• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان امروز تولد یکی از بچه های فعال اینجاست همه هم میشناسیدش و از برنامه هاش استفاده میکنید:)

en2fa عزیز:)

تولدش مبارک:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا سیاوش گفتی تندگویان منو یاد اولین باری که تو پی تی بن شدم انداختید . :p

یادمه 6 ~ 7 ماهه پیش همین صحبت بین ما ردوبدل شد که یکهو اسپم شناخته شد و من بن شدم . :( ( صفای دست دکتر جان ).

عرض شود که الان توی پتروشیمی فجر 2 هستم . مشتاق دیدار شما و دیگر دوستان نیز هستیم اگه کسی گذرش اینورا خورد درخدمتیم .

آقا عماد هم ماییه دلگرمیست . انشاالله جلوتر از اون عیدی که شما میفرمایید تشریف بیارید و بتونیم زیارتتون کنیم .

حیف نیست تابستون به این خوبی ، خوش آبو هوایی اهواز رو از دست بدید ؟
wha[1].gif

من باب کار و منزل الان کجا هستید ؟ ( عماد جان و سیاوش خان )

آقا این صندلی داغ رو چرا راش نمیندازید ؟ کلی سئوال از دوستان داریم که نمیشه هر روز توی این بخش سئوال کرد.
63izs7n.gif
قربان شرمنده هستم اگر به ناحق شما را بن کرده ام ، اما باور بفرمایید که به خاطر نمی آورم که دقیقا ً موضوع چه بود. به هر حال ، امیدوار هستم که مطابق قانون عمل کرده باشم ، و در صورت نارضایتی شما حاضر به اعاده دادرسی هستم

شاد باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

یادمه 6 ~ 7 ماهه پیش همین صحبت بین ما ردوبدل شد که یکهو اسپم شناخته شد و من بن شدم . :( ( صفای دست دکتر جان ).

عرض شود که الان توی پتروشیمی فجر 2 هستم . مشتاق دیدار شما و دیگر دوستان نیز هستیم اگه کسی گذرش اینورا خورد درخدمتیم .

آقا عماد هم ماییه دلگرمیست . انشاالله جلوتر از اون عیدی که شما میفرمایید تشریف بیارید و بتونیم زیارتتون کنیم .

wha[1].gif

آقا این صندلی داغ رو چرا راش نمیندازید ؟ کلی سئوال از دوستان داریم که نمیشه هر روز توی این بخش سئوال کرد.
63izs7n.gif

عجب ! هم اینجا و هم اونجا تو کار یوتیلیتی هستی! ایول! میگم چرا ما رو تحویل نگرفتی! به خاطر من بن شدی:(
راستش اون بار خودم هم بن شدم ولی نمیدونستم چرا! پس علتش شهید تندگویان خدابیامرز بوده! :happy:
در مورد خودم دکتر دستت درد نکنه چون چوب معلم گله هر کی نخوره خله!
راستش حاج مهدی من 2.5 ساله منتقل شدم شرکت گاز و الان آبادان هستم. فعلا صنعت شریف پتروشیمی رو بوسیدیم گذاشتیم کنار اومدیم تو صنعت شریف گاز! حد اقلش از ماهشهر که در رفتیم! (من زمان جنگ و مدرسه ماهشهر بودم ) حالا هم آبادان.
راستی تو گردو خاک زیاد بیرون نرو! :cool: اگه در ماتمشهر کاری مشکلی چیزی بود حتما یه ندا بده... بروبچ هستن.
ضمنا من به پیشرفت صنعت پاکت پی سی در خوزستان امیدی نداشتم ولی الان میبینم که بن مایه های قوی ای در این خاک سرخ زرخیز وجود داره.

