• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتض جون به جان عزیزت من جبهمو مشخص کنم اونم اینکه من عمرا این همه رو بخونم:blush:

خودت خلاصه شو اینجا بنویس:)

فدات بشم حداقل 4-5 تا پست میگردی آدم بتونه بخونه:blush:

موفق باشی:)

حسين جان عمدا اينگونه نوشتم :lol::p
بيشتر مي خواستم كسي نخونه :lol::lol::f34r:;)

راستي اين ADSL من را جون به سر كرد ! اگر قطع بود،‌مي گفتم قطعه ! بي انصاف وصله ! login ميشن ، 10-20 دقيقه ميگزره ! ميبينم Send و reciveم صفر شده ! DC مي كنم دوباره relog مي كنم ! 10-20 دقيقه كار مي كنم ... درست مثل دكتري كه از اون آمپول گنده هاي 600 cc مي زنه ! اما هر cc را در جايي جديد مي زنه :lol: بسيار دردناك هست !

راستي يادم باشه عرصه فوتبال رو ترك كنم ! چون به هيچ عنوان از تيم محبوبم ! رنگ آبي نمي گزرم ! اما او هم كمر به ريختن آبروي من بسته

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حسین جان یه چیزی رو بی تعارف بهت بگم .سعی کن بحث اقتصادی رو با سیاسی قاطی نکنی. علم اقتصاد علم دو دو تا چهار تاست . نمیشه گفت فلانی اون جوری فکر میکرد اون جوری شد اما در اصل فلان جور باید میشد پس ایرادی نداره . این که تا بحال اینجاییم و این 3 سال به اینجا رسیدیم خودش بزرگترین گواه و شاهد بر این مدعا است که دولت نه تنها نقش حمایتی برای اقتصاد نداشته بلکه شدیدا به مشکلات دامن زده . شما مخالفی ؟! اگر مخالفی یا چشماتو به واقعیت بستی یا زیر میزی داری جایی پول میگیری یا شیفته سیاست شدی . من چیزی غیر از این سه حالت نمیبینم . یه نگاه به آرشیو همین روزنامه های وطنی که با هزار فیلتر چاپ میشن بندازی و البته از نوع اقتصادیش که سیاست نقش پررنگی نداره میبینی که چیا رو پیش بینی میکردند و از چه چیزایی دولت رو منع میکردند و چه شد.
این اتفاقها اونقدر در این دولت شایعه که یکی از بزرگترین اقتصاد دانهای ایران بر میگرده میگه : مشکل ما از اون جا ناشی میشه که علم اقتصاد رو علم نمیدونن! اگر علم میدونستن و به دنبال اجرای تئوری ها و استفاده از دانشش بودن هیچوقت به اینجا نمیرسیدیم. واقعا برای یک دولت ننگه که پشت سرش اینجوری در مورد سیاست های اقتصادیش صحبت بشه. مشکل رئیس جمهور ما هم اینه که اقتصاد رو (مثل خیلی چیزای دیگه ) با سیاست قاطی کرده و هی میگه مرغ من یه پا داره!! یکی نیست بگه 4 تا دور برگردون زدی که دیگه علامه دهر نیستی !! اما راجع به بحث ها:

قربان شما میشه بفرمائید دولت با پایین اومدن دلار به چه مشکلی بر میخوره؟ خوشحال میشم مشکلی که ازش حرف میزنی رو بدونم. بعد از اینکه مشکل رو گفتی میشه به من بگی سیاست دولت برای مهار قیمت دلار (بالا نگه داشتنش ) چی بوده که اینقدر موفق بوده؟ نکنه گند زدن در ساختار اقتصادی ؟! شاید هم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف بو میده!!
اما آنچه بنده گفتم منبعی کاملا موثق داره . موثق تر از اون چیزی که فکرش رو بتونی بکنی. رئیس جمهور شما اگر هم به بالا بودن قیمت دلار اعتقاد داشته باشه (که از ایشون بعید هم نیست!) باز هم در این وضعیت به قدری در این مملکت تر زده که حاظره هر چیزی رو فدای اون 20 درصد حداقل تورم قریب به یقین بکنه . شاید مثال آدمی که در حال غرق شدنه و حاظره به هر چیزی چنگ بزنه و خودش رو نجات بده بهترین مثاله.

