خیلی مخلصیم عماد جان. میدونی که نوه ها از فرزندان عزیزتر هستند پس حتما به حاج خانم یه سری بزن... حداقل ما هم میتونیم شما رو زیارت کنیم و البته با اون علاقه ای که به مخفی بودن و مرموز بودن داری باید دید که بالاخره این آرزوی ما برآورده میشه یا نه؟! خب یک افتخار دیگه اینکه دوست باسوادی مثل شما هم استانی ما در اومد و بسیار مایه خرسندیه این موضوع. بابا شما و بقیه تشریف بیارید ما دربست مخلصیم. خودم که ماشین داریم میبرم میگردونمتون. تنها هم که زندگانی می کنم پس مشکل محل اسکان هم نیست. (البته اگه با خونواده بودم هم مشکلی نبود ولی به جهت راحتی بیشتر دوستان عرض کردم) خلاصه هوا که گرم هست ولی در عوض کولر گازی هم هست! اینترنت دیال آپ هم هست! خلاصه اینکه ظاهرو باطن همینه که گفتم. باقیش به همت دوستان.
یک چیز دیگه. اگه کسی خواست سفر خارج بره و به هر دلیلی پایه نداشت یه ندا به من بده. هر جا باشه فرق نمی کنه... چون من هم از بی پایه ای خونه نشین شدم.
.
دیگه اینکه عمر ما که به بطالت و غم گذشت. شما خوش باشید...
چاکرم سیاوش خان.
ایشالا امسال عید حتما:happy: هر سال خانواده رو میپیچونم چون باید برم پیش یه سری پیر پاتال + دخترای فامیل بشینم اونم به مدت یک هفته!!! متاسفانه خانواده ما دختر خیزه!! و همش 2 تا پسر داره یکیش جای بچمه یکیش هم دست و پاش گیره !! خلاصه همینه که اونجا نیومدم 3 ساله اما یه پایه پیدا شد مثل اینکه
آقا اگه خیلی مخفی بودنم آزارت میده بگو آرزوت رو برآورده کنم رونمایی کنم از خودم:lol: بنده قصد آزار و اذیت کسی رو به هیچ وجه ندارم !!
در مورد سواد هم که
!! مثل اینکه مخفی بودن کار خودش رو کرده
اما بین خودمون باشه بنده بی سواد بیسوادم
امسال عید اگه پی تی ای بود و عمری بود و بنده هم به دست و پام قفلی زده نشده بود (که این آخری کمی بعیده!!) حتما سرت خراب میشم
دیگه تعارف اومد نیومد داره
ایشالا برای مسافرت خارجه هم پایه گیر بیاری . ما که گیر این سربازی هستیم هی دنبال راه برای جیم فنگ میزنیم . ولی حیف که به این راحتی ها هم نیست.
راستی این قدر هم ناشکری نکن. مگه چشه زندگیت . پی پی سیت رو که داری . خونه مجردی هم هست . حالشم میبری!!!! این زندگی که شما داری واسه 95% جمعیت هم سن و سال تو در ایران زندگی ایده آلیه ها!!