• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چاکر بچه های بخش ِ f83 هم هستیم :D
اومدیم عرض ادب ...

عجب :blink:
دوستان اینجا چه خبره ؟ حرف های رئیس جمهور محبوب ِ حسین داره نقض میشه که ... :D

پارسا جون دولت مهرورز که میکن همینه دیگه:happy:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
427937 Signatures Total

دوستان آدرس رو بذارید توی امضاتون تا فاجعه برطرف بشه ...

http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html

آنقدر ها هم که فکر میکنید فاجعه نیست .

هنوز آنقدر بی بندوبار نشدیم که یک سایت با تهدید به تعویض نام یک دریا بخواهد چیزی از هویت ما رو بگیره .

در گوگل ارث ورژن 4.3 که به تازگی منتشر شده هم نام خلیج فارس و هم نام خلیج عربی موجوده . اگر اینطور باشه هم نباید حساسیتی نشان داد . مردم اگر خیلی راست میگن که به فکر هستند به دنبال مسائل مهمتر موجود توی خود مملکت باشند . و اونا رو از بین ببرند و یا درجهت بهتر شدنشون بکوشند.

این جوونهای ایرونی هم که منتظر فیت خوردن هستند ( البته از سمت بیگانه ) که دیگه نمیتوان جلوشونو گرفت بابا مسائل خیلی مهم تر از این ها هم هست .

چرا هیچ کس داریوش شایگان رو نمیشناسه یا از ایشون حرفی نمی زنه . به جای اینکه خوبی ها رو بزرگ کنند و بهشون ارزش بدن همیشه میگردند یک مشکل رو پیدا کنند و هی بهش دامن بزنند . رفتار کلی ما مثل تیم ملی فوتبالمونه که هرکی برای خودش بازی میکنه .... و نهایت همکاریشون اینه که با هم به دفاع بپردازند . مطمئن باشید تیمی که همیشه در لاک دفاعی باشه در صورت حمله های متعدد نهایتاً گل خواهد خورد .

ماشاالله که این روز ها به مملکت ما کم حمله نمیشود .

اصولاً سعی میکنم بجث نکنم اما یکی از دوستان این موضوع پرشین گلف رو امروز صبح مطرح کرد و کلی هم با هم بحث کردیم .

صحبتهای بالا بیشتر در مورد افرادی مثل ایشون بود که از بی هویتی دارند میمیرند و دنبال یک مسئله میگردند که بگند اون نشان دهنده هویتمونه و دارند فلانش میکنند . بجه هاب فروم ( خصوصاً آقا پارسا ) به خودشون نگیرند .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
امروز فکر می کنم برای بار ۷۵۰ هم از طریق یاهو دعوت نامه برای من ارسال شد و درخواست داشت که برای برگرداندن نام خلیج فارسی در گوگل یک نامه اعتراضی را امضاء کنیم. فکر می کنم در حدود ۵۰ تا وب سایت ها طی چند روز گذشته مشاهده کردم که برای این موضوع صفحه اختصاصی درست کرده اند.
واقعاً برای چه ؟ چرا برای ما ایرانی ها این تکه آب تا این میزان اهمیت دارد؟ برای ما که در مقابل ویرانی ها و خرابی های میراث فرهنگی و معنوی خود در داخل ایران سکوت می کنیم و در مقابل ترک بودن مولانا حرف نمی زنیم و نگاه می کنیم که ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی را عرب خطاب کنند. چرا در خصوص خلیج فارس این همه داستان و شلوغ کاری می کنیم؟
شاید دوست داریم هر وقت که برای تفریح و یا تجارت با هواپیمایی امارات به دوبی پرواز می کنیم از بالای خلیج فارس عبور کنیم؟ و یا شاید دوست داریم هر زمان در برج های بلند مرتبه دوبی به بیرون نگاه می کنیم خلیج فارس را ببینیم؟ یا شاید دوست داریم هر زمان که تنی به آب می زنیم بگوییم که در خلیج فارس آب تنی کردیم؟ به کدام دلیل؟
از قرار به جمع کردن امضاء باشد اگر ما ۱ میلیون امضاء جمع کنیم عرب ها می توانند ۲ میلیون امضاء جمع کنند. اگر قرار به خرج کردن پول باشد اگر ما ۱ میلیارد خرج کنیم عرب ها ۲ میلیارد خرج می کنند. من که شخصا همیشه از عنوان "خلیج فارس" استفاده کردم و هیچ وقت از عنوان "خلیج همیشه فارس" استفاده نکرده اند. به این دلیل که برای تمام دنیا و در تمام زمان ها فارس بوده و تاکید به همیشه فارس اصلا معنی ندارد.
امضاء و این کارها برای خلیج فارس کاری پیش نمی برد. بهتر است که وقت و انرژی خود را بیهوده مصرف نکنیم. عرب ها سالیان سال است که دارند پول خرج می کنند در بروشور ها ، کاتالوگ ها برای معرفی کشور خود و از نام خلیج عربی استفاده می کنند. ما هم می بایست برای خود بروشور، کاتالوگ داشته باشیم و در آن مقابل نام خلیج فارس را معرفی کنیم. باید توریست به ایران بیاوریم و خلیج فارس را به آنها نشان دهیم که وقتی به کشور خود می روند بگوییند خلیج فارس سفر کردیم. باید با نام خلیج فارس فیلم بسازیم، باید کارهای هنری کنیم. تا مردم خود نام خلیج فارس را در تمام دنیا استفاده کنند. باید بیشتر تبلیغات کنیم برای نام خلیج فارس.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دکتر جان شرمنده چند وقتیه درگیر دستگاه جدیدم . البته وقت دست کاری زیاد اون رو هم نکردم. امشب فردا میام سومی رو هم توضیح میدم