پ ن : انصافا فرشید تیکه جالبی اومدی! جریان سیمبین پارسا رو می گم:blush:

ادیت: میگم مهدی خان راست میگه واقعا حیفه تابستون اینجا رو از دست بدید:cool: انقده خوبه! خصوصا برج 5 ... امرداد

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه
توی این 2 روزه فقط این تاپیک رونق داشته :blink:

اول از همه تولد بهروز رو بهش تبریم میگم گرچه این ورا جدیدا نمیاد ولی هنوز هم نرم افزارش رقیبی نداره دمش گرم :D

خداببش تیگه فرشید خیلی باحال بود
زنگ خطری بود برای پارسا (به قول خودش الان جزو خائنین محسوب میشه :p)

----
در مورد صندلی داغ هم که مهدی جان گفت بگ که
علیرضا صندلی داغی که به نام زده بود رو کلا با خودش برد دیگه مگه در جریان نیستی؟:lol:

دوستان باید دنگشون رو بدند تا صندلی جدید خریداری بشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول اینکه تولد روزبه رو تبریک میگم !

آقا مبارک باشه. راضی هستی؟

پارسا جان دستگاه شما هم مبارک باشه. اینطوری پیش بری کم کم میری سراغ سیمبینا ... :D

باشه :( مارو سوژه کنید :D
به قول علیلرد شاد باشید و شادی را برای دیگران به ارمغان بیاورید :lol:
منم دارم شما دوستان رو شاد میکنم :p

آقا دستگاه بد سریعه ... اما خسته نباشه خب ، تاچ اسکرین نیست خب !! :happy:

نداریم آقا ، نداریم !!! داشتیم که میرفتم 8150 میگرفم ! تازه من توی هر مغازه ای میرم طرف دلش میسوزه و جنس رو میگه مجانی وردار ببر :blink: مث بعضیا نیستیم که :lol::lol::lol:

خداببش تیگه فرشید خیلی باحال بود
زنگ خطری بود برای پارسا (به قول خودش الان جزو خائنین محسوب میشه :p)

-

داشتم پست میزدم حسین هم مارو سوژه کرد :( :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم به نوبه خودم تولد آقا روزبه رو تبریک میگم و امیدوارم سال میلادیه خوبی داشته باشه و همچنان لطفش شامل بروبچ باشه.:happy:
پارسا جان شما کارت درسته و در همه زمینه ها و همچنین جنبه شوخیت هم زیاده! اما در یک حرکت چرخشی به من رکب زدی و این ثابت می کنه که بدل کار خوبی هم هستی! (یعنی خوب فن حریفان رو با بدل پاسخ میدی!) . ضمنا من که شخصا پاکت پی سی رو از شما دارم:cool:
راستی فکر کنم اگه یه سوال از علیرضا سیم کش در ترد صندلی داغ بپرسیم نتونه مقاومت کنه و بیاد جواب بده! خداییش فکر خوبیه واسه بازگردوندن علیرضا....

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها،چطورید؟من یه هفته میشه که اومدم تهران سر کار:( واقعاٌ وقت نمیکنم بیام،موقعی که خونه هستم هم باید کارای شرکتو انجام بدم:(تازه امروز تونستم on بشم.تهران هم که سرعت dail up افتضاحه.
دلم برای همتون تنگ شده،سیاوش،حسین،پارسا،علیرضا،دانیال،کاوه.......
ریویو هم ناقص موند که بیشتر اعصابمو خورد میکنه.
هوای فروم داشته باشید تا من adsl بگیرم و بیام.:cool:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

wha[1].gif

63izs7n.gif

بعلللههه تابستون ! اهواز!! فوتبال روی آسفالت داغ! اونم پا برهنه ! اونم در مقابل دوستان عرب! و ساعت 12 ظهر و گرمازدگی و سرم و کولر گازی و دیگر هیچ!!! درجه ی دمای هوایی که به مدت 4 هفته هر روز و هر ساعت 59 درجه اعلام میشه تا حالت فوق العاده نشه! یادش به خیر یک بار اونم 7 سال پیش همچین خاطره ای دارم. هرچند به هیچ وجه علاقه ای به تکرارش ندارم. به شما خوش بگذره:D