تب هلندی ربطی به زیر ساخت نداشت . که اتفاقا اگر هم قرار باشه بین بد و بدتر انتخاب کرد پروژه های زود بازده بد هستند و زیر ساخت ها بدتر ! علت هم در اقتصاد خواهید خواند! جالب اینه که حتی یک اقتصاد دان هم از این سیاست دولت فخیمه ما حمایت نکرده اما شما با جرات تمام حمایت میکنید!!

از بابت گفته های رئیس جمهور محبوب شما بنده نمیخوام گفته های ضد نقیض خودش و دولتش در این چند سال رو مطرح کنم هر کسی عقل داره میفهمه که آیا رئیس جمهور محبوب شما و دولت مقتدرشان روی حرف های خود میمانند و یا زمانی که اوضاع خیط میشه یا به نفعشون تغییر میکنه درست عکس اون موضع رو میگیرند . از نظر بنده که حرف ها و قول های ایشان هیچگونه سندیت و ارزشی نداره

در مورد دلاری بودن صندوق ذخایر عرضی : چه دلار چه طلا باشد چه فرانک باشد چه پوند و حتی پول رایج در فراسوی کهکشان هیچ فرقی به حال این سیاست نکرده و نخواهد کرد. بحث تراز مبادلات و نحوه خرج آنست نه محتوای آن

بسیار خوشحال خواهم شد شما از اون استاد اقتصادی دعوت کنید که اینجا توضیح بدهند که چرا به اینجا رسیدیم . در بست از این پیشنهاد استقبال میکنم . اما امیدوارم قبلش صحبتی خصوصی با ایشون انجام بدید که یک دفعه مجبور نشید خودتون از دولت دفاع کنید و ما اینجا سوت بزنیم:D

بنده هیچ کجای حرفهام اتهامی به ایشون نزدم که نشون دهنده ادعای بر منافق بودنشون داشته باشه! نمیدونم شما چه طوری از عبارت دوستی خاله خرسه اینجور نتیجه گرفتید؟!! این مبحث مربوط به سیاست میشه که بنده باهاش کاری ندارم . چیزی که هستند مهم نیست کاری که میکنند و نتیجش مهمه برای من

حسین جان شرمنده اگر تند رفتم. بحث اقتصادی و نه سیاسی است و بنده وظیفه خودم میدونم تا حد امکان جلوی هر گونه facade و سیاه بازی در این گفتگو رو بگیرم.

آقا در باب سیاست هایی ارزشمند ، بهتر ست که بنده با اوردن یک سری نقل قول ، که به راحتی آب خوردن در همین وب قابل دسترسی ست ، کمی روشنگری کنم:

.وقتی رییس جمهوری محبوب حسین حرف از تقسیم پول نفت زد ، داد اقتصاددانان از فریبرز رییس دانا تا سعید لیلاز در امد ، کمترین حرفی که زده شد، طرح را بچگانه خواند و تندترین ، ان را خائنانه دانست. در مصاحبه ای ، فکر می کنم خود لیلاز بود که گفت در صورت اجرای طرح های زودبازده ، صندوق ذخیره تبدیل به ریال شده و از مجرای آلوده اقتصاد داخلی ، به جایی جز جیب عزیز کرده ها جاری نخواهد شد. و این پول با سرازیر شدن به بازار طلا و مسکوکات و همین طور خانه ، دمار از روزگار اقتصاد در خواهد اورد