-------------

بقیه دوستان پی پی سی کنار چطورند؟ میبینم که بحث ها بالا گرفته . حسین هم که میگه بحث اقتصادی سیاسیه داره از آب گل آلود ماهی میگیره. این بحث خلیج همیشه فارس هم که طبق معمول وجود داره و در کنار انرژِی اتمی و اقتدار ملی و البته بحث حجاب جزو معضلات بسیار اساسی و حیاتی ملت ماست که از نون شب واجب تره. این گشنه هایی که هر شب تو خیابونا تو آشغالا میگردن و اون معتاد ها و این قتل ها و دزدیها که اهمیتی ندارند!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان ببخشید وسط مطالب جدی می پرم وسط... یک مشکلی من دارم و دیگه نمی تونم بیشتر از این تحمل کنم...وارد هر مغازه و فروشگاهی میشم طرف فکر می کنه من خیلی مایه دار و مرفه بی دردم! و سعی می کنه تا حد امکان وارد پاچه محترم من بنماید:eek: هر جایی هم تو این مملکت و بیرون از این مملکت هم بعضی از اصناف محترم! همین دید رو داشتند. دیگه خسته شدم. بد بختی اهل چک و چونه هم نیستم و وقتی اونا قیمت رو بالا میبرن اگه خیلی نیاز نداشته باشم معمولا بیخیال خرید میشم و اگه نیازم بالا باشه مجبور میشم بخرم و خلاصه خسته شدم از بس اطرافیان رو بردم واسم خرید کنن.
شما می گین من چه کنم؟ :(

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیاوش جان بدبختانه این مشکل خیلی هاست! حالا شمافقط خرید رو میگید راننده تاکسی ها رو چی LOL!البته چون برازندتون هست دگه اینجور میبینن!امید است مینطور هم باشید:)
کسی که Ultimate دست بگیره خوب دل ملت رو میبره:D

خوب طبق معمول بحث و فتوا هایی اهالی ppc کنار در رابطه با مسائل اقتصادی اجتماعی سیاسی بالا گرفت! و من ترجیح دادم بیشتر خواننده باشم مشالا چقدر تایپ میکنید فکر ما رو هم بکنید دوستان بخوایمم reply بدیم کم میاریم!

