خوب دوستان امروز تولد یکی از بچه های فعال اینجاست همه هم میشناسیدش و از برنامه هاش استفاده میکنید
en2fa عزیز
تولدش مبارک
en2fa عزیز
تولدش مبارک
قربان شرمنده هستم اگر به ناحق شما را بن کرده ام ، اما باور بفرمایید که به خاطر نمی آورم که دقیقا ً موضوع چه بود. به هر حال ، امیدوار هستم که مطابق قانون عمل کرده باشم ، و در صورت نارضایتی شما حاضر به اعاده دادرسی هستمآقا سیاوش گفتی تندگویان منو یاد اولین باری که تو پی تی بن شدم انداختید .
یادمه 6 ~ 7 ماهه پیش همین صحبت بین ما ردوبدل شد که یکهو اسپم شناخته شد و من بن شدم . ( صفای دست دکتر جان ).
عرض شود که الان توی پتروشیمی فجر 2 هستم . مشتاق دیدار شما و دیگر دوستان نیز هستیم اگه کسی گذرش اینورا خورد درخدمتیم .
آقا عماد هم ماییه دلگرمیست . انشاالله جلوتر از اون عیدی که شما میفرمایید تشریف بیارید و بتونیم زیارتتون کنیم .
حیف نیست تابستون به این خوبی ، خوش آبو هوایی اهواز رو از دست بدید ؟
من باب کار و منزل الان کجا هستید ؟ ( عماد جان و سیاوش خان )
آقا این صندلی داغ رو چرا راش نمیندازید ؟ کلی سئوال از دوستان داریم که نمیشه هر روز توی این بخش سئوال کرد.
آقا سیاوش گفتی تندگویان منو یاد اولین باری که تو پی تی بن شدم انداختید .
یادمه 6 ~ 7 ماهه پیش همین صحبت بین ما ردوبدل شد که یکهو اسپم شناخته شد و من بن شدم . ( صفای دست دکتر جان ).
عرض شود که الان توی پتروشیمی فجر 2 هستم . مشتاق دیدار شما و دیگر دوستان نیز هستیم اگه کسی گذرش اینورا خورد درخدمتیم .
آقا عماد هم ماییه دلگرمیست . انشاالله جلوتر از اون عیدی که شما میفرمایید تشریف بیارید و بتونیم زیارتتون کنیم .
آقا این صندلی داغ رو چرا راش نمیندازید ؟ کلی سئوال از دوستان داریم که نمیشه هر روز توی این بخش سئوال کرد.
آقا مبارک باشه. راضی هستی؟
پارسا جان دستگاه شما هم مبارک باشه. اینطوری پیش بری کم کم میری سراغ سیمبینا ...
پ ن : انصافا فرشید تیکه جالبی اومدی! جریان سیمبین پارسا رو می گم:blush:
خداببش تیگه فرشید خیلی باحال بود
زنگ خطری بود برای پارسا (به قول خودش الان جزو خائنین محسوب میشه )
-
آقا سیاوش گفتی تندگویان منو یاد اولین باری که تو پی تی بن شدم انداختید .
من بسی مخلصم ، نه رفیق ، دستگاهت رو از روی اعتماد ِ کاذب داریمن هم به نوبه خودم تولد آقا روزبه رو تبریک میگم و امیدوارم سال میلادیه خوبی داشته باشه و همچنان لطفش شامل بروبچ باشه.:happy:
پارسا جان شما کارت درسته و در همه زمینه ها و همچنین جنبه شوخیت هم زیاده! اما در یک حرکت چرخشی به من رکب زدی و این ثابت می کنه که بدل کار خوبی هم هستی! (یعنی خوب فن حریفان رو با بدل پاسخ میدی!) . ضمنا من که شخصا پاکت پی سی رو از شما دارم
راستی فکر کنم اگه یه سوال از علیرضا سیم کش در ترد صندلی داغ بپرسیم نتونه مقاومت کنه و بیاد جواب بده! خداییش فکر خوبیه واسه بازگردوندن علیرضا....