.تنها یک سال و نیم بعد ، رییس جمهوری ، همین 3 روز قبل ، رو در روی مردم ایستاد ، و گفت دلیل گرانی مسکن ، استفاده عده ای خاص ، از وام های بانکی ، برای خرید هرچه بیشتر ملک بود!!!! البته احتمالا ایشان وقت گفتن ش ، احساس کاشف بودن داشت ، چون با چشم غره رفتن به وزراش ، گفت "هزاران دست مانع برخورد با مفسدان اقتصادی می شود "
رییس جمهوری که از رفتارش پیداست تازه از پشت کوه تشریف اورده ، وقتی رقم سرسام اور 3500میلیارد تومان بدهی معوقه بانک ها ( بخوانید پولی که عده ای عزیز کرده با سود دریافت کرده اند و حالا اصلا قصد پس دادنش را ندارند ، یا نفله اش کرده اند یا از کشور خارج شده ) را شنید ، دستور داد پاسپورت تمام کسانی که رقم بدهی بالای 10 میلیارد تومان دارند ضبط شود ( کاری که تا پیش از آمدن دولت خاتمی مرسوم بود ولی برای بازشدن دست بازرگانان حذف شد) ، اما خودش 3 روز بعد مجبور شد دستورش را پس بگیرد ، ببینید کسانی که با این قانون در این قفس محصور می شدند چه قدرتی داشتند که رییس جمهور اخمو و محبوب حسین را سه روز مجبور به شکرخوری کردند.
حالا خبر خوش این ست که 3 سال بعد از ورود ایشان ، این مقدار بدهی ها ، به رقم نجومی 15000میلیارد تومان رسیده ست ، کسانی که اندکی آگاهی از این شیوه مرسوم ولی ناشناخته برای عوام وام گیری دارند به خوبی می دانند که به دلیل رشوه گیری در کارشناسی املاک و اموالی که در گروی وام گذاشته می شود ، حتی یک روز بعد از اعطای اعتبار ، دیگر امکان زنده کردن حتی نصف سرمایه اولیه هم نیست ، چه برسد به سودی که از 7 تا 27 درصد برای این وام ها در نظر گرفته می شود.
این ها تماماً فاجعه ست ولی تمام فاجعه نیست ، اقلامی از این وام های طرح های زودبازده ، که مجموعا ً رقمی معادل 12000میلیارد تومان در ظرف 9ماه اعطای اعتبار شد ( تصور کنید در غرب وحشی هستید و یک دلیجان حامل پول را همین الان دزد ها زده اند ، احساس 3و 10دقیقه به یوما بهتان دست بدهد ، آیا باز هم قادرید این طوری بذل و بخشش کنید؟) را من در جریان واگذاری ش بوده ام ، یک مورد ، 57 میلیارد تومان به یک نفر ، برای کارگاهی که اصلا وجود خارجی نداشت واگذار شد ، فرد زمینی در کامرانیه تهران خرید که تنها 7 ماه بعد به رقم سرسام اور 140میلیارد تومان رسیده ست ، طرح از این زودبازده تر می شناسید؟
عجیب ست که پدر نسبتاً جوان بنده ، به محض ارایه نظرات مشعشع رییس جمهوری می تواند در ذهنش با دادن ضریب فساد اقتصادی و اجتماعی در ایران ، ابعاد فاجعه را به تخمین بدون کاغذ و قلم محاسبه کند ، ولی این همه اطرافیان دانشمند و خود دکتر ، از فهم ش عاجز می نمایند. البته که بنده با نظر عماد قویا ً مخالف هستم و رییس جمهور محبوب حسین را همان طور که قبلا هم نوشتم ، بسیار مزور و مبتلا به بیماری روانی می دانم.

شاد باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جدا اگر احمدی نژاد اینجا رو میشناخت به من حقوق میداد از اینکه پشتش در آمدم:happy:

راستش دانیال جان از نظر اقتصادی چرا دروغ ، واقعا دولت آچ مز شد و خلاصه خراب کاری کرد حالا که رئیس جمهور محبوب گفته که تو سال جدید کارهای میخواد کنه ببینم چی میشه:blush:

و اما عکس بنده که تازه ترین عکس بنده هست تو رو خدا اگر خواب بودم بدونید از شمال آمده بودم ساعت 5 صبح بود:blush:

برا شنبه هفته پیش هست:)

در حال گوش کردن به آهنگ ring my bells enrique و قبلش به عشقتون یه قلیون توپ:blush:

حالا بیاین نظر بدید:rolleyes:

3162rlt.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان 2 ( ببخشيد كه 2 اي اضافه كردن تا با دكتر دني مجزا بشه صحبتها ) !! :blush: عجب تفكراتتان به بنده شبيه است !‌(البته اين قسمت از تفكرات ! بقيه را نمي دانم ) اين به حق مايه افتخار من است ! باور بفرماييد بين هيچكدام از ظاهر تصوري از بچه ها به دليل نوشته هاشون و عكسشون هيچ شباهتي نميبينم ! بسيار بسيار روز اول براي خودم هم جالب بود :lol:
راستي، اين حرفتون هم كاملا صادق هست،اين قسمت PT هم جدا بسي جالب است ! من رو هم جذب كرده و نگه داشته ! به جز معدود وقتهايي كه به ناگاه سوت و كور ميشه و پيش مياد 24 ساعتي پستي زده نميشه، در ساير زمانها يك سر و گردن از تمام قسمتهاي PT كه سهل است، از تمام فرومها هم بالاتره !

مرتضی جان شرمنده که پست اصلی ت خطاب به خودم را کوت نکردم ، چشم و چار برای بقیه نمی ماند:lol:

عرض شود که اولا ً بنده رسما از شما عذرخواهی می کنم ، اشاره ام به افکار وسواسی به هیچ وجه دال بر توهین یا تخطئه نبود ، تنها فکر کردم شاید بتوانم یک گزینه دیگر در راه حل هایت اضافه کنم که با دیدن پست جدید ت ، فکر می کنم اوضاع روشن تر شد.

در مورد اینکه نوشته ای ما با افکار مذهبی بزرگ می شویم ، قبول دارم ، ولی ما زن ستیز و هوموفوب هم بزرگ می شویم ، صرف اینها نمی تواند مایه افتخار باشد که پیشینیان ما افکار ضدبشری اینچنینی داشته اند.

در مورد اینکه می گویی کیاست را دستمایه تمسخر قرار دادن ، نشان از تهی بودن خودمان هست ، با تو موافقم ، مشروط بر اینکه جواب انتقاد منطقی ( جایگزین هذل های توهین آمیز نسبت به مقامات ) ، در این سرزمین ، دشنه آجین کردن نبود. مردم ، برای اینکه این عقده ها انبار نشود ، هوشمندانه راهی یافته اند برای تخلیه ، درست مانند دیگر مردم که زیر یوغ استبداد و توتالیتاریسم زندگی گذرانده اند ( مثل لهستان ، المان شرقی ..) بی هزینه و کم خطر باشد.این هذل ها ، البته سازنده نیست ، ولی معدلی از فهم مردم نسبت به اوضاع را نشان می دهد ، معروف ست که قبل از ورود آقای ***** به ایران ، بسیاری از تحصیل کرده ها ، عکس ش را در ماه می دیده اند ، امروز ، نسبت دادن دیالوگ پایانی سریال محبوب مرد هزارچهره ، در طنز به رییس جمهور ، نشان از درک مردم از جایگاه رییس جمهورشان دارد ، وقتی از زبانش می گویند " من فقط اشتباهی بودم"

ضرورت تعریف مفاهیم را البته من نمی توانم به هیچ زبانی تاکید کنم ، هرچه بگویم کم گفته ام ، نازیسم و کمونیستم و اخیراً انقلاب 1979ایران ، همگی سو تفاهمی عمیق بود در تعاریف مفاهیم ، وقتی که مردم فکر می کردند آنچه سیاست مداران از سخنان شان مراد کرده اند را فهمیده اند. پس همچنان اصرار دارم که بد ، همیشه بد نیست ، می بایست تعریف دقیقی از آن به دست داد.