در رابطه با بحث خلیج فارس نیز اینقدر مسائل ر داخل خود ایران داره اتفاق میفته که هیچ کس مسئولیتی در قبالش بر عهده نمیگیره به عبارتی ایران سیر کاملا نزولی با سرعت و شتاب بسی زیاد به سمت ویرانی هست چه فرهنگی چه اجتماعی چه اقتصادی و چه تاریخی! البته با تشکر فراوان از دست اندر کاران دولت بخصوص رئیس جمهور محبوب حسین جان!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
علی جان خیلی مخلصیم. آلتیمیت ما هم جلوی فلیم شما هیچ حرفی واسه گفتن نداره:cool:
در خصوص خلیج فارس... وقتی رییس جمهور محبوب نه فقط حاج حسین خودمون بلکه همه ملت میره زیر تابلوی کشورهای عربی حاشیه خلیج!!! میشینه و حال هم می کنه که اونجا راهش دادن دیگه واقعا جای هیچ حرفی نمیمونه.
ببینید... همه جای دنیا به دریای مازندران می گویند دریای کاسپین caspian sea یعنی دریای قزوین بعد در عوض ما بهش میگیم دریای خزر! خزر هم همون طور که میدونید نام یک قوم ترک بی نام و نشان (جسارت به آذری های خودمون نباشه که آذری های ما ایرانی هستند و اصلا مقوله اونها فرق می کنه) بوده که در نزدیکی این دریا زندگی میکردند و فکر نمی کنم اصلا کسی اون ها رو بشناسه(البته به جز ما که برای تشکر از کشتن کوروش بزرگ نام دریای کاسپین رو دریای خزر گذاشته ایم).
وقتی ما خودمون با خودمون این رفتار رو می کنیم دیگه چرا اعراب با ما این رفتار رو نکنند؟؟؟ راستش من با حرف های مهدی (بادی بیلدر ) موافقم به جز اینکه به دریای پارس بگیم این یک تیکه آب. من حتی به جهان وطنی هم اعتقاد دارم ولی به هر حال به فرهنگ ایرانی و اصالت هم معتقدم. کما اینکه به قول یکی از دوستان باید وقتی از فرهنگ ایرانی صحبت میشه دقیقا مشخص کنیم که منظورمون کدوم فرهنگ هستش. فرهنگی که کوروش بزرگ رو داره و به عقاید دیگران احترام میگذاره و برده داری رو مذموم میدونه و مزدک و مانی و زرتشت و بزرگمهر و باربد و نکیسا و خیام و فردوسی و ذکریای رازی و بابک و مازیار و ... داره یا فرهنگی که افشین و ماهوی سوری و امام محمد غزالی و قمه زنی و نجس شمردن 5 میلیارد نفر از انسان های کره زمین رو داره ...
متاسفانه همین چند سال پیش (30 سال پیش) کار به جایی رسیده بود که ضدیت با فرهنگ خردورز ایرانی مظهر روشنفکری محسوب میشد و مثلا از سوی گروه زیادی (خصوصا اصحاب و اذناب حزب توده) هر گونه نزدیکی به این فرهنگ و مثلا خواندن فردوسی و خیام و ... نشانه املی! و توهین به آنها نشانه روشنفکری به حساب میومد. ناگفته پیداست که این بی مهری چه هزینه ای برای ما در بر داشت و کار مملکت به کجا کشیده شد.
یک نگاهی به کوبا بیندازید. همین چند ماه پیش بود اگه اشتباه نکنم که ورود تلفن همراه!!! به کوبا آزاد شد! و همچنین تلویزیون lcd !!!!!!!! اینترنت و از این گونه تهاجم های فرهنگی هم جای خودش رو داره. به قول دکتر ما نباید به کارهایی که جزیی از طبیعت بشر هستند و در بدترین حالت میتوان آنها رو اشتباه نامید به دید ارزشی بنگریم و مثلا بگیم که این کار گناه هست و فلان و بهمان. ما هنوز که هنوزه فکر می کنیم چون مثلا دختر همسایمون با پسر اون یکی همسایمون دوست شدن پس جامعه خیلی خرابه! و باید از آسمون بلا نازل بشه! چه کسی خوشش بیاد چه نیاد این مسایل جزء زندگی بشر هستند و اگر یک پسر و دختر همدیگه رو ماچ کردند دلیل نمیشه که آقای محبوب دل ها(منظورم شخص نیست. سیستم رو میگم) بیاد و دوپایی بره تو اقتصاد و فرهنگ و هر چیز دیگه. راستی یادم رفته بود که اقتصاد مال چهارپایان است!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آنقدر ها هم که فکر میکنید فاجعه نیست .

هنوز آنقدر بی بندوبار نشدیم که یک سایت با تهدید به تعویض نام یک دریا بخواهد چیزی از هویت ما رو بگیره .

در گوگل ارث ورژن 4.3 که به تازگی منتشر شده هم نام خلیج فارس و هم نام خلیج عربی موجوده . اگر اینطور باشه هم نباید حساسیتی نشان داد . مردم اگر خیلی راست میگن که به فکر هستند به دنبال مسائل مهمتر موجود توی خود مملکت باشند . و اونا رو از بین ببرند و یا درجهت بهتر شدنشون بکوشند.

این جوونهای ایرونی هم که منتظر فیت خوردن هستند ( البته از سمت بیگانه ) که دیگه نمیتوان جلوشونو گرفت بابا مسائل خیلی مهم تر از این ها هم هست .

چرا هیچ کس داریوش شایگان رو نمیشناسه یا از ایشون حرفی نمی زنه . به جای اینکه خوبی ها رو بزرگ کنند و بهشون ارزش بدن همیشه میگردند یک مشکل رو پیدا کنند و هی بهش دامن بزنند . رفتار کلی ما مثل تیم ملی فوتبالمونه که هرکی برای خودش بازی میکنه .... و نهایت همکاریشون اینه که با هم به دفاع بپردازند . مطمئن باشید تیمی که همیشه در لاک دفاعی باشه در صورت حمله های متعدد نهایتاً گل خواهد خورد .

ماشاالله که این روز ها به مملکت ما کم حمله نمیشود .