آقا دیگه داری زیادی تریپ سکرت منو به هم میریزی ها:happy: اما چون همشهری هستیم بهت میگم فقط به کسی نگیا:happy:

من تا حدود 1.5 ماه پیش سرپرست واحد کنترل پروژه اداره ساختمان و تاسیسات راه آهن جمهوری اسلامی ایران بودم. از یک ماه پیش تا بحال هم دانشجو هستم . این وسط یک هفته ای هم سر یه کار جدید رفتم با ارتقای درآمدی و رتبه ای که چون کارش گل بود و سر این تز بیش از حد سرم شلوغ بود 1 هفته ای استعفام رو نوشتم تحویل رئیس دادم!! خلاصه این شده که الان اینجام:happy: خونه هم که معلومه . تهران - سعادت آباد
از یک ماه پیش تا بحال

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من هم به نوبه خودم تولد آقا روزبه رو تبریک میگم و امیدوارم سال میلادیه خوبی داشته باشه و همچنان لطفش شامل بروبچ باشه.:happy:
پارسا جان شما کارت درسته و در همه زمینه ها و همچنین جنبه شوخیت هم زیاده! اما در یک حرکت چرخشی به من رکب زدی و این ثابت می کنه که بدل کار خوبی هم هستی! (یعنی خوب فن حریفان رو با بدل پاسخ میدی!) . ضمنا من که شخصا پاکت پی سی رو از شما دارم:cool:
راستی فکر کنم اگه یه سوال از علیرضا سیم کش در ترد صندلی داغ بپرسیم نتونه مقاومت کنه و بیاد جواب بده! خداییش فکر خوبیه واسه بازگردوندن علیرضا....
من بسی مخلصم ، نه رفیق ، دستگاهت رو از روی اعتماد ِ کاذب داری :D

من ممکن بود دیگه پی تی نیام اصلا :lol: اشتباه کردی اعتماد کردی اما ییهو خودمو توی پست مرکزی تهران دیدم نمیدونم چرا ... :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عجب ! هم اینجا و هم اونجا تو کار یوتیلیتی هستی! ایول! میگم چرا ما رو تحویل نگرفتی! به خاطر من بن شدی:(
راستش اون بار خودم هم بن شدم ولی نمیدونستم چرا! پس علتش شهید تندگویان خدابیامرز بوده! :happy:
در مورد خودم دکتر دستت درد نکنه چون چوب معلم گله هر کی نخوره خله!
راستش حاج مهدی من 2.5 ساله منتقل شدم شرکت گاز و الان آبادان هستم. فعلا صنعت شریف پتروشیمی رو بوسیدیم گذاشتیم کنار اومدیم تو صنعت شریف گاز! حد اقلش از ماهشهر که در رفتیم! (من زمان جنگ و مدرسه ماهشهر بودم ) حالا هم آبادان.
راستی تو گردو خاک زیاد بیرون نرو! :cool: اگه در ماتمشهر کاری مشکلی چیزی بود حتما یه ندا بده... بروبچ هستن.
ضمنا من به پیشرفت صنعت پاکت پی سی در خوزستان امیدی نداشتم ولی الان میبینم که بن مایه های قوی ای در این خاک سرخ زرخیز وجود داره.

ادیت: میگم مهدی خان راست میگه واقعا حیفه تابستون اینجا رو از دست بدید:cool: انقده خوبه! خصوصا برج 5 ... امرداد

سیاوش جان از بزرگواری که فرمودید ، و بنده را معلم خطاب کرده اید ، بسیار مسرور و مضطرب شدم ، بنده برای شونصدمین بار می گویم که به هیج وجه کسی که مسئول اداره جایی می شه ، لزوما ً بهترین نبوده و نیست ، در ضمن کنار اختیارات ش ، مسئولیت نیز داره و جوابگویی ، دوقلوی همزاد اختیار هست ، بنابراین ، فکر می کنم اگر بتوانم رکورد اون مورد بن را در بیاورم ، حتما می توانم بهتر پاسخگو باشم ، امیدوارم که در مورد شما اشتباه کرده باشم و مجبور به عذرخواهی بشوم ، چون به عنوان مدیر ، خوب می دانم که کوتاهی زیاد داشته ام.