بقیه ش را هم بگذارم برای بعد
شاد باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خواهش میشود
من ورودی 73 دانشکده ی دندانپزشکی تبریز هستم.
متاسفانه یا خوشبختانه بعد از 2 سال که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم در تبریز بمونم چون شدیدا با یادگیری زبان ترکی مشکل داشتم و از طرفی دوری راه تبریز تا تهران و یکسری مشکلات اون زمان مجبورم کرد که به دانشگاه همدان اقدام به جابجایی کردم .
در اردیبهشت 79 موفق به اخذ مدرک دکتری حرفه ای دندانپزشکی از دانشگاه همدان شدم.
بعداز گذراندن دوره سربازی در کرمانشاه و موندگار شدن من در این شهر تا بامروز داستانی داره که از حوصله ی این جمع خارجه به هر حال قصد دارم بزودی و در چند ماه اینده به تهران بر گردم و با خانومم و تنها فرزندم زندگیه تازه ای رو شروع کنیم.اینم از معرفی نیمه نصفه ی من.امیدوارم راضی شده باشید.

بی صبرانه منتظر تصویر جدید و اپدیت شما هستم حسین جون.

ابدا مجتبای عزیز اتفاقا پستهای بسیار خوب و کاملی دارید.منکه پوزش خواستم از شما.این تصور اشتباه من فقط میتونه به علت بکگراند نامناسبی باشه گه من در برخورد با بعضی از هم نامان شما در طول زندگی داشته ام.البته میدونم دلیل کاملا غیر معقولیست ولی باور بفرمایید در ناخود اگاه انسان برخی موارد برخی از نامها با مسائلی شرطی میشه که ممکنه برای کسی یاد اور یه خاطره ی خوب یا ناخوشایند هر چند کوتاه و کوچک باشه.بهر حال بازم عذر میخوام.ما شما رو دوست داریم.:D

از شماهم ممنون خپل سیبیلو جان:D.
ضمنا اسم کوچیک من بابک هستش:rolleyes:.خوشحال میشم که اطرافیانم منو اینجوری صدا بزنن.معمولا در خارج از محیط کاری علاقه ندارم که من رو با درجه ی تحصیلیم صدا کنند. این ایدی رو هم که انتخاب کردم از سر ناچاری بود چون واقعا نمیدونستم چه ایدی رو برای خودم انتخاب کنم:(.

بسیار مسرور شدیم از زیارت شما،
امیدوارم هرجا باشید شاد باشید

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اما عکس بنده که تازه ترین عکس بنده هست تو رو خدا اگر خواب بودم بدونید از شمال آمده بودم ساعت 5 صبح بود

برا شنبه هفته پیش هست

در حال گوش کردن به آهنگ ring my bells enrique و قبلش به عشقتون یه قلیون توپ
حسین جان مرسی از بابت عکس
بلحاظ تکنیک عکاسی که عکس اخرشه و حتی میشه خواب الود بودن عکاس رو درش حس کرد:lol:
خود عکس هم یه چیزی تو مایه های اون اثر معروف هنری اون نقاش اجنبیه. دااوینچی بود؟:wacko:لبخند حسین:blush:
قلیون رو که پایه ام ولی کمش:wacko:اون اهنگی رو هم که خارجی نوشتی !شرمنده !موسیقیه اجنبی گوش نمیدم:cool:(کفتم بحث فرهنگی سیاسی ورزشیه!حیفم اومد لغت اجنبی :f34r:تو جملاتم نباشه)
حالا گذشته از شوخی .:hmm:خودمونیم خوشتیپی ها .اقا قبول نیست اینجا همه خوشتیپن.:p

شرمنده من مغزم 12 شب به بعد قاطی میکنه.پرت و پلا زیاد مینویسم.
در برابر پستهای مفصل و پر محتوای دوستان.باعث شرمندگیه.
بهرحال بنده تصور میکنم اندکی مزاح بمنظور انبساط خاطر قبل از خواب شبانه بمنظور دفع افات روزمره, مستحب است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان مرسی از بابت عکس
بلحاظ تکنیک عکاسی که عکس اخرشه و حتی میشه خواب الود بودن عکاس رو درش حس کرد:lol:
خود عکس هم یه چیزی تو مایه های اون اثر معروف هنری اون نقاش اجنبیه. دااوینچی بود؟:wacko:لبخند حسین:blush:
قلیون رو که پایه ام ولی کمش:wacko:اون اهنگی رو هم که خارجی نوشتی !شرمنده !موسیقیه اجنبی گوش نمیدم:cool:(کفتم بحث فرهنگی سیاسی ورزشیه!حیفم اومد لغت اجنبی :f34r:تو جملاتم نباشه)
حالا گذشته از شوخی .:hmm:خودمونیم خوشتیپی ها .اقا قبول نیست اینجا همه خوشتیپن.:p

