چاکر بچه های بخش ِ f83 هم هستیم
اومدیم عرض ادب ...
عجب :blink:
دوستان اینجا چه خبره ؟ حرف های رئیس جمهور محبوب ِ حسین داره نقض میشه که ...
پارسا جون دولت مهرورز که میکن همینه دیگه:happy:
چاکر بچه های بخش ِ f83 هم هستیم
اومدیم عرض ادب ...
عجب :blink:
دوستان اینجا چه خبره ؟ حرف های رئیس جمهور محبوب ِ حسین داره نقض میشه که ...
427937 Signatures Total
دوستان آدرس رو بذارید توی امضاتون تا فاجعه برطرف بشه ...
http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html
آنقدر ها هم که فکر میکنید فاجعه نیست .
هنوز آنقدر بی بندوبار نشدیم که یک سایت با تهدید به تعویض نام یک دریا بخواهد چیزی از هویت ما رو بگیره .
در گوگل ارث ورژن 4.3 که به تازگی منتشر شده هم نام خلیج فارس و هم نام خلیج عربی موجوده . اگر اینطور باشه هم نباید حساسیتی نشان داد . مردم اگر خیلی راست میگن که به فکر هستند به دنبال مسائل مهمتر موجود توی خود مملکت باشند . و اونا رو از بین ببرند و یا درجهت بهتر شدنشون بکوشند.
این جوونهای ایرونی هم که منتظر فیت خوردن هستند ( البته از سمت بیگانه ) که دیگه نمیتوان جلوشونو گرفت بابا مسائل خیلی مهم تر از این ها هم هست .
چرا هیچ کس داریوش شایگان رو نمیشناسه یا از ایشون حرفی نمی زنه . به جای اینکه خوبی ها رو بزرگ کنند و بهشون ارزش بدن همیشه میگردند یک مشکل رو پیدا کنند و هی بهش دامن بزنند . رفتار کلی ما مثل تیم ملی فوتبالمونه که هرکی برای خودش بازی میکنه .... و نهایت همکاریشون اینه که با هم به دفاع بپردازند . مطمئن باشید تیمی که همیشه در لاک دفاعی باشه در صورت حمله های متعدد نهایتاً گل خواهد خورد .
ماشاالله که این روز ها به مملکت ما کم حمله نمیشود .
اصولاً سعی میکنم بجث نکنم اما یکی از دوستان این موضوع پرشین گلف رو امروز صبح مطرح کرد و کلی هم با هم بحث کردیم .
صحبتهای بالا بیشتر در مورد افرادی مثل ایشون بود که از بی هویتی دارند میمیرند و دنبال یک مسئله میگردند که بگند اون نشان دهنده هویتمونه و دارند فلانش میکنند . بجه هاب فروم ( خصوصاً آقا پارسا ) به خودشون نگیرند .
من موافقم با هات پارسا جان
ولی یه جورایی بحث با وجود اون سیاه که هی تو فیلم میکه فقط خدا میتونه همه جا باشه و در آخر شکست میخوره و .... خلاصه باز یه فیلم ترنس مدرن دیگه کجایی دانیال که شدیدا به قول پارسا تو جوم
میگم چقدر قشنگ دانیال بنده خدا رو مریض کردی که در طب روانپزشکی بهش میکن.......:happy:عجب
راستی تابحال فکر کردی اگر هر عملی را عکس العملی باشد و اگر به قول من حرام به قول تو جرم یا ناهنجاری اتفاق بیوفته این کجا باید جواب پس بده؟؟؟؟
ببینم در ایدولوژی شما جایی برا جواب گو بودن هست ، نکی قانون ها!!! چون اگر یکی 50 نفر رو بکشه چه جوری باید جواب کو باشه؟؟؟؟؟:blush:
تو عشق منی دکتررررررر
سلام به همه دوستان؛
قرار بود که امروز رو در سفر باشم؛اما دیروز کنسل شد؛ضمنا" بعد از دو روز که سر زدم با پستهای جالب و رویوهای زیبایی مواجه شدم؛خواستم که عرض ادبی کرده باشم؛
ضمنا" به مهرداد هم بگم که کم کم فیلتر سایتهایی که فیلتر بودن در حال رفع شدن هست؛امیدوارم که پی تی هم شاملش بشه؛
ضمنا" من همچنان بدون پاکت پی سی در خدمتتون هستم؛:blush:
در رابطه با جلسه هم به زودی طی امروز و فردا تصمیم گیری خواهیم کرد؛قرار هست که با دانیال و حسین صحبتهایی داشته باشیم که یکی از موارد؛جلسه کاربران هست؛
به به همیشه خوش خبر باشی مجتبی جان. بسی زیاده از حد خوشحال شدیم :
-------
پارسا جون چطوری پسر ؟:happy:
حسین جان ،
من از مریضی نام نمی برم ، بیماری یا ناخوشی بهتر ست ، لفظی فارسی که افغانی ها استفاده می کنند و بار معنایی منفی ندارد.