شاد باشید

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
آگهی خرید صندلی

بدین وسیله نیازمندی فوری خود را در خصوص یک باب نشیمنگاه گذار سوزنده(صندلی داغ)به اطلاع عموم وخصوصا صنف محترم نجاران و سازندگان مبلمان و خبازان محترم(به جهت داغی سوژه مورد نظر)وخصوصا صنف محترم دلالان امور داغیه,جهت انجام مراسم داغ گذاری ,عرضه میداریم.
خواهشمند است در صورت تمایل به واگذاری ویا معامله ی پایاپای با ادرس اینترنتی پی تی ,f83 ,تماس حاصل فرمایید.( جهت انجام تماس با ما,استفاده از یک فیل تر پاره کن قوی الزامی میباشد)
بنیاد امور بیماران لاعلاج

پ.ن: جدا من خیلی با صندلی موافقم ,اگه با قوانین مغایرتی نداره کاش یکی از مدیران کلنگشو بزنن.هم فاله و هم تماشا:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آگهی خرید صندلی

بدین وسیله نیازمندی فوری خود را در خصوص یک باب نشیمنگاه گذار سوزنده(صندلی داغ)به اطلاع عموم وخصوصا صنف محترم نجاران و سازندگان مبلمان و خبازان محترم(به جهت داغی سوژه مورد نظر)وخصوصا صنف محترم دلالان امور داغیه,جهت انجام مراسم داغ گذاری ,عرضه میداریم.
خواهشمند است در صورت تمایل به واگذاری ویا معامله ی پایاپای با ادرس اینترنتی پی تی ,f83 ,تماس حاصل فرمایید.( جهت انجام تماس با ما,استفاده از یک فیل تر پاره کن قوی الزامی میباشد)
بنیاد امور بیماران لاعلاج

پ.ن: جدا من خیلی با صندلی موافقم ,اگه با قوانین مغایرتی نداره کاش یکی از مدیران کلنگشو بزنن.هم فاله و هم تماشا:D

بابک جان خیلی وقت که کلنگش خورده:)

یه سرچ کن:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بابک جان خیلی وقت که کلنگش خورده:)

یه سرچ کن:)

ای بابا حق باشماست.تا بیشتر ضایع نشدیم پسته رو بپاکیم
:blush::blush:
فکر کنم باید به یه چشم پزشک مراجعه کنم:blink:.البته خیلی وقته که آپدیت نشده و منم از روی عادت معمولا فقط تاپیکهای بروز رو میخونم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ای بابا حق باشماست.تا بیشتر ضایع نشدیم پسته رو بپاکیم
:blush::blush:
فکر کنم باید به یه چشم پزشک مراجعه کنم:blink:.البته خیلی وقته که آپدیت نشده و منم از روی عادت معمولا فقط تاپیکهای بروز رو میخونم

راستی بابک جان نظرت درباره اینجا تغییر کرد؟؟

میگفتی اینجا یه جو بسته داره و کسی از جدیدیا رو تحویل نمیگیرید:rolleyes:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3

هنوز هم بنظرم جوش بسته است (اینو کلی گفتم نه برای خودم)والبته این که جدیدیا رو تحویل نمیگرند هم تا حدی درسته و بلحاظ روانشناسی امریست ناگزیر.
ولی خب من همیشه پی تی رو دوست داشته ام.حتی اگه مدتها بخاطر مشغلات زندگی بهش سر نزدم بازهم سراغش اومده ام..بنظرم بچه هاش خیلی بهتر و یکدست تر از جاهای دیگه هستن.:happy:
ای ناقلا:cool: هر وقت میام چراغت خاموشه ولی یه دفعه پیدات میشه.اونم کی؟ساعت 1 نیمه شب .اونم به چه قصدی؟مچگیری و ضایع سازی کاربران تازه کار مثل من(دوستت داریم حسین خان)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

من كه هنوزم نظرم همون نظر اوليست !‌ :blush: شديداسخته !

