• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
كسي رو نديدم با اين موافق نباشه ! اما 27 سالي يكبار آدم ديگه دلش پر ميشه :p:lol: :blush: خالي نكنه ...

ووي قولم ايييييي يعني شما همه اون نوشته ها رو خواندين :lol::lol::p:blink:؟

بله رفیق من اون متن شما رو خواندم .

البته وقت بشه تمام بحث ها رو می خونم و درشون شرکت میکنم و جواب میدم ولی سند نمیکنم . ( دلم رو خالی میکنم - بحث رو کشش نمیدم ;) )

** راستی از شهرام خبری نیست ؟
*** علیرضا هم که دیروز آنلاین دیده شده ؟

بسی دلمان برایشان تنگید

63izs7n.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به به! پس پارسا اهل سر زدن به رفقا در شهرستان هم هست! پس یه سر به آبادان هم بزنید. هیچ کدوم از بچه ها اینورا نمیان. حتی مهدی خان بادی بیلدر هم که یجورایی همشهری ماست ما رو تحویل نگرفت.:(
اصلا پارسا بیا یه شیراز با هم بریم . درسته که من هم جزء پیرمرد های اینجا هستم و بعد از آقا بابک مقام دوم ! رو دارم با 30 سال سن اما پایه هستم اساسی.:cool: البته شیرازی ها نترسن نمیایم سرشون خراب شیم همن حافظیه قرار میذاریم یه حافظی بخونیم حال کنیم. خلاصه ما رو هم دریابید.

آقا چرا زودتر نگفتی آبادانی هستی؟ ما اصالتا دزفولی هستیم البته برمیگرده به صد و خورده ای سال پیش که اونجا ها فامیل های ما ساکن بودن . البته هنوز یه سری از فامیل های پدرم هنوز اهواز هستند . از جمله مادر بزرگم :D منم سه چهار سالیه که اونجا سر نزدم اما قرار بر این بوده که هر سال عید پیش مادربزرگ باشیم.
دفعه بعد عید اومدم در نری یه جای دیگه قرار بزار ببینیمت:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا چرا زودتر نگفتی آبادانی هستی؟ ما اصالتا دزفولی هستیم البته برمیگرده به صد و خورده ای سال پیش که اونجا ها فامیل های ما ساکن بودن . البته هنوز یه سری از فامیل های پدرم هنوز اهواز هستند . از جمله مادر بزرگم :D منم سه چهار سالیه که اونجا سر نزدم اما قرار بر این بوده که هر سال عید پیش مادربزرگ باشیم.

خیلی مخلصیم عماد جان. میدونی که نوه ها از فرزندان عزیزتر هستند پس حتما به حاج خانم یه سری بزن... حداقل ما هم میتونیم شما رو زیارت کنیم و البته با اون علاقه ای که به مخفی بودن و مرموز بودن داری باید دید که بالاخره این آرزوی ما برآورده میشه یا نه؟! خب یک افتخار دیگه اینکه دوست باسوادی مثل شما هم استانی ما در اومد و بسیار مایه خرسندیه این موضوع. بابا شما و بقیه تشریف بیارید ما دربست مخلصیم. خودم که ماشین داریم میبرم میگردونمتون. تنها هم که زندگانی می کنم پس مشکل محل اسکان هم نیست. (البته اگه با خونواده بودم هم مشکلی نبود ولی به جهت راحتی بیشتر دوستان عرض کردم) خلاصه هوا که گرم هست ولی در عوض کولر گازی هم هست! اینترنت دیال آپ هم هست! خلاصه اینکه ظاهرو باطن همینه که گفتم. باقیش به همت دوستان.
یک چیز دیگه. اگه کسی خواست سفر خارج بره و به هر دلیلی پایه نداشت یه ندا به من بده. هر جا باشه فرق نمی کنه... چون من هم از بی پایه ای خونه نشین شدم.
.
دیگه اینکه عمر ما که به بطالت و غم گذشت. شما خوش باشید...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی مخلصیم عماد جان. میدونی که نوه ها از فرزندان عزیزتر هستند پس حتما به حاج خانم یه سری بزن... حداقل ما هم میتونیم شما رو زیارت کنیم و البته با اون علاقه ای که به مخفی بودن و مرموز بودن داری باید دید که بالاخره این آرزوی ما برآورده میشه یا نه؟! خب یک افتخار دیگه اینکه دوست باسوادی مثل شما هم استانی ما در اومد و بسیار مایه خرسندیه این موضوع. بابا شما و بقیه تشریف بیارید ما دربست مخلصیم. خودم که ماشین داریم میبرم میگردونمتون. تنها هم که زندگانی می کنم پس مشکل محل اسکان هم نیست. (البته اگه با خونواده بودم هم مشکلی نبود ولی به جهت راحتی بیشتر دوستان عرض کردم) خلاصه هوا که گرم هست ولی در عوض کولر گازی هم هست! اینترنت دیال آپ هم هست! خلاصه اینکه ظاهرو باطن همینه که گفتم. باقیش به همت دوستان.
یک چیز دیگه. اگه کسی خواست سفر خارج بره و به هر دلیلی پایه نداشت یه ندا به من بده. هر جا باشه فرق نمی کنه... چون من هم از بی پایه ای خونه نشین شدم.
.