شرمنده من مغزم 12 شب به بعد قاطی میکنه.پرت و پلا زیاد مینویسم.
در برابر پستهای مفصل و پر محتوای دوستان.باعث شرمندگیه.
بهرحال بنده تصور میکنم اندکی مزاح بمنظور انبساط خاطر قبل از خواب شبانه بمنظور دفع افات روزمره, مستحب است.

عبیدیم بابک جون:)

منتظر عکس شما هستیم:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سروران ِ بخش ِ f83 در سلامتی کامل میبرند ؟

@ مهدی : اونقدر صریح و محکم گفتی که نفهمیدم چطوری امضامو ورداشتم :D

آقا ضایعمون کردن رفت ، امضامون رو ورداشتیم ????

...

آقا پارسا ببخشید اگه با حرفهام باعث ایجاد تغییر توی امضاتون شدم - اون یک امضای شخصیه و به من هم ارتباطی نداره . ( مثلاً حالا امضای خودم خیلی .... ) همونجا هم عرض کردم که اون بحث ها به خاطر اون دوستی بود که اون روز کلی در اون مورد با ما بحث و گفتگو کرد .

اصولاً سعی میکنم توی بحث های { سیاسی ، اقتصادی ( روانی ) } شرکت نکنم . چه بسا که ساعت ها ... روزها و هفته ها بحث های ادامه داری رو در این موارد گزرانده ام و در آخر به خودم گفتم که برای چه ؟ برای کی ؟ نتیجه اش چه شد ؟

در همین پی تی هم بار ها نزدیک به 10 ~ 15 سطر نوشته ام ولی سند نکردم ( یک چیزی تو مایه های صحبت کردن با اون پروانه هه روی شانه ).

در نهایت بگم که اپسیلون هدفی برای منصرف کردن دوستانه خوبم در پی تی از بحث های واقعاً جذاب و پر بار و در برخی موارد بی هدف رو ندارم . و انشاالله همیشه سرحال و قبراق به بحث هاشون ادامه بدند و ما هم مطالعه کنیم و استفاده کنیم .

یا حق .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عرض شود که اولا ً بنده رسما از شما عذرخواهی می کنم ، اشاره ام به افکار وسواسی به هیچ وجه دال بر توهین یا تخطئه نبود ،...
...بقیه ش را هم بگذارم برای بعد
شاد باشی
دكتر جان بسي شرمنده مي فرماييد با اين حرفها ! بنده همان روز به طور كامل متوجه منظور شما شدم و تحت هيچ شرايطي خصوصا با شناخت قبلي كه از شما دارم كوچيكترين سو تعبيري رخ نداد ! مطمئن باشين :blush:

من اين موهام رو در آسياب سفيد نكرده ام كه :happy: بسي تلاش كرده ام :blush: ... راستي! من فقط 1 عدد موي سفيد دارم :lol: كه مدتي است در آينه شديد به چشم مي زنه ! مي خواهم با ماژيك آن را هم سياه كنم :lol::blink:

حالا شما اون پست اصلي كه رفتن برقها PT رو نجات داد :lol: نديدين ! 4-5 برابر اين نوشته ها را آنجا داشتم :lol: به ريز همه چيز رو توضيح داده بودم ! اين ها خيلي خيلي خيلي ناقص هستن ! در حقيقت جمله هاي اول حرفهام بودن كه نوشته بودم تا يادم نره ! بعدا تكميل كنم و دليل گقتن اينها رو بگم كه ...!!!!!!:blush::lol:;):p

متاسفانه یا خوشبختانه بعد از 2 سال که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم در تبریز بمونم چون شدیدا با یادگیری زبان ترکی مشکل داشتم...
...ضمنا اسم کوچیک من بابک هستش:rolleyes:.خوشحال میشم که اطرافیانم منو اینجوری صدا بزنن.معمولا در خارج از محیط کاری علاقه ندارم که من رو با درجه ی تحصیلیم صدا کنند...