در ضمن ، فقط برای اینکه خیالت راحت شود ، خود من هم رگه هایی از بیماری روانپزشکی دارم به نام OCPD البته که در روانپزشکی ما بیماری نداریم ، اختلال داریم. این کلمه disorder از این جهت انتخاب شده ، که نشان دهد ، ما با چیزی غیر از یک بیماری طرف هستیم ، که مثلا فرد لزوما قرص بخورد و شفا یابد!
در مورد **** ارزشی بنده ، بحث کردن ، البته که مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد.
در مورد نسبتی که دادی ، با کمال احترام ، سفسطه ای کامل ست ، گزاره اولت ، یک اصل علم فیزیک ست ، و دومی یک سئوال فلسفی - اجتماعی . لایتچسبک بودنشان این قدر واضح هست که لازم نباشد من توضیح بیشتری بدهم.
در **** فکری بنده ، مجرم ، 50 نفر که سهل ست ، اگر یک میلیون نفر را هم کشته باشد ، مجاز به اعدام ش نیستیم ، چون قرار نیست شیوه قرون وسطایی چشم در برابر چشم را اجرا کنیم. جرم ، رفتاری ست که از هر انسان می تواند سر بزند ، و می بایست تناسبی میان خود جرم و مجازات ش برقرار باشد ، مثلا ً در **** فکری من پذیرفته نیست که دو نفری که بالغ و عاقل ، با رضایت و تحت شرایط بهداشتی ، نزدیکی جنسی داشته اند که به اطلاع نماینده یک مذهب نرسیده است ، حتی مورد کوچکترین تعرضی قرار بگیرند ، چه برسد به اینکه به شیوه غیر انسانی ، با سنگ کوبی به قتل برسند.این دسته جرایم به قول سم هریس ، "جرایم تخیلی"هستند که به دلایل فرهنگی عرفی ، مجبورمان کرده اند که آنها را ناهنجاری بدانیم ، در حالی که کاملا ً تابع شرایط خودشان هستند ، یعنی رفتاری جنسی در صورتی که رضایت هر یک از طرفین در آن نباشد یا یکی به دلیل صغر سن ، صلاحیت رضایت دادن نداشته باشد ، نامش "تجاوز به عنف"می شود که یکی از سنگین ترین جرایم ست ، و در هر حالتی وظیفه انسان های مسئول که پیگیری ش کنند و به دستان عدالت بسپرند مجرم را . اما همین رابطه ، در صورتی که میان دو انسان بالغ باشد ، مطلقا ً جرم محسوب نمی شود و هرگونه تجسس در آن ، خودش جرمی جداگانه ست.
از این دسته جرایم تخیلی زیاد هستند : کفرگویی ، اهانت به چهره های مذهبی و مقدس ، رفتار ضدعرفی ، تفاوت خواهی ، همجنس خواهی ، مصرف مواد شادی آوری که در خانه شخصی بدون آزاردیگران رخ می دهد....