چاکرم سیاوش خان.
ایشالا امسال عید حتما:happy: هر سال خانواده رو میپیچونم چون باید برم پیش یه سری پیر پاتال + دخترای فامیل بشینم اونم به مدت یک هفته!!! متاسفانه خانواده ما دختر خیزه!! و همش 2 تا پسر داره یکیش جای بچمه یکیش هم دست و پاش گیره !! خلاصه همینه که اونجا نیومدم 3 ساله اما یه پایه پیدا شد مثل اینکه:D

آقا اگه خیلی مخفی بودنم آزارت میده بگو آرزوت رو برآورده کنم رونمایی کنم از خودم:lol: بنده قصد آزار و اذیت کسی رو به هیچ وجه ندارم !!

در مورد سواد هم که :eek:!! مثل اینکه مخفی بودن کار خودش رو کرده;) اما بین خودمون باشه بنده بی سواد بیسوادم:D

امسال عید اگه پی تی ای بود و عمری بود و بنده هم به دست و پام قفلی زده نشده بود (که این آخری کمی بعیده!!) حتما سرت خراب میشم:D دیگه تعارف اومد نیومد داره :D

ایشالا برای مسافرت خارجه هم پایه گیر بیاری . ما که گیر این سربازی هستیم هی دنبال راه برای جیم فنگ میزنیم . ولی حیف که به این راحتی ها هم نیست.:rolleyes:

راستی این قدر هم ناشکری نکن. مگه چشه زندگیت . پی پی سیت رو که داری . خونه مجردی هم هست . حالشم میبری!!!! این زندگی که شما داری واسه 95% جمعیت هم سن و سال تو در ایران زندگی ایده آلیه ها!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
سیاوش جان ایشالا دلت همیشه شاد باشه!
به قول وسین عزیز زدگی ایده آل خیلی از جوونهای این مملکت رو داری و در کنار اون هم شخصیت و سواد و فرهنگ بالایی دارین که این حتی از اونها هم مهمتره! در ضمن مایه دار هم که هستی:lol: توی خیابون هم با گام سنگین قدم میزاری!!!!!!!!!!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان ایشالا دلت همیشه شاد باشه!
به قول وسین عزیز زدگی ایده آل خیلی از جوونهای این مملکت رو داری و در کنار اون هم شخصیت و سواد و فرهنگ بالایی دارین که این حتی از اونها هم مهمتره! در ضمن مایه دار هم که هستی:lol: توی خیابون هم با گام سنگین قدم میزاری!!!!!!!!!!!

خیلی مخلصیم علی آقا. یه مدته این آپدیتی ها و برک شده ها رو رها کردی به امان خدا! خوبیت نداره وا...
ممنون از لطف شما و آقا عماد عزیز. در هر صورت اگه هر کدوم از وستان راه گم کرد من که خوشحال میشم!
راستی من منظورم ناشکری نبود و البته در حد خودم آدم موفقی هستم(هر چند به تعریف آدم موفق اعتقادی ندارم)
راستش نباید اون جمله رو مینوشتم چون سوء تعبیر بوجود میاره منظورم بیشتر اشتباهات بعضا جبران ناپذیر گذشته بود و البته این که نباید به علت بعضی پیشامد ها ... اگه دقت کرده باشین عمر رو گفتم نه زندگی رو. بگذریم اصلا.
علی جان بابت فرهنگ خیلی ممنون ولی انصافا این مایه داری خیلی جالب بود! یعنی فکر کردی واقعا من مایه دارم؟
البته متاسفانه مغازه دارها هم همین فکرو می کنن و حسابی بهم میندازن! ضمنا آدم کارمند هیچ وقت مایه دار نمیشه تو این دوره زمونه مگه از راه رانت. به هر حال ممنون از تعریف هاتون و البته شما بزرگ هستید که دیگران رو بزرگ به حساب می آورید.