اصولاً سعی میکنم بجث نکنم اما یکی از دوستان این موضوع پرشین گلف رو امروز صبح مطرح کرد و کلی هم با هم بحث کردیم .

صحبتهای بالا بیشتر در مورد افرادی مثل ایشون بود که از بی هویتی دارند میمیرند و دنبال یک مسئله میگردند که بگند اون نشان دهنده هویتمونه و دارند فلانش میکنند . بجه هاب فروم ( خصوصاً آقا پارسا ) به خودشون نگیرند .

ضمن تایید حرف های بادی بیلدرمون ،
عرض شود که ، حالا چرا داریوش خان شایگان؟ چرا آرامش دوستدار نه؟ چرا حتی هادی خان خرسندی؟ چرا دهها شخصیت برحسته که حاکمیت مانند جزامی ها قایم شان کرده و مایل است اصلا وجودشان را منکر شود؟
البته بنده داریوش خان شایگان را دوست دارم ولی دیدم حق دیگرانی بیشتر ضایع شده ....:D

در مورد این اعتراض : همان طور که نوشتم ، این رفتار را یک رفتار دموکراتیک برای خواسته ای می دانم که می تواند به حق و منصفانه باشد یا نباشد. به هر دو حالت ، بنده امضا کردم ، به این دلیل که راه حل این دست مناقشه ها را غیر خشونت آمیز و قابل توجیه در سپهر رفتاری فرهنگ مغرب زمین می دانم.

این خلیج ، فارس است اما همیشه فارس نیست ، چون به نظرم اندکی بار ناسیونالیستی دارد که به شدت با آن مخالف ام. امروز نقل قولی از ارنست رنان خواندم ، که از ابن سینا و ابن رشد ، دو متفکر بزرگ دلایل منطقی شان را در نفی برهان علیت ، و نفی وجود جهان دیگر توضیح می داد ، به غایت به انسان بودنم ، فخر فروختم ، چون تفسیر های اومانیستی که این دو مفاخر به دست داده اند ، چند صد سال بر کارهای محبوبان ام ، کانت و هگل متقدم است.این چهره ها فخر عالمیان هستند و عین خودخواهی ست ایرانی یا عرب خواندن شان ، همان طور که کسی نمی تواند اسپینوزا را هلندی بخواند یا ارسطو را یونانی ، این ها ، ستاره های درخشان آسمان بشری هستند.امیدوارم که حمل بر ضد ایرانی بودن من نشود که پرواضح ست من با ناسیونالیسم به شکل عام مخالفت دارم.
شاد باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من موافقم با هات پارسا جان

ولی یه جورایی بحث با وجود اون سیاه که هی تو فیلم میکه فقط خدا میتونه همه جا باشه و در آخر شکست میخوره و .... خلاصه باز یه فیلم ترنس مدرن دیگه:) کجایی دانیال که شدیدا به قول پارسا تو جوم

خیلی نفست از جاهای گرمی بلند می شه عزیز دل برادر
من دارم یک جاهایی م دچار جر خوردگی می شه ، تو می گی بشینیم بچتیم؟:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
میگم چقدر قشنگ دانیال بنده خدا رو مریض کردی;) که در طب روانپزشکی بهش میکن.......:happy:عجب

راستی تابحال فکر کردی اگر هر عملی را عکس العملی باشد و اگر به قول من حرام به قول تو جرم یا ناهنجاری اتفاق بیوفته این کجا باید جواب پس بده؟؟؟؟

ببینم در ایدولوژی شما جایی برا جواب گو بودن هست ، نکی قانون ها!!! چون اگر یکی 50 نفر رو بکشه چه جوری باید جواب کو باشه؟؟؟؟؟:blush:

تو عشق منی دکتررررررر

حسین جان ،
من از مریضی نام نمی برم ، بیماری یا ناخوشی بهتر ست ، لفظی فارسی که افغانی ها استفاده می کنند و بار معنایی منفی ندارد.
در ضمن ، فقط برای اینکه خیالت راحت شود ، خود من هم رگه هایی از بیماری روانپزشکی دارم به نام OCPD البته که در روانپزشکی ما بیماری نداریم ، اختلال داریم. این کلمه disorder از این جهت انتخاب شده ، که نشان دهد ، ما با چیزی غیر از یک بیماری طرف هستیم ، که مثلا فرد لزوما قرص بخورد و شفا یابد!

در مورد **** ارزشی بنده ، بحث کردن ، البته که مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد.
در مورد نسبتی که دادی ، با کمال احترام ، سفسطه ای کامل ست ، گزاره اولت ، یک اصل علم فیزیک ست ، و دومی یک سئوال فلسفی - اجتماعی . لایتچسبک بودنشان این قدر واضح هست که لازم نباشد من توضیح بیشتری بدهم.