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان از بزرگواری که فرمودید ، و بنده را معلم خطاب کرده اید ، بسیار مسرور و مضطرب شدم ، بنده برای شونصدمین بار می گویم که به هیج وجه کسی که مسئول اداره جایی می شه ، لزوما ً بهترین نبوده و نیست ، در ضمن کنار اختیارات ش ، مسئولیت نیز داره و جوابگویی ، دوقلوی همزاد اختیار هست ، بنابراین ، فکر می کنم اگر بتوانم رکورد اون مورد بن را در بیاورم ، حتما می توانم بهتر پاسخگو باشم ، امیدوارم که در مورد شما اشتباه کرده باشم و مجبور به عذرخواهی بشوم ، چون به عنوان مدیر ، خوب می دانم که کوتاهی زیاد داشته ام.

شاد باشید

دکتر جان تعجب می کنم از این پاسخی که دادید. فکر کنم کمی تواضع بیش از حد می کنید که واسه من زیاد جالب نیست. اگر این انجمن پاکت پی سی به ایم نظم و سبک خاص اداره میشه خب دلیلش همین داشتن مدیران دلسوزه دیگه. فکر نمی کنم هیچ کدوم از بچه ها فراموش کرده باشن که مدت زیادی شما به تنهایی (چون فرهاد رفته بود) و با صرف وقت زیاد با وجود مشغله زیادی که شغل پزشکی (انترنی! و ایشالا به زودی رزیدنتی) اینجا رو میچرخوندید. من اگه اشتباه نکنم سه بار بن شدم و قبلا هم گفتم کاملا حقم بوده و اگه الان گفتم یادم نبوده چرا بیشتر قصد شوخی داشتم... اصلا هم بهم برنخورده این موضوع و کاملا (مساله تعرف نیست جدیه) حقم بوده . اصلا به حدی برای برخورد مدیران اینجا من حرمت قایلم که شاید برای شما قابل تصور نباشه و دلیلش هم کاملا واضحه و همونه که گفتم.
هیچ دلیلی هم برای همچین پاسخی (که دادید) نمی بینم (البته در مورد خودم میگم در خصوص مهدی من در جریان نیستم و از جانب ایشون من اجازه صحبت ندارم) داشتن مسولیت و درست عمل نمودن به مسولیت به طور قطع احتیاج به ابزار تشویق و تنبیه داره و اگر هم کسی انتظار داشته باشه که خطا کنه و هیچ برخوردی باش نشه مشکل از خودشه ...
ضمنا میخواستم بگم بعد از برنامه شیلتر شما کمی با مدارای بیشتر برخورد می کنید که دلیلش قابل درک برای من ولی زیاد هم باش موافق نیستم اما باز هم شما و دیگر مدیران زحمتکش انجمن واقعا با مدیران انجمن های دیگه متفاوت هستید (از نظر برخورد منظم و بدون فراز و فرود و مهم تر از همه پاسخ گویی به تمام معنی) . من بارها در انجمن های دیگه دیده ام که به راحتی افراد به هم توهین می کنن و از اون بدتر به مفاخر ادبی و ملی و بین المللی ناروا نسبت می دهند و مدیران هیچ احساس مسولیتی در این خصوص نمی کنند. اما اینجا به حدی دارای نظم و دقت هستش که اینگونه افراد غیر دمکرات!!! اصلا به خودشون اجازه حضور نمی دهند.
من قبلا هم گفتم الان هم می گم که مدیران اینجا خصوصا به من کاربر مصرف کننده صرف خیلی لطف داشتن و حتی وقتی به عنوان تشویق عنوان کاربر فعالی رو به من کم اطلاع و کم فایده دادید که باعث تعجب بسیار زیاد من شد به دلیل اینکه وقتی من در سطح اطلاعاتی نبودم که بتونم کار مفیدی انجام بدم و با توجه به اینکه هیچ گونه سابقه دوستی و آشنایی با مدیران بخش نداشتم احساس خوبی از نظر رابطه ای نبودن اینجا بدست آوردم و الان هم روی این مساله بسیار حساس هستم که کسی از دوستان تازه وارد دچار سوء تفاهم بشه و ارتباط واقعا احترام آمیز و نزدیکی که بین بچه ها وجود داره (و عامل اصلیش هم قوانین و اجرای قوانین با احترام به شخصیت افراد توسط مدیران هست) رو به دوستی و رفاقت های سطحی نسبت بده...
من شخصا این انجمن رو خیلی دوست دارم و اصلا حضور در اینجا برای هیچ کدوم از دوستان انجمن به دلیل مثلا گرفتن برنامه و رفع مشکلاتش نیست چون با یک سرچ به قول خود شما می تونه همه این برنامه ها و غیره رو از خیلی جاهای دیگه پیدا کنه. حضور در این جا برای من یک آرامش و رضای درونی خوبی بوجود میاره که دلیلش رو فقط و فقط و فقط مدیریت شخص شما و فرهاد و مجتبی و حسین (که خیلی این روزا زحمت می کشه و شما بهش کم کمک می کنید!) میدونم و ازین بابت واقعا از شما تشکر می کنم(همچنین از سایر دوستان و کاربران واقعا با فهم و سطح بالای این انجمن)