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی مخلصیم علی آقا. یه مدته این آپدیتی ها و برک شده ها رو رها کردی به امان خدا! خوبیت نداره وا...
ممنون از لطف شما و آقا عماد عزیز. در هر صورت اگه هر کدوم از وستان راه گم کرد من که خوشحال میشم!
راستی من منظورم ناشکری نبود و البته در حد خودم آدم موفقی هستم(هر چند به تعریف آدم موفق اعتقادی ندارم)
راستش نباید اون جمله رو مینوشتم چون سوء تعبیر بوجود میاره منظورم بیشتر اشتباهات بعضا جبران ناپذیر گذشته بود و البته این که نباید به علت بعضی پیشامد ها ... اگه دقت کرده باشین عمر رو گفتم نه زندگی رو. بگذریم اصلا.
علی جان بابت فرهنگ خیلی ممنون ولی انصافا این مایه داری خیلی جالب بود! یعنی فکر کردی واقعا من مایه دارم؟
البته متاسفانه مغازه دارها هم همین فکرو می کنن و حسابی بهم میندازن! ضمنا آدم کارمند هیچ وقت مایه دار نمیشه تو این دوره زمونه مگه از راه رانت. به هر حال ممنون از تعریف هاتون و البته شما بزرگ هستید که دیگران رو بزرگ به حساب می آورید.

مایه دار بودن رو طبق گفته های خودتون گفتم(همون مغازه دار ها و .....) و در مورد کارمند هم که حرفی درش تیست!

پیروز باشی!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چه دوستای خوبی اینجا هستند :( بسی احساساتی شدم ( اسمایلی اشک توی چشم حدقه زده و از این حرفا )

ادیت : کسی سایت وارز واسه سمارت فون میشناسه ؟ ( به چه خفتی افتادیما ، این رامی که روشه هم برنامه های سمارت فون میخونه هم پرو :D )

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به به ... به به ... چه محیط دوستانه ای:rolleyes:

فکر کنم پر محتوا ترین تاپیک فروم همین تاپیک باشه:D (علمی ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی ، هنری ، ورزشی و ... )
اسم ورزش اومد یاد پرسپولیس زلزله افتادم.:happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
چه دوستای خوبی اینجا هستند :( بسی احساساتی شدم ( اسمایلی اشک توی چشم حدقه زده و از این حرفا )

ادیت : کسی سایت وارز واسه سمارت فون میشناسه ؟ ( به چه خفتی افتادیما ، این رامی که روشه هم برنامه های سمارت فون میخونه هم پرو :D )

با آی و پی و مارت و فورام و کام یه جمله بساز بهش میرسی:happy: این وسط ها هم هر جایی دستت اومد منها بگذار:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عماد و پارسا حواسشون باشه ،یه سری بحث تو قسمت قیمتهای پاکت پسی کردن که خیلی مفیده جاش اینه که جای درستش قرار بگیره تا همه استفاده کنند:)
من اون چند تا پست رو جابجا میکنم ولی حواسشون باشه اون جور بحث های خوب رو تو یه جا خوب انجام بدن البته من قبول دارم که یه تردد به این عنوان کم داریم که بحث cpu و اینجور حرفها توش باشه :)

یه کدومشون این تردد رو راه بندازه تا افتخارش برا خودشون باشه:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

پارسا جان یادم رفت بهت تبریک بگم. امیدوارم به خوبی استفاده کنی. راستی آماره اون برنامت رو هم بهم ندادی. باور کن خیلی به فکرش هستم و واقعا هم خیلی حال گیریه.
راستی این برنامه های پرو فشنال رو که به تاچ خیلی وابسته هستند چطوری اجرا می کنی؟؟؟ بهتر نیست یک ریویو از دستگاهت بدی؟ اصلا جایی ریویو از اسمارت فون ها ندیدم من. خصوصا که رام پروفشنال نصب کردی باید ریویوی جالبی بشه. به هر حال جدا از این که به درد کسی بخوره یا نه واسه تکمیل بودن آرشیو انجمن خوبه.
مرسی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

اول از همه راجع به اصالت بگیم که ، بسی خرسند شدیم که هم شهری هم پیدا کردیم :happy: ای ولا باب . ما هم در نگاهی به صده ی گذشته ریشه در این شهر داریم . البته دزفولی تکامل یافته :lol:

البته فامیل های پدرم اهواز هستند رو خوب اومدی .چون ما همه فامیل هامون اهواز هستند . و خودمون هم چرخشی در اهواز و ماهشهر در حال گردش هستیم .