در **** فکری بنده ، مجرم ، 50 نفر که سهل ست ، اگر یک میلیون نفر را هم کشته باشد ، مجاز به اعدام ش نیستیم ، چون قرار نیست شیوه قرون وسطایی چشم در برابر چشم را اجرا کنیم. جرم ، رفتاری ست که از هر انسان می تواند سر بزند ، و می بایست تناسبی میان خود جرم و مجازات ش برقرار باشد ، مثلا ً در **** فکری من پذیرفته نیست که دو نفری که بالغ و عاقل ، با رضایت و تحت شرایط بهداشتی ، نزدیکی جنسی داشته اند که به اطلاع نماینده یک مذهب نرسیده است ، حتی مورد کوچکترین تعرضی قرار بگیرند ، چه برسد به اینکه به شیوه غیر انسانی ، با سنگ کوبی به قتل برسند.این دسته جرایم به قول سم هریس ، "جرایم تخیلی"هستند که به دلایل فرهنگی عرفی ، مجبورمان کرده اند که آنها را ناهنجاری بدانیم ، در حالی که کاملا ً تابع شرایط خودشان هستند ، یعنی رفتاری جنسی در صورتی که رضایت هر یک از طرفین در آن نباشد یا یکی به دلیل صغر سن ، صلاحیت رضایت دادن نداشته باشد ، نامش "تجاوز به عنف"می شود که یکی از سنگین ترین جرایم ست ، و در هر حالتی وظیفه انسان های مسئول که پیگیری ش کنند و به دستان عدالت بسپرند مجرم را . اما همین رابطه ، در صورتی که میان دو انسان بالغ باشد ، مطلقا ً جرم محسوب نمی شود و هرگونه تجسس در آن ، خودش جرمی جداگانه ست.
از این دسته جرایم تخیلی زیاد هستند : کفرگویی ، اهانت به چهره های مذهبی و مقدس ، رفتار ضدعرفی ، تفاوت خواهی ، همجنس خواهی ، مصرف مواد شادی آوری که در خانه شخصی بدون آزاردیگران رخ می دهد....

می بینید که در جایی که قوانین جزایی اسلامی ، این قدر خارج از منطق ست که حتی در اسلامی ترین کشور ها هم قابل اجرا نیست ( خودت چند مورد زنا را شاهد بوده ای که بدون کوچکترین مسئله ای ، زیر سبیلی رد شده است؟ چند مورد نزدیکی نامحرم دیده ای که شلاق نخورده ، بهت لبخندی هم زده اند و رفته اند؟) ؛ **** فکری من ، که در حقیقت به صورت عملی در اکثر مغرب زمین practice می شود ، به مراتب در کنترل فساد اقتصادی و برقراری عدالت موفق تر عمل کرده است. درست به این دلیل که تعریفی بسیار صحیح از جرم دارد ، که مطلقا ً "حرام" های تو در آن جا نمی گیرد. پس یادمان باشد که اولا ً "حرام" جرم نیست ، جرم رفتاری ضداجتماعی ست که معمولا ً در **** قضایی برایش مجازاتی متناسب با شان مجرم ، شرایط وقوع جرم و شرایط کلی اجتماع در نظر گرفته می شود ، این تعریف از زمین تا زیر زمین با حرام که حرمت یافته ای بدون دلیل و منطق ست که مجازاتی سخت ، صلب و لایتغیر برایش توسط شارعی غیر انسان ، بدون در نظر گرفتن شرایط مد نظر قرار گرفته ، تشریع شده ، فرق دارد.

در انتهای دیگر طیف جرایم در **** فکری من ، و نه محرمات تو، قتل ، جرمی ست نابخشودنی ، که صدالبته ، مجازات ش ، قصاص به نفس نیست ، همان طور که استدلال خودت مسئله را بسیار روشن می کند ، صدام حسین ، یکی از خونریز ترین دیکتاتور های قرن 20 ، به تلافی کشتن حداقل 4000 کرد ، فقط یک بار اعدام شد ، اگر **** فکری ت را با دقت بنگری ، مضحک بودن بی حدش را در این مورد بهتر در می یابی ، **** فکری تو ، معیار را در " قصاص نه کمتر و نه بیشتر" گذاشته است ، به این دلیل ساده که به قول عبدالکریم سروش ، وحی ، در ظرف تفکری محمد ، ریخته می شده که حتی به مخیله ش هم "جنایت علیه بشریت " خطور نمی کرده است ، تا برایش معیاری بهتر قرار بدهد. **** فکری من ، دست در برابر دست را قانونی مربوط به اعصار پیش از تمدن می داند ، جرم را دارای مجازات ثابتی نمی داند و مجازات را کفاره یا تلافی ش نمی بیند ، بلکه در کف ، روش هایی اصلاحی ست برای بازگشت مجرم به جامعه و مولد شدنش ، و در سقف ، کنترل موارد نادر و خطرناک ضد اجتماعی هاست. امیدوارم روش های اصلاحی بنده را معادل اصلاحات **** فکری ت نگیری که بعضی از متشرعین ، از بریدن دست و پا به عنوان یک اصلاح جراحی گونه نام می برند.:D