دكتر بابك جان، خيلي حيلي خوشبختم،فكر كنم الان شما مسنترين شخص f83 ( به قول پارسا جان) باشين، راستش ورودي 73 يعني 4 ورودي قبل از من 77ي ! رك بگم، خجالت مي كشم شما رو بابك جان صدا كنم ! اما اگر قسمت دوم جمله quote شدتون هنوز هم پا برجاست،لطفا مجددا اجازه رو بدين، تا ما هم اطاعت امر كنيم.

راستي اون جمله هاي اول شما هم بسي قابل توجه دكترجان ! كمي پيش بحثي بود ! خواستم مدركي رو به پيوست ... :p:lol::( دكتر به خاطر كه ميارين بحث رو ... ;)

در ضمن ما اينجا 2 باري قرار گزاشتيم همه توو ياهو مسنجر آنلاين شديم، تجربه اي جالب هست، دكتر بابك انشاالله خيلي زود جلسه اي ديگه هم خواهيم داشت، افتخار ميدين شما هم حضور داشته باشين ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
... و در آخر به خودم گفتم که برای چه ؟ برای کی ؟ نتیجه اش چه شد ؟
...
كسي رو نديدم با اين موافق نباشه ! اما 27 سالي يكبار آدم ديگه دلش پر ميشه :p:lol: :blush: خالي نكنه ...

ووي قولم ايييييي يعني شما همه اون نوشته ها رو خواندين :lol::lol::p:blink:؟

smikrobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میشود
متاسفانه یا خوشبختانه بعد از 2 سال که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم در تبریز بمونم چون شدیدا با یادگیری زبان ترکی مشکل داشتم و از طرفی دوری راه تبریز تا تهران و یکسری مشکلات اون زمان مجبورم کرد که به دانشگاه همدان اقدام به جابجایی کردم .
:(.

به به سلام عرض می شه:rolleyes:
دکتر جان شما پیش کسوت من هم حساب می شید (من ورودی 76 پزشکی تبریز هستم)
امتاسفانه یا خوشبختانه منم همون کلنجارو با خوم رفتم ولی در نهایت موندم و ترکی رو هم یاد گرفتم:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان به قسمت عکس بچه ها عکس مهرداد اضافه شد:)

عکس خودم هم از بس این دکتر از من تعریف کرد گفتم این جدید رو بزارم:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها پارسا هم امر کرد که عکسش عوض بشه و دلیل عوض کردن عکس هم این بود

به علت نبود امکانات ِ ورزشی ، بدن افت کرد و دیگر خبری از هیکل نیست ، بنابراین از بالای گردن عکس برداری شد ... :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب بچه ها پارسا هم امر کرد که عکسش عوض بشه و دلیل عوض کردن عکس هم این بود

به علت نبود امکانات ِ ورزشی ، بدن افت کرد و دیگر خبری از هیکل نیست ، بنابراین از بالای گردن عکس برداری شد ... :D
عرض ِ کوچیکی بود که کردیم :D

راستش بسی نحیف شدیم :( از اینکه یه روزی اونجوری بودم قبطه میخورم ... واسه همین گفتم نبینم اونو بهتره :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

راستش بسی نحیف شدیم :( از اینکه یه روزی اونجوری بودم قبطه میخورم ... واسه همین گفتم نبینم اونو بهتره :(

خوب کاری کردی پارسا جان . ما هم هی میدیدیم غبطه میخوردیم عقده ای میشدیم.:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب کاری کردی پارسا جان . ما هم هی میدیدیم غبطه میخوردیم عقده ای میشدیم.:D
بابا شماها دیفالت هیکلتون خوبه ، من به صورت دیفالت نحیف و ریقو هستم :(

واسه من رسیدن ِ دوباره به اون نقطه قبطه خوردن داره ، اما شماها راحتید چون فاندیشن درسته ... بچه ها قدر ِ هیکلاتون رو بدونید :(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بابا شماها دیفالت هیکلتون خوبه ، من به صورت دیفالت نحیف و ریقو هستم :(

