواج بالا بره گواهي پاكي مي ديم ،جواب ميده مگه گناه هم هست !؟ اينها رو قبول دارم،اما اگر دور و بر خودتون رو ببينين اونقدر تعداد اين افراد كم هست كه شايد تا الان كه اينها رو مي نوشتم حتي متوجه حضورشون هم نشدين !
اصلا بياين طور ديگه بگم، يارو هر روز مي ره صف نماز و سر وقت نمازش رو مي خونه، كجاش رو ميفهمه ؟ جز اينه كه اونهايي كه مي رن يا سر رسيدن به بعضي اهداف كه به اين نمايش نياز داره ميرن يا به خاطر اين ميرن كه خونوادشون اوها رو
عادت داده ؟ چع چيز مثبتي توو اين جمع و اين مردم مونده ؟
بياين بگيم احمدي نژاد و **** و و و كثافت ! خنگ ! .. اصلا خود من درستم؟ كه حالا اون رو اصلاح كنم و اميد داشته باشم كه مملكت درست ميشه ؟
27 سالم شده اما شغل ثابتي ندارم!هر كار كه مي خوام بكنم مي بينم هيچ راه اميدي براي اينكه ميخوام پولي كه خونه مي برم پاك باشه ندارم !!! نمي تونم دختري رو به همسري انتخاب كنم چون جدا اونقدر كثافت و پستي ( با مدرك دارم خواستين بزارم!!!!) ديدم كه به هيچ دختري اعتماد ندارم ! نمي تونم مثل بقيه مردم دلم رو به دريا بزنم و بگم اين مال دزدي رو بگير چون جاي ديگه كسي ديگه به دزدي اون رو از تو پس ميگيره !!! نمي تونم ادامه بدم !
نكته ديگه كه من رو هميشه آزار مي ده اينه كه فرض كنين ازدواج كردين و همسري كه دارين از شانس دختري ناپاك و خراب در مياد !!!! به نظرتون راه علاج چيه ؟ اينه كه راه بيفتين توو در و همسايه و حي از ناپاكيش بگين ؟ اونها كمكي به شما مي كنن ؟ !!! نه ! خيلي لطف كنن اين كار رو مي كنن كه اونها هم از وضع خانمتون با خبر ميشن و ازش اونها هم بهره اي مي برن !!! وضع مملكت ما هم همينه ! همه كشورهاي خارجي جار بزنيم كه فلان و الان ! مثلا آمريكا مياد به ما كمك مي كنه ؟ اروپا دلش مي سوزه و زودي نيرو مي فرسته و وضعمون خيلي خوب ميشه و به خير و خوشي در اوج خوشبختي زندگي مي كنيم ؟ يا اينكه ميان و توو اين وضع براي خودشون بسات پهن مي كنن و حالش رو مي برن ؟
گروهك منافقيني كه توو دهه فجر حرف از اين مي زنه كه توو انقلاب نقش مهمي داشته اما آرمشون هنوز شير و خورشيد هست !! يا اينكه كل سودي كه براي مملكت من داشتن اين بوده كه جاسوسي و لو دادن موارد اتمي الان اين من هستم كه توو تحريم و بدبختي زندگي مي كنم براي من چي مي خواد داشته باشه !!!؟
اينكه زمان گرفته شدن اون سربازهاي انگليسي توو آبهاي خليج فارس VOA يكي از مفسرين به فكر مردم ايرانش !!!!!!! كه انگليس بود مي گفت اين كارها اشتباه هست چون ديد مردم انگليس به ايراني ها بد شده و براي بچه من كه اينجا مدرسه مي ره خطر ناكه !!!! نمي گفت پول مفت ميگيرم توو تلويزيون وضع خراب اين مملكت رو مختشش تر كنم و اينجا مي خوام حالم رو ببرم !!!!! خرابش نكنين :lol: يا ....
اينها براي من چي مي خوان داشته باشن ؟
دارم مملكتي رو با چشمهام ميبينم كه از هر جا كه فكر كنين داره از بين ميره ! اين از اون وضع رده بالاها كه شما گفتين،اين از مردم دزد و ... ش كه اين چنين شدن ! اون هم از بيگانه ها كه دنبال نفت و بدبختي ما هستن ! به چي اميد داشته باشم ؟ اگر مي گم اينها رو نگيم كه فايده نداره سر اين هست كه جدا اميدي نيست ! باور كنين اميدي نيست! فهميدن اين مسايل فقط همه رو مثل من خورد و گوشه گير مي كنه ! خيلي چيزها رو به چشم ميبينم و مي فهمم و خورد ميشم و خورد ميشم و خورد ميشم، اما هميشه خدارو شكر مي كنم كه مي فهمم و لااقل جزيي ازش نيستم !
نكته اي كه اول حرفهام يادم رفت بگم اينه كه اينها همش جواب بحثهاي اينجا بنود!خيلي هاش درد و دل هاي من بود كه از بس روو دلم مونده بود داشت خفه ام مي كرد ! وقتي مي بينم جوونهاي اين مملكت به جاي كمك به اصلاح وضع از ديگران تعريف مي كنن و خوب بودن آمريكا و ... رو مي گن خيلي مي سوزم ! وقتي ميبينم روياي همه جوونها جاي كمك به اصلاح وضع رفتن به خارج و .. هست مي سوزم ! وقتي ميبينم جوونها مي گن اين مملكت انگيزه براي پول در آوردن نداره چون كاواره اي نداره كه شبها برم اونجا و پولم رو خرج كنم !!!!! خورد ميشم ! وقتي ميبينم ما كثافت ترين آدمها دنيا هستيم كه بدترين گناه ها رو مي كنيم اما اون رو كاملا حاشا مي كنيم و دم از پاكي و اسلام مي زنيم !!! اين منم كه خورد ميشم !
اين متن رو نوشتم و اگر اجازه بدين نمي خوام يكبار ديگه بخونم چون فقط اعصابم خورد ميشه ! هر جا غلطي داشت معذرت مي خوام؛ هر جاش زياده روي بود معذرت مي خوام، هر چيش زياد و كم بود معذرت مي خوام،هر بحثي كه خارج از قوانين بود معذرت مي خوام، خدا من رو ببخشه و انشاالله ايها فقط تفكرات بي خود من هستن ! انشاالله هر چي كه گفتم وجود نداره . خسته هم شم و حال چرت وپرت نوشتن بيشتر از اين رو ندارم ! خيلي حرفهام ناگفته موند كه همون بهتر كه نگفتم !
دكتر جان چيزهاي زيادي هست كه ميبينم ! راههايي كه اين مملكت از درون و بيرون و ... داره نابود و فنا ميشه ! ئر كل اين جهان و ... لطفا بهم نگين چرا اينقدر نااميد هستم كه اگر شما ها هم از چيزهايي كه من توو عمرم ديدم و فهميدم و خبر دار شدم خبر داشتين، الان كلا سر پا نبودين ! چه برسه به افسرده يا گوشه گير يا ...
ببخشيد، قصد درد آوردن سرتون رو هم نداشتم، مي دونم اونقدر زياد نوشتم كه كسي نمي خونتش ! قصد دور زدن قوانين PT و ايجاد بحث سياسي هم نداشتم!اما باور كنين اونقدر دلم پر بود كه نمي تونستم نگم