در آخر اینکه ، بی توجه به تهمت های همجنس خواهانه پارسا:D ما شدیداً عاشقتیم برادر
شاد باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سروران ِ بخش ِ f83 در سلامتی کامل میبرند ؟

@ مهدی : اونقدر صریح و محکم گفتی که نفهمیدم چطوری امضامو ورداشتم :D
@ حسین فرانکشتاین : به به ، امید وارم مهر ورزی در همین ابراز ِ علاقه تموم بشه :D
@ دانیال : حقیقت از اول تلخ بوده ، از همون وقتی که بچه بودم :lol:
@ سیاوش : معلومه دیگه ، تیپ ِ بچه های میامی بیچ رو میزنی میری بیرون همین میشه دیگه ، یه بار با شلوار کردی و کفش پاره و عرقگیر برو ببین چه حالی میده ! من یه بار سر ِ یه میتینگ ِ بچه های باشگاه انقلاب با این تیپ رفتم :D
@ علی لرد : چطوری سرور ؟ فلیم میگیری خبر نمیدی ؟ بذا بیام شیراز ، دیگه بت خبر نمیدم :lol:

-- چه پستی شد ، عین این خوشالا ته ِ همه ی جمله هام کرکر خنده ست ،بد نیست آدم کمی سنگین باشه !!! --

راستی الان علیرضا سیمکش اسمش توی بچه های آنلاین بود ...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام بر و بکس :rolleyes:
:D چشمم در اومد تا خوندم :blink::happy:
خودمونیم اینجا خیلی سوت و کور شده ها !!!! :( به گمونم یادشون رفته که اینجا فیلتره و باید بعد از یه مدت باز بشه !!!!:(

راستی علی لرد جون مثل اینکه راست راسی فلیم گرفتی ××× !!! خوش به حالت که شیراز خیلی مشکل آنتن نداری ... :( گوشی من که بعد از سفر همچنان توی ماشین اون زیر زیرا داره خودش رو جر میده میگه که یکی من رو روشن کنه ... !!! :wacko: ایشالا به پای هم پیر شین :rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان؛
قرار بود که امروز رو در سفر باشم؛اما دیروز کنسل شد؛ضمنا" بعد از دو روز که سر زدم با پستهای جالب و رویوهای زیبایی مواجه شدم؛خواستم که عرض ادبی کرده باشم؛
ضمنا" به مهرداد هم بگم که کم کم فیلتر سایتهایی که فیلتر بودن در حال رفع شدن هست؛امیدوارم که پی تی هم شاملش بشه؛
ضمنا" من همچنان بدون پاکت پی سی در خدمتتون هستم؛:blush:
در رابطه با جلسه هم به زودی طی امروز و فردا تصمیم گیری خواهیم کرد؛قرار هست که با دانیال و حسین صحبتهایی داشته باشیم که یکی از موارد؛جلسه کاربران هست؛

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان؛
قرار بود که امروز رو در سفر باشم؛اما دیروز کنسل شد؛ضمنا" بعد از دو روز که سر زدم با پستهای جالب و رویوهای زیبایی مواجه شدم؛خواستم که عرض ادبی کرده باشم؛
ضمنا" به مهرداد هم بگم که کم کم فیلتر سایتهایی که فیلتر بودن در حال رفع شدن هست؛امیدوارم که پی تی هم شاملش بشه؛
ضمنا" من همچنان بدون پاکت پی سی در خدمتتون هستم؛:blush:
در رابطه با جلسه هم به زودی طی امروز و فردا تصمیم گیری خواهیم کرد؛قرار هست که با دانیال و حسین صحبتهایی داشته باشیم که یکی از موارد؛جلسه کاربران هست؛

به به همیشه خوش خبر باشی مجتبی جان.:rolleyes: بسی :D زیاده از حد :D خوشحال شدیم :happy::happy:

راستی دانیال جان من هر چی فکرش کردم :D نفهمیدم اسم این پماد رو از کجا آوردی که هیچ جا ندارن :wacko:

-------
پارسا جون چطوری پسر ؟:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به به همیشه خوش خبر باشی مجتبی جان.:rolleyes: بسی :D زیاده از حد :D خوشحال شدیم :