عجب ! هم اینجا و هم اونجا تو کار یوتیلیتی هستی! ایول! میگم چرا ما رو تحویل نگرفتی! به خاطر من بن شدی
راستش اون بار خودم هم بن شدم ولی نمیدونستم چرا! پس علتش شهید تندگویان خدابیامرز بوده! :happy:
در مورد خودم دکتر دستت درد نکنه چون چوب معلم گله هر کی نخوره خله!
راستش حاج مهدی من 2.5 ساله منتقل شدم شرکت گاز و الان آبادان هستم. فعلا صنعت شریف پتروشیمی رو بوسیدیم گذاشتیم کنار اومدیم تو صنعت شریف گاز! حد اقلش از ماهشهر که در رفتیم! (من زمان جنگ و مدرسه ماهشهر بودم ) حالا هم آبادان.
راستی تو گردو خاک زیاد بیرون نرو! اگه در ماتمشهر کاری مشکلی چیزی بود حتما یه ندا بده... بروبچ هستن.
ضمنا من به پیشرفت صنعت پاکت پی سی در خوزستان امیدی نداشتم ولی الان میبینم که بن مایه های قوی ای در این خاک سرخ زرخیز وجود داره.
پ ن : انصافا فرشید تیکه جالبی اومدی! جریان سیمبین پارسا رو می گم:blush:
ادیت: میگم مهدی خان راست میگه واقعا حیفه تابستون اینجا رو از دست بدید انقده خوبه! خصوصا برج 5 ... امرداد
آگهی خرید صندلی
بدین وسیله نیازمندی فوری خود را در خصوص یک باب نشیمنگاه گذار سوزنده(صندلی داغ)به اطلاع عموم وخصوصا صنف محترم نجاران و سازندگان مبلمان و خبازان محترم(به جهت داغی سوژه مورد نظر)وخصوصا صنف محترم دلالان امور داغیه,جهت انجام مراسم داغ گذاری ,عرضه میداریم.
خواهشمند است در صورت تمایل به واگذاری ویا معامله ی پایاپای با ادرس اینترنتی پی تی ,f83 ,تماس حاصل فرمایید.( جهت انجام تماس با ما,استفاده از یک فیل تر پاره کن قوی الزامی میباشد)
بنیاد امور بیماران لاعلاج
پ.ن: جدا من خیلی با صندلی موافقم ,اگه با قوانین مغایرتی نداره کاش یکی از مدیران کلنگشو بزنن.هم فاله و هم تماشا
بابک جان خیلی وقت که کلنگش خورده
یه سرچ کن
ای بابا حق باشماست.تا بیشتر ضایع نشدیم پسته رو بپاکیم
:blush::blush:
فکر کنم باید به یه چشم پزشک مراجعه کنم:blink:.البته خیلی وقته که آپدیت نشده و منم از روی عادت معمولا فقط تاپیکهای بروز رو میخونم
راستی بابک جان نظرت درباره اینجا تغییر کرد؟؟
میگفتی اینجا یه جو بسته داره و کسی از جدیدیا رو تحویل نمیگیرید
راستی بابک جان نظرت درباره اینجا تغییر کرد؟؟
میگفتی اینجا یه جو بسته داره و کسی از جدیدیا رو تحویل نمیگیرید
سیاوش جان از بزرگواری که فرمودید ، و بنده را معلم خطاب کرده اید ، بسیار مسرور و مضطرب شدم ، بنده برای شونصدمین بار می گویم که به هیج وجه کسی که مسئول اداره جایی می شه ، لزوما ً بهترین نبوده و نیست ، در ضمن کنار اختیارات ش ، مسئولیت نیز داره و جوابگویی ، دوقلوی همزاد اختیار هست ، بنابراین ، فکر می کنم اگر بتوانم رکورد اون مورد بن را در بیاورم ، حتما می توانم بهتر پاسخگو باشم ، امیدوارم که در مورد شما اشتباه کرده باشم و مجبور به عذرخواهی بشوم ، چون به عنوان مدیر ، خوب می دانم که کوتاهی زیاد داشته ام.
شاد باشید
خوب دوستان امروز تولد یکی از بچه های فعال اینجاست همه هم میشناسیدش و از برنامه هاش استفاده میکنید
en2fa عزیز
تولدش مبارک