واسه من رسیدن ِ دوباره به اون نقطه قبطه خوردن داره ، اما شماها راحتید چون فاندیشن درسته ... بچه ها قدر ِ هیکلاتون رو بدونید :(

پارسا خداییش قدر خودت رو نمیدونی
من که بد جوری قدر میدونم !:f34r:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید فعلا هنوز مطمئن نشده
لرد جان بنده معذرت میخوام . تایپه . اولش نمیفهمی چی مینویسی بعد از نیم ساعت میبینی ااااااا چی شد!
سعی میکنم از این به بعد خودم رو تو این مسائل قاطی نکنم:D
وکین جان میدونم چی میگی اونم چنین بحث هایی:)

آی آی از این پارسا!!!!!
یاد شیراز افتادم! بخصوص پاساژ حافظ و ..................:lol:
پسر دلم برات تنگ شده به صورت کاملا مخوفانه ........:happy:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دكتر بابك جان، خيلي حيلي خوشبختم،فكر كنم الان شما مسنترين شخص f83 ( به قول پارسا جان) باشين، راستش ورودي 73 يعني 4 ورودي قبل از من 77ي ! رك بگم، خجالت مي كشم شما رو بابك جان صدا كنم ! اما اگر قسمت دوم جمله quote شدتون هنوز هم پا برجاست،لطفا مجددا اجازه رو بدين، تا ما هم اطاعت امر كنيم.

راستي اون جمله هاي اول شما هم بسي قابل توجه دكترجان ! كمي پيش بحثي بود ! خواستم مدركي رو به پيوست ... :p:lol::( دكتر به خاطر كه ميارين بحث رو ... ;)

در ضمن ما اينجا 2 باري قرار گزاشتيم همه توو ياهو مسنجر آنلاين شديم، تجربه اي جالب هست، دكتر بابك انشاالله خيلي زود جلسه اي ديگه هم خواهيم داشت، افتخار ميدين شما هم حضور داشته باشين ؟

بلحاظ سنی 33 سالمه ولی روحیات 20 ساله ها رو دارم:D و این بالا رفتن سن رو بقول معروف اصلا تحویل نمیگیریم.
psp و xbox دارم و دایما بازی میکنم .کیبورد مینوازم و اهل فوتبال هم هستم. پس فکر نکنی با پیرمرد فروم طرف هستید .اسم کوچیکم رو گفتم که تو مراسلاتتون راحت تر منو صدا کنید ولی مشکلی نیست .عزیز هر جور که راحتتری منو صدا بزن.اجباری نیست :happy:
قسمت دوم جملات شما رو نگرفتم منظور چیه:)
در مورد قرار تو یاهو هم شرمنده!بیش از 7 ساله(از وقتی که اینترنت و یاهو چت شروع به همه گیر شدن کرده )که یاهو مسنجر رو سیستمم ندارم و الان مطمئن نیستم حتی بتونم باهاش کار کنم:pحتما خیلی فرق کرده تا حالا:f34r:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آی آی از این پارسا!!!!!
یاد شیراز افتادم! بخصوص پاساژ حافظ و ..................:lol:
پسر دلم برات تنگ شده به صورت کاملا مخوفانه ........:happy:

به به! پس پارسا اهل سر زدن به رفقا در شهرستان هم هست! پس یه سر به آبادان هم بزنید. هیچ کدوم از بچه ها اینورا نمیان. حتی مهدی خان بادی بیلدر هم که یجورایی همشهری ماست ما رو تحویل نگرفت.:(
اصلا پارسا بیا یه شیراز با هم بریم . درسته که من هم جزء پیرمرد های اینجا هستم و بعد از آقا بابک مقام دوم ! رو دارم با 30 سال سن اما پایه هستم اساسی.:cool: البته شیرازی ها نترسن نمیایم سرشون خراب شیم همن حافظیه قرار میذاریم یه حافظی بخونیم حال کنیم. خلاصه ما رو هم دریابید.

بالا