به خاطر اینکه پاکت پی سی ندارم؟:lol:
والا چند سایت تا حالا باز شده،البته کمی مشکوک هم هست،اما در حالت عادی می تونه خوب باشه،امیدوارم پی تی هم از فیلتر دربیاد،البته اگر بخش گفتگوی آزاد پاکت پی سی بگذاره:lol

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی دوستان من دیروز یه HTC StarTrek خریدم با گارنتی ِ تحلیلگر داده ها به مبلغ 210 هزار تومن ، بعدش ویندوز استاندارد ِ 5 داشت و کلی اینترفیس ِ خسته و زشت داشت ، رفتم کردمش استاندارد 6.1 و بسی حالشو بردم ، اما خبر جالب اینجاست یه 6.1 ِ پروفشنال هم واسش نوشته شده :blink: و من صبح نصبش کردم و الان دارم سرعتی بالاتر از اتم لایف رو تجربه میکنم + همه ی کاراش با یه دست به راحتی انجام میشه ... :D

پرچم ِ f83 بالاست :p

( یه نکته راجب به f83 بگم چون یه سری پرسیدند : f83 کد بخش پی پی سی کنار هست توی پی تی ،آدرس صفحه اول بخش رو که ببینید متوجه میشید )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان ،
من از مریضی نام نمی برم ، بیماری یا ناخوشی بهتر ست ، لفظی فارسی که افغانی ها استفاده می کنند و بار معنایی منفی ندارد.
در ضمن ، فقط برای اینکه خیالت راحت شود ، خود من هم رگه هایی از بیماری روانپزشکی دارم به نام OCPD البته که در روانپزشکی ما بیماری نداریم ، اختلال داریم. این کلمه disorder از این جهت انتخاب شده ، که نشان دهد ، ما با چیزی غیر از یک بیماری طرف هستیم ، که مثلا فرد لزوما قرص بخورد و شفا یابد!

در مورد **** ارزشی بنده ، بحث کردن ، البته که مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد.
در مورد نسبتی که دادی ، با کمال احترام ، سفسطه ای کامل ست ، گزاره اولت ، یک اصل علم فیزیک ست ، و دومی یک سئوال فلسفی - اجتماعی . لایتچسبک بودنشان این قدر واضح هست که لازم نباشد من توضیح بیشتری بدهم.

در **** فکری بنده ، مجرم ، 50 نفر که سهل ست ، اگر یک میلیون نفر را هم کشته باشد ، مجاز به اعدام ش نیستیم ، چون قرار نیست شیوه قرون وسطایی چشم در برابر چشم را اجرا کنیم. جرم ، رفتاری ست که از هر انسان می تواند سر بزند ، و می بایست تناسبی میان خود جرم و مجازات ش برقرار باشد ، مثلا ً در **** فکری من پذیرفته نیست که دو نفری که بالغ و عاقل ، با رضایت و تحت شرایط بهداشتی ، نزدیکی جنسی داشته اند که به اطلاع نماینده یک مذهب نرسیده است ، حتی مورد کوچکترین تعرضی قرار بگیرند ، چه برسد به اینکه به شیوه غیر انسانی ، با سنگ کوبی به قتل برسند.این دسته جرایم به قول سم هریس ، "جرایم تخیلی"هستند که به دلایل فرهنگی عرفی ، مجبورمان کرده اند که آنها را ناهنجاری بدانیم ، در حالی که کاملا ً تابع شرایط خودشان هستند ، یعنی رفتاری جنسی در صورتی که رضایت هر یک از طرفین در آن نباشد یا یکی به دلیل صغر سن ، صلاحیت رضایت دادن نداشته باشد ، نامش "تجاوز به عنف"می شود که یکی از سنگین ترین جرایم ست ، و در هر حالتی وظیفه انسان های مسئول که پیگیری ش کنند و به دستان عدالت بسپرند مجرم را . اما همین رابطه ، در صورتی که میان دو انسان بالغ باشد ، مطلقا ً جرم محسوب نمی شود و هرگونه تجسس در آن ، خودش جرمی جداگانه ست.
از این دسته جرایم تخیلی زیاد هستند : کفرگویی ، اهانت به چهره های مذهبی و مقدس ، رفتار ضدعرفی ، تفاوت خواهی ، همجنس خواهی ، مصرف مواد شادی آوری که در خانه شخصی بدون آزاردیگران رخ می دهد....