یه سر به آبادان هم بزنید. هیچ کدوم از بچه ها اینورا نمیان. حتی مهدی خان بادی بیلدر هم که یجورایی همشهری ماست ما رو تحویل نگرفت

اولاً که ما کوچیکتیم آقا سیاوش . در با مرامی بچه های آبادان که شکی نیست . من نمیدونستم که شما آبادانید ، وگر نه هر 2 ~ 3 ماهی یکبار که میام آبادان یک قرار میگذاشتم که بیرون زیارتت کنم . (البته اونجا هم اقوامی نزدیک نظیر خاله و ... داریم ) اینو گفتم که زیاد نگرون نشی رفیق . این سطر قرمز مضاح بود با توجه به حرفهای خودت گفتم .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد و پارسا حواسشون باشه ،یه سری بحث تو قسمت قیمتهای پاکت پسی کردن که خیلی مفیده جاش اینه که جای درستش قرار بگیره تا همه استفاده کنند:)
من اون چند تا پست رو جابجا میکنم ولی حواسشون باشه اون جور بحث های خوب رو تو یه جا خوب انجام بدن البته من قبول دارم که یه تردد به این عنوان کم داریم که بحث cpu و اینجور حرفها توش باشه :)

یه کدومشون این تردد رو راه بندازه تا افتخارش برا خودشون باشه:)

حسین جان خودت هم یه قولی راجع به مقاله راجع به چیپست ها داده بودی . فکر کنم اینجا جاش باشه . خودت یا پارسا اون تاپیک رو افتتاح کنید اون رو هم بزن سر درش. من فعلا مشغول تست کامل لایف هستم . میدونم که نمیتونم 2 تاشون رو هم با هم جلو ببرم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اول از همه راجع به اصالت بگیم که ، بسی خرسند شدیم که هم شهری هم پیدا کردیم :happy: ای ولا باب . ما هم در نگاهی به صده ی گذشته ریشه در این شهر داریم . البته دزفولی تکامل یافته :lol:

البته فامیل های پدرم اهواز هستند رو خوب اومدی .چون ما همه فامیل هامون اهواز هستند . و خودمون هم چرخشی در اهواز و ماهشهر در حال گردش هستیم .

.

بابااااااااااااااا. چاکرم:D بنده به شخصه مخلص همه ی بر و بکس دزفول و اون طرفها هستما:D بسی مایه خرسندی ما شد. قرار بگذار شما رو زیارت کنیم. پس سال دیگه عید اهواز و آبادان برنامه داریم:lol:;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

اولاً که ما کوچیکتیم آقا سیاوش . در با مرامی بچه های آبادان که شکی نیست . من نمیدونستم که شما آبادانید ، وگر نه هر 2 ~ 3 ماهی یکبار که میام آبادان یک قرار میگذاشتم که بیرون زیارتت کنم . (البته اونجا هم اقوامی نزدیک نظیر خاله و ... داریم ) اینو گفتم که زیاد نگرون نشی رفیق . این سطر قرمز مضاح بود با توجه به حرفهای خودت گفتم .

حاج مهدی خیلی مخلصیم. تشریف بیارید خوشحال میشم. حالا کجا هستی؟ من قبل از این 2 سال تندگویان بودم. ماهشهر هم هفته ای یه بار مسیرم میخوره. امری بود در خدمتیم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حاج مهدی خیلی مخلصیم. تشریف بیارید خوشحال میشم. حالا کجا هستی؟ من قبل از این 2 سال تندگویان بودم. ماهشهر هم هفته ای یه بار مسیرم میخوره. امری بود در خدمتیم.

آقا سیاوش گفتی تندگویان منو یاد اولین باری که تو پی تی بن شدم انداختید . :p

یادمه 6 ~ 7 ماهه پیش همین صحبت بین ما ردوبدل شد که یکهو اسپم شناخته شد و من بن شدم . :( ( صفای دست دکتر جان ).

عرض شود که الان توی پتروشیمی فجر 2 هستم . مشتاق دیدار شما و دیگر دوستان نیز هستیم اگه کسی گذرش اینورا خورد درخدمتیم .

آقا عماد هم ماییه دلگرمیست . انشاالله جلوتر از اون عیدی که شما میفرمایید تشریف بیارید و بتونیم زیارتتون کنیم .

حیف نیست تابستون به این خوبی ، خوش آبو هوایی اهواز رو از دست بدید ؟
wha[1].gif

من باب کار و منزل الان کجا هستید ؟ ( عماد جان و سیاوش خان )

آقا این صندلی داغ رو چرا راش نمیندازید ؟ کلی سئوال از دوستان داریم که نمیشه هر روز توی این بخش سئوال کرد.
63izs7n.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مثل اینکه این فیل تر برداشته شد .
coffeebath.gif

حالا ممکنه مثل دفعه قبل برای یک مدتی از دستشون در رفته باشه ؟

دوتا لینک بی ربط با موضوع هم میگذارم ( ببینید )

1

2

بالا