اگر شوخی من رو جدی گرفتید معذرت میخوام و امیدوارم به عنوان متلک به نظر شما نیومده باشه . اصلا هم از اینکه شما احساس می کنید دیگران رو چون تنبیه کردید الان باید دلیلی بیارید و توضیح بدید خوشحال نیستم و باید بگم که شما توضیحات رو قبلا داده اید. ببخشید از اینکه نوشته هایم نظم منطقی دنبال نمی کنه چون حواسم درست و حسابی جمع نیست آخه امروز به لطف رییس جمهور محبوب حاج حسین 4 بار!!! برق منزلمون رفته و خیلی اذیت شدم!
مرسی

پ ن : حاج حسین شرمنده وقتی داشتیم چت می کردیم برق رفت و یک پیامک واسه شما فرستادم که ریپورتش هم نیومد! در اون مورد هم فقط یه ندا بده و دیگه به فکر بقیه اش نباش. تلفنم رو هم قبلا بهت دادم اگه دورش ننداخته باشی!
پ ن : مطلبی که نوشتم اصلا پاچه خواری نیست و واقعیته! :cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تولد آقا روزبه رو تبریک میگم و امیدوارم سال میلادی خوب و پرباری داشته باشه و کماکان لطفش شامل ما باشه!

حامد جان امیدوارم شما هم در کار جدیدت موفق باشی و خبرای خوبی بهمون بدی. ولی حیف که رشت به اون قشنگی رو آدم ول کنه بیاد تو اختاپوسی مثل تهران زندگی کنه! (با عرض معذرت از دوستان عزیز تهرونی)
چرا باید مملکت این جوری باشه که وضع اشتغال در بیشتر شهرستان ها اینقدر خراب باشه که جوونا مجبور بشن خونه و زندگیشون رو رها کنن بیان پایتخت و ....؟؟؟؟؟؟؟ آخرش که چی؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب دوستان امروز تولد یکی از بچه های فعال اینجاست همه هم میشناسیدش و از برنامه هاش استفاده میکنید:)

en2fa عزیز:)

تولدش مبارک:)

آقا منم به نوبه خودم تولد en2fa عزیز رو بهشون تبریک میگم :rolleyes:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
باز اينجا سوت و كور شد :( !
يهو يك روز 2 صفحه پست مي زنن ! يك روز خالي ميشه !

البته تيمم امروز برده و من خوشحالم :happy:

بالا