می بینید که در جایی که قوانین جزایی اسلامی ، این قدر خارج از منطق ست که حتی در اسلامی ترین کشور ها هم قابل اجرا نیست ( خودت چند مورد زنا را شاهد بوده ای که بدون کوچکترین مسئله ای ، زیر سبیلی رد شده است؟ چند مورد نزدیکی نامحرم دیده ای که شلاق نخورده ، بهت لبخندی هم زده اند و رفته اند؟) ؛ **** فکری من ، که در حقیقت به صورت عملی در اکثر مغرب زمین practice می شود ، به مراتب در کنترل فساد اقتصادی و برقراری عدالت موفق تر عمل کرده است. درست به این دلیل که تعریفی بسیار صحیح از جرم دارد ، که مطلقا ً "حرام" های تو در آن جا نمی گیرد. پس یادمان باشد که اولا ً "حرام" جرم نیست ، جرم رفتاری ضداجتماعی ست که معمولا ً در **** قضایی برایش مجازاتی متناسب با شان مجرم ، شرایط وقوع جرم و شرایط کلی اجتماع در نظر گرفته می شود ، این تعریف از زمین تا زیر زمین با حرام که حرمت یافته ای بدون دلیل و منطق ست که مجازاتی سخت ، صلب و لایتغیر برایش توسط شارعی غیر انسان ، بدون در نظر گرفتن شرایط مد نظر قرار گرفته ، تشریع شده ، فرق دارد.

در انتهای دیگر طیف جرایم در **** فکری من ، و نه محرمات تو، قتل ، جرمی ست نابخشودنی ، که صدالبته ، مجازات ش ، قصاص به نفس نیست ، همان طور که استدلال خودت مسئله را بسیار روشن می کند ، صدام حسین ، یکی از خونریز ترین دیکتاتور های قرن 20 ، به تلافی کشتن حداقل 4000 کرد ، فقط یک بار اعدام شد ، اگر **** فکری ت را با دقت بنگری ، مضحک بودن بی حدش را در این مورد بهتر در می یابی ، **** فکری تو ، معیار را در " قصاص نه کمتر و نه بیشتر" گذاشته است ، به این دلیل ساده که به قول عبدالکریم سروش ، وحی ، در ظرف تفکری محمد ، ریخته می شده که حتی به مخیله ش هم "جنایت علیه بشریت " خطور نمی کرده است ، تا برایش معیاری بهتر قرار بدهد. **** فکری من ، دست در برابر دست را قانونی مربوط به اعصار پیش از تمدن می داند ، جرم را دارای مجازات ثابتی نمی داند و مجازات را کفاره یا تلافی ش نمی بیند ، بلکه در کف ، روش هایی اصلاحی ست برای بازگشت مجرم به جامعه و مولد شدنش ، و در سقف ، کنترل موارد نادر و خطرناک ضد اجتماعی هاست. امیدوارم روش های اصلاحی بنده را معادل اصلاحات **** فکری ت نگیری که بعضی از متشرعین ، از بریدن دست و پا به عنوان یک اصلاح جراحی گونه نام می برند.:D

در آخر اینکه ، بی توجه به تهمت های همجنس خواهانه پارسا:D ما شدیداً عاشقتیم برادر
شاد باشید

فقط یک کلام آن هم اینکه کاش اینطور رفتاری که شما عرض کردید در همان جوامع غربی مورد نظر شما جواب میداد و تعداد قتل و.....رو کاهش میداد و ما هم حداقل یه ماکتی از جامع مدنی جناب افلاطون رو مشاهده میگردیم:blush:

باشد که اینگونه شود:rolleyes:

پ.ن:این پارسا میخواد ببین علایق عاشقانه ما خلل وارد کنه حواست باشه دانیال که من و تو ......:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بر و بکس :rolleyes:
:D چشمم در اومد تا خوندم :blink::happy:
خودمونیم اینجا خیلی سوت و کور شده ها !!!! :( به گمونم یادشون رفته که اینجا فیلتره و باید بعد از یه مدت باز بشه !!!!:(

راستی علی لرد جون مثل اینکه راست راسی فلیم گرفتی ××× !!! خوش به حالت که شیراز خیلی مشکل آنتن نداری ... :( گوشی من که بعد از سفر همچنان توی ماشین اون زیر زیرا داره خودش رو جر میده میگه که یکی من رو روشن کنه ... !!! :wacko: ایشالا به پای هم پیر شین :rolleyes:

چطوری مهرداد :)

برادر من عکس تو میزارم به زودی:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستانی که ThreadedSMS رو در ویندوز موبیال 6.1 لازم ندارند :

رجیستری هایی که تا حالا بوده وایبرشن و اس ام اس ناتیفیکیشن رو ورمیداشت از روی گوشی ولی این کار فایده نداشت اما اینی که اینجا میذارم کامل جواب میده :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled

در واقع باید توی ستینگ یه فولدر به اسم OEM بسازید و بعد یه Key ایجاد کنید به اسم SMSInboxThreadingDisabled بعد مقدار (Valueش) رو 1 بدید ...

بعد بگید گفتگوی آزاد فقط جای گپ و اینچیزاست !

نه داداش ، پرچم پی پی سی کنار بالای بالاست :D

بالا