می بینید که در جایی که قوانین جزایی اسلامی ، این قدر خارج از منطق ست که حتی در اسلامی ترین کشور ها هم قابل اجرا نیست ( خودت چند مورد زنا را شاهد بوده ای که بدون کوچکترین مسئله ای ، زیر سبیلی رد شده است؟ چند مورد نزدیکی نامحرم دیده ای که شلاق نخورده ، بهت لبخندی هم زده اند و رفته اند؟) ؛ **** فکری من ، که در حقیقت به صورت عملی در اکثر مغرب زمین practice می شود ، به مراتب در کنترل فساد اقتصادی و برقراری عدالت موفق تر عمل کرده است. درست به این دلیل که تعریفی بسیار صحیح از جرم دارد ، که مطلقا ً "حرام" های تو در آن جا نمی گیرد. پس یادمان باشد که اولا ً "حرام" جرم نیست ، جرم رفتاری ضداجتماعی ست که معمولا ً در **** قضایی برایش مجازاتی متناسب با شان مجرم ، شرایط وقوع جرم و شرایط کلی اجتماع در نظر گرفته می شود ، این تعریف از زمین تا زیر زمین با حرام که حرمت یافته ای بدون دلیل و منطق ست که مجازاتی سخت ، صلب و لایتغیر برایش توسط شارعی غیر انسان ، بدون در نظر گرفتن شرایط مد نظر قرار گرفته ، تشریع شده ، فرق دارد.
در انتهای دیگر طیف جرایم در **** فکری من ، و نه محرمات تو، قتل ، جرمی ست نابخشودنی ، که صدالبته ، مجازات ش ، قصاص به نفس نیست ، همان طور که استدلال خودت مسئله را بسیار روشن می کند ، صدام حسین ، یکی از خونریز ترین دیکتاتور های قرن 20 ، به تلافی کشتن حداقل 4000 کرد ، فقط یک بار اعدام شد ، اگر **** فکری ت را با دقت بنگری ، مضحک بودن بی حدش را در این مورد بهتر در می یابی ، **** فکری تو ، معیار را در " قصاص نه کمتر و نه بیشتر" گذاشته است ، به این دلیل ساده که به قول عبدالکریم سروش ، وحی ، در ظرف تفکری محمد ، ریخته می شده که حتی به مخیله ش هم "جنایت علیه بشریت " خطور نمی کرده است ، تا برایش معیاری بهتر قرار بدهد. **** فکری من ، دست در برابر دست را قانونی مربوط به اعصار پیش از تمدن می داند ، جرم را دارای مجازات ثابتی نمی داند و مجازات را کفاره یا تلافی ش نمی بیند ، بلکه در کف ، روش هایی اصلاحی ست برای بازگشت مجرم به جامعه و مولد شدنش ، و در سقف ، کنترل موارد نادر و خطرناک ضد اجتماعی هاست. امیدوارم روش های اصلاحی بنده را معادل اصلاحات **** فکری ت نگیری که بعضی از متشرعین ، از بریدن دست و پا به عنوان یک اصلاح جراحی گونه نام می برند.
در آخر اینکه ، بی توجه به تهمت های همجنس خواهانه پارسا ما شدیداً عاشقتیم برادر
شاد باشید
سلام بر و بکس
چشمم در اومد تا خوندم :blink::happy:
خودمونیم اینجا خیلی سوت و کور شده ها !!!! به گمونم یادشون رفته که اینجا فیلتره و باید بعد از یه مدت باز بشه !!!!
راستی علی لرد جون مثل اینکه راست راسی فلیم گرفتی ××× !!! خوش به حالت که شیراز خیلی مشکل آنتن نداری ... گوشی من که بعد از سفر همچنان توی ماشین اون زیر زیرا داره خودش رو جر میده میگه که یکی من رو روشن کنه ... !!! :wacko: ایشالا به پای هم پیر شین